SCHULTE & C°

Société en commandite simple


Dénomination : SCHULTE & C°
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 443.065.316

Publication

15/05/2012
ÿþ Mod Word 11.1

L In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

11 u



*iaoeeszs*

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, cep

Griffie

Ondernemingsnr : 0443.065.316.

Benaming

(voluit) : "Schutte & Co"

(verkort) :

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : 2900 Schoten, Frans Reinemundlei 22

(volledig adres)

Onderwerp akte : Afwijking van de statutaire bepalingen inzake het einde van het boekjaar en het houden van de gewone algemene vergadering - Goedkeuring van de jaarrekeningen - Bestemming van de resultaten - Kwijting te verlenen aan de beherende vennoot - Ontbinding en vaststelling

Uit de notulen opgemaakt door Meester Johan KIEBOOMS, Geassocieerd Notaris te Antwerpen, op drieëntwintig april tweeduizend en twaalf;

BLIJKT DAT:

De buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de gewone commanditaire vennootschap "Schutte & Co", gevestigd te 2900 Schoten, Frans Reinemundlei 22, in het gerechtelijk arrondissement Antwerpen, ingeschreven in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondernemingsnummer 0443.065.316 en geregistreerd als B.T.W.-plichtige;

ONDERMEER BESLIST HEEFT:

1. Om, ten eerste, af te wijken van de statutaire bepalingen inzake het einde van het boekjaar en het houden van de gewone algemene vergadering, om dienvolgens het lopend boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op één januari tweeduizend en twaalf, af te sluiten op heden en om, ten tweede, de gewone algemene vergadering betreffende zowel het lopend boekjaar, als het boekjaar dat een aanvang heeft genomen op één januari tweeduizend en elf en afgesloten werd op éénendertig december tweeduizend en elf, te houden op heden, 23 april 2012.

2. De jaarrekeningen betreffende

zowel het boekjaar dat een aanvang heeft genomen op één januari tweeduizend en elf en afgesloten werd

op éénendertig december tweeduizend en elf,

- als het boekjaar dat een aanvang heeft genomen op één januari tweeduizend en twaalf en afgesloten werd

op heden,

werden toegelicht.

Er werd uitgebreid geantwoord op de diverse vragen van de vennoten.

Uit de jaarrekening betreffende het boekjaar dat een aanvang heeft genomen op één januari tweeduizend

en twaalf en afgesloten werd op heden, blijkt dat de vennootschap geen schulden heeft.

Na onderzoek, de voorgelegde jaarrekeningen goed te keuren.

3. Overeenkomstig het voorstel van de zaakvoerder,

1) om het verlies van het boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op één januari tweeduizend en elf en afgesloten werd op éénendertig december tweeduizend en elf, verhoogd met het "Overgedragen verlies" van het vorig boekjaar, over te dragen naar de rekening "Overgedragen verlies";

2) om de winst van het boekjaar, dal een aanvang heeft genomen op één januari tweeduizend en twaalf en afgesloten werd op heden, te verrekenen met het "Overgedragen verlies" van het vorig boekjaar, en het saldo over te dragen naar de rekening "Overgedragen verlies".

4, Volledige en algehele kwijting te verlenen aan de beherende vennoot voor het vervullen van zijn opdracht over

- het boekjaar dat een aanvang heeft genomen op één januari tweeduizend en elf en afgesloten werd op éénendertig december tweeduizend en elf;

- het boekjaar dat een aanvang heeft genomen op één januari tweeduizend en twaalf en afgesloten werd op heden.

5. Gegeven het feit dat de vennootschap haar activiteiten reeds geruime tijd heeft gestaakt, om de vennootschap te ontbinden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Gezien het feit dat de belangrijkste vennoot verzaakt heeft aan zijn vordering op de vennootschap en deze verder geen schulden meer heeft jegens derden, vast te stellen dat de vennootschap niet dient vereffend te worden.

Bijgevolg om geen vereffenaar te benoemen en houdt de vennootschap bij deze definitief op te bestaan.

De beherende vennoot van de vennootschap werd erover geïnformeerd dat hij bij toepassing van artikel 185 van het Wetboek van vennootschappen ten aanzien van derden als vereffenaar kan worden beschouwd; dit kan in zijnen hoofde een verhoogde aansprakelijkheid tot gevolg hebben, dit in het kader van de toepassing van artikel 198, §1 van het Wetboek van vennootschappen.

Dat alle boeken en bescheiden van deze vennootschap gedurende ten minste zeven (7) jaren zullen bewaard blijven op het adres van de woonplaats van de heer SCHULTE Franciscus Antonius Maria, voornoemd, te 2900 Schoten, Frans Reinemundiei 22.

De vanaf heden, ingevolge de ontbinding van de vennootschap zonder vereffening, tussen de vennoten ontstane gemeenrechtelijke onverdeeldheid zal worden verdeeld conform de regels van het Burgerlijk Wetboek.

Vermits de vennoten eigenaar zijn van alle deelbewijzen wordt het beschreven onroerend goed, dat wordt gewaardeerd in vrije verkoop op zeshonderd en zes duizend euro (¬ .606.000,00), toebedeeld in onverdeeldheid aan deze vennoten, als volgt:

1. aan de heer SCHULTE Franciscus Antonius Maria: zevenenveertig duizend achthonderd tweeënvijftig/zevenenveertig duizend achthonderd drieeënvijftigste (47.852147.853ste) van het hierna beschreven onverdeeld onroerend goed;

2. aan mevrouw SCHULTE-VERKLEIJ Maria Louise Bertha: één/zevenenveertig duizend achthonderd drieeënvijftigste (1/47.853ste) van het hierna beschreven onverdeeld onroerend goed.

6. Voor zover als nodig wersd bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KPMG Fiduciaire", kantoorhoudend te 2250 Kontich, Prins Boudewijnlaan 24d, teneinde alle formaliteiten te vervullen om wijziging en schrapping te vorderen van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen.

- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL -

- Johan Kiebooms, Geassocieerd Notaris, -

Hiermede tegelijk neergelegd : Afschrift van de notulen dd. 23 april 2012, met in bijlage ; twee volmachten, en uittreksel.

Uittreksel zonder registratierelaas uitgereikt met het enige doel te worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel,

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/01/2011
ÿþ Motl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

eiteu Vt?; we Rerb1Dand ela Kienedd to Agyierpaltg

Griffie

~!~ "" îr,`lti

11111

" ii(1oz91s"

Ondernemingsnr : 0443.065.316

Benaming

(voluit) : Schulte & C°

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Frans Reinemundlei 22, B-2900 Schoten

Onderwerp akte : omzetting van het kapitaal in euro - kapitaalverhoging - bijzondere volmachten

Er blijkt uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering gehouden op 4 december 2010 dat de' buitengewone algemene vergadering na beraadslaging met éénparigheid de volgende beslissingen genomen' heeft

1. BESLOTEN HEEFT het kapitaal van de Vennootschap, uitgedrukt in Belgische frank, om te zetten in' euro. Het kapitaal bedraagt sinds de oprichting BEF 100.000,00. Met inachtneming van de wettelijke bepalingen terzake wordt dit bedrag omgezet in EUR 2.478,94.

2. BESLOTEN HEEFT het maatschappelijk vermogen van de Vennootschap te verhogen ten belope van EUR 1.183.785,11 om het maatschappelijk vermogen te brengen van EUR 2.478,94 op EUR 1.186.264,05.

De vergadering heeft beslist dat deze verhoging van het maatschappelijk vermogen zal verwezenlijkt', worden door inbreng in natura en dat zij zal gepaard gaan met de uitgifte van (naar beneden afgerond) 47.753 deelbewijzen zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande deelbewijzen en die in de winsten zullen delen vanaf de onderschrijving.

Er zal onmiddellijk tegen pari ingeschreven worden op de nieuwe deelbewijzen, tegen de prijs van EUR 24,7894 per deelbewijs.

De vergadering heeft beslist dat de verhoging van het maatschappelijk vermogen zal worden verwezenlijkt, door de inbreng door de heer F.A.M. Schulte, zaakvoerder-gecommanditeerde vennoot, van een schuldvordering door hem gehouden ten opzichte van de Vennootschap ten bedrage van EUR 1.183.785,11,' zoals blijkt uit een detail van de rekening courant tussen de heer F.A.M. Schulte en de Vennootschap per 30 november 2010.

3. De heer F.A.M. Schulte heeft verklaard volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de: statuten van de Vennootschap en heeft uiteengezet dat hij houder is van de in te brengen schuldvordering.

Na deze uiteenzetting heeft de heer F.A.M. Schulte verklaard deze schuldvordering aan een waarde van EUR 1.183.785,11, zoals blijkt uit een detail van de rekening courant tussen de heer F.A.M. Schulte en de Vennootschap per 30 november 2010, in de Vennootschap in te brengen.

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan alle aanwezigen op de vergadering hebben erkend volledig op, de hoogte te zijn, zijn aan de heer F.A.M. Schulte, die heeft aanvaard, de 47.753 nieuwe volledig volstorte: deelbewijzen toegekend.

De vergadering heeft vastgesteld dat het maatschappelijk vermogen werd verhoogd door inbreng in natura ten belope van EUR 1.183.785,11, dat de verhoging van het maatschappelijk vermogen volledig werd onderschreven en de 47.753 nieuw uitgegeven deelbewijzen volledig volstort werden.

4. De vergadering heeft vastgesteld dat voormelde verhoging van het maatschappelijk vermogen volledig werd onderschreven, dat ieder nieuw deelbewijs volledig volstort is, en dat het maatschappelijk vermogen werd: gebracht op EUR 1.186.264,05, vertegenwoordigd door 47.853 deelbewijzen.

5. Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot verhoging van het! maatschappelijk vermogen die voorafgaat, heeft de vergadering beslist artikel 5 van de statuten te vervangen; door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk vermogen bedraagt EUR 1.186.264,05 en is vertegenwoordigd door 47.853 deelbewijzen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk 1/47.853ste van het kapitaal vertegenwoordigen."

6. De vergadering verleent aan de heer Johan Lagae en mevrouw Els Bruis, kantoor houdende te: Neerveldstraat 101-103, 1200 Brussel, elk met de bevoegdheid om alleen te handelen en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de Vennootschap op te

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ytior-behouden aan hit Belgisch Staatsblad

stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

" 7. De vergadering beslist verder om een bijzondere volmacht te verlenen aan de heer Johan Lagae en mevrouw Els Bruis, kantoor houdende te Neerveldstraat 101-103, 1200 Brussel, elk met de bevoegdheid om alleen te handelen en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en desgevallend bij de BTW-administratie, bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, alsook bij enige andere instelling, te verzekeren. Zij worden ondermeer gemachtigd voor het opstellen, ondertekenen en neerleggen van de nodige (publicatie)formulieren.

8. De vergadering beslist ten slotte om de heer Johan Lagae en mevrouw Els Bruis, elk met de bevoegdheid om alleen te handelen en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht toe te kennen met het oog op het opstellen van het register van de deelbewijzen.

Voor eensluidend uittreksel,

Johan Lagae

Bijzonder gevolmachtigde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd :

- Notulen van de buitengewone algemene vergadering, gehouden op 4 december 2010 ;

Gecoördineerde tekst van de statuten na de statutenwijziging van 4 december 2010.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
SCHULTE & C°

Adresse
FRANS REINEMUNDLEI 22 2900 SCHOTEN

Code postal : 2900
Localité : SCHOTEN
Commune : SCHOTEN
Province : Anvers
Région : Région flamande