RV MANAGEMENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RV MANAGEMENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.759.017

Publication

27/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 24.06.2014 14210-0424-011
06/02/2013
ÿþ~ °

idod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

be a Bc st~

i







iTGPrrffeke t:1 r Veln Rriregank

Iran fioophu;rd~, .: Anilrerpon, o ,

.1 4 JAN. 2013

Griffie

Ondernemingsnr

Benaming

(voluit) : RV MANAGEMENT

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2000 Antwerpen, Britselei 45 bus 3

(volledig adres)

Onderwerp akte ; OPRICHTING -- BENOEMINGEN.

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Marc DENS, geassocieerd notaris van de notarissenassociatie Michel SMETS -- Marc DENS, met zetel te Antwerpen op drieëntwintig januari tweeduizend dertien, dat er door :

1° De Heer VERBOVEN Rob Franciscus, wonende te 4631 DA Hoogerheide (Nederland), Mgr. Poelsstraat 91.

2° De Heer VERBOVEN Leonardus Jacobus Johanna Gieltje, wonende te 4631 DA Hoogerheide (Nederland), Mgr. Poelsstraat.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht voor onbepaalde duur, met de naam "RV MANAGEMENT", met zetel te 2000 Antwerpen, Britsefei 45 bus 3, met aanvang van werkzaamheden bij de verkrijging van rechtspersoonlijkheid, en met een kapitaal van achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen, volgestort ten belope van één/derde.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland

1° het kopen, verkopen, beheren, huren, verhuren, in leasing geven of nemen, bouwen of laten bouwen, promoten, projectontwikkeling, herstellen of onderhouden van elle roerende goederen, het outilleren en de uitrusting ervan, het beheren en valoriseren van alle onroerende goederen, rechtstreeks of als tussenpersoon; de bemiddeling van hypotheken, verkopingen en verzekeringen. Zij heeft eveneens tot doel het verwerven, bezitten, of toestaan van zakelijke rechten op onroerende goederen onder meer deze van erfpacht, recht van opstal en vruchtgebruik;

2° het uitvoeren van alle werken, zowel in hoofdaanneming als ln onderaanneming, verband houdende met : ruwbouw, algemene bouwwerken, schoorsteen- en ovenbouw, slopingswerken, elektriciteitswerken, voegwerken, dakwerken en isolatie tegen vochtigheid, thermische en geluidsisolering, vloerbekleding en muurbekleding, stukadoorswerken, restauratiewerken, arduin en marmerwerken, timmer- en schrijnwerk en metalen schrijnwerk, schilder- en behangwerken, speciale installaties, algemeen bouwkundige en civieltechnische werken, dakbedekking en bouw van dakconstructies, overige werkzaamheden in de bouw, isolatiewerkzaamheden, de installatie van stores en zonneschermen, de montage van buiten- en binnenschrijnwerk van hout of kunststof : deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten, Inbouwkeukens, winkelinrichtingen; de installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds, enz., in hout of kunststof; vloerafwerking en wandbekleding; schilderen en glaszetten; overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen; handelsbemiddeling in hout en bouwmaterialen; airco's leveren en plaatsen; zandstralen; schilderwerken; algemene bouw; zonnepanelen; ruimen van bouwterreinen; elektrotechnische installatiewerken; toezicht op bouwwerkzaamheden (ruwbouw, installatie, afwerking, en andere);

3° Het uitoefenen van de opdracht van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen; deelneming bij activiteiten van of samenwerking met andere vennootschappen kan geschieden door inschrijving of door overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, of welke wijze dan ook.

4° Het nemen van participaties onder eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen alsook alle investerings- en financiële verrichtingen behalve deze voorbehouden aan deposito- en spaarbanken.

5° Het beheer van een vermogen, samengesteld uit roerende en onroerende goederen, het valoriseren en instandhouden van dit patrimonium vooral door beheersdaden.

Beheer wordt in deze zin verstaan dat aankoop en vervreemding toegelaten zijn in zover zij nuttig of noodzakelijk zijn of bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van het patrimonium van de vennootschap.

Daartoe mag de vennootschap alle onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten, zoals onder meer aankopen en verkopen, huren en verhuren, leasen en in leasing geven van roerende en onroerende

Op de laatste blz. van Luik i3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

~+ k

goederen, onroerende goederen uitrusten, opschikken, verbouwen, verhuren en alle mogelijke onroerende handelingen in de meest brede zin alsmede aankopen, te gelde maken en beleggers in effecten en alle andere waarde-elementen.

Behoudens uitdrukkelijke machtiging door de Commissie voor het Bank- erg Financiewezen zal de vennootschap geen activiteiten mogen uitoefenen welke voorbehouden zijn voor ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies,

6° De uitbating van een studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake economischx handels-, fiscale, juridische en sociale aangelegenheden.

7° Alle activiteiten zoals opleiding, onderzoek, advies, dienstverlening, assistentie en training inzake hoger vermelde aangelegenheden, alsmede op het vlak van management, consulting en opleiding; personeelspolitiek, aanwerving en selectie van personeel, coaching, bedrijfsorganisatie en, algemeén bedrijfsbeleid evenals financieel beheer,

8° Het optreden als bestuurder, zaakvoerder, lasthebber, gevolmachtigde, trustee en vereffenaar van ondernemingen en vennootschappen en, in het algemeen, het vertegenwoordigen van derden en het waarnemen en behartigen van derden in de ruimste zin van het woord.

9° De agentuur, het optreden als tussenpersoon in de handel, het bevorderen van het internationaal handelsverkeer in het algemeen, het indekken van latente risico's in het bijzonder ais daar zijn het wisselrisico, het debiteurenrisico, het kredietrisico, het transportrisico, enzovoort.

10° Het behartigen van commerciële belangen en financiële belangen van derden op de internationale en Belgische markten. Dit alles voor zover de wet het toelaat en voor zover voor betreffende operaties machtigingen werden bekomen waar nodig.

11° Het waarnemen en uitoefenen van allerhande bestuurs- en beheersopdrachten en mandaten.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan zich ten gunste van dezelfde vennootschappen borg stellen of hen aval verlenen, optreden ais agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

De vennootschap mag in het kader van haar activiteit alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden en van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties, zowel in binnen- als in buitenland.

De hierboven vermelde opsommingen zijn niet beperkend of limitatief

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap en kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder heeft het recht bijzondere volmachten aan derden te geven.

Werden tot zaakvoerders benoemd voor onbepaalde duur en met individuele vertegenwoordigingsmacht : 1, De Heer VERBOVEN Rob, voornoemd.

2. De Heer BRAUN David, wonende te 2018 Antwerpen, lsabellalel 149.

Er werden geen commissarissen benoemd.

De jaarvergadering wordt gehouden op twintig juni te elf uur ten maatschappelijke zetel en voor de eerste maal in het jaar tweeduizend veertien

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar, het eerste boekjaar van de vennootschap dat aanvangt op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt, zal eindigen op éénendertig december tweeduizend dertien.

VOLMACHT:

Om bij alle administraties, en onder meer bij het ondernemingsloket, het Bestuur van de B.T.W. en bij het Bestuur Economisch Potentieel, alle formaliteiten van inschrijving en Wijziging te vervullen, wordt volmacht gegeven aan

- Mevrouw DE WIT Soraya, bediende, per adres naamloze vennootschap "PANIS", Hoveniersstraat 40 bus 2, 2018 Antwerpen

- Mevrouw JOOSSEN Julie, bediende, per adres naamloze vennootschap "PANIS", Hoveniersstraat 40 bus 2, 2018 Antwerpen

met macht om afzonderlijk op te treden.

VOOR UITTREKSEL,

Notaris Marc DENS

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie en volmacht.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

' Voor-

~~e~n

3

Belgisch

Staatsblad

04/08/2015
ÿþ(0, Mat Wurd 11.1

4~~elbrit-1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Vc

StazBel aai I /en Ou Mill beht

Rsohtbank van Koophandel

Antweroen

MONITEUR BLGE 1 6 1l~LI 2015

28 -07- 20 5 afdeling An a~Nie1 r

ELGISCH STAATS3'Lp

Ondememingsnr : 0502.759.017

Benaming

(voluit) : RV MANAGEMENT

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2000 Antwerpen, Britselei 45 bus 3

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Beslissing van de zaakvoerder dd. 29 mei 2015.

Verplaatsing maatschappelijke zetel naar (2018) Antwerpen, Rubenslei 36 bus 12 met ingang van 29 mei

2015.

De zaakvoerder

Rob Verboven

Coordonnées
RV MANAGEMENT

Adresse
BRITSELEI 45, BUS 3 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande