SK CONSULTING

Société en commandite simple


Dénomination : SK CONSULTING
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 821.380.954

Publication

28/11/2011
ÿþà t

/7\

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iteree12.c,1 vuà gechihad

F"efoápottt, op

16 NOV. 2011

Griffie

Ondernemingsnr : 0821.380.954

Benaming

(voluit) : SK Consulting

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Marcel De Backerstraat 9, 2180 Ekeren

Onderwerp akte : verplaatsing zetel

Bij beslissing van de zaakvoerder van 01/09/2011 werd de zetel van de vennootschap met ingang van 01/09/2011 verplaatst naar Korte Bist 40, 2180 Ekeren.

Sophie Kegels,

zaakvoerder

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

" 1110540"

1111

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/06/2015
ÿþe r

moti 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbankwan Bramdei

Antwerren

15 911N1 2015

afdg IriNfhwerpen

Ikiéa,.- I



IIIuiuu~~93i~~iwuiu~

15 696

Ondernemingsnr : 0821.380.954 Benaming (voluit) : SK CONSULTING

(verkort) :

Rechtsvorm : Comm. V

Zetel : Korte Bist 40

2180 Antwerpen (Ekeren)

Onderwerp akte :Omvorming in bvba

In het jaar tweeduizend vijftien.

Op elf juni om negen uur dertig minuten.

Voor mij, Jan BOEYKENS, notaris te Antwerpen,

Ten kantore.

WERD GEHOUDEN

De buitengewone algemene vergadering der vennoten van de gewone commanditaire vennootschap "SK CONSULTING" met zetel te 2180 Antwerpen (Ekeren), Korte Bist 40, ingeschreven in het, rechtspersonenregister bij de rechtbank van koophandel van Antwerpen, afdeling Antwerpen met onderne-; mingsnummer 0821.380.954.

Historiek van de vennootschap

De vennootschap werd opgericht bij onderhandse akte op elf december tweeduizend en negen,; if bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van tweeëntwintig december daarna onder nummer; 09180346.

De statuten werden nadien niet gewijzigd. j

De zetel werd verplaatst naar het huidige adres bij beslissing van de zaakvoerder de dato één septembertwee

' duizend en elf, met ingang van zelfde datum, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van; achtentwintig november daarna onder nummer 2011-11-28/11178540.

BUREAU

e vergadering vangt aan onder het voorzitterschap van mevrouw KEGELS Sophie.

;. De voorzitter benoemt tot secretaris: mevrouw VAN HOECKE Colette, die tevens als stemopnemer zal:

ji optreden.

SAMENSTELLING DER VERGADERING

Zijn aanwezig de hierna gemelde vennoten die verklaren het na hun naam vermeld aantal deelbewijzen te; bezitten:

1I mevrouw KEGELS Sophie Cathérine Peter, geboren te Kapellen op dertig maart negentienhonderd]

zesentachtig, gekend bij het rijksregister onder nummer 86.03.30-136.15, wonend te 2180 Antwerpen (Ekeren),j Korts Bist 40 bus 201, echtgenote van de heer LONG1JEVILLE Olivier, met wie zij gehuwd is onder het stelsel! ,l van scheiding van goederen ingevolge huwelijkscontract verleden voor ondergetekende notaris Jan Boeykensf: if op 24 april 2012; zij verklaart geen enkele akte van wijziging, vereffening of verklaring aangaande haar; ï, huwelijkse voorwaarden verleden te hebben.

Houdster van negenhonderd negenennegentig (999) aandelen. tF Beherende vennoot.

;: 21 mevrouw VAN HOECKE Colette Marthe Juliette, geboren te Kortrijk op eenendertig december,;

;, negentienhonderd negenenvijftig, gekend bij het rijksregister onder nummer 59.12.31-312.81, wonend te 2180 Antwerpen (Ekeren), Marcel De Backerstraat 9, echtgenote van de heer KEGELS Luc, met wie zij gehuwd isj ?, onder het wettelijk stelsel ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Paul Janssens te Kontich op 3(4 maart 1984; zij verklaart geen enkele akte van wijziging, vereffening of verklaring aangaande haar huwelijksei; fi voorwaarden verleden te hebben.

if

Houdster van één (1) aandeel. if

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

UITEENZETTING VAN DE VOORZITTER

De voorzitter leidt de vergadering in en zet het volgende uiteen:

1. De vergadering werd samengeroepen om te beraadslagen en besluiten te nemen over de volgende

agenda:

AGENDA

1. Omzetting

a) Kennisgeving van:

- het bijzonder verslag van de zaakvoerder met aangehechte staat van activa en passiva afgesloten per 31 maart 2015, in uitvoering van artikel 776 en 778 W, Venn.

het controleverslag van de daartoe aangestelde bedrijfsrevisor over voormelde staat van activa en passiva, in uitvoering van artikel 777 W, Venn.

b)Beslissing tot omzetting van de gewone commanditaire vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

2. Kapitaal

a) Afschaffing van de nominale waarde (van één euro) van de aandelen.

b) Verhoging van het kapitaal met zeventienduizend vijfhonderd vijftig (¬ 17.550,00) om het te brengen van duizend (¬ 1.000,00) op het wettelijk voorgeschreven minimum kapitaal van achttienduizend vijfhonderd vijftig (¬ 18.550,00), door omzetting van beschikbare reserves, zonder uitgifte van aandelen, doch mits verhoging van de fractiewaarde van de bestaande duizend aandelen.

3. Statuten

Vaststelling van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, in overeenstemming met de ter vergadering genomen besluiten, en met behoud van het doel, bij toepassing van artikel 782 van het Wetboek van vennootschappen.

4. Bestuur

Beslissing dat de huidige zaakvoerder haar bestuursmandaat zal voortzetten als niet statutaire zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid voor onbepaalde duur.

5. Controle

Beslissing dat bij toepassing van artikel 141 van het Wetboek van vennootschappen, geen

commissaris wordt aangesteld in de vennootschap.

6. Machtiging

Verlenen van bijzondere bevoegdheden ter vertegenwoordiging van de vennootschap bij het

Ondememingsloket, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de griffie en de Btw-administratie.

II. Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op duizend euro (¬ 1.000,00), waarvoor duizend (1.000) aandelen werden uitgereikt.

III. Uit de samenstelling van de vergadering blijkt dat beide vennoten, onder wie de beherende vennoot  zaakvoerder, aanwezig zijn, zodat geen verantwoording moet worden gegeven van de formaliteiten van oproeping als voorgeschreven door artikel 9 van de statuten.

IV, Er werd geen commissaris in de vennootschap aangesteld.

V. Bij toepassing van artikel 781, § 1, 2° c) van het Wetboek van vennootschappen is het stemrecht van de vennoten evenredig aan hun aandeel in het vennootschapsvermogen, en wordt het aanwezigheidsquorum berekend naar verhouding van dat vermogen, zodat in uitvoering van zelfde artikel 181, § 1, 1°, de helft van het kapitaal moet vertegenwoordigd zijn, doch in uitvoering van artikel 9 der statuten de drie vierde van het kapitaal moet vertegenwoordigd zijn.

VI, Bij toepassing van artikel 781, § 1, 2° a), artikel 781, § 4, en artikel 782 van het Wetboek van vennootschappen, dient het besluit tot omzetting te worden genomen, en worden de statuten van de vennootschap in haar nieuwe vorm vastgesteld, met een meerderheid van vier vijfde van de stemmen en met instemming van de beherende vennoot.

VASTSTELLING DAT DE VERGADERING GELDIG IS SAMENGESTELD

De uiteenzetting van de voorzitter wordt door alle aanwezige leden van de vergadering als juist erkend, zodat

ze geldig kan beraadslagen en besluiten nemen over de voorstellen van de agenda.

B5RAADSLAGINGEN - BESLUITEN

Aansluitend hierop neemt de vergadering de agenda in behandeling en neemt, na beraadslaging, volgende

besluiten.

OMZETTING

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor- mod 11.1

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



De voorzitter wordt ontslagen van de integrale voorlezing van:

-het bijzonder verslag van de zaakvoerder van 11 mei laatst, met aangehechte staat van actief en passief afgesloten per 31 maart laatst,

-het controleverslag opgemaakt op 1 juni laatst door de burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een bvba 'Parmentier Guy', vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger en zaakvoerder, de heer Guy Parmentier, bedrijfsrevisor, in uitvoering van artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen, waarvan de conclusies luiden als volgt:

"Tot besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, ter gelegenheid van de omvorming van de Gewone Commanditaire Vennootschap 'SK CONSULTING' tot een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid kan ik verklaren, onder voorbehoud van de solvabiliteit van de vorderingen en onder voorbehoud van alle eventueel niet-geboekte claims en verbintenissen en belastingen;

Dat onze werkzaamheden er enkel op gericht zijn na fe gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van actief en passief per 31 maart 2015 van genoemde vennootschap die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Dat uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, een netto-vermogenstoestand ten bedrage van 102.834,42 EUR blijkt en niet is gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Dat het netto-actief van de vennootschap per 31 maart 2015 HOGER is dan het op die datum uitgedrukt maatschappelijk kapitaal van 1.000,00 EUR en dit ten belope van 101.834,42 EUR."

De vennoten hier beiden aanwezig verklaren kennis te hebben genomen van voormelde verslagen en staat van activa en passiva, alsmede van het ontwerp van statutenwijziging, en uitdrukkelijk te verzaken aan de formaliteiten van deze stukken ais voorgeschreven door artikel 779 van het Wetboek van vennootschappen. Een exemplaar van deze verslagen en van de staat van activa en passiva zal worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel van Antwerpen, afdeling Antwerpen, samen met de uitgifte van dit verslagschrift. De zaakvoerder erkent door de notaris te zijn gewezen op de werking van artikel 785, 1° van het Wetboek van vennootschappen, waardoor zij hoofdelijk gehouden is tot betaling van het eventuele verschil tussen het netto actief van de vennootschap na omzetting, en het wettelijk voorgeschreven minimumbedrag van het maatschappelijk kapitaal.

De beherende vennoot erkent door de notaris te zijn gewezen op de werking van artikel 786 van zelfde Wetboek, waardoor zij ten aanzien van derden hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk blijft voor de verbintenissen van de vennootschap die dagtekenen van voor het tijdstip vanaf hetwelk deze akte van omzetting aan derden tegenwerpbaar is, te weten het tijdstip van bekendmaking van deze akte in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Lidmaatschapsrechten

De comparant sub 2. erkent te weten dat bij toepassing van artikel 1401, 5° van het Burgerlijk Wetboek, de lidmaatschapsrechten verbonden aan gemeenschappelijke aandelen ingeschreven op naam van één echtgenoot, eigen zijn, daar waar de vermogensrechten verbonden aan deze aandelen toekomen aan de huwgemeenschap.

EERSTE BESLUIT :OMZETTING

De vergadering beslist de gewone commanditaire vennootschap om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Stemming

Het besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

KAPITAAL

TWEEDE BESLUIT : AANDELEN

De vergadering beslist de nominale waarde van de aandelen (van één euro per aandeel) af te schaffen, zodat

elk aandeel een fractiewaarde van het kapitaal van één/duizendste (1/1.000ste) vertegenwoordigt.

Stemming

Het besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

DERDE BESLUIT : KAPITAALVERHOGING

Onder voorbehoud van het definitief worden van het besluit tot omzetting, beslist de vergadering het kapitaal

van de vennootschap te verhogen door omzetting van beschikbare reserves tot beloop van zeventienduizend

vijfhonderd vijftig (¬ 17.550,00) om het kapitaal aldus te brengen van duizend (¬ 1.000,00) op het wettelijk

voorgeschreven minimum kapitaal van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18,550,00), zonder uitgifte van

nieuwe aandelen, doch mits evenredige verhoging van de fractiewaarde van de bestaande duizend (1,000)

aandelen.

Stemming

Het besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.







STATUTEN



VIERDE BESLUIT : STATUTEN

De vergadering stelt, artikel per artikel, de nieuwe tekst van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vast zoals hierna volgt, met behoud van de huidige doelomschrijving, en rekening houdend met de hiervoor genomen besluiten, in uitvoering van artikel 782 van het Wetboek van vennootschap,

-ten. gevolge_waacvanheLbesluit.tot omzettingen.het.besluittot_kapiitaalverhogingxlefinitief_zijngeworden.___--___

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1

Voor- "STATUTEN (bij uittreksel)

behouden Artikel 1.- Naam

aan het De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als naam "SK CONSULTING".

Belgisch Deze naam moet steeds - op alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders, websites en andere stukken al dan niet in elektronische vorm, uitgaande van de vennootschap  vermeld worden, evenals de woorden 'besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid' of het letterwoord 'bvba

Staatsblad Artikel 2.- Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2180 Antwerpen (Ekeren), Korte Bist 40, en de vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister (RPR) ter griffie van de rechtbank van koophandel van Antwerpen, afdeling Antwerpen.

De nauwkeurige aanduiding van de zetel van de vennootschap en het woord rechtspersonenregister of de afkorting 'RPR' gevolgd door de zetel van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft, en het ondememingsnummer, moeten steeds voorkomen op de stukken uitgaande van de vennootschap waarvan sprake in artikel 9 van de statuten.

De zetel kan bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerders overgebracht worden naar om het even welke andere plaats in hetzelfde taalgebied van België of in het tweetalige Brusselse gewest. Elke overbrenging van de zetel van de vennootschap dient bekend gemaakt te worden in de Blagen tot het Belgisch Staatsblad.

Artikel 3.- Doel

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon:

bemiddeling bij aankoop, verkoop, verhuur van onroerend goed.

hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden of bij deelneming, alle hoegenaamd roerende en onroerende verrichtingen te doen, namelijk te kopen, verkopen, huren en verhuren, laten bouwen, verbouwen, zakelijke rechten verlenen of afsluiten, het uitbaten en het in waarde brengen van eigendommen en gronden, alsmede het ontwikkelen en realiseren van verkavelingen en andere onroerende projecten.

het uitvoeren van alle infrastructuur- en uitrustingswerken van gronden met het oog op de verkavelingen en de valorisatie ervan.

de coördinatie van alle bouw- en verbouwingswerken met hun binnenhuisinrichting en voltooiing. het uitvoeren van studies, schattingen, expertises voor gronden, gebouwen en installaties.

bemiddeling inzake verhuring en overdracht van handelszaken.

het beheer, de instandhouding en valorisatie van een onroerend patrimonium met inbegrip van het onderhoud, de verbouwing, bebouwing, huur en verhuring ervan, zakelijke rechten verlenen of

afsluiten, de leasing en de uitbating, kortom alle verrichtingen te doen van onroerende aard.

het verlenen van diensten die noodzakelijk zijn voor het goed functioneren van een gebouw.

de uitbating van een onderneming voor projectontwikkeling en alles wat daarmee gepaard gaat zoals de promotie, realisatie, verkoop en commercialisatie van projecten.

Onder projectontwikkeling wordt onder meer maar niet uitsluitend verstaan het begeleiden van bouwprojecten, het verlenen van technische, juridische en administratieve adviezen, allerlei adviezen aan de bouwheer, het onderhandelen met en het aanstellen van architecten, aannemers en andere betrokken personen, het optreden tegenover allerlei overheden en instanties voor vergunningen en andere administratieve procedures tot de coördinatie van de bouwwerken en de controle daarop tijdens en nadien alsook als algemene onderneming de bedrijvigheden coordineren die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van bouw voltooiingwerken door onderaannemers.

Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, het doen bouwen of verbouwen, promotie van onroerende goederen, evenals alle welkdanige onroerende transacties en verrichtingen in de meest brede zin met inbegrip van de onroerende leasing.

de exploitatie van een studie-, organisatie-, raadgevend bureau inzake handels-, sociale, marketing-, financiële, informatica-, juridische en organisatorische aangelegenheden; het voeren van publiciteit en reclame en het deelnemen en medewerken hieraan in de meest uitgebreide zin van het woord.

het creëren en organiseren van evenementen, vertoningen, sportieve en culturele manifestaties; het verspreiden ervan aan de hand van alle mogelijke communicatiemiddelen en gegevensdragers; het produceren, uitgeven en verhandelen van alle geluidsopnames, films, video's, boeken, gedigitaliseerd gegevensdragers, enzovoort.

het uitbaten van drank- en eetgelegenheden gesitueerd in café-, restaurant, hotel- en andere verbruiksmiddens, alsook het ambulant verkopen van verbruiksgoederen.

het aankopen van handelsgoederen, diensten, informatie of gegevens in binnen- en buitenland met als oogmerk het verkopen van deze, al of niet na behandeling of verbetering, aan cliënten in binnen- en buitenland.

het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, certificaten, schuldvorde-ringen, gelden en andere roerende waarden, al dan niet met speculatief karakter, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen, en verenigingen al dan niet met een semipubliekrechtel jk statuut.

het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management, bijstand en andere diensten aan alle verbonden ondernemingen of aan ondernemingen waarin de vennootschap zelf een participatie bezit, of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert; deze diensten kunnen









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2015 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blZ. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

+ , mod 11.1

worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van extern raadgever of orgaan van de cliënt.

De termen vermogen beheer of financieel advies zijn activiteiten anders dan vernield in de wetten op de financiële transacties en de financiële markten.

- krediet verlenen, zich borg stellen, hypothecaire en andere zekerheden verstrekken aan en voor derden zowel als aan en voor haar zaakvoerders.

De vennootschap heeft tevens tot doel, zowel in België als in het buitenland, het aan- en verkopen van onroerende goederen. Het beheren en oordeelkundig uitbreiden in de ruimste zin van het woord van een patrimonium, grotendeels bestaande uit onroerende goederen. De vennootschap zal mogen overgaan tot het aankopen en verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, laten bouwen en verbouwen, zakelijke rechten verlenen of afsluiten, in huur nemen of verhuren van onroerende goederen, bebouwd of onbebouwd, gemeubeld of ongemeubeld. De vennootschap mag aan haar bedrijfsleiders en/of werknemers gratis woonst verlenen, dit ter compensatie van de door hen uitgevoerde verrichtingen ten voordele van de vennootschap,

de aankoop, huur, onderhoud en verkoop van alle goederen, desgevallend ten behoeve van eigen handelsverrichtingen of voor handelsverrichtingen van derden, zoals alle soorten materieel, gereedschappen, machines, installaties en computers, soft- en hardware.

- het aanvragen, verwerven, verhandelen en exploiteren van licenties, octrooien, merken en dergelijke.

- alle mogelijke gegevens en documentatie te verzamelen.

- lezingen, voordrachten, uiteenzettingen te houden en zowel ter lering als ter ontspanning, voorstellingen, schouwspelen, sportevenementen, muziekfestivals of dansavonden te organiseren. studiereizen in binnen- en buitenland in te richten, alsook tentoonstellingen inrichten.

cursussen en andere manifestaties met instructief oogmerk te organiseren.

afbeeldingen, foto-, film- en klankopnamen te maken en te verspreiden.

op allerlei wijze promotie voeren.

Deze opsomming is aanduidend, doch niet beperkend. Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de vereiste attesten zou beschikken, zullen in onderaanneming gegeven worden.

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verband houden met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te l

vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden.

De vennootschap mag onder iedere vorm, zelfs bij wijze van fusie of door het verlenen van

borgstellingen, in alle bestaande en/of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen belangen nemen.

Zij kan ook functies van bestuurder, commissaris of vereffenaar van andere vennootschappen

uitoefenen.

Artikel 4.- Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Artikel 5.- Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD

VIJFTIG EURO (¬ 18.550,00).

Het is verdeeld in DUIZEND (1.000) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde die elk

één/duizendste (1/1.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

(...)

Artikel 13.- Benoeming - ontslag

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Het vrijwillig aangeboden ontslag van een zaakvoerder heeft slechts gevolg vanaf de beslissing tot

aanvaarding door de algemene vergadering.

Artikel 14.- Intern bestuur - beperkingen

ledere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van

het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering

bevoegd is.

Bevoegdheidsbeperkingen zijn niet tegenwerpbaar aan derden.

Artikel 15.- Externe vertegenwoordigingsmacht

leder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte,

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders, zelfs indien die handelingen

buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de

omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

Artikel 16.- Biizondere volmacht

De vennootschap kan gevolmachtigden aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor

bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen, zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders ingeval van overdreven volmacht.

(...)

Artikel 19.- Controle - benoeming - bevoegdheid

a. De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening, en op de verrichtingen weer te geven in de

jaarrekening wordt, voor zover de wet het vereist of indien de algemene vergadering daartoe beslist, aan één of meer commissarissen opgedragen.

De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering onder de leden, natuurlijke of rechtspersonen van het instituut der Bedrijfsrevisoren.

De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

b. Is er geen commissaris benoemd, dan heeft niettegenstaande enig andersluidende statutaire bepaling, ieder houder van aandelen individueel de ondersoeks- en controlebevoegdheid van de commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

c. De bezoldiging van de commissarissen bestaat in een vast bedrag dat bij de aanvang en voor de duur

van hun opdracht, wordt vastgesteld door de algemene vergadering.

Artikel 2a- Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering

a. De gewone algemene vergadering van de vennoten moet elk jaar worden bijeengeroepen op de laatste zaterdag van de maand mei om zeventien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Indien bij toepassing van artikel 23 van deze statuten wordt geopteerd voor de procedure van de schriftelijke besluitvorming, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair vastgestelde dag van de gewone algemene vergadering.

b, Ten aile tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt,

c. Bovendien kan op elk ogenblik een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten ten overstaan van een notaris.

d. De oproepingen tot de algemene vergadering worden vijftien dagen voor de vergadering bij een ter post aangetekende brief verzonden, aan de houders van effecten, zaakvoerder(s) en eventuele commissaris(sen), tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een andere communicatiemiddel te ontvangen.

e. De gewone en de bijzondere algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in de gemeente waar de zetel van de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping. De buitengewone algemene vergadering wordt gehouden waar dan ook in België.

f. De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toehoren. Artikel 21.- Vertegenwoordiging van de vennoten

a. Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke houder van aandelen op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gemachtigde, al dan niet vennoot. De volmacht dient schriftelijk, voorafgaand en uitdrukkelijk te zijn. De volmachten moeten, op straffe van nietigheid de agenda, met opgave van de te behandelen onderwerpen, bevatten.

b. De mede-eigenaars, de vruchtgebruikers en blote eigenaars, de pandschuldeisers en pandschuldenaars moeten zich respectievelijk door één en dezelfde persoon doen vertegenwoordigen.

c. De zaakvoerders mogen de formule van de volmachten bepalen en eisen dat deze worden

gedeponeerd op de plaats die zij aanwijzen en binnen de termijn die zij vaststellen.

Artikel 22.- Besluitvorming

a. Elk aandeel geeft recht op één stem; stemmen per brief is niet toegelaten.

Over punten die niet op de agenda zijn vermeld kan slechts beraadslaagd worden indien op de vergadering alle aandelen vertegenwoordigd zijn en mits daartoe met eenparigheid van stemmen besloten wordt. De vereiste instemming staat vast indien geen verzet is aangetekend in de notulen van de vergadering.

b. De gewone en de bijzondere algemene vergadering beraadslagen en besluiten op geldige wijze ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde aandelen. De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Onthoudingen, blanco stemmen en nietige stemmen worden bij de berekening van de meerderheid verwaarloosd.

Bij staking der stemmen is het voorstel verworpen. Van elke algemene vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt.

c. De buitengewone algemene vergadering moet gehouden worden ten overstaan van een notaris die er een authentiek proces-verbaal van opmaakt. De algemene vergadering kan over een statutenwijziging alleen dan op rechtsgeldige wijze beraadslagen en besluiten, wanneer zij die aan de vergadering deelnemen ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. is het genoemde quorum niet bereikt, dan is een nieuwe bijeenroeping volgens artikel 286 van het Wetboek van vennootschappen nodig; de tweede vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze, ongeacht het aanwezige of vertegenwoordigde deel van het kapitaal.

Tenzij een ander wettelijk quorum is voorgeschreven, is een wijziging van de statuten alleen dan aangenomen, wanneer zij drievierden van de stemmen verbonden aan de aanwezige of vertegenwoordigde aandelen heeft verkregen. Bij de berekening van de vereiste meerderheid worden de stemmen van degenen die zich onthouden, de blanco stemmen en de nietige stemmen als stemmen tegen beschouwd,

d. Voor de vaststelling van de voorschriften inzake aanwezigheid en meerderheid die in de algemene

vergadering moeten worden nageleefd, wordt geen rekening gehouden met de geschorste aandelen.

Artikel 23.- Schriftelijke besluitvorming

a. ln afwijking van artikel 22 der statuten en met uitzondering van de beslissingen te nemen in het kader van artikel 332 van het Wetboek van Vennootschappen en de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden vastgesteld, kunnen de vennoten evenwel eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerder een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissaris, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed fe

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Beigisch

Staatsblad

mod 11.1

keuren en binnen de aangegeven termijn het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de-zetel van de vennootschap of enig andere plaats in het rondschrijven vermeld.

b. Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten, zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen de opgelegde termijn, bepaalde voorstellen van besluit wél en andere voorstellen van besluit niet de eenparige schriftelijke goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

Artikel 24.- Boekjaar - jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris op, alsmede de jaarrekening. Men handelt verder naar de voorschriften opgenomen in Boek IV Titel VI van het Wetboek van vennootschappen.

Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerders en commissaris te verlenen kwijting.

Artikel 25.- Bestemming van het resultaat  dividenden

a. Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst, nadat alle lasten, de algemene onkosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze ééntiende van het kapitaal bedraagt.

Over de bestemming van het saldo zal beslist worden door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerders.

b. Geen uitkering mag geschieden indien op datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief zoals dit blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, of, indien dit hoger is, beneden het bedrag van het opgevraagd kapitaal.

c. De zaakvoerders bepalen het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald.

(...)

Arti 61 27.- Benoeming - bevoegdheden van de vereffenaars

a, De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap, kan te allen tijde bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan.

De benoeming van de vereffenaars moet ter bevestiging worden voorgelegd aan de voorzitter van de rechtbank van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaar.

b. De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in artikels 186, 187 en 188 van het Wetboek van vennootschappen, zonder voorafgaande machtiging van de algemene vergadering, tenzij deze bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

c. Na betaling van alle schulden, tasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om het passief te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto actief in geld of in effecten, onder de houders van aandelen naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten. De goederen die nog in natura voorhanden zijn worden op dezelfde wijze verdeeld.

Stemming

Het besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

BESTUUR

VIJFDE BESLUIT

De vergadering beslist dat de zaakvoerder, mevrouw KEGELS Sophie, haar mandaat voortzet, met ingang van

heden, als niet statutaire zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, voor

onbepaalde duur, wat door haar wordt aanvaard.

Haar mandaat blijft bezoldigd zijn, zolang de algemene vergadering hierover niet anders beslist.

Stemming

Het besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

CONTROLE

ZESDE BESLUIT

De vergadering stelt vast dat bij toepassing van artikel 141 van het Wetboek van vennootschappen en

ingevolge te goeder trouw verrichte schattingen, ook na de omzetting geen commissaris moet worden

aangesteld, en beslist geen commissaris te benoemen.

Stemming

Het besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

MACHTIGING

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering machtigt:

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

J, , " "

" . mod 11.1

Voor-

' behouden

aan het

Belgisch

" Staatsblad



- het bestuursorgaan om voorgaande besluiten uit te voeren;

- 'Consultum Boekhouding Fiscaliteit', te 2550 Kontich, Duffelsesteenweg 19/1, en haar

gevolmachtigden, om de vennootschap te vertegenwoordigen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, het

Ondememingsloket en de Btw-administratie.

Stemming

Het besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.



SLOT

Na volledige afhandeling van de agenda, verklaart de voorzitter de vergadering opgeheven.

ldenflteitsbevestiginc,

De notaris bevestigt tevens dat de identiteit van comparanten natuurlijke personen hem werd

aangetoond op basis van hun identiteitskaart.

De rijksregisternummers worden met uitdrukkelijke toestemming van betrokkenen vermeld.

Rechten oo creschritten (wetboek diverse rechten en taksen)

Het recht bedraagt vijfennegentig euro (¬ 95,00).

VERKLARING PRO FISCO

De omzetting van de vennootschap geschiedt met toepassing van artikel 121 van het Wetboek van

registratierechten en artikel 214, §1 van het Wetboek van inkomstenbelasting, en in voorkomend geval artikel

11 van het Wetboek der belasting over de toegevoegde waarde.

WAARVAN PROCES-VERBAAL

Opgemaakt en verleden te Antwerpen, datum als boven.

Na voorlezing en toelichting hebben de comparanten met de notaris getekend

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor gelijkluidend uittreksel -- en ontledend wat de statuten betreft

Notaris Jan Boeykens

Samen hiermee neergelegd: uitgifte akte + bijzonder verslag zaakvoerder + controleverslag



Op de laatste biz, van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
SK CONSULTING

Adresse
KORTE BIST 40 2180 ANTWERPEN (EKEREN)

Code postal : 2180
Localité : Ekeren
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande