SKIFF TECHNOLOGY DEVELOPMENT

Divers


Dénomination : SKIFF TECHNOLOGY DEVELOPMENT
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 840.773.927

Publication

16/11/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Vs

bah aai Bel

stag

11111 *11172185*

1

1VEERGELEGD

Ondernemingsnr : c{ ~ ~~3 ,5.L -

Bana àlg

tvolu t) : SKIFF Technology Development

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid

Zetel : Berlaarbaan 198 2861 O-L-V-Waver

Onderwerp este : Oprichtingsakte

Het jaar tweeduizendelf, op 3 november, verklaren ondergetekenden:

1.De Heer David Herz, geboren in Nederland te Blaricum op negentien januari negentienhonderd drieënnegentig, student, wonende te Onze-Lieve-Vrouwe-Waver, Berlaarbaan 198, van Belgische nationaliteit;

2.De Heer Richard Herz, geboren in Nederland te Amsterdam op zestien augustus negentienhonderd tweeënzestig, neurochirurg, wonende te Onze-Lieve-Vrouwe-Waver, Berlaarbaan 198, van Belgische nationaliteit;

3.Mevr. Van Pelt Patricia, geboren in Nederland te Den Helder op negenentwintig september negentienhonderd zesenzestig, huisvrouw, wonende te Onze-Lieve-Vrouwe-Waver, Berlaarbaan 198, van Belgische nationaliteit;

Handelend zo voor zichzelf als voor allen die later als lid zullen aanvaard worden, een coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid op te richten die beheerst wordt door de hiernavolgende statuten:

STATUTEN

TITEL I : BENAMING, ZETEL, DOEL, DUUR

Artikel 1 :

De Coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid zal handelen onder de benaming:

"SKIFF Technology Development"  afgekort: "STD".

Haar zetel is gevestigd te 2861 Onze-Lieve-Vrouwe-Waver, Berlaarbaan 198.

De raad van bestuur mag de zetel naar een andere plaats in België overbrengen, of bijhuizen oprichten, in

België of in het buitenland.

Artikel 2 :

De vennootschap heeft tot doel het ontwikkelen van high-performance aeronautische kinematica technieken.

De Vennootschap mag alle commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen stellen in verband, zelfs indirect, met het maatschappelijk doel in ruime zin.

De vennootschap mag zich interesseren door inbreng , versmelting, deelname of anderszins, in bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen met een aanverwant of gelijkaardig doel, of die nuttig zijn tot de ganse of gedeeltelijke verwezenlijking of uitbreiding van haar maatschappelijk doel. Zij mag leningen en kredietopeningen aangaan en toestaan, en borgen stellen, zelfs in zaken die buiten het kader van het maatschappelijk doel vallen.

Artikel 3 :

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur. Zij kan op bepaalde duur gebracht worden of ontbonden worden door de algemene vergadering, die daarover beslist volgens de regels voorzien voor de wijziging der statuten. Zij mag verbintenissen aangaan die haar duur overschrijden.

0 3 -11- 2011

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHANDEL te MECHELEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

TITEL Il : MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL, DEELBEWIJZEN, VERANTWOORDELIJKHEID

Artikel 4 :

Het maatschappelijk kapitaal is onbeperkt. Het oprichtingskapitaal bedraagt 3.000,00- euro en bestaat uit deelbewijzen op naam van 100,00- euro, die aan de oprichters warden toegekend als volgt:

-Aan de Heer David Herz, wegens het inbrengen van 1.000,00- euro, 10 deelbewijzen van 100,00- euro; -Aan de Heer Richard Herz, wegens het inbrengen van 1.000,00- euro, 10 deelbewijzen van 100,00-euro; -Aan de Mevr. Patricia Van Pelt, wegens het inbrengen van 1.000,00- euro, 10 deelbewijzen van 100,00-euro;

Het minimumkapitaal blijft bepaald op 3.000,00- euro. Een aantal deelbewijzen dat overeenstemt met het minimumkapitaal moet te allen tijde onderschreven zijn.

Artikel 5 :

Het oprichtingskapitaal is volledig volstort. Voor latere kapitaalsinbrengen stelt de raad van Bestuur de verhouding vast waarin de maatschappelijke deelbewijzen moeten worden volgestort en de tijdstippen waarop de stortingen kunnen worden opgevraagd.

Artikel 6 :

Elk deelbewijs geeft recht op één stem in de Algemene Vergadering. De deelbewijzen mogen enkel worden afgestaan of overgedragen aan medevennoten, en dit mits akkoord van minstens de helft van de vennoten, die samen minstens de drie vierden van het kapitaal vertegenwoordigen na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld. Wordt deze toestemming tot overdracht niet bekomen, dan kan de overlater of zijn erfgenaam de terugname van de deelbewijzen bekomen. Er wordt afgerekend zoals voor leden die willen uit de vennootschap treden.

Artikel 7 :

Er bestaan geen hoofdelijkheid tussen de vennoten. Ieder van hen is alleen voor zijn deelbewijs gebonden.

TITEL III : VENNOTEN

Artikel 8 :

De vennootschap bestaat uit de oprichters. Andere vennoten kunnen toetreden mits zij:

a)Aanvaard worden door minstens de helft van de vennoten die samen drie vierden van het kapitaal

vertegenwoordigen;

b)Het inkomgeld, vastgesteld door de beheerraad, betalen;

c)Minstens inschrijven op één deelbewijs.

Bij gewone meerderheid van stemmen kan de Algemene Vergadering de intekening van de nieuwe vennoot

tot een bepaald aantal deelbewijzen beperken.

Artikel 9 :

Leden die willen uit de vennootschap treden of deelbewijzen wensen terug te nemen, moeten de Raad van

Bestuur minstens vier maanden vooraf bij aangetekend schrijven inlichten. De raad van Bestuur mag weigeren

leden te laten uittreden of deelbewijzen uit te keren als:

a)De vennoot minder dan vijf volle jaren Lid is;

b)De vennoot verplichtingen of schulden heeft tegenover de vennootschap

c)Daardoor het minimumkapitaal niet zou behouden blijven;

d)Daardoor één tiende der leden of één tiende van het ingeschreven kapitaal in de loop van eenzelfde

boekjaar zou wegvallen

Artikel 10 :

Bij terugname van deelbewijzen of bij het ophouden van lidmaatschap wordt met de rechthebbende afgerekend volgens eindbalans van het boekjaar waarin de terugname of het ontslag heeft plaatsgehad. Nooit kan méér worden uitgekeerd dan de nominale waarde van het deelbewijs, verhoogd met dertig procent van het voor daaropvolgende boekjaar vastgestelde inkomgeld.

Artikel 11 :

De vennootschap kan een vennoot uitsluiten wegens niet-naleving van verbintenissen tegenover de vennootschap, schending der statuten of om ernstige redenen. De uitsluiting wordt, behalve de ambtshalve uitsluiting voorzien in artikel 12, uitgesproken door de Algemene Vergadering, die beslist zoals bij aanvaarding van nieuwe vennoten, na aftrek van de rechten van de vennoot over wiens uitsluiting beslist wordt. Beroep doen tegen die beslissing kan ingesteld worden bij een scheidsrechter, aangeduid door de voorzitter van de rechtbank van koophandel en wiens oordeel voor de partijen bindend is.

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 12:

Uitgesloten vennoten krijgen enkel de terugbetaling van de sommen gestort op hun deelbewijzen.

TITEL IV : BEHEER, TOEZICHT

Artikel 13:

De Vennootschap wordt bestuurd door een raad van minstens twee bestuurders, gekozen uit de vennoten, benoemd door de Algemene Vergadering voor een periode van drie jaar. Uittredende bestuurders zijn herkiesbaar. De Algemene Vergadering mag aan het bestuursmandaat een vergoeding koppelen.

Artikel 14:

Al wat niet door de wet of door de statuten uitdrukkelijk is voorbehouden aan de Algemene Vergadering, behoort tot de bevoegdheid van de raad van bestuur. De akten die de vennootschap binden moeten door twee bestuurders ondertekend worden.

Artikel 15:

De Algemene Vergadering duidt onder haar leden een voorzitter aan, en een zaakvoerder. De raad van bestuur kan slechts geldig beslissen als de meerderheid der leden aanwezig is. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter, en, bij diens afwezigheid, van de zaakvoerder beslissend. Van de vergaderingen wordt een verslag opgemaakt dat ondertekend wordt door minstens twee bestuurders.

Artikel 16:

De raad van bestuur mag het dagelijks beheer delegeren aan een directeur. De raad stelt zijn machten en

zijn vergoeding vast.

Artikel 17:

De raad van bestuur vergadert zo vaak het belang van de Vennootschap dit vereist, op uitnodiging van de

voorzitter of van de zaakvoerder, op de plaats in de oproeping vermeld.

Artikel 18:

Controle op de activiteiten van de Vennootschap wordt uitgeoefend door één of meer controlerende

vennoten of door een commissaris, aan te duiden door de Algemene Vergadering voor een termijn van drie jaar.

TITEL V : ALGEMENE VERGADERING

Artikel 19:

De Algemene Vergadering is samengesteld uit alle vennoten; ieder kan zich laten vertegenwoordigen bij

volmacht door een andere vennoot. Elk deelbewijs geeft recht op één stem.

Artikel 20:

De gewone algemene vergadering komt jaarlijks samen tijdens de maand juli, op de plaats vermeld in de uitnodiging. Zij hoort het verslag van de bestuurders; zij bespreekt de balans en de resultatenrekening; zij doet de statutaire benoemingen en beslist over de andere punten op de agenda. De raad van bestuur, de voorzitter, de zaakvoerder en de vennoten die samen minstens één vijfde van de aandelen vertegenwoordigen, kunnen een buitengewone algemene vergadering laten samenroepen. De raad van bestuur verstuurt de uitnodigingen samen met de dagorde minstens veertien dagen op voorhand.

Artikel 21:

De voorzitter leidt de vergaderingen. Hij duidt een secretaris aan. De verslagen worden

ondertekend door de voorzitter en door de secretaris, en door de leden die het wensen

Artikel 22:

Om geldig te beraadslagen moet minstens de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigd zijn. Beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen, behalve waar de statuten het anders voorschrijven. Zijn er onvoldoende aanwezige of vertegenwoordigde stemmen om geldig te beraadslagen, dan roept de raad van bestuur dadelijk en schriftelijk een tweede algemene vergadering samen, die moet vergaderen binnen de drie weken, en die bij gewone meerderheid der aanwezige en vertegenwoordigde stemmen geldig beslist ongeacht het aantal aanwezige en vertegenwoordigde stemmen, behalve als het gaat om een wijziging der statuten.

Artikel 23:

Om te kunnen beraadslagen over wijziging der statuten, moet de oproeping dit punt op de dagorde vermelden; minstens de helft van het maatschappelijk kapitaal moet aanwezig of vertegenwoordigd zijn en beslissingen worden genomen met tweederde meerderheid der aanwezige en vertegenwoordigde stemmen.

TITEL VI : BALANS, RESERVES, WINSTVERDELING

Artikel 24:

Het maatschappelijk jaar valt samen met het kalenderjaar. Op eenendertig december van elk jaar worden de boeken en rekeningen afgesloten en wordt de balans opgemaakt. Het eerste maatschappelijk jaar loopt van heden tot eenendertig december tweeduizend elf.

Voor.

behoudenaan het

Belgisch

Staatsblad

Artikel 25:

Van de zuivere winst van het boekjaar gaat vijf procent naar de wettelijke reserve, tot deze minstens één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. De Algemene Vergadering beslist over uitkering of reservering : van het overige. Bij verlies wordt de reserve aangesproken. Is die ontoereikend, dan wordt het overschot niet jaarlijks onder de leden verdeeld: met hen wordt afgerekend bij de ontbinding van de vennootschap, of, als iemand voor de ontbinding ophoudt lid te zijn, in de loop van het volgend boekjaar, en dit naar ra van het deel dat ieder lid in het verlies heeft bij te dragen. De aansprakelijkheid van de vennoten is echter beperkt tot het nominaal bedrag van de door hen onderschreven deelbewijzen.

TITEL VII : ONTBINDING, VEREFFENING

Artikel 26:

De vennootschap kan ontbonden worden bij beslissing van de Algemene Vergadering volgens de voorwaarden voorzien inzake statutenwijziging. Bij ontbinding stelt de Algemene Vergadering één of meer , vereffenaars aan. Zij bepaalt hun bevoegdheden, hun vergoeding en de wijze van vereffening. Zolang er geen vereffenaars zijn aangesteld, is de raad van bestuur van rechtswege met de vereffening belast.

Artikel 27:

Na afbetaling van de maatschappelijke schulden en lasten, zal het overschot eerst dienen om de sommen die op de aandeelbewijzen werden gestort terug te betalen. Het overblijvende saldo wordt nadien gelijkmatig verdeeld onder de aandeelbewijzen.

TITEL VIII : DIVERSE BEPALINGEN

Artikel 28:

De Algemene Vergadering beslist over het door de raad van bestuur voorgestelde huishoudelijke reglement, dat onder meer alle maatregelen voorziet in verband met de toepassing der statuten, en aan de vennoten " verplichtingen kan opleggen in het belang van de vennootschap.

Verklaring:

Worden tot beheerder benoemd:

1)De Heer David Herz; beheerder-zaakvoerder;

2)De Heer Richard Herz

3)Mevr. Patricia Van Pelt

Tegelijk neergelegd: volledige oprichtingsakte

D.M.E. Herz R.C.G. Herz P.B.M. Van Pelt

Op de laatste blz. van Link B vermelden : recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persa(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

12/06/2015
ÿþr

Mod Wafd 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i i II



~~~~~ ~

~ ~-`a ~.~~ ;.~,. ~

.,~...

3  JUNI ZQ~

RECHTBANém~KOO~PHANDEL ANTWERP , afd. MECHELEN

Ondernemingsnr : 0840773927

Benaming

(voluit) : SKIFF Technology Development

(verkort) :

Rechtsvorm : Coöperatieve Vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid

Zetel : Berlaarbaan 198 2861 Onze-Lieve Vrouw-Waver

(volledig adres)

Onderwerp akte : Vereffening van Vennootschap en sluiting.

De bijzondere algemene vergadering van 31 maart 2015 heeft besloten de vennootschap te

vereffenen per ingang van heden.

Alle schulden zijn betaald en er dient niets meer verdeeld te worden .

De boeken zullen bewaard worden door Accountantskantoor Jemo op het adres Antwerpsesteenweg 530

2390 Weatmalle , en dit gedurende 7 jaar,

Er zijn geen schulden meer

De vereffening wordt gesloten.

David Herz

Bestuurder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Zijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
SKIFF TECHNOLOGY DEVELOPMENT

Adresse
BERLAARBAAN 198 2861 O.L.V.-WAVER

Code postal : 2861
Localité : Onze-Lieve-Vrouw-Waver
Commune : SINT-KATELIJNE-WAVER
Province : Anvers
Région : Région flamande