SEVENOAKS

Société en commandite simple


Dénomination : SEVENOAKS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 843.313.545

Publication

28/03/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

b[ uIII (I11 t1t1 III III 11l ui

~ *12064192*

St





ti r` z ~. _ it~6i ~,~~ RechtbankF,. tj ,rtlef3

tu1 t,nci2b"diekir #o Anië.ferpen, op

16 tfAAM 201?

Griffie

Ondernemingsnr : 08433.3545

Benaming

(voluit) . Sevenoaks

(verkort)

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Augustijnslei, 36, 2930 Brasschaat

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging -statutenwijziging.

Uittreksel uit het proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering gehouden ten maatschappelijke zetel op 24 februari 2012 te 10 u.

De secretaris geeft lezing van het verslag van de zaakvoerder van heden waarin deze voorstelt het kapitaal van de vennootschap te verhogen met ¬ 100.000, zonder uitgifte van nieuwe aandelen, te volstorten door de huidige aandeelhouders in verhouding van hun aandelenbezit.

De heer Johan Snauwaert, eigenaar van 1500 aandelen van de vennootschap, zijnde 50 % van het aandelenkapitaal, beslist hierbij in te tekenen op deze kapitaalverhoging voor een bedrag van ¬ 50.000. De heer Snauwaert engageert zich deze fondsen te storten op de bankrekening van de vennootschap uiterlijk op 2 maart 2012.

Mevrouw Patricia Cassimon, eigenaar van 1500 aandelen van de vennootschap, zijnde 50 % van het aandelenkapitaal, beslist hierbij in te tekenen op deze kapitaalverhoging voor een bedrag van ¬ 50.000. Mevrouw Cassimon engageert zciht deze fondsen te storten op de bankrekening van de vennootschap uiterlijk op 2 maart 2012.

Wijziging artikel 5 der statuten.

Ton einde deze in overeenstemming te brengen met wat voorafgaat besluit de vergadering het artikel 5 der

statuten te wijzigen en te vervangen door volgende tekst

"ARTIKEL 5.

1. Geplaatst kapitaal

Het geplaatst kapitaal bedraagt hondervijftigduizend euro (150.000,00 euro) vertegenwoordigd door drieduizend (3.000) aandelen op naam zonder vermelding van waarde, ieder vertegenwoordigend één/drieduizendste van het maatschappelijk kapitaal.

2. Kapitaalverhoging - Voorkeurrecht

Alleen de algemene vergadering kan beslissen tot kapitaalverhoging volgens de in deze statuten vastgestelde modaliteiten inzake aanwezigheid en meerderheid zoals bij statutenwijziging.

Bij elke kapitaalverhoging waartoe wordt overgegaan zal aan de bestaande vennoten een voorkeurrecht worden gegeven om in te schrijven op de kapitaalverhoging, naar evenredigheid van hun aandelenbezit, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist en zulks overeenkomstig de bepalingen inzake statutenwijziging.

Op de laatste 1)1a_ van Luik B verrneidert Recto Naam en hoedanigheid var; dc'¬ nstrun-ii:, notaris, hetzij van de perso(o)n(on)

.;evoe~ii Qv rechisnersoon ten aanzien van derden te +rertegenn" arsord1ger!

1l:ve2s! il3P-rsi en handtekening

8tiátsbind - 28/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

~~oo r-

~~n aan het Belgisch Stawt~btad

(r

Derden kunnen alleen inschrijven op een kapitaalverhoging indien alle vennoten daarmee instemmen met eenparigheid van stemmen.

Bij splitsing van het eigendomsrecht van een effect in blote eigendom en vruchtgebruik, om welke reden ook, komt het recht van voorkeur ingeval van kapitaalverhoging toe aan de vruchtgebruiker. Indien de vruchtgebruiker zijn recht van voorkeur niet uitoefent komt dit recht toe aan de blote eigenaar,

De nieuwe aandelen die de vruchtgebruiker of de blote eigenaar, bij uitoefening van het recht van voorkeur bij kapitaalverhoging, met eigen middelen verkrijgt behoren hem in voile eigendom toe.

Het staat de vruchtgebruiker en de blote eigenaar evenwel vrij om in gezamenlijk akkoord van deze regeling ï af te wijken, onder meer door gezamenlijk in te tekenen op de kapitaalverhoging."

Johan Snauwaert,

zaakvoerder.

Op de laatste b4z van bA: 8 uerr,tetden Recto . Naam en tSoedûncghesd weit 4e snstsumesitessnd2 stvteri:,, hetzst,<an de pess4(4)a{eny bevoegri de rechtspersoon ten aanzien ven derden te v,:rtegenwoordigen

Ver, ra P!aarn en ttandict:entno

15/02/2012
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

{Neergelegd ter griffie van de Recii b-ik van Koophandel ia Anit7erpen, op 2 FE B 1012

Griffie

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

lii I ll1I! 11111111 IIIIINIUIIIIIVI

*iaosess~"

Ondernemingsar : 81/3. 3/3 . SeiS

Benaming

(voluit) : SEVENOAKS

(verkort)

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Te 2930 Brasschaat, Augustijnslei 36

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Tekst: Uit een akte verleden voor notaris Wim De Smedt te Wommelgem op 30 januari 2012, te registreren, blijkt dat werd opgericht, de gewone commanditaire vennootschap "SEVENOAKS" te Brasschaat, waarvan de gegevens luiden als volgt

1, Oprichters

- De Heer SNAUWAERT Johan Emest Joseph, geboren te Blankenberge op 9 september 1957,

IRijksregisternummer : 57.09.09-321.87), wonende te 2930 Brasschaat, Frilinglei 35, en zijn echtgenote

- Mevrouw CASSIMON Patricia Louisa Octavia, geboren te Kalmthout op 31 januari 1959,

iRijksreglsternummer : 59.01.31-326.87), wonende te 2930 Brasschaat, Frilinglei 35.

Zij verklaren gehuwd te zijn onder het stelsel van scheiding van goederen blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Juliaan Van De Perre, te Lokeren op 24 augustus 1982. Zij verklaren geen enkele akte van wijziging, vereffening of verklaring aangaande hun huwelijkse voorwaarden verleden te hebben.

Is gecommanditeerde (beherende) vennoot bij de oprichting van de vennootschap: de heer SNAUWAERT Johan, voornoemd.

De andere vennoot, mevrouw CASSIMON Patricia, voornoemd, is commanditaire (stille) vennoot; zij staat slechts voor de schulden en verliezen van de vennootschap in tot beloop van haar inbreng.

2. Haar naam luidt: SEVENOAKS.

3. Zetel: De zetel van de vennootschap is bij oprichting gevestigd te 2930 Brasschaat, Augustijnslel 36.

4. Duur: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

5. Doel: De vennootschap heeft tot doel en dit alles in de meest ruime zin :

1) Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al dan niet een participatie aanhoudt.

2) Administratie, consultancy en managementactiviteiten, omvattende onder meer

- adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer waaronder onder meer maar niet uitsluitend het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie, het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van bijvoorbeeld planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, het verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen;

- het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar;

- studie , organisatie en raadgevend bureau inzake juridische, financiële, handels , bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van aile handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen;

- het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

3) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten_ en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel In

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Rijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

! le." 5 volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen. r r

1 x 4) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen, met uitsluiting evenwel van handelingen die zijn voorbehouden aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies. I

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/02/2012 - Annexes du Moniteur belge 5) Het beheer, aankoop, verkoop en verhuur van medische toestellen.

6) Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij aile handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitaiisatieondernemingen.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken,

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft. Dit alles zowel in België ais in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden.

6. Maatschappelijk kapitaal: vijftigduizend euro (¬ 50.000,00) vertegenwoordigd door drieduizend (3.000)

aandelen op naam zonder aanduiding van naminale waarde, ieder vertegenwoordigend één/drieduizendste van

het maatschappelijk kapitaal.

Op het kapitaal werd ingeschreven als volgt ;

- Door de heer SNAUWAERT Johan, voornoemd, ten belope van vijfentwintigduizend euro (¬ " 25.000,00)

waarvoor hem duizend vijfhonderd (1.500) aandelen worden toegekend: 1,500

Door mevrouw CASSIMON Patricia, voornoemd, ten belope van vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000)

waarvoor haar duizend vijfhonderd (1.500) aandelen worden toegekend: 1.500

TOTAAL : vijftigduizend euro, waarvoor alle drieduizend aandelen werden toegekend.

De oprichters verklaren dat de aandelen werden volgestort zodat een bedrag van vijftigduizend euro (¬

50.000,00) ter beschikking is van de vennootschap.

7. Bestuur en vertegenwoordiging:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders-vennoten. De zaakvoerders dienen gecommanditeerde vennoot te zijn.

Indien er twee zaakvoerders zijn, besturen zij samen de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij een college.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als zaakvoerder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger, overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

Werd benoemd tot zaakvoerder, voor de duur van de vennootschap: de heer SNAUWAERT Johan, voornoemd,

Opvolgend zaakvoerder: Indien de heer SNAUWAERT Johan, voornoemd, niet langer zaakvoerder zou zijn, om welke reden dan ook, zal hij van rechtswege worden opgevolgd door:

zijn echtgenote mevrouw CASSIMON Patricia, voornoemd.

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, de herroeping, de onbekwaamverklaring of het ontslag van een zaakvoerder.

Indien er meerdere zaakvoerders in functie zouden zijn, zullen de overblijvende zaakvoerders de vennootschap verder besturen en kunnen zij, indien zij dit gepast achten, de algemene vergadering samenroepen om een nieuwe statutaire zaakvoerder te benoemen.

Indien er geen zaakvoerders meer zijn, zal de algemene vergadering samenkomen om één of meerdere statutaire zaakvoerders/gecommanditeerde vennoten te benoemen. Deze vergadering wordt binnen de maand samengeroepen door de aandeelhouder die op de laatste algemene vergadering verschenen is met het meest aantal aandelen en die zal optreden in de hoedanigheid van zaakvoerder ad hoc.

Indien de betrokken aandeelhouder in gebreke blijft dit te doen binnen de maand na de vaststelling van voorgaand feit zal iedere belanghebbende de toepassing van artikel 208 van het Wetboek van Vennootschappen kunnen vragen.

Indien er slechts één zaakvoerder is benoemd, wordt de vennootschap bij alle rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken als eiser of verweerder, gebonden door de handtekening van de enige zaakvoerder of van een door hem benoemde gevolmachtigde.

Indien er twee zaakvoerders zijn, wordt de vennootschap bij alle rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken als eiser of verweerder, gebonden door de handtekening van beide zaakvoerders of van een door hen benoemde gevolmachtigde.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij een college en wordt de vennootschap gebonden door de handtekening van twee zaakvoerders gezamenlijk handelend of van een door hen benoemde gevolmachtigde.

Wanneer de vennootschap optreedt als bestuursorgaan van andere vennootschappen, dan wordt de vennootschap rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt.

8. Algemene vergadering: De jaarlijkse vergadering wordt gehouden op de vierde donderdag van de maand mei om 19.00 uur,

9. Boekjaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

10. Winstverdeling: Over de winstverdeling en de reservevorming wordt beslist door de algemene vergadering op voorstel van de zaakvoerder(s).

11. Verdeling bij vereffening:

In geval van ontbinding za! de algemene vergadering de wijze van vereffening bepalen overeenkomstig de

wettelijke bepalingen.

Het uitkeerbaar saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun

aandelenbezit, waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen.

12. Overgangsbepalingen:

1. EERSTE BOEKJAAR: Het eerste boekjaar loopt vanaf 30 januari 2012 tot 31 december 2013.

2. JAARVERGADERING: De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend veertien,

3.VOLMACHT

Bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, wordt verleend aan de commanditaire vennootschap met burgerlijke aansprakelijkheid AFIDAC, met maatschappelijke zetel gelegen te 2200 Herentals, Notelarenlaan 16, met recht van in de plaatsstelling, teneinde het ncdige te doen voor de inschrijving van de vennootschap en alle latere wijzigingen en schrapping in het ondernemingsloket, de kruispuntbank voor ondernemingen, en de eventuele inschrijving als belastingplichtige bij het Bestuur van de Belastingen over de Toegevoegde Waarde.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL UITSLUITEND BESTEMD VOOR HET VERWERVEN VAN DE RECHTSPERSOONLIJKHEID

WIM DE SMEDT

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte

, .y

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

" Váór behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
SEVENOAKS

Adresse
AUGUSTIJNSLEI 36 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande