SCC CONSULTING

Société en commandite simple


Dénomination : SCC CONSULTING
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 822.973.338

Publication

11/10/2011
ÿþi

i

Med 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van dia aktt.

NEERGELEGn

GRIFFIE RECHTBANK VAN

2 9 SEP. 2011

KOOPHANDEL TURNHOUT Griffie Qe griffier

Ondememingsnr : 0822973338 "

Benaming

(voluit) : SCC CONSULTING IN VEREFFENING

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : CANADADREEF 14 - 2270 HERENTHOUT

Onderwerp akte : SLUITING VEREFFENING

Bij besluit van de buitengewone algemene vergadering van 19 september 2011 werd het volgende beslist :

De vergadering beslist met algemene stemmen de vereffening van de vennootschap definitief af te sluiten: De vennootschap houdt derhalve definitief op te bestaan, met ingang van heden.

Vervolgens wordt met algemeenheid van stemmen ontslag en kwijting verleend aan Tom Vermeulen, als: vereffenaar van de vennootschap, met ingang van heden.

Tenslotte wordt met algemene stemmen beslist de boeken en bescheiden van de vennootschap neer te: leggen en gedurende een termijn van ten minste vijf jaren te bewaren te 2600 Antwerpen-Berchem,; Terlinckstraat 53.

11 IIMON1111111 U

*11153141*

b,

E

SI

11

Herenthout, 19 september 2011.

Tom Vermeulen.

Vereffenaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/02/2011
ÿþOndernemingsnr : Benaming 0822973338

(voluit) : SCC CONSULTING

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : CANADADREEF 14 - 2270 HERENTHOUT

Onderwerp akte : VERVROEGDE VRIJWILLIGE ONTBINDING - IN VEREFFENINGSTELLING - BENOEMING VEREFFENAAR

Bij besluit van de buitengewone algemene vergadering van 16 december 2010 werd beslist als volgt :

De vergadering beslist éénparig over te gaan tot de vervroegde en vrijwillige ontbinding van de vennootschap, met ingang van heden. Bijgevolg wordt de vennootschap in vereffening gesteld en bestaat zij'. vanaf heden enkel voor haar vereffening.

Alle documenten uitgaande van de vennootschap zullen vanaf vandaag moeten vermelden dat de. vennootschap in vereffening is gesteld.

De Algemene vergadering beslist vervolgens als vereffenaar van de vennootschap te benoemen en aan te stellen onder voorbehoud of onder opschortende voorwaarde van bevestiging of homologatie door de bevoegde rechtbank van koophandel:

Tom Karel E Vermeulen, geboren te Helst Op Den Berg, op 10 oktober negentienhonderdzeventig, identiteitskaartnummer 590-0710901-14, rijksregisternummer 701010-347-20, wonende te 2270 Herenthout, Canadadreef 14.

Hij verklaart en bevestigt :

© niet veroordeeld te zijn geweest wegens een inbreuk op de artikelen 489 tot 490bis van het strafwetboek;

© niet veroordeeld te zijn geweest wegens diefstal, valsheid, knevelarij, oplichting of misbruik van',

vertrouwen;

I geen bewaarder, voogd, bestuurder of rekenplichtige te zijn geweest die niet tijdig rekening en

verantwoording heeft gedaan en niet tijdig heeft afgerekend;

I dat hij niet failliet werd verklaard zonder rehabilitatie te hebben gekregen;

Q' dat hij geen gevangenisstraf (zelfs met uitstel) heeft opgelopen wegens een van de strafbare feiten die: bedoeld worden in artikel 1 van het koninklijk besluit nummer22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig betreffende het rechterlijk bod aan bepaalde veroordeelden en gefailleerden om bepaalde ambten,: beroepen of werkzaamheden uit te oefenen, wegens een inbreuk op de wet van zeventien juli: negentienhonderd vijfendertig op de boekhouding van de ondernemingen of op de uitvoeringsbesluiten ervan of wegens een inbreuk op de fiscale wetgeving.

Hij verklaart deze opdracht van vereffenaar uitdrukkelijk te aanvaarden.

De algemene vergadering beslist vervolgens voornoemde Tom Karel E Vermeulen als bijzonder lasthebber van de vennootschap aan te stellen met machtiging om het verzoekschrift namens de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en in te dienen overeenkomstig artikel 184,§1 van het wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering beslist daarna dat de vereffenaar de meest uitgebreid macht zal hebben om zijn; mandaat uit te oefenen, namelijk deze voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van. Vennootschappen. Hij mag dus alle handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van: Vennootschappen zonder dat hiervoor een nieuwe beslissing of machtiging van de algemene vergadering nodig: is in de gevallen waarin die vereist is en/of dit wordt voorgeschreven. "

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de verplichting ambtshalve inschrijving te nemen; Hij mag: verzaken aan de afstand doen van alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot: ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling of kwijting van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, belsagen, bevelschriften, elk verzet of andere belemmeringen.

De Vereffenaar wordt ontslagen van de verplichting om een jnventaris op te maken en zich aan de maatschappelijke boeken en geschriften van de vennootschap houden.

Hij mag eveneens alle corrigerende of aanvullende akten ondertekenen ingeval van vergissing, verzuim of onnauwkeurigheden in de verwoording van de goederen en rechten die door de vereffenaar in andere; vennootschappen zou worden ingebracht en de modaliteiten bepalen waarop de algemene: vereffeningsvergaderingen kunnen worden bijgewoond.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

LwL

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MOA 2.1

I1Ii~ui~iiimuii ui

" 11019632"

Vc behc aar Belt Stam

NEERGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

2 5 JAN. 2011

KOOPHANDEL 1..ifleHOUT

De griffier

Voorbehouden

het

Belgisch Staatsblad

1-11j mag onder zijn xanæntwmnrdelÜkheid, voor bijzondere en bepaalde due~indan een _._-~_- gedeelte van zijn macht, die hij zal bepalen, overdragen aan één of meer derden-lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

' Alle akten waarbij de vennootschap in vereffening verbonden wordt; zelfs die akten waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking deen zijn geldig ondertekend door de vereffenaar die daortoo! ten opzichte van derden niet over een voorafgaande machtiging moet beschikken. De duur van de opdracht van de vereffenaar geldt voor onbepaalde termijn tot beëindiging van de zijn ; opgedragen taak. De vereffenaar ma ook na de afsluiting van de vereffening alle formaliteiten en handelingen stellen die na de sluiting van de vereffening door de wet (zouden) opgelegd zijn. Het mandaat van vereffe naar is onbezoldigd. Ten gevolge van de ontbinding en in vereffeningstelling o t de algemene vergadering tenslotte kennis van het einde (van rechtswege) van het mandaat van Tom Karel E Vmmmeu|on, voomoemd, als enige zaakvoerder. Kwijting en décharge voor het beheer tijdens de periode voorafgaand aan huidige nÜbind|ngsdatum kan door deo~emenmveqgadedng|~~er worden xadeendbÜdegoedkmuhng van dajaarnnkening. '

; Daarna wordt deze buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders door de voorzitter gesloten

' omstreeks 1O3O uur.

Ham~

n-t.18d mber 2010. Tom Vermeulen, Vereffenaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

-------~ `_--_'- ___-----_--------__--'.-'------------__'-_-'---_.---_'°

Op de laatste blc van Luik B vermelden RÁctm: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Coordonnées
SCC CONSULTING

Adresse
CANADADREEF 14 2270 HERENTHOUT

Code postal : 2270
Localité : HERENTHOUT
Commune : HERENTHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande