SERAX IMMO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : SERAX IMMO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 635.657.628

Publication

24/08/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15313743*

Neergelegd

20-08-2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Veldkant 21

Ondernemingsnummer :

0635657628

Benaming (voluit) : Serax Immo

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Uit een akte verleden voor Eric Laenens, notaris te Zoersel op 19 augustus 2015, ter registratie aan

te bieden , bevattende:

Aanwijzing der vennoten :

1. De naamloze vennootschap  THE DECO DESIGN FACTORY met maatschappelijke zetel te 2550 Kontich, Veldkant 21, opgericht blijkens akte verleden voor notaris Yves Tytgat te Gent op 15 december 2010, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 20 december daarna, onder nummer 10306773, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen, met ondernemingsnummer BTW BE 0831.943.066, vertegenwoordigd door twee bestuurders, beiden herbenoemd ingevolge bijzondere algemene vergadering van 29 mei 2015, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 14 augustus 2015 onder nummer 15117945, hetzij:

- de heer VAN DEN BOSSCHE Axel Marcel Valère, geboren te Kortrijk op 12 november 1961, rijksregisternummer 61.11.12-307.12, wonende te 2930 Brasschaat, Eikenlei 3. Identiteitskaart nummer: 590-8324211-85;

- de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid VALUE RESEARCH GROUP, met maatschappelijke zetel te 3370 Boutersem, Binkomsestraat 12, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven, met ondernemingsnummer BTW BE 0463.683.061, op haar beurt vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Van de Weyer Peter, geboren te Hamont op 10 september 1967, rijksregisternummer 67.09.10-179.21, wonende te 3370 Boutersem, Binkomsestraat 12. Identiteitskaart nummer 590-6426246-22.

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MAISON D'ETRE" met maatschappelijke zetel te 2550 Kontich, Veldkant 21, opgericht blijkens akte verleden voor notaris Jan Van Bael te Antwerpen op 11 december 1992, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 29 december daarna, onder nummer 921229-417.

De statuten werden laatst gewijzigd blijkens akte opgesteld door ondergetekende notaris Eric Laenens te Antwerpen op 31 maart 2010, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 14 april daarna onder nummer 10053581.

De zetel van de vennootschap werd gewijzigd naar het huidige adres ingevolge beslissing van 27 mei 2011, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 29 december daarna, onder nummer 11196063.

Ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het nummer 0448.835.232. Hier vertegenwoordigd door twee zaakvoerders, beiden herbenoemd ingevolge bijzondere algemene vergadering van 29 mei 2015, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 14 augustus 2015 onder nummer 15117946, hetzij:

(a) de heer VAN DEN BOSSCHE Axel Marcel Valère, voornoemd.

(b) de naamloze vennootschap THE DECO DESIGN FACTORY, voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid VALUE RESEARCH GROUP, voornoemd, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Van de Weyer Peter, voornoemd.

STATUTEN/

Rechtsvorm en Naam.

2550 Kontich

Oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Een naamloze vennootschap werd opgericht onder de naam "Serax Immo".

Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2550 Kontich, Veldkant 21 .

Doel.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, het uitvoeren van de hierna beschreven activiteiten en de daarmee in verband staande activiteiten in overeenstemming met de wettelijke bepalingen terzake:

- de samenstelling en het beheer van onroerend vermogen en de huurfinanciering of onroerende leasing van onroerende goederen aan derden, het verwerven door aankoop of anderszins, het verkopen, het verhuren, het ruilen, het bouwen, het verbouwen, het verbeteren, het uitrusten, het aanpassen, het verkavelen, het prospecteren en het uitbaten van onroerende goederen.

- het stellen van alle handelingen met betrekking tot de aan- en verkoop, de huur en verhuur, het bouwen, het verkavelen, het beheren, het ruilen, de promotie en de verbouwing, het toekennen van rechten op onroerende goederen en gebouwen, het in opstal of erfpacht geven of nemen van onroerende goederen, evenals het in vruchtgebruik of concessie geven of nemen van onroerende goederen. Dit alles zonder als aannemer van werken in onroerende staat op te treden.

- de exploitatie van een bouwonderneming; het oprichten van gebouwen, zowel woningen, kantoren als nijverheids- en handelsgebouwen, hetzij als bouwheer voor eigen rekening, hetzij als bouwpromotor met het oog op de verkoop, hetzij door coördinatie in de bouw in samenwerking met onderaannemers.

- alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

- het coördineren en begeleiden van bouwwerken, projectmanagement in de meest ruime zin (planning, financieel, veiligheid, kwaliteit, ontwerp, onderhoud, bouw, ...).

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

- het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande en/of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, het plannen, het coördineren, het ontwikkelen van en het investeren in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt; daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen;

- het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng of investering; het verstrekken van risicodragend kapitaal aan (niet) verbonden ondernemingen door het nemen van participaties of het financieren ervan onder gelijk welke vorm.

- de vennootschap kan geldleningen toekennen aan elke natuurlijke of rechtspersoon met wie de vennootschap op welke wijze dan ook een band heeft.

- de vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

- het verstrekken van adviezen en opleiding met betrekking tot projectmanagement, veiligheids-, milieu- en kwaliteitssystemen.

- het verstrekken van managementadviezen en uitoefenen van consultancyactiviteiten in de meest ruime zin van het woord. Het verlenen van adviezen van financiële, technische of administratieve aard.

- het uitvoeren van administratieve werkzaamheden in de ruime zin van het woord.

- het uitvoeren van zoekopdrachten en marktonderzoeken.

- het uitoefenen van mandaten van bestuurder/zaakvoerder/vereffenaar in andere ondernemingen.

- de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke producten, kortom tussenpersoon in de handel.

- zij kan zich ten gunste van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft, borgstellen of haar aval verlenen, optredend als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

De vennootschap mag investeringen en beleggingen uitvoeren (zoals onder meer de aankoop, het verhuren en het oprichten van roerende en onroerende goederen) met het oog op het verlonen van haar bestuurder(s) in geld of in natura.

De vennootschap is gemachtigd tot alle industriële, financiële en handelsverrichtingen, roerende of onroerende operaties die rechtstreeks en onrechtstreeks verband houden met haar doel en zal onder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

andere mogen deelnemen, op om het even welke manier, aan alle bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen in België of in het buitenland, met een analoog of samenhangend doel of die van aard zijn de ontwikkeling van de ondernemingen te begunstigen. Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap deze activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften terzake, zoals onder meer en bijvoorbeeld het ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn van technische- en/of andere kennis, bewezen door een of meer activiteitsattesten.

De algemene vergadering kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden. Duur.

De vennootschap is opgericht op 19 augustus 2015 voor onbepaalde duur.

Kapitaal.

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt honderdduizend euro (¬ 100.000,00) en is volgestort.

Het is vertegenwoordigd door 100 aandelen met stemrecht zonder nominale waarde.

Op voormelde aandelen wordt in geld ingeschreven door:

1. De naamloze vennootschap  THE DECO DESIGN FACTORY voornoemd onder 1., op 1 aandeel;

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MAISON D'ETRE voornoemd onder 2., op 99 aandelen;

Samen: 100 aandelen of de totaliteit der aandelen.

Ondergetekende notaris bevestigt dat een bedrag van honderdduizend euro (¬ 100.000,00) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd bij KBC Bank op rekeningnummer BE33 7360 1303 5046, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 19 augustus 2015 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

Reserve - winstverdeling - interimdividend.

De jaarlijkse nettowinst wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Van die winst wordt ten minste vijf procent ingehouden voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting houdt op wanneer het reservefonds één tiende van het kapitaal van de vennootschap bereikt. De verplichting herleeft indien de wettelijke reserve wordt aangesproken, tot het reservefonds opnieuw één tiende van het kapitaal van de vennootschap heeft bereikt.

De aanwending van het saldo der winsten wordt geregeld door de jaarvergadering bij gewone meerderheid van stemmen, op voorstel van de raad van bestuur.

De uitkering van dividenden geschiedt op het tijdstip en op de plaatsen die de raad van bestuur aanduidt.

Aan de raad van bestuur wordt de bevoegdheid verleend om, op eigen verantwoordelijkheid en overeenkomstig de wettelijke bepalingen, de uitkering van interimdividenden of voorschotten op dividenden te beslissen.

Ontbinding - vereffening.

Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening en vereffening in één akte zoals hierna bepaald zal bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik ook, de vereffening verzorgd worden door één of meer vereffenaars, die worden benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging of homologatie van hun benoeming.

Indien er meerdere vereffenaars worden benoemd, besluit de algemene vergadering of zij alleen, gezamenlijk, dan wel als college de vennootschap vertegenwoordigen.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Bij gebrek aan benoeming door de algemene vergadering geschiedt de vereffening door de raad van bestuur die op dat ogenblik in functie is en die handelt in de hoedanigheid van vereffeningscomité. De vereffenaars zijn bevoegd voor alle verrichtingen vermeld in de wet, met inbegrip van de verrichtingen waarvoor machtiging van de algemene vergadering is vereist.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

De goederen die nog in natura aanwezig zijn worden op dezelfde wijze verdeeld.

Indien niet op alle aandelen in dezelfde mate is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de verdeling, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door bijkomende stortingen te vragen ten laste van de aandelen waarop niet voldoende werd gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte aandelen.

De vennootschap zal kunnen overgaan tot ontbinding en vereffening in één akte voor zover zij voldoet aan alle voorwaarden die hiervoor gesteld worden door de wettelijke bepalingen ter zake. Boekjaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ieder boekjaar begint op één januari om te eindigen op éénendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar vangt aan op de dag van de neerlegging op de griffie van de rechtbank van

koophandel van de zetel van de vennootschap van een uittreksel van onderhavige akte en eindigt op

31 december 2016. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2017.

Algemene vergadering - Jaarvergadering.

De regelmatig samengestelde Algemene Vergadering vertegenwoordigt alle aandeelhouders. De gewone algemene vergadering der aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, wordt jaarlijks gehouden op de laatste vrijdag van de maand mei om elf uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats op hetzelfde uur.

Zij wordt samengeroepen door haar voorzitter, de raad van bestuur of van vereffenaars of door de commissaris.

Een buitengewone Algemene Vergadering moet worden samen geroepen op vraag van de aandeelhouders die ten minste één vijfde van de aandelen vertegenwoordigen.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering kan bijeengeroepen worden, telkens het belang van de vennootschap dit vereist en binnen de voorwaarden bepaald door de wet.

De gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats vermeld in de oproeping.

De raad van bestuur kan eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen: - de eigenaars van aandelen op naam, ten minste 5 werkdagen vóór de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie aan de vergadering deel te nemen, alsook van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen.

- de eigenaars van gedematerialiseerde aandelen, ten minste 5 werkdagen vóór de datum van de algemene vergadering, op de zetel van de vennootschap op de plaatsen aangegeven in de oproeping een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest dienen neer te leggen, waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda en worden gedaan overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

De houders van aandelen op naam worden bij aangetekende brief, bevattende de dagorde, opgeroepen. Deze brieven worden, binnen de vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de aandeelhouders, de bestuurders en, in voorkomend geval, de commissarissen, gezonden. Van de vervulling van deze formaliteit dient evenwel geen bewijs te worden voorgelegd.

Samen met de oproepingsbrief wordt aan de aandeelhouders, de bestuurders en, in voorkomend geval, de commissarissen, een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld.

Wanneer alle aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief worden volstaan. Wanneer alle aandelen op naam zijn kan de oproeping ook via een ander communicatiemiddel worden gedaan, indien de bestemmelingen dit individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben aanvaard.

De aandeelhouder die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een aandeelhouder kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebruik worden de eraan verbonden stemrechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens andere overeenkomst tussen naakte eigenaar en vruchtgebruiker.

Iedere stemgerechtigde aandeelhouder, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een lasthebber, al dan niet vennoot, die de bij de statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om deel te nemen aan de vergadering.

De raad van bestuur mag de vorm van de volmachten bepalen en eisen dat deze worden neergelegd op dezelfde wijze en binnen dezelfde termijn als voor de deelname aan de algemene vergadering is bepaald.

In ieder geval moet de vertegenwoordigingsopdracht schriftelijk gegeven zijn zodat sterkmaking voor een afwezige aandeelhouder niet geoorloofd is, evenmin als het handelen bij wijze van zaakwaarneming of naamlening.

De Algemene Vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur en bij diens afwezigheid, de oudst aanwezige bestuurder.

De voorzitter duidt een secretaris aan.

De voorzitter duidt twee stemopnemers aan onder de aanwezige aandeelhouders, indien hun aantal dit verantwoord.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering besluit steeds bij gewone meerderheid van stemmen, tenzij voor die gevallen waaromtrent andersluidende beschikkingen vermeld staan in het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering kan niet beraadslagen over onderwerpen die niet in de agenda vermeld zijn, behoudens indien alle aandeelhouders aanwezig zijn en met eenparigheid van stemmen besluiten om over nieuwe punten te beraadslagen.

Schriftelijke algemene vergadering

1. De aandeelhouders kunnen, binnen de wettelijke grenzen, eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

2. Wat de datering van de jaarvergadering betreft, wordt de datum van de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing geacht de datum te zijn van de algemene statutaire vergadering, behoudens bewijs van het tegendeel op voorwaarde dat de door alle bestuurders ondertekende schriftelijke beslissing 20 dagen voor de statutaire datum, de vennootschap heeft bereikt. Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend voor de datum van de beslissing.

De schriftelijke beslissing, al of niet in meerdere exemplaren, wordt aangevuld met een gedateerde en door alle bestuurders ondertekende verklaring dat de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing ten laatste 20 dagen voor de datum van de algemene statutaire jaarvergadering op de zetel van de vennootschap is toegekomen en alle vereiste handtekeningen draagt.

Indien de laatste schriftelijke beslissing niet is toegekomen uiterlijk binnen 20 dagen voor de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering, dan moet de Raad van bestuur de algemene vergadering bijeenroepen.

3. Wat de datering van de bijzondere algemene vergadering betreft, wordt de datum van de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing geacht de datum te zijn waarop de beslissing is toegekomen op de zetel van de vennootschap, behoudens bewijs van het tegendeel. Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend.

De schriftelijke beslissing, opgenomen in één of meerdere goedgekeurde voorstellen, moet worden aangevuld met een gedateerde en door alle bestuurders ondertekende verklaring dat de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing op de zetel van de vennootschap is toegekomen op de in deze verklaring gemelde datum en alle vereiste handtekeningen draagt.

Uit het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing moet blijken of bedoeld is dat alle agendapunten als geheel moeten worden goedgekeurd om tot een geldige schriftelijke beslissing te komen, dan wel of voor elk agendapunt afzonderlijk de schriftelijke goedkeuring wordt gesolliciteerd.

4. Het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing kan bepalen dat de goedkeuring op de zetel van de vennootschap moet toekomen vóór een welbepaalde datum om in aanmerking te komen voor een geldige schriftelijke beslissing. Is de unaniem goedgekeurde schriftelijke beslissing, in één of meerdere exemplaren, niet tijdig toegekomen vóór die datum, dan verliezen de ondertekende goedkeuringen elke rechtskracht.

Indien er een commissaris is benoemd, moeten alle beslissingen van de algemene vergadering die bij schriftelijke procedure worden genomen, hem meegedeeld worden.

Verdaging van de algemene vergadering

De raad van bestuur kan, tijdens de zitting, elke algemene vergadering, zowel de jaarlijkse als de buitengewone en de bijzondere, verdagen met drie weken, zelfs indien het niet de jaarrekening betreft. Deze verdaging doet alle genomen besluiten vervallen.

Alle aandeelhouders, ook zij die aan de eerste vergadering niet persoonlijk of bij gevolmachtigde hebben deelgenomen, worden tot de volgende vergadering opgeroepen en toegelaten, mits zij de toelatingsformaliteiten hebben vervuld. De volgende vergadering zal over dezelfde agenda beraadslagen en zal definitieve besluiten nemen.

Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, ten minste bestaande uit het minimum aantal leden door de wet voorzien, benoemd door de Algemene Vergadering voor een termijn van maximum zes jaar, op elk ogenblik herroepbaar. Uittredende bestuurders zijn herkiesbaar. Het mandaat van de uittredende bestuurders die niet herbenoemd zijn, houdt onmiddellijk op na de algemene vergadering die heeft beraadslaagd over de herverkiezing.

De raad kan uit twee leden, al dan niet aandeelhouders, bestaan, in de gevallen door de wet voorzien.

De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter.

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter, een gedelegeerd-bestuurder of door twee bestuurders, telkens als het belang van de vennootschap dit vereist. De raad van bestuur wordt voorgezeten door zijn voorzitter of, bij diens afwezigheid door de oudste bestuurder.

Iedere oproepingsbrief wordt ten minste vijf volle dagen voor de vergadering verzonden en bevat de agenda.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vergaderingen van de raad worden op de zetel gehouden, behoudens afwijkend akkoord van alle leden.

De besluiten van de raad van bestuur worden weergegeven in de notulen, die worden ondertekend door de voorzitter van de vergadering en minstens de meerderheid van de aanwezige leden. Het mandaat van bestuurder is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering er anders over besluit. De raad van bestuur kan vergoedingen toekennen aan de personen belast met het dagelijks bestuur, de leden van het directiecomité en de bijzondere gevolmachtigden.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de vennootschap.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. Besluitvorming raad van bestuur.

De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen en geldig besluiten indien de meerderheid van de leden aanwezig of vertegenwoordigd is. De bestuurder die belet is kan bij eenvoudige brief of door gebruik van gelijk welk telecommunicatiemiddel schriftelijk volmacht geven aan een van zijn collega's van de raad, maar slechts voor één vergadering. De lastgever wordt dan geacht aanwezig te zijn.

Besluiten worden genomen bij meerderheid van stemmen. Bij staking van de stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend. Indien de vennootschap evenwel maar twee bestuurders heeft, verliest de stem van degene die de raad voorzit haar doorslaggevend karakter tot de raad van bestuur opnieuw uit ten minste drie leden bestaat.

De raad van bestuur kan slechts rechtsgeldig beraadslagen en besluiten over aangelegenheden die niet op de agenda vermeld zijn indien alle leden op de vergadering aanwezig zijn en ermee instemmen. Deze instemming wordt geacht te zijn verleend wanneer blijkens de notulen geen bezwaar werd gemaakt.

De bestuurder die rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting, die tot de bevoegdheid behoort van de raad van bestuur moet zich richten naar de bepalingen van artikel 523 van het Wetboek van Vennootschappen.

De besluiten van de raad van bestuur kunnen in uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereist, worden genomen bij eenparig schriftelijk besluit van de bestuurders. Zij wordt gedateerd op de dag dat de laatste bestuurder voormeld document ondertekent.

Intern bestuur.

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide machten voor de leiding der vennootschap en is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel met uitzondering van die handelingen die door de wet of door onderhavige statuten aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

De raad van bestuur mag onder zijn leden één of meer gedelegeerd-bestuurders aanstellen en hen gelasten met het dagelijks bestuur, alsook met de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dit dagelijks bestuur aangaat.

De raad van bestuur kan een directiecomité oprichten waarvan de leden uit eigen kring of daarbuiten worden gekozen en waarvan hij de machten en werking bepaalt.

De raad van bestuur kan zijn machten gedeeltelijk overdragen aan een of meer van zijn leden of aan derde personen.

Externe vertegenwoordigingsmacht.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, handelend bij meerderheid van zijn leden, en onverminderd de bijzondere volmachten verleend door de raad van bestuur, zal voor alle handelingen de vennootschap tegenover derden geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door de gezamenlijke handtekening van twee bestuurders, of door de gedelegeerd-bestuurder die alleen optreedt.

BENOEMING BESTUURDERS-COMMISSARIS:

De oprichters stellen het aantal bestuurders vast op drie en tot deze functie worden benoemd: - de heer VAN DEN BOSSCHE, Axel Marcel Valère, geboren te Kortrijk op 12 november 1961, rijksregisternummer 61.11.12-307.12, wonende te 2930 Brasschaat, Eikenlei 3;

- de heer LAMBERT, Frank Paul, geboren te Roeselare op 1 mei 1964, rijksregisternummer 64.05.01-035.53, wonende te 2970 Schilde, Mathildedreef 3, hier tussenkomend;

- de naamloze vennootschap  THE DECO DESIGN FACTORY met maatschappelijke zetel te 2550 Kontich, Veldkant 21, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen, met ondernemingsnummer BTW BE0831.943.066, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  VALUE RESEARCH

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

GROUP , met maatschappelijke zetel te 3370 Boutersem, Binkomsestraat 12, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven met ondernemingsnummer BTW BE 0463.683.061, op haar beurt vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Van de Weyer Peter, geboren te Hamont op 10 september 1967, rijksregisternummer 67.09.10-179.21, wonende te 3370 Boutersem, Binkomsestraat 12;

die allen, tegenwoordig en/of vertegenwoordigd als gezegd, uitdrukkelijk verklaren te aanvaarden, voor een termijn die heden begint en zal eindigen na de jaarvergadering van 2021.

Deze functies zullen onbezoldigd zijn , tenzij de algemene vergadering er anders over besluit. De bestuurders bevestigen niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen deze aanvaarding verzet.

VERGADERING VAN DE RAAD VAN BESTUUR:

Hierna komen de bestuurders samen in eerste vergadering bijeen en nemen bij eenparigheid volgende besluiten onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van een afschrift van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel:

A. Tot voorzitter wordt aangesteld: de naamloze vennootschap  THE DECO DESIGN FACTORY met maatschappelijke zetel te 2550 Kontich, Veldkant 21, voornoemd, vertegenwoordigd als gezegd, hier aanwezig en die aanvaardt;

B. Tot gedelegeerd bestuurder wordt aangesteld: de heer VAN DEN BOSSCHE, Axel Marcel Valère,

voornoemd, hier aanwezig en die aanvaardt.

Hun mandaat is kosteloos zal vergoed worden.

C. Commissaris

De verschijners, in algemene vergadering verenigd, beslissen om te benoemen tot commissaris, voor de duur van drie jaar: de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BDO Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te Da Vincilaan 9  Box E.6, Elsinore Building  Corporate Village, B-1935 Zaventem, met ondernemingsnummer 0431.088.289, vertegenwoordigd door de heer Gert Claes, bedrijfsrevisor, op zelfde adres.

BEKRACHTIGING VERBINTENISSEN OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 60:

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, verklaren de comparanten, ter gelegenheid van de oprichting van de vennootschap, dat deze de rechten en verbintenissen, die voortvloeien uit de rechtshandelingen die voor haar rekening vòòr haar oprichting, sedert 1 juni 2015, werden gesteld door de voornoemde oprichters of één of meerderen onder hen, overneemt onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het gerechtelijk arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel gevestigd heeft, overeenkomstig artikel 2 paragraaf 4, lid 1 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bovendien verklaren voornoemde comparanten zich sterk te maken dat de vennootschap tevens die rechtshandelingen zal overnemen en bekrachtigen die door de voornoemde oprichters of één of meerderen onder hen, gesteld zullen worden in naam en voor rekening van de vennootschap, vooraleer zij de rechtspersoonlijkheid zal hebben verkregen.

BIJZONDERE VOLMACHT:

Bijzondere volmacht wordt verleend aan FIDUCIAIRE GOYVAERTS ERWIN & C°, BE 0417.303.007, met zetel te Lier, Antwerpsesteenweg 96, en/of de heer Goyvaerts Erwin, Accountant/Belastingconsulent, te Lier, Antwerpsesteenweg 104/2, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, teneinde alle stukken te ondertekenen, alle nodige verklaringen af te leggen en in het algemeen alle nodige handelingen te stellen met het oog op de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen, alle ondernemingsloketten en bij de diensten van de Belastingen op de Toegevoegde Waarde.

Voor ontledend uittreksel

De Notaris

Eric Laenens

Tegelijk hiermee neergelegd :

Afschrift van de akte

Coordonnées
SERAX IMMO

Adresse
VELDKANT 21 2550 KONTICH

Code postal : 2550
Localité : KONTICH
Commune : KONTICH
Province : Anvers
Région : Région flamande