SILVER STAR ATC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SILVER STAR ATC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 545.748.328

Publication

16/05/2014
ÿþOndernemingsnr : 0545.748.328

Benaming

(voluit) : Silver Star ATC

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2310 Rijkevorsel, Houtelweg 15

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor notaris Joost Eeman te Gent op 3 februari 2014, neergelegd ter publicatie in de

Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, ondememingsnummer 0545.748.328, blijkt dat :

ingevolge matëriële misslag het eerste boekjaar moet gelezen worden als lopende vanaf datum van

oprichting tot 31 december 2015.

Voor eensluidend uittreksel, notaris Joost Eeman. Mede-neergelegd: expeditie.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

[Lle *Fe

pe

ter griffie van de

I

1111111t1à!111 j1111111111

E

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie

0 6 MEI 2014

ANTWERPEN afdeling i uRIVHOUT De Griffier

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

13/02/2014
ÿþt.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

R

na neerlegging ter griffie Npan-de-

GELEGD

(.5Fir FIE Fi EC

FER, Mit

KOOPHANDEL TUFINHOUT

De griffier Griffie

Ondornerningsnr

Benaming

(voluit) : Silver Star A C

(verkort):

V.

behaat

Bel

Staa *14041906*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/02/2014 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 2310 Rijkevorsel, Houtelweg 15

(volledig adres)

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris EEMAN Joost te Gent op 3 februari 2014, blijkt dat:

1. De heer DE MalLEMEESTER Sylvester Paul Oscar (NN 76.08.22-161.34), geboren te Gent op 22 augustus 1976, ongehuwd, wonende te 2310 Rijkevorsel, Houtelweg 15.

2. Mevrouw VAN DAM Romy Anneke (NN 84.03.13-576.43), geboren te Oosterhout (Nederland) op 13 maart 1984, wonende te 2310 Rijkevorsel, Houtelweg 16.

de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Silver Star ATC." opgericht hebben door inbreng in geld 18.600,00e (achttien duizend zeshonderd euro), volstort E 6.200,00 (zesduizend tweehonderd euro), ten belons van 100 (honderd) aandelen,

Artikel 1.- RECHTSVORM NAAM.

De vennootschap wordt opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en met de naam "Silver Star ATC".

Artikel 2. ZETEL.

De maatschappelijke zetel wordt voor het eerst gevestigd te 2310 Rijkevorsel, Houtelweg 15. Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Artikel 3. DOEL.

De vennootschap heeft tot doel:

- Onderneming voor kweken met verschillende diersoorten, en ln het bijzonder in paarden en paardachtigen, het verhandelen, verzorgen, africhten, onderhouden, stallen en dergelijke van de verschillende diersoorten, en in het bijzonder van paarden en paardachtigen.

- Het in orde brengen en verder uitbouwen van verschillende biotopen voor paarden en paardachtigen en andere diersoorten.

- Het oprichten en uitbaten van een paardenhouderij.

Het uitbaten van pension voor paarden en paardachtigen en andere diersoorten; kleinhandel, groothandel, handelsbemiddeling en verhuur in voeding, benodigdheden en toebehoren paarden en paardachtigen en andere diersoorten; telen van groeten en levensonderhoudende producten en voedingssupplementen voor de paarden en paardachtigen en verschillende diersoorten,

- Het uitbaten van een paardenpension.

- Het uitbaten van een paardenfokkerij.

- Het terbeschikkingstellen van paardenboxen en pistes.

- De exploitatie van maneges.

- De activiteiten van hoefsmid.

Het opleiden van personen voor de paardensport, zowel recreatief als professioneel.

- Het verstrekken van advies aan de organisatie van paardensport evenementen; het zelf organiseren van en deelnemen aan paarden (en pony-)sportevenementen en het beheer ervan; de promotie van paardensportevenementen, als zelfstandige activiteit of voor rekening van derden; overige ondersteunen diensten bij sportmanifestaties; het verlenen van begeleiding, oplelding, technische en financiële steun aan paarciensportbeoefenaars en bij paardensportevenementen; het organiseren van cursussen, workshops, infosossies, beurzen, etc. met betrekking tot paardensport en paardensportevenementen; het promoten van paarclensport en basiseducatie door middel van kampen, themakampen, paardensportdagen, tornooien en



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris,, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

e gj y

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

evenementen; het kopen, verkopen, huren en verhuren van alle artikelen met betrekking tot paardensport en paardensportevenementen.

- Het verlenen van ondersteunende activiteiten met betrekking tot de paardensport,

- Het verzorgen van vervoer voor paarden,

- Het geven van paarden- en ponykampen, clinics en rijlessen.

- Aile fotografische activiteiten waaronder mode- en reclamefotografie, fotografie voor toeristische doeleinden, maken van foto's voor bedrijven en particulieren, fotostudio's, modefotografie evenals onderwaterfotografie, portretfotografie en maken van trouwfoto's en videoreportages en dergelijke.

Zelfstandig werkende kunstenaars en artiesten en alle diensten die verwant zijn aan de scheppende en de uitvoerende kunst.

- Het verlenen van diensten en praktische hulp inzake consultancy, adviesverlening, HR, administratieve prestaties, computerservices, public relations, communicatie en andere zakelijke dienstverlening en dit in de meest ruime betekenis.

Overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering en beheer.

- Ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden vla de verschillende media. - Ontwerpen van publiciteitsartikelen.

- Het uitbaten van gastenkamers, het verzorgen van de ontvangst en het ontbijt voor de gasten,

- Verschaffen van logies voor kortstondig verblijf, al dan niet in combinatie met het verschaffen van maaltijden.

- De exploitatie van degustatie- en verbruikersalon met beperkte of zonder bediening van allerlei koude en warme dranken.

- De bereiding en verkoop van warme en koude belegde broodjes en aanverwante producten;

- Verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en, in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden in croissanteries, crêperies en warme wafelkramen, tearooms, ijssalons en dergelijke, Alsook zoals in cafetaria's, snackbars, sandwichbars en hamburgertent.

- Uitbaten van een verbruikerssalon.

- De aan- en verkoop, in- en uitvoer, handelsbemiddeling, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het aven welke goederen en materialen.

- Het opnemen van mandaten als zaakvoerder, bestuurder en/of vereffenaar, managementactiviteiten van holdings, vertegenwoordigen van bedrijven op grond van bezit of controle over het maatschappelijke kapitaal en andere,

- Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, aile verrichtingen onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuur van roerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop , huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zicht borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

- Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van, en de investering rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

Bijzondere bepalingen; De vennootschap mag aile venichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen. De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere samenhangende doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel,

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België ais in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

Artikel 5.- KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ¬ 18.600,00 (achttien duizend zeshonderd euro).

Het wordt vertegenwoordigd door 100 (honderd) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder éérghonderdste (11100) van het kapitaal vertegenwoordigen.

t " 'edeor-behoyden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/02/2014 - Annexes du Moniteur belge



Artikel 11.- JAARVERGADERING -

De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede vrijdag van de maand juni om 20.00 uur.

Artikel 14.- STEMRECHT -

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 20.- BESTUURSORGAAN.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet

vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Artikel 21.- BESTUURSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het

doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene

vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder

handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere

volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn,

dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 22.- VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens

derden en In rechte ais eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht

aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 24.- BOEKJAAR -

Hat boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jean

Artikel 25.- WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de

vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve

één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo

van de nettowinst.

BENOEMING VAN EEN NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER.

Onmiddellijk hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerders, en dit voor

onbepaalde duur, bevoegd zoals vermeld in artikel tweeëntwintig:

- De heer De Meulemeester Sylvester, voornoemd.

- Mevrouw Van Dam Romy, voornoemd.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 31 maart 2015.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en zestien.

AANSTELLING VASTE VERTEGENWOORDIGER

De Algemene Vergadering besluit om de heer De Meulemeester Sylvester voornoemd, aan te stellen ais

vaste vertegenwoordiger Ingeval de vennootschap een bestuursmandaat In andere vennootschappen zou

opnemen

VOLMACHT BTW- ONDERNEMINGSLOKET

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan ACT BVBA Administration, Consultancy & Taxes

gevestigd te 9700 Oudenaarde, Jacop Lacopsstraat 20 bus 207 om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aile

nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de aanvraag van een BTW-nummer en de aansluiting bij

het Ondememingsloket

BEKRACHTIGING HANDELINGEN GESTELD IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap,

worden - in toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen - alle handelingen gesteld in

naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bij deze bekrachtigd en overgenomen door de

vennootschap en dit voor de periode van 2 januari 2014 tot op heden.

Partijen erkennen door ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de wenselijkheid om deze

bekrachtiging, na verkrijging van de rechtspersoonlijkheid, door de zaakvoerder te laten bevestigen. Zij

erkennen tevens ingelicht te zijn omtrent de noodzaak om eventuele handelingen die zullen ,:;so;t:I:

worden

tussen de dag van heden en de dag van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid op dezel

te laten

bekrachtigen door de zaakvoerder zodra de rechtspersoonlijkheid is verkregen.

Voor éénsluidend uittreksel, Getekend, notaris Joost EEMAN. Mede neergelegd: exp

fe

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterendo notaris, hetzij

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoor. I

Verso Naam en handtekening

Coordonnées
SILVER STAR ATC

Adresse
HOUTELWEG 15 2310 RIJKEVORSEL

Code postal : 2310
Localité : RIJKEVORSEL
Commune : RIJKEVORSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande