SIHAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SIHAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 558.929.044

Publication

21/08/2014
ÿþ Mcd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



INIttF il~~Lti."! . ~

1 1 AUG. 2014

RECHTBANK van KOOPHANDEL ANTWER PEN,phfe; rM E CH ELE N



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad











*191580



Ondememingsrtr 6- 4.

Benaming ~1

(voluit) : S1HAN

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2560-Nijlen, Groenstraat 7

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting - statuten - benoeming - volmacht

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Marc VERDONCK te Sint Katelijne-Waver op 7 augustus 2014, neergelegd vôôr registratie, blijkt dat:

De heer KNAEPKENS Peter, geboren te Lier op veertien juli negentienhonderd zesenzeventig, en zijn echtgenote, mevrouw VAN TENDELOO Leen, geboren te Lier op achtentwintig november negentienhonderd zevenenzeventig, samen wonende te 2560 Nijlen, Groenstraat 7,

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam "SIHAN", met zetel te 2560-Nijlen, Groenstraat 7, en dit als eerste adres. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur vanaf 7 augustus 2014.

De vennootschap heeft tot doel:

1. Het uitoefenen van een studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake verzekerings-, financiële, fiscale en juridische aangelegenheden.

2. Het verlenen van diensten op het gebied van advies, analyse en program-mering ten behoeve van: computergebruikers, daaronder begrepen het ontwikkelen van-, de fabricage van-, de handel in-, de verhuur en de import en export van software programma's en opleidingsprogramma's, het aanleggen van computer-; netwerken, het ontwikkelen en exploiteren van industriële en intellectuele eigendomsrechten.

3. Handelsbemiddeling voor de levering van diensten voor de verzekerings-, financiële, fiscale en juridische sector.

4. Het op lange termijn aanhouden van aandelen die afkomstig zijn van verschillende andere bedrijven uit verscheidene economische sectoren - het verwerven en vervreemden van deelnemingen of andere belangen in rechtspersonen, vennootschappen en ondernemingen, het samenwerken daarmee en het besturen daarvan.

5. Het uitoefenen van managements-, consultings- en beheersactiviteiten, waaronder begrepen: het, uitoefenen van managementsfuncties in diverse ondernemingen, het sluiten van consultingovereenkomsten, de bemiddeling in de afsluiting van dergelijke contracten, en het uitoefenen van consultingfuncties op' onafhankelijke wijze.

6. Het verlenen van diensten, zowel consultancy als implementatie- aan derden, op het vlak van bedrijfsbeleid, sales en marketing :

a) professioneel advies aan bedrijven in binnen- en buitenland op strategisch en operationeel vlak,

b) begeleiden van bedrijven in de opmaak van het bedrijfsplan, het marketingplan, het financieel plan en dies meer.

7. Advisering in verband met informaticaprogramma's en de toepassing ervan analyseren, ontwerpen, programmeren en eventueel uitgeven van gebruiksklare systemen, het permanent beheren van en werken met de gegevensverwerkende apparatuur van derden, de samenstelling van databanken door samenbrengen en al dan niet met interpreteren van bestaande gegevens uit verschillende bronnen.

8. Het verlenen van advies over soorten computers (hardware) en hun configuratie en toepassing van bijhorende apparatuur (software).

9. Verwerven en beheren van onroerende goederen of zakelijke rechten daarop, in België of in het buitenland,

10. Vormen en beheren van een roerend patrimonium bestaande uit lichamelijke of onlichamelijke roerende goederen.

11. Het huren, verhuren, in erfpacht of gebruik nemen van onroerende en/of roerende goederen.

12. Het voor eigen rekening beheren van allerhande patrimonia in het algemeen, financiële activa en: beleggingsgoederen in het bijzonder. Verwerven, beheren, vervreemden, valoriseren en cederen van roerende en onroerende goederen en/of rechten onder gelijk welke vorm ook. Het verstrekken van raad en advies in de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Y

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

meest ruime zin der maatschappelijke behoeften, uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadviezen,

De vennootschap zal door middel van inbreng, fusie, inschrijving of om het even welke andere wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen die een gelijksoortig of bijhorend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele ongedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële als roerende of onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel houden of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle manieren en volgens de wijzen die haar het best geschikt lijken.

Verder mag de vennootschap alle transacties verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks ten goede komen van de uitbating; derhalve mag zij financiële transacties verrichten en roerende én onroerende goederen kopen, bouwen, verkopen, huren en verhuren.

Zij mag haar maatschappelijk doel uitoefenen zowel in het binnen- als in het buitenland.

Daarnaast: alle commerciële, industriële, financiële en burgerlijke verhandelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen.

Zij kan samenwerken of deelnemen aan andere ondernemingen die een zelfde of een gelijkaardig doel nastreven, door overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

Zij kan ook, ten bezwarende titel, opdrachten uitoefenen in andere vennootschappen ondermeer opdrachten van bestuur of van vereffenaar.

Tenslotte mag zij zich, ten bezwarende titel, borg stellen voor andere ondernemingen of derden met een al of niet gelijkaardige activiteit alsmede zakelijke of persoonlijke zekerheden vestigen op haar goederen.

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder één/honderdste (1/100-ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Op ieder aandeel is gedeeltelijk gestort, voor een totaal bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR).

De heer Knaepkens Peter, voormeld, verklaarde in te schrijven op éénenvijftig (51) aandelen en op ieder aandeel één/derde (1/3-de) te storten, dus voor een totaal bedrag van drieduizend honderd tweeënzestig euro (3.162,00 EUR).

Mevrouw Van Tendeloo Leen, voormeld, verklaarde in te schrijven op negenenveertig (49) aandelen en op ieder aandeel één/derde (1/3-de) te storten, dus voor een totaal bedrag van drieduizend achtendertig euro (3.038,00 EUR).

Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening, onder nummer BE09 0017 3233 8457, geopend bij de BNP Paribas Fortis te Brussel, ten name van de vennootschap in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door het agentschap te Nijlen van vernoemde instelling op vijfentwintig juli tweeduizend veertien, dat aan de notaris werd overhandigd voor bewaring in het dossier.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Tot statutaire zaakvoerder werd voor de duur van de vennootschap benoemd: de heer KNAEPKENS Peter, geboren te Lier op veertien juli negentienhonderd zesenzeventig, wonende te 2560 mijlen, Groenstraat 7.

Deze aanvaardde de opdracht onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is,

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

tedere zaakvoerder individueel vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Zolang de vennootschap voor het laatst afgesloten boekjaar de drempelbedragen, vermeld in de wet en KB op de jaarrekening niet overschrijdt is de vennootschap niet verplicht 1 of meer commissarissen te benoemen. Worden deze drempelbedragen wel overschreden, dan worden een of meer commissarissen benoemd, onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede zaterdag van de maand december om veertien uur (14.00 u.). Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in België, aangewezen in de oproeping.

De voorwaarden tot toelating tot de vergadering en de uitoefening van het stemrecht geschieden als wettelijk voorzien.

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één juli van ieder jaar en eindigt op dertig juni van het daarop volgende jaar,

Het aanleggen van reserves en de verdeling van de winst geschieden als wettelijk voorzien,

Het eerste boekjaar loopt van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen en tot dertig juni tweeduizend vijftien.

Voorbehouden De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend vijftien.

aan het Bezoldiging van de (statutaire) zaakvoerder

Belgisch Staatsblad Aan de niet-statutair benoemde zaakvoerder kan, onverminderd de vergoeding van zijn kosten, een bezoldiging worden toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering elk jaar wordt vastgesteld en dat ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.Over de bezoldiging van de statutair benoemde zaakvoerder wordt beslist dat over het bedrag en de samenstelling van bedoelde bezoldiging bij latere afzonderlijke bijzondere algemene vergadering nog een beslissing zal worden genomen

Overneming van verbintenissen

De oprichter verklaarde bij toepassing van het Wetboek van Vennootschappen dat de vennootschap de verbintenissen overneemt_die zijn aangegaan voor rekening van de vennootschap in oprichting vanaf 01 juni 2014 tot op.7'augûsf !s'2014...Deze overname geschiedde onder opschortende voorwaarde van de neerlegging op de griffie 'van de: bevoegde Rechtbank van Koophandel van het uittreksel uit de oprichtingsakte en zal bijgevolg pas effect,sor#ëren brat-.zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft.

Volnacht ,',;.

Bijzdrïdere,Veniachit.met rd4ht van indeplaatsstelling en met recht ieder afzonderlijk te handelen, wordt verleend,aan :

- de heer Reiri Djllèrt, tivpnende te Grote Steenweg 78a, 2560 Nijlen (Kessel);

- de vennooteçhp,cµAEiM1N PLUS", met zetel te 2560-Nijlen (Kessel), Kessel-Dorp 22, en haar aangestelden; ~ - -

1. teneinde de zaakvoerder(s) te vertegenwoordigen en bij te staan bij alle diensten en bij het vervullen van aile formaliteiten, zowel deze voortvloeiende uit deze akte als uit aile andere authentieke en onderhandse akten, ondermeer, en dit zonder dat deze lijst beperkend is, bij het ondernemingsloket en bij de belastingdiensten;

2, voor de inschrijving, aansluiting en vertegenwoordiging van de vennootschap en haar zaakvoerder(s) bij sociale verzekeringsfondsen en sociale secretariaten;

3. voor de neerlegging van de oprichtingsakte bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel;

4. voor de inschrijving, wijziging en doorhaling van zowel de zaakvoerder(s) als de vennootschap in de Kruispuntenbank Ondernemingen via de diensten van het ondernemingsloket;

5. voor de aanvraag en schrapping van een BTW-nummer en een ondernemings-nummer;

6. op het gebied van vertegenwoordiging van zowel de zaakvoerder(s) ais de vennootschap.

---- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL -----

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie oprichtingsakte.

Marc VERDONCK, geassocieerd notaris.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2014 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/05/2015
ÿþOndernemingsnr : 0558.929.044

Benaming

(voluit) : SIHAN

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Groenstraat 7 - 2560 Nijlen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering, gehouden op 20 maart 2015 op de maatschappelijke zetel te 20 uur, blijkt de benoeming van Van Tendeloo Leen, wonende te Groenstraat 7 - 2560 Nijlen als mede-zaakvoerder voor onbepaalde duur vanaf 1 april 2015. Het mandaat is onbezoldigd, tenzij er een bezoldiging vastgesteld wordt door de jaarlijkse algemene vergadering. Zij aanvaardt haar mandaat.

De vergadering verleent volmacht aan Rein Dillen en Admin-plus gcv, evenals aan haar bedienden, om

alle nuttige en noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen bij de BTW, directe

belastingen, ondernemingsloket en sociaal verzekeringsfonds.

Getekend,

Rein Dillen

gevolmachtigde

[TL-Lê i~~t ~ Î

Motl Wortl 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lVAp''

EERGELE

.1«ffl11.11" ,.

30 APR. 2015

RECHTBANK van KOOPHANDEL ANTWERPE4ril9. MECHELEN

~

1111111111.1111,111M1!111111111111

25>

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
SIHAN

Adresse
GROENSTRAAT 7 2560 NIJLEN

Code postal : 2560
Localité : NIJLEN
Commune : NIJLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande