SERVICE PACKAGING PRODUCTS GROUP, AFGEKORT : SPPG

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : SERVICE PACKAGING PRODUCTS GROUP, AFGEKORT : SPPG
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 588.990.631

Publication

02/02/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

29-01-2015

Griffie

*15301939*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0588990631

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Service Packaging Products Group

(verkort) :

SPPG

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

~~Uittreksel uit een akte verleden voor Meester Frederik VLAMINCK, geassocieerd notaris te Antwerpen op negenentwintig januari tweeduizend vijftien.

1. NAUWKEURIGE AANWIJZING VAN DE AANDEELHOUDERS

1. De heer GOESAERT Jan, Maria, Marcel, rijksregister nummer 52.05.13-481.62, wonend te 2950 Kapellen, Marcottedreef 26.

2. Mevrouw VERBOVEN Jacqueline, Gerarda, rijksregister nummer 52.04.02-536.39, wonend te (2950 Kapellen, Marcottedreef 26.

2. RECHTSVORM EN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP (artikel 1)

a) rechtsvorm van de vennootschap : Naamloze vennootschap

b) naam :  Service Packaging Products Group , afgekort  SPPG ; de volledige naam en de afgekorte naam mogen gezamenlijk of elk afzonderlijk worden gebruikt.

3. ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAP (artikel 2)

2950 Kapellen, Marcottedreef 26, in het gerechtelijk arrondissement Antwerpen.

4. DOEL (artikel 3)

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland zowel voor eigen naam en voor

eigen rekening als voor naam of voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden :

1. De productie van en de handel in alle welkdanige verpakkingsproducten in de ruimst mogelijke betekenis van het woord, van om het even welke aard, en in om het even welk materiaal.

2. Het aankopen, verkopen, huren, verhuren, leasen, of anderszins verwerven en vervreemden van alle roerende en onroerende goederen, materialen, grondstoffen, hulpstoffen, toeslagstoffen, machines, toestellen en apparaten die nodig, nuttig of bevorderlijk zijn in het kader van de hierboven bedoelde productie en handel.

3. Het stellen van alle handelingen en verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met of betrekking hebben op alle welkdanige vormen van bedrijfsvoering of management, met inbegrip van het zogenoemde  interim-management en/of  turnaround-management , en omvattend onder meer, telkens in de meest brede betekenis:

a) het ontwerpen en uitvoeren van alle studies en onderzoeken, marktstudies, marktonderzoeken, marktstrategieën, reclame en reclamecampagnes, public relations, sponsoring, product placement en alles wat rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk daarmee verbonden is, of daartoe bevorderlijk kan zijn;

b) het verstrekken van professionele en onafhankelijke adviezen;

c) het verrichten van alle prestaties en het verlenen van alle diensten;

d) het verlenen van bijstand;

op het gebied van het bestuur en beheer van ondernemingen, op het vlak van onderzoek, ontwikkeling, marketing, produc¬tie, commercialisatie, administratie, financiën, human resources, omvattend onder meer de selectie en rekrutering van personeelsleden, de adviesverstrekking inzake voorwaarden van loon, extralegale voordelen en arbeidsvoorwaarden in de ruimst mogelijke zin, carrièreplanningen, pensioenplannen, en alle andere zaken die verband houden met personeels- en

Onderwerp akte :

Marcottedreef 26 2950 Kapellen

Oprichting

Naamloze vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

managementbeleid, enzo¬voort.

4. Het bij wijze van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins verwerven van een belang of deelneming in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden of verenigingen zonder onderscheid, in België of in het buitenland.

5. Het beheren, valoriseren en te gelde maken van deze belangen of deelnemingen.

6. Het rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en vereffening van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft.

7. Op om het even welke wijze alle intellectuele rechten, merken, modellen en/of tekeningen verwerven, uitbaten en te gelde maken;

De vennootschap mag :

* alle hoegenaamde handels -, nijverheids -, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn dit te begunstigen;

* zich ten gunste van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij al dan niet een belang of deelneming heeft borgstellen of aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

5. DUUR VAN DE VENNOOTSCHAP (artikel 4)

De vennootschap werd opgericht voor een onbepaalde tijd.

6. KAPITAAL EN AANDELEN (artikel 5)

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt tweeënzestig duizend euro (¬ .62.000,00).

Het is verdeeld in zesduizend tweehonderd (6.200) aandelen zonder vermelding van nominale

waarde.

Het kapitaal is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst en is integraal vol¬gestort.

7. OVERDRACHT VAN AANDELEN (artikel 14)

In de statuten werd een regeling voor overdracht van aandelen bepaald.

8. PERSONEN GEMACHTIGD OM DE VENNOOTSCHAP TE BESTUREN EN TE VERBINDEN

a) Algemeen (artikel 16)

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit ten minste drie (3) bestuurders. Wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee (2) aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit twee (2) leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

Enkel handelingsbekwame personen kunnen tot bestuurder worden aangesteld.

Wanneer een rechtspersoon wordt benoemd tot bestuurder, dient deze rechtspersoon onder zijn aandeelhouders of vennoten, bestuurders, zaakvoerders, leden van de directieraad of werknemers, een vaste vertegenwoordiger aan te stellen die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon-bestuurder. Uiteindelijk dient deze vaste vertegenwoordiger een natuurlijk persoon te zijn.

Alleen de algemene vergadering is bevoegd om het aantal bestuurders te bepalen.

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering.

De duur van hun opdracht mag zes (6) jaren niet overschrijden.

Hun opdracht eindigt bij de sluiting van de algemene vergadering of de raad van bestuur die in hun vervanging voorziet.

De bestuurders kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen.

Uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Wanneer een plaats van bestuurder openvalt hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. De eerstvolgende algemene vergadering beslist over de definitieve benoeming. De nieuw benoemde bestuurder doet de tijd uit van degene die hij vervangt.

b) Bevoegdheden van de raad van bestuur (artikel 15)

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot

verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen

de algemene vergadering van de aandeelhouders bevoegd is.

De bestuurders handelen steeds als college.

c) Externe vertegenwoordigingsmacht (artikel 28)

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap in en buiten rechte rechtsgeldig verbonden door twee (2) gezamenlijk handelende bestuurders of door één (1) gedelegeerd bestuurder alleen handelend.

De vennootschap wordt eveneens in en buiten rechte rechtsgeldig vertegenwoordigd wat het dagelijks bestuur aangaat :

- hetzij door één of meerdere gedelegeerden tot het dagelijks bestuur, die alleen of gezamenlijk handelen in uitvoering van het delegatiebesluit van de raad van bestuur

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

- hetzij op de wijze zoals bepaald door de raad van bestuur, dit wanneer het directiecomité werd belast met het dagelijks bestuur.

Bovendien wordt de vennootschap rechtsgeldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden binnen de perken van de hun verleende volmacht.

Wanneer de vennootschap wordt benoemd tot bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar, lid van het directiecomité, van de directieraad of van de raad van toezicht van een andere vennootschap, benoemt zij onder haar aandeelhouders of vennoten, bestuurders, zaakvoerders, leden van de directieraad of werknemers een vaste vertegenwoordiger, die uiteindelijk een natuurlijke persoon dient te zijn, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap.

9. TOEZICHT (artikel 29)

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen indien het Wetboek van vennootschappen deze verplichting oplegt.

De commissarissen worden benoemd en bezoldigd volgens de regels vervat in het Wetboek van vennootschappen.

10. ALGEMENE VERGADERINGEN

a) Datum : (artikel 30)

laatste vrijdag van mei om zestien (16:00) uur

b) Voorwaarden voor toelating : (artikel 33)

Uiterlijk vijf (5) dagen voor de datum van de voorgenomen vergadering moeten de houders van aandelen op naam, of hun vertegenwoordigers, kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij een gewone brief, te richten aan de zetel van de vennootschap. De vervulling van deze formaliteiten kan niet geëist worden, indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

c) Vertegenwoordiging van aandeelhouders (artikel 34)

Onverminderd de regels van de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke aandeelhouder op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde aan wie een schriftelijke volmacht werd verleend.

De raad van bestuur kan de tekst van deze volmachten vaststellen en eisen dat deze ten minste vijf (5) dagen voor de datum van de vergadering worden neergelegd op de zetel van de vennootschap. Rechtspersonen worden vertegenwoordigd door het krachtens hun statuten met de vertegenwoordiging belaste orgaan, of door een persoon al dan niet aandeelhouder, aan wie volmacht is gegeven volgens de voorschriften van dit artikel.

d) Stemrecht : (artikel 38)

Overeenkomstig de bepalingen van artikel 541 van het Wetboek van vennootschappen

* geven alle aandelen recht op één (1) stem wanneer alle aandelen een gelijke waarde hebben, zijnde eenzelfde bedrag van het kapitaal vertegenwoordigen.

* geven de aandelen, wanneer zij een verschillende waarde in het kapitaal vertegenwoordigen, van rechtswege recht op een aantal stemmen naar evenredigheid van het gedeelte van het kapitaal dat zij respectievelijk vertegenwoordigen, met dien verstande dat het aandeel dat het laagste bedrag vertegenwoordigt, voor één (1) stem wordt aangerekend. Gedeelten van stemmen worden verwaarloosd, behoudens in de gevallen van artikel 560 van het Wetboek van vennootschappen. De houders van obligaties, warrants of certificaten die werden uitgegeven met medewerking van de vennootschap, mogen de algemene vergaderingen bijwonen, doch slechts met raadgevende stem. Stemming op afstand per brief

Elke aandeelhouder heeft het recht om vóór de algemene vergadering op afstand te stemmen per brief, dit door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld formulier.

Dit formulier dient de volgende vermeldingen te bevatten:

- de aanduiding van de naam en van de volledige en nauwkeurige identiteit van de aandeelhouder, inbegrepen zijn woonplaats of zetel;

- de vorm van de gehouden aandelen;

- de agenda van de vergadering, inclusief de voorstellen van besluit;

- het aantal stemmen dat de aandeelhouder tijdens de algemene vergadering wenst uit te brengen, alsmede zijn stemwijze (voor of tegen) of zijn onthouding aangaande de punten van de agenda; de aandeelhouder mag zijn stemwijze of zijn onthouding daarbij verduidelijken en motiveren.

Om geldig te zijn dient dergelijke stemming te geschieden bij middel van voormeld formulier dat bij een ter post aangetekende brief tegen ontvangstmelding ten minste vijf (5) kalenderdagen vóór de datum van de vergadering aan de zetel van de vennootschap wordt verzonden (de poststempel geldt als bewijs).

De formulieren waarin noch de stemwijze, noch de onthouding door de aandeelhouder zijn vermeld zijn nietig. Indien, tijdens de vergadering, een voorstel tot besluit wordt gewijzigd waarover al is gestemd, wordt die stemming nietig geacht.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het voormeld formulier dat naar de vennootschap wordt verstuurd voor een bepaalde vergadering, geldt voor de opeenvolgende vergaderingen die met dezelfde agenda worden bijeengeroepen. De stemming op afstand per brief door een aandeelhouder die zijn aandelen heeft overgedragen op de datum van de algemene vergadering, wordt nietig geacht.

Een aandeelhouder die per brief op afstand heeft gestemd, mag geen andere wijze van deelname aan de vergadering meer kiezen voor het aantal aldus uitgebrachte stemmen.

11. BOEKJAAR (artikel 41)

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van

elk jaar.

12. BESTEMMING VAN DE WINST - RESERVE (artikel 42)

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de te bestemmen winst van het boekjaar.

Van deze winst wordt tenminste vijf ten honderd voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen

totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over het saldo beslist de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen op voorstel

van de raad van bestuur.

Indien de algemene vergadering tot winstuitkering beslist, is elk aandeel op dezelfde wijze

dividendgerechtigd, doch met dien verstande dat voor de berekening van het dividend van ieder

aandeel moet rekening gehouden worden met :

a) het deel van het kapitaal dat dit aandeel vertegenwoordigt ( pro rata participationis )

b) de op dat aandeel gedane volstorting ( pro rata liberationis ), en

c) het aantal dagen dat het betrokken aandeel deelneemt in de winst over het betrokken boekjaar ( pro rata temporis ).

Overeenkomstig artikel 615 van het Wetboek van vennootschappen kan de algemene vergadering beslissen dit saldo geheel of gedeeltelijk te bestemmen voor de aflossing van het kapitaal door terugbetaling a pari van de door het lot aan te wijzen aandelen.

Aan de raad van bestuur wordt bevoegdheid verleend om op het resultaat van het lopende boekjaar een interim¬dividend uit te keren.

13. WIJZE VAN VEREFFENING (artikel 47)

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto actief, in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

14. SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot 31 december 2015.

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2016.

15. BENOEMING VAN BESTUURDERS

Het aantal bestuurders wordt vastgesteld op twee (2), en volgende personen werden benoemd :

1. De heer GOESAERT Jan, Maria, Marcel, rijksregister nummer 52.05.13-481.62, wonend te 2950 Kapellen, Marcottedreef 26.

2. De naamloze vennootschap  CYRUS , gevestigd te 2950 Kapellen, Marcottedreef 26, RPR Antwerpen met ondernemingsnummer 0433.100.743, BTW-plichtige, die overeenkomstig artikel 61, §2 van het Wetboek van vennootschappen voor de uitvoering van deze opdracht als vaste vertegenwoordiger heeft aangewezen : Mevrouw VERBOVEN Jacqueline, Gerarda, rijksregister nummer 52.04.02-536.39, wonend te 2950 Kapellen, Marcottedreef 26.

Hun opdracht eindigt bij de sluiting van de gewone algemene vergadering van 2020.

16. BENOEMING VAN COMMISSARIS

De aandeelhouders verklaren thans géén commissaris te benoemen.

BIJZONDERE VOLMACHT

Voor zover als nodig, wordt bijzondere volmacht verleend, met recht van indeplaatsstelling, aan de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een naamloze vennootschap  Fiduciaire Antwerpen , gevestigd te 2018 Antwerpen, Lamorinièrestraat 235, RPR Antwerpen met ondernemingsnummer 0421.365.921, BTW-plichtige, evenals aan haar bedienden, lasthebbers en aangestelden, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen tot

a) inschrijving van deze vennootschap in het rechtspersonenregister (RPR) van de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO);

b) inschrijving van deze vennootschap als belastingplichtige bij het bestuur van de Belasting over de

Toegevoegde Waarde.

- Voor ontledend uittreksel -

- Johan Kiebooms, geassocieerd notaris -

Hiermede tegelijk neergelegd : Afschrift van de oprichtingsakte dd. 29 januari 2015, met in bijlage :

uittreksel.

Uittreksel zonder registratierelaas uitgereikt met het enige doel te worden neergelegd ter griffie van

de rechtbank van koophandel.

06/03/2015
ÿþHad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

BEL

ON1TEUR bELGE

2 6 -02- 2015 G1SCH STAATSBLAD

Rcchi~°s.. L3,~ n~~Nilâiiifel

Antwerpen

17 FEB. 2015

afdering Antwerpen

brifFie---w

Op de laalste blz. van Luik t3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr 0588.990.631

Benaming SERVICE PRCiCl tt&PRODUCTS GROUP

(voluit) ; (verkort) SPPG

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Marcottedreef 26, 2950 Kapellen

(volledig adres)

Onderwerp akte ; benoeming

Ut de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 9 februari 2015 blijkt de benoeming van de heer Willem Pelgrims voor een periode van zes jaar tot na de algemene vergadering van 2020.

Uit het verslag van de raad van bestuur van 2 februari 2015 blijkt de benoeming van de heer Jan Goesaert tot voorzitter en tot gedelegeerd bestuurder voor een periode gelijk aan zijn mandaat als bestuurder.

Jan Goesaert

gedelegeerd bestuurder,

Coordonnées
SERVICE PACKAGING PRODUCTS GROUP, AFGEKORT :…

Adresse
MARCOTTEDREEF 26 2950 KAPELLEN(ANTW)

Code postal : 2950
Localité : KAPELLEN
Commune : KAPELLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande