SECUNDAIR ALGEMEEN-CHRISTELIJK FUTURISTISCH EDUCATIECENTRUM, AFGEKORT : S.A.F.E.

Association sans but lucratif


Dénomination : SECUNDAIR ALGEMEEN-CHRISTELIJK FUTURISTISCH EDUCATIECENTRUM, AFGEKORT : S.A.F.E.
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 538.745.522

Publication

23/09/2013
ÿþMOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 1, Naam: De vereniging heet:  S.A.F.E. vzw. Dit is de afkorting van Secundair Algemeen-christelijk Futuristisch Educatiecentrum.

 Secundair Algemeen-christelijk Futuristisch Educatiecentrum

Vereniging zonder winstoogmerk

Kleine Bareelstraat 42

2800 Mechelen

Zijn overeengekomen op 1 september 2013 om in overeenstemming met de Wet van 27 juni 1921

betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk, de internationale verenigingen zonder

winstoogmerk en de stichtingen, de verenging zonder winstoogmerk  Secundair Algemeen-christelijk Futuristisch

Educatiecentrum , afgekort S.A.F.E. op te richten waarvan de statuten als volgt luiden:

TITEL I: NAAM, ZETEL

Oprichting

De ondergetekenden:

Kaljouw Jakob Cornelis, Voorzitter van de Algemene Vergadering, met als woonplaats Tervuursesteenweg 175,

2800 Mechelen

Furfari Sandra, Secretaris van de Algemene Vergadering, met als woonplaats

Kleine Bareelstraat 42, 2800 Mechelen

Kaljouw Iwan Benjamin, Penningmeester van de Algemene Vergadering, met als woonplaats

Kleine Bareelstraat 42, 2800 Mechelen

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : Secundair Algemeen-christelijk Futuristisch Educatiecentrum

België

Onderwerp akte : Oprichting

*13305353*

(afgekort) : S.A.F.E.

Rechtsvorm: : Vereniging zonder winstoogmerk

Luik B

Zetel : Kleine Bareelstraat 42

0538745522

2800

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Mechelen

Griffie

Neergelegd

18-09-2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

MOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Artikel 2, Zetel: De zetel van de vereniging is gevestigd in de Kleine Bareelstraat 42, 2800 Mechelen in het gerechtelijk arrondissement Mechelen. Hij mag bij besluit van de Algemene Vergadering worden overgebracht naar een andere plaats in hetzelfde arrondissement.

TITEL II: GRONDSLAG, DOEL, ACTIVITEITEN, MIDDELEN, DUUR

Artikel 3, Grondslag: De vereniging neemt als haar grondslag de Bijbel, die geheel door God geïnspireerd,

onfeilbaar en gezaghebbend is voor het handelen van de mens.

Deze grondslag bepaalt de inhoud, de werkwijze en de afbakening van haar activiteiten.

Deze grondslag wordt uitgewerkt in het Huishoudelijk Reglement van de vereniging.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 4, Doel: De vereniging heeft tot doel secundair onderwijs te organiseren vanuit protestants-evangelisch-christelijk-charismatisch perspectief op grond van de Bijbel, het Woord van God, en de daaruit voortvloeiende persoonlijke wandel met Jezus Christus te bevorderen en te verspreiden.

Binnen het kader van de grondwettelijke vrijheid van godsdienst en van het door de overheid erkend protestants-evangelisch-christelijk-charismatisch secundair onderwijs wil zij een wettelijk kader bieden voor de activiteiten die dit onderwijs kenmerken of er direct mee samenhangen. Speciale aandacht zal er zijn voor leerstoornissen en hoogbegaafdheid.

Artikel 5, Activiteiten: Om deze doelen te bereiken kan de vereniging alleen of met andere organisaties alle initiatieven ontwikkelen die kenmerkend zijn voor het protestants-evangelisch-christelijk-charismatisch secundair onderwijs.

Artikel 6, Middelen: De vereniging kan voor het bekostigen van haar activiteiten alle bijdragen, baten, schenkingen, subsidies, legaten en rechten van materiële of immateriële aard aanvaarden van leden of van derden. Zij worden uitsluitend aangewend voor het realiseren van het statutaire doel.

Zij wil via dit wettelijk kader de levensstijl en de maatschappelijke betrokkenheid die uit haar grondslag voortvloeien voor christenen bevorderen en alle initiatieven ontwikkelen die daaraan bijdragen.

Zij kan randactiviteiten organiseren die in directe of indirecte zin bijdragen aan de realisatie van haar doelen.

De activiteiten kunnen de vorm aannemen van vormingssessies, studiedagen, weekenden, jeugdkampen, de uitgave of verspreiding van literatuur of audiovisuele media op elke wettelijk aanvaardbare manier, het verstrekken van documentatie, advies en begeleiding.

Zij kan in andere plaatsen in België en zelfs wereldwijd gelijkaardige initiatieven ontwikkelen, of haar medewerking verlenen aan personen of organisaties die deze doelstellingen onderschrijven.

De opsommingen in dit artikel zijn ten voorbeeld gegeven en kunnen in geen geval beperkend geïnterpreteerd worden.

Zij kan alle roerende en onroerende, materiële en immateriële goederen nodig voor de verwezenlijking van haar

doel huren, huurkopen, in vruchtgebruik nemen of in volle eigendom bezitten.

Zij kan personeel in dienst nemen.

De activiteiten kunnen alleen op bijkomstige wijze het karakter van een handelsdaad aannemen. Zij moeten steeds gericht blijven op het realiseren van het statutaire doel. In die zin kan de vereniging eveneens optreden als tussenpersoon voor diensten of producten van derden.

Binnen het kader van haar statutaire opdracht kan zij deze activiteiten zelf organiseren en uitvoeren, of ze doen uitvoeren en daarbij ondersteuning bieden.

Artikel 7, Duur: De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur en kan te allen tijde ontbonden worden.

TITEL III: LEDEN

Artikel 8, Soorten leden: De vereniging heeft effectieve en toegetreden leden.

Het aantal effectieve leden van de vereniging is onbeperkt, maar mag niet minder zijn dan drie.

De effectieve leden hebben alle rechten en verplichtingen zoals vermeld in de wet om de vereniging te beheren.

Zij kunnen die uitoefenen zodra zij als effectief lid aanvaard zijn.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

MOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Artikel 9, Toegetreden leden: Toegetreden leden nemen op regelmatige wijze deel aan de activiteiten die de vereniging onder toezicht van het bestuur inricht. Het huishoudelijk reglement zal de rechten van de toegetreden leden bepalen.

Zij kunnen enkel op uitnodiging aanwezig zijn op een Algemene Vergadering en er spreken. Zij kunnen er nooit een stem uitbrengen noch daartoe gevolmachtigd worden door een effectief lid.

Artikel 10, Lidmaatschap: Wie effectief lid of toegetreden lid wil worden, vraagt dat schriftelijk aan bij de Raad van Bestuur. Door deze aanvraag verklaren de kandidaat-leden uitdrukkelijk akkoord te gaan met de statuten en het huishoudelijk reglement van de vereniging.

De Raad van Bestuur onderzoekt de kandidatuur in een volgende vergadering en geeft advies aan de Algemene Vergadering, die beslist.

Noch de Raad van Bestuur noch de Algemene Vergadering kunnen verplicht worden zich te verantwoorden over de uitslag van deze beraadslagingen. De beslissing is zonder beroep.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 11, Einde lidmaatschap: Het lidmaatschap van effectieve leden neemt een einde door ontslag in te dienen bij de Raad van Bestuur, door het overlijden van het lid of door uitsluiting. Zij worden eveneens geacht dit lidmaatschap op te geven als zij zonder gemotiveerde redenen of hoogdringende omstandigheden gedurende zes maanden niet aan de activiteiten van de vereniging deelnemen. Na die termijn kunnen zij als toegetreden lid deelnemen volgens de bepalingen die op dat lidmaatschap van toepassing zijn.

Artikel 12, Aanspraken op het vermogen: Zowel bij ontslag zoals bij artikel 11 omschreven, als bij overlijden als bij uitsluiting kan de betrokkene noch zijn erfgenamen enige aanspraak maken op het vermogen van de vereniging, de vrijwillig gestorte bijdragen of de inbrengingen van de betrokkenen.

Artikel 13, Diversen: De leden van de vereniging kunnen niet verplicht worden tot het betalen van enige bijdrage. Zij hebben geen persoonlijke aansprakelijkheid voor de verbintenissen van de vereniging.

TITEL IV: ALGEMENE VERGADERING

Artikel 14, Bevoegdheid: De Algemene Vergadering is het hoogste gezag van de vereniging en bestaat uit de effectieve leden van de vereniging.

Toegetreden leden worden geacht ontslag te nemen als zij zonder gemotiveerde redenen of hoogdringende omstandigheden gedurende drie maanden niet aan de activiteiten deelnemen.

Zullen eveneens als van ambstwege ontslagnemend worden beschouwd, de leden of toegetreden leden die uit eigen beweging of desgevraagd schriftelijk aangeven de statuten of het huishoudelijk reglement niet langer te onderschrijven.

Uitzondering hierop zijn de leningen als er op dat ogenblik een terugbetalingovereenkomst tussen de betrokkene en de vereniging bestaat. In zulke gevallen zal het contract de voorziene uitvoeringsvoorwaarden behouden.

Elk lid kan uitgesloten worden als diens levenswijze of activiteiten niet meer beantwoorden of afbreuk doen aan het doel of de goede naam van de vereniging of haar getuigenis schaden.

De criteria en de te volgen procedures voor ontslag en uitsluiting zijn vastgelegd in het huishoudelijk reglement. De Algemene Vergadering neemt het besluit tot uitsluiting op voordracht van de Raad van Bestuur en volgens de bepalingen van artikel 18.

Zij is uitsluitend bevoegd tot

de wijziging der statuten,

het benoemen en ontslaan van de bestuurders en de bepaling van hun eventuele bezoldiging,

de goedkeuring van de rekeningen en de begrotingen,

de kwijting aan de bestuurders,

de ontbinding van de vereniging,

de uitsluiting van leden

de goedkeuring van het huishoudelijk reglement en de wijzigingen daaraan

en de omvorming van de vereniging naar een andere rechtspersoon.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

MOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Al de beslissingen die de grenzen overschrijden van de bevoegdheid van de Raad van Bestuur bepaald door de wet of door de statuten, behoren eveneens tot het gezag van de Algemene Vergadering.

Voor alle belangrijke of ongebruikelijke aangelegenheden die het dagelijks bestuur overstijgen, zoals bij voorbeeld de aanstelling of het ontslag van kerkelijke functies of in het huishoudelijk reglement omschreven financiële operaties, behoudt de Algemene Vergadering eveneens het beslissingsrecht. Een duidend advies vanwege de toegetreden leden zal in de overwegingen mee opgenomen worden.

Artikel 15: Bijeenroeping: De Algemene Vergadering komt elk jaar samen voor 1 april en verder zo vaak de belangen van de vereniging dit vereisen.

Ze wordt bijeengeroepen door de Raad van Bestuur, op verzoek van de voorzitter, of op verzoek ten minste twee van de effectieve leden die daarom schriftelijk verzoeken bij de Raad van Bestuur.

Al de effectieve leden moeten worden uitgenodigd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 16: Vergaderprocedures: De Algemene Vergadering is wettig samen en kan geldig beslissen als minstens twee derden van de effectieve leden aanwezig is, uitgezonderd voor de beraadslagingen en besluiten omschreven in artikel 18.

Artikel 17: Gewone besluitvorming: Besluiten van de Algemene Vergadering worden genomen met unanimiteit van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen.

Als unanimiteit niet wordt bereikt, wordt het besluit uitgesteld tot een volgende vergadering, waar dan over dit punt beslist wordt met een gewone meerderheid van stemmen.

Over personen wordt bij geheime stemming beslist. In zulke gevallen nemen de betrokkenen geen deel aan de stemming.

Aangestelde en bezoldigde werknemers die deel uitmaken van de Algemene Vergadering, nemen geen deel aan de beraadslagingen en stemmingen die hen zelf betreffen.

Deze wordt tenminste acht dagen voor de vergadering aan elk effectief lid overhandigd of verstuurd en is ondertekend door wie de vergadering in naam van de raad van bestuur bijeenroept. Samen met de uitnodiging worden ook alle documenten nodig voor een behoorlijke besluitvorming ter beschikking gesteld van de effectieve leden.

Zij kan alleen stemmen over punten die niet op de dagorde voorkomen als alle leden persoonlijk tegenwoordig zijn, en nadat zij met een gewone meerderheid hun instemming aan deze wijziging gegeven hebben.

Elk lid kan slechts één stem uitbrengen. Leden die niet aanwezig kunnen zijn, mogen zich laten vertegenwoordigen door een schriftelijke volmacht tot stemming te geven aan een ander effectief lid van de vereniging. Een lid kan slechts één volmachtstem uitbrengen.

De oproeping gebeurt via post, fax of e-mail en vermeldt: datum, uur en plaats van de vergadering evenals de dagorde.

De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter of bij diens ontstentenis door de ondervoorzitter of door de oudste aanwezige bestuurder.

Elk voorstel, ingediend door een of meer effectieve leden wordt op de agenda geplaatst.

Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of van zijn vervanger doorslaggevend.

Artikel 18: Bijzondere besluitvorming: Voor de volgende beraadslagingen en besluiten gelden bijzondere regels: De benoemingen en afzettingen van bestuurders en de uitsluiting van een lid vereisen een twee derden meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen.

Met verwijzing naar de wettelijke bepalingen is voor de wijziging van de statuten, voor de wijziging van de doelstelling en voor de ontbinding van de vereniging in eerste zitting de aanwezigheid of vertegenwoordiging van twee derden der leden vereist.

Twee derden van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen dienen de wijziging van de statuten of de ontbinding van de vereniging goed te keuren.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

MOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Voor de wijziging van de doelstelling is de goedkeuring van vier vijfden van die stemmen vereist.

Bij onvoldoende aanwezigheid kan ten vroegste na vijftien dagen een tweede vergadering bijeengeroepen worden zoals bepaald in artikel 16. Deze beslist geldig ongeacht het aantal aanwezigen en volgens de hiervoor bepaalde meerderheden.

Artikel 19, Verslagen en uittreksels: De besluiten voor de wijziging van de statuten, de ontbinding van de vereniging, de benoeming of afzetting van de bestuurders en gevolmachtigden worden binnen een maand in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad bekend gemaakt.

De besluiten die derden aanbelangen zullen hen rechtstreeks per uittreksel door middel van een aangetekend schrijven meegedeeld worden.

De notulen van de Algemene Vergadering worden door de secretaris van de vereniging opgetekend in een register of op losse bladen. Ze worden ondertekend door de voorzitter, de secretaris en al wie daarom verzoeken en worden in dubbel exemplaar bijgehouden in een kaft, voorzien van een volgnummer, zowel door het secretariaat van de vereniging als door de voorzitter.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 20, Samenstelling en mandaten: De vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur, samengesteld uit minimum 2 leden.

Als het aantal bestuurders is teruggevallen beneden het minimum, roepen de overblijvende bestuurders binnen de drie maanden een Algemene Vergadering bijeen om nieuwe bestuurders te verkiezen.

Artikel 21, Functies: De Raad van Bestuur benoemt onder zijn leden een voorzitter, een ondervoorzitter, een secretaris en een penningmeester en elke andere functie die nodig geacht wordt voor haar goede functionering.

Bij ontstentenis of verhindering van de voorzitter, worden zijn functies waargenomen door de ondervoorzitter.

Artikel 22. Vergaderingen en besluitvorming: De Raad van Bestuur vergadert op verzoek van de voorzitter of op vraag van twee bestuurders.

De Raad van bestuur beraadslaagt en besluit ten allen tijde als college.

TITEL IV: RAAD VAN BESTUUR

Zij worden benoemd onder de effectieve en toegetreden leden van de vereniging en voldoen aan de bijbelse kwalificaties van verantwoordelijken. Deze kwalificaties worden omschreven in het huishoudelijk reglement van de vereniging.

De mandaten zijn van onbepaalde duur. Volgens de procedures bepaald in het huishoudelijk reglement wordt de functionering van elke bestuurder ten minste tweejaarlijks geëvalueerd en geeft de Algemene Vergadering gevolg aan de besluiten die daaraan verbonden worden.

Beslissingen van de Raad van Bestuur zijn slechts geldig en bindend als een meerderheid van de bestuurders aanwezig is en ze genomen zijn met unanimiteit van de stemmen. Elke beslissing waarover geen unanimiteit wordt bereikt, wordt uitgesteld tot een volgende vergadering. Wordt daar nog steeds geen unanimiteit bereikt, dan wordt de bevoegdheid voor de beslissing automatich overgedragen aan de Algemene Vergadering en stelt de voorzitter of bij diens ontstentenis de ondervoorzitter de Algemene Vergadering onverwijld en schriftelijk op de hoogte.

De mandaten worden in de regel niet vergoed.

De vergaderingen kunnen hoogstens twee maal per jaar telefonisch of via een ander telecommunicatiesysteem verlopen. In dat geval dient door de secretaris een volledig verslag binnen de acht dagen aan alle bestuurders bezorgd te worden. De bestuurders die aan deze vergadering op afstand hebben deelgenomen, dienen het verslag uitdrukkelijk en schriftelijk te bekrachtigen.

Artikel 23, Verslagen: De notulen van de bestuursvergaderingen worden opgetekend in een register of op losse bladen. Ze worden ondertekend door de voorzitter en de secretaris en worden in dubbel exemplaar bijeengehouden in een kaft, voorzien van een volgnummer en bijgehouden zowel op het secretariaat van de vereniging, als door de voorzitter.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

MOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Artikel 24, Bevoegdheden en aansprakelijkheid:

De Raad van Bestuur heeft de meest uitgebreide macht om alle beheersdaden te stellen, met uitzondering van

wat bij wet voorbehouden is aan de Algemene Vergadering.

Bij alle uitzonderlijke aangelegenheden die het gewone dagelijkse beheer overstijgen, zal de Algemene

Vergadering beslissen.

De Raad is bevoegd personeel in dienst te nemen en te ontslaan.

Voor alle administratieve zaken volstaan de handtekeningen van twee bestuurders. De vereniging is door deze handtekeningen wettelijk gebonden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 25, Dagelijks bestuur en vertegenwoordiging:

De vereniging wordt in en buiten rechte, als aanlegger of als verweerder geldig vertegenwoordigd door de Raad

van Bestuur door de voorzitter of een speciaal daartoe gemachtigde bestuurder.

Artikel 26, Boekjaar: Het boekjaar loopt van 01 januari tot 31 december.

Artikel 27, Ontbinding:

De Algemene Vergadering kan besluiten de vereniging te ontbinden. Ze volgt daarvoor de wettelijke bepalingen, stelt twee vereffenaars aan, bepaalt hun bevoegdheid evenals de wijze van vereffening van de schulden en van de liquidatie van de inventaris van de vereniging.

Het dagelijks beheer van het eigen financieel vermogen van de vereniging wordt berhartigd door de penningmeester die voor dat specifieke beheer de vereniging met diens enkele handtekening vertegenwoordigt tot een bedrag dat de Raad van Bestuur bepaalt. Daarboven is een bijkomende handtekening van de voorzitter of bij diens ontstentenis van een andere gewone bestuurder vereist. Het bedrag kan door de Raad van Bestuur op een van haar vergaderingen aangepast worden. Deze beslissing wordt opgenomen in het verslag van de vergadering. Elk vzw-orgaan respecteert in zijn beslissingen die een financiële weerslag hebben, de maxima zoals door het huishoudelijk reglement aangegeven.

De Raad van Bestuur stelt een huishoudelijk reglement op en legt het ter goedkeuring voor aan de Algemene Vergadering. Dit reglement en alle latere wijzigingen worden aanvaard in aanwezigheid of vertegenwoordiging van twee derden van de effectieve leden met twee derden van de tegenwoordige of vertegenwoordigde stemmen.

TITEL VI: REKENINGEN EN BEGROTINGEN

De Algemene Vergadering zal op vraag van de Raad van Bestuur op grond van deze documenten kwijting verlenen voor het gevoerde beleid. Daarvoor is een stemming met een gewone meerderheid vereist.

TITEL VII: ONTBINDING, VEREFFENING, SLOTBEPALINGEN

De Raad van Bestuur kan het dagelijks beheer van de vereniging in opdracht geven aan een of meer door haar aangestelde personen of aan een dagelijks bestuur, met gebruik van de maatschappelijke handtekening aan dit beheer verbonden. Hij stelt de bevoegdheden vast.

Op grond van het beleidsplan stelt de Raad van Bestuur de jaarrekening en de balans van het afgelopen jaar op evenals de begroting van het volgend jaar. Zij legt die ter goedkeuring voor aan de Algemene Vergadering.

De Raad van Bestuur houdt een register van het actuele ledenbestand bij, verzorgt de wettelijk verplichte publicaties en administratieve neerleggingen zoals bepaald door de wet.

De bestuurders zijn alleen voor de vervulling van hun eigen bestuursopdracht direct aansprakelijk.

Zowel bij vrijwillige als bij rechterlijke ontbinding, op welk ogenblik en door welke oorzaak zij zich ook voordoet, wijst de Algemene Vergadering het netto overblijvend actief toe aan één of meer rechtspersonen, die een gelijkaardig doel nastreven of die zich daarvoor verbinden.

Artikel 28, Diversen: Voor alles wat niet uitdrukkelijk in deze statuten werd voorzien, wordt verwezen naar de bepalingen door de wetgever en naar het huishoudelijk reglement van de vereniging.

Artikel 29, Inzagerecht:

De leden en al wie daartoe een wettig belang aantonen, kunnen hun wettelijk inzagerecht uitoefenen op de zetel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

MOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

van de vereniging. De praktische uitwerking van deze bepalingen worden opgenomen in het huishoudelijk reglement.

Voor de uittreksels door de vereniging verstrekt, volstaan de gezamenlijke handtekeningen van de voorzitter met een bestuurder.

Aldus goedgekeurd door de Buitengewone Algemene Vergadering gehouden te Mechelen op 1 september 2013.

SLOTBEPALINGEN

1. De oprichters beslissen bij eenparigheid van stemmen om volgende personen te benoemen als bestuurder met ingang vanaf 1 september 2013

Kaljouw Iwan als Voorzitter van het dagelijks bestuur Furfari Sandra als Secretaris van het dagelijks bestuur

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Aldus opgesteld te Mechelen op 1 september 2013, in twee exemplaren waarvan er één bewaard wordt op de maatschappelijke zetel van de vereniging en waarvan het andere wordt neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Mechelen.

De bestuurders worden benoemd voor onbepaalde tijd.

Coordonnées
SECUNDAIR ALGEMEEN-CHRISTELIJK FUTURISTISCH …

Adresse
KLEINE BAREELSTRAAT 42 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande