SAUVAGE

Divers


Dénomination : SAUVAGE
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 840.514.403

Publication

07/11/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Etxiidee ter riee van de Aechtice van Koopiror,d:.: hitc,°erpea, ¢p

2 4 OKT. 2011

Griffie

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

((111l( I111(I11 liii Ili1 ll( 11I'i l( Illi (11

" 11167080"

~

Ondernemingsnr : 04o , S~4 - 40 3

Benaming

(voluit) : Sauvage

Rechtsvoren : Vennootschap onder firma

Zetel : Rozenlaan 23, 2980 Halle-Zoersel

Onderwerp akte : Oprichting

Het jaar tweeduizend en elf 1 oktober (01/10/2011)

VERKLARING VAN OPRICHTING

1.De heer Tom Knaepkens, geboren te Antwerpen op 18 september 1974 wonende te 2980 Halle-Zoersel,

Rozenlaan 23

2.Mevrouw Els Faes, geboren te Turnhout, op 31 mei 1976, wonende te 1980 Halle-Zoersel, Rozenlaan 23

Verklaren hierbij een vennootschap onder firma op te richten onder de naam "SAUVAGE" met

maatschappelijke zetel te Rozenlaan 23, 2980 Halle-Zoersel.

INBRENG - VERGOEDING

De oprichters verklaren dat zij de vennootschap oprichten zonder kapitaal maar onder de uitdrukkelijke

belofte tot inbreng van hun arbeid.

Als vergoeding voor de inbreng worden 5 (vijf) aandelen toegekend aan de Heer Tom Knaepkens en

eveneens 5 (vijf) aandelen aan Mevrouw Els Faes. De aandelen zijn zonder nominale waarde.

STATUTEN

De oprichters verklaren dat de statuten van de vennootschappen als volgt luiden :

Artikel 1 : RECHTSVORM EN NAAM

De vennootschap heeft de vorm van een vennootschap onder firma. Haar naam luidt : "SAUVAGE".

Artikel 2 : MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Rozentaan 23, 2980 Halle-Zoersel.

Krachtens beslissing van de zaakvoerders of de enige zaakvoerder mag de zetel naar elke andere plaats in

het land overgebracht worden, onder voorbehoud van het nateven van de taalwetgeving en mogen bijhuizen

en agentschappen worden opgericht zowel in België ais in het buitenland.

Artikel 3 : DOEL

De vennootschap heeft tot doel :

-het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur. De verrichtingen die door de wet voorbehouden zijn aan vermogensbeheerders en beleggingsadviseurs zijn de vennootschap verboden;

-het waarnemen van alle bestuur- en controleopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies; -het beheer van een onroerend of roerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

-het toestaan van leningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitaiisatieondernemingen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2011- Annexes du Moniteur belge

-het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen;

-het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investeringen. Zij kan deelnemen in of op een andere wijze interesseren aan andere vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties. Zij mag zich hiervoor borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken. In het algemeen mag zij alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel dit zowel in België ais in het buitenland.

In het algemeen is het de vennootschap toegelaten haar opbrengsten te beleggen in onroerende en roerende goederen van welke aard ook zelfs indien deze beleggingen niet in onmiddellijk verband staan met haar hoofdactiviteit.

Artikel 4 : DUUR

De vennootschap werd opgericht op 1 oktober 2011 en dit voor onbepaalde duur.

Zij begint te werken op datum van haar neerlegging ter Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

Artikel 5 : KAPITAAL

Kapitaal in arbeid en vlijt.

Artikel 6 : AANDELEN

De aandelen luiden op naam en moeten worden ingeschreven in een register van aandelen te bewaren op de maatschappelijke zetel. Zij zijn ondeelbaar. De lidmaatschapsrechten verbon-den aan een aandeel kunnen slechts worden uitgeoefend door één persoon, die zowel een natuurlijke persoon als een rechtspersoon kan zijn. Aan de aandeelhouder wordt een certificaat van zijn inschrijving als vennoot overhandigd. De aandelen worden genummerd.

Zijn er meerdere eigenaars van een aandeel of een ander effect dan worden de eraan verbonden rechten geschorst tot een enkele persoon is aangewezen die deze rechten jegens de vennootschap uitoefent. Raken de betrokkenen het niet eens over de aanwijzing bij minnelijk akkoord van de gemeenschappelijke lasthebber, dan wordt deze op verzoek van de meest gerede partij aangewezen door de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van het rechtsgebied waar de vennootschap haar zetel heeft.

Behoort de blote eigendom en het vruchtgebruik van een aandeel toe aan verschillende personen dan worden alle lidmaatschapsrechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Artikel 7 : OVERDRACHT VAN AANDELEN

1. Standstillclausule bij inbreng in vennootschap en bij schenking

De aandelen kunnen niet overgaan bij wijze van inbreng in vennootschap of biij wijze van schenking dan met

instemming van alle vennoten.

2. Procedure bij verkoop van de aandelen

Goedkeuringsclausule

De aandelen kunnen niet worden overgedragen bij verkoop dan met instemming van alle andere vennoten. Mededeling van de overdracht - vermoeden van aanvaarding

Bij een voorgenomen verkoop moet de vennoot die een of meer aandelen wenst over te dragen zijn medevennoten bij aangetekende brief een kopie bezorgen van de akte van overdracht waarin minstens moet vermeld staan: de identiteit van de voorgestelde overnemer(s), het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen en de voorwaarden van de overdracht. Indien de vennoten binnen de dertig (30) dagen na toezending van het verzoek tot goedkeuring van de overdracht, nalaten hierop te antwoorden, worden zij geacht akkoord te gaan met de vervreemding.

Verzet tegen de overdracht

Zo een of meerdere vennoten zich verzetten tegen de voorgestelde overdracht, zelfs zonder opgave van reden, is hiertegen geen beroep op de rechter open, doch de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen kan zijn medevennoten verplichten, hetzij de aandelen zelf te kopen in een verhouding die zij zullen vaststellen of er een koper voor te vinden tegen de voorwaarden gesteld in de voorgestelde overdracht, tegen de voorwaarden in gemeen akkoord te bepalen, of tegen de prijs en de voorwaarden die zal vastgesteld worden door een expert. De vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen stuurt hiervoor een aangetekende brief naar de weigerende vennoten binnen de week nadat deze hem hun verzet tegen de overdracht hebben betekend. Indien er geen akkoord bereikt is binnen de termijn van dertig (30) dagen na de laatst bedoelde aanmaning zullen de aandelen het voorwerp uitmaken van een expertise.

Aanstelling deskundige - waardebepaling - verslag

Kan geen overeenstemming bereikt worden dan geschiedt de overname op voet van de werkelijke waarde en de onder de voorwaarden, te bepalen door een expert, door beide partijen aangesteld. Tegen die expertise staat geen rechtsmiddel open.

Raken de partijen het niet eens over de aanduiding van een deskundige, dan zal deze op verzoek van de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2011- Annexes du Moniteur belge

meest gerede partij worden aangewezen door de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van het rechtsgebied waarbinnen de zetel van de vennootschap is gevestigd. Voor de waardebepaling zal de deskundige rekening houden met de werkelijke waarde van de diverse activa en passiva die het vermogen van de vennootschap uitmaken. Onroerende goederen worden geschat op hun venale waarde, roerende goederen, vorderingen, schulden en voorzieningen worden geschat volgens goed koopmansgebruik. Er mag evenwel geen rekening gehouden worden met meer- of minderwaarden die het gevolg zijn van een meerderheids- of minderheidsparticipatie. De deskundige betekent zijn verslag aan de betrokken partijen binnen de twee maanden na zijn aanstelling.

Houding van de vennoten

Indien de overdrager niet akkoord is met de schattingsprijs opgemaakt door de deskundige, kan hij besluiten zijn aandelen niet over te dragen. Hij blijft dan vennoot en mag zijn aandelen niet overdragen zonder de procedure in dit artikel beschreven over te doen. Hij moet deze beslissing aan de weigerende vennoten betekenen binnen de veertien dagen na de betekening van het verslag van de expert, zo niet wordt hij geacht met de overdracht in te stemmen.

Indien de medevennoten niet akkoord gaan met de schattingsprijs of niet alle aandelen van de overdrager warden overgenomen, houdt dit een weigering tot overname in die aan de overdrager betekend moet worden binnen de veertien dagen na de betekening van het verslag van de expert, zo niet worden de medevennoten geacht met de overdracht in te stemmen aan de gestelde voorwaarden en zijn zij hoofdelijke en solidair gehouden. Bij weigering kan de overdrager de aandelen overdragen aan de persoon en aan de voorwaarden gesteld in de oorspronkelijke overeenkomst.

Afkoop - betaling - sancties

De afkoop van de aandelen en de betaling van de prijs moet tot stand gekomen zijn binnen de zes (6) maanden na de definitieve vaststelling van de prijs, zo niet kan de overlater de ontbinding van de vennootschap vorderen, op voorwaarde dat hij deze eis instelt binnen de veertig (40) dagen na het verstrijken van deze termijn.

3. Procedure bij overgang ingevolge overlijden.

Goedkeuringsclausule

De aandelen kunnen niet overgaan bij wijze van overgang ingevolge overlijden dan met instemming van alle vennoten.

Aanvaarding als vennoot

De instemming wordt geacht bekomen te zijn indien geen enkele medevennoot binnen de vier maanden na bedoeld overlijden zijn weigering tot aanvaarding als vennoot heeft betekend aan de rechtverkrijgenden van de overleden vennoot. De weigering wordt betekend aan de laatste woonplaats van de overleden vennoot. Verzet tegen de overdracht

Indien ook maar één vennoot zijn weigering tot overdracht heeft betekend kunnen de rechtsopvolgers niet als vennoot worden aanvaard, en hebben zij recht op de waarde van de overgegane aandelen. Zij vragen de afkoop daarvan per aangetekende brief gericht aan de zetel van de vennootschap. De andere vennoten worden hiervan dadelijk op de hoogte gebracht. De waarde van de aandelen en de voorwaarden van de verdracht wordt behoudens minnelijke overeenkomst, bepaald door een expert op de wijze als hiervoor astgesteld ingeval van weigering van overdracht onder de levenden. Tegen die expertise staat geen rechtsmiddel open.

Afkoop - betaling - sancties

De afkoop van de aandelen en de betaling van de prijs moet tot stand gekomen zijn binnen de zes (6) maanden na de definitieve vaststelling van de prijs, zoniet kunnen de rechtverkrijgenden van de overleden vennoot dadelijk de ontbinding van de vennootschap vorderen.

4. Voorkeurrechten

Recht tot aankoop

Wensen meerdere vennoten de door een medevennoot of de door de rechtverkrijgenden van een overleden vennoot over te laten aandelen te verwerven, dan hebben zij de voorkeur tot aankoop in verhouding tot hun respectievelijk aandelenbe-,zit. Zo tengevolge van deze proportionele verdeling een aantal aandelen niet kunnen worden toegewezen, dan geschiedt de toekenning van dit ondeelbaar restaantal aan een van de gegadigde medevennoten bij loting, georganiseerd door de zaakvoerders.

Het voorkeurrecht om aandelen van een vooroverleden vennoot te verwerven kan enkel worden uitgeoefend indien de personen aan wie de aandelen zonder goedkeuring van de andere venndten kunnen overgaan, niet als vennoot wensen opgenomen te worden.

Recht van inkoop

Indien geen der vennoten gebruik wenst te maken van zijn recht tot voorkoop, kan de vennootschap, met i nachtneming van de wettelijke voorschriften terzake, de over te nemen aandelen zelf inkopen.

Kapitaalverhoging in geld

Ingeval van kapitaalverhoging waarop in geld wordt ingetekend wordt aan de bestaande aandeelhouders,

de voorkeur toegekend om in te tekenen op de nieuw uitgegeven aandelen, in verhouding tot hun

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2011- Annexes du Moniteur belge

kapitaal aanwezig of vertegenwoordigd te zijn. Bij gebreke zal een tweede bij-zondere Algemene Vergadering kunnen besluiten ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, dit alles onverminderd strengere aanwezigheidsvereisten voorzien door de wet en de statuten.

Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op een stem.

Het stemrecht verbonden aan de aandelen ingeschreven op naam van een echtgenoot gehuwd onder het beheer van een gemeenschap van goederen, komt uitsluitend toe aan deze echtgenoot op wiens naam de aandelen zijn ingeschreven, ongeacht of deze aandelen toebehoren aan zijn persoonlijk vermogen dan wel aan het gemeenschappelijk vermogen dat tussen hen bestaat.

De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen, onverminderd de strengere meerderheidsvereisten door de wet opgelegd in bijzondere gevallen.

De uitoefening van het stemrecht, evenals alle andere rechten verbonden aan het aandeelhouderschap, zijn geschorst, voor wat de niet volgestorte aandelen betreft zolang de behoorlijk opgevraagde en eisbare stortingen niet gedaan zijn, en in alle andere gevallen voorzien in de wet en deze statuten. De aandeelhouder die nalaat de gevraagde volstorting te verrichten op de datum van de betaalbaarstelling is van rechtswege, en zonder aanmaning, een interest verschuldigd tegen twaalf percent (12%) op jaarbasis vanaf de dag van de betaalbaarstelling tot de effectieve betaling.

Volmacht

Vennoten die verhinderd zijn kunnen zich laten vertegenwoordigen door een derde of een medevennoot, aan wie zij een schriftelijke volmacht dienen te verlenen.

Artikel 11 : JAARREKENING

Het boekjaar eindigt elk jaar op 31 december.

Bij het einde van elk boekjaar wordt door de zaakvoerder(s) de jaarrekening opgesteld overeenkomstig de

wet. De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting. Zij vormt een geheel. In

het jaarverslag, voor zover wettelijk verplicht, geven de zaakvoerders rekenschap over het gevoerde beleid.

Artikel 12 : BESTEMMING VAN DE WINST.

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap. Deze wordt na afhouding ten bate van de wettelijke reserve, als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen, tenware de algemene

vergadering besluit de winst geheel of ten dele te reserveren of er een andere bestemming aan te geven.

Artikel 13 : ONTBINDING - VEREFFENING

De vennootschap wordt niet ontbonden door faillissement, staat van faillissement, staat van onvermogen of dood van een vennoot.

De vennootschap blijft na haar ontbinding als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan. Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering vervult de in functie zijnde zaakvoerder(s) de taak van vereffenaar en beschikt(ken) h(z)ij over al de machten voorzien in de Vennootschapswet.

Zij kan slechts door de wil van de vennoten worden ontbonden bij besluit van de buitengewone algemene vergadering, genomen met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Artikel 14 : KEUZE VAN WOONPLAATS.

De zaakvoerders, commissarissen en vereffenaars die in het buitenland woonachtig zijn, worden geacht voor de uitoefening van hun opdracht, woonplaats te kiezen op de zetel van de vennootschap, waar hun in verband met de afhandeling van de vennootschapszaken, alle mededelingen, betekeningen en dagvaardingen rechtsgeldig kunnen worden gedaan.

BIJZONDERE SCHIKKINGEN EN BEPALINGEN VAN VOORBIJGAANDE AARD

Rechtspersoonlijkheid

De vennootschap verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de neerlegging van het uittreksel uit deze akte op de

bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

Aanvang en einde van het eerste boekjaar

De comparanten verklaren dat het eerste boekjaar zal eindigen op éénendertig december tweeduizend en

twaalf. Aile verrichtingen gesteld door de vennootschap voor het bekomen van de rechtspersoonlijkheid

zullen later worden overgenomen en bekrachtigd.

Benoeming van de zaakvoerder

Met eenparigheid van stemmen worden als zaakvoerders benoemd : de heer Tom Knaepkens, die

aanvaardt.

De opdracht, die bezoldigd is, geldt voor onbepaalde duur, zonder evenwel statutair te zijn. Krachtens artikel

8 van de statuten is aan hem volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de

vennootschap op te treden in en buiten rechte.

"

Volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan :

- De Heer VAN COPPENOLLE Luc, wonende te 2600 Antwerpen (Berchem) Anna Bijnsstraat, 18.

- Mevrouw SCHELLEKENS Anita, wonende te 2660 Antwerpen (Hoboken), Zeelandstraat, 72;

- Mevrouw COSTENOBLE isabelle wonende te 2800 Mechelen, Dellingstraat 7 bus 002;

bekwaam ieder afzonderlijk op te treden met recht van indeplaatsstelling,

1. ter schrapping van het BTW-nummer en alle andere BTW-handelingen;

2. voor het verrichten van alle vereiste handelingen bij een erkend ondernemingsloket.

Verder wordt er volmacht gegeven ten einde de raad van bestuur te vertegenwoordigen en haar bij te staan bij alle diensten en het vervullen van alle formaliteiten, ondermeer en zonder dat deze lijst beperkend is bij de administratie van de directe belastingen, rsz, sociale kas, het sociaal secretariaat, het registratiekantoor, het postkantoor, het ministerie van Middenstand en Landbouw en Ministerie van sociale zaken, volksgezondheid en leefmilieu, dienst financiën, sociale arbeidsinspectie, ministerie van de Vlaamse gemeenschap  administratie Economie, Kruispuntbank Ondernemingen.

WAARVAN AKTE

Gedaan en verleden te Halle-Zoersel, op de maatschappelijke zetel op datum als hiervoor vernield.

Tom Knaepkens

Zaakvoerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/07/2015
ÿþ mod i i.i

4c : In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie



na neerlegging ter griffie van de akte

IIIM.U.1ï111.RIMP1

Rèchtáánk von knophendel

Antwerpen

0 6 JULI 2015

afdeling Antwerpen

Griffie

Ondernemingsnr : 0840.514.403

Benaming (voluit) : Sauvage

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Rozenlaan 23

2980 Zoersel

Onderwerp akte :Omvorming

Het jaar tweeduizend vijftien.

Op vierentwintig juni om elf uur dertig minuten.

Voor ons Meester Michel Wegge, notaris te Borsbeek.

ln mijn kantoor te 2150 Borsbeek, Jozef Reusenslei 104.

Wordt gehouden de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de vennootschap

onder firma "SAUVAGE", met zetel te 2980 Zoersel (Halle), Rozenlaan 23, ingeschreven in het

rechtspersonenregíster ter griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen, afdeling Antwerpen met;

ondernemingsnummer 0840.514.403.

De vennootschap werd opgericht bij onderhandse akte de dato één oktober tweeduizend elf,;

gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van zeven november daarna onder nummer 2011-11-

07/11167080.

De statuten werden nadien niet gewijzigd.

SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING

De vergadering is samengesteld uit volgende comparanten, die verklaren eigenaars te zijn van het;

naast hun naam vernield aantal bewijzen van deelneming:

1. de heer KNAEPKFNS Tom Maria Ludovicus Emiel, geboren te Antwerpen op achttien september negentienhonderd vierenzeventig, wonende te 2980 Zoersel, Rozenlaan 23, rijksregisternummer: 74.09.18-337.61, echtgenoot van hierna genoemde mevrouw Faes Els.

Eigenaar van vijf bewijzen van deelneming. 5

2. Mevrouw FAES Els Maria Jan, geboren te Turnhout op eenendertig mei negentienhonderd zesenzeventig, wonende te 2980 Zoersel, Rozenlaan 23, rijksregisternummer: 76.05.31-084.35, echtgenote van voornoemde heer Knaepkens _: Tom.

Eigenares van vijf bewijzen van deelneming : 5

ln het totaal tien bewijzen van deelneming : 10

De comparanten echtgenoten verklaren gehuwd te zijn onder het wettelijke stelsel bij gebreke aan: ;: huwelijkscontract, en aan dit stelsel geen conventionele wijzigingen te hebben aangebracht tot op heden.

BUREAU

De zitting wordt geopend onder het voorzitterschap van voornoemde heer Tom Knaepkens voornoemd. De voorzitter duidt als secretaris aan: mevrouw Els Faes voornoemd, die tevens als stemopnemer; zal optreden.

UITEENZETTING DOOR DE VOORZITTER

De voorzitter zet uiteen dat :

I. Deze vergadering vrijwillig en voltallig is samengekomen om te beraadslagen over de hiernavolgende ;; agenda:

1. Beslissing tot ontzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, na kennisneming, in; uitvoering van artikel 776 en 777 van het Wetboek van vennootschappen, van:

(a) het bijzonder verslag van de zaakvoerder met aangehechte staat van activa en passiva afgesloten op 31 maart laatst, welke staat opgave doet van het kapitaal van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

(b) het controleverslag van de daartoe aangestelde externe accountant over voormelde staat van activa en passiva.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 9 i.t

Voor-

behoudafl aan het Belgisch

Stàatsblad



2, Kapitaalvorming tot beloop van veertigduizend (40.000) euro, door (i) omzetting van reserves tot beloop van' twintigduizend (20.000) euro en (ii) inbreng in geld tot beloop van twintigduizend (20.000) euro, mits uitgifte van vierhonderd (400) kapitaalaandelen in vervanging van de tien (10) bewijzen van deelneming - inschrijving  volstorting  vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging  toekenning van de aandelen.

3. Beslissing tot uitbreiding van het doel met hierna gemelde activiteiten, als uiteengezet in voormeld bijzonder verslag van de zaakvoerder met aangehechte staat van activa en passiva van 31 maart 2015, bij toepassing van artikel 287 van het Wetboek van vennootschappen:

"- Projectontwikkeling en handel in onroerend goed voor eigen rekening.

Projectontwikkeling voor de nieuwbouw van individuele woningen of voor renovatiewerken. Projectontwikkeling voorde bouw van appartementsgebouwen.

" Projectontwikkeling voorkantoorgebouwen.

Projectontwikkeling voor de bouw en aanleg van: commerciële en industriële centra, hotels, industriezones

en markten, jachthavens, autowegen, wintersportcentra, enzovoort.

De handel in eigen onroerend goed: flatgebouwen en woningen, niet voor bewoning bestemde gebouwen,

gronden.

Verhuur van al dan niet gemeubelde appartementen en huizenverhuur van niet residentiële gebouwen

zoals kantoorgebouwen, handelspanden, enzovoort.

Verhuur van garageboxen en staanplaatsen voor auto's.

Verhuur van grond, terreinen, ook indien bebouwd, voorlandbouwdoeleinden.

Verhuur van staanplaatsen voor caravans voor een periode van een jaar of meer.

Het toezien op de bouwwerkzaamheden (ruwbouw, installatie, afwerkingen).

Het leiden van belangrijke herstellingswerkzaamheden aan gebouwen.

Algemene coördinatiewerkzaamheden bouwwerf.

Algemene bouw van residentiële gebouwen, individuele woningen waaronder ook de formule 'sleutel op de

deur', appartementen.

Algemene bouw van niet residentiële gebouwen, kantoorgebouwen, gebouwen voor commercieel en

industrieel gebruik,

Slopen van gebouwen en andere bouwwerken, ruimen van bouwterreinen.

Algemene bouwinstallaties.

- De groot- en kleinhandel in bouwmateralen en aanverwante producten.

- Managementactiviteiten.

Uitvoeren van opdrachten van bestuur van ondernemingen, verenigingen, instellingen, zowel privé als

openbaar.

Het op lange termijn aanhouden van aandelen die afkomstig zijn van verschillende andere bedrijven uit

verscheidene economische sectoren."

4. Wijziging van de naam van de vennootschap in "UP SE".

5. Vaststelling van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met uitbreiding van het doel als gezegd, en in overeenstemming met de ter vergadering genomen besluiten, bij toepassing van artikel 782 van het Wetboek van vennootschappen.

6. Beslissing dat de enige zaakvoerder zijn mandaat zal voortzetten als niet statutaire zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,

7. Beslissing aangaande het toezicht.

8. Bijzondere machtiging voor de formaliteiten bij de overheidsbesturen.

II. De vergadering geldig kan beraadslagen over de punten vermeld op de agenda, aangezien beide vennoten en de enige zaakvoerder, voornoemde heer Tom Knaepkens, aanwezig zijn.

III. Het besluit tot omzetting moet worden genomen met instemming van alle vennoten in uitvoering van

artikel 781, § 5, 3° van het Wetboek van vennootschappen.

De uiteenzetting van de voorzitter wordt door de vergadering juist bevonden. Na beraadslaging worden

eenparig volgende beslissingen genomen

EERSTE BESLISSING.

De voorzitter ontslaat de ondergetekende notaris voorlezing te geven van :

(a) het bijzonder verslag opgesteld door de zaakvoerder op twaalf uni Laatst waarin het voorstel tot omzetting wordt toegelicht, aan welk verslag een staat van activa en passiva afgesloten op 31 maart 2015, is gehecht.

(b) het controleverslag opgesteld op 15 juni laatst door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SAMBEU', burgerlijke vennootschap met handelsvorm, vertegenwoordigd door de heer Dirk Van Doorslaer, externe accountant, kantoor houdend te 2880 Bomem, Waterheidestraat 3, over de voormelde staat van activa en passiva, en waarvan de besluiten luiden als volgt:

" Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 maart 2015 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad, Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad

Onder voorbehoud van goedkeuring van de voorgestelde resultaatverwerking door de jaarvergadering, kunnen wij bevestigen dat het netto-actief volgens deze staat niet kleiner is dan het maatschappelijk kapitaal 0,00 EUR en dat het netto-actief groter is dan het minimumkapitaal vereist voor de oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,

Dit verificatieverslag werd opgesteld op verzoek van het bestuursorgaan van de V.C.F. 'SAUVAGE' overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de omzetting van de vennootschap onder firma in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en mag niet voor andere doeleinden gebruikt of aangewend worden.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2015 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van J.uik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.i

Aldus opgesteld te Bornem, op 15 juni 2015 door de burgerlijke besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met handelsvorm 'SAMBEL; vertegenwoordigd door Dirk Van Doorslaer, Accountant,"

De vennoten hier beiden aanwezig verklaren kennis te hebben genomen van voormelde verslagen en staat van activa en passiva, alsmede van het ontwerp van statutenwijziging, en uitdrukkelijk te verzaken aan de formaliteiten van toezending van deze stukken als voorgeschreven door artikel 779 van het Wetboek van vennootschappen. Een exemplaar van deze verslagen en van de staat van activa en passiva zal worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen, afdeling Antwerpen, samen met de uitgifte van dit verslagschrift.

Hierna beslissen de beide vennoten de vennootschap onder firma om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid bij toepassing van artikel 775 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij erkennen door de notaris te zijn gewezen op de werking van artikel 785, 1° van het Wetboek van vennootschappen, waardoor de beide vennoten hoofdelijk gehouden zijn tot betaling van het eventuele verschil tussen het netto actief van de vennootschap na omzetting en het wettelijk voorgeschreven minimumbedrag van het maatschappelijk Kapitaal, alsook van artikel 786 van het Wetboek van vennootschappen, waardoor de beide vennoten ten aanzien van derden hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk blijven voor de verbintenissen van de vennootschap die dagtekenen van voor het tijdstip vanaf hetwelk deze akte van omzetting aan derden kan worden tegengeworpen, te weten het tijdstip van bekendmaking van deze akte in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

TWEED BESLISSING.

Onder voorbehoud van het definitief worden van het besluit tot omzetting, beslist de vergadering dat het kapitaal van de vennootschap in haar nieuwe rechtsvorm vastgesteld wordt op veertigduizend (40.000,00) euro en zal gevormd worden als hierna volgt:

1) OMZETTING VAN RESERVES:

tot beloop van twintigduizend (20.000,00) euro door omzetting van reserves, te weten overgedragen winst, zoals deze voorkomt op voormelde staat van actief en passief per 31 maart 2015, waarbij de tien (10) bewijzen van deelneming vervangen worden door tweehonderd (200) kapitaalaandelen met een fractiewaarde van honderd (100,00) euro, welke aandelen worden toegekend als volgt:

- 100 aandelen, genummerd van 1 tot en met 100 aan de heer KNAEPKENS Tom

- 100 aandelen, genummerd van 101 tot en met 200 aan mevrouw FAES Els

2) INBRENG IN GELD

tot beloop van twintigduizend (20.000,00) euro door inbreng in geld, door beide vennoten ieder voor de helft, hetzij ieder voor tienduizend (10.000,00) euro, waarvan zij ieder nog vierlvijfden dienen te valstorten, of ieder nog een bedrag van achtduizend (8.000,00) euro.

De beide vennoten samen en ieder afzonderlijk bevestigen op cie hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap, en in te tekenen op het kapitaal als gezegd.

Afbetaling - bankettest

Comparanten verklaren dat beide inschrijvingen in geld tot beloop van één vijfde werden volgestort zodat het bedrag van vierduizend (4.000,00) euro ter beschikking is van de vennootschap op een bijzondere rekeningnummer BE20 3631 4949 8036 bij ING België NV, zoals blijkt uit het attest afgegeven door voornoemde instelling op 23 juni laatstleden, dat mij overhandigd werd om aan deze akte gehecht te blijven.

De notaris bevestigt bij toepassing van artikel 307, tweede lid van het Wetboek van vennootschappen dat de wettelijke vereisten aangaande de inschrijving en volstorting van het kapitaal, werden nageleefd.

Vergoeding voor " e inbren "

Als vergoeding voor de inbreng worden tweehonderd (200) kapitaalaandelen met een fractiewaarde van honderd (100,00) euro, toegekend als volgt:

- 100 aandelen, genummerd van 201 tot en met 300 aan de heer KNAEPKENS Tom

- 100 aandelen, genummerd van 301 tot en met 400 aan mevrouw FAES Els

DERDE BESLISSING.

Onder gemeld voorbehoud beslist de vergadering het doel van de vennootschap uit te breiden met de activiteiten als opgenomen onder het derde agendapunt, en zoals uiteengezet in voormeld bijzonder verslag van de zaakvoerder met aangehechte staat van activa en passiva van 31 maart 2015, bij toepassing van artikel 287 van het Wetboek van vennootschappen.

De vergadering bevestigt in het bezit te zijn gesteld van voornoemde stukken en verklaren uitdrukkelijk te verzaken aan de formaliteiten van toezending ervan als voorgeschreven door artikel 287, eerste lid, en 269 van het Wetboek van vennootschappen.

De vergadering beslist vervolgens het doel van de vennootschap uit te breiden zoals voorgesteld onder het derde agendapunt, zodat het nieuwe doel zal luiden als hierna opgenomen in artikel 3 van de nieuw vastgestelde tekst der statuten.

VIERD BESLISSING.

Onder gemeld voorbehoud beslist de vergadering de naam van de vennootschap te wijzigen in "Up Sé".

VIJFDE BESLISSING.

De vergadering stelt vervolgens, artikel per artikel, in overeenstemming met artikel 782 van het Wetboek

van vennootschappen, de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vast, zodat het voormelde besluit tot omzetting definitief is geworden, en de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt:

"STATUTEN (bij uittreksel)

Artikel 1.: De vennootschap is een handelsvennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, en draagt de naam "Up Sé".

Deze naam moet steeds - op alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders, websites en andere stukken al dan niet in elektronische vorm, uitgaande van de vennootschap  vernield worden, evenals de woorden 'besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid' of het letterwoord 'BVBA

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

$ijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Stàatsblad

mod 11.1

Artikel 2_ De zetel is gevestigd te 2980 Zoersel (Halle), Rozenlaan 23, en de vennootschap is ingeschreven in' het rechtspersonenregister (RPR) ter griffie van de rechtbank van koophandel van Antwerpen, afdeling Antwerpen.

De nauwkeurige aanduiding van de zetel van de vennootschap en het woord rechtspersonenregister of de afkorting 'RPR' gevolgd door de zetel van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft, en het ondememingsnummer, moeten steeds voorkomen op de stukken uitgaande van de vennootschap waarvan sprake in artikel 1 van de statuten,

Hij mag overgebracht worden naar elke stad of gemeente in het Nederlandstalige of tweetalige gebied van België, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder. Elke verandering van de zetel wordt door de zorgen van de zaakvoerder, in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekendgemaakt.

De vennootschap mag in gelijk welke andere plaats, in België of in het buitenland, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, administratieve zetels, bijhuizen, agentschappen, depofhuizen of filialen oprichten.

Artikel 3 De vennootschap heeft tot doel :

- Projectontwikkeling en handel in onroerend goed voor eigen rekening.

- Projectontwikkeling voorde nieuwbouw van individuele woningen of voor renovatlewerken.

- Projectontwikkeling voor de bouw van appartementsgebouwen.

- Projectontwikkeling voor kantoorgebouwen.

Projectontwikkeling voor de bouw en aanleg van: commerciële en industriële centra, hotels, industriezones en

markten, jachthavens, autowegen, wintersportcentra, enzovoort.

De handel in eigen onroerend goed: flatgebouwen en woningen, niet voor bewoning bestemde gebouwen,

gronden.

Verhuur van al dan niet gemeubelde appartementen en huizenverhuur van niet residentiële gebouwen zoals

kantoorgebouwen, handelspanden, enzovoort.

- Verhuur van garageboxen en staanplaatsen voor auto's.

" Verhuur van grond, terreinen, ook indien bebouwd, voor landbouwdoeleinden, Verhuur van staanplaatsen voor caravans voor een periode van een jaar of meer.

- Het toezien op de bouwwerkzaamheden (ruwbouw, installatie, afwerkingen).

- Het leiden van belangrijke herstellingswerkzaamheden aan gebouwen.

Algemene cotirdinatiewerkzaamheden bouwwerf

Algemene bouw van residentiële gebouwen, Individuele woningen waaronder ook de formule `sleutel op de

deur', appartementen.

- Algemene bouw van niet residentiële gebouwen, kantoorgebouwen, gebouwen voor commercieel en industrieel

gebruik,

Slopen van gebouwen en andere bouwwerken, ruimen van bouwterreinen.

- Algemene bouwinstallaties.

De groot- en kleinhandel in bouwmateralen en aanverwante producten.

Managementactiviteiten.

- Uitvoeren van opdrachten van bestuur van ondernemingen, verenigingen, instellingen, zowel privé als openbaar.

- Het op lange termijn aanhouden van aandelen die afkomstig zijn van verschillende andere bedrijven uit verscheidene economische sectoren.

Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur; de verrichtingen die door de wet voorbehouden zijn aan vermogensbeheerders en beleggingsadviseurs zijn de vennootschap verboden.

Het waarnemen van alle bestuur- en controleopdrachten, hef uitoefenen van opdrachten en functies.

Het beheer van een onroerend of roerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

- Het toestaan van leningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatleondememingen.

Het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen,

- Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investeringen. Zij kan deelnemen in of op een andere wijze belangen hebben in andere vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties. Zij mag zich hiervoor borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken. In het algemeen mag zij alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel dit zowel in België als in het buitenland.

In het algemeen is het de vennootschap toegelaten haar opbrengsten te beleggen in onroerende en roerende goederen van welke aard ook zelfs indien deze beleggingen niet in onmiddellijk verband staan met haar

-hoofdactiviteit

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

'Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Stdatsblad

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Stàatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 4.: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Zij kan, behoudens de wettelijke gronden tot ontbinding, vervroegd ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering, die beraadslaagt en beslist zoals voor een wijziging van statuten.

Artikel 5.: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt veertigduizend (40.000,00) euro, vertegenwoordigd door vierhonderd (400) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een fractiewaarde van honderd (100) euro hebben.

De aandelen zijn op naam en dragen een volgnummer, Ze worden ingeschreven in een register van aandelen, dat wordt bijgehouden op de zetel van de vennootschap zoals voorgeschreven door artikel 233 van het Wetboek van vennootschappen. Van de inschrijving wordt aan de vennoot een certificaat overhandigd. De eigendom van de aandelen wordt bewezen door de inschrijving in het register.

Artikel 8.: De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, vennoten of niet.

De duur van hun mandaat is onbeperkt.

De niet statutaire zaakvoerders zijn steeds afzetbaar bij eenvoudige beslissing van de algemene vergadering, Statutaire zaakvoerders kunnen slechts met eenparig goedvinden van de vennoten, of om gewichtige redenen, worden ontslaan.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De algemene vergadering zal jaarlijks beslissen of er een vergoeding aan de zaakvoerder wordt uitgekeerd en over de grootte ervan.

ledere zaakvoerder kan zoals bepaald in artikel 257 van het Wetboek van vennootschappen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt,

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Zo er meer dan één zaakvoerder wordt aangesteld is voor de verbintenissen betreffende de aan- en verkoop van onroerende goederen, het verrichten van beleggingen en het afsluiten van leningen, de gezamenlijke handtekening van de zaakvoerders vereist.

De zaakvoerder mag bijzondere volmacht geven aan derde personen, zelfs indien deze geen vennoot zijn, om welbepaalde of een reeks van welbepaalde handelingen te verrichten.

De zaakvoerder die bij een verrichting of een beslissing een belang van vermogensrechtelijke aard heeft, tegenstrijdig met dat van de vennootschap, is gehouden de procedure beschreven in artikel 259 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, na te komen.

Een onrechtstreeks belang wordt in ieder geval geacht aanwezig te zijn indien de persoon die bij de beslissing of verrichting een strijdig belang van vermogensrechtelijke aard heeft, de echtgenoot of een bloedverwant in de rechte opgaande of nederdalende lijn is van de zaakvoerder of een vennootschap waarvan de zaakvoerder een persoonlijk aansprakelijk vennoot is, of waarin hij rechtstreeks of onrechtstreeks een deelneming bezit van meer dan twintig ten honderd van het maatschappelijk kapitaal.

Artikel 9.: Het toezicht wordt beheerst door artikel 130 en volgende van het Wetboek van vennootschappen. De verrichtingen van de vennootschap staan onder toezicht van iedere vennoot, die over alle bevoegdheden zal beschikken om de bewerkingen na te zien en om kennis te nemen van de boeken, de briefwisseling en alle geschriften van de vennootschap.

Indien bij toepassing van artikel 141 van het Wetboek van vennootschappen de controle op de financiële toestand, op de jaarrekeningen en de regelmatigheid van de verrichtingen in de jaarrekeningen van de vennootschap, opgedragen wordt aan een commissaris, zal deze lid dienen te zijn van het instituut der bedrijfsrevisoren. Het zal de algemene vergadering zijn die de commissaris zal benoemen, eventueel hun aantal zal bepalen, alsmede de bezoldiging zal vaststellen in overeenstemming met de voorschriften van artikel 134 van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 10.: De bijeenroepingen voor de algemene vergadering bevatten de agenda en worden toegezonden aan iedere vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen voor de vergadering. Deze bijeenroeping geschiedt bij aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

Om tot de vergadering te worden toegelaten dienen de vennoten hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen vijf dagen vooraf aan het bestuursorgaan mee te delen bij gewone brief, fax, of elektronische post, doch alleen wanneer de vervulling van deze formaliteit in de bijeenroepingen uitdrukkelijk wordt geëist. De vennoten mogen zich doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot, bij middel van schriftelijke volmacht,

De vennoten kunnen hun stem schriftelijk uitbrengen. Daartoe moet de door het bestuursorgaan vastgestelde stembrief die alle punten van de agenda bevat, gedateerd en ondertekend, de vennootschap bereiken, uiterlijk twee dagen v6ôr de vergadering, en uit het geschrift moet duidelijk blijken in welke zin de vennoot wenst te stemmen. De vennoot zal tevens op de stembrief, zijn naam, voornamen, of maatschappelijke naam en rechtsvorm vermelden, alsook zijn woonplaats of zetel, en het aantal aandelen waarmee hij aan de stemming deelneemt.

Met uitzondering van de beslissingen die bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe zal het bestuursorgaan een rondschrijven sturen per brief, fax of elektronische post, met vermelding

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-,behoud,r aan het Belgisch Staatsblad



van de agenda en de voorstellen van besluit naar alle vennoten, zaakvoerders, eventuele commissaris(sen),' met de vraag aan iedere vennoot de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen n8 ontvangst van het rondschrijven, dit stuk terug te bezorgen op de zetel van de vennootschap, voorzien van zijn handtekening (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoel in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek). Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

De uitoefening van het stemrecht verbonden aan niet afbetaalde aandelen wordt geschorst zolang de daarop verschuldigde regelmatig ingevorderde en opeisbare stortingen, niet werden gedaan.

Het bureau van de algemene vergadering bestaat uit de oudste zaakvoerder in hoedanigheid van voorzitter en een door hem aangeduide secretaris.

De verslagschriften van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en door de vennoten die het verlangen. De afschriften en uittreksels worden ondertekend door de zaakvoerder.

Een gewone algemene vergadering zat jaarlijks gehouden worden op eerste vrijdag van de maand juni om veertien uur,

De gewone algemene vergadering zal gehouden worden in de zetel of een in de oproepingsbrief aan te duiden plaats gelegen in de gemeente waar de zetel van de vennootschap is gevestigd.

De bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel of iedere andere in de oproepingsbrief aan te duiden plaats.

Artikel 11.: Het boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Op het einde van ieder boekjaar wordt door de zaakvoerder een inventaris opgesteld, alsmede de jaarrekening, in uitvoering van artikel 92 van het Wetboek van vennootschappen, alsmede voor zover dit wettelijk verplicht is, een jaarverslag, waarin hij rekenschap geeft van zijn beleid.

Dit verslag bevat tevens een commentaar op de jaarrekening, waarbij een getrouw overzicht wordt gegeven van de gang van zaken en van de positie van de vennootschap, alsmede de overige in artikel 96 van het Wetboek van vennootschappen opgesomde gegevens.

Binnen de dertig dagen na de goedkeuring van de jaarrekening door de algemene vergadering, dienen de zaakvoerders deze jaarrekening, evenals -- voor zover dit wettelijk vereist is - de overige in artikel 100 van het Wetboek van vennootschappen vermelde documenten, neer te leggen bij de Nationale Bank van België. Artikel 1Z: Op de nettowinst van de vennootschap wordt er vijf ten honderd vooraf genomen ten bate van het wettelijke reservefonds. Deze voorafneming is niet meer vereist wanneer het wettelijke reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder over de bestemming van het saldo der nettowinst.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 11:: ingeval van ontbinding za! de vereffening van de vennootschap plaats hebben op de wijze door de algemene vergadering aangeduid mits naleving van de voorschriften van artikel 181 en volgende van het Wetboek van vennootschappen. Deze za! één of meer vereffenaars aanstellen, hun bevoegdheid vaststellen evenals hun eventuele vergoeding. De aanstelling van de vereffenaar(s) wordt ter bevestiging voorgelegd aan de Voorzitter van de rechtbank van koophandel.

Bij onbekwaam worden of het verdwijnen van een vereffenaar kan elke vennoot verzoeken aan de voorzitter der rechtbank van koophandel van het arrondissement waar de zetel gevestigd is, een nieuwe vereffenaar te benoemen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen, en de kosten van de vereffening te dekken, het plan van deze verdeling moet vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel worden goedgekeurd.

Het batig saldo van de vereffening zal tussen al de vennoten verdeeld worden, volgens het aantal aandelen dat zij ieder zullen bezitten, met dien verstande dat ieder aandeel hetzelfde recht geniet.

Nochtans zo al de aandelen niet in gelijke verhouding afbetaald zijn, zullen de vereffenaars alvorens tot de hoger voorziene verdeling over te gaan, met de verscheidenheid van deze toestand rekening houden en het evenwicht herstellen, hetzij door geldoproepingen ten laste van de in mindere mate afbetaalde aandelen, hetzij door voorafgaande terugbetalingen ten bate van de in grotere mate afbetaalde aandelen. (..)

ZESDE BESLISSING.

De vergadering beslist dat de heer KNAEPKENS Tom zijn mandaat als zaakvoerder zal voortzetten als niet statutaire zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, wat door hem wordt aanvaard.

Zijn mandaat zal bezoldigd zijn zolang de algemene vergadering hierover niet anders beslist.

ZEVENDE BESLISSING.

De vergadering beslist bij toepassing van artikel 141 van het Wetboek van vennootschappen dat geen commissaris wordt aangesteld.

ACHTSTE BESLISSING.

Ondergetekende notaris wordt gemachtigd om zorg te dragen voor de formaliteiten van openbaarmaking en wijziging van inschrijving in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Tevens wordt tot bijzondere volmachtdrager aangesteld Boekhoudkantoor Steemans bvba -

Blaasveldstraat 128-2 2830 Tisselt RPR 0419.200.346, boekhouder BIBF 70323380, om namens en voor rekening van de vennootschap, door bemiddeling van een erkend ondememingsloket naar keuze, alle wettelijke





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2015 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

nad 11.9

Voor-behoeh

aan het

Begisch Staatsblad

administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de "Kruispuntbank van Ondernemingen" en om aile formaliteiten te verrichten bij de fiscale adminisfráties:`

r SLOT

Nu er niets meer op de agenda staat wordt deze vergadering opgeheven om twaalf uur.

VERKLARING

1/ Nadat ondergetekende notaris gewezen heeft op de bijzondere verplichtingen aan de notaris opgelegd door artikel negen paragraaf 1 alinea twee en drie van de Organieke Wet op het Notariaat hebben de comparanten verklaard dat zich hier volgens hen geen tegenstrijdigheid van belangen voordoet en dat zij alle bedingen van deze akte voor evenwichtig houden en aanvaarden, De comparanten bevestigen dal de notaris hen naar behoren heeft ingelicht over de rechten, verplichtingen en lasten die voortvloeien uit deze akte en hen op onpartijdige wijze raad heeft verstrekt.

2/ PRO FISCO

De omzetting van de vennootschap geschiedt met toepassing van artikel 121 van het wetboek der registratierechten en artikel 211 § 2 en artikel 212 van het wetboek der inkomstenbelastingen.

IDENTITEITSBEVESTIGING

De notaris bevestigt dat de identiteit van comparanten natuurlijke personen hem werd aangetoond op basis van hun identiteitskaart.

De rijksregistemummers werden met uitdrukkelijke toestemming van comparanten opgenomen, RECHT OP GESCHRIFTEN

Het recht bedraagt vijfennegentig (95) euro.

WAARVAN VERSLAGSCHRIFT

Opgemaakt te Borsbeek, datum als voormeld.

En na toelichting en integrale voorlezing hebben de comparanten samen met mij, notaris, dit verslagschrift ondertekend.

Voor gelijkluidend uittreksel en ontledend wat de statuten betreft

Notaris Michel Wegge

Samen hiermee neergelegd: uitgifte akte + verslag zaakvoerder + controleverslag



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2015 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
SAUVAGE

Adresse
2980 Zoersel

Code postal : 2980
Localité : ZOERSEL
Commune : ZOERSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande