SCHEEPSRECHT

Association sans but lucratif


Dénomination : SCHEEPSRECHT
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 627.989.876

Publication

20/04/2015
ÿþ~ ~*~^f&~

"

1

iVIOD 2.2

=gif, ï ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

111I i i III







~~_l~G~l~j3~f}I~ en it¬ ?gpttanlel

Antwerpen

0 8 APR. 2015

afdelleirAifinerpen



Cndernemingsnr : .?jitql. el `b1(4?

Benaming

(voluit) : VZW SCHEEF'SRECH1

(verkort)

Rechtsvorm : Vereniging zónderÎllfinstoogmerg

Zetel : cAQIXsTRA,4T 53 (he verdieping), 2000 ANTWERPEll

Ortcierwerp aide : ÓPRICIiTING-VM

TusseatQncje,f9elelenden, zijnde jialetljjlie.persoifél

Vantienen Bart Pieter, Sint-Ursmarusstraat 58, 9200 Baasrode, geboren te Lokeren op 17/03/1977,: eigenaar van schip Eérwen,

Rose Van de Leest, Tavernierkaal 9, 2000 Antwerpen, geboren te Antwerpen op 01/10/1976, medeeigenares van schip Tenace,

Bouwens Thierry, Lobroekdok 25c, 2060 Antwerpen, geboren te Mortsel op 20/01/1969, eigenaar van schip; Opsterland,

Gaudry Jacqueline, Lobroekdok 16, 2060 Antwerpen, geboren te Luik op 02/11/1954, eigenares van schip; Don't Worry,

Loos Jean-Marc, Albatrosdreef 51, 2960 Brecht, geboren te ,telzate op 0511211963, eigenaar van .11

Maloja, :

Guenin Albert, Sint-Pieterskaai 74, 8000 Brugge, geboren te Compiegne (Frankrijk) op 30/08/1965, eigenOar~ van schip Yukon-Valley,

Gerd Goedecke, Schopenhauerstraat 1, 40789 Manheim, geboren te Holzwickede (Duitsland) op 01/03/1 1952, eigenaar van schepen Six Peiler en Triton,

Klaas Meeter, De Wetstraat 16, 1975 DM IJmuiden, geboren te Velsen (Nederland) op 23107/1947, eigenaar van schip De Jamais Pensé, Gans Gerda, Tavernierkaai 9, 2000 Antwerpen, geboren te Heist-op-den-Berg op 15/05/1953, eigenares:

van schip Tenace, ,

Vandenmeersche Aimé, Bostonstraat 8, 2030 Antwerpen, geboren te Antwerpen op 17/02/1959, eigenaar van schepen Aventï en Cornelia,

wordt overeengekomen om in overeenkomst met de Wet van 27 juni 1921 betreffende de vereniging zonder: winstoogmerk, de internationale verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen, de vereniging zonder: winstoogmerk Scheepsrecht op te richten, waarvan de statuten als volgt luiden:

1 Naam, zetel, doel, duur

Art 1 Naam

De vereniging draagt de naam vzw Scheepsrecht,

' Art 2 Zetel

De zetel van de vereniging is gevestigd in de Cadixstraat 53, 4e verdieping te 2000 Antwerpen, in het gerechtelijk arrondissement Antwerpen. Art 3 Doel

De vereniging stelt zich tot doel:

Het behartigen en vertolken van de belangen, in meest ruime zin, van de bewoners van woonboten in der provincie Antwerpen en op te treden als hun vertegenwoordiging bij onder andere de Antwerpse stads- en', havenautoriteiten;

De samenwerking met andere verenigingen, organisaties en instanties die zich bezighouden met woonboten: en boten in het algemeen;

Het bevorderen van sociaal-culturele en artistieke activiteiten op boten,

Zij is bevoegd om in ondergeschikte orde handelsdaden te stellen voor zover de winst gebruikt wordt om dit: doel te bereiken. Zij kan alle onroerende en roerende goederen die zij voor de verwezenlijking van haar doel nodig heeft bezitten of verkrijgen en er alle eigendomsrechten en andere zakelijke rechten op uitoefenen.

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2,2

Zij kan daartoe alle nuttige rechtshandelingen en daden stellen, en onder meer overeenkomsten sluiten, personeel aanwerven, goederen in huur nemen, verzekeringspolissen afsluiten, dit alles zowel in binnen- als in buitenland.

Zij kan subsidies veewerven, zowel van de overheid als van private instellingen, aan sponsoring doen, vertegenwoordigers uitzenden in binnen- en in buitenland en zelf als vertegenwoordiger optreden. Zij kan alle daden stellen die direct of indirect met haar doel te maken hebben.

Art 4 Duur

De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde duur en kan op elk moment ontbonden worden.

Il Leden

Art 5 Leden

De vereniging bestaat uit effectieve leden en toegetreden leden. Het aantal toegetreden leden is onbeperkt. Het aantal effectieve leden moet minimum 3 zijn. Alleen de effectieve leden genieten de volheid van de rechten die de wet en deze statuten toekennen aan de leden.

Effectieve leden zijn:

a) de oprichters

b) elke natuurlijke persoon of rechtspersoon die een vraag om lid te worden schriftelijk richt aan de raad van bestuur per brief of via email, en wiens kandidatuur door de raad van bestuur aanvaard wordt. De raad van bestuur beslist volledig vrij over elk verzoek tot toetreding. Indien een kandidatuur aanvaard wordt, dient men binnen de maand de bijdrage zoals bepaald in artikel 6 te betalen om effectief lid te worden,

Toegetreden leden zijn diegenen die als dusdanig aanvaard worden door een lid van de raad van bestuur, en die de vereniging willen helpen of willen deelnemen aan de activiteiten die de vzw organiseert, en die zich engageren orn de statuten en de beslissingen van de vzw te respecteren. Zij betalen een jaarlijkse bijdrage zoals bepaald in artikel S.

De vereniging houdt een register bij van de effectieve leden, en een register van de toegetreden leden, beiden onder de verantwoordelijkheid van de raad van bestuur. Elke beslissing over toelating, ontslag of uitsluiting van effectieve leden of toegetreden leden wordt in de respectieve registers ingeschreven.

Elk effectief lid heeft het recht, op de zetel van de vereniging, het register van de leden evenals alle notulen en beslissingen van de algemene vergadering, de beslissingen van de raad van bestuur evenals aile boekhoudkundige stukken van de vereniging in te zien mits op voorhand een schriftelijk en gemotiveerd verzoek daartoe te richten aan de raad van bestuur.

Art 6 Bijdrage

Alle effectieve leden betalen een gelijke jaarlijkse bijdrage, en alle toegetreden leden betalen ook een gelijke jaarlijkse bijdrage. Het bedrag van beiden wordt jaarlijks aangepast aan de index en opnieuw vastgesteld door de raad van bestuur, en kan nooit meer bedragen dan 100 E (geïndexeerd).

Art 7 Einde lidmaatschap

Een effectief lid kan te allen tijde, mits hij er één maand vooraf kennis van geeft, uit de vereniging treden, doch niet alvorens hij de opeisbaar geworden bijdragen heeft betaald. Een toegetreden lid kan te allen tijde uit de vereniging treden door eenvoudig zijn ontslag te geven. Het ontslag van beide categorieën dient schriftelijk aan de raad van bestuur ter kennis te worden gebracht. Dit schriftelijke verzoek kan gebeuren per brief of per email.

Het effectief of toegetreden lid dat weigert de bijdrage te betalen, wordt geacht ontslag te nemen.

De uitsluiting van een effectief lid is mogelijk in geval van een ernstige inbreuk op de statuten van de vereniging, de reputatie van de vereniging of haar normen op het vlak van eerbaarheid of wellevendheid, of in geval van handelingen door het lid die ingaan tegen het doel van de vereniging en/of de belangen van haar leden. Tot uitsluiting van een effectief lid kan alleen door een algemene vergadering worden besloten, met twee derde meerderheid der aanwezige en vertegenwoordigde stemmen en nadat het lid is gehoord, althans opgeroepen.

Een toegetreden lid kan worden geschorst of geschrapt uit het register van toegetreden leden door de raad van bestuur als zij dit nodig acht.

Het lidmaatschap eindigt van rechtswege ingeval het lid overlijdt, failliet, onbekwaam of in staat van verlengde minderjarigheid wordt verklaard, of onder voorlopig bewind wordt gesteld.

III Algemene Vergadering

Art 8 Samenstelling

De algemene vergadering is samengesteld uit alle effectieve leden en wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur, bij diens afwezigheid door de ondervoorzitter, bij diens afwezigheid door de oudste van de aanwezige bestuurders. De voorzitter wijst een secretaris aan ingeval de secretaris van de raad van bestuur afwezig is. Toegetreden leden kunnen uitgenodigd worden om aanwezig te zijn op de algemene vergadering, maar zij hebben er geen stemrecht.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2,2

Ieder effectief lid kan schriftelijk volmacht geven aan een ander effectief lid, dat het daarbij behorend

stemrecht mag uitoefenen, zonder dat evenwel een lid houder mag zijn van meer dan één volmacht.

Art 9 Bevoegdheden

De bevoegdheden van de algemene vergadering zijn:

* De goedkeuring van de statuten

De goedkeuring van een wijziging van de statuten

* De benoeming en afzetting van bestuurders

* Kwijting verfenen aan bestuurders

* Goedkeuring van de begroting en de rekeningen

* De omzetting van de vereniging in een vennootschap met sociaal oogmerk

De benoeming van de vereffenaars, wanneer de V.Z.W. ontbonden wordt

* De uitsluiting van een lid

Art 10 Samenkomst

De algemene vergadering moet ten minste eenmaal per jaar worden bijeengeroepen. Behoudens hetgeen

hierna wordt bepaald zijn de wijze van oproeping en de werking van de algemene vergadering geregeld volgens

de artikelen 5 tot 8, 12, 20 en volgende van de wet van 27 juni 1921.

De raad van bestuur dient een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer één

vijfde van de effectieve leden daarom verzoekt. De raad van bestuur kan levens autonoom beslissen tot de

bijeenroeping van een buitengewone algemene vergadering.

Aile effectieve leden moeten schriftelijk worden opgeroepen ten minste 8 dagen vaar de vergadering. Deze schriftelijke oproeping gebeurt per brief of per email, met vermelding van de agenda.

De agenda wordt bepaald door de raad van bestuur. Tijdens de algemene vergadering zelf kunnen wel nog punten aan de agenda worden toegevoegd mits akkoord van de helft van de aanwezige effectieve leden.

Art 11 Aanwezigheidsquorum en meerderheden

De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen, ongeacht het aantal aanwezigen, behalve in die gevallen waar de wet of de huidige statuten anders voorschrijven.

Tot wijziging van de statuten kan slechts worden beslist indien de vooropgestelde wijziging gedetailleerd op de agenda van de algemene vergadering is vermeld en indien twee derden van de stemgerechtigde leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Wordt dit getal niet bereikt, dan dient een tweede algemene vergadering te worden bijeengeroepen op de wijze zoals door deze statuten bepaald. Deze vergadering zal dan een geldige beslissing kunnen nemen, ongeacht het aantal aanwezigen. Voor elke statutenwijziging is een meerderheid van twee derden van de tegenwoordige en vertegenwoordigde stemmen vereist, ook op de tweede algemene vergadering. Tot wijziging van het doel van de vereniging kan slechts besloten worden met eenparigheid van stemmen.

Elk effectief lid heeft één stem, Leden die hun lidgeld niet betaald hebben, mogen niet meestemmen. Bij staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter van de vergadering.

Art 12 Notulen

De notulen van de algemene vergadering worden gehouden in een ter zetel van de vereniging gehouden bijzonder register en ondertekend door de voorzitter, de secretaris en de leden die het wensen. Afschriften en uittreksels van de notulen en het register worden door de voorzitter of de secretaris van de raad van bestuur ondertekend_

De besluiten van de algemene vergadering worden de leden en de belanghebbende niet-leden mondeling of bij gewone brief ter kennis gebracht, dit alles onverminderd de door de wet voorgeschreven bekendmakingen.

IV Raad van Bestuur

Art 13 Voorwaarden, samenstelling en aantal

De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit minimum drie bestuurders, die benoemd worden door de algemene vergadering, door haar afzetbaar zijn en gekozen worden onder de effectieve leden. De benoeming gebeurt bij gewone meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen.

De bestuurders worden benoemd voor onbepaalde duur. Hun opdracht eindigt van rechtswege door overlijden, ontslag, aftreden of afzetting en verlies van het lidmaatschap. ln voorkomend geval zijn zij of hun erfgenamen gehouden de goederen van de vzw die in hun bezit zouden zijn terug te geven binnen de maand na de stopzetting van hun mandaat.

ledere bestuurder kan vrijwillig ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de raad van bestuur.

Iedere bestuurder kan ook te allen tijde door de algemene vergadering ontslagen worden.

De raad van bestuur verdeelt de functies van voorzitter, eventueel ondervoorzitter, van secretaris en van

penningmeester onder de bestuurders. De voorzitter, de ondervoorzitter en de secretaris zijn ook automatisch

voorzitter, ondervoorzitter en secretaris van de algemene vergaderingen.

Het mandaat van bestuurder is onbezoldigd.

Art14 Bevoegdheden

A < i

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

MOi12.2

De raad van bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte. Zij is bevoegd voor alle aangelegenheden met uitzondering van deze die door de wet of de statuten uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden. Zij kan onder meer  zonder dat deze opsomming beperkend is en ongeacht aile andere bevoegdheden die voortvloeien uit de wet of de statuten -- alle akten en contracten stellen en afsluiten; minnelijke schikkingen treffen; alle roerende en onroerende goederen verwerven, ruilen, verkopen of met hypotheek bezwaren; leningen afsluiten; huurcontracten van om het even welke duur afsluiten; subsidies, legaten, schenkingen en overdrachten aanvaarden; aan alle rechten verzaken; aile bevoegdheden verlenen aan door haar aangewezen gemachtigden die al dan niet lid van de vereniging zijn; de vereniging in rechte vertegenwoordigen, als eiser of ais verweerder. Zij kan tevens het personeel van de vereniging benoemen en ontslaan; aile waarden en sommen innen; aile in bewaring gegeven sommen en waarden opvragen; rekeningen openen bij banken of de post; op voornoemde rekeningen alle verrichtingen doen, zoals het opvragen van gelden door uitgifte van cheques, contante gelden, overschrijving- of transferorders of elk ander betalingsmandaat uitvoeren; alle door de vereniging verschuldigde sommen betalen; een banksafe in huur nemen; bij de post, de douane of de spoorwegen alle al dan niet aangetekende verzekerde brieven, telegrammen en colli's afhalen; alle postwissels, -assignaties of  kwijtingen innen.

De raad van bestuur kan zijn bevoegdheid of een gedeelte ervan op zijn verantwoordelijkheid overdragen aan één of meerdere van de bestuurders. In voorkomend geval detailleert de raad in het officiële mandaatdocument de reikwijdte van de overgedragen bevoegdheden, of ze alléénlgezamenlijklcollegiaal uitgeoefend worden, de duur van het mandaat en of het al dan niet bezoldigd is. Deze delegatie kan te alle tijde door de raad van bestuur herroepen worden.

Door de bestuurders worden geen persoonlijke verplichtingen aangegaan betreffende de verbintenissen van de vereniging. Hun aansprakelijkheid is beperkt tot het vervullen van de hun gegeven opdracht.

Art15 Samenkomst

De raad van bestuur moet worden samengeroepen wanneer het belang van de vzw dit vereist.

Elke bestuurder heeft het recht de raad van bestuur samen te roepen. Hij of zij richt hiertoe een verzoek aan de voorzitter,

De oproeping gebeurt per brief of email ten minste 8 dagen voor de vergadering. De oproeping bevat de datum, uur en plaats van de samenkomst van de raad van bestuur, evenals de agenda.

De vergaderingen worden voorgezeten door de voorzitter en, bij diens ontstentenis, belet of afwezigheid, door de secretaris, en bij diens ontstentenis, belet of afwezigheid, door de oudste van de aanwezige bestuurders.

De raad van bestuur kan aan de algemene vergadering een huishoudelijk reglement ter goedkeuring voorleggen, Wijzigingen aan dergelijk huishoudelijk reglement kunnen door de algemene vergadering aangebracht worden met een eenvoudige meerderheid van de tegenwoordige of vertegenwoordigde stemmen.

Art 16 Aanwezigheidsquorum en stemmen

Om geldig te kunnen beraadslagen, moet minstens twee derde van de bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn. De beslissingen binnen de raad van bestuur worden genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen, Bij staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter of de stem van degene die hem vervangt.

ledere bestuurder kan schriftelijk volmacht geven aan een andere bestuurder, die het daarbijbehorend stemrecht mag uitoefenen, zonder dat evenwel een bestuurder houder mag zijn van meer dan 1 volmacht.

Art 17 Notulen

De notulen van de raad van bestuur worden gehouden in een daartoe bestemd register; zij worden ondertekend door de voorzitter of de secretaris van de desbetreffende vergadering. Uittreksels en afschriften van de notulen en het register worden door de voorzitter of de secretaris van de raad van bestuur ondertekend.

Art 18 Dagelijks bestuur

De raad van bestuur heeft de bevoegdheid een gedelegeerd bestuurder te benoemen, die zijn mandaat desgewenst kan overdragen aan een andere bestuurder, en die met het dagelijks bestuur wordt belast. Deze verzorgt de lopende zaken en de dagelijkse briefwisseling en tekent o.a, namens de vereniging alle kwitanties en ontvangstbewijzen ten aanzien van vervoer, post, bank, spaarkas en alle andere dergelijke ondernemingen of diensten. Voor dergelijke zaken van dagelijks bestuur volstaat de handtekening van de gedelegeerd bestuurder.

Het mandaat van gedelegeerd bestuurder is onbezoldigd.

Voor rechtshandelingen die buiten het dagelijks bestuur en de bijzondere opdrachten vatten, is de vereniging slechts verbonden door de handtekeningen van twee bestuurders samen, waaronder de gedelegeerd bestuurder.

De opdracht van de gedelegeerd bestuurder eindigt door overlijden, ontslag, aftreden of afzetting en verlies van lidmaatschap, De gedelegeerd bestuurder kan vrijwillig ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de raad van bestuur en kan eveneens te allen tijde door de raad van bestuur ontslagen worden.

Art 19 Vertegenwoordiging

Hebben de bevoegdheid de vzw te vertegenwoordigen in het stelten van alle daden die de vzw binden -buiten het geval van een gedelegeerd bestuurder volgens artikel 18 of een speciale delegatie volgens artikel 14  hetzij de voorzitter die alléén handelt, hetzij 2 bestuurders die samen handelen, Dezen hoeven hun bevoegdheid niet met speciale documenten te bewijzen aan derden.

Wat betreft de Post en de andere openbare of privé-instellingen, is elk lid van de raad van bestuur altéén handelend bevoegd om aile zendingen en pakketten, aangetekend of niet, die aan de vzw gestuurd worden op te halen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

MOD22

Art 20 Juridische stappen

Juridische acties zowel als eiser en als verweerster kunnen worden opgestart of gevoerd in naam van de

vereniging door de raad van bestuur volgens de modaliteiten bepaald in artikel 19.

V Begroting en rekeningen

Art 21 Begroting en rekeningen

Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december. Bij het einde van elk boekjaar sluit de raad van bestuur de rekeningen Van het afgelopen jaar en maakt de begroting voor het volgend jaar op; deze worden aan de jaarvergadering ter goedkeuring voorgelegd. Het batig saldo vergroot het vermogen van de vereniging en kan niet als dividend of anderszins aan de leden worden uitgekeerd.

Na goedkeuring van de jaarrekening en de begroting, legt de raad van bestuur verantwoording af voor het beleid in het voorgaande jaar en spreekt de algemene vergadering zich uit over de kwijting aan de bestuurders. Dit gebeurt bij afzonderlijke stemming.

VI Ontbinding en vereffening

Art 22 Ontbinding

De vzw kan op elk ogenblik vrijwillig worden ontbonden. Hiervoor is een aanwezigheidsquorum van twee

derde vereist, De beslissing tot ontbinding wordt genomen met een gewone meerderheid van de aanwezige of

vertegenwoordigde stemmen.

In geval van vrijwillige ontbinding benoemt de algemene vergadering, of bij gebreke daarvan de rechtbank,

één of meer vereffenaars. Zij bepaalt hun bevoegdheid, alsmede de wijze van vereffening.

Art 23 Vereffening

ln geval van ontbinding worden de activa, na aanzuivering van de schulden, overgedragen aan de vereniging, stichting of inrichting, die een gelijkaardig doel ais deze vereniging nastreeft; zijn er verscheidene zodanige verenigingen, dan maakt de algemene vergadering een keuze of verdeelt zij de activa naar goedvinden; zijn er geen, dan worden de goederen overgedragen aan de vereniging, stichting of inrichting, waarvan het doel het hierboven omschreven doel het meest nabij komt.

Art 24

Voor alles waarin in deze statuten niet uitdrukkelijk is voorzien, blijven de wet van 27 juni 1921 zoals aangepast door de wet van 2 mei 2002, en de gebruiken inzake de verenigingen van toepassing.

OVERGANGSBEPALINGEN

Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van oprichting, zijnde 20 maart 2015 tot 31 december 2015.

Aldus goedgekeurd door de stichtings algemene vergadering te Antwerpen op 20 maart 2015 in twee

exemplaren waarvan er één bewaard wordt op de maatschappelijke zetel van de vereniging en waarvan het

andere wordt neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

Getekend:

Vantienen Bart Pieter

Rose Van de Leest

Bouwens Thierry

Klaas Meeter

Gaudry Jacqueline

Loos Jean-Marc

Goris Gerda

Gerd Goedecke

Guenin Albert

Vandenmeersche Aimé

Overgangsbepalingen

De Algemene Vergadering van vandaag 20 maart 2015 heeft tot leden van de Raad van Bestuur verkozen:

Vantienen Bart Pieter, Sint-Ursmarusstraal 58, 9200 Baasrode, geboren te Lokeren op 17/0311977,

Bouwens Thierry, Lobroekdok 25c, 2060 Antwerpen, geboren te Mortsel op 20/01/1969,

Goris Gerda, Tavemierkaai 9, 2000 Antwerpen, geboren te Heist-op-den-Berg op 15/05/1953,

die het mandaat van bestuurder aanvaard hebben.

De Raad van Bestuur is vervolgens bijeengekomen en heeft aangeduid als

Voorzitter: Bouwens Thierry

Secretaris: Goris Gerda

Penningmeester Vantienen Bart Pieter

Opgemaakt te Antwerpen, op 20/03/2015

(getekend) Bouwens Thierry, Voorzitter

Coordonnées
SCHEEPSRECHT

Adresse
CADIXSTRAAT 53 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande