SHOPPING CENTER MANAGEMENT SERVICES

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : SHOPPING CENTER MANAGEMENT SERVICES
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 444.194.276

Publication

08/07/2013
ÿþr

MaC Wocd 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111111.1p1 j11XII ion

Vc

bek aar Bet(

Staal

neergelegd fer griffie vurr de Reehibelft van Koophandel le Antwerpen, op

Griffie 2 7 MW 2013

Onderneniingsnr : 0444.194.276

Benaming

(voluit) : SHOPPING CENTER MANAGEMENT SERVICES

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2600 Antwerpen (Berchem), Uitbreidingstraat 18 bus 5

(volledig adres)

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING. FUSIE DOOR OVERNEMING  OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP.

Uit een akte verleden voor Notaris Jan Verreth te Lier, houder der minuut en notaris Guy Van den Brande te Lier op 14 juni 2013, geregistreerd te Lier op 18 juni 2013, boek 208, blad 4, vak 11, vijf bladen, geen verzendingen, Ontvangen: 25 ¬ Vijfentwintig, getekend S. VAN BRITSOM Eerstaanwezend Inspecteur bij een fiscaal bestuur ai., blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de bovenvermelde vennootschap met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen heeft genomen:

1. De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van het onderstaande en hiervan de bespreking te hebben gevoerd:

(a) het fusievoorstel van de vennootschappen 'Immobiliën Hugo Ceusters', verder ook genoemd IHC, overnemende vennootschap, en 'Shopping Center Management Services', verder ook genoemd SCMS, overgenomen vennootschap, van 22 maart 2013, neergelegd op de griffie van de rechtbank van Koophandel te Antwerpen op 29 maart 2013, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 10 april 2013 onder nummer 13055903;

(b) het omstandig verslag van het bestuursorgaan van de vennootschap over de voorgenomen fusie van 22 maart 2013, en

(c) het controleverslag betreffende het fusievoorstel opgemaakt door de BVBA VCLJ Bedrijfsrevisoren, met kantoor te 2000 Antwerpen, Leopoldstraat 37, vertegenwoordigd door de heer Hendrik Van Cakenberghe, bedrijfsrevisor, en de CVBA HLB Dodémont-Van Impe & Co, met kantoor te 2030 Antwerpen, Straatsburgdok-Noordkaai 21/10, vertegenwoordigd door de heer Patrick Van Impe, van 12 april 2013 en waarvan het besluit leest als volgt:

"Ondergetekenden, de BVBA VCLJ BEDRIJFSREVISOREN met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Leopoldstraat 37, vertegenwoordigd door de heer Van Cakenberghe Hendrik, bedrjfsrevisor, en de CVBA HLB DODEMEN7-VAN IMPE & Co met maatschappelijke zetel te 2030 Antwerpen, Straatsburgdok Noordkaai 21/10, vertegenwoordigd door de heer Patrick Van Impe, aangesteld door het bestuursorgaan van beide fuserende vennootschappen om het verslag op te maken bedoeld in artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen naar aanleiding van de fusie door overneming van de NV SCMS door de NV IHC, verklaren volgende besluiten te kunnen formuleren :

- wij hebben onze controlewerkzaamheden uitgevoerd overeenkomstig de normen ter zake van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

- de toegepaste methode van waardering, beschreven in de respectievelijke fusieverslagen, alsook het betrekkelijk gewicht dat aan de verschillende methoden is gehecht, passen binnen het kader van de fusieverrichting.

de voorgestelde ruilverhouding die hieruit is afgeleid, waarbij 4.061 nieuwe volgestorte aandelen van de NV IHC worden uitgereikt voor 1.015 aandelen van de NV SCMS, is op redelijke wijze vastgesteld.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

c

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Antwerpen, 12 april 2012"

Waarbij uiteraard "2013" wordt bedoeld.

2, Kennisname van de mededeling van belangrijke wijzigingen die zich hebben voorgedaan in de activa en

passiva van het vermogen van de overnemende vennootschap en van de overgenomen vennootschap, sedert

de datum van het opstellen van het fusievoorstel.

3. Honderd vijfentwintig (125) eigen aandelen van de naamloze vennootschap 'Shopping Center Management Services' worden vernietigd zonder aantasting van het kapitaal, zodat het aandeelhoudersschap van de naamloze vennootschap 'Shopping Center Management Services' bestaat uit duizend honderd vijfentwintig (1.125) aandelen.

4. De vergadering besluit, onder het enkel voorbehoud dat de overnemende vennootschap overgaat tot de voorgestelde fusie op basis van het gemelde fusievoorstel, tot ontbinding zonder vereffening van de vennootschap van de naamloze vennootschap `Shopping Center Management Services', met maatschappelijke zetel te 2600 Antwerpen, Uitbreidingstraat 18 bus 5, ondememingsnummer 0444.194.276, rechtspersonenregister Antwerpen, en tot fusie (door overneming) door de naamloze vennootschap 'Immobiliën Hugo Ceusters', met maatschappelijke zetel te 2600 Antwerpen, Uitbreidingstraat 18 bus 4, ondernemingsnummer 0404.697.064, rechtspersonenregister Antwer-pen, overnemende vennootschap. Het al met terugwerkende kracht vanaf 01 januari 2013 en met overdracht tengevolge van de ontbinding zonder vereffening van de algemeenheid van de activa en passiva van het vermogen, niets uitgezonderd noch voorbehouden.

Het al mits toekenning aan de vennoten van de overgenomen vennootschap van vierduizend êénenzestig (4.061) nieuwe aandelen, volledig volstort, van de naamloze vennootschap 'Immobiliën Hugo Ceusters', zonder aanduiding van nominale waarde.

Overeenkomstig artikel 703 §2 van het wetboek vennootschappen vindt er geen omwisseling plaats van (de honderd en tien (110)) aandelen van de overnemende vennootschap tegen aandelen van de overgenomen vennootschap die worden aangehouden door de overgenomen vennootschap zelf

De nieuwe aandelen zullen van hetzelfde type zijn en dezelfde rechten en voordelen genieten als de bestaande aandelen van de overnemende vennootschap en in de winst delen vanaf het boekjaar tweeduizend dertien. Er wordt geen enkel bijzonder voordeel toegekend aan leden van de bestuursorganen noch van de overgenomen, noch van de overnemende vennootschap.

Alle handelingen verricht door de overgenomen vennootschap zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor de overnemende vennootschap vanaf 01 januari 2013.

De veranderingen in de activa en passiva van de overgenomen vennootschap zullen ten bate of ten schade zijn van de overnemende vennootschap.

De beschrijving van het overgedragen vermogen is terug te vinden in de balans van de vennootschap. Alle goederen worden aan de overnemende vennootschap overgedragen in de staat waarin ze zich bevinden zonder dat enig verhaal kan worden uitgeoefend tegen de overgenomen vennootschap en/of om welke reden ook, en met alle rechten en/of plichten eraan verbonden,

De schulden van de overgenomen vennootschap zullen overgaan naar de ovememende vennootschap met alle rechten en plichten, zonder onderbreking hoe dan ook en zonder dat hieruit vernieuwing voortvloeit.

De overdracht van het vermogen gebeurt op algemene wijze en met behoud van aile rechten en plichten tegenover wie dan ook en uit welke oorzaak ook,

De vergadering bevestigt dat de overgenomen vennootschap geen onroerende goederen en/of zakelijke rechten bezit.

5. Vaststelling van de boekhoudkundige toewijzing van de uit de fusie voortvloeiende overdracht.

De netto waarde van het vermogen van de overgenomen vennootschap gaat over in eigendom van de overnemende vennootschap ten belope van het eigen vermogen ten bedrage van 732.473,50 euro, bestaande uit activa ten bedrage van 4.982.786,10 euro en passiva ten bedrage van 4.250.312,60 euro.

6. De vergadering stelt vast dat, onder de opschortende voorwaarde van stemming door de algemene vergadering van de overnemende vennootschap en van goedkeuring van de hieruit voortvloeiende statutenwijziging, de fusie van rechtswege en gelijktijdig tot stand komt en volgende uitwerking heeft:

a. de ontbinding zonder vereffening van de overgenomen vennootschap, die ophoudt te bestaan;

b. de vennoten van de overgenomen vennootschap, vennoten worden van de overnemende vennootschap;

4  %

c. de overdracht aan de overnemende vennootschap van het gehele vermogen, alle rechten en plichten van de overgenomen vennootschap.

7. De vergadering stelt vast dat de algemene vergadering van de overnemende vennootschap als agendapunt beslist over de uitbreiding van haar doel om het in overeenstemming te brengen, mede met de werkelijke activiteiten van de overgenomen vennootschap.

8. De kwijting van het bestuur van de bestuurders en de commissaris zullen worden goedgekeurd door de algemene vergadering van de overnemende vennootschap,

9, Aan de bestuurders van de overnemende vennootschap worden alle machten zonder enige uitzondering verleend om alle huidige agendapunten en beslissingen uit te voeren.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL,

DE NOTARIS.

Hierbij wordt neergelegd:

1° Afschrift akte van 14 juni 2013.

2° Uittreksel,

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

1' Voor- e

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

16/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.04.2013, NGL 08.05.2013 13116-0552-037
10/04/2013
ÿþ Mod Word 7 LI

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

fzL ~ elf., ..E, .~ficcf,tcank

van Koophandel te Antwerpen, op

2 9 MM 2013

Griffie

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr : 0444194276

Benaming

(voluit) : SHOPPING CENTER MANAGEMENT SERVICES

(verkort)

Rechtsvorm : NV

Zetel : Uitbreidingstraat 18 bus 5, 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIEVOORSTEL

FUSIEVOORSTEL inzake de fusie door overneming van de NV SHOPPING CENTER MANAGEMENT SERVICES door de NV IMMOBILIEN HUGO CEUSTERS

De bestuursorganen, zijnde de bestuurders, van de vennootschappen IMMOBILIEN HUGO CEUSTERS NV en SHOPPING CENTER MANAGEMENT SERVICES NV, hebben op 22 maart 2013 gezamenlijk beslist om aan hun aandeelhouders voor te stellen over te gaan tot een fusie door overneming van de naamloze vennootschap SHOPPING CENTER MANAGEMENT SERVICES ("Overgenomen vennootschap") door de naamloze vennootschap IMMOBILIEN HUGO CEUSTERS ("Overnemende vennootschap").

Het voorstel van de Bestuursorganen wordt geformaliseerd in onderhavig fusievoorstel dat werd opgesteld overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen. Dit fusievoorstel zal neergelegd worden door de respectievelijke Bestuursorganen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

De aandeelhouders van beide vennootschappen zullen uitgenodigd worden tot een Buitengewone Algemene Vergadering die over de voorgenomen fusie zal beslissen ten minste zes weken na de neerlegging van het fusievoorstel,

Verdere toelichting bij dit fusievoorstel zal worden verstrekt in de verslagen van de Bestuursorganen van de twee vennootschappen die overeenkomstig artikel 694 van het Wetboek van Vennootschappen dienen opgesteld te worden, In deze verslagen zal de stand van het vermogen van de te fuseren vennootschappen worden uiteengezet en zal tevens uit een juridisch en economisch oogpunt worden toegelicht en verantwoord : de wenselijkheid van de fusie, de voorwaarden en de wijze waarop ze zal geschieden en de gevolgen ervan, de methoden volgens welke de ruilverhouding van de aandelen is vastgesteld, het betrekkelijk gewicht dat aan; deze methoden wordt gehecht, de waardering waartoe elke methode komt, de moeilijkheden die zich eventueel hebben voorgedaan en de voorgestelde ruilverhouding.

Aan VCLJ Bedrijfsrevisoren Burg. BVBA, vertegenwoordigd door de Heer Hendrik Van Cakenberghe,: bedrijfsrevisor, en aan de CVBA HLB Dodémont-Van Impe & Co, vertegenwoordigd door de heer Patrick Van, Impe, is door de Bestuursorganen de opdracht gegeven om de in artikel 695 van het Wetboek van; Vennootschappen bedoelde verslagen op te stellen. In deze verslagen zal de bedrijfsrevisor inzonderheid verklaren of de ruilverhouding naar zijn mening al dan niet redelijk is.

A.RECHTSVORM, NAAM, DOEL EN ZETEL VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

1.De overnemende vennootschap

De overnemende vennootschap is IMMOBILIEN HUGO CEUSTERS. Zij heeft de rechtsvorm van een: naamloze vennootschap en heeft haar maatschappelijke zetel te 2600, Uitbreidingstraat 18, bus 4,

Haar doel luidt als volgt:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft tot doel :

- Het uitbaten van een agentschap voor onroerende goederen. De vennootschap is gerechtigd betreffende alle zaken van makelaarschap met betrekking op onroerende goederen en handelsfondsmaatschappijen.

De vennootschap mag verder alle handelingen verrichten, zo roerende als onroerende, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan of het verwezenlijken ervan kunnen bevorderen. Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in, samenwerken of samensmetten met andere ondernemingen die een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of wier medewerking haar op één of andere wijze nuttig kan zijn. Zij mag leningen doen aan, en waarborgen stelten voor derden,

2,De overgenomen vennootschap

De overgenomen vennootschap is SHOPPING CENTER MANAGEMENT SERVICES, Zij heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap en heeft haar maatschappelijke zetel te 2600 Berchem, Uitbreidingstraat 18 bus 5.

Haar doel luidt als volgt:

De vennootschap heeft als doel :

Het beheer en de exploitatie van shopping centers, openbare parkings, feest- en tentoonstellingsruimtes en alle andere onroerende goederen met commerciële bestemming, en dit voor eigen rekening of voor rekening van derden ( eigenaars, huurders, handelsuitbaters, erfpachters,...).

De vennootschap mag alle handelingen verrichten, zowel roerende als onroerende, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan of het verwezenlijken ervan bevorderen.

Zo onder meer : alle aktiviteiten inzake het administratief, financieel, juridisch en technisch beheer, d publiciteits- en promotievoering, het organiseren van publiekgerichte manifestaties, marktonderzoeken en enquêtes, alle verkopingen, verhuringen en overdrachten van handelsfondsen, taxaties,...

De vennootschap kan optreden als vastgoedhandelaar, alsmede ais tussenpersoon bij vastgo edverrichtingen.

De vennootschap is tevens gerechtigd tot alle werk in onroerende staat, zoals onder andere het onderhoud, de reiniging, de herstellingen, de inrichting van onroerende goederen.

Dit werk in onroerende staat houdt tevens alle daarmee samenhangende leveringen van goederen en verrichtingen van diensten in.

Zij mag bovendien samenwerken met, deelnemen in, op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief het volledig eigen vermogen.

Zij mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht.

Zij mag onder meer een aandeel nemen bij wijze van inbreng, afstand, fusie, inschrijving, participaties, financiële tussenkomst of anderszins, in aile vennootschappen ondernemingen of verrichtingen, met gelijkaardig doel of van aard de verwezenlijking van haar doel te begunstigen. Zij kan de functie van bestuurder of vereffenaar uitoefenen in andere vennootschappen, en mag borg verstrekken voor derden in het raam van haar doel. Bovenstaande opsomming is indicatief en niet beperkend.

B.RUILVERHOUDING VAN DE AANDELEN

De ruilverhouding van de aandelen is vastgesteld op 4.061 nieuwe kapitaalsaandelen IMMOBILIEN HUGO CEUSTERS NV, met name 4.061 voor 1.015 maatschappelijke aandelen SHOPPING CENTER MANAGEMENT SERVICES NV,

Er wordt geen opleg in geld voorzien.

C.WIJZE WAAROP DE AANDELEN IN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP WORDEN UITGEREIKT

De aandelen op naam zullen automatisch worden omgezet in aandelen IMMOBILIEN HUGO CEUSTERS NV,

De nieuwe aandelen IMMOBILIEN HUGO CEUSTERS NV zullen het voorwerp uitmaken van inschrijvingen in het aandelenregister van IMMOBILIEN HUGO CEUSTERS op initiatief van de Bestuursorganen van IMMOBILIEN HUGO CEUSTERS NV.

1.

0

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

D.DATUM VANAF WELKE DEZE AANDELEN RECHT GEVEN TE DELEN IN DE WINST, ALSMEDE ELKE BIJZONDERE REGELING BETREFFENDE DIT RECHT

De nieuw gecreëerde aandelen zullen recht geven te delen in de winst over het boekjaar ingaand op 1 januari 2013. Er is geen bijzondere regeling betreffende dit recht voorzien.

E.DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De handelingen van de over te nemen vennootschap SHOPPING CENTER MANAGEMENT SERVICES NV worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap IMMOBILIEN HUGO CEUSTERS NV vanaf 1 januari 2013.

F.RECHTEN DIE DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP TOEKENT AAN DE VENNOTEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP, DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN, ALSOOK AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN

Alle aandelen die het kapitaal van de overgenomen vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de overnemende vennootschap geen aandelen, welke bijzondere rechten toekennen, gecreëerd zullen worden.

Er bestaan geen andere effecten dan aandelen in het kapitaal binnen de over te nemen vennootschap.

G.BEZOLDIGING DIE WORDT TOEGEKEND AAN DE BEDRIJFSREVISOR VOOR HET OPSTELLEN VAN HET IN ARTIKEL 695 BEDOELDE VERSLAG

Aan VCLJ Bedrijfsrevisoren Burg. B.V.B.A., vertegenwoordigd door de Heer Hendrik Van Cakenberghe, bedrijfsrevisor, is door de Bestuursorganen de opdracht gegeven om het in artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen bedoelde verslag op te stellen. De bezoldiging voor deze opdracht is vastgesteld geworden op 6.000,00 Euro (exl. BTW ),

Aan de CVBA HLB Dodémont-Van Impe & Co, vertegenwoordigd door de heer Patrick Van lrnpe, is door de Bestuursorganen de opdracht gegeven om het in artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen bedoelde verslag op te stellen. De bezoldiging voor deze opdracht is vastgesteld geworden op 3.000,00 Euro (exl. BTW).

H.BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de bestuurders van de overgenomen vennootschap, noch aan de bestuurders van de overnemende vennootschap.

I. Statutenwijziging

Ten behoeve van de fusie zal het doel van de overnemende vennootschap indien nodig worden uitgebreid zodat zij in overeenstemming zal zijn met de doelstelling van de overgenomen vennootschap. De statuten van de overnemende vennootschap zullen, onmiddellijk na het besluit tot fusie, gewijzigd worden.

Neerlegging

Voor zover als nodig geven de comparanten aan het Accountantskantoor BDO Consultants, Uitbreidingstraat 66, 2600 Berchem, volmacht, met de bevoegdheid van in de plaatsstelling, het fu-isie-ivoormastel neer te leg-gen op de grif,fte van de recht-bank van koop-handel van elk der betrok,ken vennoot-schap-epen.

Fiscale verklaring

De ondergetekenden verklaren dat deze fusie door overneming za[ beantwoorden aan de vereisten gesteld door de artikelen 117 en 120 van het Registratiewetboek en de artikelen 183 bis, 211 en 212 van het Wetboek inkomstenbelasting 1992, evenals de artikelen 11 en 18 § 3 van het B.T.W.-Wetboek.

"

M

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Waarvan akte

Opgemaakt in 6 exemplaren te Antwerpen op 22 maart 2013.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Mevrouw Ingrind Luyten, bestuurder

15/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 24.04.2012, NGL 08.05.2012 12112-0502-037
07/09/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

n IllhI llflhII IflIIJIll 1111 iu

*11135536*

lieetieised iisr "Si vu de Rechtbele# rafe Kaapirerriel b Antwetpea,

16 AUG. 2011

Griffie

Ondernemingsnr : 0444 194 276

Benaming

(voluit) : Shopping Center Management Services

Rechtsvorm : NV

Zetel : Uitbreidingstraat 18/5 te 2600 Antwerpen-Berchem Onderwerp akte : Herbenoeming Bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de Algemene Vergadering van 26 april 2011 :

Met 876 stemmen voor, 374 stemmen tegen en bij 0 onthoudingen wordt de herbenoeming als bestuurder van mevrouw Ingrid Ceusters-Luyten aanvaard voor een termijn van zes jaar, eindigend op de algemene vergadering van april 2017 die beraadslaagt over het boekjaar tweeduizend zestien (2016).

G, 01>Ut eV tin

~ door.

Guido Kestens, bestuurder

Op de lealsle blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de insirurnenterende nolaris, helLij van de perso(o)n(en) bevoegd de iechlspersoon ten aanzien van derden le verlegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/09/2011- Annexes du Moniteur belge

19/05/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 26.04.2011, NGL 17.05.2011 11113-0059-033
21/05/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 27.04.2010, NGL 19.05.2010 10120-0316-031
03/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 28.04.2009, NGL 29.05.2009 09174-0025-031
30/05/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 29.04.2008, NGL 27.05.2008 08159-0305-031
11/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 24.04.2007, NGL 07.06.2007 07196-0214-034
20/03/2007 : AN294418
11/09/2006 : AN294418
05/10/2005 : AN294418
26/05/2005 : AN294418
10/06/2004 : AN294418
28/05/2004 : AN294418
13/04/2004 : AN294418
27/05/2003 : AN294418
16/12/2002 : AN294418
03/07/2002 : AN294418
13/06/2002 : AN294418
01/08/2001 : AN294418
15/09/2000 : AN294418
07/07/2000 : AN294418
01/09/1998 : AN294418
15/01/1993 : AN294418
15/06/1991 : ME70193

Coordonnées
SHOPPING CENTER MANAGEMENT SERVICES

Adresse
UITBREIDINGSTRAAT 18, BUS 5 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande