SALWIN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SALWIN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 824.275.910

Publication

23/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 26.04.2013, NGL 17.05.2013 13124-0298-010
22/03/2012
ÿþ0911119 Mod Word 11.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ketnerge(~~ #~ ~:~1l/ KT ~ !Wafd

4T~ 6ii~6py~+lL'~:,`; ~ Ai~ki~~i`ij;+~í~:j op

0 9 MAART 2012

Griffie

riaoeiaaeH

Ondernemingsnr : 0824275.910

Benaming

(voluit) : SALWIN

(verkort)

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Kruisstraat 2, 2850 Boom

(volledig adres)

Onderwerp akte : OMZETTING IN COOPERATIEVE VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Uit een proces-verbaal gesloten door Kari Van Looy, notaris te Antwerpen op zes maart tweeduizend en twaalf, te registreren, van de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de vennootschap onder firma SALWIN gevestigd te 2850 Boom, Kruisstraat 2, ressorterend onder rechtsgebied Antwerpen blijkt dat aile vennoten hiemagenoemd aanwezig waren:

1/ De heer SALWIN Piotr Jakub, geboren te Warszawa (Polen) op elf april negentienhonderd negenenzestig, wonende te 2850 Boom, Kruisstraat 2, verschljnend met negentig (90) aandelen, die allemaal volstort zijn.

2/ Mevrouw SALWIN Barbara Maria, geboren te Rabka-Zdroj (Polen) op één december negentienhonderd zevenenzeventig, wonende te 2850 Boom, Kruisstraat 2, verschijnend met vijf (5) aandelen, die allemaal volstort zijn.

3/ De heer JARZABEK Tomasz Andrzej, geboren te Zakopane (Polen) op elf november negentienhonderd achtentachtig, wonende te 2600 Antwerpen-Berchem, Mellinetpleln 10, verschijnend met vijf (5) aandelen, die allemaal volstort zijn.

En dat deze volgende beslissingen heeft genomen:

De voorzitter zet uiteen dat de algemene vergadering werd bijeengeroepen om te beraadslagen en besluiten over de hiemavermelde agendapunten:

1. Jaarvergadering

a) Geen kennisneming van het jaarverslag.

b) Toelichting bij, bespreking en goedkeuring van de jaarrekening.

c) Bestemming van het resultaat.

d) Kwijting aan de zaakvoerders.

11. Buitengewone algemene vergadering

1/ Verhoging van het maatschappelijk vermogen van duizend euro (1.000,- ¬ ) naar achttienduizend zeshonderd euro (18.600,- ¬ ) door incorporatie van reserves ten belope van dertienduizend vierhonderd negenentachtig euro achtenzeventig cent (13,489,78 ¬ ) en door inbreng in geld ten belope van vierduizend honderd en tien euro tweeëntwintig cent (4.110,22,- ¬ ) zonder creatie van nieuwe aandelen door verhoging van de waarde van de bestaande aandelen.

2/ Omzetting:

a) Verslag van de zaakvoerder dat het voorstel tot omzet-ding toelicht.

b) Verslag van de Burgerlijke CVBA Moore Stephens Verschelden, bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Emiel De Smedt, bedrijfsrevisor, te 2050 Antwerpen, Thonetlaan 110, betreffende de vermogenstcestand van de vennootschap op 31 december 2011,

c) Goedkeuring van de statuten van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

d) Ontslag en kwijting zaakvoerder, benoeming van de bestuurder en vaststelling dat er geen commissaris

moet worden benoemd.

3. De voorzitter bevestigt dat:

-er naast aandelen geen andere effecten werden uitgegeven door de vennootschap.

-Er geen aandelen zijn waarvan de eraan verbonden rechten geschorst werden.

Nadat deze uiteenzetting onderzocht is en als juist is erkend door de vergadering, vat zij de agenda aan. Na

beraadslaging neemt de vergadering volgende besluiten:

l JAARVERGADERING

ENIG BESLUIT:

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

e) De vergadering stelt vast dat er overeenkomstig de wet en de statuten geen jaarverslag moet opgemaakt worden.

b) De vergadering neemt kennis van het ontwerp van de jaarrekening, behandelt de balans en keurt deze goed.

c) De vergadering besluit het resultaat, zoals dit blijkt uit de resultatenrekening die zij eveneens goed-'keurt, de bestemming te geven zoals voorgesteld door de zaakvoerder.

d) Aan de zaakvoerder wordt door de vergadering kwijting verleend voor de door hem in de loop van het afgesloten boekjaar vervulde opdracht.

Il. BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

EERSTE BESLUIT:

De vergadering besluit tot verhoging van het maatschappelijk vermogen van duizend euro (1.000,-¬ ) naar achttienduizend zeshonderd euro (18.600,- ¬ ) door incorporatie van reserves ten belope van dertienduizend vierhonderd negenentachtig euro achtenzeventig cent (13.489,78 ¬ ) en inbreng in geld ten belope van vierduizend honderd en tien euro tweeëntwintig cent (4.110,22,- ¬ ) zonder creatie van nieuwe aandelen door verhoging van de waarde van de bestaande aandelen,

inbreng

De vergadering besluit het vermogen te verhogen met dertienduizend vierhonderd negenentachtig euro achtenzeventig cent (13.489,78 ¬ ) door incorporatie van reserves en inbreng in geld ten belope van vierduizend honderd en tien euro tweeëntwintig cent (4.110,22 ¬ ) zonder creatie van nieuwe aandelen door verhoging van de waarde van de bestaande aandelen.

En terstond werd als volgt ingetekend op de bestaande aandelen:

-de heer SALWIN Piotr, voornoemd, verklaart inbreng te doen van een inbreng in geld ten belope van drieduizend zeshonderd negenennegentig euro twintig cent (3.699,20 ¬ ) en betaalt deze som volledig af.

-Mevrouw SALWIN Barbara, voornoemd, verklaart inbreng te doen van een inbreng in geld ten belope van tweehonderd en vijf euro éénenvijítig cent (205,51 ¬ ) en betaalt deze som volledig af.

-De heer JARZABEK Tomasz, voornoemd, verklaart inbreng te doen van verklaart inbreng te doen van een inbreng in geld ten befope van tweehonderd en vijf euro éénenvijftig cent (205,51 ¬ ) en betaalt deze som volledig af.

Tot bewijs van deze betaling hebben de comparanten mij een bankattest overlegd uitgaande van ING te Boom waaruit blijkt dat de som van vierduizend honderd en tien euro tweeëntwintig cent (4.110,22; ¬ ) gestort werd op de speciale rekening geopend ten name van de vennootschap onder nummer 363-1019699-75.

Ondergetekende notaris bevestigt op zicht van een bankattest afgeleverd door voornoemde financiele instelling op 2 maart 2012 voormelde deponering van gelden hieruit blijkt, en dat voormeld bankattest bewaard zal worden in het dossier van de notaris. Ondergetekende notaris bevestigt dat de deponering van de gelden geschiedde bij de ING overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen en dat op heden een bedrag van vierduizend honderd en tien euro tweeëntwintig cent (4.110,22,- ¬ ) ter beschikking staat van de vennootschap blijkens het bankattest.

De intekenaars op de nieuwe aandelen erkennen op de hoogte te zijn van de financiële toestand van de vennootschap en van de eventuele gevolgen van de uitgifte van aandelen tegen pariwaarde.

De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging onmiddellijk en volledig gerealiseerd werd.

-Verklaringen pro fisco

De comparanten erkennen voorlezing te hebben gekregen van de eerste alinea van artikel 203 van het registratiewetboek.

Vergoeding

Comparanten bevestigen 'dat hogervermelde gestorte gelden zich thans nog op de bankrekening van de vennootschap bevinden en door haar aangewend worden voerde uitvoering van haar bedrijvigheid.

De verklaringen in verband met hogervermelde incorporatie van reserves en inbreng in geld warden door de vergadering als juist erkend.

In vergelding voor de hiervoor omschreven inbreng werden de nieuwe en volledig afbetaalde aandelen verstrekt aan de desbetreffende inbrengers als voormeld, zodat door deze inbrengen en toekenning van aandelen de plaatsing en afbetaling bij wijze van verhoging van het maatschappelijk vermogen door inbreng in natura en in geld definitief is.

De vergadering stelt vast dat de verhoging van het maatschappelijk vermogen onmiddellijk en volledig gerealiseerd werd.

Dit besluit wordt met éénparigheid van stemmen goedgekeurd.

TWEEDE BESLUIT:

De vergadering besluit om redenen uiteengezet in de nagemelde verslagen de vennootschap om te zetten in een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,

Verslagen:

De vergadering ontslaat met eenparigheid de voorzitter van het voorlezen van het rapport van de zaakvoerder dat het voorstel tot omzetting toelicht en van het verslag van de Burgerlijke CVBA Moore Stephens Verschelden, bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Emiel De Smedt, bedrijfsrevisor, te 2050 Antwerpen, Thonetlaan 110, betreffende de vermogenstoestand van de vennootschap afgesloten op éénendertig december tweeduizend en elf, vermits elke vennoot erkent er een afschrift van te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondergetekende, de Burgerlijke CVBA Moore Stephens Verschelden, bedrijfsrevisoren, met kantoor te 2050 Antwerpen, Thonetlaan 110, vertegenwoordigd door de heer Emiel De Smedt, bedrijfsrevisor, verklaart hierbij dat zij de staat van activa en passiva van de vennootschap onder firma Saiwin, opgemaakt onder de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder op datum van 31 december 2011, met respectievelijke totalen van ¬ 64 878,59 gecontroleerd heeft.

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering heeft plaatsgehad van het nettoactief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 december 2011 die de zaakvoerder van de vennootschap heeft opgesteld.

Het nettoactief van de vennootschap bedraagt ¬ 14 489,78 volgens de staat van activa en passiva op 31 december 2011, wat ¬ 4 110,22 lager is dan het in de staat van activa en passiva opgenomen maatschappelijk kapitaal na de omzetting. Bovendien is het eigen vermogen ¬ 4 060,22 lager dan het minimum kapitaal vereist voor een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, conform artikel 390 van het Wetboek van Vennootschappen.

Overeenkomstig artikel 785 van het Wetboek van Vennootschappen zijn de vennoten onder firma, de beherende vennoten, de zaakvoerders of bestuurders van een vennootschap die wordt omgezet hoofdelijk gehouden tot betaling van het eventuele verschil tussen het netto-actief van de vennootschap na omzetting en het minimumkapitaal. Op straffe van aansprakelijkheid van de vennoten, kan de verrichting slechts plaatsvinden mita bijkomende inbrengen van buiten uit.

tilt onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stelten bij de omzetting van een vennootschap, hebben wij niet kunnen besluiten dat er enige overwaardering van het nettoactief heeft plaatsgehad.

Antwerpen, 23 februari 2012

Moore Stephens Verschelden

Bedrijfsrevisoren, Burg. CVBA. Handtekening

vertegenwoordigd door

Emiel De Smedt

bedrijfsrevisor

Voorwaarden van de omzetting:

De vergadering besluit de vennootschap om te zetten van een vennootschap onder firma in een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met behoud van de rechtspersoonlijkheid, zonder dat activiteit en doel van de vennootschap gewijzigd worden. Zo ook blijven kapitaal en reserves dezelfde evenals alle activa en passiva, afschrijvingen, meerwaarden en waardeverminderingen aangezien de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid de boekhouding die door de vennootschap onder firma werd gehouden zal voortzetten.

De coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het huidige ondememingsnummer.

Vermits de omzetting geschiedt op basis van een staat van activa en passiva afgesloten op éénendertig december tweeduizend en elf worden alle verrichtingen sedertdien door de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid gesteld, geacht te zijn gedaan namens de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, die ze voor zoveel als nodig bekrachtigt en ze voor haar rekening neemt.

De thans bestaande aandelen worden alle honderd (100) omgezet in aandelen die het vast kapitaal vertegenwoordigen welke aandelen van categorie van aandelen A zullen zijn.

Statuten:

De vergadering keurt artikelsgewijs de tekst goed van de statuten van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zoals hierna weergegeven:

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt "SALWIN

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2850 Boom, Kruisstraat 2.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel-hoofdstad bij besluit van de raad van bestuur; deze zetelverplaatsing wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een door het bevoegde orgaan ondertekende verklaring samen met een afschrift ter bekendmaking in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap heeft tot doel zowel in België ais in het buitenland, voor eigen rekening of voor de rekening van derden of met hun medewerking het uitvoeren van aile activiteiten die in een direct of indirect verband staan met de bouwsector, afbraak en renovatiewerken van gebouwen met of zonder onderaanneming zonder dat deze opsomming limitatief zou zijn.

De vennootschap heeft ais doel onder anderen:

Metsel en beton werken, constructie van traditionele of geprefabriceerde gebouwen, montage van scheidingswanden, plaatsen van chape, plaatsen van tussenwanden van gipsplaten, plafonnerings-, cament- en voegwerken, terras, rioleringswerken en het plaatsen van verschillende soorten kanalisaties, water en gasdistributie, het plaatsen van kabels, afbreekwerken, tegelwerken, het reinigen van gevels met stoom en zand, bekleding van muren en vloeren, schrijn- en timmerwerk van buiten en binnen: montage van deuren, vensters, trappen, muurkasten, inbouwkeukens, montage van veranda's, serres enz... in hout of kuststof, isolatiewerken, loodgieterij, installatie van centrale verwarming en andere soorten van verwarming, elektriciteit, sanitair en ventilatiewerken, plaatsen in gebouwen en andere bouwwerken van parket en andere houten vloerbedekking, wandbekleding van hout, plaatsen van behang, schilderen van het binnen- en buitenwerken van gebouwen, schilderen van metal constructies, bouw van daken, plaatsen van dakbedekking van ongeacht welk materiaal, plaatsen van dakgoten en regenafvoerbuizen, waterdicht maken van daken en dakterrassen.

Plaatsen en installatie van zonnepanelen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

De onderneming zal ook detailhandel in materialen kunnen voeren alsook de import en export van bouwmaterialen, constructies- en renovatieartikelen, gereedschappen, ijzerwaren, accessoires en artikelen voor de afwerking van de gebouwen.

Zij zal eveneens groot- en detailhandel kunnen voeren in meubilair, alle soorten ramen en deuren, en alle nieuwe en tweedehands artikelen.

De onderneming zal ook algemene coordinatie op de werf kunnen uitvoeren alsook de activiteiten verbonden met de totale of partiële uitvoering van de afwerkingswerken of hun coördinatie gedurende hun uitvoering door de onderaannemers.

De vennootschap heeft eveneens als doel de groot- en kleinhandel in voedingswaren.

Zij kan haar alle roerende en onroerende goederen, materialen en benodigdheden verhuren of voor het beheer geven aan derde, volledig of partieel, alles met of zonder aankoopoptie.

Zij kan alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zou zijn de verwezenlijking van het hare te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend.

De vennootschap mag zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derden aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende of onroerende goederen.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen ais investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd, en werd opgericht op drieëntwintig maart tweeduizend en tien,

Het kapitaal van de vennootschap is deels vast en deels veranderlijk. Het veranderlijk gedeelte wordt verhoogd respectievelijk verminderd door toetreding, respectievelijk uittreding of uitsluiting van vennoten, bij storting of terugneming van inbrengen,

Deze verrichtingen geschieden zonder dat de statuten dienen te worden gewijzigd.

Vast kapitaal

Het vast gedeelte van het kapitaal mag nooit minder bedragen dan achttienduizend zeshonderd euro (18.600,- ¬ ). Het vast gedeelte van het kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen van categorie A.

Tot beloop van dit minimumbedrag wordt het vast gedeelte van het kapitaal gevormd dat enkel kan worden verhoogd of verminderd bij besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de voorschriften voor een statutenwijziging en met naleving van de wettelijke vormvereisten in verband met de vaststelling van de kapitaal-verhoging.

Het kapitaal is vertegenwoordigd door een veranderlijk aantal aandelen met een fractiewaarde van een deel van het kapitaal gelijk aan het aantal uitgegeven aandelen A, te berekenen in verhouding tot het aantal aandelen dat het vast gedeelte van het kapitaal vertegenwoordigt, zijnde de aandelen A.

De honderd (100) aandelen die het vast kapitaal vertegenwoordigen zijn aandelen van categorie A. De overige aandelen, die het vlottend kapitaal vertegenwoordigen zijn aandelen van categorie B.

Niemand kan meer dan vijf (5) aandelen B bezitten.

Aandelen zijn ondeelbaar.

Wanneer één of meer aandelen toebehoren aan meer dan één persoon, dan wordt de uitoefening van de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap geschorst totdat aile gerechtigden in gemeen overleg één persoon hebben aangeduid welke als gemeenschappelijk lasthebber ten overstaan van de vennootschap als eigenaar van de betrokken aandelen zal optreden. Deze aanwijzing dient schriftelijk te gebeuren. Bij ontstentenis van overeenkomst tussen betrokken partijen, zal de meest gerede onder he zich wenden tot de voorzitter van de rechtbank van eerste aanleg om dergelijke lasthebber op gemene kost te laten aanwijzen.

Elk aandeel van categorie A geeft recht op vijftig stemmen op de algemene vergadering.

Elk aandeel van categorie B geeft recht op één stem op de algemene vergadering,

De leiding van de vennootschap berust bij een of meer bestuurders In geheime stemming gekozen door de algemene vergadering,

Bevoegdheid:

Het bestuur is bevoegd om alles te doen wat nodig is of nuttig kan zijn om het doel van de vennootschap te realiseren, met uitzondering van die verrichtingen of besluiten, waarvoor krachtens de wet alleen de algemene vergadering van vennoten bevoegd is.

Is er slechts één bestuurder dan treft hij besluiten naar eigen inzicht.

Zijn er twee bestuurders dan dienen zij beiden akkoord te gaan om geldig te besluiten,

Zijn er drie of meer bestuurders dan vormen zij een college dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de algemene regels van beraadslagende vergaderingen.

Aldus hebben de bestuurders de macht om, onder meer, en zonder dat deze opsomming beperkend moet worden gelezen; aile verbintenissen aan te gaan jegens derden in verband met de activiteiten van de vennootschap, onder meer roerende als onroerende goederen in huur te nemen en te geven, te verwerven en te vervreemden, kortom alle goederen te verhandelen op alle mogelijke wijzen en alle diensten te verlenen die daarmee gepaard gaan; lening aan te gaan; het vermogen van de vennootschap geheel of ten dele in pand te geven of met hypotheek te bezwaren; met afstand van hypotheek, voorrecht, en/of vordering tot ontbinding, met of zonder kwijting en ook zonder dat het bewijs van betaling wordt geleverd, vrijstelling of opheffing te verlenen van hypothecaire en andere inschrijvingen, overschrijvingen, beslag, verzet op de prijs en andere acties die een vrije en onbezwaarde levering van goederen belemmeren, dadingen en minnelijke schikkingen te treffen over de belangen van de vennootschap; in rechte op te treden namens de vennootschap; de besluiten van de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2012 - Annexes du Moniteur belge r algemene vergadering uit te voeren; de hun verleende macht te delegeren bij wijze van in de tijd en/of in omvang beperkte lastgeving.

Externe vertegenwoordigingsmacht

Is er slechts één bestuurder aangesteld dan vertegenwoordigt hij de vennootschap in aile handelingen in en buiten rechte,

Zijn er twee bestuurders aangesteld dan treedt elk van hen afzonderlijk op namens de vennootschap in aile handelingen in en bulten rechte,

Zijn er drie of meer bestuurders aangesteld dan vertegenwoordigt de raad van bestuur ais college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden. Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door elk bestuurder die alleen optreedt en aan wie volledige individuele vertegenwoordigingsmacht is toegekend

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening wordt aan één of meer commissarissen opgedragen van zodra en inzoverre de vennootschap beantwoordt aan de wettelijke criteria die tot aanstelling van een commissaris-revisor verplichten.

Wordt geen commissaris benoemd dan heeft iedere aandeelhouder individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris dan zal de algemene vergadering de controletaak en bevoegdheid opdragen aan een of meer controlerende vennoten.

De vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op de plaats en op de dag en het uur aangewezen in de uitnodigingen.

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand april om negentien uur, indien die dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag.

Om te worden toegelaten tot de vergadering, doch slechts indien de oproeping deze voorwaarden uitdrukkelijk vermeldt, moeten de vennoten bij brief uiterlijk zeven (7) dagen voor de vergadering aangetekend verzonden het bestuur inlichten over hun voornemen persoonlijk of bij vertegenwoordiging deel te nemen aan de vergadering.

Zij worden tot de algemene vergadering toegelaten op vertoon van hun identiteitsbewijs en van het ontvangstbewijs van de aangetekend verzonden aanmelding.

Ieder aandeelhouder, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde, die geen vennoot moet zijn en die de bij de statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om deel te nemen aan de vergadering, onverminderd de wettelijk voorziene vertegenwoordigingsregelingen inzake rechtspersonen en onbekwamen.

Het bestuur mag de vorm van de volmachten -die schriftelijk dienen te worden gegeven- bepalen en eisen dat deze worden neergelegd op de wijze en binnen de termijn die het bepaalt.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op dertig december daarna.

De resultatenrekening geeft aan welke winst de vennootschap gemaakt heeft in het afgesloten boekjaar.

Op voorstel van het bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming die hieraan zal worden gegeven, met inachtneming van de wettelijke en statutaire voorschriften.

Het bestuur kan in de loop van het boekjaar interimdividenden uitkeren.

Het netto-provenu van de vereffening, na aanzuivering van alle schulden van de vennootschap of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen wordt door de vereffenaars onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten, nadat, indien nodig, de aandelen op een gelijke voet worden gesteld ofwel door aanrekening van de nog openstaande bedragen op de aandelen waarop in mindere mate is afbetaald, ofwel door vooruitbetaling ten bate van de aandelen waarop in hogere mate is betaald, tot beloop van het verschil.

Eerste Algemene Vergadering

Ontslag zaakvoerder - Benoeming bestuurder

* De algemene vergadering aanvaardt het ontslag van de zaakvoerder, de heer SALWIN Piotr, voornoemd, en verleent kwijting over het bestuur.

* De vennoten beslissen met eenparigheid van stemmen voor de eerste maa! één bestuurder aan te stellen en benoemen tot die functie de heer SALWIN Piotr, voornoemd

Aan hem is volledige individuele vertegenwoordigingsmacht verleend om alleen handelend namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden. Het mandaat is voor onbepaalde duur. De toegekende opdracht is onbezoldigd behoudens latere andersluidende beslissing door de algemene vergadering.

Niet-aanstelling commissaris

De vergadering besluit dat op zicht van te goeder trouw opgemaakte schattingen de vennootschap geen commissaris moet benoemen.

VOLMACHT

Er wordt bij deze volmacht, met recht van indeplaatsstelling, gegeven aan de commanditaire vennootschap Business & Tax Support te 2050 Antwerpen, Beatrijslaan 4 bus 6, vertegenwoordigd door de heer Van Goethem Willy om aile inschrijvingen, wijzigingen en schrappingen te doen bij de Kruispuntbank Ondernemingen en/of het Ondernemingsloket, en alle formaliteiten te vervullen bij de BTW administraties alsmede bij eventuele andere belastingadministraties op te treden en formaliteiten te vervullen.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Karl Van Looy

Notaris

Voor-bphoutten

aan het Belgisch Staatsblad

Precies onderwerp van de openbaarmaking: afschrift, uittreksel, verslag zaakvoerder, verslag bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/01/2011
ÿþ Vod 2.1

_j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de

Rechtbank vaal Ke,- 'r.'nd. ° toerpen

op .1 1 ~~JAN. ~.

De Griffier,

Griffie

0

IN

111

1

11

sl

*11010897*

' Ondememingsnr : 0824.275.910

Benaming

(voluit) : SALWIN

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : SOMERSSTRAAT 3611, 2018 ANTWERPEN

Onderwerp akte : Wijziging matschappelijke zetel/ Wijziging statuten) Ontslag/ Overdracht aandelen

Met algemeenheid van stemmen neemt de Buitengewone Algemene Vergadering op 15 oktober 2010 de volgende beslissingen:

1.De maatschappelijke zetel wordt met ingang van 1 januari 2011 overgebracht naar KRUISSTRAAT 2, 2850 BOOM.

2.De participatie in de vennootschap mag op straffe van nietigheid nie worden overgedragen onder levenden of overgaan wegens overlijden dan met meerderheid van stemmen van alle vennoten. Wanneer een zaakvoerder een meerderheid bezit van de stemrechten en zijn aandelen wil overdragen, is niet vereist om een algemenen vergadring bijeen te roepen.

3.De totaliteit van 25 aandelen toebehorend aan de vennoot en zaakvoerder Zbigniew Malys worden overgedragen en staat genoteerd in het aandelenregister aan een vennoot en zaakvoerder Piotr Salwin. 4.Ontslag wordt bevestigd van de zaakvoerder ZBIGNIEW MALYS en dit met ingang van 15 oktober 2410. 5.De 5 aandelen toebehorend aan de vennoot en zaakvoerder Piotr Salwin worden overgedragen en staat genooteerd in het aandelenregistreer aan een nieuwe werkende vennoot Krzysztof Krecina, gehuwd, wondende in Willem van Larstraat 62, 2600 Berchem.

Opgemaakt bij onderhandse akte te Kruisstraat 2, 2850 Boom, op 15 oktober 2010 in zoveel exemplaren

als er partijen zijn plus één dat bestemd is voor de registratie.

Iedere partij verklaart één exemplaar te hebben ontvangen.

Piotr Salwin

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
SALWIN

Adresse
KRUISSTRAAT 2 2850 BOOM

Code postal : 2850
Localité : BOOM
Commune : BOOM
Province : Anvers
Région : Région flamande