SCC BELGIUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SCC BELGIUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 861.346.637

Publication

23/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 16.07.2014 14317-0224-011
15/10/2013
ÿþmal 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II II





Op de laatste blz. van Luik B vërmeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

k;

Ondernemingsnr : 0861.346.637

Benaming (voluit) : SCC BELGIUM

ijlj

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING

Het blijkt uit een akte verleden voor het ambt van geassocieerd notaris Maarten DE CLERCQ te Stekene (Kemzeke) op drie oktober tweeduizend dertien, dat er een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "5CC BELGIUM", met maatschappelijke zetel te 2800 Mechelen, Auwegemvaart 112, waarbij het volgende werd beslist met éénparigheid van stemmen:

-1- Vermindering van het kapitaal met eenenvijftigduizend vierhonderd vijftig euro (¬ 51.450,00) om het terug te brengen van zeventigduizend euro tot achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00), zonder vernietiging van titels en

De vergadering besluit in aansluiting met voorgaande kapitaalverlaging dat deze geschiedt door terugbetaling op elk aandeel van een som van drieënzeventig euro vijftig cent (¬ 73,50).

iÉ De vergadering besluit het aldus vrijgekomen bedrag voorlopig niet uit te keren aan de

aandeelhouders, maar het te boeken op een bijzondere rekening gedurende een termijn van minstens twee maanden ingaand op de publicatie van de kapitaalvermindering in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad en geeft de zaakvoerder opdracht nadien met gezegde rekening te handelen als naar recht;

Artikel 6 van de statuten wordt hieraan aangepast.

-2- De vervanging van artikel 7 van de statuten door volgende tekst:

; "De vereniging van alle aandelen in de hand van een persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. Een natuurlijk persoon kan de enige vennoot zijn en blijft beperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Hij kan de enige vennoot zijn van meerdere besloten vennootschappen met beperkte

,; aansprakelijkheid. Hij verliest evenwel het voordeel van de beperkte aansprakelijkheid voor de tweede en volgende besloten vennootschap met i

beperkte aansprakelijkheid, behalve wanneer de aandelen in zulke i

vennootschap wegens overlijden aan hem zijn overgegaan. .

1,

Wanneer de enige vennoot een rechtspersoon is, en indien binnen een jaar geen nieuwe

vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, i

wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle ;

verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt

opgenomen, of tot de bekendmaking van haar ontbinding."

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Auwegemvaart 112

2800 Mechelen

NE~,RGELEGD

0 4 OKT. 2013

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHANOEfite MECHELEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

4

q,

mod i t.t

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

-3- Schrapping van Artikel 11 van de statuten en vervanging door volgende tekst: "De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger aan te duiden, dewelke een natuurlijk persoon is, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering, wordt het mandaat van de zaakvoerder onbezoldigd uitgeoefend en is de duur van het mandaat onbeperkt. Aan de zaakvoerders kan evenwel, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste wedde worden toegekend, waarvan het bedrag elk jaar door de algemene vergadering wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan een zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Elke zaakvoerder afzonderlijk vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte, ook wanneer er meerdere zijn.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vaste vertegenwoordiger."

De vergadering besluit om tot niet-statutair zaakvoerder te benoemen, de heer Reginald Vanhuynegem, voornoemd. Het mandaat is onbezoldigd behoudens

andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

-4- Wijziging van artikel 12 van de statuten, door deze aan te vullen met volgende tekst: "Schriftelijke besluitvorming.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de gewone en bijzondere algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door het bestuursorgaan, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten met betrekking tot alle agendapunten en de schriftelijke procedure niet ontvangen, dan worden de beslissingen geacht niet genomen te zijn.

De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen."

-5- Wijziging van artikel 14 van de statuten door deze te vervangen door volgende tekst:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

i

Voor-

behouden aan het 13elgisch

staatsblad

mod 11.1

"De vennootschap wordt ontbonden door besluit van de buitengewone algemene vergadering, door beslissing van de bevoegde rechter of door de vaststelling dat ze van rechtswege eindigt.

In geval van ontbinding van de vennootschap om voormelde redenen, benoemt de algemene verga-"dering der aandeelhouders een of meer vereffenaars, bepaalt hun mach-ten en hun vergoedingen en bepaalt de wijze van vereffening overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars.

De vereffenaars worden benoemd en treden in functie overeenkomstig de bijzondere door het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven voorwaarden en procedures.

Tenzij de algemene vergadering anders beslist, worden aan de vereffenaars de meest uitgebreide machten toegekend door het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de vereffening van de vennootschap, met inbegrip van de verrichtingen waarvoor het Wetboek van Vennootschappen de voorafgaande machtiging van de algemene vergadering vereist.

De vereffenaars zijn er in voorkomend geval toe gehouden de omstandige staat van de toestand van de vereffening evenals het plan voor de verdeling van de activa op te maken en neer te leggen zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen."

-6- Schrapping van artikel 16 van de statuten en het hernummeren van artikel 17 van de statuten tot artikel 16 van de statuten.

-7- Coördinatie van de statuten teneinde deze aan te passen aan de genomen beslissingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Expeditie van de akte, inlichtingenblad, formulier I in dubbel, formulier Il, gecoördineerde statuten.

Maarten DE CLERCQ, Notaris

L

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

mal 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II II





Op de laatste blz. van Luik B vërmeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

k;

Ondernemingsnr : 0861.346.637

Benaming (voluit) : SCC BELGIUM

ijlj

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING

Het blijkt uit een akte verleden voor het ambt van geassocieerd notaris Maarten DE CLERCQ te Stekene (Kemzeke) op drie oktober tweeduizend dertien, dat er een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "5CC BELGIUM", met maatschappelijke zetel te 2800 Mechelen, Auwegemvaart 112, waarbij het volgende werd beslist met éénparigheid van stemmen:

-1- Vermindering van het kapitaal met eenenvijftigduizend vierhonderd vijftig euro (¬ 51.450,00) om het terug te brengen van zeventigduizend euro tot achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00), zonder vernietiging van titels en

De vergadering besluit in aansluiting met voorgaande kapitaalverlaging dat deze geschiedt door terugbetaling op elk aandeel van een som van drieënzeventig euro vijftig cent (¬ 73,50).

iÉ De vergadering besluit het aldus vrijgekomen bedrag voorlopig niet uit te keren aan de

aandeelhouders, maar het te boeken op een bijzondere rekening gedurende een termijn van minstens twee maanden ingaand op de publicatie van de kapitaalvermindering in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad en geeft de zaakvoerder opdracht nadien met gezegde rekening te handelen als naar recht;

Artikel 6 van de statuten wordt hieraan aangepast.

-2- De vervanging van artikel 7 van de statuten door volgende tekst:

; "De vereniging van alle aandelen in de hand van een persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. Een natuurlijk persoon kan de enige vennoot zijn en blijft beperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Hij kan de enige vennoot zijn van meerdere besloten vennootschappen met beperkte

,; aansprakelijkheid. Hij verliest evenwel het voordeel van de beperkte aansprakelijkheid voor de tweede en volgende besloten vennootschap met i

beperkte aansprakelijkheid, behalve wanneer de aandelen in zulke i

vennootschap wegens overlijden aan hem zijn overgegaan. .

1,

Wanneer de enige vennoot een rechtspersoon is, en indien binnen een jaar geen nieuwe

vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, i

wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle ;

verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt

opgenomen, of tot de bekendmaking van haar ontbinding."

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Auwegemvaart 112

2800 Mechelen

NE~,RGELEGD

0 4 OKT. 2013

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHANOEfite MECHELEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

4

q,

mod i t.t

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

-3- Schrapping van Artikel 11 van de statuten en vervanging door volgende tekst: "De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger aan te duiden, dewelke een natuurlijk persoon is, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering, wordt het mandaat van de zaakvoerder onbezoldigd uitgeoefend en is de duur van het mandaat onbeperkt. Aan de zaakvoerders kan evenwel, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste wedde worden toegekend, waarvan het bedrag elk jaar door de algemene vergadering wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan een zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Elke zaakvoerder afzonderlijk vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte, ook wanneer er meerdere zijn.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vaste vertegenwoordiger."

De vergadering besluit om tot niet-statutair zaakvoerder te benoemen, de heer Reginald Vanhuynegem, voornoemd. Het mandaat is onbezoldigd behoudens

andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

-4- Wijziging van artikel 12 van de statuten, door deze aan te vullen met volgende tekst: "Schriftelijke besluitvorming.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de gewone en bijzondere algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door het bestuursorgaan, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten met betrekking tot alle agendapunten en de schriftelijke procedure niet ontvangen, dan worden de beslissingen geacht niet genomen te zijn.

De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen."

-5- Wijziging van artikel 14 van de statuten door deze te vervangen door volgende tekst:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

i

Voor-

behouden aan het 13elgisch

staatsblad

mod 11.1

"De vennootschap wordt ontbonden door besluit van de buitengewone algemene vergadering, door beslissing van de bevoegde rechter of door de vaststelling dat ze van rechtswege eindigt.

In geval van ontbinding van de vennootschap om voormelde redenen, benoemt de algemene verga-"dering der aandeelhouders een of meer vereffenaars, bepaalt hun mach-ten en hun vergoedingen en bepaalt de wijze van vereffening overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars.

De vereffenaars worden benoemd en treden in functie overeenkomstig de bijzondere door het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven voorwaarden en procedures.

Tenzij de algemene vergadering anders beslist, worden aan de vereffenaars de meest uitgebreide machten toegekend door het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de vereffening van de vennootschap, met inbegrip van de verrichtingen waarvoor het Wetboek van Vennootschappen de voorafgaande machtiging van de algemene vergadering vereist.

De vereffenaars zijn er in voorkomend geval toe gehouden de omstandige staat van de toestand van de vereffening evenals het plan voor de verdeling van de activa op te maken en neer te leggen zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen."

-6- Schrapping van artikel 16 van de statuten en het hernummeren van artikel 17 van de statuten tot artikel 16 van de statuten.

-7- Coördinatie van de statuten teneinde deze aan te passen aan de genomen beslissingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Expeditie van de akte, inlichtingenblad, formulier I in dubbel, formulier Il, gecoördineerde statuten.

Maarten DE CLERCQ, Notaris

L

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

24/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 17.07.2013 13326-0199-009
20/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 13.07.2012 12304-0304-010
26/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.06.2011, NGL 15.07.2011 11316-0196-011
26/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 18.06.2010, NGL 16.07.2010 10325-0074-011
24/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 19.06.2009, NGL 16.07.2009 09435-0367-010
25/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 20.06.2008, NGL 17.07.2008 08440-0146-009
28/09/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 09.09.2005, NGL 23.09.2005 05704-2275-012
28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 17.07.2015 15330-0107-010
27/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 15.07.2016 16332-0228-010

Coordonnées
SCC BELGIUM

Adresse
AUWEGEMVAART 112 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande