SANTHI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SANTHI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 568.956.567

Publication

26/01/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

22-01-2015

Griffie

*15301463*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0568956567

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

SanThi

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Stefan Van Tricht te Schoten op 22 januari 2015, dat tussen de hiernavermelde personen een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt :

Vennoten: de heer DESMET Thierry Lucien Marie geboren te Deurne (Antwerpen) op

eenentwintig december negentienhonderd drieënzeventig, wonende te 2900 Schoten, Junolaan 8,

en zijn echtgenote mevrouw ORUETA GOMEZ Sandra, geboren te Borgerhout op vier mei negentienhonderd vijfenzeventig, wonende te 2900 Schoten, Junolaan 8.

Naam: SanThi

Zetel: 2900 Schoten, Junolaan 8

Doel: De vennootschap heeft tot doel en dit alles in de meest ruime zin:

Administratie, organisatie, consultancy en managementactiviteiten

Adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer waaronder onder meer maar niet uitsluitend het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie, het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van bijvoorbeeld planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, het verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen.

Advies, management en operationele ondersteuning op het gebied van bedrijfsmanagement, bedrijfsorganisatie, commerciële en operationele strategie.

Het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar.

Studie-, organisatie en raadgevend bureau inzake juridische, financiële, handels-, bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over research en over juridische, sociale, economische en financiële problemen.

Het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn. Het geven of organiseren van cursussen, voordrachten, seminaries, congressen en opleidingen, het

Onderwerp akte :

OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMINGEN

Junolaan 8 2900 Schoten

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

promotionele activiteiten.

Alle welkdanige studies, dienstverleningen en technische bijstand op financieel, commercieel en industrieel gebied of op het gebied van beheer van bedrijven.

Consultancy met betrekking tot IT-projecten

Management, consulting en operationele ondersteuning op het gebied van informatie en communicatie technologie (ICT), met betrekking tot IT-projecten.

Het aanleveren van diensten in automatisering voor de ontwikkeling, conversie, implementatie, roll-out, migratie, onderhoud en ondersteuning van ICT-projecten voor KMO s, midrange en grote bedrijven.

Het verkopen van hard- en software, het geven van cursussen, het bouwen en onderhouden van websites, en aanverwante activiteiten mb.t. het internet (webshops).

Het ontwerpen, programmeren en integreren van technologische oplossingen, ontwikkelen van innovaties en transfonneren van de technische omgevingen van bedrijven. Deze services concentreren zich op systeemarchitectuur, -integratie en -infrastructuur.

Kleinhandel in computers en standaardprogrammatuur. Ontwerpen en programmeren van computerprogramma s.

Opleidingen en cursussen, gericht op software applicaties gebruiken.

Overige diensten op het gebied van informatietechnologie en computer(gebruik).

Roerend

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals alle soorten grondstoffen en materiële beleggingsproducten, evenals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen, met uitsluiting evenwel van handelingen die zijn voorbehouden aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

Het verwerven en aanhouden van participaties, bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, in alle bestaande of op te richten industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliën-vennootschappen of, ondernemingen in België of het buitenland; het stimuleren, de planning en de coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht, alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen; de vennootschap kan daarvoor optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar. Onroerend

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

Vaste vertegenwoordiger

Wanneer de vennootschap in de toekomst het bestuur zou waarnemen van een andere vennootschap, dient de eerste hiertoe een vaste vertegenwoordiger te benoemen onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers, zoals bepaald in het Wetboek van Vennootschappen. De besturende vennootschap brengt de bestuurde vennootschap op de hoogte van haar keuze. De bestuurde vennootschap meldt dit middels de gepaste formulieren in het vennootschapsdossier van de Griffie van de Rechtbank van Koophandel en publiceert dit in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Deze vaste vertegenwoordiger wordt dan belast met de opdracht in naam en voor rekening te handelen van de vertegenwoordigende rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger is burgerrechtelijk en strafrechtelijk aansprakelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt.

Deze laatste mag haar vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Kredietverstrekking

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of

particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen. Diversen

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Dit alles zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken. Het maatschappelijk doel mag worden uitgebreid of beperkt door middel van wijziging van de statuten overeenkomstig de voorwaarden voorzien door de vennootschappenwetgeving. Kapitaal: Het kapitaal bedraagt 20.000 euro, gesplitst in 200 aandelen, die elk 1/200ste van het kapitaal vertegenwoordigen, volledig onderschreven in speciën en volledig volstort tot beloop van 20.000 euro.

Duur: De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur te rekenen van de datum van haar oprichting.

Bestuur en vertegenwoordiging: Iedere zaakvoerder, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt alleen handelend de vennootschap jegens derden en in rechte, als eiser of verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden voor het dagelijks bestuur, door de aangestelden tot dit dagelijks bestuur, alleen of gezamenlijk handelend, overeenkomstig hun benoeming door de zaakvoerders, en door bijzondere gevolmachtigden, alleen of gezamenlijk handelend, overeenkomstig hun benoeming door de zaakvoerders.

Werden benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur:

voornoemde heer DESMET Thierry

Toezicht: Er werd besloten geen commissaris-revisor te benoemen.

Boekjaar: Het boekjaar gaat in op 1/1 en eindigt op 31/12 van ieder jaar. Ten uitzonderlijken titel loopt het eerste boekjaar van de datum van oprichting tot 31/12/2015.

Jaarvergadering: De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de 4de vrijdag van de maand april van ieder jaar om 15.00 uur, in de zetel van de vennootschap, of op elke andere plaats in de oproepingen vermeld.

Bijzondere volmacht:

De vennootschap B&A ADVIES te 9420 Meerbeke, Halsesteenweg 42 (BTW BE 0466.336.804), en of haar aangestelden, wordt aangesteld tot bijzonder lasthebber van de vennootschap met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle formaliteiten te verrichten om de inschrijving, wijziging en opheffing in de Kruispuntbank Ondernemingen te bekomen, voor het Ondernemingsloket, en voor alle voorschriften en formaliteiten ten opzichte van alle fiscale administraties en diensten met het oog op het opstarten van de onderneming die gevoerd zal worden door de vennootschap.

Voor Ontledend Uittreksel.

afgeleverd vóór registratie, uitsluitend dienstig voor neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Notaris Stefan Van Tricht

Gelijktijdig neergelegd :

- afschrift van de oprichtingsakte

Coordonnées
SANTHI

Adresse
JUNOLAAN 8 2900 SCHOTEN

Code postal : 2900
Localité : SCHOTEN
Commune : SCHOTEN
Province : Anvers
Région : Région flamande