SIM PUBLISHING

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : SIM PUBLISHING
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 829.712.363

Publication

28/11/2013
ÿþ"ciw-NI.

M°aWord 11A

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

igoopeegd ter gela vnrt de Rechtbank ;º%~ Kacp#uanci41're i)ilst^.r£'r,OerL op

Griffie 1 8 2.013

"

11111111)111.11!10111111

Ondememingsnr: 0829.712.363 Benaming

(voluit) : SIM PUBLISHING

(Verkant)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 2000 Antwerpen , Sint Katelijnevest 6112

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging door inbreng in natura

Er blijkt uit een akte verleden voor Filip JUNIUS, notaris te Hasselt (Kiewit), op 12 november 2013, te registreren, dat een buitengewone aandeelhoudersvergadering is gehouden van de naamloze vennootschap; "SIM PUBLISHING" waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 2000 Antwerpen, Sint-Katelijnevest; 61/2; vallende onder het rechtsgebied Antwerpen, ondernemingsnummer 0829.712.363. die besloot

1) na kennisname en goedkeuring van het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Beckers, Loenders & C°s" met zetel te 3510 Hasselt, Diestersteenweg 146 , dat als volgt besloot :

" IV. Conclusies

Ondergetekende, Els LOENDERS, bedrijfsrevisor, handelend in haar hoedanigheid van zaakvoerder van de; BV BVBA "BECKERS, LOENDERS & C", bedrijfsrevisoren, met zetel te 3510 KERMT (HASSELT), benoemdi krachtens verzoekschrift dd. 03 september 2013 van de NV "S,i.M. BELGIË", vertegenwoordigd door haar] gedelegeerd bestuurder de heer Boudewijn DUPONT, en door de heer Boudewijn DUPONT, bestuurders van: NV "SIM PUBLISHING", verklaart op basis

haar controlewerkzaamheden met betrekking tot de inbreng in natura, verricht naar aanleiding van d& kapitaalverhoging van de NV "SIM PUBLISHING" door inbreng van een activa-bestanddeel eigendom van de, NV "S.I.M. BELGIË" en door inbreng van twee schuldvorderingen eigendom van de NV "S.I.M, BELGIË" lastens, deze vennootschap, dat:

- de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura

- de beschrijving van de inbrengen in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en, duidelijkheid

- de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch: verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt tenminste overeenkomt met het aantal (1.400) en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen (100,00 Euro), zodat; de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit duizend vierhonderd (1.400) aandelen van de naamloze: vennootschap "SIM PUBLISHING", zonder vermelding van nominale waarde.

Wij wensen er op te wijzen dat de berekening van het aantal uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura met akkoord van alle betrokkenen stoelt op de fractiewaarde van de bestaande aandelen in` plaats van hun intrinsieke waarde.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende: de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Kermt (Hasselt), 23 september 2013

Voor de BV BVBA "BECKERS, LOENDERS & C°",

Bedrijfsrevisoren

Els LOENDERS

Zaakvoerder

(getekend) "

en van het verslag van de raad van bestuur waarin zowel het belang van de kapitaalverhoging als het,

belang van de inbreng voor de vennootschap wordt uiteengezet, ,

Op de laatste blz, van Luik k B Vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

het' maatschappelijk kapitaal kapitaal "te verhogen met -----et maatschappelijk kapitaal te verhogen'met honderd veertigduizend Euro (140.000 ¬ ) om het te brengen van negentigduizend Euro (90.000 ¬ ) tot tweehonderd dertigduizend Euro (230.000 ¬ ) door het creëren van duizend vierhonderd (1.400) aandelen, van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen, en die in de winsten zullen delen vanaf 1 juli 2013.

De aandelen werden onderschreven in natura en volstort, door enerzijds inbreng door een aandeelhouder van schuldvorderingen van globaal negentigduizend Euro (90.000 ¬ ) op de gezegde vennootschap "SIM PUBLISHING" en anderzijds inbreng door een aandeelhouder van een activabestanddeel (ter waarde van 50.000 ¬ ).

De vergadering stelde vast en verzocht mij, Notaris, bij akte vast te leggen dat het kapitaal werd verhoogd tot tweehonderd dertigduizend Euro (230.000 ¬ ), verdeeld over tweeduizend driehonderd aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde

2) de statuten te wijzigen als volgt:

Artikel 5 : vervangen door volgende tekst : "Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op tweehonderd dertigduizend Euro (230.000 ¬ ). Het is verdeeld in tweeduizend driehonderd (2.300) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder één/tweeduizend driehonderdste van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigen,"

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

notaris F. ,funius

- de expeditie van de notulen ;

- bijzonder verslag van de bedrijfsrevisor

- bijzonder verslag van de raad van bestuur

- de gecoördineerde tekst van de notulen

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.06.2013, NGL 17.07.2013 13317-0462-014
19/12/2012
ÿþ" Modal rd11,1

r ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

eleergelegd t$r nríffie van de Rechtbank .van ifaephartdal ki11verpnn,,ép -

Gritfiel D.EC,'2012

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

t

Ondetnemingsnr : 0829.71463.-

Benaming

(vola) : NOXVITA CORPORATION

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

" Zetel : 2000 Antwerpen , Sint-Katelijnevest 61/2 '

{volledig adres)

Onderwerp akte : Eenmaking van aandelencategoriën - Kapitaalverhoging - Uitbreiding van het doel - Wijziging van de naam - Bestuur

Er blijkt uit een akte verleden voor Eilip JUNIUS, notaris te Hasselt (Kiewit), op 21 november 2012, te registreren, dat de buitengewone aandeelhoudersvergadering van de naamloze vennootschap "NOXVITA CORPORATION" waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd- is le 2000 Antwerpen, Sint-Katelijnevest 6112; vallende onder het rechtsgebied Antwerpen, ondememingsnummer 0829.712.363, besloten heeft

1) na kennisname en goedkeuring van het bijzonder verslag. van de raad van bestuur, opgesteld bij toepassing van artikel 560 Wetboek van Vennootschappen, en .waarin. de voorgestelde eenmaking van de aandelenCategorien wordt verantwoord,, met behoud van het bestaand aantal aandelen de twee bestaande aandelencategonën af te schaffen : dé vermelding van klasse A respectievelijk B verdwijnt: Elk aandeel heeft voortaan dezelfde' rechten; de statutaire aanpassingen die dit impliceert zijn vervat onder."Wijziging van de statuten".

2) na kennisname en goedkeuring van het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Beckers, Loenders. & Partners" met zetel te 3510 Hasselt, Diestersteenweg 146, opgesteld bij toepassing van artikel 601 Wetboek van Vennootschappen en dat als volgt besloot :.

" IV. Conclusies

Ondergetekende, Els LOENDERS, bedrijfsrevisor, handelend in haar hoedanigheid van zaakvoerder van de BVBA "BECKERS, LOENDERS & PARTNERS", bedrijfsrevisoren met zetel te 3510 -kermt-Hasselt,. benoemd -krachtens verzoekschrift dd. 14 september 2012 van de NV S.I,M. BELGIE, vertegenwoordigd door haar gedelegeerd bestuurder de heer-: DUPONT Boudewijn, en door de heer LESCRINIER..Jan, gedelegeerd bestuurders van NV "NOXVITA CORPORATION", verklaart op. basis van haar controlewerkzaamheden met betrekking tot de inbreng in nature, verricht naar aanleiding van de kapitaalverhoging van de NV "NOXVITA CORPORATION" door inbreng van een schuldvordering in rekening courant lastens deze vennootschap, dat:

- de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng In natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

- de beschrijving van de inbreng in. natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

-de voor de inbreng in nature door de partijen weerhouden méthode van Waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling Waartoe deze ,methode van waardering leidt tenminste overeenkomt met het aantal (280) en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen (100,00 Euro), zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng' in natura bestaat uit tweehonderd tachtig (280) aandelen van de naamloze vennootschap "NOXVITA CORPORATION", zonder vermelding van nominale waarde,

Wij wensen erop te wijzen. dat de berekening van het aantal uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura met akkoord van aile betrokkenen stoelt op de' fractiewaarde van de bestaande aandelen in plaats van hun intrinsieke waarde.

Wij willen er ten slofte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting,

Hasselt, 13 november 2012

Voor de BVBA "BECKERS LOENDERS & PARTNERS",

Bedrijfsrevisoren

Els LOENDERS

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en beedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Y Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2012 - Annexes du Moniteur belge (getekend)"

en kennisname en goedkeuring van van het bijzonder verslag van de raad van bestuur waarin zowel de kapitaaiverhoging als het belang van de inbreng voor de vennootschap wordt uiteengezet en waarin wordt afgeweken van van de conclusies van de bedrijfsrevisor

het maatschappelijk kapitaal te verhogen met achtentwintigduizend Euro (28.000 ¬ ) om het te brengen van tweeënzestigduizend Euro (62.000 ¬ ) tot negentigduizend Euro (90.000 ¬ ) door het creëren van tweehonderd tachtig (280) aandelen, van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen, en die in de winsten zullen delen vanaf 1 januari 2012. Deze aandelen werden toegekend aan de naamloze vennootschap "Service Innovation Management België" afgekort "S.I.M. België" ter vergoeding van de inbreng van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering van achtentwintigduizend Euro (28.000 ¬ ) die zij heeft ten laste van de vennootschap "Noxvita Corporation"

Aldus stelde de vergadering vast en verzocht zij mijj, Notaris, bij akte vast te leggen dat het kapitaal werd verhoogd tot negentigduizend Euro (90.000 ¬ ) verdeeld over negenhonderd (900) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde.

3) na kennisname en goedkeuring van het bijzonder verslag van de raad van bestuur, opgesteld bij toepassing van artikel 559 Wetboek van Vennootschappen, waarin de voorgestelde uitbreiding van het maatschappelijk doel omstandig wordt verantwoord en waarbij een samenvattende staat is gevoegd van de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgestoten op 30 september 2012, het doel uit te breiden door aan artikel 3 volgende tekst toe te voegen voor het laatste !id:

"15. Uitgeverijen van boeken, tijdschriften, revues en periodieken, foto's, gravures en prentkaarten, kalenders, posters en reproducties van kunstwerken, en van software;

16. grafische en indusiriëte vormgeving; de activiteiten van grafische designers;

17. productie van animatie- en andere films en video- en televisieprogramma's, maken van geluidsopnamen en uitgeverijen van muziekopnamen, ongeacht hun inhoud of bestemming; aile activiteiten die hiermee verband houden zoals, maar niet beperkt tot, het ontwikkelen, monteren, inkleuren, dubben en het inspreken van teksten, en het ondertitelen; alle activiteiten die verband houden met studio's voor audio- of video-opnames, inclusief de terbeschikkingstelling van technisch materieel; de uitgave en distributie van film- en geluidsopnames; het beheer van filmrechten en rechten op audiovisuele producties;

18. ontwikkeling en verkoop van multimediatoepassingen;

19. groot- en kleinhandel en de handelsbemiddeling in computers, randapparatuur en programmatuur (hardware en software), ïn multimedia-apparatuur en  software, in elektronische gegevensdragers en in overige elektronische delen en benodigdheden, in papierwaren en kantoor- en schoolbenodigdheden, in foto- en filmapparatuur en in overige optische artikelen en in alle bureelmeubilair, -machines en  materieel; onderhoud en reparatie van computers en randapparatuur; alle overige activiteiten in verband met de hardware, software en toepassingen van computers;

20. alle dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatie;

21. het verlenen van advies en praktische hulp aan de bedrijven in verband met public relations en communicatie;

22. marktonderzoekbureau;

23. reclamebureau; het ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden via de verschillende media;

24. het schrijven en ontwerpen van teksten en slogans ondermeer, maar niet beperkt tot, publiciteit en reclame; het ontwerpen van publicitaire artikelen; het verkopen van tijd en ruimte voor publiciteit in de verschillende media."

4) de naam van de vennootschap te wijzigen in "SIM Publishing"

5) de statuten te wijzigenats volgt

.Artikel 1 : vervangen door volgende tekst : "De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap en draagt de naam "S1M PUBLISHING".".

»Artikel 2: het eerste lid vervangen door volgende tekst : "De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2000 Antwerpen , Sint-Katelijnevest 6112. "

»Artikel 3: wijzigen conform het besluit inzake de doeluitbreiding

.Artikel 5 : "Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op negentigduizend Euro (90.000 ¬ ). Het is verdeeld in negenhonderd (900) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder éénlnegenhonderste van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigen."

-Artikel 17 : het eerste, tweede en derde lid vervangen door volgende tekst : "De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit het aantal leden vastgesteld door de algemene vergadering; de bestuurders zijn al dan niet aandeelhouders van de vennootschap. Zij worden benoemd door de algemene vergadering benoemd voor een duur die zes jaren niet te boven mag gaan. Zij kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen. Aftredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Er moeten ten minste drie bestuurders zijn. Wanneer de vennootschap evenwel is opgericht door twee personen of wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn."

'Artikel 20 : vervangen door volgende tekst : "Qnverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden, hetzij

door twee bestuurders die gezamenlijk optreden, hetzij binnen de grenzen van het dagelijks bestuur, door de

gedelegeerde bestuurder."

6) bekrachtigt voor zoveel als nodig het besluit van de bijzondere algemene vergadering van

aandeelhouders van 22 oktober 2012, waarbij

- het ontslag van de heer Jan Lescrinier uit zijn functie van bestuurder werd aanvaard;

- de heer Boudewijn Dupont , wonende te 2000 Antwerpen, Sint-Katelijnevest 61/2, tot bestuurder werd

benoemd

en van de raad van bestuur van 22 oktober 2012 waarbij de naamloze vennootschap "Service Innovation

Management België" afgekort "S.LM. België" tot gedelegeerd bestuurder en de heer Boudewijn Dupont tot

voorzitter werd benoemd.

Aldus bestaat de raad van bestuur thans uit.

- de naamloze vennootschap "Service Innovation Management België" afgekort "SAM, België",

vertegenwoordigd door haar gedelegeeerd bestuurder de heer Boudewijn Dupont die tevens als vaste

vertegenwoordiger wordt aangeduid voor de uitoefening van de bestuursopdracht in "Sim Publishing"; de

naamloze vennootschap "Service Innovation Management België" afgekort "S.I.M. België" is tevens aangeduid

als gedelegeerd bestuurder;

-de heer Boudewijn Dupont, voornoemd, tevens voorzitter van de raad van bestuur.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

notaris F. Junius

tegelijk neergelegd

- de expeditie van de akte

- verslag van de Bedrijfsrevisor

- verslag van de raad van bestuur bij toepassing van artikelen 560, 601 en 559 van het Wetboek van

Vennootschappen, met aangehechte staat van actief en passief per 30-09-2012

- de gecoërdineerde tekst van de statuten

.*

Voorbehouden n het

" Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 08.06.2012, NGL 29.06.2012 12237-0436-012
13/03/2012
ÿþMOd word 111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*12055226* 10

Ondernemingsnr : 0829712363

Benaming

(voluit) : NOXVITA CORPORATION

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : SINT-KATELIJNEVEST 61 BUS 2, 2000 ANTWERPEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag, décharge en benoeming bestuurder en gedelegeerd bestuurder

Het blijkt uit het proces verbaal van de bijzondere algemene vergadering en de raad van bestuur

dd. 25 februari 2012 dat ontslag en décharge als bestuurder wordt gegeven aan de heer Boudewijn Dupont,

Sint-Katelijnevest 61/2, 2000 Anwerpen en dat als bestuurder en gedelegeerd bestuurder wordt

benoemd de heer Jan Lescrinier, Engelendreef 14, 2970 Schilde, die verklaart te aanvaarden

en dit voor een periode van zes jaar.

Aldus gedaan te Antwerpen, 25 februari 2012.

NV SIM BELGIË,

gedelegeerd bestuurder,

vertegenwoordigd door

de heer Boudewijn Dupont,

,a ~-~~-°~

ïargiilegr~! fer ,~jrittie von da ies~iiur164_~

vea ;t,00,ohuladel ffl Aüiwerpyn, r~p

0 1 IiAE 2012

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/02/2012
ÿþVoorbehouder aan het Belgisch Staatsbla+

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I~III~ IINVI~IIIIIIIIN

*iaosasss*

]

BRUSSEL

Griffie 3.0 JAN. 24

Ondernemingsnr : 0829712363

Benaming

(voluit) : NOXVITA CORPORATION

(verkort)

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : Harensesteenweg 230 M2.3, 1800 VILVOORDE

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders, verplaatsing maatschappelijke zetel

Het blijkt uit het P.V van de bijzondere algemene vergadering en de raad van bestuur dd. 10 januari 2012 dat de volgende beslissingen worden genomen :

1. Ontslag als bestuurder en gedelegeerd bestuurder van ;

- de GCV Noxvita Dawoud Zerkowitz, Harensesteenweg 230, 1800 Vilvoorde,

vertegenwoordigd door de heer David Dawoud;

- de GCV Dezine Services Zerkowitz, Mechelsesteenweg 530 bus 13, 1930 Nossegem,

vertegenwoordigd door de heer Daniël Zerkowitz

Als de vervroegde algemene vergadering het resultaat per 31.12,2011 heeft goedgekeurd, zal zij

onmiddellijk kwijting verlenen aan de bestuurders.

2. Benoeming als bestuurder van :

- de NV Service Innovation Management Belgium, Sint-Katelijnevest 61 bus 2, 2000 Antwerpen,

met als vaste vertegenwoordiger de heer Boudewijn Dupont, Sint-Katelijnevest 61 bus 2,

2000 Antwerpen;

- de heer Boudewijn Dupont, voornoemd,

3. Benoeming als gedelegeerd bestuurder van de NV Service Innovation Management Belgium, voornoemd, die allen verklaarden te aanvaarden voor een periode van zes jaar en dit vanaf 10.01.2012.

4. Verplaatsing van de maatschappoefijke zetel naar Sint-Katelijnevest 61 bus 2 te 2000 Antwerpen. Aldus gedaan te Vilvoorde, 10 januari 2012.

NV Service Innovation Management Belgium,

Gedelegeerd bestuurder,

vertegenwoordigd door

de heer Boudewijn Dupont,

gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.06.2016, NGL 13.07.2016 16316-0285-012

Coordonnées
SIM PUBLISHING

Adresse
MEIR 24 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande