SCALDIS SALVAGE & MARINE CONTRACTORS

NV


Dénomination : SCALDIS SALVAGE & MARINE CONTRACTORS
Forme juridique : NV
N° entreprise : 455.363.530

Publication

18/04/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 31.03.2014, NGL 10.04.2014 14091-0330-034
10/04/2014
ÿþ ItodWord11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

I " 0.

na neerlegging ter griffie van de akte

II iiin1J191.1.11 II

I.

Neaeregc! ier (_»1, Reciribanti

van Kooplufxkl Ï:G Aflil7eMni en«, 1011,

5 1 lvN

Griffie

Ondememingsnr : 0456363530

Benaming

(voluit) Scaldis Saivage & Marine Contractors

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel: Noorderlaan 133 - Bus 31, 2030 Antwerpen, België

(volledig adres)

Onderwerp akte Bevoegdheden van de Algemeen Directeur

BESLUIT RAAD VAN BESTUUR DD. 24.02.2014

Middels onderhavig besluit wordt het gedeelte van het besluit van de Raad van Bestuur dd, 30.10.03 inzake de beslissing betreffende de omvang van de aan de Algemeen Directeur verleende bevoegdheden inzake. dagelijks bestuur herroepen en vervangen zoals infra uiteengezet.

, Tot Algemeen Directeur werd bij Besluit van de Raad van Bestuur dd. 28.10.04 met ingang van 28.10.04 benoemd: de heer Marc Pierre Johannes Voorhuis, wonende te 3056 LA Rotterdam, Bergse Linker Rottekade 33, Nederland.

1. Beslissing betreffende de omvang van de aan de Algemeen Directeur verleende bevoegdheden inzake dagelijks bestuur

I.Lijst van de bevoegdheden die tot het dagelijks bestuur behoren

De hierna opgenomen lijst van bevoegdheden wordt geacht onderdeel te vormen van het dagelijks bestuur waarbij de Algemeen Directeur alleen de vennootschap geldig kan vertegenwoordigen, zoals bepaald in artikel, 22 van de statuten.

A. In relatie tot opdrachtgevers: het aangaan van aannemingsovereenkomsten, het aanvaarden van bestellingen inzake aannemingsopdrachten en het indienen van inschrijvingen, voor rekening en in naam van, de vennootschap, waarvan de waarde E 10.000.000 (tien miljoen Euro) niet overschrijdt; ln relatie tot onderaannemers, verhuurders, leveranciers, transporteurs, dienstenverstrekkers: het aangaan van aannemingsovereenkomsten, het aanvaarden van bestellingen inzake aannemingsopdrachten, voor rekening en in naam van de vennootschap, waarvan de waarde E 600.000 (zeshonderd duizend Euro) niet overschrijdt.

Doch bovenstaande geldt met uitzondering van volgende aangelegenheden, waaromtrent de Algemeen Directeur alleen in geen geval de vennootschap geldig kan vertegenwoordigen, ongeacht de waarde:

a) de overeenkomsten m.b.t. industriële eigendomsrechten en brevetten/licenties

b) de overname van ondernemingen

C) de inschrijvingen op het kopen en het verkopen van aandelen

d) het toestaan van zekerheden en waarborgen

e) het aangaan en het toestaan van financieringen en leningen

f) het oprichten van nieuwe kantoren, exploitatiezetels, filialen en dochtervennootschappen

g) het afsluiten van samenwerkings- en distributieovereenkomsten.

B. Het indienen van niet bindende budget/prijs indicaties tot een maximale waarde van E 15.000.000 (vijftien miljoen Euro).

C. Het voorbereiden van de inventarissen en de jaarrekeningen van de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlügéiïbirli&Bélgik1i-Staatibiïd---Iff/0471014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

D. Het aanwerven en het ontslaan van arbeiders en het vaststellen van hun taakomschrijvingen, loon en individuele arbeidsovereenkomsten.

E. Het beheren als een goede huisvader van de roerende en onroerende goederen van de vennootschap met inbegrip van de liquide middelen overeenkomstig de richtfijnen van de Raad van Bestuur, het aangaan van huur- en onderhuurovereenkomsten voor een termijn van maximum negen (9) jaar als verhuurder of als huurder, het sluiten of opzeggen van verzekeringsovereenkomsten.

F. De vertegenwoordiging van de vennootschap, met mogelijkheid van in de plaatsstelling, tegenover de Posterijen, het Bestuur der Postcheques, het Rechtspersonenregister, de Federale, Regionale, Provinciale en Gemeentelijke overheden, en elke andere publiek- of privaatrechtelijke overheld, met inbegrip van de procedures van faillissement, gerechtelijk akkoord of vrijwillige vereffening, doch met uitzondering van de administraties en/of diensten bevoegd inzake directe of indirecte fiscaliteit en milieu.

Evenwel is de Algemeen Directeur gerechtigd tot het:

zi opmaken en ondertekenen van milieuvergunningsaanvragen, m.i.v. alle briefwisseling, aangiften, enz.

" opmaken en indienen van de maandetijkse BTW-aangiften en de maandelijkse aangiften van de bedrijfsvoorheffing en de jaarlijkse aangifte van de vennootschapsbelasting.

G. Het in ontvangst nemen namens de vennootschap, met mogelijkheid van in de plaatsstelling, vanwege de Posterijen, de Douane, de Spoorwegen en alle besteldiensten, van aile brieven, koffers en pakketten, al dan niet aangetekend of met aangegeven waarde; het ontvangen van aile deposito's, postmandaten en postcheques; het terugnemen van alle goederen die voor rekening van de vennootschap werden opgeslagen, geconsigneerd of op enige andere wijzen in bewaring gegeven; het indienen van aile vrachtbrieven, opslagbrieven of andere vereiste documenten.

H. Het sluiten van overeenkomsten voor telefonie en de diensten voor water-, gas- en

elektriciteitsvoorziening, m.b.t. de installaties in de lokalen of op de terreinen van de vennootschap.

I. Het nemen van aile noodzakelijke uitvoeringsmaatregelen voor de uitvoering van de door de Raad van Bestuur genomen beslissingen.

J. Het opstellen en het ondertekenen van aile stukken en documenten voor de uitoefening van voormelde bevoegdheden.

K. Het geheel of gedeeltelijk overdragen van voormelde bevoegdheden voor een bijzondere en bepaalde aangelegenheid van één of meerdere derden voor zover dit in het belang is van de vennootschap.

IL Lijst van de bevoegdheden die niet tot het dagelijks bestuur behoren

De hierna opgenomen lijst van bevoegdheden worden geacht geen onderdeel te vormen van het dagelijks bestuur. Voor deze bevoegdheden wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd (na positieve besluitvorming van de Raad van Bestuur overeenkomstig artikel 19 van de statuten), hetzij door twee gezamenlijke optredende bestuurders overeenkomstig artikel 24 van de statuten, hetzij door één bestuurder en de Algemeen Directeur, gezamenlijk optredend.

A. In relatie tot opdrachtgevers: het aangaan van aannemingsovereenkomsten, het aanvaarden van bestellingen inzake aannemingsopdrachten en het indienen van inschrijvingen, voor rekening en in naam van de vennootschap, waarvan de waarde E 10.000.000 (tien miljoen Euro) overschrijdt;

In relatie tot onderaannemers, verhuurders, leveranciers, transporteurs, dienstenverstrekkers: het aangaan van aannemingsovereenkomsten, het aanvaarden van bestellingen inzake aannemingsopdrachten, voor rekening en in naam van de vennootschap, waarvan de waarde E 600.000 (zeshonderd duizend Euro) overschrijdt.

B. Het aangaan van collectieve arbeidsovereenkomsten en het vaststellen van algemene arbeidsvoorwaarden en de nadere uitwerking, de rechten tegenover de pensioenfondsen en andere voordelen van het personeel; het aanwerven en het ontslaan van bedienden en de bezoldiging en individuele arbeidsvoorwaarden.

C. Het verrichten van kapitaalsuitgaven en investeringen, het verwerven van onroerende goederen, het aangaan van huur- en onderhuurovereenkomsten met een duur van meer dan negen (9) jaar als verhuurder of als huurder.

D. Het inschrijven op en het kopen en verkopen van aandelen.

E. Het toestaan van zekerheden, het verlenen van waarborgen, het toestaan en het aangaan van financieringen en leningen met inbegrip van de opening van kredietfaciliteiten.

F. Het oprichten van kantoren, exploitatiezetels, filialen en dochtervennootschappen.

I'.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

G. Flet aangaan en het beëindigen van overeenkomsten m.b.t, industriële eigendomsrechten en brevetten/licenties en van samenwerkingsovereenkomsten (omvattende technische, commerciële of financiële samenwerking, agentuur- en distributieovereenkomsten); de overname van ondernemingen.

H. Het bepalen van de marketingstrategie, m.i.v. de prijspolitiek en de handelspubliciteit.

I. De wijziging van de aard of de draagwijdte van de bedrijfsactiviteit van de vennootschap binnen de grenzen van het doel van de vennootschap.

J. et vaststellen of het wijzigen van de boekhoudkundige beginselen en praktijken.

K. De vertegenwoordiging van de vennootschap in alle rechtsgedingen als eiseres of als verweerster, en het aangaan van alle dadingen.

L. De vertegenwoordiging van de vennootsohap tegenover de administraties of diensten bevoegd inzake directe of Indirecte fiscaliteit (directe en indirecte belastingen, douane en accijnzen, enz.) en milieu, met inbegrip van het indien van aangiften, bezwaarschriften en briefwisseling alsmede van het inleiden van en het optreden tijdens administratieve procedures met uitzondering van:

" opmaken en ondertekenen van milieuvergunningsaanvragen, m.i.v. alle briefwisseling, aangiften, enz.

" opmaken en indienen van de maandelijkse BTW-aangiften en de maandelijkse aangiften van bedrijfsvoorheffing en de jaarlijkse aangifte van de vennootschapsbelasting.

M. Het uitoefenen van aile andere bevoegdheden die door de Raad van Bestuur worden bepaald telkens wanneer dit wenselijk wordt geacht,

N. Ingeval overeenkomsten/werken die door de vennootschap zouden aangegaan worden, aanleiding zouden kunnen zijn tot belangenconflicten met één of meerdere van haar aandeelhouders dan dient de Algemeen Directeur dit voor te leggen aan de Raad van Bestuur van de vennootschap.

2. Beslissing betreffende de bevoegdheden t.a.v. de banken en financiële instellingen

De hierna opgenomen Rist van bevoegdheden betreft meer bepaald de vertegenwoordiging t.a.v. banken en financiële instellingen, waarbij per aard van verrichting, de vertegenwoordigings- en handtekeningsbevoegdheid wordt geregeld.

A. Het openen van bankrekeningen en het vaststellen van de bevoegdheid m.b.t. voormelde rekeningen:

" door de Algemeen Directeur samen met één bestuurder of zijn/haar plaatsvervanger zoals infra aangeduid.

B. Het doen van financiële verrichtingen en overschrijvingen, het uitschrijven van cheques of enige andere verrichting op voornoemde bankrekeningen, het tekenen, het verhandelen en het endosseren voor rekening van de vennootschap van aile handelspapieren, wissels, mandaten, cheques, orderbrieijes en gelijkaardige documenten, het in huur nemen van bankkluizen:

ª% zonder beperking van bedrag:

- door twee bestuurders tezamen

ir tot een bedrag van ¬ 250.000,00:

- door de Algemeen Direoteur samen met één bestuurder of zijn/haar plaatsvervanger zoals infra aangeduid

" tot een bedrag van ¬ 50.000,00:

- door de Algemeen Directeur samen met de volgende volmachtdragers:

o de heer Danny Boen

o de heer Bruno De Paepe

C. Het aangaan van kredietopeningen, leningen, enz.:

" door de Algemeen Directeur samen met één bestuurder of zijn/haar plaatsvervanger zoals infra aangeduid.

3.Rechtsgeldige vertegenwoordigers van de vennootschap:

Voor aandeelhouder Dredging International NV:

- bestuurder; de heer Alain Bernard

- plaatsvervanger de heer Martin Ockier

Voor aandeelhouder Baggerwerken Decloedt en Zoon NV:

bestuurder; de heer Bart Verboomen

plaatsvervanger; mevrouw Els Verbraecken

Voor aandeelhouder Ondernemingen Jan De Nul NV:

- bestuurder: de heer Francis Verhees

- plaatsvervanger de heer Paul Lievens

Voor aandeelhouder Herbosch-Kiere NV:

- bestuurden de heer Benny De Sutter

- plaatsvervanger de heer Kris Guldix

Voor-behbuden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij Wenlelgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

ir. Alain Bernard ir. Francis Verhees

Bestuurder Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

09/04/2014
ÿþ ^rt1~1~ t f Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden immejent

aan het

Belgisch Staatsblad



neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

2BMl,A11014

Griffie

Ondernemingsnr : 0455363530

Benaming

(voluit) : Scaldis Salvage & Marine Contractors

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Noorderlaan 133 - Bus 31, 2030 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : RECHTZETTING

Uit de neerlegging ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen op 23 april 2013, bij uittreksel verschenen in de bijlagen bij het Belgisch Staatsbiad van 3 mei 2013, onder nummer 0068679

BLIJKT DAT:

De vergadering neemt akte van het ontslag in de hoedanigheid van bestuurder van de heer Christaan Dekeyzer, wonende Konijnenbergstraat 6 te 9290 Berlare, rijksregistemummer 50.05.21-303.55 met ingang op 31 januari 2013 en als gevolg van het bereiken van de pensioen gerechtigde leeftijd op 31 januari 2013.

De vergadering beslist dat de gewone algemene vergadering die de jaarrekening zal behandelen over het boekjaar dat een aanvang heeft genomen op 1 januari 2012, zich tevens zal dienen uit te spreken over het verlenen van kwijting aan de teruggetreden bestuurder.

De vergadering beslist het aantal bestuurders te behouden op 4 en in vervanging tot de terug getreden bestuurder te benoemen tot de sluiting van de gewone algemene vergadering van het jaar 2013, de heer Francis Verhees wonende Ruiterslaan 15 te 2110 Wijnegem, rijksregistemummer 64.09.29-435.05 met ingang op 1 februari 2013.

VERKEERDELIJK WERD VERMELD EN BIJGEVOLG MOET GEWIJZIGD WORDEN ALS VOLGT;

De vergadering neemt akte van het ontslag van bestuurder Ondernemingen Jan De Nul, gevestigd te' Tragel 60, 9308 Hofstade-Aalst met als optredend wettelijk vertegenwoordiger de heer Christaan Dekeyzer, wonende Konijnenbergstraat 6 te 9290 Berlare, rijksregistemummer 50.05.21-303.55 met ingang op 31 januari; 2013.

De vergadering beslist dat de gewone algemene vergadering die de jaarrekening zal behandelen over het boekjaar dat een aanvang heeft genomen op 1 januari 2012, zich tevens zal dienen uit te spreken over het: verlenen van kwijting aan de teruggetreden bestuurder.

De vergadering beslist het aantal bestuurders te behouden op 4 en in vervanging tot de terug getreden bestuurder te benoemen tot de sluiting van de gewone algemene vergadering van het jaar 2016, de heer Francis Verhees wonende Ruiterslaan 15 te 2110 Wijnegem, rijksregistemummer 64.09.29-435.05 met ingang op 1 februari 2013.

De opdracht van de nieuw benoemde bestuurder wordt niet bezoldigd.

In overeenstemming met Artikel 24 van de statuten wordt de vennootschap in en buiten rechte rechtsgeldig

verbonden door 2 bestuurders die gezamenlijk optreden.

ir. Alain Bernard ir. Bart Verboomen

Bestuurder Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Staatsblad - 09/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

14/03/2014
ÿþMod Word 11.1

i .1 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter grfflie von de Reehitilitif van KOeeQïlCre1 Io M 'amen, op

U 3 IIAARI 2014

Griffie

Ondernerningsnr : 0455.363.530.

Benaming

(voluit) : "SCALDIS SALVAGE & MARINE CONTRACTORS" (verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 2030 Antwerpen, Noorderlaan 133 bus 31

(volledig adres)

Onderwerp akte : Doelwijziging - Statutenwijzigingen

Uit de notulen opgemaakt door Meester Johan KIEBOOMS, geassocieerd notaris te Antwerpen, op zevenentwintig februari tweeduizend veertien;

BLIJKT DAT:

De buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "SCALDIS SALVAGE & MARINE CONTRACTORS", gevestigd te 2030 Antwerpen, Noorderlaan 133 bus 31, in het gerechtelijk arrondissement Antwerpen, ingeschreven in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondernemingsnummer 0455.363.530 en geregistreerd als B.T.W.-plichtige;

ONDERMEER BESLIST HEEFT:

1. Om de tekst van Artikel 3 : Doel van de statuten, overeenkomstig het voorstel van de raad van bestuur, te

wijzigen en te vervangen door de volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

- het ruimen van schepen en andere vaartuigen en objecten en obstakels in opdracht van lokale overheden, havenbesturen, verzekeraars en andere opdrachtgevers, in het algemeen de "natte bergingen";

- het bergen van schepen en andere vaartuigen en objecten in opdracht van scheepseigenaren, verzekeraars of andere opdrachtgevers, in het algemeen de "droge bergingen";

- het uitbouwen van een netwerk en het aangaan van samenwerkingsakkoorden met andere gespecialiseerde bedrijven (zoals sleepbootfirma's, duikbedrijven, offshore bedrijven) en gespecialiseerde agenten of brokers teneinde de mogelijkheden in de bedrijfsactiviteiten internationaal uit te bouwen en te ondersteunen;

- het inzetten en verhuren van hijsmaterieel in waterbouwkundige toepassingen;

- het transporteren en/of installeren en/of verwijderen, inclusief ondersteunende activiteiten, van marinestructuren en onderwaterstructuren.

Zij kan aile hoegenaamde handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn dit te begunstigen.

De vennootschap kan bij wijze van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins een belang of deelneming verwerven in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen in België of in het buitenland waarvan het doel verwant is met het hare of van aard is bij te dragen tot de verwezenlijking van haar doel; de vennootschap kan deze participaties beheren, valoriseren en te gelde maken, alsook ondermeer rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en vereffening van de vennootschappen waarin zij een belang of deelneming heeft.

Zij kan zich ten gunste van dezelfde vennootschappen borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger."

2. - om de tekst van Artikel 45 : Benoeming van vereffenaars van de statuten te actualiseren en te vervangen door de volgende tekst:

"45.1.Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan worden de bestuurders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, ten aanzien van derden als vereffenaars beschouwd.

45.2.Wanneer een rechtspersoon tot vereffenaar wordt benoemd, dan moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen. Iedere wijziging van deze aanwijzing moet worden bekend gemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

45.3.De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de voorzitter van de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, conform de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

V IIIAdIIV I~VIIIII

ia siecz*

i

i

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste plz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

45.4.De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen een of meer vereffenaars benoemen en ontslaan. Zij beslist of de vereffenaars, indien er meer zijn, alleen, gezamenlijk, dan wel als college de vennootschap vertegenwoordigen.";

- om de tekst van Artikel 46 : Bevoegdheden van vereffenaars te actualise ren en te vervangen door de volgende tekst:

"46.1 .De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat zij daartoe een voorafgaande machtiging van de algemene vergadering nodig hebben, tenzij die algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, anders besluit.

46.2.De vereffenaars leggen in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening opgesteld aan het einde van de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar over aan de griffie van de rechtbank van koophandel, conform de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient die omstandige staat slechts om het jaar te worden voorgelegd.

46.3.Elk jaar leggen de vereffenaars aan de gewone algemene vergadering van de vennootschap de uitkomsten van de vereffening voor, met vermelding van de redenen waarom de vereffening niet kon worden voltooid Elk jaar maken zij tevens de jaarrekening op.

46.4.De jaarrekening wordt openbaargemaakt met inachtneming van de wettelijke voorschriften ter zake."

- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL -

- Johan Kiebooms, geassocieerd notaris, -



Hiermede tegelijk neergelegd : Afschrift van de notulen dd. 27 februari 2014, met in bijlage : vier volmachten, gecoördineerde statuten, en uittreksel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2014 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/03/2014
ÿþVoor-

behoude aan het Belgisci

Staatsbla

Mod Word 11.1

LI Ij k _3 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

111111 111111





Ondernemingsnr : 0455363530

Benaming

(voluit) : Scaldis Salvage & Marine Contractors

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Noorderlaan 133 - Bus 31, 2030 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : RECHTZETTING

Uit de neerlegging ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen op 23 oktober 2013, bij uittreksel verschenen in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 4 november 2013, onder nummer. 0166474.

BLIJKT DAT:

De vergadering neemt akte van het ontslag in de hoedanigheid van bestuurder van de heer Joannes: Vangerven, wonende Diestbrugstraat 24 te 3071 Kortenberg, rijksregistemummer 48.09.21-357-84 met ingang op 30 september 2013 en als gevolg van het bereiken van de pensioen gerechtigde leeftijd.

De vergadering beslist dat de gewone algemene vergadering die de jaarrekening zal behandelen over het ' boekjaar dat een aanvang heeft genomen op 1 januari 2013, zich tevens zal dienen uit te spreken over het ' verienen van kwijting aan de teruggetreden bestuurder.

De vergadering beslist het aantal bestuurders te behouden op 4 en in vervanging tot de terug getreden bestuurder te benoemen tot de sluiting van de gewone algemene vergadering van het jaar 2013, de heer Henny' De Sutter wonende Weldenstraat 10 te 9700 Welden, rijksregistemummer 72.01.03-385.74 met ingang op 1 oktober 2013.

De opdracht van de nieuw benoemde bestuurder wordt niet bezoldigd.

In overeenstemming met Artikel 24 van de statuten wordt de vennootschap in en buiten rechte rechtsgeldig verbonden door 2 bestuurders die gezamenlijk optreden.

VERKEERDELIJK WERD VERMELD EN BIJGEVOLG MOET GEWIJZIGD WORDEN ALS VOLGT;

" De vergadering neemt akte van het ontslag in de hoedanigheid van bestuurder van de heer Joannes Vangerven, wonende Diestbrugstraat 24 te 3071 Kortenberg, rijksregistemummer 48.09.21-357-84 met ingang: op 30 september 2013 en als gevolg van het bereiken van de pensioen gerechtigde leeftijd.

De vergadering beslist dat de gewone algemene vergadering die de jaarrekening zal behandelen over het boekjaar dat een aanvang heeft genomen op 1 januari 2013, zich tevens zal dienen uit te spreken over het verienen van Kwijting aan de teruggetreden bestuurder.

De vergadering beslist het aantal bestuurders te behouden op 4 en in vervanging tot de terug getreden: bestuurder te benoemen tot de sluiting van de gewone algemene vergadering van het jaar 2016, de heer Benny De Sutter wonende Weldenstraat 10 te 9700 Welden, rijksregistemummer 72.01.03-385.74 niet ingang op 1 oktober 2013.

De opdracht van de nieuw benoemde bestuurder wordt niet bezoldigd.

In overeenstemming met Artikel 24 van de statuten wordt de vennootschap in en buiten rechte rechtsgeldig verbonden door 2 bestuurders die gezamenlijk optreden.

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank vâri Koophandel te Antwerpen, op

2 8 FEB, 2014

Griffie

ir. Alain Bernard ir. Francis Verhees

Bestuurder Bestuurder



Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/11/2013
ÿþ Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-behoude aan hef Belgiscr Staatsbh

1 iii s ~a<

Weorgelegti ter griffie vr^ r{e Rerhthank *Van Koophandel te Antl epen, op

Griffie

Ondernemingsnr : 0455363530

Benaming

(voluit) : Scaldis Salvage & Marine Contractors

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Noorderlaan 133 - Bus 31, 2030 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwer. akte : Ontslag/benoeming bestuurder en herbenoeming commissaris

De vergadering neemt akte van het ontslag in de hoedanigheid van bestuurder van de heer Joannes Vangerven, wonende Diestbrugstraat 24 te 3071 Kortenberg, rijksregisternummer 48.09.21-357-84 met ingang op 30 september 2013 en als gevolg van het bereiken van de pensioen gerechtigde leeftijd,

De vergadering beslist dat de gewone algemene vergadering die de jaarrekening zal behandelen over het boekjaar dat een aanvang heeft genomen op 1 januari 2013, zich tevens zal dienen uit te spreken over het verlenen van kwijting aan de teruggetreden bestuurder.

De vergadering beslist het aantal bestuurders te behouden op 4 en in vervanging tot de terug getreden bestuurder te benoemen tot de sluiting van de gewone algemene vergadering van het jaar 2013, de heer Benny De Sutter wonende Weldenstraat 10 te 9700 Welden, rijksregisternummer 72.01.03-385.74 met ingang op 1 oktober 2013.

De opdracht van de nieuw benoemde bestuurder wordt niet bezoldigd.

In overeenstemming met Artikel 24 van de statuten wordt de vennootschap in en buiten rechte rechtsgeldig verbonden door 2 bestuurders die gezamenlijk optreden.

ir. Francis Verhees

ir. Alain Bernard

Bestuurder Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

03/05/2013
ÿþa

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

,, ,

~ ir~~t~ ~.~~ 1-jdCütda(1 ~

~-I t,=1`i,~i,!,~_,

van jCoaphandei te Aniwerpenl op ~P~ 2013

Griffie 23

11111

*13068679*

Ondernemingsnr : 0455363530

Benaming

(voluit) : Scaldis Salvage & Marine Contractors

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Noorderlaan 133 - Bus 31, 2030 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag/benoeming bestuurder en herbenoeming commissaris

De vergadering neemt akte van het ontslag in de hoedanigheid van bestuurder van de heer Christian Dekeyzer, wonende Konijnenbergstraat 6 te 9290 Berlare, rijksregisternummer 50.05.21-303.55 met ingang op 31 januari 2013 en als gevolg van het bereiken van de pensioen gerechtigde leeftijd op 31 januari 2013.

De vergadering beslist dat de gewone algemene vergadering die de jaarrekening zal behandelen over het boekjaar dat een aanvang heeft genomen op 1 januari 2012, zich tevens zal dienen uit te spreken over het verlenen van kwijting aan de teruggetreden bestuurder,

De vergadering beslist het aantal bestuurders te behouden op 4 en in vervanging tot de terug getreden bestuurder te benoemen tot de sluiting van de gewone algemene vergadering van het jaar 2013, de heer Francis Verhees wonende Ruiterslaan 15 te 2110 Wijnegem, rijksregistemummer 64.09.29-435.05 met ingang op 1 februari 2013.

De Algemene Vergadering van 25 maart 2013 verlengt met eenparigheid van stemmen de benoeming van Vandelanotte bedrijfsrevisoren BV ow CVBA vertegenwoordigd door Eddy Cober, kantoor houdende te Hereritalsebaan 71-75, 2100 Deume tot de Algemene Vergadering van 2016.

ir, Alain Bernard ir. Jan Vangerven

Bestuurder Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

27/03/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.03.2013, NGL 26.03.2013 13071-0233-035
16/04/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 26.03.2012, NGL 04.04.2012 12083-0038-033
12/05/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.03.2011, NGL 05.05.2011 11104-0330-031
11/05/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 29.03.2010, NGL 04.05.2010 10110-0558-037
27/04/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.03.2009, NGL 15.04.2009 09113-0269-033
06/05/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 31.03.2008, NGL 29.04.2008 08114-0205-034
13/04/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 26.03.2007, NGL 05.04.2007 07116-0106-027
04/04/2006 : AN310429
19/04/2005 : AN310429
29/11/2004 : AN310429
04/05/2004 : AN310429
28/04/2004 : AN310429
02/12/2003 : AN310429
16/04/2003 : AN310429
30/04/2002 : AN310429
21/04/2001 : AN310429
27/11/1998 : AN310429
27/11/1998 : AN310429
25/02/1998 : AN310429
01/01/1997 : AN310429
30/06/1995 : AN310429

Coordonnées
SCALDIS SALVAGE & MARINE CONTRACTORS

Adresse
NOORDERLAAN 133, BUS 31 2030 ANTWERPEN 3

Code postal : 2030
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande