SIMTACON

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SIMTACON
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 554.993.121

Publication

07/07/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

aan en waarborgen stellen voor derden. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met,

deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

Deze opsomming is niet beperkend noch bepalend en dient in de breedst mogelijke zin uitgelegd te worden.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken, en dit zowel wat betreft commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen en verrichtingen, die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen.

Zij kan deelnemingen en participaties verwerven in andere vennootschappen, zelfs met een verschillend maatschappelijk doel.

Zij kan de functies van bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar, directeur waarnemen in vennootschappen met zowel een verschillend als een gelijkaardig of aanverwant doel.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

3. De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

4. Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Naar aanleiding van de oprichting werd dit kapitaal volstort ten belope van één/derde.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderdste (1/100ste) van het maatschappelijk kapitaal.

5. De oprichters verklaren dat gans het maatschappelijk kapitaal geplaatst is, en dat op de honderd (100) aandelen onmiddellijk in geld werd inge-tekend als volgt:

1. De Heer De Wulf Hans, voornoemd, schrijft in ten belope van veertienduizend achthonderd tachtig euro (¬ 14.880,00), hiervoor worden hem tachtig (80) aandelen toegekend;

2. Mevrouw De Wulf Katrin, voornoemd, schrijft in ten belope van drieduizend zevenhonderd twintig euro (¬ 3.720,00), hiervoor worden haar twintig (20) aandelen toegekend; Zij verklaart op deze aandelen in te schrijven voor rekening van haar eigen vermogen bij wijze van wederbelegging van eigen gelden, met name een schenking door haar vader.

Hetzij in totaal: honderd (100) aandelen die de totaliteit van het kapitaal vertegenwoordigen.

6. In verband met het bestuur en de controle werd het volgende voorzien:

 Artikel 10. Bestuur

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder of de zaakvoerders benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn

De opdracht van de gewone zaakvoerder(s) is herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding. De opdracht van de statutaire zaakvoerder(s) is slechts herroepbaar om gewichtige redenen of met eenparigheid van stemmen van de vennoten.

Wordt tot statutair zaakvoerder benoemd: De heer De Wulf Hans Christiaan Peter Maria (Rijksregister nummer 65.04.18-291.77, geboren te Gent op 18 april 1965, wonend te 2980 Zoersel, Wandelweg 68.

In geval van overlijden of bestendige onbekwaamheid van de statutair zaakvoerder, wordt Mevrouw De Wulf Katrin Elisabeth Godelieve Maria (Rijksregisternummer 68.02.22-226.71), geboren te Wilrijk op 22 februari 1968, wonend te 9140 Temse, Bokmolenstraat 6, vanaf deze dag benoemd als

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

statutair zaakvoerder zonder beperking van duur.

Artikel 11. Bevoegdheden

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris die hij goed vindt.

Artikel 12. Vergoeding

De algemene vergadering beslist of het mandaat van de zaakvoerder(s) al dan niet ten kosteloze titel wordt uitgeoefend.

Indien het mandaat van de zaakvoerder(s) bezoldigd is, dan bepaalt de algemene vergadering, beslissend met absolute meerderheid van stemmen, of de enige vennoot, het bedrag van deze vaste of evenredige vergoeding. Deze wordt geboekt op de algemene kosten, los van alle eventuele representatie-, reis- en verplaatsingskosten.

Artikel 13. Controle van de vennootschap

Wanneer het door de wet vereist is en binnen de wettelijke grenzen, wordt het toezicht op de vennootschap toevertrouwd aan één of meerdere commissarissen, benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

7. Ieder jaar, de eerste vrijdag van mei om achttien uur wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

De eerste algemene vergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend zestien overeenkomstig de statuten.

8. Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar gaat zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend vijftien.

9. Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo van de winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Bij gebrek aan dergelijke bestemmingsbeslissing wordt de helft van het saldo uitgekeerd en de andere helft gereserveerd.

10. De vennootschap kan, naast de wettelijke regeling, op elk moment worden ontbonden door een beslissing van de algemene vergadering of van de enige vennoot beslissende in de vormen vereist voor een statutenwijziging.

11. Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening verzorgd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om de vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen, en onder voorbehoud van homologatie van de aanstelling van de vereffenaars door de rechtbank van koophandel.

12. Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoende volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

13. De oprichters verklaren te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

De oprichters verklaren dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van onderhavige akte. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

14. De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, Axxior Accountants & Belasting-consulenten te 2240 Massenhoven, Zagerijstraat 6 aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving, wijziging en schrapping van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.

Voor beredeneerd uittreksel.

Neergelegd voor registratie.

Getekend,

Liesbeth Muller,

Geassocieerde notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd:

Een gelijkvormig afschrift van het proces-verbaal van oprichting de dato 30 juni 2014

Coordonnées
SIMTACON

Adresse
WANDELWEG 68 2980 ZOERSEL

Code postal : 2980
Localité : ZOERSEL
Commune : ZOERSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande