SHOES DISCOUNT

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : SHOES DISCOUNT
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 835.725.571

Publication

14/05/2012
ÿþ Mari Word 11.1

tr* j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter griffie van de Rechtbank Kan Koophandel te Aniwerpen, OP

Griffie

IUIII IIl Ii 1 VVII~I

" iaoae~3o"

V beh

aa

Bel Stal

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0835.725.571

Benaming

(voluit) : Shoes Discount

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Offerandestraat 49 - 2060 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding en vereffening van vennootschap, ontslag zaakvoerders, benoeming vereffenaar

Op de bijzondere algemene vergadering van 31 januari 2012 werd besloten de vennootschap te ontbinden in vereffening. De heren Ahmed Mansour en Chabbi llyas worden ontslagen als zaakvoerder en werkend vennoot; de heer Amhed Ejaz wordt ontslagen als zaakvoerder met onmiddellijke ingang

Als vereffenaar wordt benoemd de heer Ahmed Mansour, Herentalsebaan 462 - 2160 Wommelgem per 31 janauri 2012.

Ahmed Mansour vereffenaar

Eijlagen1ii 7iéi Bëlgisè Staatsblacï -14/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

05/05/2011
ÿþ Mod 2.0

LrËl 3 J In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor. behoude

aan het

Belgiscl 5taatsbli

.01--," n,,~q r- ~~~ ~f ,~  '3 ctÿd , ,

1..r.

. CP

21 APR. 2011

Griffie

C"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/05/2011- Annexes du Moniteur belge

111111111111111RIlijii,1111

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

Shoes Discount

vennootschap onder firma

Offerandestraat 49 - 2060 Antwepen

Rechtsvorm

Zetel :

Onderwerp akte : oprichting

Bij onderhandse akte dd 1 april 2011 werd een vennootschap onder firma Shoes Discount opgericht met een kapitaal van 100¬ (honderd euro) welk volledig werd volstort en als maatschappelijke zetel Offerandestraat 49 te 2060 Antwerpen.

De hoofdelijk aansprakelijke (beherende) vennoten zijn, AHMED Mansour, Herentalsebaan 792 , 2160 Wommelgem en CHABBI Ilyas, Granvellelaan 26 - 2150 Borsbeek.

Het boekjaar vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december. Eerste boekjaar vangt aan op 1 april 2011 en eindigt op 31 december 2011. De winstverdeling en reservebepaling gebeurd door de algemene vergadering met gewone meerderheid, bij vereffening wordt het saldo gelijk verdeeld onder de vennoten. Aanduiding van een commissaris is niet van toepassing.

De vennootschap heeft tot doel:De uitbating van een kleinhandel in schoenen, hantassen en accessoires voor dames, heren en kinderen; De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger en als onderaannemer..Dit alles in de meest ruime zin, zowel in binnen  als in buitenland, zowel in groot  als in kleinhandel. Deze omschrijving is geenszins beperkend doch enkel bij wijze van voorbeeld gegeven.Zij kan binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland, alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerrechtelijke verrichtingen doen. Zij kan bij wijze van inbreng, overdracht, samensmelting, inschrijving, participatie, financiële tussenkomst of op een andere wijze zich interesseren in alle vennootschappen en ondernemingen die een gelijkaardig of verwant doel hebben of die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.De vennootschap mag kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.De vennootschap mag mandaten uitoefenen, ook als vereffenaar, in andere vennootschappen.Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.ln de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke, commerciële, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Als eerste zaakvoerders worden aangeduid AHMED Mansour, Herentalsebaan 792 , 2160 Wommelgem , CHABBI Ilyas, Granvellelaan 26 - 2150 Borsbeek en Ahmed Ejaz, Herentalsebaan 792 , 2160 Wommelgem. Tevens wordt hierbij volmacht verleend aan Heidi Janssen - Klaverbloemstraat 63 - 2170 Merksem, om de nodige inschrijvingen en/of wijzigingen te doen m.b.t. BTW en KBO.

Ahmed Mansour en Chabbi Ilyas , zaakvoerders

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
SHOES DISCOUNT

Adresse
OFFERANDESTRAAT 49 2060 ANTWERPEN 6

Code postal : 2060
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande