SIGN

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : SIGN
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 823.831.886

Publication

13/03/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 11.03.2014, NGL 11.03.2014 14061-0450-015
29/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 19.07.2013 13342-0115-018
19/03/2013
ÿþ Mod Word 11 -1

In de bislagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van1lE RECH-11

VAN KOOPHANDEL

Ondernemingsnr : 0823831886

Benaming

(voluit) : Sign

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Kasteleinsstraat 11, 9150 Kruibeke

(voiledig adres)

Onderwerp akte : Ontslagen en benoemingen

Op de bijzondere algemene vergadering, gehouden op 27/12/2012 werd met eenparigheid van stemmen beslist om het ontslag te aanvaarden van de heer Marc van de Vijver als (afgevaardigd) bestuurder met ingang vanaf 1 januari 2013.

Er werd eveneens beslist om de heer Jimmy Cloostermans te benoemen als bestuurder met ingang vanaf 1 januari 2013.

Frank Hellebosch

Bestuurder

Michel Vercauteren

Bestuurder

iu 1111





0 8 MARI 2013

DENDERMONDE

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/08/2012
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0823.831.886

Benaming

(voluit) : SIGN

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9150 Kruibeke, Katseleinsstraat 11A

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALW1JZ1GING

Uit een akte verleden op negentien juli tweeduizend en twaalf voor Meester Annekatrien Van Oostveldt, geassocieerd notaris te Antwerpen-Merksein, blijkt dat :

1/ Het kapitaal verminderd werd met tweehonderdduizend euro (200.000,00 ¬ ) om het kapitaal te verminderen van driehonderd vijftigduizend euro (350.000,00 ¬ ), tot honderd vijftigduizend euro (150.000,00¬ ), door aanzuivering van de geleden verliezen, zonder vernietiging van aandelen. De kapitaalvermindering zal plaatshebben zonder vernietiging van aandelen doch met evenredige vermindering van de fractiewaarde van de aandelen.

2/ het kapitaal verhoogd werd met tweehonderdduizend euro (200.000,00¬ ) om het maatschappelijk kapitaal te brengen van honderd vijftigduizend euro (150.000,00¬ ) op driehonderd vijftigduizend euro (350.000,00 ¬ ), door inbreng in geld, door creatie van vijfhonderd veertig (540) nieuwe aandelen, van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen, en die in de winsten en verliezen zullen delen vanaf de verwezenlijking van de kapitaalverhoging; alsook inschrijving en afbetaling van de nieuwe aandelen.

3/ De vergadering beslist heeft artikel 5 van de statuten te wijzigen en te vervangen door de volgende tekst

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt driehonderd vijftigduizend euro (350.000,00 ¬ ), verdeeld in duizend vijfhonderd veertig (1.540) aandelen zonder nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigende één/duizend vijfhonderd veertigste (1/1.540e) van het kapitaal,"

41 De vergadering beslist heeft volgende regeling goed te keuren betreffende de overdracht van aandelen, meer bepaald een voorkoopregeling en goedkeuringsclausule, door toevoeging van een nieuw artikel 10bis

"Artikel 10BIS - AFSTAND EN OVERDRACHT VAN AANDELEN.

1, Behoudens de gevallen van erfopvolging, van vereffening van de gemeenschap tussen echtgenoten of de overdracht, hetzij aan een echtgenoot, hetzij aan een bloedverwant in de opgaande of de nederdalende lijn, kunnen de aandelen op naam of de gedematerialiseerde aandelen niet afgestaan of overgedragen worden, dan nadat de bestaande aandeelhouders hebben afgezien van hun voorkooprecht bovendien geen andere overnemers werden voorgedragen, zoals hierna bepaald.

Dit voorkooprecht kan uitgeoefend worden door de aandeelhouders in verhouding tot hun aandelenbezit, of in verhouding tot het onderling aandelenbezit van de aandeelhouders die van het voorkooprecht gebruik wensen te maken.

Bovendien moet ingeval geen voorkooprecht wordt uitgeoefend elke afstand of overdracht de goedkeuring bekomen van de raad van bestuur, beslissende met twee/derden meerderheid van stemmen.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de

111111180111 H11111111

*12145381*

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

-4,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

2. Te dien einde moet de betrokken aandeelhouder aan de voorzitter van de raad van bestuur per aangetekende brief zijn verzoek om goedkeuring of de uitnodiging om het recht van voorkoop uit te oefenen laten kennen, en het aantal aandelen dat hij wenst te

vervreemden vermelden, met aanduiding van hun nummers, alsook van de prijs die hij ervoor vraagt en de betalingsmodaliteiten van deze prijs, waaronder redelijke termijnen en gebeurlijke rente. Met dezelfde aangetekende brief dient de aandeelhouder de identiteit op te geven van de gebeurlijke overnemer(s).

De raad van bestuur dient een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen opdat zou kunnen beslist worden over het uitoefenen van het voorkooprecht en de gevraagde goedkeuring. De buitengewone algemene vergadering moet plaatsgrijpen binnen de maand na de in het vorig lid bedoelde kennisgeving.

Indien het voorkooprecht niet wordt uitgeoefend, dient de raad van bestuur zich over het verzoek tot goedkeuring uit te spreken binnen de drie maanden te rekenen van de datum van het verzoek om goedkeuring van de overdracht, bij gebreke waarvan de overdracht vrij kan geschieden, volgens hetgeen in voornoemde kennisgeving bepaald wordt, behoudens de gevallen hierna bepaald.

Indien het voorkooprecht wordt uitgeoefend, dienen de betrokken aandeelhouders binnen een termijn van drie maanden die ingaat één maand vaar het verstrijken van de in het vorig lid bedoelde termijn, de aandelen over te nemen tegen de door de overdrager gevraagde prijs, of ingeval met de overdrager geen overeenkomst kan gesloten worden en deze niet bepaald werd als hierna bepaald in punt 4., tegen een prijs die bepaald wordt door een deskundige aangesteld in gemeenschappelijk overleg door de partijen of bij gemis aan overeenstemming door de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel uitspraak doende in kort geding. Het ereloon van de deskundige zal door de overdrager gedragen worden, behoudens ingeval de prijs der aandelen de fractie-waarde als bepaald in punt 4. niet te boven gaat en het ereloon alsdan ten laste valt van de andere vennoten

Indien geen gebruik wordt gemaakt van het voorkooprecht, en de raad van bestuur bovendien de goedkeuring weigert, kan hij binnen een termijn van drie maanden die ingaat één maand vaar het verstrijken van de in het derde lid hierboven bedoelde termijn, natuurlijke of rechtspersonen als koper voorstellen aan de overdrager, mits deze aanvaard worden als aandeelhouder(s) door de raad van bestuur, beslissende met tenminste dezelfde twee/derden meerderheid.

Deze personen kunnen de aandelen overnemen volgens de modaliteiten bepaald bij overname door aandeelhouders bij uitoefening van hun voorkeurrecht.

3. Zo de aandelen verworven worden door aandeelhouders krachtens het voorkooprecht of door derden welke voorgedragen werden als bepaald in 2. hierboven, en de overdrager in zijn kennisgeving van de overdracht geen of onredelijke betalingstermijnen voorzag, kan de raad van bestuur betalingstermijnen opleggen, die naargelang de hoegrootheid van de prijs in redelijkheid dienen bepaald te worden, doch de zes maand niet mogen overtreffen.

Indien de prijs niet onmiddellijk wordt betaald, heeft de overdrager op bedoelde aandelen een pandrecht dat ingeval de aandelen op naam zijn zal aangetekend worden in de het vennootschapsregister, en ingeval de aandelen aan toonder zijn zal uitgeoefend worden door inbezitname van de aandelen, voorwerp van het pand, door de vennootschap zelf.

De overdrager zal tot de dag van de volledige betaling van rechtswege recht hebben op een interest op het nog verschuldigd bedrag gerekend tegen twee frank per honderd (2 %) 's laars boven de discontovoet van de Nationale Bank van België voor niet-geaccepteerde wisselbrieven, Deze gaat in op de dag dat de overdracht tot stand komt.

4. De door de afstand doende of overdragende partij op te geven waarde van de aandelen zal gelijk dienen te zijn aan de fractie-waarde van de aandelen in het eigen vermogen, zoals dit door de jaarlijkse algemene vergadering zal worden vastgesteld. Bij ontstentenis van deze vaststelling en ontstentenis van overeenkomst betreffende de prijs, zal de waarde van de aandelen bepaald worden door een deskundige aangesteld in gemeenschappelijk overleg door de partijen overeenkomstig artikel 1854 van het Burgerlijk Wetboek, of indien er geen overeenstemming bestaat over de deskundige, aangesteld door de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van het arrondissement waar de zetel van de vennootschap gevestigd is en die uitspraak doet als in kort geding.

5. Hoe de overdracht ook gebeurt, zal in afwijking van artikel 1583 van het Burgerlijk Wetboek de eigendomsoverdracht slechts kunnen plaatsgrijpen bij de materiële aflevering van de titels.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

De afstanden en overdrachten van aandelen op naam worden ingeschreven in het register der vennoten. Deze inschrijvingen zijn gedagtekend en ondertekend door de overdrager en overnemer ingeval van afstand of overdracht onder levenden en door de overnemer en twee bestuurders ingeval van overdracht wegens overlijden.

6. Elke overdracht van aandelen die in strijd met dit artikel zou gebeuren is nietig en in ieder geval niet tegenstelbaar aan de vennootschap, die derhalve het recht zal hebben om ingeval van aandelen op naam de overschrijving ervan in het register te weigeren, en ingeval van aandelen aan toonder de personen die onrechtmatig aandelen verwierven, de toegang tot de algemene vergadering te ontzeggen.

Elke aandeelhouder kan bovendien schadevergoeding eisen ingeval van overdracht van aandelen in strijd met de hier vermelde clausules.

7. Voor het overige wordt verwezen naar artikel 510 van de Wetboek van Vennootschappen." Dit besluit werd met éénparig goedvinden genomen.

5/ De vergadering besliste in artikel 6, 7, 9 en 11 van de statuten de woorden "ten overstaan van een notaris` te schrappen.

De vergadering besliste eveneens artikel 8 van de statuten te schrappen en te vervangen door volgende tekst

"Wanneer ten gevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet een buitengewone algemene vergadering bijeenkomen, binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of had moeten worden vastgesteld, om te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen."

Dit besluit werd met éénparig goedvinden genomen,

61 De vergadering besliste artikel 19, 20, 21 en 22 van de statuten te schrappen, en te vervangen door volgende tekst :

"Artikel 19.

De raad van bestuur heeft de bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Artikel 20.

De raad van bestuur kan het intern dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen aan een of meer van zijn leden, aan een of meer directeurs of aan een directiecomité, waarvan hij de bevoegdheden, de onderlinge taakverdeling en de vergoeding bepaalt.

Artikel 21,

De vennootschap wordt geldig aan derden verbonden en in rechte vertegenwoordigd door één gedelegeerd bestuurder, daartoe benoemd door de raad van bestuur, die afzonderlijk handelt.

Evenwel, met betrekking tot alle handelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag dat de som van vijfentwintigduizend euro (25.000 ¬ ) overschrijdt, is evenwel de gezamenlijke handtekening van twee bestuurders vereist. Deze beperking van hun bevoegdheid kan niet worden ingeroepen tegen derden, tenzij bewezen is dat dezen daarvan kennis droegen of, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de bestuurders warden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Artikel 22.-

a

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

De raad van bestuur of twee bestuurders of een gedelegeerd bestuurder kunnen bijzondere en beperkte volmachten verlenen aan personen, leden van de raad, vennoten of niet vennoten.

De gemachtigden verbinden de vennootschap aan derden binnen de perken van de hun verleende volmachten."

7/ De vergadering besliste de laatste alinea van artikel 29 van de statuten te schrappen, en te vervangen door volgende tekst

"Iedere algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of bij gebreke van hem, door een gedelegeerd bestuurder of bij gebreke van deze door de oudste aanwezige bestuurder."

8/ De vergadering besliste artikel 32 van de statuten te schrappen, en te vervangen door volgende tekst

"De vennoten worden voor elke algemene vergadering opgeroepen bij aangetekend schrijven, ten minste acht dagen voor de vergadering; indien alle vennoten aan de vergadering deelnemen, kunnen de convocaties achterwege gelaten worden,

De oproeping moet de volledige agenda bevatten. Over daarin niet vermelde onderwerpen kan slechts geldig worden gestemd, indien alle vennoten aanwezig zijn en daarmede akkoord gaan, of indien zij geldig vertegenwoordigd zijn en de volmacht dit toestaat."

9/ De vergadering besliste de statuten te coördineren.

10/ De aandeelhouders zijn in buitengewone algemene vergadering samengekomen, en hebben na beraadslaging beslist met eenparigheid van stemmen het ontslag te aanvaarden ais gedelegeerd-bestuurder en als bestuurder van de heer Vercauteren Michel Jozef Gerarda, wonende te Temse, Doornstraat 92, met nationaal nummer 73.07.14-367.19; en als bestuurder van de heer Hellebosch Frank Monique Marcel Maria , wonende te Antwerpen, Zonnewijzerstraat 15, met nationaal nummer 66.08.23-233.34.

Bijkomend werd er beslist met eenparigheid van stemmen om het aantal bestuurders vast te stellen op drie en dat de volgende personen werden aangesteld als bestuurders:

- de heer Vercauteren Michel, voornoemd;

- de heer Hellebosch Frank, voornoemd;

- de heer van de Vijver Marc Karel Elvire, wonende te Kalmthout, Berkendreef 10, nationaal nummer 660712457-36.

111 De raad van bestuur is eveneens in voltallige vergadering samengekomen, en heeft na beraadslaging tot gedelegeerd bestuurder verkozen : de heer Vercauteren Michelen en de heer van de

Vijver Marc, beiden voornoemd, die verklaard hebben te aanvaarden.

Het mandaat van de gedelegeerd bestuurder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist

De raad van bestuur heeft eveneens de heer van de Vijver Marc, voornoemd, benoemd tot voorzitter van de raad van bestuur.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS LUC DE FERM

Tegelijk hiermede neergelegd:

expeditie der akte;

- coördinatie der statuten

Voorbehouden aan net Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 18.07.2012 12310-0458-013
23/05/2011
ÿþmod 2.1

f&

Ondernemingsnr : 0823.831.886

Benaming : SIGN

(voluit)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Kastelein straat 11 A

9150 Kruibeke

Onderwerp akte : NV: kapitaalsverhoging-statutenwijziging

Uit een akte ontvangen door Meester Luc DEHAENE, Geassocieerd Notaris te Gent-Sint-Amandsberg, ondergetekend, op 6 mei 2011, ter registratie neergelegd, blijkt er dat op zelfde datum een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap SIGN, met zetel te Kruibeke, Kasteleinstraat, 11 A, met ondernemingsnummer 0823.831.886, RPR Dendermonde, en B.T.W.-nummer BE823.831.886, opgericht bij akte verleden voor ondergetekende werkende Notaris Luc DEHAENE, op acht maart tweeduizend en tien, waarvan de statuten bekendgemaakt werden in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van drieëntwintig maart tweeduizend en tien, onder nummer 10042351, waarvan het kapitaal werd verhoogd en de statuten werden gewijzigd bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering van acht juli tweeduizend en tien, verleden voor ondergetekende werkende Notaris Luc DEHAENE, bekend gemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van tweeentwintig juli daarna, onder nummer 10109111, waarop met éénparig goedvinden volgende beslissingen werden genomen:

L De algemene vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen tot beloop van honderd vijftigduizend euro (E 150.000,00), om het te brengen van tweehonderdduizend euro (E 200.000,00) op driehonderd vijftigduizend euro (E 350.000,00) zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

De verhoging van het kapitaal wordt tot stand gebracht door storting in geld. De kapitaalsverhoging wordt volstort ten belope van twee vijfden (2/5). Het bedrag van zestigduizend euro (¬ 60.000,00), zijnde het bedrag van de volstorting van de kapitaalverhoging, werd gestort op een bijzondere bankrekening bij BNP PARIBAS FORTIS op rekening nummer 001-6415583-81.

Het bewijs van deponering, dat Ons hierbij overhandigd wordt, werd door de voornoemde Bank afgeleverd op vijf mei tweeduizend en elf.

Ingevolge deze verhoging van het kapitaal beslist de algemene vergadering geen nieuwe aandelen uit te geven, zodat na deze verhoging het kapitaal is gebracht op DRIEHONDERD VIJFTIGDUIZEND EURO (E 350.000,00), vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen zonder vermelding van waarde.

Il. De algemene vergadering beslist om de statuten aan te passen aan de beslissingen genomen bij de behandeling van de voorgaande punten van de agenda.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

(Getekend) Luc DEHAENE, Geassocieerd notaris te Gent-Sint-Amandsberg

Gelijktijdig hiermee neergelegd :

afschrift proces-verbaal dd. 6 mei 2011

- de gecoördineerde tekst van de statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

rRIFFIG Ç.`77---1,ll{

VAN l:003-'1" 1i4i.N10EL

1 1 MEI 2011

DENDERMONDE

na neerlegging ter griffie van de a

110

rime

111111°1111.111111 I* IIi

V beh aa Be' Sta; II

Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2011

22/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.06.2016, NGL 18.08.2016 16435-0547-016
23/11/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
SIGN

Adresse
TEN BERGSTRAAT 4 2830 WILLEBROEK

Code postal : 2830
Localité : WILLEBROEK
Commune : WILLEBROEK
Province : Anvers
Région : Région flamande