SIGNATURE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SIGNATURE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 598.688.354

Publication

26/02/2015
ÿþitou. diladdi id "

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffi w vanzde..akte

Voor-

behoud

en

aan het

miuduiugiiiniu

'15031 49*

uhI1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 5,g. g (~ ,ÿ~" 3~

Benaming V v

(voluit) : SIGNATURE

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2830 Willebroek, Vaartstraat 215

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor, notaris Dominique Maes te Turnhout op 11 februari 2015, neergelegd ter griffie van de reçhtbank van koophandel voor registratie overeenkomstig artikel 173 1 °bis Wetboek Registratierechten, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt :

door

de Heer VERHEYEN Thierry Didier Martha, ongehuwd, geboren te Antwerpen (Wilrijk) op 25 mei 1983, rijksregisternummer 83,05.25-091-64, wonende te 2830 Willebroek, Vaartstraat 215.

vertegenwoordigd door de heer VAN dEN HEUVEL Niais, geboren te Turnhout op 18 oktober 1984, rijksregisternummer: 84.10.18-057.73, wonende te Turnhout, Steenweg op Antwerpen 55 bus 6, handelend krachtens de aangehechte volmacht.

Artikel 1.- Naam

De vennootschap wordt als een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de naam "SIGNATURE".

Artikel 2.- Duur

" De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte tijd.

Artikel 3.- Zetel

De vennootschap is gevestigd te 2830 Willebroek, Vaartstraat 215.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Nederlandstalig gedeelte van het land, mede in Brussel bij besluit van de zaakvoerder.

Artikel 4.- Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

- reclame, beheer van commerciële zaken, zakelijke administratie, administratieve diensten, be-denken van commerciëlë -strâtëgieën en concepten, onder meer doch niefbeperkïfflf "vehicle wrapping";

- verpakkingsdiensten, verpakking van vaar- en voertuigen: aanbrengen van folies op vaar- en voertuigen;

- het geven van opleidingscursussen en workshops met betrekking tot verpakkingsdiensten;

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende

notaris, hetzijvan de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

- wetenschappelijke en technologische diensten, alsmede bijbehorende onderzoeks- en ontwerp-diensten, ontwerp van folies ("wraps") voor vaar- en voertuigen, ontwerp en ontwikkeling van computers en software, ontwerp en grafische vormgeving inzake folies die aangebracht kunnen worden op vaar, voertuigen en gebouwen, ontwikkeling en ontwerp van websites, diensten van illustrators, productontwikkeling;

- verhuur licentieovereenkomsten (in het algemeen verkrijgen, beheren en verhandelen van intel-lectuele eigendomsrechten);

verkrijgen en beheer van onroerend goed;

- verstrekken van informatie aangaande bovenvermelde activiteiten door middel van alle mogelij-ke publicaties, evenals door middel van het geven van voordrachten en cursussen;

- organiseren van, het deelnemen aan opleidingen, cursussen en dergelijke met betrekking tot hier-boven vermelde activiteiten;

Één en ander voor zover de vennootschap of haar aangestelden zal kunnen beschikken over de vereiste kwalificaties en/of vergunningen.

Deze opsomming is niet beperkend.

mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen tot de verwezen-[ijking van haar doel in de ruimst mogelijke zin.

kan tot de verwezenlijking van dit doel alle noodzakelijke en nuttige verrichtin-gen of maatregelen, jet en, gelijkaardige of aanverwante ondernemingen verwerven, en dergelijke ondérsmingen deelnemen, samenwerkingsakkoorden afsluiten, deelnemen aan tijdéljjke ofhietlitde.tijd begrensde verenigingen, licenties en andere gelijkaardige rechten :ine'lïjpnen- en litaitehland toestaan. Zij mag zich voor deze vennootschappen en

verernrdiiíge ü Maller), of'áiral verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire

of andêrg;waarbórcjen ve(strekken.

kan alle corrtmércif le,.finartciële'en handelsverrichtingen van roerende en onroe-rende aard stellen, die r'ëèhtstlé4ecr?onrechtstreeKs met haar doel verband houden.

kan ook functies van bèstiàuçder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen, ongeacht welk doel deze hebben; '

Plaatsing en storting van het kapitaal

De comparant verklaart en erkent dat het maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) volledig onderschreven is.

Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde.

Inbreng in geld

De Heer Thierry Verheyen, voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld van een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), volgestort ten belope van twaalfduizend vierhon-derd euro (¬ 12.400,00) waarvoor hem honderd (100) aandelen worden toegekend.

Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening, onder nummer BE71 3631 4440 6869 bij ING Bank n.v., geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid'SIGNATURE.' in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van depone-ring, afgegeven door voornoemde instelling op 9 februari 2015, dat mij, notaris, is overhandigd om door ondergetekende notaris te worden bewaard.

Ieder aandeel is volstort ten belope van twee I derde.

Artikel 12.- Benoeming-Ontslag

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechts-personen, al dan niet vennoten.

Tot niet-statutaire zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd:

De vennootschap

De vennootschap

De vennootschap

De vennootschap

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voornoemde Heer Thierry Verheyen, die verklaart deze opdracht te aanvaarden en dat er geen maatregel bestaat die zich tegen deze aanvaarding verzet.

Artikel 14.- Intern bestuur Beperkingen

ledere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doet van de vennootschap, met uitzondering van die han-delingen

waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Artikel 16 Externe vertegenwoordigingsmacht

iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Artikel 19. - Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand mei om twintig uur,

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag ge-houden.

de eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand mei 2016 om twintig uur.

Artikel 26. - Boekjaar - Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op,één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boekti- .en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoer-der de inventaris op, alpriiede d_e jaarrekening, overeenkomstig het Wetboek van

Vennootscapen.. '

het eerste boekjaar loopt vanaf rieerlegging'ter griffie van<het"uittreksel van de oprichtingsakte tot 31 december 2015. Daarna volgt °het bpelçjaar'he,t gewone kalenderjaar.

Artikel 27.- Bestemming van de winst - Resérvè

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuÉvere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgerírirn'en om de wettelijke reserve te vor-men, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo zal worden aangewend volgens de beslissingen van de algemene vergadering, in over-eenstemming met alle vigerende wetgevingen terzake.

Bij uitkering van dividenden komen deze de aandeelhouders toe naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gere-serveerd, of een andere bestemming zal krijgen.

MACHTEN

Bij de neerlegging van een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter bevoegde Griffie van de Rechtbank van Koophandel, worden door de comparanten volgende volmachten verleend, met recht van indeplaatstelling, aan Mevrouw De Ruyter Sandra, Lodewijk Andersonstraat 11 - 2180 Ekeren:

Kruispuntbank

voor de administratieve formaliteiten inzake Kruispuntbank van Ondernemingen, de griffie en aile andere formaliteiten;

Ondernemingsloket

voor het vervullen van de administratieve formaliteiten voor de inschrijving, wijziging en/of schrapping in de Kruispuntbank van Ondernemingen (Wet van 16 januari 2003) tot oprichting van een

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende

notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden

Kruispuntbank van Ondernemingen, tot modernisering van het handelsregister, tot oprichting van erkende ondememingsloketten en houdende diverse bepalingen) en alle andere administratieve formaliteiten in verband met aanvraag, wijziging vestigingsgetuigschriften en dergelijke.

B T.W.

voor eventuele inschrijving van deze vennootschap te vorderen als belastingplichtige bij de Belas.3ingen over de Toegevoegde waarde en tot het vervullen van alle voorschriften en formalite(ten ten opzichte van aile fiscale administraties en diensten.

Voor ontledend uittreksel

De notaris,

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift oprichtingsakte.

k

Jr

k `` _ Voor-

behoud

en aan

Bilagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
SIGNATURE

Adresse
VAARTSTRAAT 215 2830 WILLEBROEK

Code postal : 2830
Localité : WILLEBROEK
Commune : WILLEBROEK
Province : Anvers
Région : Région flamande