SCHILDERWERKEN CHAPEAU

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SCHILDERWERKEN CHAPEAU
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 894.536.077

Publication

12/05/2014 : ME. - JAARREKENING 31.10.2013, GGK 05.03.2014, NGL 06.05.2014 14116-0161-013
11/03/2014
ÿþ(en abrégé) :

Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée

Siège : 7700 Mouscron, Boulevard Industriel, 801A23. (adresse complète)

Objet(s) de l'acte :TRANSFERT DU SIEGE SOCIAL.

Il résulte de la décision du gérant de la société privée à responsabilité limitée "ENTREPRISE DE PEINTURE CHAPEAU ! " prise en date du 20 janvier 2014 ce qui suit:

Le gérant unique, monsieur BOSSUYT Joris, décide de transférer le siège social vers 2160 WOMMELGEM,, Autolei, 360, à partir de ce jour.

Le gérant,

BOSSUYT Joris

Mentionner sur fa dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

MOD WORD 11.1

Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

111111111I11,11811N1111111

Tribunal de Commerce de Tournai ti dé~as~ aü greffere

Greffe 2 8 FEV. 2014

N° d'entreprise : 0894.536.077 Dénomination

(en entier) " ENTREPRISE DE PEINTURE CHAPEAU l

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

17/11/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voc behot aan Belgi Staat;







142 622









Rechtbank van koophandel

Antwerpen

0 5 NOV. 2014

afdelineatforpen



Ondememingsnr : 0894.536.077

13enarning

(voluit) : ENTREPRISE DE PEINTURE CHAPEAU

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2160 WOMMELGEM, Autolei, 360.

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING BOEKJAAR  WIJZIGING STATUTEN - AANNEMING VAN NIEUWE STATUTEN IN HET NEDERLANDS

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Benoit CLOET, Notaris te Herseaux-Moeskroen op 23 oktober 2014, ter registratie aangeboden op het eerste registratiekantoor te Tournai.

Dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « ENTREPRISE DE PEINTURE CHAPEAU I » met zetel te 2160 WOMMELGEM, Autolei, 360, met éénparigheid van stemmen onder andere volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste beslissing,

De algemene vergadering beslist het boekjaar van de vennootschap te wijzigen, dat voortaan zal beginnen

op één januari en afgesloten worden op éénendertig december van elk jaar.

Bij wijze van overgangsmaatregel zal het lopende boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op één

november tweeduizend en dertien, afgesloten worden op éénendertig december tweeduizend en veertien.

Tweede beslissing.

De algemene vergadering beslist de datum van de jaarvergadering te wijzigen, die voortaan zal gehouden worden op de op de éérste woensdag van de maand juni om veertien uur en voor de eerste maal in tweeduizend en vijftien.

Derde beslissing.

De algemene vergadering beslist de naam van vennootschap te wijzigen in "SCHILDERWERKEN

CHAPEAU".

Vierde beslissing.

De algemene vergadering beslist dat voortaan alle vorderingen die bestaan tussen de vennoten en/of de zaakvoerders enerzijds en de vennootschap anderzijds het voorwerp uitmaken van nettingovereenkomsten, zoals voorzien in de wet van vijftien december tweeduizend en vier betreffende financiële zekerheden en houdende diverse fiscale bepalingen inzake zakelijke zekerheidsovereenkomsten en leningen met betrekking tot financiële instrumenten, en zullen dus in geval van samenloop gecompenseerd worden ten titel van schuldvergelijking.

Vijfde beslissing.

Ingevolge de verplaatsing van de zetel van de vennootschap naar 2160 WOMMELGEM, Autolei, 360, beslist door de zaakvoerder op twintig januari tweeduizend veertien en bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch staatsblad van elf maart daarna onder het nummer 14059819, beslist de algemene vergadering nieuwe Nederlandstalige statuten aan te nemen als volgt rekening houdend met de essentiële kenmerken van de vennootschap en de hier voren aangebrachte wijzigingen:

Artikel 1: Aard - Naam.

De vennootschap is een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de naam:

"SCHILDERWERKEN CHAPEAU".

Artikel 2: Zetel.

Op de laatste blz. van _gift B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

e

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2160 WOMMELGEM, Autolei, 360.

Hij mag verplaatst worden binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel hoofdstad bij

eenvoudige beslissing van de zaakvoering bekend te maken in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, administratieve zetels, kantoren, bijhuizen of

agentschappen oprichten bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering.

Artikel 3: Doel.

De vennootschap heeft als doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden, de aanneming van schilder- en behangwerk, de aanneming van vloer en muur-bekleding, de aanneming van pleisterwerk.

De vennootschap heeft ais doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden:

- Het uitvoeren van alle activiteiten in verband met de ontwikkeling, de productie, de aan, - en verkoop, de in - en uitvoer, het opslaan, de verdeling, de herstelling, de restauratie, de klein - en groothandel met één of meer afdelingen aan te duiden als winkel, van verfproducten in de ruimste zin van het woord, meubileringartikelen, meubelstoffen, gordijnen, vloerbekleding allerhande, behangpapier, zonnewering-producten, gespecialiseerde onderhoudsproducten, materieel en elektrische machines verbonden aan verfactiviteiten, industrieverf, hobbyverf, allerhande producten in verband met decoratie van de woning, binnenhuisinrichting en aile aanverwante producten, en alle producten in verband met verfartikelen.

- Het uitvoeren van alle studies en onderzoek; het verrichten van marktonderzoek; promotie; raadgeving; prospectie; marketing, techno-consult, en assistentie aangaande verven en aanverwante producten in de ruimste zin van het woord.

- Het beheer, het verwerven, het huren- en verhuren, van materieel en machines verbonden aan verfactiviteiten.

- Het uitvoeren van alle activiteiten aangaande organisatie van vorming- en workshops in het kader van verfactiviteiten en aanverwante producten.

- De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van het om even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel;

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheer, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van brevetten, octroolen, know-how en andere intellectuele rechten;

- Het waarnemen van alle bestuursopdrachten in vennootschappen, het uitoefenen van mandaten en functies in ondernemingen, onder andere als bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar;

- De publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie onder alle vormen en het uitvoeren van alle werken die voor de verwezenlijking van publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie noodzakelijk zijn, zonder enige beperking.

- Alle verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende, roerende, of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België ais in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag alle handels , nijverheids financiële, roerende en onroerende of andere

verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die dit doel vergemakkelijken.

Zij mag onder meer, en zonder dat deze opsomming beperkend is, alle roerende en onroerende goederen aankopen, verkopen, ruilen, in huur nemen of geven, brevetten, handelsmerken of licenties, verwerven, bekomen, toestaan, aankopen of verkopen,

Zij kan belangen nemen door alle middelen in alle zaken, bedrijven of vennootschappen met een identiek, gelijkaardig of verwant doel, of die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar onderneming te bevorderen, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

De vennootschap mag bovenbeschreven verrichtingen uitvoeren voor eigen rekening of voor rekening van derden, onder andere als commissionaris, makelaar, tussenpersonen, agent of mandataris.

De vennootschap kan persoonlijke of zakelijke borgen stellen in het voordeel van derden.

Artikel 4; Duur.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

Artikel 5: Kapitaal.

Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op vijfentwintigduizend euro (25.000 EUR), vertegenwoordigd door tweehonderd vijftig (250) aandelen, zonder vermelding van waarde, die elk éénitweehonderd vijftigste (1/250ste) van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigen.

Artikel 13: Zaakvoering.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, vennoten of niet, benoemd door de

algemene vergadering voor de duur die zij bepaalt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Wordt aangesteld als statutaire zaakvoerder, voor onbepaalde duur, de heer BOSSUYT Joris Jan, geboren te Anderlecht op veertien april negentienhonderd negenenzestig, wonende te 2970 Schilde, Torfhoeken, 20.

Artikel 14: Enige zaakvoerder.

De enige zaakvoerder bezit de meest uitgebreide machten van bestuur. Al de akten die niet uitdrukkelijk

voorbehouden zijn aan de algemene vergadering door de wet, vallen onder zijn bevoegdheid,

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte zowel als eiser of ais

verweerder.

Artikel 15: Meerdere zaakvoerders

Zijn er meerdere zaakvoerders dan vormen zij samen een college dat beraadslaagt, beslist en handelt zoals

de raad van bestuur in naamloze vennootschappen.

De beraadslagingen van het college van zaakvoerders worden vastgelegd in een bijzonder register. De notulen worden ondertekend door de zaakvoerders die deelnamen aan de beraadslaging. De kopijen en uittreksels van de notulen, in rechte of in gelijk welke omstandigheid af te leveren, worden gelijkvormig verklaard en ondertekend door twee zaakvoerders.

Is er een college van zaakvoerders dan wordt de vennootschap jegens derden en in rechte vertegenwoordigd door twee zaakvoerders gezamenlijk handelend, onverminderd de eventuele delegatie van machten en onverminderd de daden van dagelijks bestuur waarvoor elke zaakvoerder afzonderlijk kan handelen.

Artikel 16: Delegatie van machten

De enige zaakvoerder of het college van zaakvoerders hebben het recht, onder hun persoonlijke

verantwoordelijkheid, machten te verlenen voor bepaalde doeleinden.

Zij bepalen de vergoedingen verbonden aan deze delegatie van machten.

Artikel 18: Jaarvergaderingen.

De gewone algemene vergadering der vennoten komt verplicht bijeen ieder jaar op de éérste woensdag van de maand juni om veertien uur in de zetel van de vennootschap, of op gelijk welke andere plaats in de gemeente waar de zetel van de vennootschap gevestigd is, aangeduid in het bericht van bijeenroeping.

Valt deze datum op een feestdag wordt de jaarvergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag en op hetzelfde uur.

Artikel 22: Toelating tot de vergadering.

Worden toegelaten tot de algemene vergadering de vennoten die ingeschreven zijn in het register van aandelen minstens vijf dagen vbór de datum van de vergadering.

De zaakvoering mag beslissen dat de vennoten die zich willen laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering, hun volmachten moeten neerleggen ten minste vijf werkdagen voor de datum der algemene vergadering op de maatschappelijke zetel.

Artikel 24: Verdaging.

Het orgaan van bestuur heeft het recht elke vergadering te verdagen welke ook de punten op de agenda. Het kan gebruik maken van dit recht op ieder ogenblik doch slechts na de opening van de debatten.

Bij afwijking van artikel 285 van het Wetboek van vennootschappen heeft de verdaging  zowel wat betreft de jaarvergadering, een bijzondere algemene vergadering als een buitengewone vergadering voor gevolg alle reeds genomen beslissingen te vernietigen.

De vennoten moeten opnieuw opgeroepen worden op drie weken, met dezelfde agenda, vervolledigd, indien nodig, en de nieuwe vergadering mag niet meer verdaagd worden. De formaliteiten verricht om de eerste zitting bij te wonen blijven geldig voor de tweede.

Deze tweede vergadering doet definitief uitspraak.

Artikel 25: Besluitvorming

Tenzij wanneer de wet of de statuten er anders over beschikken, worden de beslissingen der algemene

vergadering genomen met eenvoudige meerderheid der geldig uitgebrachte stemmen, welk ook het aantal op

de vergadering vertegenwoordigde aandelen weze.

ieder aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 26: Modaliteiten van deelneming aan de algemene vergadering

1. Deelneming aan de algemene vergadering op afstand langs elektronische weg

§ 1. De zaakvoering kan beslissen dat de vennoten op afstand kunnen deelnemen aan de algemene

vergadering door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch

communicatiemiddel. Wat de naleving van de voorwaarden inzake aanwezigheid en meerderheid betreft,

e"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

worden de vennoten die op die manier aan de algemene vergadering deelnemen, geacht aanwezig te zijn op de plaats waar de algemene vergadering wordt gehouden.

De hoedanigheid van vennoot en de identiteit van de persoon die aan de vergadering wenst deel te nemen, wordt gecontroleerd en gewaarborgd op de wijze bepaald in een intern reglement opgesteld door de zaakvoering. Dit reglement bepaalt tevens de wijze waarop wordt vastgesteld dat een vennoot via het elektronische communicatiemiddel aan de algemene vergadering deelneemt en bijgevolg als aanwezig kan worden beschouwd.

Om de veiligheid van het elektronisch communicatiemiddel te waarborgen, kan het intern reglement voorwaarden stellen aan het gebruik van het elektronisch communicatiemiddel.

Het komt toe aan het bureau van de algemene vergadering om de eerbiediging van de voorwaarden die zijn bepaald door de wet, deze statuten en het intern reglement te controleren en vast te stellen of een vennoot op geldige wijze via het elektronisch communicatiemiddel aan de algemene vergadering deelneemt en bijgevolg als aanwezig kan worden beschouwd.

§2. Het door de vennootschap ter beschikking gestelde elektronisch communicatiemiddel moet hem ten minste in staat stellen om rechtstreeks, gelijktijdig en ononderbroken kennis te nemen van de besprekingen tijdens de vergadering en om het stemrecht uit te oefenen met betrekking tot alle punten waarover de vergadering zich dient uit te spreken.

Het elektronisch communicatiemiddel moet de vennoot bovendien in staat stellen om deel te nemen aan de beraadslagingen en het recht uit te oefenen om vragen te stellen.

§3. De vorige paragrafen zijn van toepassing op de houders van obligaties en van certificaten die met medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven), rekening houdend met de hun toegekende rechten.

2. Uitoefening van het stemrecht per brief of langs elektronische weg vôôr de algemene vergadering

§1. De zaakvoering kan beslissen dat de vennoten het recht hebben op afstand te stemmen vôôr de algemene vergadering, per brief of langs elektronische weg.

§2. Deze stemming dient dan te gebeuren bij middel van een formulier dat door de zaakvoering ter beschikking van de vennoten wordt gesteld en dat tenminste de volgende vermeldingen bevat:

-de naam of de maatschappelijke benaming van de vennoot en zijn woonplaats of maatschappelijke zetel; -het aantal stemmen dat de vennoot tijdens de algemene vergadering wenst uit te brengen;

-de agenda van de vergadering, inclusief de voorstellen tot besluit;

-de termijn waarbinnen de vennootschap het formulier voor het stemmen op afstand dient te ontvangen;

-de handtekening van de vennoot, in voorkomend geval, met een geavanceerde elektronische handtekening in de zin van artikel 4, § 4, van de wet van negen juli tweeduizend en één houdende vaststelling van bepaalde regels in verband met het juridisch kader voor elektronische handtekeningen en certificatiediensten, of met een elektronische handtekening die voldoet aan de voorwaarden van artikel 1322 van het Burgerlijk Wetboek.

§3. Indien de stemming gebeurt per brief moeten deze formulieren ten laatste zes (6) werkdagen vôôr de algemene vergadering worden betekend aan de zaakvoering bij aangetekend schrijven.

§4. Er kan elektronisch worden gestemd tot de dag vóór de vergadering.

De hoedanigheid van de vennoot en de identiteit van de persoon die op afstand wil stemmen vôôr de algemene vergadering, wordt gecontroleerd en gewaarborgd op de wijze bepaald in een intern reglement opgesteld door de zaakvoering.

§5. Het komt toe aan het bureau van de algemene vergadering om de eerbiediging van de modaliteiten bedoeld in de vorige paragrafen te controleren en de geldigheid vast te stellen van de op afstand uitgebrachte stemmen.

3. Uitoefening van het recht schriftelijke vragen te stellen langs elektronische weg vôôr de algemene vergadering.

Vanaf de mededeling van de oproeping kunnen de vennoten schriftelijk vragen stellen aan de zaakvoerders en aan de commissarissen, die tijdens de vergadering zullen worden beantwoord, voor zover die vennoten voldoen aan de formaliteiten die vervuld moeten worden om tot de vergadering te worden toegelaten. Die vragen kunnen langs elektronische weg tot de vennootschap worden gericht via het in de oproeping tot de vergadering vermelde adres.

De vennootschap dient die schriftelijke vragen uiterlijk op de zesde (6de) dag vôôr de dag van de algemene vergadering te ontvangen.

4. Schriftelijke besluitvorming

De vennoten kunnen steeds eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren met uitzondering evenwel van de besluiten te nemen in het kader van het verlies van kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschappen en de besluiten welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Daartoe zal door de zaakvoering een rondschrijven worden verstuurd per brief, per fax, per e-mail of per enige andere informatiedrager met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, naar alle vennoten en in voorkomend geval naar de commissaris(sen), met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn behoorlijk ondertekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of naar enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten met betrekking tot alle voorstellen van besluit over de agendapunten niet ontvangen, dan worden de voorgestelde besluiten met betrekking tot alle agendapunten geacht niet genomen te zijn.

r

-~ Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Er kan afgeweken worden van de procedure zoals beschreven in de twee voorafgaande alinea's mits eenparig akkoord van alle vennoten.

De houders van obligaties en van certificaten vermeld in artikel 271 van het Wetboek van vennootschappen, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van deze besluiten.

Artikel 27: Notulen van de algemene vergaderingen.

De afschriften of uittreksels van de notulen van de algemene vergadering in rechte of aan derde personen af

te leveren, worden ondertekend door de enige zaakvoerder of door twee zaakvoerders.

Artikel 28: Boekjaar.

Het boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Artikel 30: Aanwending van de winst.

Het positief saldo van de resultatenrekening opgesteld overeen-'komstig de wet, maakt de nettowinst uit van een boekjaar.

Van deze winst, wordt minstens vijf ten honderd voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming houdt op verplichtend te zijn wanneer de wettelijke reserve één/tiende bereikt van het geplaatst kapitaal.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoering over de aanwending van het saldo van de winst, bij eenvoudige meerderheid van de uitgebrachte stemmen

Bij gebrek aan meerderheid wordt de helft van het saldo van de winst gereserveerd en de andere helft uitgekeerd.

Artikel 31: Vereffening.

ln geval van ontbinding van de vennootschap, wordt de vereffening gedaan op de wijze aangeduid door de algemene vergadering, die één of meer vereffenaars benoemt en hun machten en hun vergoedingen vaststelt. De benoeming van de vereffenaar(s) dient bevestigd te worden door de Rechtbank van Koophandel.

Artikel 32: Verdeling van het actief.

Na delging van al de schulden en lasten en van de kosten van vereffening, dient het netto-actief eerst tot de terugbetaling van het volgestorte gedeelte van de aandelen.

Indien de aandelen niet alle in dezelfde verhouding zijn volgestort, moeten de vereffenaars alvorens tot de terugbetaling over te gaan, rekening houden met dit verschil van toestand en de gelijkheid van al de aandelen herstellen, hetzij door aanvullende fondseninvorderingen ten laste van de aandelen die in onvoldoende mate werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in het voordeel van de aandelen die voor een hoger bedrag werden volgestort.

Het beschikbaar saldo wordt in gelijke delen onder alle aandelen verdeeld.

Artikel 33: Compensatie

Alle vorderingen die bestaan tussen de vennoten en/of de zaakvoerders enerzijds en de vennootschap anderzijds maken het voorwerp uit van nettingovereenkomsten, zoals voorzien in de wet van vijftien december tweeduizend en vier betreffende financiële zekerheden en houdende diverse fiscale bepalingen inzake zakelijke zekerheidsovereenkomsten en leningen met betrekking tot financiële instrumenten, en zullen dus in geval van samenloop gecompenseerd worden ten titel van schuldvergelijking.

TIJDELIJKE BEPALING

Bij wijze van overgangsmaatregel zal het lopende boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op één november tweeduizend dertien, afgesloten worden op éénendertig december tweeduizend veertien. De jaarvergadering met betrekking tot dit boekjaar zal gehouden worden in het jaar tweeduizend vijftien.

VOOR EENVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Benoit CLOET, Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd :

- expeditie van de akte ;

- gecoördineerde tekst der statuten.

Op de laatste biz, van j..uik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/05/2013 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.10.2012, APP 06.03.2013, DPT 29.04.2013 13104-0419-013
02/07/2012 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.10.2011, APP 07.03.2012, DPT 28.06.2012 12224-0087-013
09/06/2011 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.10.2010, APP 02.03.2011, DPT 06.06.2011 11141-0557-013
28/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.10.2009, GGK 03.03.2010, NGL 22.06.2010 10203-0474-013
01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 03.06.2015, NGL 28.08.2015 15501-0139-013
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 01.06.2016, NGL 31.08.2016 16557-0432-013

Coordonnées
SCHILDERWERKEN CHAPEAU

Adresse
AUTOLEI 360 2160 WOMMELGEM

Code postal : 2160
Localité : WOMMELGEM
Commune : WOMMELGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande