SAFETY SCIENCE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SAFETY SCIENCE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 567.888.379

Publication

20/11/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

18-11-2014

Griffie

*14310999*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0567888379

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

SAFETY SCIENCE

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(verkort) :

Oversneslaan 5 2610 Antwerpen

Onderwerp akte :

Uittreksel uit een akte verleden voor notaris Annelies Podevyn, geassocieerd notaris te Aartselaar op

17 november 2014, nog te registreren.

VENNOTEN-OPRICHTERS

- Mevrouw VERHECKEN Katrien, thans ongehuwd, geboren te Gent op negen april

negentienhonderdzevenenzestig, [Identiteitskaart nummer : 591-5811478-19 / Rijksregister nummer :

67.04.09-310.79] en

- De heer VAN HOUTVEN Peter Maria Paula Herman, thans ongehuwd, geboren te Duffel op dertig

mei negentienhonderdeenenzestig, [Identiteitskaart nummer : 591-73203362-68 / Rijksregister

nummer : 61.05.30-055.70], samenwonend te 2610 Antwerpen (Wilrijk), Oversneslaan 5.

Samenwonenden die een verklaring van wettelijke samenwoning hebben afgelegd voor de stad

Antwerpen op 19 november 2009.

RECHTSVORM

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

NAAM

SAFETY SCIENCE

ZETEL

De zetel is gevestigd te 2610 Antwerpen (Wilrijk), Oversneslaan 5.

DOEL:

De vennootschap heeft tot doel:

I. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

1. Alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties op vlak van opleiding, import en export in het algemeen en distributie.

2. Adviesbureau op het gebied van public relations, communicatie, bedrijfsbeheer en bedrijfsuitvoering (met uitzondering van adviezen door agronomen en landbouweconomen ten behoeve van landbouwbedrijven en verlenen van adviezen op het gebied van het beheer van de bosbouw).

3. Consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemde gebieden.

4. Het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op die domeinen actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon.

5. Groothandel in en installatie van audio visueel materieel, labelprinters, pictogrammen, labels, veiligheidsmaterieel.

6. Overige niet gespecialiseerde groothandel.

7. Vervaardiging van metalen straatnaamborden en verkeersborden.

8. Installatie van verlichtings- en signaliseringssystemen voor wegen en spoorwegen, in havens en luchthavens (inclusief de installatie van verkeersborden);

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

9. Vervaardiging van randapparatuur: printers, terminals, enzovoort, magnetische en optische disk drives, machines voor het omzetten van gegevens in gecodeerde vorm op gegevensdragers.

10. Managementsactiviteiten van holdings: tussenkomen in het dagelijks bestuur, vertegenwoordigen van bedrijven op grond van bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal enzovoort.

11. Verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding enzovoort

12. Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering;

13. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

14. Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële, juridische of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie personeelszaken en algemeen bestuur; het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak binnen het maatschappelijk doel;

15. Het waarnemen van alle bestuursopdrachten in andere rechtspersonen, het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden;

16. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien en brevetten, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

17. De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even

welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel;

II. Voor eigen rekening:

1. het verschaffen van rechtstreekse en onrechtstreekse vermogensvoordelen aan de zaakvoerder(s).

2. het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen en het beheer van een roerend vermogen.

3. de samenstelling en het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het verwerven door aankoop of anderszins, het verkopen, het ruilen, het bouwen, het verbouwen, het verbeteren, het uitrusten, het aanpassen, het verfraaien, het onderhouden, het verhuren, het huren, het verkavelen, het prospecteren en het uitbaten van onroerende goederen, evenals alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de uitbreiding en de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, evenals zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd éénennegentig.

DUUR:

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

KAPITAAL:

Het geplaatst kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), verdeeld in honderd gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Het gehele kapitaal is onderschreven.

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE09 0017 4074 8357 bij BNP PARIBAS FORTIS, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 30 oktober 2014 afgeleverd bankattest.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

JAARVERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste donderdag van de maand maart te achttien uur, op de zetel van de vennootschap, tenzij anders vermeld in de oproeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2016

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders al of niet vennoten. Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering, die hun aantal en de duur van hun opdracht bepaalt.

Wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap: de heer Peter VAN HOUTVEN voornoemd;

De heer Peter Van Houtven voornoemd, verklaart zijn benoeming tot niet-statutair zaakvoerder te aanvaarden.

Verklaring zaakvoerder

De heer Peter Van Houtven, voornoemd, bevestigt, in zijn hoedanigheid van zaakvoerder van de vennootschap, geen beroepsverbod te hebben opgelopen.

BESTUURSBEVOEGDHEID

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd voor onbeperkte duur.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee (2) zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie (3) of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders die buiten haar doel liggen, onverminderd hun aansprakelijkheid voor de schade die de vennootschap heeft geleden. In afwijking van artikel 257 eerste lid W.B. Venn. kunnen de zaakvoerder niet zonder de toestemming van de zaakvoerdersraad besluiten tot enige rechtshandeling die de vennootschap verbindt voor een bedrag van meer dan vijfduizend Euro.

Deze bevoegdheidsbeperkingen kunnen niet tegengeworpen worden aan derden, zelfs niet nadat zij openbaar zijn gemaakt.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De duur van hun opdracht is onbeperkt.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zullen zij handelen in overeenstemming met het Wetboek van Vennootschappen.

De zaakvoerders mogen welbepaalde bevoegdheden voor daden van dagelijks bestuur overdragen aan elke persoon, die zij bekwaam zouden achten.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening der zaakvoerders en andere agenten van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden. RECHTSPERSOON ALS ZAAKVOERDER

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad, of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk en strafrechtelijk aansprakelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

DAGELIJKS BESTUUR

De zaakvoerders worden onder andere belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap. Elke zaakvoerder beschikt over de maatschappelijke handtekening, voor alle daden van het dagelijks bestuur.

In die omstandigheden kunnen zij onder andere alle rekeningen openen bij de banken of bij het bestuur der postcheques, op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen doen, zelfs zonder provisionering van de rekeningen, alle rekening-uittreksels tot goedkeuring ondertekenen, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen.

De handtekening van ieder van hen volstaat om de vennootschap te vertegenwoordigen voor alle verrichtingen bij de bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden zoals ondermeer spoorwezen, post, telefoon, elektriciteit, water, e.a.

CONTROLE

Van zodra wettelijk vereist wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, aan één of meer commissarissen opgedragen De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straffe van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap wettelijk vrijgesteld is van de verplichting één of meer commissarissen te benoemen, heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid die wettelijk aan een commissaris toekomt.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

De bezoldiging van de commissarissen wordt eveneens vastgesteld door de algemene vergadering, rekening houdend met de controlenormen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren. Deze bezoldiging bestaat in een vast bedrag, dat bij de aanvang en voor de duur van hun opdracht wordt vastgesteld. Zij kan worden gewijzigd met instemming van partijen.

Buiten die bezoldiging mogen de commissarissen geen enkel voordeel, in welke vorm ook, van de vennootschap ontvangen.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgend jaar. Het eerste boekjaar vangt aan op de datum van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige akte op de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel in overeenstemming met het Wetboek van Vennootschappen en loopt tot 30 september 2015.

WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Van de nettowinst na aftrek van de wettelijke reserve wordt elk jaar tenminste twintig procent(20%) afgenomen voor de vorming van een onbeschikbare reserve. Deze afneming is niet verplicht als de algemene vergadering daar anders over beslist.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto - actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van het Wetboek van Vennootschappen.

VOLMACHT.

Bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling wordt verleend door de vergadering en voornoemde zaakvoerder aan Adams Accountants & TaxAdvisers bvba, met zetel te 2640 Mortsel, Liersesteenweg 21, om in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen, alle formaliteiten te vervullen en in het algemeen al het nodige te doen bij het Ondernemingsloket en/of de Kruispuntbank der ondernemingen en de diensten van de B.T.W. en het vervullen van alle andere formaliteiten bij alle andere administraties, zoals de belastingen en de R.S.Z.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

De geassocieerd notaris

Annelies Podevyn

Tegelijk neergelegd: afschrift van de akte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

22/04/2015
ÿþ Motl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsar : 0567.888.379

Benaming

(voluit) : SAFETY SCIENCE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oversneslaan 5, 2610 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder - Volmacht.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders van 01/04/2015 :

"Beraadslaging en beslissingen

1, Benoeming zaakvoerder

De vergadering beslist om mevrouw Verhecken Katrien te benoemen als zaakvoerder, wonende Oversneslaan 5, 2610 Antwerpen en dit met ingang van heden en voor onbepaalde duur. Dit mandaat zal bezoldigd uitgeoefend worden. De gekozen zaakvoerder aanvaardt haar mandaat en verklaart dat er geen maatregel bestaat die zich verzet tegen haar benoeming.

Tengevolge van deze beslissing zullen er 2 zaakvoerders zijn : dhr, Van Houtven Peter en mevr. Verhecken Katrien.

2. Volmacht.

De vergadering benoemt Adams Caroline, zaakvoerder van het accountantskantoor Adams Accountants & TaxAdvisers BVBA, Liersesteenweg 21 te 2640, als gevolmachtigde teneinde aile formaliteiten van publicatie van de huidige beslissingen in het Belgisch Staatsblad, evenals de Kruispuntbank te vervullen en te ondertekenen,"

Adams Caroline,

Lasthebber.







b - " --- - _ -------------

Op de laatste !z. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Rechtbankhandel

Antwerpen

¶ 4 APR. 2015

aEatitnetwerpen

Coordonnées
SAFETY SCIENCE

Adresse
OVERSNESLAAN 5 2610 WILRIJK

Code postal : 2610
Localité : Wilrijk
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande