SERACO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SERACO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.644.209

Publication

30/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 21.06.2014, NGL 24.07.2014 14348-0347-014
27/06/2012
ÿþIII 1 I1 I1I Il III llIl I 11 II 1II I1I

*iaii3ses"

Luik B

In de bijlagen bij het Belç ischl${atbbelia 1 maken kopie na neerlegging ter griffie vereirififfitiitECHT13ANK VAN

i 8 JUNI 2012

KOOPHANDEL TURNHOUT

De griffier

Griffie

Mod 2.0

D &tir. X44. kof

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : SERACO

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kiezelweg 133/1, 2400 Mol

Onderwerp akte : OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden voor Notaris Rudy DERDIN te Mol op 13 juni 2012, geregistreerd te Mol op 14 juni 2012, register 5, deel 229, blad 67, vak 11, wat volgt:

1. VENNOTEN: Door 1 De heer WELLENS Raf Felix Louis, zelfstandige, geboren te Koersel op 5 september 1971, rijksregistemummer 71.09.05-171-69, ongehuwd, wonende te 3290 Diest, Sint-Jansveld 25 bus 5

2. De heer PEETERS, Senne Maria Karel, zelfstandige, geboren te Turnhout op 23 oktober 1987, rijksregister nummer 87.10.23-219-18 ongehuwdwonende te 2400 Mol, Kiezelweg 169., werd een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht.

2. NAAM: De naam van de vennootschap luidt: "Seraco".

3. ZETEL: De zetel is gevestigd te 2400 Mol, Kiezelweg 133/1.

4. DOEL: De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in samenwerking met derden, ondernemingen in onroerende goederen, omvattende ondermeer:

-De verwerving, de vervreemding, de inleasinggeving, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling , de ordening, het huren en verhuren, het doen bouwen en verbouwen van onroerende goederen, de procuratie, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan  en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten.

-Tussenhandelaar, de handel in onroerende goederen, dit in de meest ruime zin van het woord, met inbegrip van onroerende leasing.

-Het nemen en afstaan van optierechten terzake het kopen van onroerende goederen of immobiliënvennootschappen, alsmede de uitgifte van vastgoedcertificaten.

-Het ondernemen van aile afbraak-, grond- en bouwwerken en werken van burgerlijke genie en in het bijzonder het oprichten van gebouwen onder het statuut van de wet op de mede-eigendom, het uitvoeren van expertises betreffende onroerende goederen.

-Het uitoefenen van alle verrichtingen in verband met de verzekeringsmakelarij.

-De bemiddeling bij het afsluiten van hypotheekleningen, spaar  en kredietverrichtingen, financieringen en projectontwikkeling, met uitzondering van de activiteiten onderworpen aan de controle van de commissie van Bank en Financiewezen.

-Het verlenen, in opdracht van de eigenaar of mede-eigenaar, van alle diensten die noodzakelijk zijn voor het behoorlijk functioneren van de gebouwen, waarvan het beheer wordt waargenomen.

-Uitoefening van alle taken van syndicus.

-Schatting en evolueren van onroerende en roerende goederen.

-Managementactiviteiten, secretariaatswerk en algemene zakelijke dienstverlening voor en aan bedrijven.

-Voeren van reclame  en promotiecampagnes.

-Optreden als makelaar bij aan  en verkoop van kleine en middelgrote bedrijven en praktijken -De verhuur en het onder enig andere vorm ter beschikking stellen, tegen vergoeding, van alle apparatuur

en materialen en goederen nodig voor het verlenen van hogergenoemde diensten.

De vennootschap kan alle verrichtingen doen van welke aard ook, commercieel, industrieel, financieel, roerend of onroerend, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met het doel.

Zij kan door middel van inbreng, overdracht, fusie, intekening, het nemen van een deelname of onder elke vorm, deelnemen in alle zaken, ondernemingen, samenwerkingen of vennootschappen met eenzelfde, analoog, gelijkaardig of samenhangend doel of met een doel dat de ontwikkeling van zijn eigen onderneming kan bevorderen, haar van grondstoffen kan voorzien of de afname van haar producten of diensten kan

vergemakkelijken. _ Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag zich borg stellen en alle persoonlijke of zakelijke waarborgen geven ten voordele van ieder persoon of vennootschap, gebonden of niet.

De vennootschap kan de functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan

reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

6. KAPITAAL: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00), en is verdeeld in honderd zesentachtig gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die elk een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen. Deze effecten zijn op naam en voorzien van een

volgnummer. Zij worden ingeschreven in een register.

Het werd volledig geplaatst en volstort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) op een bijzondere rekening bij Centea de dato 12 juni 2012. Het niet volstorte gedeelte van het kapitaal bedraagt twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00).

7. BESTUUR:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder benoemt deze onder zijn vennoten,

zaakvoerders,bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die gelast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De enige zaakvoerder of de zaakvoerders hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het doel van de vennootschap.

Al wat door de wet of de statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal/zullen de zaakvoerder(s) handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

De enige zaakvoerder, of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerdere zijn is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, van wie de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks van rechtshandelingen.

Door de oprichters worden de heer Raf Wellens en de heer Senne Peeters, voornoemd en mevrouw VAN GESTEL Liliane Josephina Leonie, zelfstandige, geboren te Balen op 2 maart 1959, rijksregisternummer

59.03.02-230-97, echtgenote van de heer Peeters Johan Willy Maria, wonende te Mol, Kiezelweg 169 benoemd tot niet-statutaire zaakvoerders van de vennootschap die elk hun mandaat aanvaarden en verklarent niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor de uitoefening van dit mandaat.

Wanneer de vennootschap wordt aangewezen tot bestuurder, zaakvoerder, of lid van een directiecomité in een andere vennootschap zullen de heer Raf Wellens, de heer Senne Peeters en mevrouw Liliane Van Gestel, voormeld optreden als vaste vertegenwoordiger die worden belast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap.

De controle op de vennootschap wordt uitgeoefend door één of meerdere commissarissen zo de wettelijke bepalingen de benoeming van een commissaris voorzien of wanneer de algemene vergadering tot deze benoeming besluit.

Er wordt voorlopig geen commissaris-revisor benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen ter zake.

8. BOEKJAAR: Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar. Het eerste boekjaar vangt aan op 13 juni 2012, om te eindigen op 31 december 2013.

9. JAARVERGADERING:

Ieder jaar, op de eerste zaterdag van de maand juni om tien uur, moet een jaarvergadering gehouden worden, die verplicht gehouden wordt in de gemeente van de zetel van de vennootschap.

Zowel de jaarvergadering als de bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen, worden gehouden, hetzij "op de zetel van de vennootschap, hetzij op gelijk welke andere plaats vermeld in de oproepingsbrieven.

Een vergadering mag bovendien op elk ogenblik bijeengeroepen worden hetzij door een zaakvoerder, hetzij door de commissaris, zo er één benoemd is.

Naast de bijeenroepingen zoals voorzien door onderhavige statuten, is de bijeenroeping eveneens verplicht op aanvraag van vennoten die minstens één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. In dit geval geschiedt de bijeenroeping binnen de drie weken na de aanvraag.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van stemrecht.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

voor-

behouden

aan Iet Belgisch Staatsblad

De vennoten kunnen zich doen vertegenwoordigén door een lasthebber die zelf geen vennoot dient te zijn, of schriftelijk hun stem uitbrengen. Te dien einde moet de oproeping de tekst van de voorgestelde beslissingen bevatten, die de vennoten mogen goedkeuren of verwerpen.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene

vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

De eerste jaarvergadering zef plaatsvinden in 2014.

10. WINSTVERDELING: De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat. De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met

inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van

het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 Vennootschappenwet.

Overneming van verbintenissen.

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen worden thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid ingevolge de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 Vennootschappenwet en dienen eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft te worden bekrachtigd. VOLMACHTEN

Worden aangesteld door de verschijners en de aldus benoemde zaakvoerder(s), onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, om alle formaliteiten bij de kruispuntbank van ondernemingen, de directe belastingen, douane en accijnzen en de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en daartoe alle nodige verklaringen af te leggen, kosten te betalen en alle noodzakelijke documenten te tekenen: de bvba Acrog Accountancy met zetel te Geel, Molseweg 168.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd: eensluidende uitgifte der akte, notaris Rudy DERDEN

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 29.07.2015 15360-0240-015

Coordonnées
SERACO

Adresse
KIEZELWEG 133, BUS 1 2400 MOL

Code postal : 2400
Localité : MOL
Commune : MOL
Province : Anvers
Région : Région flamande