SINT-RITACOLLEGE

Association sans but lucratif


Dénomination : SINT-RITACOLLEGE
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 414.456.551

Publication

27/06/2011
ÿþLuik 13' In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



ZO-0

ELGISCH STAATSSLA D

BES- UUR

LANTWE1IPEN

MONtTr _ _L

DIRE

b- 2071 2 0-05- 2011

CTION RECHTBANK

KOOPHANDEL

" 11095606"

bel-

Be Sta;

Benaming

(voluit)

Rechtsvorm : Zetel : Ondemerningsnr : Voorwerp akte :

VZW Sint-Ritacollege

VZW

Pierstraat 3, 2550 Kontich

414 456 551

wijzigingen statuten en wijzigingen in het bestuur

1. In de Algemene Vergadering van 28 april 2011 werden de statuten van de VZW Sint-Ritacollege met; ingang van 1 september 2011 als volgt aangepast:

Titel I - Benaming, zetel, doel, duur

Art. 1. De benaming van de vereniging is "VZW Sint-Rita college"

Art. 2. De zetel van de vereniging is gevestigd te 2550 Kontich, Pierstraat 3, gerechtelijk arrondissement Antwerpen, maar kan door eenvoudige beslissing van de Algemene Vergadering eiders in België gevestigd worden."

Art. 3. De vereniging heeft voor doel:

1. Het geven, besturen, verspreiden, ontwikkelen en steunen van het vrij gesubsidieerd onderwijs met! confessioneel katholiek karakter, met inbegrip van de zorg voor toezicht, opvoeding en vrijetijdsbesteding. Daartoe zal zij in gebruik mogen nemen of in eigendom bezitten al de roerende en onroerende goederen welke', tot het bereiken van haar doel nodig of nuttig kunnen zijn.

2. De vereniging mag medehulp verlenen en deelnemen aan elk werk zonder winstbejag, door het inrichten: van jeugdgroepen, sportieve, culturele, wetenschappelijke, sociologische of godsdienstge manifestaties in rechtstreeks of onrechtstreeks schoolverband Zij mag haar lokalen ter beschikking stellen van dergelijke groeperingen en manifestaties en uit dien hoofde evenredige deelname in de algemene kosten van onderhoud' en beheer vorderen.

3. Het behoud van het katholiek confessioneel karakter van de vereniging, naar de richtlijnen van de bevoegde geestelijke overheid, is een essentiële voorwaarde van onderhavige maatschappelijke overeenkomst. : Dit punt kan geen enkele wijziging ondergaan zonder ontbinding van de vereniging voor gevolg te hebben.

Art. 4. De vereniging wordt voor onbepaalde tijd opgericht en kan te allen tijde worden ontbonden.

Titel Il - Leden

Art. 5. Het aantal leden bedraagt minstens drie. De leden worden op 1 september 2011 aangesteld voor een termijn van drie jaar. Met ingang van 1 september 2014 worden de leden aangesteld voor telkens een termijn van zes jaar en wordt het aantal leden beperkt tot hoogstens 16. Tussentijdige aanstellingen gelden voor de resterende termijn.

Art. 6. 1. Op voorstel van de v.z.w. Paters Augustijnen, Pakenstraat 65, 3001 Heverlee, (Ondernemingsnummer 0406.788.405), gerechtelijk arrondissement Leuven, aanvaardt de Algemene Vergadering vijf leden; van de Belgische Orde der Augustijnen als lid van de Algemene Vergadering gedurende de voorgenoemde termijnen.

2. Op zijn schriftelijk verzoek wordt de algemeen directeur van de onderwijsinstellingen die het doel: uitmaken van de vereniging aangenomen als lid van de Algemene Vergadering gedurende de voorgenoemde? termijnen, zolang de uitoefening van zijn functie duurt.

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden _ Recto : Naam en hoedan;gheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persc(o)nten) bevoegd de vereniging of stichting ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2011- Annexes du Moniteur belge

^. Luik B~vemvfq

voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad .8. Bij het e van -' --'-----daten van zes of dóo jaar---~es~~d~Algemene

- --' '~

ivoorstel van de uittredende leden, over de aanneming of heraanneming van de leden voor de volgende termijn ' van zes jaar.

^ !

' 4. De Algemene Vergadering kan naast actieve ook toetredende leden aanvaarden, die in tegenste ing tot ;

actieve, geen geen deelgenoten Zijn en geen stemrechthebben.



'

| Art. 7. Een lid kan enkel uitgesloten worden door de Algemene Vergadering beslissende met minstens twee

:derden van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. Op | van de Paters Augustijnen,

,1:1.3kenstraat 65 3001 Heverlee aanvaardt de Algemene Vergadering tussentijdige vervanging van een lid

van de Belgische Orde der Augustijnen als lid van de Algemene Vergadering.

; Art. 8. De leden kunnen zich op ieder ogenblik uit de vereniging terugtrekken, mits hun ontslag bij ter post

'aangetekend schrijven of een andere rechtsgeldige wijze aan de voorzitter van de Algemene Vergadering te betekenen.

Art. 9. Nooit kan een lid aanspraak maken op het bezit van de vereniging, noch de zegels doen leggen. De verplichtingen van de vereniging wegen enkel op het vermogen van de vereniging, zonder dat een lid, zelfs wanneer het deelneemt aan het bosuu~pe~oonl~k kan warbondenzijn.

~ .

Art. 10: De leden zijn tot geen bijdrage verplicht."

!

Titel |U - Bestuur

: Art. 11. 1, De vereniging wordt bestuurd door de Raad van Bestu die samengesteld is uit tenminste drie leden die benoemd en afgezet worden . door de Algemene VnrgodohnQ, bij eenvoudige meerderheid van ! stemmen.

2. De bestuurders moeten niet de hoedanigheid van lid van de vereniging hebben. Zij zijn herkiesbaar en worden niet bezoldigd.

3. De bestuurders worden met ingang van 1 september 2011 benoemd voor telkens een termijn van drie jaar.

i 4. Wanneer de mandaten bij het verstrijken van de termijn niet hernieuwd wmmden, blijven de bestuurders hun mandaat voortzetten totdat in hun vervanging wor t voorzien.

5. Ingeval in de loop van een Ó»nnn een plaats van bestuurder vrijkomt, hebben de andere bestuurders het rach\, mits de instemming van de voorzitter van de Algemene Voq]adehnQ, een plaatsvervanger aan te stellen voor de resterende termijn. De eerstvolgende Algemene Vergadering zal tot de definitieve benoeming 'omorQaan.

Art. 12. 1. De voorzitte van de Raad van Bestuur wordt aangeduid doordm Algemene Vergadering. Op ; voorstel van de v.z.w. Paters Augustijnen, Pakenstraat 65, 3001 Heverlee aanvaardt de Algemene Vergadering i als ondervoorzitter een van de vijf leden die als lid voorgesteld zijn door deze v.z.w. De Raad van Bestuur kiest onder zijn leden een. secretaris en een penningmeester. De functies van vnozitter, ondervoorzitter, secretaris en penningmeester zijn onderling onverenigbaar. Bij verhindering van de voorzitter wordt zijn functie waargenomen door de ondervoorzitter.

2. De Raad van Bestuur wordt bijeengerdepen door de voorzitter, door de afgevaardigd bestuurder of door twee bestuurders. Hij kan slechts geldig beslissen bij aanwezigheid van de helft van de leden. De Raad van 'Bemtuur beslist bij volstrekte meerderheid van de aanwezige stemmen; bij staking der stemmen beslist de voorzitter, dit alles behoudens andersluidende wettelijke bepalingen.

3. De beslissingen worden in een verslagboek opgenomen en ondertekend door ten minste de voorzitter en de secretaris.

4. Uittreksels uit dit verslagboek kunnen afgeleverd worden en gelden in rechte of eiders, onder eenvoudige handtekening van de voorzitter, de secretaris of de afgevaardigd bestuurder.

5. Een verslaggever die geen lid is van de Raad van Bestuur woont stilzwijgend de vergaderingen van de !Raad van Bestuur bij en maakt een ontwerp van verslag dat hU binnen de vijf schooldagen voor verdere verwerking voorlegt aan de afgevaardigd bestuurder en de secretaris.

Art. 13. 1. De Raad van Bestuur is belast niet het bestuur van de vereniging de uitvoering van de

beslissingen van de Algemene Vergadering. Wat niet uitdrukkelijk door de Wet of de statuten aan de Algemene Vergadering is voorbehouden, behoort tot zijn bevoegdheid.

i 2. De Raad van Bestuur vertegenwoordigt de vereniging in alle gerechtelijke en buitengerechtelijke handelingen. Hij kan nekeningmh.openen en sluiten bij bmnken, spaarkassen en andere kredietinstellingen, er ontvangsten en betalingen dp doen en aile verrichtingen tot belegging van gelden en waarden van de ! vereniging. Hij is gonochUgd,oUmsommen' wmanÍao. Óhewan, stukken en voorwerpen in ontvangst te nemen die !vopr de vereniging bestemd .zijn. Hij stelt een reglement voor inwendige orde op en waakt over de uitvoering ervan. Hij kan leningen en huurovereenkomsten aangaon, roerende goederen aan- en verkopen en .

" schenkingen aanvaarden. Hij is belast met het opstellen en het tijdig aanpassen van het chronologisch register van de leden, dat ter inzage ligt op de maatschappelijke zetel van de vereniging.

Op de laatste biz, van Luik B vermeiden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(*(en) bevoegd de vereniging of stichting ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

"

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2011- Annexes du Moniteur belge

batik B --'Vervolg

Art. 14. 1. De Raad van Bestuur aanvaardt de algemeen directeur van de onderwijsinstellingen van de vereniging als afgevaardigd bestuurder: de functie van afgevaardigd bestuurder is niet verenigbaar met de functies van voorzitter, ondervoorzitter, secretaris en penningmeester.

2. De Raad van Bestuur belast de afgevaardigd bestuurder met het uitvoeren van de beslissingen van de : Raad van Bestuur.

3. De Raad van Bestuur belast de afgevaardigd bestuurder met het dagelijks bestuur van de vereniging. Onder dagelijks bestuur van de vereniging wordt verstaan:

- de recurrente daden van beheer die door het dagelijks leven van de vereniging vereist worden (met inbegrip van het aanstellen en ontslaan van onderwijzend, ondersteunend en onderhoudspersoneel in i tussentijdig en tijdelijk verband)

- de niet-recurrente daden van beheer die, omwille van hun gering belang én de hoogdringendheid van een snelle oplossing, het bij hoogdringendheid samenroepen van de Raad van Bestuur niet rechtvaardigen.

Inzake dagelijks bestuur is de handtekening van de afgevaardigd bestuurder voldoende om de vereniging te verbinden.

4. De Raad van Bestuur machtigt de afgevaardigd bestuurder bovendien niet-recurrente daden van beheer: met meer dan gering belang le stellen voor zover ze hoogdringend zijn én mits het akkoord van de voorzitter, die in de regel de ter zake gespecialiseerde bestuurder(s) zal raadplegen.

In deze gevallen is de handtekening van de afgevaardigd bestuurder én de voorzitter vereist voor het verbinden van de vereniging.

(Dit is ondermeer het geval bij het hoogdringend aangaan, wijzigen en opzeggen van verzekeringen,' overeenkomsten met nutsmaatschappijen, architecten, studieburelen en aannemers en bij hoogdringende publicaties in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.)"

5. De afgevaardigd bestuurder is niet bevoegd tot het stellen van daden van beschikking, dit wil zeggen onroerende goederen kopen, verkopen en hypothekeren en rechten inzake erfpacht en/of opstal verkrijgen of; ' vervreemden.

" 6. De aankoopbevoegdheid van de afgevaardigd bestuurder, dit wil zeggen het tekenen van aankopen en contracten dienaangaande, behoudens de aankopen opgenomen in het verslagboek vermeld in artikel 12. 3, is beperkt tot 12.500 Euro (jaarlijks gekoppeld aan indexcijfer 113,84 van december 2010) per aankoop of contract. Bij overschrijding van het aldus bepaalde bedrag is bovendien de handtekening van de voorzitter of de penningmeester nodig: de penningmeester handelt hierbij ofwel in opdracht van de voorzitter ofwel omwille van de afwezigheid/onbeschik-baarheid van de voorzitter.

7. De financiële bevoegdheid van de afgevaardigd bestuurder is beperkt tot transacties van maximum; 12.500 Euro (jaarlijks gekoppeld aan indexcijfer 113,84 van december 2010), waarbij een reeks van aldus: beperkte financiële transacties voor eenzelfde bestelling, aankoop of levering uitgesloten is. Bij overschrijding van het aldus bepaalde bedrag is bovendien de handtekening van de voorzitter of de penningmeester nodig: de penningmeester handelt hierbij ofwel in opdracht van de voorzitter ofwel omwille van de afwezigheid/onbeschik-E baarheid van de voorzitter.

8. De Raad van Bestuur kan eveneens geheel of gedeeltelijk aan leden of derden zijn macht overdragen bij bijzonder mandaat. Het voorwerp van dit mandaat en de voorwaarden waaronder het uitgevoerd wordt, worden vooraf schriftelijk vastgelegd.

9. Elke wijziging van onderhavig artikel 14 van de statuten dient onverwijld gepubliceerd te worden in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad opdat deze delegaties en bevoegdheden tegenstelbaar tegen derden zouden zijn.

Art. 15. De vereniging wordt geldig verbonden door de handtekening van de voorzitter of de ondervoorzitter én de afgevaardigd bestuurder, de secretaris of de penningmeester. In de regel tekenen de afgevaardigd bestuurder en de voorzitter. Nochtans zal de handtekening van de afgevaardigd bestuurder voldoende zijn voor' de stukken die op het dagelijks bestuur betrekking hebben.

Art. 16. De rechtsvorderingen als eiser of als verweerder worden geldig ingesteld of verdedigd in naam van: de vereniging door de voorzitter samen met de afgevaardigd bestuurder. De bestuurders nemen in de; uitoefening van hun functie geen enkele persoonlijke verplichting op zich en zijn slechts verantwoordelijk voor; de uitoefening van hun mandaat.

Titel 1V - Algemene Vergadering

Art. 17. De Algemene Vergadering is het soevereine onoverdraagbare bevoegdheden:

1. het wijzigen van de statuten

2. het benoemen en afzetten van de bestuurders en de voorzitter van de Raad van Bestuur

3. het goedkeuren van begrotingen en rekeningen

4. het ontbinden van de vereniging

5. het opstellen en wijzigen van het opvoedingsproject

6. het aanvaarden en uitsluiten van leden

gezag van de vereninging. Zij heeft de volgende'

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging of stichting ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

l:iiik B _ Venroig

7. de beslissingen betreffende de oriëntatie van het onderwijs en de opvoeding die een belangrijke pedagogische optie inhouden, zoals bv.: het oprichten en afschaffen van studierichtingen, het invoeren en afschaffen van gemengd onderwijs en/of opvoeding; het opnemen van andere onderwijsinstellingen, het vormen '. :van scholengemeenschappen, het afstaan van beslissingsbevoegdheden en het aanvaarden van 'overkoepelende coördinatie- en/of bestuursorganen.

8. het aanwerven, benoemen of ontslaan van de inrichtingshoofden van de onderwijsinstellingen en het `:aanstellen van de afgevaardigde van de inrichtende macht inzake personeels- en leerlingenadministratie

9. de verwerving en vervreemding van onroerende goederen en het verlenen van onroerende zekerheden

10. het uitgeven van obligatieleningen.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Art. 18. Er moet elk jaar tenminste één algemene vergadering gehouden worden. Een buitengewone algemene vergadering kan gehouden worden telkens het belang van de vereniging dit vereist en moet gehouden worden bij beslissing van de voorzitter alsmede wanneer minstens één vijfde van de reden er om verzoekt.

Art. 19. De bijeenroepingen worden schriftelijk gedaan door de voorzitter of, op last van de voorzitter, door i de secretaris, uiterlijk acht dagen voor de vergadering. Zij vermelden de punten van de dagorde, en de vergadering mag slechts deze punten behandelen.

Art. 20. 1. Op voorstel van de v.z.w. Paters Augustijnen, Pakenstraat 65, 3001 Heverlee aanvaardt de Algemene Vergadering als voorzitter een van de vijf leden die als lid voorgesteld zijn door deze v.z.w- Op voorstel van de voorzitter wordt een ondervoorzitter aangesteld door de Algemene Vergadering. De ' vergaderingen wordt voorgezeten door de voorzitter of bij ontstentenis door de ondervoorzitter

2. Op voorstel van de voorzitter wordt een secretaris aangesteld door de Algemene Vergadering.

3. Een verslaggever die geen lid is van de Algemene vergadering woont stilzwijgend de vergaderingen van de Algemene Vergadering bij en maakt een ontwerp van verslag dat hij binnen de vijf schooldagen voor verdere verwerking voorlegt aan de afgevaardigd bestuurder en de secretaris.

Art. 21. leder deelgenoot heeft het recht op de algemene vergadering een ander deelgenoot af te vaardigen,

die drager moet zijn van een schriftelijke volmacht. "

Art. 22. De vergadering is geldig samengesteld welk ook het getal van de aanwezige of vertegenwoordigde leden is, en haar beslissingen worden genomen bij eenvoudige meerderheid van stemmen, behalve in de gevallen waarin uitdrukkelijk anders wordt voorzien door de Wet of door de statuten. Bij gelijkheid van stemmen is die van de voorzitter beslissend.

Art. 23. Alle deelgenoten hebben gelijk stemrecht: ieder beschikt over één stem.

Art. 24. De beslissingen van de Algemene Vergadering worden opgenomen in de verslagen, die' ondertekend worden door de voorzitter, de secretaris en de leden die het verlangen, en in een bijzonder register; ingeschreven: dit register berust in de Zetel van de vereniging en kan door de deelgenoten geraadpleegd worden zonder dat ze evenwel het recht hebben het te verplaatsen: de beslissingen kunnen desgevallend aan niet deelgenoten medegedeeld worden per brief, per e-mail of mondeling, door de voorzitter van de Algemene: Vergadering.

"

Titel V - Begrotingen en rekeningen

Art. 25. 1. Het dienstjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december. Elk jaar worden de rekeningen van; het verlopen dienstjaar vastgesteld en wordt de begroting van het volgend dienstjaar opgemaakt. Beide worden; onderworpen aan de goedkeuring van de Algemene Vergadering.

2. Jaarlijks zal de Raad van Bestuur de aangifte moeten indienen en de verschuldigde taks vereffenen.

3. De afgevaardigd bestuurder zal eveneens alle jaren de lijst der leden neerleggen op de griffie van de;

" Rechtbank van eerste aanleg in wiens rechtsgebied haar Zetel gelegen is.

Titel VI - Ontbinding en vereffening

Art. 26. In geval van vrijwillige ontbinding van de vereniging duidt de Algemene Vergadering twee: vereffenaars aan en bepaalt ze hun bevoegdheid.

Art. 27. In geval van ontbinding, hetzij gerechtelijk, hetzij vrijwillig, op welk ogenblik en om welke oorzaak 4 ° zich ook voordoet, wordt het netto overblijvend maatschappelijk actief na het vereffenen van de schulden en het; aanzuiveren van de lasten, besteed aan een werk met gelijk doel en voorwerp als dit van de huidige vereniging,: hetwelk door de Algemene Vergadering wordt aangeduid.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging of stichting ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

" é,.litik B e Vervoiq

. Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

2. De algemene Vergadering van 26 november 2009 heeft met ingang van 1 augustus 2010 de definitieve benoeming als directeur van het Sint-Ritacollege (instellingsnummer 30528) toegekend aan de heer Luc Vercammen en hem aangesteld als algemeen directeur van de onderwijsinstellingen van de VZW Sint; Ritacollege.



3. De algemene vergadering van 28 april 2011 aanvaardt met ingang van 1 september 2011

- het eervol ontslag als lid van de Algemene Vergadering van

E.P. Lannoye Maurice, Fortuinstraat 52, 8000 Brugge

Dhr Moorkens Jean-Albert, Beukenlaan 28, 2020 Antwerpen

- als voorzitter van de Algemene Vergadering, E.P. Joosten Wilfried, Armand Thièrylaan 2, 3001 Heverlee

- als ondervoorzitter van de Algemene Vergadering, dhr Van Riel Gerd, Beukenlaan 8, 2820 Rijmenam

- als secretaris van de Algemene Vergadering, dhr Duden Jan, Romeinse Put 70, 2650 Edegem

- als lid van de Algemene Vergadering, dhr Cardoen Karel, Ter Borcht 3, 2930 Brasschaat

Derhalve is de Algemene Vergadering vanaf 1 september 2011 ais volgt samengesteld door de hierna

volgende leden, die allen hun benoeming aanvaarden.

Leden voorgesteld door de v.z.w. Paters Augustijnen

1. E.P. Bruins Ger Jan, 029.06.190 Amsterdam (NL), Pakenstraat 65, 3001 Heverlee

2. E.P. Brunning Bernard, 007.12.1943 Menen, Academiestraat 1, 9000 Gent

3. E.P. De Wit Paul, °10.03.1958 Beigem, Sint-Margrietstraat 11, 9000 Gent

4. E.P. Joosten Wilfried, °27.07.1945 Turnhout, Armand Thièrylaan 2, 3001 Heverlee, voorzitter

5. E.P. Van Houtem Jef, °28.01.1946 Pamel, Pakenstraat 65, 3001 Heverlee lid als algemeen directeur van onze onderwijsinstellingen

6. Dhr Vercammen Luc, °19.01.1964 Duffel, J. Charlottestraat 11, 2550 Kontich en verder

7. Dhr Adriaenssens Peter, °13.03.1957 Mortsel, Sint-Benedictusstraat 24, 2640 Mortsel

8. Dhr Akkerman Armand, °11.11.1942 Schoten, Tweebunder 18, 2650 Edegem

9. Mevr. Bouwens Christel, °07.05.1963 Boom, 's Herenbaan 91, 2850 Boom

10. Dhr Cardoen Karel, °27.09.1951 Wilrijk, Ter Borcht 3, 2930 Brasschaat

11. Dhr De Cuyper Roger, °01.08.1930 Kaprijke, J.F. Kennedylaan 27, 2360 Aartselaar

12. Dhr Duden Jan, 014.09.1949 Mortsel, Romeinse Put 70, 2650 Edegem, secretaris

13. Dhr Engels Johan, °10.05.1957 Antwerpen, Terelststraat 218, 2650 Edegem

14. Dhr Leilich Joachim, °05.03.1949 Offenbach-am-Main (D), Ooststatiestraat 13, 2550 Kontich

15. Mevr. Mertens Renilt, 007.09.1952 Mortsel, Haleblok 34, 2640 Mortsel

16. Mevr. Trienpont Liliane, °16.07.1933 Sint-Niklaas, Prins Boudewijnlaan 319, 2650 Edegem

17. Dhr Van Petegem Peter, °17.09.1961 Sleidinge, Wouwendonkstraat 149, 2570 Duffel

18. Dhr Van Riel Gerd, 009.10.1967 Mortsel, Beukenlaan 8, 2820 Rijmenam, ondervoorzitter

4. De algemene vergadering van 28 april 2011

- benoemt voor de periode van 1 mei 2011 tot 31 augustus 2011 tot lid van de Raad van Bestuur

Dhr Cardoen Karel, °27.09.1951 Wilrijk, Ter Borcht 3, 2930 Brasschaat

Dhr De Landtsheer Marc, °02.01.1949 Bazel, Kapelstraat 22, 9140 Steendorp

- aanvaardt met ingang van 1 september 2011 het eervol ontslag als lid van de Raad van Bestuur van

Dhr Cornille Jean, Stijn Streuvelslaan 9, 2500 Lier

Dhr Moorkens Jean-Albert, Beukenlaan 28, 2020 Antwerpen

Dhr Van den Borne Gustaaf, Seringenlaan 13, 2970 Schilde

- benoemt met ingang van 1 september 2011 tot voorzitter van de Raad van Bestuur

Dhr Cardoen Karel, °27.09.1951 Wilrijk, Ter Borcht 3, 2930 Brasschaat

- benoemt met ingang van 1 september 2011 tot ondervoorzitter van de Raad van Bestuur

E.P. Joosten Wilfried, °27.07.1945 Turnhout, Armand Thièrylaan 2, 3001 Heverlee

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam er hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten) bevoegd de vereniging of stichting ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

l'.ti¬ k E3 - Vervo;g

5. De Raad van Bestuur heeft in zijn vergadering van 9 mei 2011 met ingang van 1 september 2011 de hiernavolgende functies verdeeld onder zijn leden:

- secretaris: Dhr Duden Jan, Romeinse Put 70, 2650 Edegem

- penningmeester: Dhr Engels Johan, Terelststraat 218, 2650 Edegem

en heeft in toepassing van artikel 14. 1 van de statuten met ingang van 1 september 2011 aangesteld als

afgevaardigd bestuurder: Dhr Vercammen Luc, J. Charlottestraat 11, 2550 Kontich

Derhalve is de Raad van Bestuur vanaf 1 september 2011 ais volgt samengesteld door de hierna volgende

" leden, die allen hun herbenoeming voor een termijn van drie jaar aanvaarden.

1. Dhr Cardoen Karel, °27.09.1951 Wilrijk, Ter Borcht 3, 2930 Brasschaat, voorzitter

2. Dhr De Landtsheer Marc, °02.01.1949 Bazel, Kapelstraat 22, 9140 Steendorp

3. Dhr Duden Jan, °14.09.1949 Mortsel, Romeinse Put 70, 2650 Edegem, secretaris

4. Dhr Engels Johan, 010.05.1957 Antwerpen, Terelststraat 218, 2650 Edegem, penningmeester

5. E.P. Joosten Wilfried, °27.07.1945 Turnhout, Armand Thièrylaan 2, 3001 Heverlee, ondervoorzitter

6. Dhr Van den Eeden Erik, 006.06.1949 Lier, Mecheisesteenweg 36, 2640 Mortsel

7. Dhr Vercammen Luc, °19.01.1964 Duffel, J. Charlottestraat 11, 2550 Kontich, afgevaardigd bestuurder

6. De Raad van Bestuur heeft in zijn vergadering van 9 mei 2011 met ingang van 1 september 2011, in toepassing van artikel 14. 8 van de statuten die op dat ogenblik van toepassing zullen zijn, tot zijn vertegenwoordigers in de bestuursorganen van de Scholengemeenschap voor katholiek secundair onderwijs Kontich-Hove aangesteld bij bijzonder mandaat:

- Dhr Duden Jan, 014.09.1949 Mortsel, Romeinse Put 70, 2650 Edegem

- Dhr Van der Auwera Luc, °04.04.1952 Wilrijk, Pinksterbloemhof 3, 8301 Knokke-Heist

JAN DUDEN

afgevaardigd bestuurder

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoíoln(en) bevoegd de vereniging of stichting ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
SINT-RITACOLLEGE

Adresse
PIERSTRAAT 3 2550 KONTICH

Code postal : 2550
Localité : KONTICH
Commune : KONTICH
Province : Anvers
Région : Région flamande