SIN CICILIA

Association sans but lucratif


Dénomination : SIN CICILIA
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 881.095.243

Publication

24/02/2014
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

!

<1404977

Onciernemingsnr.: 0881 095243

Benaming Sin Cicilia (voluit)

Neergelegd ter van de Rechtbank

Iran Koophandel te Antwerpen, op

(aigeho; i)

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Daenenstraat 44, 2600 Berchem,

On, erwerp akte : - adreswijziging zetel

- adreswijziging leden

- delegeren van bevoegdheden aan de voorzitter,

Notulen Algemene Vergadering op 28 augustus 2013

Aanwezig: Stijn Kenens, Gregor Engelen, Mathias Stuyck.

De vergadering wordt voorgezeten door Stijn Kenens

De agenda bestond uit volgende punten:

- Wijziging adres van de zetel van de vzw.

- Aanpassing van adressen van de leden, welke zijn aangesteld op 6 februari 2012

in neerlegging nr 12040714.

- Bevoegdheid delegeren aan de voorzitter (aanpassing artikel 15)

Betreffende deze punten werden de volgende beslissingen genomen:

- Er werd unaniem beslist om de zetel van de vzw te wijzigen naar de Bothastraat 57 atelier 2 te 2140 Borgerhout, met onmiddellijke ingang (28 augustus 2013)

- De adressen zijn door de bovenstaande aanwezigen goedgekeurd, met name: de heer Stijn Kenens, wonende te B-2018 Antwerpen, Haringrodestraat 44 de heer Gregor Engelen, wonende te B-2170 Merksem, Taxandriastraat 17 de heer Mathias Stuyck, wonende te B-2960 Sint-Job-in't-Goor, Gabriëlle Petitlaan 5

- De bevoegdheid van de voorzitter om in naam van de vzw als enige bepaalde documenten te tekenen werd goedgekeurd.

Hiero, der aangepast in de Gecoördineerde versie van de statuten

Benaming: VZW Sin Cicilia.

Rechtsvorm: Vereniging Zonder Winstoogmerk

Zetel: Bothastraat 57 atelier 2 te 2140 Borgerhout

On de laatste bly ven Lei': B verneiden Facto " ijlaam en hoedenk7heci yen de instrumenterende noteris, h tzü ««en de n^rso(oln(en! be,lr enr3 de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso " learr¬ en hendtekeninc

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

E !JJ;S 3 Statuten.

Hoofdstuk 1 - Naam en Zetel

Artikel 1

De vereniging zonder winstoogmerk draagt de naam "Sin Cicilia". Zij overkoepeld twee

groepen, enerzijds "Ambrassband" anderzijds "Antwerp Gipsy Ska Orkestra"

Artikel 2.

De Zetel van de vereniging is gevestigd te Bothastraat 57 atelier 2 te 2140 Borgerhout. Gelegen in het gerechtelijke arrondissement Antwerpen. De zetel kan naar een ander adres binnen de gemeente worden overgebracht bij eenvoudige beslissing van de Raad van Bestuur.

Hoofdstuk 2 - Doel van de vereniging

Artikel 3

De vereniging heeft tot doel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge De vereniging heeft tot doel alle culturele activiteiten en producten die ze interessant acht zowel administratie te ondersteunen als te promoten, bekend te maken en te verspreiden in binnen- en buitenland.

Zij kan activiteiten opzetten die tot doel hebben zowel het grote publiek vertrouwder te maken met hedendaagse kunst en cultuur, als het samenbrengen van een gespecialiseerd publiek, Vlaams, Waals zowel als buitenlands, ter bevordering van een culturele informatie-uitwisseling en uitstraling. Zo stelt zij zich eveneens tot doel muzikale en audiovisuele werken te componeren , uit te voeren, op te nemen, te produceren, te promoten, te verspreiden en te exploiteren.

Daartoe kan zij evenementen, optredens, fuiven en activiteiten van allerlei aard organiseren.

Zij kan eveneens optreden als uitgever van literaire, muzikale en audiovisuele werken.

Zij kan deze handelingen stelten in alle genres en disciplines zoals theater, muziek, audiovisuele kunsten, dans, letterkunde, plastische kunsten en alle andere activiteiten en producten in verband daarmee.

- In die zin, maar op bijkomstige wijze, zekere economische activiteiten uit te oefenen op voorwaarde dat de opbrengst daarvan uitsluitend besteed wordt aan het hoofddoel.

Hoofdstuk 3 - Leden van de vereniging

Artikel 4

De stichtende leden van de vereniging zijn.

de heer Stijn Kenens, wonende te B-2018 Antwerpen, Haringrodestraat 44

de heer Gregor Engelen, wonende te B-2170 Merksem, Taxandriastraat 17

de heer Mathias Stuyck, wonende te B-2960 Sint-Job-in't-Goor, Gabriëlle Petitlaan

5

Artikel 5

Het aantal leden is onbeperkt, maar mag niet minder bedragen als 3. Om als lid te worden toegelaten moet voldaan worden aan de voorwaarden zoals bepaald in het huishoudelijk reglement.

Artikel 6

J~

oe ¬ aaisie De van kkf¬ ¬ ~Eà vernielden : tÇGÇï4 ' Naam en n0ûdan¬ gne¬ a van de In.r,irL1ETIWnierenûe mono, nErzll van ne eer5t7tQ¬ nlEnt I7eVoeaû i% `-h`-rl'IZIi.{lilÿ, i,fchtincf Oi het Orï!^nÜIiYE' ten aeiT?len »oTí derden te tir8rie4urtV,eortilV.ePS 1f^r^~s Neem en handtekening

~Von- be tden kaan ne't 3elgisch I_! ll;1 1-3 De kandidaat die lid wenst te worden van de vereniging moet voorgedragen worden door de leden van de Raad van Bestuur. De nieuwe leden worden aanvaard na beraadslaging en beslissing hierover met gewonnen meerderheid in de algemene vergadering.

aatsblad



Artikel 7

Elk lid kan ten allen tijde uit de vereniging treden. Het ontslag wordt schriftelijk aan de Raad van Bestuur meegedeeld. Het uitsluiten van een lid is slechts mogelijk bij een beslissing van de Algemene Vergadering en dit met een meerderheid van 2/3 van de aanwezige leden.

Bij ernstige feiten kan de Raad van Bestuur het lidmaatschap schorsen tot de eerstvolgende Algemene Vergadering. Op de eerstvolgende Algemene Vergadering dient over de uitsluiting worden beslist.

Artikel 8

Er worden geen jaarlijkse bijdrage gevraagd van de leden.

Hoofdstuk 4 -- De Algemene Vergadering.

Artikel 9

De Algemene Vergadering is samengesteld uit alle werkende leden en wordt voorgezeten door de Voorzitter van de Raad van Bestuur.

Elk lid beschikt over één stem. De leden kunnen zich bij schriftelijke volmacht laten vertegenwoordigen door een ander lid. Een lid kan slechts één lid vertegenwoordigen.

De Raad van Bestuur van de vereniging heeft het recht zijn veto uit te spreken over een beslissing van de Algemene Vergadering, waardoor zij vermoeden dat deze beslissing genomen is met kennis van aile feiten.

Artikel 10

De Algemene Vergadering is uitsluitend bevoegd voor het aannemen van nieuwe leden, het benoemen en ontslaan van bestuurders, het uitsluiten van leden, het goedkeuren van het werkplan, rekeningen en begroting, het wijzigen van statuten, het vrijwillig ontbinden van de vereniging.

Alle andere bevoegdheden worden waargenomen door de Raad van Bestuur.

Artikel 11

De Algemene Vergadering wordt door de Raad van Bestuur bijeengeroepen telkens het belang van de vereniging dit vereist. Zij vergadert minstens eenmaal per jaar voor de goedkeuring van de rekeningen en begroting. De Raad van Bestuur moet de Algemene Vergadering bijeenroepen als één vijfde van het aantal leden daarom verzoekt.

Artikel 12

De leden worden schriftelijk uitgenodigd, minstens 8 dagen voor de bijeenkomst. De agenda staat op de uitnodiging vermeld. Alle agendapunten die door

minstens 1/10 van de leden worden aangevraagd moeten op de agenda worden toegevoegd.

De Algemene Vergadering kan slechts geldig beraadslagen als tenminste de helft van de leden aanwezig is. Wordt dit aantal niet bereikt, dan wordt op basis van deze agenda een nieuwe bijeenkomst samengeroepen waar dan geldig

wordt beslist met de aanwezige leden. Alle leden zijn op gelijke wijze stemgerechtigd. Behoudens de gevallen die de wet en de statuten bepalen, worden beslissingen genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen. Bij staking van stemmen heeft de Voorzitter de beslissende stem. De beslissingen worden opgenomen in de notulen en bijgehouden in een daartoe bestemd register dat kan worden ingezien door al wie wettig belang doet blijken.

Op de laatste blz. van Luiti 8 vermelden Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting or het organisme ten aanzten van derden te vertegen.voordigen Verw " Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Hoofdstuk 5  Raad van Bestuur.

Artikel 13

De vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur die tenminste uit drie leden bestaat. De bestuurders worden voor onbepaalde duur verkozen uit en door de Algemene Vergadering. De bestuurders zijn ten allen tijde door de Algemene Vergadering afzetbaar. Het mandaat van de bestuurder is bezoldigd. Een bestuurder kan ten allen tijde ontslag nemen uit zijn functie. Hij dient dit per brief te melden aan de Raad van Bestuur. Het ontslag gaat in op de laatste dag van de eerstvolgende maand na ontvangst van de brief.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

` 1 beE'r den ''aan hét

3elgisch'

' taatsblad

r i

Artikel 14

De Raad van Bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter, een secretaris en een

penningmeester. De voorzitter roept de Raad van Bestuur samen en zit de

bijeenkomsten voor. De Raad van Bestuur kan slechts beraadslagen als 2/3 van

de leden aanwezig is. Beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid

van stemmen. Bij staking van stemmen heeft de voorzitter de beslissende

stem.

De beslissingen van de Raad van Bestuur worden opgenomen in de notulen die in

een daartoe bestemd register worden bijgehouden.

Artikel 15

De Raad van Bestuur vertegenwoordigen en verbinden de vereniging zonder machtiging van de Algemene Vergadering in aile gerechtelijke en buitengerechtelijke handelingen en dit door alles wat niet tot de uitdrukkelijke bevoegdheid van de Algemene Vergadering hoort.

De Raad van Bestuur kan alle handelingen van bestuur verrichten en bovendien alle daden van beschikking stellen.

De Raad van bestuur kan bepaalde bevoegdheden delegeren aan een door haar aangestelde persoon. Namelijk de Voorzitter.

De Raad van Bestuur vaardigt alle reglementen van inwendige orde uit, die voor de goede werking van de vereniging noodzakelijk worden geacht.

Artikel 16

Het boekjaar loopt van 1 juni tot 31 mei.

De Raad van Bestuur bereidt de rekeningen en de begrotingen voor, en legt ze ter

goedkeuring voor aan de Algemene Vergadering.

Hoofdstuk 6  Ontbinding van de vereniging.

Artikel 17

In geval van vrijwillige ontbinding benoemt de Algemene Vergadering een of meerdere vereffenaars, waarvan ook zij de bevoegdheden bepaalt.

Bij ontbinding wordt het vermogen van de vereniging overgemaakt aan een instelling of vereniging met gelijkaardige doeleinden. De keuze van deze instelling of vereniging wordt gemaakt door de Algemene Vergadering. Bij ontbinding van de vereniging of het uittreden of uitsluiten van een betreffend lid, gaan alle middelen en goederen die bij het oprichten van de vereniging ter beschikking gesteld werden, naar de originele eigenaar. Het koopcontract van goederen aan de vereniging gaat dan teniet.

Artikel 18

Het wijzigen van het doel van de vereniging kan slechts beslist worden in de Algemene Vergadering bij eenparigheid van de stemmen, en bij aanwezigheid van 2/3 van de leden.

Tot een statutenwijziging kan overgegaan worden bij beslissing in de Algemene

Vergadering. In de oproepingsbrief tot de Algemene Vergadering moet deze

Op de laatste blz, van L.±sik B vermelden Recto ' Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, netzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden ie veriegentmordigen Verso . Nam en handtekening

1 LJlii ~-

statutenwijziging worden aangekondigd. De wijziging van de statuten dient te gebeuren bij aanwezigheid van 2/3 van het aantal leden en 2/3 van de aanwezige leden en vertegenwoordigde leden. Voor alles wat niet uitdrukkelijk door de statuten wordt bepaald geldt de wet van 27 juni 1921,

Voor echt verklaard.

28 augustus 2013.

Getekend door stichtende leden op de achterkant

Bestuurders

Stijn Kenens Gregor Engelen Mathias Stuyck





Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

17/02/2012
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

M0D 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

leergelegd ter griffie van de Red flank van Koo gj del to Aniwerpen, op

B FEB, mz







*iaoaovin*







Ornd; i ",osah 0881.095.243

in

1,1 ~~~ : SIN CICILIA

~F Vereniging zonder Winstoogmerk

Daenenstraat 44, B-2600 Berchem

Ontslag 1 Benoeming

Uittreksel uit het proces verbaal van de bijzondere algemene vergadering van 28 maart 2011 :

De vergadering neemt akte van het ontslag als bestuurder, en dit vanaf 31/03/2011, van :

- de heer Van Moorhem Bram, wonende te B-2018 Antwerpen, Brialmontlei 34 - de heer Bravo Alfredo, wonende te B-2100 Deurne, Stevenslei 74

De vergadering benoemt als bestuurder en dit vanaf 01/04/2011 :

- de heer Engelen Gregor, wonende te B-2960 Sint-Job in-'t-Goor, Gabriélle Petitlaan 5. - de heer Stuyck Mathias, wonende te B-2600 Berchem, Daenenstraat 44.

echt verklaard,

getekend,

Kenens Stijn

Bestuurder

, ;;huï ,

tee ~ " ~ " ;rtl

" ic

Coordonnées
SIN CICILIA

Adresse
DAENENSTRAAT 44 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande