SHELTER NINE

Société en commandite simple


Dénomination : SHELTER NINE
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 838.096.430

Publication

05/08/2011
ÿþMud 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



et.

NEERGELEGD

2 0 -07- 2011

GRIFFIE RECOOffittANK van KOOFNANCEL tc MECHELEN

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

5taatsbla+

11111

+11121486*



Ondemerningsnr: o9i0 ~~o

Benaming l

(voluit) : SHELTER NINE

Rechtsvorm: GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : Hombeeksesteenweg '120, 2800 Mechelen

Onderwerp akte : Oprichting

Tussen ondergetekenden

1.0e heer Len Doens

Twijnstraat 37b

3511 ZH Utrecht

Nederland

NN: 69.06.10-333-06

2.De heer Koen Fontaine

Michielstraat 3

3018 Wljgmaal

NN: 76.01.30-053-68

Artikel 1 Naam

Er wordt een gewone commanditaire vennootschap opgericht onder de benaming SHELTER NINE.

Artikel 2 Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Hombeeksesteenweg 120, 2800 Mechelen. De zetel mag niet

overgebracht warden naar een andere plaats zonder de toestemming van alle vennoten.

Artikel 3 Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in

samenwerking met derden;

Het uitgeven van tijdschriften en reclamebladen, de gratis verdeling of de verkoop hiervan.

Het uitgeven, invoeren, verdelen en verkoop van boeken en audiovisuele producten (o.a. video's, dvd's,

enz.).

Het beheer, ontwerpen, verwerving van alle soorten publiciteitsdragers, de verdeling of de verkoop hiervan

door middel van tijdschriften, gratis reclamebladen of alle andere mediamiddelen.

Het maken van foto's en films voor bedrijven en particulieren: mode- en reclamefotografie en films ten

behoeve van uitgeverijen.

De fabricage, invoer, verdelen en verkoop van sportartikelen (o.a. kledij, toestellen, skateboards, enz.).

Advies verlenen inzake grafische vormgeving, en marketing

Public relations en communicatie

Het ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden en via de verschillende media.

Het ontwerpen van publicitaire teksten en slogans (copywriters)

Het ontwerpen van publicitaire films

Het ontwerpen van publicitaire artikelen

Het concipiëren van reclametechnieken die ernaar streven de individuele consument te benaderen (direct

marketing) door middel van geadresseerde reclame (direct mailing), telefonische koopvoorstellen, het verkopen

van tijd en ruimte voor publiciteit in de diverse media (advertentie-acquisitie).

Organisatie van salons, tentoonstellingen en beurzen

Overige zakelijke dienstverlening, n.e.g.

Productie en realisatie van publicitaire films en promotiefilms, films over technische onderwerpen of over

bedrijven, films met educatieve inhoud of voor vormingsdoeleinden, videoclips.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2011- Annexes du Moniteur belge

De voor rekening van derden uitgeoefende activiteiten die aan de filmproductie verwant zijn, zoals het nasynchroniseren, het toevoegen van speciale effecten, het ontwikkelen, onteren, inkleuren, dubben

Zelfstandig werkende kunstenaars en artiesten

Productie van kunstmanifestaties en voorstellingen door artistieke ensembles het bieden van overig amusement, n.e.g.: circussen, poppentheaters, rodeo's, klank- en lichtspelen, enz.

-De vennootschap heeft tot doel:

1. het beleggen, het Intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handeisvennoot-schappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechterlijk statuut;

2. het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

3. het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbinte-nissen van zelfde ondernemingen.

Deze opsomming Is niai limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn acti-viteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secun-dalre markten, hot statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commercléle, industriële, financiële, roerende of onroerende han-delingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doet of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

-De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, In eigen naam en voor eigen rekening: het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles In de meest ruime betekenis.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarna-men of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en In de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of 1n pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende han-delingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele le vergemakkelijken.

-De vennootschap heeft tot doel In België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

1)het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenshuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, In hel algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

2)het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; elle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in hel bijzonder het beheer en de valorisatie van aile verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

3)het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in aile bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- Of immobiliénvennootschappen of -ondernemingen; het

i C.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2011- Annexes du Moniteur belge

stimuleren, de planning en coordinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financièle bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussen-+komst ot op een andere wijze, een aandeel nemen in aile bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in Belgié of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn acti-vlteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende han-delingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Artikel 4 Duur

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur. Iedere vennoot zal een einde mogen stellen aan de vennootschap mits hij zes maanden vooraf zijn medeven-,noten per aangetekende brief verwittigt.

Artikel 5 Kapitaal -Aandelen

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfduizend euro en wordt vertegenwoordigd door duizend aandelen met een nominale waarde van éénduizendste elk. Het kapitaal wordt ingebracht als volgt :

-door de heer Len Doens: 1.250,00 euro

-door de heer Koen Fontaine; 3.750,00 euro

Als vergoeding voor hun respectieve Inbreng worden aan de vennoten volgende aan-delen toegekend : -aan de heer Len Doens: 25%

-aan de heer Koen Fontaine: 75%

Artikel 6 Beherende en stille vennoten

De heer Koen Fontaine is hoofdelijk aansprakelijke vennoot en wordt beherende vennoot genoemd. De heer Len Doens is stille vennoot. Hij draagt niet verder bij in de schulden en verliezen van de vennootschap dan tot beloop van hetgeen hij beloofd heeft in de vennootschap in te brengen. De machten van de stille vennoten bestaan in :

- de controle van de vennootschap;

- het benoemen en ontslaan van de zaakvoerder(s);

- de goedkeuring omtrent de vervreemding der financiële vaste activa;

- het stemrecht in de algemene vergadering.

Artikel 7 Bestuur van de vennootschap

De vennootschap wordt bestuurd door één zaakvoerder. Wordt tot die hoedanigheid benoemd voor de ganse duur van de vennootschap en als statutaire zaakvoerder, de heer Koen Fontaine. Zijn mandaat kan niet zonder wettige reden herroepen worden zolang de vennootschap duurt.

De zaakvoerder, en in geval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over alle machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen. Voor alle vervreemdingen van on roerende goederen van de vennootschap en het aangaan van leningen, is evenwel het eenparig akkoord van aile vennoten vereist.

Artikel 8 Overdracht van aandelen

Een vennoot kan zijn aandeel in de vennootschap slechts overdragen onder de levenden aan een medevennoot of aan een derde, na vooraf aan alle andere vennoten de mogelijkheid te hebben geboden van zijn aandeel in de vennootschap over te nemen te-ogen een prijs te bepalen in onderling akkoord, of bij gebreke van akkoord tegen een prijs vast te stellen door een deskundige, aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van eerste aanleg van het arrondissement waar de vennoot zijn woonplaats heeft.

Indien verscheidene vennoten de overname wensen, zullen zij het inkooprecht kunnen uitoefenen, ieder naar evenredigheid van het aandeel dat zij op dat ogenblik bezitten in de vennootschap.

Wanneer geen der vennoten wenst gebruik te maken van zijn inkooprecht, kan de vennoot zijn aandeel slechts overdragen aan een derde mits deze derde vooraf aanvaard wordt door de meerderheid van twee derden van de andere vennoten.

De overnemer verkrijgt het bezit van de overgedragen aandelen ten opzichte van der-den eerst na de

vervuiling van de pieegvormen voorzien bij artikel 1690 van het Burger-dijk Wetboek.

Artikel 9 Overlijden

Het overlijden van een vennoot geeft geen aanleiding tot ontbinding van de vennootschap.

Bij overlijden zullen de aandelen van de overleden vennoot toekomen aan zijn erfgenamen, indien aile

andere vennoten hiermede hun akkoord betuigen.

# ~ ~

voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Indien zij niet als vennoten worden toegelaten, hebben zij enkel recht een vergoeding In geld op te eisen,

die overeenstemt met de waarde van het aandeel van de overledene.

De erfgenamen mogen in geen geval de zegels laten leggen of een gerechtelijke inventaris laten opmaken,

noch de normale gang van zaken van de vennootschap befem-meren.

Artikel 10 Boekjaar

Het boekjaar gaat in op 01 juli en eindigt op 30 juni van ieder jaar.

leder jaar op 30 juni zal een inventaris en een balans worden opgemaakt.

Artikel 11 Winstverdeling

De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene onkosten en van de af-schrijvingen.

Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene ver-gadering. Het eenparig

akkoord van de stille vennoten wordt vereist.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2011- Annexes du Moniteur belge De vennoten mogen evenwel bij eenvoudige meerderheid beslissen een reserve-+fonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten. Zij zullen eveneens bij eenvoudige meerderheid mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren, geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij boven op de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Artikel 12 Verliezen

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden volgens dezelfde verhouding ais deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten.

Nochtans zal de bijdrage in de verliezen van de stille vennoten nooit hun inbreng mogen overtreffen.

Artikel 13 Jaarvergadering - Bijzondere algemene vergaderingen

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand december om tien uur ten maatschappelijke zetel.

Iedere vennoot kan steeds een buitengewone algemene vergadering van de venno-ten bijeenroepen. Daartoe moet hij al de medevennoten uitnodigen per aangetekende brief, die ten laatmate acht dagen vóór de vergadering bij de post afgegeven moet zijn. Deze brief moet de dagorde vermelden.

De vergadering zal worden voorgezeten door de heer Koen Fontaine. Zij zal gehouden worden ten maatschappelijke zetel.

Alle beslissingen van de algemene vergadering vereisen de instemming van alle ven-noten, tenzij anders bepaald werd in onderhavige statuten.

Artikel 14 Ontbinding - Vereffening

In geval van ontbinding, benoemt de algemene vergadering bij gewone meerderheid de vereffenaars die al dan niet vennoten kunnen zijn. Zij bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging, alsook de wijze van vereffening.

Worden er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar. Hij heeft de bevoegdheden die het Wetboek van Vennootschappen aan vereffenaars toekent, tenzij de algemene ver-gadering daar bij gewone meerderheid anders over beslist. Hel saldo na sluiting van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten volgens de verhouding van ieders wande-lenbezit.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN - VOLMACHT

1.Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tol dertig juni 2012. De eerste Algemene Vergadering wordt

gehouden in het jaar 2012.

2.Met eenparigheid van stem men wordt volmacht gegeven aan Boekhoudkantoor An Brysse en Partners BVBA vertegenwoordigd door An Brysse, Pater Vandemoerelaan 5, 8420 De Haan, om in naam van de vennootschap alle Stukken te tekenen strekkende tot de inschrijvingen in het handelsregister, aanvraag ondernemingsnummer via kruispuntbank, tot aanvraag van het BTW nummer en het vestigingsattest bij de Kamer voor Ambachten en Neringen en tot het invullen van alle aangiften en formaliteiten terzake en toi het voeren van alle besprekingen en briefwisselingen dienaangaande.

3.De Komparanten verklaren bij toepassing van artikel dertien / bis vennootschappenwet, dat de gewone commanditaire vennootschap SHELTER NINE alle verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert heden.

Verleden te Mechelen, 17 juni 2011

KOEN FONTAINE

Zaakvoerder



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persofo)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
SHELTER NINE

Adresse
HOMBEEKSESTEENWEG 120 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande