SANSEN INTERNATIONAL TAX LAWYERS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SANSEN INTERNATIONAL TAX LAWYERS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 897.745.391

Publication

04/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 14.06.2014, NGL 30.06.2014 14245-0196-019
05/03/2014
ÿþ Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

bt

E

St

r~'.i;;.l`i~tÿ'/~ti~yY

Griffie

Ondernemingsnr : 0897.745.391

Benaming

(voluit) : ILSE DAPPER

(verkort) :

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 2018 ANTWERPEN, VAN NOORTSTRAAT 11

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - DOELSWIJZIGING - NAAMSWIJZIGING STATUTENWIJZIGING

TEKST : Er blijkt uit het proces-verbaal opgemaakt op 17/0112014 door Joni Soutaer, geassocieerd Notaris; teDenderhoutem dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap; onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ILSE DAPPER", met zetel te; 2018 Antwerpèn, Van Noortstraat 11 volgende beslissingen heeft genomen :

1. De buitengewone algemene vergadering heeft kennis genomen van de bijzondere algemene vergadering; de dato 24/12/2013 met betrekking tot de voorgenomen dividenduitkering en kapitaalsverhoging.

De vergadering is overgegaan tot de uitvoering van de beslissingen genomen door de bijzondere algemene vergadering waarvan het proces-verbaal werd opgemaakt de dato 24/12/2013 met betrekking tot de voorgenomen dividenduitkering en kapitaalsverhoging, waarbij

- de belaste reserves werden vastgesteld zoals die ten laatste op eenendertig maart tweeduizend dertien zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, zijnde een bedrag van honderd zeven duizend tweehonderd drieënnegentig euro (107293¬ ) zoals blijkt uit de jaarrekening van eenendertig december tweeduizend en elf.

een tussentijds dividend werd toegekend voor een brutobedrag van honderd zeven duizend tweehonderd: drieënnegentig euro (107293¬ ) onderworpen aan de roerende voorheffing van tien ten honderd.

Met eenparigheid van stemmen heeft de buitengewone algemene vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen als volgt :

Verhoging van het maatschappelijk kapitaal met een bedrag van negentig percent van het tussentijds brutodividend, zijnde' een verhoging voor een bedrag van zesennegentigduizend vijfhonderd drieënzestig euro: zeventig cent (96563,70¬ ) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (18600¬ ) op honderd vijftien duizend honderd drieënzestig euro zeventig cent (115163,70¬ ) zonder uitgifte van nieuwe aandelen. Verhoging van het maatschappelijk kapitaal door inbreng in geld.

Op de kapitaalsverhoging van zesennegentigduizend vijfhonderd drieënzestig euro zeventig cent, (96563,70¬ ) wordt ingeschreven door de heer Erik Emiel Jozef SANSEN, geboren te Poperinge op zestien', maart negentienhonderd zesenzeventig, wonende te Antwerpen, Van Noortstraat 11, rijksregistemummer 76.03.16-097-70, identiteitskaartnummer 591-3959964-41.

2. Naamswijziging

De algemene vergadering beslist de naam van de vennootschap te wijzigen, De naam van de vennootschap luidt voortaan "E. SANSEN"..

3, Doelswijziging

De algemene vergadering beslist het doel van de vennootschap te wijzigen. De vergadering beslist artikel 3 van de statuten in die zin te wijzigen. Artikel 3 wordt opgeheven en vervangen door een nieuw artikel 3 dat letterlijk luidt als volgt:

"Artikel 3.

De vennootschap heeft tot doel:

De uitoefening van en het bevorderen van de uitoefening van het beroep van advocaat in het algemeen, middels haar vennoten, alsook alle aanverwante activiteiten en mandaten die deontologisch verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals het geven van onderwijs, het publiceren van artikels en boeken, jurisconsult, het optreden als bestuurder en vereffenaar, curator, het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten, het optreden als scheidsrechter, gerechtelijk mandataris, dit alles voor zoveel als nodig mits voorafgaande toestemming van de Stafhouder en/ of de Raad van de Orde van Advocaten van het arrondissement alwaar de

ue tin ontschap haar_ zetei_ heeft..

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Vei : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het scheppen van de mogelijkheden om de advocaat-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in de juridische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande uitoefening van het beroep van advocaat te bevorderen.

Het inrichten van de algemene diensten en secretariaten welke nuttig of nodig kunnen zijn voor het bevorderen van de uitoefening van de activiteit van advocaat.

Het organiseren van cursussen en het geven van lessen in verband met alle mogelijke juridische disciplines, Belgische en buitenlandse.

In geval de vennootschap slechts één vennoot telt, het scheppen van een kader waarbinnen, door uitbreiding met andere advocaat-vennoten, de gezamenlijke uitoefening van het beroep en alle andere activiteiten die hiermede deontologisch verenigbaar zijn wordt bevorderd,

Het doel zal uitgeoefend worden en nagestreefd door middel van de organen van de vennootschap en onder de toepassing van de reglementering geldend in de balie te Antwerpen en van de Orde van de Vlaamse

Balies.

De deontologie maakt deel uit van de statuten.

De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat, zoals vastgelegd door de bevoegde instanties eerbiedigen.

Het aanieggën, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenshuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten; het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend 'vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende' goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

De vennootschap kan alle handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken. Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel ten titel van voorbeeld gegeven".

4. Aanpassing der statuten ingevolge de voorgaande besluiten en de omvorming tot advocatenvennootschap.

De vergadering beslist de statuten aan te passen rekening gehouden met de vorenstaande besluiten. Daartoe beslist zij de huidige tekst van de statuten op te heffen en fe vèrvangen door onderstaande tekst. De hiernavolgende tekst der nieuwe statuten wordt artikelsgewijs goedgekeurd, waarbij tegelijk de oude statuten worden opgeheven:

"STATUTEN

TITEL 1, NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR,

ARTIKEL EEN - De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de benaming dragen "E. SANSEN", Deze benaming zal steeds worden voorafgegaan of onmiddellijk gevolgd door de woorden "Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA",

Met maatschappelijke zetel te 2018 Antwerpen, Van Noortstraat 11.

Deze zetel kan zonder statutenwijziging naar iedere andere plaats in Behgië in het Nederlandstalig Vlaams Gewest of het.tweetalig Brussels Hoofdstedelijk Gewest, worden overgebracht bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder bekend te maken in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

ARTIKEL TWEE - De vennootschap heeft als doel:

De uitoefening van en het bevorderen van de uitoefening van het beroep van advocaat in het algemeen, middels haar vennoten, alsook alle aanverwante activiteiten en mandaten die deontologisch verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals het geven van onderwijs, het publiceren van artikels en boeken, jurisconsult, het optreden als bestuurder en vereffenaar, curator, het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten, het optreden als scheidsrechter, gerechtelijk- mandataris, dit alles voor zoveel als nodig mits voorafgaande toestemming van de Stafhouder en/ of de Raad van de Orde van Advocaten van het arrondissement alwaar de vennootschap haar zetel heeft.

Het scheppen van de mogelijkheden om de advocaat-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in de juridische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande uitoefening van het beroep van advocaat te bevorderen.

Het inrichten van de algemene diensten en secretariaten welke nuttig of nodig kunnen zijn voor het bevorderen van de uitoefening van de activiteit van advocaat.

Het organiseren van cursussen en het geven van lessen in verband met alle mogelijke juridische disciplines, Belgische en buitenlandse.

In geval de vennootschap slechts één vennoot telt, het schèppen van een kader waarbinnen, door uitbreiding met andere advocaat-vennoten, de gezamenlijke uitoefening van het beroep en alle andere activiteiten die hiermede deontologisch verenigbaar zijn wordt bevorderd.

Het doel zal uitgeoefend worden en nagestreefd door middel van de organen van de vennootschap en onder de toepassing van de reglementering geldend in de balie te Antwerpen en van de Orde van de Vlaamse Balies.

De deontologie maakt deel uit van de statuten.

De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat, zoals vastgelegd door de bevoegde instanties eerbiedigen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenshuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten; het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

De vennootschap kan alle handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken,

Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel ten titel van voorbeeld gegeven.

ARTIKEL DRIE - De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

TITEL Il. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL.

ARTIKEL VIER- Het maatschappelijk kapitaal bedraagt de som van honderd vijftien duizend honderd drieënzestig euro zeventig cent (115963,700 vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam. zonder nominale waarde.

ARTIKEL VIER/BIS: HISTORIEK VAN HET KAPITAAL

* De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Van Tuyckom Els te Sint-Kruis op dertig april tweeduizend en acht, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vijftien mei tweeduizend en zeven onder nummer 071544, met een kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder nominale waarde.

* Bij akte verleden voor geassocieerd notaris Joni Soutaer, te Denderhoutem op 15/01/2014, werd het kapitaal verhoogdmet een bedrag van zesennegentigduizend vijfhonderd drieënzestig euro zeventig cent (96563,700 om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (186000 op honderd vijftien duizend honderd drieënzestig euro zeventig cent (195963,700 zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

TITEL III. AANDELEN,

ARTIKEL VIJF - In een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid kunnen er zowel aandelen als obligaties bestaan.

Deze effecten zijn op naam. Zijzijn voorzien van een volgnummer,

Wanneer effecten (aandelen en andere) in onverdeeldheid aan verschei-tdene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat een enkele persoon daartoe schriftelijk

e is aangewezen, Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit.

Ingeval van vruchtgebruik zal de blote eigenaar, behalve verzet, vertegenwoordigd zijn tegenover de

>el vennootschap door de vruchtgebruiker,

De aandelen kunnen alleen met vruchtgebruik bezwaard worden ten voordele van een advocaat, ingeschreven op het tableau. De blote eigendom kan eveneens slechts afgestaan worden aan een advocaat ingeschreven op het tableau.

Een uitzondering voor een bepaalde tijd, kan worden toegestaan, mits goedkeuring door de Raad van de Orde der Advocaten, voor erfgenamen of de echtgeno(o)t(e) van een overleden vennoot, voorzover voor deze Nlaatste geen werkelijke inmenging in het beheer mogelijk is.

ó ARTIKEL ACHT - OVERDRACHT VAN AANDELEN ONDER LEVENDEN

ere De aandelen mogen op straffe van nietigheid niet worden overgedragen onder de levenden dan aan één of

o meerdere advocaten en/of aan één of meerdere professionele vennootschappen van advocaten, welke als zodanig door de Orde van Advocaten te Antwerpen zijn erkend en de vereisten vervullen om het beroep van

t advocaat in eigen naam of als rechtspersoon uit te oefenen. Deze overdracht is onderworpen aan de goedkeuring van de algemene vergadering der vennoten, die terzake slechts geldig kan beslissen mits drie

vierden van het kapitaal vertegenwoordigd is en mits de overdracht wordt goedgekeurd met drie vierden van de et

et aanwezige stemmen,

Tot de overdracht van een geheel of een gedeelte van zijn aandelen wordt door de enige vennoot alleen

beslist, zonder enige beperking,

ARTIKEL NEGEN - OVERDRACHT VAN AANDELEN BIJ OVERLIJDEN

Ingeval van overdracht van aandelen door sterfgeval zullen de erfgenamen en legatarissen welke geen

9 g 9

IY1 deelgenoten zijn, omdat zij de aanvaarding voorzien door artikel acht niet verkregen hebben, recht hebben op de waarde der over te dragen aandelen.

Te dien einde zullen zij er de wederinkoop mogen van verzoeken bij aangetekend schrijven gericht aan de zaakvoerder der vennootschap die er onmiddellijk een aangetekende kopie van zal sturen aan al de vennoten, ARTIKEL TIEN - WAARDE VAN DE OVERGEDRAGEN AANDELEN

De waarde van de aandelen in geval deze worden overgedragen, wordt bepaald in onderlinge

t overeenstemming tussen de belanghebbenden.

Bij gebreke aan overeenstemming tussen de belanghebbenden, kan de waarde worden vastgesteld door twee deskundigen, waarvan één wordt aangesteld door de overnemers en één door de overdragers. De aldus aangestelde deskundigen zullen rekening houden met alle gegevens die de waarde van de aandelen kunnen beïnvloeden en met de bestaansmogelijkheden van de vennootschap.

Over meningsverschillen tussen twee deskundigen zal beslist worden door een derde-deskundige, die op hun verzoek en/of verzoek van één van de belanghebbenden zal worden aangesteld door de Stafhouder van de Orde der Advocaten alwaar de vennootschap gevestigd is.

Tegen de beslissing van de deskundigen staat geen rechtsmiddel open,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL ELF- De erfgenamen, legatarissen of rechthebbenden van een vennoot, mogen onder welk voorwendsel het ook zij, de zegellegging niet eisen, noch inventaris verzoeken van de goederen of de waarden van de vennootschap, Zij moeten voor het uitvoeren hunner rechten - zich gedragen naar de jaarrekening en de boeken der vennootschap.

TITEL IV, BESTUUR- CONTROLE.

ARTIKEL TWAALF- De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, te benoemen bij eenvoudige meerderheid door de algemene vergadering der vennoten. Hun mandaat wordt van jaar tot jaar stilzwijgend hernieuwd behoudens verzet van de eenvoudige meerderheid van dé jaarvergadering.

De enige vennoot is van rechtswege zaakvoerder,

Wanneer de enige zaakvoerder de hoedanigheid van advocaat verliest, kan de vennootschap niet langer het beroep van advocaat uitoefenen.

Indien één van de zaakvoerders of vennoten ophoudt advocaat te zijn, moet hij uit het bestuursorgaan treden en zijn aandelen of rechten overdragen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon en die eveneens verplichtend Advocaat dient te zijn.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om eér vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders hebben ieder afzonderlijk de meest uitgebreide macht van bestuur en van-beschikking over de goederen van de vennootschap en om alle akten en daden te stellen en aile verrichtingen te doen met betrekking tot het doe) van de vennootschap. Alles wat niet krachtens de wet of onderhavige statuten aan de algemene vergadering der vennoten wordt voorbehouden behoort tot de bevoegdheid van de zaakvoerders,

De zaakvoerders mogen bepaalde machten, waaronder het dagelijks bestuur en de technische leiding, overdragen aan derden, al dan niet vennoten, mits dit geschiedt bij specifieke en herroepbare volmacht.

In alle akten die van de vennootschap uitgaan, dient de handtekening van de zaakvoering voorafgegaan of gevolgd door de vermelding van haar hoedanigheid.

Het aantal zaakvoerders, hun functie en hun machten kan steeds door de algemene vergadering der vennoten gewijzigd worden zonder de formaliteiten voorgeschreven voor de verandering aan de statuten te moeten naleven.

De statutaire zaakvoerder kan slechts ongevraagd warden ontslagen met éénpang goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is. Zijn opdracht kan ook om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

De bevoegdheid van de zaakvoerder gaat in op datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Het mandaat van de zaakvoerders is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

TITEL V. JAARVERGADERINGEN.

ARTIKEL VIJFTIEN - De houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven en van obligaties mogen de algemene vergadering bijwonen, doch slechts met raadgevende stem.

ARTIKEL ZESTIEN- Om tot de algemene vergadering te worden toegelaten moet de vennoot als zodanig in het register van aandelen zijn vermeld.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Elk maatschappelijk aandeel heeft recht op één stem, behoudens schorsing.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

De beslissingen op een algemene vergadering worden genomen met een gewone meerderheid van stemmen, behoudens bij de bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen waar de beslissingen genomen worden volgens de voorwaarden bepaald in het Wetboek van vennootschappen.

Schriftelijke besluitvorming

Met uitzondering van

-de beslissingen te nemen in het kader van de toepassing van artikel 332 Wetboek van Vennootschappen;

en

-de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden,

kunnen de vennoten éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot

de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren,

Daartoe zal door de zaakvoerder/zaakvoerders/het college van zaakvoerders, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstel-'ten van besluit wel doch andere niet de éénparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

ARTIKEL ACHTTIEN- Er wordt jaarlijks een algemene vergadering gehouden de tweede zaterdag van de maand juni om achttien uur.

Is deze dag een wettelijke feestdag dan heeft de vergadering op de eerstvolgende werkdag plaats, Zij zal plaats hebben in de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aan te duiden in de bijeen roepingsbrieven.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel zestien van deze statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

TITEL Vi, INVENTARIS - JAARREKENING - WINSTVERDELING.

ARTIKEL NEGENTIEN - Het maatschappelijk jaar begint de eerste januari en eindigt de eenendertigste december van ieder jaar,

ARTIKEL TWINTIG- Op het einde van elk maatschappelijk jaar worden de boeken afgesloten en wordt een inventaris en een jaarrekening opgemaakt, overeenkomstig artikel 92 en/of 93 Wetboek van Vennootschappen.

Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van alle [asten, onkosten en delgingen, vertegenwoordigt de zuivere winst van de vennootschap. Het saldo zal, na aftrek voor de wettelijke reserve, aangewend worden volgens beslissing van de algemene vergadering,

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 Wetboek van Vennootschappen.

BEPALINGEN VAN TOEPASSING IN GEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT ARTIKEL

ARTIKEL DRIEENTWINTIG - ALGEMENE BEPALINGEN

Alle voorgaande artikelen van onderhavige statuten zijn van toepassing wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt In zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde artikelen betreffende de éénhoofdigheid. ARTIKEL VIERENTWINTIG - OVERDRACHT VAN AANDELEN ONDER LEVENDEN

Tot overdracht van een geheel of een gedeelte van zijn aandelen wordt door de enige vennoot altéén beslist, op voorwaarde dat de overnemer eveneens het beroep van advocaat uitoefent en voldoet aan aile voorwaarden voorgeschreven door de Orde der Advocaten bij de bevoegde balie.

ARTIKEL VIJFENTWINTIG - OVERLIJDEN VAN DE ENIGE VENNOOT ZONDER OVERGANG VAN AANDELEN

Indien de enige vennoot overlijdt en zijn aandelen op geen enkele gerechtigde overgaan, is de vennootschap van rechtswege ontbonden en wordt artikel 344 van het Wetboek van Vennootschappen toegepast.

ARTIKEL ZESENTWINTIG - OVERGANG VAN AANDELEN WEGENS OVERLIJDEN

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen, worden de aan deze aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap.

Hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van de enige vennoot oefent de eraan verbonden rechten uit. Wanneer echter de erfgenamen of legatarissen de hoedanigheid van advocaat niet hebben, zal de vennootschap niet langer het beroep van advocaat kunnen uitoefenen,

ARTIKEL ZEVENENTWINTIG - DE ZAAKVOERDERS

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van de zaakvoerder.

De zaakvoerder van de éénpersoonsvennootschap moet de enige vennoot zijn.

Een natuurlijke persoon kan de enige vennoot zijn en blijft beperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap. Hij kan de enige vennoot zijn van meerdere BVBA's, Hij verliest evenwel het voordeel van de beperkte aansprakelijkheid voor de tweede en derde BVBA, behalve wanneer de aandelen in zulke vennootschap wegens overlijden aan hem zijn overgegaan.

NALEVING DEONTOLOGIE - REGLEMENT

Comparant verbindt zich ertoe de voorschriften van de Deontologische regelen en huishoudelijk reglement van de Orde van Advocaten na te leven.

De vergadering heeft alle machten verleend aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de handelsrechtbank van de gecodrdineerde tekst van de statuten.

De vergadering heeft alle machten verleend aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen beslissingen.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL_

(getekend) Notaris Joni Soutaer

Neergelegd terzeifdertijd :

- uitgifte van het PV dd 17.01.2014

- verslagen van de zaakvoerder en de bedrijfsrevisor

- coördinatie van de statuten

Voor-,bahoudan aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

25/11/2013
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsbiad

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

larl iloo,i3rlánslâ ie OP

Griffie i 3 Y1UV. 20'1

Ondernemingsnr : 0897.745.391

Benaming

(voluit) : DOKTER ILSE DAPPER '.

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2018 Antwerpen, Van Noortstraat 11

(volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden op zes november tweeduizend en dertien voor geassocieerd notaris Joni Soutaer, te Denderhoutem dat de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DOKTER ILSE DAPPER", gevestigd te 2018 Antwerpen, Van Noortstraat 11, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het nummer BE 0897.745.391, volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLUIT

Naamswijziging

De algemene vergadering beslist de naam van de vennootschap te wijzigen. De naam van de vennootschap luidt voortaan "ILSE DAPPER". De vergadering beslist artikel 1 van de statuten in die zin te wijzigen.

TWEEDE BESLUIT

Doelswijziging

De algemene vergadering beslist het doel van de vennootschap te wijzigen. De vergadering beslist artikel 3= van de statuten in die zin te wijzigen. Artikel 3 wordt opgeheven en vervangen door een nieuw artikel 3 dat letterlijk luidt als volgt:

"Artikel 3.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

-het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenshuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het; algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten; het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

-het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratiieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen,

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen] of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is! met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderdvijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in

andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap ,kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende

-4,han'delingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van

aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.",

DERDE BESLUIT

Aanpassing der statuten ingèvolge de voorgaande besluiten, de zetelverplaatsing die gebeurde op

28/05/2008 en aan het (nieuwe) Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering beslist de statuten aan te passen rekening gehouden met de vorenstaande besluiten,

Zij beslist tevens artikel 2 aan te passen naar de huidige zetel.

Zij beslist tevens, zonder wijziging aan de wezenlijke elementen van de vennootschap, de statuten in

overeenstemming te brengen met het (nieuwe) Wetboek van Vennootschappen.

VIERDE BESLUIT

Machten inzake de coördinatie der statuten

De vergadering besluit:

a) aan de zaakvoerder de nodige machten te verlenen om over te gaan tot de uitvoering van de genomen beslissingen;

b) aan de notaris om over te gaan tot de coördinatie van de statuten.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend) notaris Joni Soutaer

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Neergelegd terzelfdertijd :

- uitgifte van het PV dd 06,11.2013

coördinatie van de statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/11/2013
ÿþInn\

Â. -r

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

triéèrgeÎegd ier reè Ylar Cechdititid r~n Koophandci Àntworpen, op

óle

Griffie

Voc

behoo

aan i

Belgi:

staatst

Ondernemingsnr : 0897.745.391

Benaming

(voluit) ; DOKTER ILSE DAPPER

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap o.v.v. BVBA

Zetel : VAN NOORTSTRAAT 11:2018 ANTWERPEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering van 1 oktober 2013 wordt Dhr. Sansen Erik, woonachtig te Van Noortstraat 11, 2018 Antwerpen, met onmiddellijke ingang, benoemd tot zaakvoerder.

Dapper Ilse

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hefzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/01/2015
ÿþmod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

ter« In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



be ivo RII

B st.



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

02 JAN. 2045

G " iffie afdeling Antwerpen

Ondernemingsnr : 0897.745.391

Benaming (voluit) : E. SANSEN

(verkort) :

Rechtsvorm ; burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een naamloze vennootschap

Zetel : Van Noortstraat 11

2018 Antwerpen

Onderwerp akte : BVBA: wijziging

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Carlos De Baecker te Antwerpen op 25 november 2094;; geregistreerd een bladen geen verzendingen te Antwerpen, eerste kantoor der registratie op 4 december 2094, Register 5, boek 226 blad 9 vak 18 ontvangen: vijftig euro (50 E) De Ontvanger getekend Van Noten Bart, dat een buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van eenij besloten vennootschap met beperkte aansprakeijkheid "E. SANSEN", met maatschappelijke zetel te 2018=, Antwerpen, Van Noortstraat 11, werd gehouden waarbij volgende beslissingen werden genomen:

1. De naam van de vennootschap wordt gewijzigd in: "Sansen International Tax Lawyers".

2. De algemene vergadering der aandeelhouders beslist de statuten aan te passen aan voornieldei beslissing en machtigt ondergetekende notaris om over te gaan tot coördinatie van de statuten.

DE NOTARIS, Carlos De Baecker

Tegelijkertijd neergelegd

Uitgifte van akte

Coördinatie der statuten

09/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 16.07.2012, NGL 06.08.2012 12388-0439-018
28/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 25.07.2011, NGL 25.07.2011 11329-0373-018
03/08/2010 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.07.2010, NGL 28.07.2010 10359-0084-017
24/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 12.06.2010, NGL 18.06.2010 10195-0108-016
27/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 24.08.2009, NGL 24.08.2009 09620-0084-014
31/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 31.07.2015, NGL 26.08.2015 15483-0376-019
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 11.06.2016, NGL 29.08.2016 16541-0235-016

Coordonnées
SANSEN INTERNATIONAL TAX LAWYERS

Adresse
VAN NOORTSTRAAT 11 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande