SEVYDAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SEVYDAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 552.922.071

Publication

04/06/2014
ÿþ mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

2141973 na neerlegging ter griffie van de akte

1 bel ai @I

Sta













Rechtbank van koophandel

Antwerpen

23 MEI 2014

af q . twerpen



Ondernemingsnr : 0552. 922" .071





Benaming (voluit) : SEVYDAN

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Groeningenlei 134

(volledig adres) 2550 Kontich

Onderwerp(en) akte : OPRICHTING

Uittreksel afgeleverd v66r registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, afdeling Antwerpen.

Het blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Erik Celis, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 22 mei 2014, dat;

1. Rechtsvorm - naam: De vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft met als naam: "SEVYDAN",

2. Zetel: De zetel is gevestigd te Kontich, Groeningenlei 134.

3. Oprichters:

1. De heer CLAESSENS Yves, geboren te Antwerpen op 28 augustus 1959, wonende te 2550 Kontich, Groeningenlei 134;

2. Mevrouw ROOMS Nadine Jeanne Henri, geboren te Antwerpen (Witrijk) op 1 april 1960, wonende te 2550 Kontich, Groeningenlei 134.

4. Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

5. Gestorte bedrag: Het reeds volgestort deel van het maatschappelijk kapitaal bedraagt zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

6. Nog niet volgestorte inbrengen: Het bedrag van de nog niet volgestorte inbreng door de oprichters

bedraagt in totaal twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00), hetzij:

- zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) nog te volstorten door sub 3.1;

- zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) nog te volstorten door sub 3.2.

7. Samenstelling; In geld.

8. Boekiaar. Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december.. Het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2015.

9. Verdeling van de winst: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten maar mits inachtneming van een gelijk recht voor elk aandeel.

10. Verdeling vereffeninosaldo: Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na

vereffening rekening houdend met hun volstorting. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van storting en.

11. Externe vertegenwoordiging: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden . en in rechte als eiser of als verweerder; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen.

Het bestuur mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen.

12. Niet-statutaire zaakvoerders: Voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar;

11 de heer CLAESSENS Yves, voornoemd;

2/ mevrouw ROOMS Nadine, voornoemd,

13. Commissarissen: Geen.

14. Doel: De vennootschap heeft tot doel:

- Het verlenen van prestaties, diensten, management consultancy en adviezen in de meest ruime zin van

het woord aan industriële en andere bednjven, - aan__ overheidsinstellingen._ sociale instellingen,__non-=

Op de laatste blz. van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

' profitorganisaties, alsook aan particuliere personen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden en dit zowel in België als in het buitenland.

Deze prestaties en diensten kunnen inhouden, zonder limitatief te zijn: sales en marketing, projectmanagement, kwaliteitsbeheer, productontwikkeling en engineering, productiviteitsstudies, interimmanagement, casting en budgetting, strategische planning, communicatie en publicatie en alle andere diensten van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, inclusief informatica en bureaufica.

- Het geven van opleiding in de meest ruime zin.

- Het patrimonium van de vennootschap te beheren in de ruimste zin van het woord, en oordeelkundig uit te breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of te weder beleggen, zowel in roerende als in onroerende goederen, met uitsluiting van de handelingen van vastgoedmakelaar.

- Overgaan tot aankopen, verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren, onderverhuren, in huur nemen of leasen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

Het besturen van vennootschappen, verenigingen of ondernemingen, welk doel zij ook mogen hebben, het deelnemen in en het directievoeren over vennootschappen, verenigingen of ondernemingen, alsook het uitoefenen van de functie van bestuurder of analoge functies in vennootschappen en andere rechtspersonen.

- Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen of het participeren in bestaande of nog op te richten vennootschappen en dit bij middel van inbreng, deelneming, fusie, plaatsing of op iedere andere wijze.

- De aan- en verkoop, de in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel,

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland.

Zij mag alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Daartoe kan zij samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, onroerende goederen kopen en verkopen, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor haarzelf ais voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

15. Gewone algemene vergadering: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de derde vrijdag van de maand juni om achttien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur.

De jaarvergadering wordt gehouden, behoudens anderslufdende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2016.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht.

16. Volmachten: Nihil.

17. De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door KBC Bank.

18. Bijzondere volmacht: Er werd aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Cuinen & Co, Accountants en Belastingconsulenten", rechtspersonenregister Antwerpen, afdeling Tumhout 0860.926.369, met zetel te 2440 Geel, Waterstraat 16, en haar aangestelden, lasthebbers en mandatarissen, elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indepiaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W."; alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR UITTREKSEL (ondertekend)

Frank Liesse

Een geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte.

~'~E~óu;

aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening!

01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 27.07.2016 16358-0477-008

Coordonnées
SEVYDAN

Adresse
GROENINGENLEI 134 2550 KONTICH

Code postal : 2550
Localité : KONTICH
Commune : KONTICH
Province : Anvers
Région : Région flamande