SCHILDER- EN RENOVATIEWERKEN DE PRETER

Société en commandite simple


Dénomination : SCHILDER- EN RENOVATIEWERKEN DE PRETER
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 838.610.332

Publication

27/06/2013
ÿþ Med 2.1

' i,-'" n_" i ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



IR BELG NEERGELEGD '

3- 2013

'E 12 -06- 2013

uTQRi'Si'1

GRIFFE RECHTBANK van

KOOPHANteki~ MECHELEN.Ta

----

Ondernemingsnr : 0838.610.332

Benaming

(voluit) : Schilder- en rennovatiewerken De Preter

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Kapelstraat 56 bus 2, 2580 Putte

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

In de bijzondere algemene vergadering van 28 mei 2013 wordt door de aandeelhouders met meerderheid van de stemmen beslist dat De Preter Kurt met nationaal nummer 80.02.01-223.83 ontslag neemt ais zaakvoerder met onmiddellijke ingang. Er wordt décharge verleend aan de ontslagnemende zaakvoerder.

Anne-Marie Dockx,

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1 097856*

~

IVI

MONITE Z0-0

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

3ELGISCH

30/08/2011
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

M2.1

Ondememingsnr : Etenerning

(voluit) : Schilder- en renovatiewerken De Preter

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Kapelstraat 56 bus 2 2580 Putte

Onderwerp akte : Oprichting Vennootschap

In het jaar 2011 op 30 juni hebben samen in vergadering beslist om een gewone Comm.V op te richten: Vennoot 1

De heer De Preter Kurt, geboren te Mechelen op één februari negentienhonderd tachtig, wonende te 2580 Putte Waversesteenweg 5, identiteitskaartnummer 590-8944831-02. uitgereikt op dertig

december tweeduizend en acht, nationaal nummer 80.02.01-223.83.

Vennoot 2

Mevrouw Dockx Anne-Marie, geboren te Heist-op-den-Berg op vierentwintig juli negentienhonderd negenenvijftig, wonende te 2580 Putte Kapelstraat 56, identiteitskaartnummer 5908526189-12 uitgereikt op vierentwintig september tweeduizend en acht, nationaal nummer 59.07.24-110.70

Vennoot 3

De heer De Preter Kim, geboren te Mechelen op twee september negentienhonderd vierentachtig, wonende te 3130 Betekom Aarschotsesteenweg 216, identiteitskaartnummer 590-9972367-17 uitgereikt op zestien november tweeduizend en negen, nationaal nummer 84.09.02027.91.

STATUTEN

HOOFDSTUK 1: RECHTSVORM, NAAM, ZETEL, DOEL, DUUR.

Artikel 1: rechtsvorm

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een gewone commanditaire vennootschap.

Artikel 2: naam

De vennootschap draagt de benaming: Schilder- en renovatiewerken De Preter

Artikel 3: zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2580 Putte Kapelstraat 56 bus 2.

Hij kan worden overgebracht naar om het even welke andere plaats in het land op grond van een eenvoudige beslissing van de beherende vennoten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

e3 ? . 6,1.e.33).,

N ;" -" " .i."

..

llE 1IE 1II Ill II1 11 lI lt ll

*1113]195

bet

a~

Be Stal

1

1 8 -08- 2011

.-;ECHreke( van KOOF:-..4,. `.GEl.. te

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/08/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag eveneens door eenvoudige beslissing van de beherende vennoten, zowel in België als in het buitenland, administratieve- en exploitatiezetels, agentschappen, bijhuizen en/of kantoren openen.

Artikel 4: doel.

De vennootschap heeft tot doel alle handelingen die betrekking hebben op het volgende:

Schilder- en behangwerken, binnenhuisdecoratie en alle daarbij horende werken zowel binnen als buiten die leiden tot de verdere afwerking van de uitgevoerde werken. Hierbij mag gebruik worden gemaakt van alle technieken die de betreffende arbeidsmarkt in zijn sector voorziet.

De uitvoeringswerken omvatten een niet limitatieve lijst van werken waaronder vloerwerken,gyprocwerken, aanleggen zoldering met alle daarbij horende onderhoudswerken.

Het verkopen van materialen die deel uitmaken van een niet limitatieve lijst waaronder verf, behang, vloeren, gordijnen, vloeistoffen, kwasten en schuurpapier.

Verkoop van alle soorten muziekdragers waaronder cd's, fonoplaten, ....

Deze verkoop kan in verscheidene vormen worden aangeboden waaronder winkelverkoop, afstandsverkoop en internetverkoop.

Het verlenen van diensten in de meest ruime zin van het woord aan bedrijven van alle aard en privé-personen ondermeer op het vlak van administratie, management, organisatie, marketing en public relations.

De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen en diensten.

De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden. Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteitsattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verengingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer en het beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/08/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Artikel 5: duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur vanaf haar oprichtingsdatum.

Onafgezien van de wettelijke gronden voor ontbinding, kan de vennootschap steeds ontbonden worden op grond van een beslissing van de algemene vergadering, die in dat geval beraadslaagt volgens dezelfde formele regels als bij wijziging van de statuten.

HOOFDSTUK 2: KAPITAAL, AANDELEN, VERANTWOORDELIJKHEID.

Artikel 6: kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgelegd op drieduizend

(3000,00 ) euro.

Dit kapitaal is bij de oprichting volgestort als volgt:

Beherende vennoot, de heer De Preter Kurt, 600,00 (zeshonderd) euro.

Beherende vennoot, mevrouw Dockx Anne-Marie, 1.800,00 (duizend achthonderd) euro.

Stille vennoot, de heer De Preter Kim, 600,00 (zeshonderd) euro.

Artikel 7: aandelen

Het kapitaal is verdeeld in 100 aandelen op naam, met elk een nominale waarde van 30,00 (dertig) euro.

De aandelen zijn verdeeld als volgt:

Vennoot i, de heer De Preter Kurt, 20 aandelen.

Vennoot 2, mevrouw Dockx Anne-Marie, 60 aandelen

Vennoot 3, de heer De Preter Kim, 20 aandeel.

Buiten het éénparig akkoord van alle vennoten is geen overdracht van deelbewijzen toegelaten. Bij overlijden zullen de deelbewijzen van de overledene vennoot toekomen aan zijn erfgenamen of legatarissen indien alle andere vennoten hiermee hun akkoord betuigen.

Artikel 8: verantwoordelijkheid

De beherende vennoten zijn hoofdelijk aansprakelijk voor alle verbintenissen en verplichtingen van de vennootschap. De aansprakelijkheid van de stille vennoot is beperkt tot zijn gestorte inbreng.

HOOFDSTUK 3: VENNOTEN

Artikel 9: vennoten.

De heer De Preter Kurt en mevrouw Doch Anne-Marie fungeren als beherende vennoten (gecomrnanditeerde vennoten) en zijn bijgevolg hoofdelijk aansprakelijk voor alle verbintenissen en verplichtingen van de vennootschap.

De heer De Preter Kim fungeert als stille vennoot en de aansprakelijkheid is derhalve beperkt tot zijn gestorte inbreng.

HOOFDSTUK 4: BESTUUR, CONTROLE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Artikel 10: bestuur.

Het beheer van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders, welke of derden, of gecommanditeerde vennoten kunnen zijn. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten, samen handelend en kunnen ten allen tijde door de vennoten, eveneens samen handelend, worden ontslaan, zonder dat deze beslissing moet worden gerechtvaardigd. De zaakvoerder, en ingeval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over alle machten om de vennootschap tè beheren en te vertegenwoordigen.

Worden tot zaakvoerders aangesteld: de heer De Preter Kurt wonende te 2580 Putte Waversesteenweg 5 en

mevrouw Dockx Anne-Marie wonende te 2580 Putte kapelstraat 56.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De gecommanditeerde vennoten, de heer De Preter Kurt en mevrouw Dockx Anne-Marie, zullen alleen gelast zijn met het beheer van de vennootschap en zal over de maatschappelijke handtekening beschikken. Zij zullen nochtans van de maatschappelijke handtekening slechts gebruik mogen maken voor zaken die de vennootschap aan belangen.

Artikel 11: controle.

De controle op de vennootschap geschiedt volgens de vennootschappenwet. Indien de vennootschap er niet toe gehouden is een commissaris-revisor te benoemen, heeft elke vennoot individueel de meest uitgebreide controle- en onderzoeksbevoegdheid.

HOOFDSTUK 5: ALGEMENE VERGADERING

Artikel 12: algemene vergadering.

De regelmatig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten, ook zij die afwezig waren of tegenstemden.

De algemene vergadering wordt bijééngeroepen door de zaakvoerder door middel van een schrijven per gewone post en dit minstens vijftien dagen voor de vergadering.

De algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap, en wordt voorgezeten door de zaakvoerder, of bij diens afwezigheid door de oudste vennoot.

De algemene vergadering beslist met gewone meerderheid van stemmen. leder aandeel met stemrecht geeft recht op één stem, zodat elke vennoot zoveel stemmen heeft als hij aandelen met stemrecht bezit.

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni om 20.00 uur.

HOOFDSTUK 6: BOEKJAAR, JAARREKENING, WINSTVERDELING

Artikel 13: boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap loopt van één januari tot en met éénendertig december van ieder jaar.

Artikel 14: jaarrekening

Op het einde van ieder boekjaar maken de zaakvoerders een jaarrekening op. Die jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting.

Artikel 15: winstverdeling

De algemene vergadering beslist over de bestemming van winst of verlies.

HOOFDSTUK 7: ONTBINDING

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Artikel 16: ontbinding

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden dan ook, benoemt de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars wiens mandaat ten allen tijde door haar herroepen kan worden.

Gaat de algemene vergadering niet over tot deze benoeming, dan is de zaakvoerder, die op het ogenblik van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar.

. Behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering zijn de vereffenaars bevoegd om alle

vereffeningsverrichtingen te stellen die de wet opsomt

De vennootschap zal bij ontbinding, na betaling van al haar kosten en lasten, het maatschappelijk kapitaal evenredig verdelen onder al haar vennoten in verhouding tot hun bezit van de aandeelbewijzen.

Het overlijden van een vennoot is geen aanleiding tot ontbinding van de vennootschap. De erfgenamen mogen in geen geval de zegels laten leggen of een gerechtelijke inventaris laten opmaken, noch de normale gang van zaken van de vennootschap belemmeren. Indien zij niet als vennoten worden toegelaten, hebben zij enkel recht het deel op te eisen dat, volgens de aanwijzingen van de laatste balans, toekomt aan hun rechtsvoorganger.

In geval van overlijden, wettelijk onbekwaamverklaring of verhindering van de zaakvoerder, zal de algemene vergadering op verzoek van één of meerdere vennoten een commanditaire vennoot of enig ander persoon als bewindvoerder aanstellen om de dringende zaken en noodzakelijke daden waar te nemen.

HOOFDSTUK 8: DIVERSE BEPALINGEN

Artikel 17: overgangsbepaling

Het eerste boekjaar loopt vanaf één juli 2011 tot en met eenendertig december 2012.

Artikel 18: volstorting.

De vennoten verklaren en erkennen dat elk aandeel door zijn respectieve inbrenger volledig volgestort werd in geld, zodat het bedrag van 3000,00 (drieduizend) euro volledig ter beschikking staat van de vennootschap.

Artikel 19: geschillen

Alle geschillen inzake deze vennootschap worden definitief beslist door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de zetel van de vennootschap.

Artikel 20: Pro fisco

De vennootschap aanvaardt alle handelingen vanaf één juni 2011 voor rekening van de vennootschap.

De statuten van de oprichting worden hieraan toegevoegd en dienen tegelijk neergelegd.

Opgemaakt te Putte op 30 juni 2011, in zeven originele exemplaren waarvan één bestemd voor iedere vennoot, één ter bewaring op de maatschappelijke zetel, twee voor de rechtbank van koophandel ter neerlegging, en één voor de boekhouding.

Voor akkoord, Voor akkoord, Voor akkoord,

De Preter Kurt Dockx Anne-Marie De Preter Kim



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
SCHILDER- EN RENOVATIEWERKEN DE PRETER

Adresse
KAPELSTRAAT 56, BUS 2 2580 PUTTE

Code postal : 2580
Localité : PUTTE
Commune : PUTTE
Province : Anvers
Région : Région flamande