SCHREURS - HUYSMANS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SCHREURS - HUYSMANS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 546.970.627

Publication

11/03/2014
ÿþOndernemingsnr : Q5 Li6 , 5

Benaming

(voluit) : Schreurs - Huysmans

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Burgerlijke vennootschap met handelsvorm

Zetel : 2275 Wechelderzande, Lindenlaan 6

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Het blijkt uit de akte verleden voor notaris Philippe COLSON, geassocieerd notaris te Geel, op 26 februari 2014, nog te registreren, dat de burgerlijke vennootschap onder de handelsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid oprichten, "Schreurs - Huysmans", met zetel te 2275 Wechelderzande, Lindenlaan 6, werd opgericht als volgt:

OPRICHTERS. - De heer SCHREURS Michael Johan August, wonende te 2275 Wechelderzande, Lindenlaan 6; en zijn echtgenote Mevrouw HUYSMANS Katrien, wonende te 2275 Wechelderzande, Lindenlaan

6.

NAAM. - Schreurs  Huysmans

RECHTSVORM. - Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Burgerlijke vennootschap met handelsvorm

ZETEL. - 2275 Wechelderzande, Lindenlaan 6

DOEL. - De vennootschap heeft tot doel:

1.de uitoefening van de geneeskunde met discipline fysische geneeskunde en revalidatie door de geneesheer vennoot Dokter Michael Schreurs met in achtneming van de regels van de medische plichtenleer;

2.de uitoefening van de geneeskunde met discipline anesthesie door de geneesheer vennoot Dokter Katrien Huysmans met inachtneming van de regels van de geneeskundige plichtenleer.

De vennoten oefenen hun volledige medische activiteit uit in naam van en voor rekening van de vennootschap. De professionele aansprakelijkheid van de geneesheer-vennoten is onbeperkt.

Zij mogen alle financiële activiteiten en alle onroerende en roerende verrichtingen stellen welke rechtstreeks verband houden met de verwezenlijking van hun maatschappelijk doel of welke van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, alle onroerende goederen en rechten verwerven en beheren als een goed huisvader en alle rechtshandelingen dienaangaande stellen, doch erover wakend dat het burgerlijk karakter van de vennootschap behouden blijft.

De vennootschap waakt erover dat de activiteiten uitgeoefend worden in eerbied met de deontologische en administratieve voorschriften, volgens de principes van de medische ethiek en de eisen van de wetenschappelijke discipline. Meer precies waakt zij erover dat de vrije artsenkeuze in hoofde van de patiënt, de diagnostische en therapeutische vrijheid alsook het respect voor het medisch beroepsgeheim behouden blijven.

De vennootschap waakt erover dat de onafhankelijkheid van de vennoten in de uitoefening van hun beroep gewaarborgd blijft en dat geen aanleiding ontstaat tot commerciële beoefening van de geneeskunde, tot directe of indirecte collusie, dichotomie of overconsumptie.

De vennootschap laat de vennoten de mogelijkheid zich verder te bekwamen of de ontwikkeling van het door hun beoefende specialisme, op de voet te volgen en stelt in dit kader alle mogelijke middelen ter beschikking.

Bovendien kan de vennootschap informatie verstrekken en of onderricht geven en dit in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen. De vennootschap mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, maar overeenkomsten, die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden, zuilen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden, De vennootschap kan samenwerken met kostenassociaties of middelenvennootschappen van geneesheren. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van geneesheren. Dit alles rekening houdend met de Medische

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i

Ill

Riad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NFFRC-z_FI

GRWFIE RECHTBANK VAN

2 $ FFB, 20111

KOOPHANDEL TURNHOUT C,riffie De griffier

11!! BIJ

j jil

beh aa BeI Staa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Plichtenleer ter zake en na voorafgaande goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

KAPITAAL. - Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde. Het moet volledig en onvoorwaardelijk geplaatst zijn. Deze aandelen zijn genummerd van 1 tot 186.

Het maatschappelijk kapitaal ten belope van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) werd voor een derde (1/3de), hetzij zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR), In geld volstort op rekeningnummer 652-8343641-74 bij RECORD Bank,

DUUR.- De vennootschap heeft een onbepaalde duur.

BESTUUR - De vennootschap wordt bestuurd docr één of meer zaakvoerders (in de statuten "het bestuur"), natuurlijke personen, al dan niet geneesheer, Voor niet-medische aangelegenheden kan een niet-vennoot, niet-geneesheer zaakvoerder zijn. De zaakvoerder wordt benoemd door de algemene vergadering, voor een periode te bepalen door de algemene vergadering en is steeds door haar afzetbaar.

Een zaakvoerder mag op elk ogenblik aftreden. Nochtans is hij verplicht zijn opdracht verder te vervullen, totdat redelijker wijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Het mandaat van zaakvoerder-vennoot is beperkt in de tijd en wordt zo de enige vennoot enige zaakvoerder is uitgeoefend voor de duur van zijn activiteit in de vennootschap. Zo er meerdere vennoten of zaakvoerders zijn is de duur van het mandaat als zaakvoerder beperkt tot een herkiesbare termijn van zes jaar.

De zaakvoerder(s) kan(kunnen) alleen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen (of deze statuten) alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen.

Kwalitatieve beperkingen

In afwijking van het Wetboek van vennootschappen kan een zaakvoerder alleen niet zonder schriftelijke toestemming van de andere zaakvoerders besluiten tot rechtshandelingen die verband houden met de aan- of verkoop van onroerende goederen/rechten van de vennootschap en/of vestiging van een hypotheek.

Deze bevoegdheidsbeperking(en) kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet nadat zij openbaar zijn gemaakt.

Kwantitatieve beperkingen

ln afwijking van het Wetboek van vennootschappen kan een zaakvoerder alleen niet zonder schriftelijke toestemming van de andere zaakvoerders besluiten tot enige rechtshandeling die de vennootschap verbindt voor een bedrag van meer dan honderdduizend euro (100.000,00 EUR).

Deze bevoegdheidsbeperking(en) kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet nadat zij openbaar zijn gemaakt.

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij afzonderlijk optreden.

BIJZONDERE VOLMACHTEN. - Het bestuur kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van het bestuur in geval van overdreven volmacht.

De zaakvoerder(s) kunnen bepaalde taken aan niet-geneesheren delegeren, doch enkel in niet-medische aangelegenheden.

BOEKJAAR. - Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Het eerste boekjaar vangt aan de dag waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt en zal worden afgesloten op 31 december 2014.

Jaarvergadering,  Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering gehouden - ook jaarvergadering genoemd - op de vijfentwintigste van de maand juni, om twintig (20.00) uur.

Indien deze dag een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats, op hetzelfde uur.

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in 2015.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

WINSTVERDELING. -- Het te bestemmen resultaat van het boekjaar wordt, na aftrek van de overgedragen verliezen, verdeelt als volgt:

1.ten minste vijf ten honderd (5%) wordt vooraf genomen tot vorming van de wettelijke reserve; deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer deze reserve tien procent (10%) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

2.over het saldo wordt op voorstel van de zaakvoerder(s) door de algemene vergadering beslist, met eenparigheid van stemmen, dit alles met inachtname van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering vatbare bedragen.

Voor het aanleggen van een conventionele reserve is het eenparig akkoord van alle geneesheer-venno(o)t(en) vereist.

BENOEMING ZAAKVOERDER. - Het aantal zaakvoerders wordt bepaald op twee (2). Worden tot zaakvoerder benoemd, voor een duur eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering.van 2019:

Voor

'behouden

* aan het

Belgisch

Staatsblad

-de heer SCHREURS Michael, voornoemd.

-Mevrouw HUYSMANS Katrien, voornoemd.

Zij verklaren hun opdracht te aanvaarden onder de bevestiging niet getroffen te zijn door een wettelijke of

reglementaire maatregel die zich hiertegen verzet.





Voor ontledend uittreksel.

Philippe Colson,

Geassocieerd notaris.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2014 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk hiermede neergelegd:

- expeditie van de akte-oprichtiing.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 25.06.2016, NGL 18.07.2016 16328-0103-010

Coordonnées
SCHREURS - HUYSMANS

Adresse
NACHTEGAALDREEF 6 2200 HERENTALS

Code postal : 2200
Localité : HERENTALS
Commune : HERENTALS
Province : Anvers
Région : Région flamande