SAFE ZONES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SAFE ZONES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 544.524.247

Publication

21/01/2014
ÿþMod PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*14300673*

Neergelegd

17-01-2014



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0544524247

Benaming (voluit): SAFE ZONES

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2520 Ranst, Vruntebaan 16

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Volgens een akte verleden voor Bart Arnauts, geassocieerde notaris te Keerbergen, op zestien januari tweeduizend veertien hebben:

1. De heer VERMEIREN Kurt, rijksregister nummer 74.03.07-201.97, geboren te Dendermonde op 7 maart 1974, wonende te 1785 Merchtem, Langensteenweg 26.

2. De commanditaire vennootschap op aandelen RISO, met zetel te 2520 Ranst, Vruntebaan 16, met ondernemingsnummer 0461.397.821, opgericht onder de vorm van een naamloze vennootschap bij akte verleden voor notaris Jacques de Strycker-Vrancken te Lier op 05 september 1997, vertegenwoordigd door de zaakvoerder, de heer SOLA Ricardo Jan Paula Maria, rijksregister nummer 60.03.26-339.65, geboren te Lier op 26 maart 1960, wonende te 2520 Ranst, Vruntebaan 16.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met benaming SAFE ZONES, en met zetel te 2520 Ranst, Vruntebaan 16 opgericht.

De duur van deze vennootschap is een onbeperkte duur.

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro,

vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen. Het kapitaal bestaat volledig uit inbrengen in geld.

Het kapitaal bestaat volledig uit inbrengen in geld. Het is door de oprichter geplaatst en volgestort als volgt: elke oprichter plaatst negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00), volledig volgestort. Elke oprichter ontvangt 93 aandelen.

Ondergetekende notaris bevestigt dat de som van 18.600,00 euro werd gedeponeerd op een rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de vennootschap BNP Paribas Fortis.

De vennootschap heeft tot doel:

Groothandel en kleinhandel, aankoop en verkoop, import en export, ontwikkeling, huur en verhuur, onderhoud en herstelling van software, hardware

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

en IT-materiaal.

Groothandel en kleinhandel, aankoop en verkoop, import en export van alle soorten goederen, in binnen- en buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden.

Bestuur van ondernemingen en vennootschappen, beheer voor eigen rekening van onroerende goederen; advies met betrekking tot bedrijfsbeheer en bedrijfsbeleid, algemene bedrijfsorganisatie.

Projectmanagement en personeelsmanagement.

Advies met betrekking tot automatisatie; begeleiding van outsourcement voor bedrijven en hun afdelingen; tussenpersoon in de handel; het beheer van licenties en royalties.

Het produceren, vervaardigen of laten vervaardigen, uitbaten, verhandelen, invoeren en uitvoeren van alle goederen, producten, materialen, materieel en diensten die verband houden met haar doel. Voorgaande opsomming is niet beperkend.

Alle handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel of die het bereiken ervan geheel of ten dele vergemakkelijken.

Samenwerken met en participeren in andere ondernemingen en vennootschappen, op welke wijze ook.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders. Zijn er meerdere zaakvoerders benoemd, dan besturen zij de vennootschap samen.

De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd als volgt:

a. door de enige zaakvoerder, indien er slechts één benoemd is.

b. door de zaakvoerders samen, indien er meerdere benoemd zijn.

c. door de houder van een volmacht die beperkt is in de tijd en/of bepaald wat betreft het voorwerp.

Statutaire zaakvoerders van de vennootschap zijn :

1. De heer VERMEIREN Kurt, voornoemd.

2. De commanditaire vennootschap op aandelen RISO, voornoemd. De heer Sola Ricardo werd door de vennootschap Riso benoemd als vaste vertegenwoordiger en werd belast met de uitoefening van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap Riso.

Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd behoudens ander besluit van de algemene vergadering.

Jaarlijks wordt een algemene vergadering gehouden in de zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping op de 1ste zaterdag van de maand juni om 10u00.

Het boekjaar loopt elk jaar van 01 januari tot en met eenendertig

Luik B - Vervolg

december.

Over de bestemming van het resultaat beslist de algemene vergadering rekening houdend met de wettelijke bepalingen dienaangaande.

De oprichtingsvergadering beslist dat het eerste boekjaar eindigt op eenendertig december tweeduizend veertien en dat de eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2015.

De zaakvoerders bekrachtigen de verbintenissen aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting sedert 01 oktober 2013 overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen.

Volmacht

De bestuurders verlenen volmacht aan Van den Wijngaert & Partners BVBA, met kantoor te 3140 Keerbergen, Mechelsebaan 18, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de BTW-administratie, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

Voor ontledend uittreksel.

Bart Arnauts, geassocieerde notaris te Keerbergen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
SAFE ZONES

Adresse
VRUNTEBAAN 16 2520 RANST

Code postal : 2520
Localité : RANST
Commune : RANST
Province : Anvers
Région : Région flamande