SAYANG WINES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SAYANG WINES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.277.974

Publication

19/07/2012
ÿþ Mad Word 11.1

14,e15 I- ! In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

hetrgolegd tir r;the van de Ibddbwb ron Koopiidndti te Antworpea, M

10 JULI 2012

Griffie

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Hans De Docker te Brasschaat op 3 juli 2012, eerstdaags te

registreren, dat de heer BUELENS Bruno lvo Jozef, zaakvoerder, wonende te 2630 Aartselaar,

Feiïx Timmermanslaan 3 bus A002, een vennootschap heeft opgericht als volgt:

1. Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Benaming: Sayang Wines (artikel 1)

2, Duur: onbepaald (artikel 4)

3. Zetel: Felix Timmermanslaan 3 te 2630 Aartselaar

4. identiteit oprichter: zie boven

5. kapitaal: achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,-) (artikel 5), ter gelegenheid van de oprichting volledig volstort door inbreng in geld.

6, samenstelling: honderd zesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van nominale waarde die elk één/honderd zesentachtigste (11186e) deel van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen (artikel 5)

7. begin en einde boekjaar: telkens van één januari tot eenendertig december van ieder kalenderjaar. Het eerste boekjaar loopt van 1 juli 2012 en eindigt op 31 december 2013 (overgangsbepaling)

8. Reserves, winstverdeling, vereffeningssaldo: Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen maakt de netto-winst uit. Op deze winst wordt vijf ten honderd vooraf genomen voor de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer vereist, wanneer het reservefonds één! tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft.

Over de aanwending van het saldo zal worden beslist door de algemene vergadering (artikel 19) g. Bestuur: het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer, al dan niet statutaire zaakvoerders, die benoemd worden door de algemene vergadering voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur. (artikel 10). ledere zaakvoerder, alleen handelend, heeft de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en om alle daden van beheer en van beschikking te stellen of toe te laten die betrekking hebben op het doel van de vennootschap.

Aangesteld als gewone niet-statutaire zaakvoerder is de heer BUELENS Bruno, voornoemd, voor onbepaalde duur.

Iedere zaakvoerder alleen handelend vertegenwoordigt de vennootschap in rechte, zowel als eiser, dan als verweerder.

Alle akten die de vennootschap verbinden, zullen geldig ondertekend worden door een zaakvoerder, alleen optredend, behoudens hetgeen hiervoor bepaald en hetgeen hierna wordt bepaald betreffende bijzondere mandatarissen. Dit alles onder voorbehoud van dwingende wettelijke bepalingen met betrekking tot de externe vertegenwoordiging.

De zaakvoerder die bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, is gehouden te handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

De zaakvoerders mogen onder hun verantwoordelijkheid, zich doen helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen of afgevaardigden, vennoten of niet, aan wie zij hun machten ten dele mogen opdragen. Zij mogen aan lasthebbers naar keuze, aile bijzondere machtigingen verlenen. (artikel 11)

10. Controle: overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake (artikel 12)

11. Doel:

De vennootschap heeft tot doet, zowel in het binnen- als buitenland:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

t.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

I~

*iaizje1"

u

oSç ~ ~~~ 9 7-4

SAYANG WINES

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Felix Timmermanslaan 3 te 2630 Aartselaar

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

ai

Bijlagen bij liètBelgisch Staatsblad -19/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het $eigisch ttaatsbled

y

De verkoop of doorverkoop, in binnen en buitenland, in groot- en kleinhandel van en in wijnen en andere geestrijke dranken, bieren, waters, vruchtensappen en frisdranken. Groot- en kleinhandel in benodigdheden voor wijnen en wijnkelders, geschenkartikelen al dan niet verwerkt in wijnpakketten. Import en export van de voornoemde dranken. Het verzorgen van transporten van wijnen en geestrijke dranken. Organiseren van cursussen en informatiedagen over wijnen en aanverwante dranken. Culinaire manifestaties in de ruimste zin van het woord. Uitbrengen van en verdelen van boeken en andere tijdschriften. Het samenstellen van wijnen, blends maken ten behoeve van eigen merken of labels en voor derden. Organiseren van degustaties. Het ontwikkelen van andere wijnmerken, etiketten, concepten in de breedste zln van het woord. Het voeren van promotionele activiteiten en ontwikkelen van de elementen hiervan. Het deelnemen aan beurzen, seminaries, tentoonstellingen, manifestaties en bij uitbreiding alle activiteiten die het handelsdoel dienen.

De vennootschap mag optreden als handelstussenpersoon, makelaar, commissionair, vertegenwoordiger of consignatiehouder. De vennootschap zal in de ruimste zin copyrights, octrooien, merknamen, patenten en welke vorm van intellectuele eigendom beheren.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doe! of gelijkaardige of verwante doelstellingen nastreven. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris, of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf zou voldoen aan de wettelijke vereisten om ze uitte oefenen, zullen in onderaanneming gegeven worden.

De vennootschap mag, in het algemeen alles doen met het oog op de verwezenlijking van dit doel zo ook zekerheden stellen voor of voorschoítenikredieten geven aan derden, haar zaakvoerders, aandeelhouders, vereffenaars. (artikel 2)

12. Jaarvergadering

op de eerste zaterdag van de maand juni van ieder jaar om negen uur (9u).

Buitengewone algemene vergadering kunnen door de zaakvoerder of commissarissen bijeengeroepen worden telkens het belang van de vennootschap dit vereist. (artikel 13). De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend en veertien (juni 2014). (overgangsbepaling).

De algemene vergaderingen worden gehouden ln de zetel van de vennootschap of in de plaats aangeduid in de uitnodiging tot de vergadering. Iedere vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot (artikel 14).

Overname van verbintenissen

Comparant verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening van en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan door de oprichter. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd,

Volmacht:

Volmacht wordt verleend met recht van in de plaatsstelling, aan de heer Walter Bal, accountant  belastingconsulent, Provinciale Steenweg 426/3 2627 Schelle, teneinde al het nodige of nuttige te doen met het oog op de inschrijving van de vennootschap in het Handelsregister en bij de BTW, bij de sociale kas der zelfstandigen, bij de Kamer van Ambachten en Neringen, bij de fiscale administraties in het algemeen, bij de diensten belast met de openingstaks en met het oog op alle latere wijzigingen aan en eventuele schrappingen van deze inschrijvingen.

Voor analytisch uittreksel

Notaris Hans De Decker

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 06.06.2015, NGL 28.07.2015 15359-0049-012
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 04.06.2016, NGL 31.08.2016 16547-0581-012

Coordonnées
SAYANG WINES

Adresse
FELIX TIMMERMANSLAAN 3 2630 AARTSELAAR

Code postal : 2630
Localité : AARTSELAAR
Commune : AARTSELAAR
Province : Anvers
Région : Région flamande