SALUS PROSPERUS

Divers


Dénomination : SALUS PROSPERUS
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 550.371.664

Publication

16/04/2014
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

RCCHTBAN-K

KOOPHANDEL

ANTWERPEN

OIceMi

c'?"

ANTWERPEN criff

111111,1,1§1211,11011111

Vc II

bec

aar

Be4

Staal





Ondememingsnr : Benaming : 0550-371 .664

(voluit) SALUS PROSPERUS Private Stichting

(verkort) Bisschoppenhoflaan 163

Rechtsvorm: 2100 Antwerpen (Deurne)

Zetel:

Onderwerp akte: Oprichting

SALUS PROSPERUS

Private Stichting

Bisschoppenhoflaan 163

2100 Deurne (Antwerpen)

Het blijkt uit een akte verleden vue geassotieerd notaris Pla Van Gansewinkel te Arendonk op 24 maart 2014 dat een stichting werd opgericht door De Heer SOES Juul Clement Marie Ghislain, geboren te Hasselt op 19 augustus 1961, en zijn echtgenote Mevrouw VAN dEN bERGH Frida Adolfine Euoenie, geboren te Koersel op 21 mei 1964, samenwonend te 2360 Oud-Tumhout, Kraaien straat 4.

STATUTEN

NAAM-ZETEL-DOEL-ACTIVITEITEN-DUUR

Artikel één: naam

De private stichting draagt als naam SALUS PROSPERUS

In alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen of andere documenten uitgaande van de stichting zal de naam van de stichting steeds moeten vergezeld zijn van de melding "private stichting" alsook het adres ervan. De naam van de stichting kan worden gewijzigd volgens de regels van de statutenwijziging. De stichting mag voor het voeren van haar aktiviteiten en zonder noodzaak tot statutenwijziging, één of meerdere handelsnamen aannemen.

Artikel twee : Zetel

De zetel van de stichting is gevestigd te 2100 Deurne (Antwerpen), Bisschoppenhoflaan 163.

De zetel kan naar goeddunken van en met eenvoudige meerderheid binnen de Raad van bestuur verplaatst worden naar elke andere plaats ln België, mits inachtneming van de taalwetgeving.

Artikel drie: Doel

De stichting heeft tot doel:

a) Het waarborgen, het beschermen, het in stand houden en vrijwaren van de eenheid, van het karakter en van de stabiliteit van het patrimonium van de stichters, van hun familieleden en van alle andere personen die op dit ogenblik of later werkelijk tot hun persoonlijke en affectieve levenskader behoren en die zij gemeenzaam aanduiden als "hun familie", ongeacht of het gaat om bloedverwanten of niet, alsook van de materiële en immateriële toekomst, de welstand, het levenskader, de goede verstandhouding en de hechte banden van de "familie" (zoals hierboven omschreven)van de stichters na hun overlijden. Een en ander weloverwogen dat in de huidige stand van de samenleving na een overlijden te pas en te onpas moeilijke, pijnlijke en langdurige discussies en disputen ontstaan over een vermogen waardoor de eerlang bestaande (familiale of vergelijkbare) eenheid en solidariteit wordt tenietgedaan zonder dat de overledene dan nog kan ingrijpen of de zekerheid heeft dat iemand dat in zijn of haar plaats zal kunnen of willen doen en waarbij de stichters menen dat het instandhouden van deze waarden en principes ook na overlijden, zoals hierboven, hierna of in latere akten of documenten nader uiteengezet, een fundamentele morele betrachting uitmaakt die op zichzelf uiterst beschermingswaardig en maximaal na te streven

4 MOMOD 2.2

Woor-` Luik B - Vervolg

h,ehoudert is;-errdit-zowel-vour -de-goede-arde--varr tle-samenleving ; van- Flet- ingebrachte-patrimuniim-i-

aan het als van de bestemming ervan.

Belgisch b) Het verlenen van steun in de meest ruime zin van het woord, bij de vorming van jongeren die

Staatsblad omwille van problematische of moeilijke leefomstandigheden (sociaal,financieel of cultureel) onvoldoende kansen krijgen om zich te ontwikkelen en te ontplooien en aldus een bijdrage te leveren tot de samenleving waarin ze wonen en werken, één en ander ondermeer met betrekking tot de opleiding en studie van jongeren in de sectoren van de architectuur, exacte wetenschappen, biomedische wetenschappen, toegepaste wetenschappen en technologie.

Om voormelde, doelstellingen te verwezenlijken mag de stichting, in België als in het buitenland, aile burgerlijke, roerende, onroerende en financiële handelingen en activiteiten stellen en verrichten die zij daartoe rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk nodig of nuttig acht en kan zij eveneens economische activiteiten voeren doch in zoverre dergelijke economische activiteiten dienen tot de verwezenlijking van het in de vorige alinea vermelde belangeloos oogmerk. Zo mag zij, bij wijze van voorbeeld, hetgeen hierna volgt.

De stichting kan onroerende goederen aan- en verkopen, huren en verhuren, alle andere zakelijke of persoonlijke rechten verbonden aan een onroerend goed verwerven of toestaan, in zekerheid geven of nemen, verwerven en vervreemden onder bezwerende titel of om niet, dit alles in de ruimste zin van het woord.

De stichting kan participeren in of samenwerken met andere stichtingen, met andere natuurlijke personen of rechtspersonen, die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of deze in de hand werken. Zij mag deelnemen aan de activiteiten van andere stichtingen, organisaties, rechts- en natuurlijke personen, instellingen of initiatieven, in de ruimste zin van het woord, met dezelfde, gelijkaardige of verwante doelstellingen en dit door inbreng, fusie, splitsing, borgstelling, terbeschikkingstelling van tegoeden of anderszins.

Zij 'mag zorg dragen voor het organiseren of zien organiseren, deelnemen aan of ondersteunen van tentoonstellingen, seminaries, bezoeken aan privécollecties, prijskampen, en aanverwante activiteiten in de ruimste zin van het woord. Zij mag zorg dragen voor het publiceren of zien publiceren van catalogi, boeken, gidsen, magazines, kranten of andere publicaties in de ruimste zin van het woord.

Zij mag garanties, zakelijke of persoonlijke zekerheden, liquide of andere middelen, fondsen, andere materiële of immateriële activa, arbeid of know-how, in de ruimste zin van het woord, verschaffen aan derden voor haar eigen verplichtingen of ter verwezenlijking van haar belangeloos oogmerk. Zij mag optreden als bestuurder of adviseur van natuurlijke personen of rechtspersonen in de ruimste zin van het woord.

Zij mag overgaan tot het uitgeven van feningen,obligatieleningen, certificaten of andere effecten zoals de vigerende wetgeving het toelaat en voorziet.

Zij mag effecten, tegoeden, vermogensrechtelijke en andere belangen, alle in de ruimste zin van het woord, al dan niet in haar vermogen tijdelijk of definitief ingebracht, aanhouden, bewaren, beheren en over beschikken, beleggen, in zakelijke of persoonlijke zekerheid geven of nemen, zakelijke of persoonlijke rechten erop vestigen of toestaan, één en ander in overeenstemming met de wil, de opdracht of de overeenkomst met de inbrenger of de ter beschikking steller.

Zij mag in het algemeen alle handelingen stellen die met het voorgaande in de ruimste zin verband houden of daartoe bevorderlijk kunnen zijn.

Met doel kan niet worden gewijzigd dan volgens de regels vereist voor een statutenwijziging zoals hierna verder bepaald.

. Artikel vier: Duur.

De stichting bestaat vanaf heden en voor een onbepaalde duur. De stichting houdt op te bestaan van zodra haar doel is verwezenlijkt, zij haar doel redelijkerwijs niet meer kan verwezenlijken of tot haar ontbinding met vereffening wordt besloten bij besluit van de Raad van Bestuur. De Raad van Bestuur kan te allen tijde de stichting nog slechts laten voortbestaan voor een door haar vastgestelde bepaalde duur. De beslissingen worden genomen met dezelfde meerderheden als deze vereist voor een statutenwijziging.

BESTUUR-VERTEGENWOORDIGING

Artikel vijf: Benoeming en ambtsbeëindiging.

De stichting wordt bestuurd door een Raad van bestuur, bestaande uit ten minste drie bestuurders. De bestuurders moeten steeds door minstens één bestuurder van de categorie "A" worden voorgedragen of, bij ontstentenis daarvan, door een meerderheid van de leden van de Raad van bestuur.

Zolang de Raad van bestuur minstens drie leden telt, dient niet in vervanging te worden voorzien bij het wegvallen van een bestuurder.

De bestuurders worden benoemd door de Raad van bestuur volgens de regels van beraadslaging zoals hierna verder bepaald. Bij de benoeming worden telkens ook de modaliteiten van benoeming, waaronder de duur van het mandaat, bepaald. De bestuurders zijn herbenoembaar.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2014 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso Nam en handtekening

MOMOD 2.2

yoor-" behouden Luik B Vervolg

aan het rDe-bestuurders*kunnen-te-alleetijde-worderrontslagen-doprde-Raad vantestuurvolg-en-s-daTegels---van beraadslaging zoals hierna verder bepaald. In voorkomend geval, worden zij eerst gehoord. De bestuurder van wie de termijn van zijn mandaat verstreken is, blijft in functie zolang de stichters of de Raad van bestuur, om welke reden ook, niet in de vacature voorzien.

Belgisch Staatsbiad Elke benoeming en ambtsbeëindiging moet worden openbaar gemaakt door neerlegging van het besluit in het stichtingsdossier op de griffie van de rechtbank en bekendmaking in de bijlagen tot het i3elgisch staatsblad.

Artikel zes: Samenstelling van de Raad van bestuur/vergaderingen

De Raad van bestuur telt bestuurders van de categorie "A" en bestuurders van de categorie "B". E3estuurders van de categorie "A" hebben bij elke stemming een niet-overdraagbaar vetorecht, derwijze dat bij uitoefening ervan en zelfs al is een gewone of bijzondere meerderheid voorhanden, het vetorecht elke meerderheid doorbreekt en de beslissing niet tot stand komt Flet vetorecht wordt door de bestuurder naar eigen goeddunken zonder beperking of verantwoordingsplicht uitgeoefend. Bestuurders van de categorie "B" beschikken niet over een vetorecht en nemen deel aan de stemmingen met elk één stem.

De Raad van bestuur kan uit zijn leden een voorzitter en een secretaris benoemen. Bij afwezigheid van de voorzitter, wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren van de aanwezige bestuurders. Wanneer een rechtspersoon is aangewezen als bestuurder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers, een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon en dit conform artikel 61 §2 van het Wetboek van Vennootschappen.

De Raad van bestuur komt samen telkens wanner het belang van de stichting dit vereist en in ieder geval minstens om de zes maanden alsook op verzoek van één bestuurder.

De Raad wordt samengeroepen door middel van een uitnodiging die dient toe te komen ten minste drie dagen voor de vergadering en die de agenda bevat. De oproeping geschiedt geldig per brief, telefax of e-mail. De vergaderingen worden gehouden op de plaats zoals vermeld in de oproepingsbriet ledere bestuurder kan, hetzij schriftelijk, hetzij per telegram, telex of telefax volmacht geven aan een andere bestuurder om hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen. Elke bestuurder mag meerdere van zijn collega's vertegenwoordigen en mag, naast zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij volmachten heeft ontvangen. Onverminderd de bèpalingen inzake het vetorecht en behoudens overmacht, kan de Raad van bestuur slechts besluiten indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd is en alsdan worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen, tenzij de wet of de statuten andere meerderheden zouden voorzien. Bij onthouding van één of meerdere

bestuurders worden de besluiten genomen met de meerderheid van de andere bestuurders. Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit, doorslaggevend. Een en ander wederom onverminderd het bepaalde inzake het vetorecht.

Bij dringende noodzakelijkheid kan tot schriftelijke besluitvorming binnen de raad worden overgegaan.

Er worden notulen opgemaakt die worden bijgehouden op de zetel van de stichting en die worden ondertekend door de voorzitter en de secretaris of in elk geval door minstens twee bestuurders. Artikel zeven: Bevoegdheid

De Raad van bestuur is bevoegd aile handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de stichting.

Hij kan met name en ondermeer:

*alle overeenkomsten sluiten met inbegrip van minnelijke schikkingen, compromissen, scheidsrechtelijke bedingen, dadingen, verkrijging en vervreemding van roerende en onroerende goederen, huur en verhuur zonder beperking van duur;

'schenkingen en legaten aannemen, met goedkeuring van de regering indien vereist;

*aile inkomsten ontvangen en beheren, fondsen beleggen, leningen aangaan met of zonder hypotheek of andere zakelijke zekerheden, opheffing verlenen van hypotheek of andere zakelijke rechten;

'afstand doen van alle rechten, rechtsvorderingen, hypotheken of andere zakelijke zekerheden, met of zonder kwitantie, van aile inschrijvingen, overschrijvingen, randmeidingen, verzet en beslag; *alle rechtsvorderifigen instellen en voeren, ais eiser of verweerder;

*personeel benoemen en ontslaan, aile diensten instellen en organiseren, de arbeidsvoorwaarden bepalen;

*adviseurs en experts, onder meer voor het toezicht op de boekhouding, benoemen buiten de raad; 'een huishoudelijk reglement opstellen, dat evenwel met deze statuten niet in strijd mag komen; Deze opsomming houdt geen beperking in.

De leden van de Raad van bestuur oefenen hun ambt in college uit.

De leden van de Raad van bestuur kunnen onderling overeenkomen de taken te verdelen. Deze verdeling kan niet aan derden worden tegengeworpen, zelfs indien zij is bekendgemaakt





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2014 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Naam Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

MOMOD 2.2

Voor-* behouden Luik 'B Vervolg

aan het r De-Raad m-ag-eurrdirectie-cornité;--earvadviesraaegreenunderorgaansarnenstellen-wa-arvairde

Belgisch Staatsblad leden gekozen worden binnen of buiten de Raad en waarvan de benaming, de zetel, de samenstelling, de bevoegdheden en de werkingsmodaliteiten door de Raad worden vastgesteld.

De Raad mag het dagelijks bestuur van de stichting, het bestuur van één of meerdere sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de Raad, delegeren aan hetzij één of meer

bestuurders, directeurs of volmachtdragers.

De Raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keuze toekennen. Artikel acht: Vertegenwoordiging

De stichting wordt ten aanzien van derden, in en buiten rechte, en met inbegrip van de akten en handelingen waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd door:

1. Alle bestuurders van de categorie "A" gezamenlijk indien er meerdere zijn, ofwel de enige bestuurder van de categorie "A" als er maar één bestuurder van de categorie "A" is;

2. Eén afgevaardigd-bestuurder, ofwel;

3. De meerderheid van de bestuurders naargelang de meerderheden die voor de betreffende handeling of akte krachtens de wet of de statuten vereist zijn.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de stichting tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur. De stichting is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzonder gevolmachtigden.

Artikel negen: boekjaar

Het boekjaar loopt van één januari tot en met éénendertig december.

Artikel tien: bezoldiging

De bestuurders oefenen hun mandaat onbezoldigd uit, tenzij de Raad van bestuur tot een bezoldiging zou besluiten als vergoeding voor het geleverde werk doch zonder zelf enig rechtstreeks vermogensvoordeel uit de stichting te mogen halen zolang de hoedanigheid van bestuurder geldt.

Artikel elf: belangenconflicten

De bestuurder die rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een aan de bestuurders voorgelegde verrichting, moet dit meedelen aan de andere bestuurders voor de Raad van bestuur een besluit neemt. Zijn verklaring, alsook de rechtvaardigingsgronden betreffende voornoemd strijdig belang moeten worden opgenomen in de notulen van de Raad van bestuur die de beslissing moet nemen. Ingeval de private stichting één of meerdere commissarissen heeft benoemd, moet de betrokken bestuurder tevens die commissarissen van het strijdig belang op de hoogte brengen.

De bestuurder met een strijdig belang zal na zijn mededeling en verklaring de vergadering verlaten en niet deelnemen aan de beraadslaging of stemming omtrent de beslissing of verrichting waarover het strijdig belang handelt. De Raad van bestuur zetelt dan rechtsgeldig met de nog aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Indien de meerderheid van de bestuurders een tegenstrijdig belang heeft, kan de Raad van bestuur rechtsgeldig beslissen met een quorum van de helft van de bestuursleden die nog kunnen zetelen. Wanneer aile bestuurders een tegenstrijdig belang hebben, dan stellen deze de stichters of hun rechthebbenden daarvan in kennis en kan de beslissing slechts genomen worden of mag de verrichting slechts worden gedaan voor rekening van de stichting door een lasthebber ad hoc, die voor die verrichting in het bijzonder werd aangesteld.

STATUTENWIJZIGING

Artikel twaalf:

Alle statutaire bepalingen van de stichting evenals de wijze van uitvoering van de wil van de stichters en van het doel van de stichting, onder meer (doch niet-exhaustief) inzake de modaliteiten van beheer en bestemming van het stichtingsvermogen, kunnen worden gewijzigd door de Raad van bestuur, op een vergadering waarop minstens alle bestuurders van de categorie "A" aanwezig of vertegenwoordigd zijn en bij unanimiteit onder hen. Deze bepaling geldt ook indien maar één bestuurder van de categorie "A" voorhanden is. Zijn er geen bestuurders van de categorie "A" voorhanden, dan gebeurt de besluitvorming op een vergadering waarop alle bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn en met unanimiteit onder hen.

Behalve indien de wet het anders bepaalt, gebeurt de statutenwijziging bij onderhandse akte die wordt bekendgemaakt in het stichtingsdossier dat ter griffie wordt gehouden en door publicatie in de bijlagen tot het Belgisch staatsblad indien de wet dit laatste verplicht. De wet bepaalt thans dat elke wijziging van de gegevens vermeld in artikel 28, 3° en 5° tot 8° van de wet van 27 juni 1921, bij authentieke akte worden vastgesteld.

ONTBINDING-VEREFFENING

Artikel dertien

De Raad van bestuur kan beslissen over de ontbinding van de private stichting op de wijze voorgeschreven voor een statutenwijziging.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2014 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

MOMOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voart''

b_ehouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - Vervolg

De-ontbindirernoet-worden-uitgesproken-do-orde-Rechtbank-van'Eerste-A-anlegogverzoek-vaneen--stichter, zijn rechthebbenden, van één of meer bestuurders of door het openbaar ministerie voor de redenen opgesomd door de wet.

Artikel veertien:

In geval van ontbinding moet het actief, na aanzuivering van het passief, worden overgedragen aan de private stichting, de rechtspersoon met belangeloos of sociaal oogmerk of de natuurlijke persoon die hetzelfde of een gelijkaardig doel nastreeft als deze private stichting of een doel dat daar nauw bij aansluit.

De bestemming van het actief mag in geen geval de rechten van de schuldeisers van de private stichting schaden. Hun vordering verjaart na vijf jaar vanaf de bekendmaking van de beslissing betreffende de bestemming van het actief.

In geval van gerechtelijke ontbinding beslist de rechtbank over de bestemming op voorstel van de vereffenaar die daarbij maximaal zal moeten rekening houden met de wil van de stichters zoals uitgedrukt in huidige akte of in latere akten of documenten die van de stichters uitgaan.

In geval van vrijwillige ontbinding treedt de Raad van bestuur of de door deze aangewezen bestuurder of derde op als vereffenaar.

Over de bestemming beslist de vereffenaar, die daarbij maximaal rekening zal moeten houden met de wil van de stichter zoals uitgedrukt in huidige akte of in latere akten of documenten die van de stichters uitgaan.

De stichters of hun rechthebbenden hebben echter het recht, wanneer het belangeloos doel van de stichting is verwezenlijkt of dit rederlijkerwijs niet meer kan worden verwezenlijkt, de goederen terug te nemen, die de stichter aan de verwezenlijking van dat doel heeft besteed, dan wel een bedrag gelijk aan de waarde van deze goederen (op datum van ontbinding). Dit geldt eveneens voor de goederen die bij zaakvervanging of door wederbelegging in de plaats zijn gekomen.

De stichters zijn geen vergoeding verschuldigd voor de meerwaarde, gerealiseerd door de stichting op de destijds door hen ingebrachte goederen.

Artikel vijftien:

Voor alles waarin deze statuten niet voorzien is de wet van 27 juni 1921, gewijzigd door de wet van 2 mei 2002 van toepassing.

OVERGANGS- SLOTBEPALINGEN

Benoeming eerste bestuurders

Worden benoemd tot bestuurder van de categorie "A" voor onbepaalde duur, de stichters, Mevrouw Van den bergh Frida en de Heer Boes Juul, beiden voornoemd.

Worden benoemd tot bestuurder van de categorie "B" voor onbepaalde duur "Juul Boes" éénpersoons vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, rechtspersonenregister Turnhout nr. 459.606.190, met maatschappelijke zetel te 2360 Oud-Tumhout, Kraaienstraat 4 waarvoor de Heer Boes Juul voornoemd als vaste vertegenwoordiger optreedt.

Bestuurders die allen verklaard hebben hun mandaat te aanvaarden in zoverre aanwezig. Boek aar

Het eerste boekjaar van de private stichting loopt vanaf 24 maart 2014 tot 31 december 2015. Verbintenissen aangegaan voor de stichting in oprichting

De stichting verklaart de verbintenissen aangegaan in haar naam of voor haar rekening over te nemen en te bekrachtigen vanaf 1 maart 2013.

voor analytisch uittreksel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersOon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
SALUS PROSPERUS

Adresse
BISSCHOPPENHOFLAAN 163 2100 DEURNE(ANTW)

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande