SKV DIENSTENCENTRUM

Divers


Dénomination : SKV DIENSTENCENTRUM
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 466.502.296

Publication

30/04/2014
ÿþmod 11.1

Dzilt1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de

f

Vol gehos

aan Belg Staat

lul

14 -04- 2014

~'w~7F~hvin

M~c}~~L~N

BEL

2014

TSB i

MONITEUR

2 3 -0/1 LGISCH ST

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2014 - Annexes du Moniteur belge Ondernemingsnr : 0466.502.296

Benaming (voluit) : SKV DIENSTENCENTRUM

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Grote Markt 34

2500 Lier

Onderwerp akte : BVBA: fusie

Tekst :

"Sociale Investeringsmaatschappij voor Vlaanderen"

Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, vennootschap met

sociaal oogmerk.

Afgekort "SIMV"

2500 LIER, Grote Markt 34

RPR Mechelen 0475.976.525

SKV DIENSTENCENTRUM

bvba

2500 LIER, Grote Markt 34

RPR Mechelen 0466.502.296

Er blijkt uit een akte verleden op eenendertig maart tweeduizend veertien

verleden voor Frederic Van Cauwenbergh, geassocieerd notaris te Edegem dat

zijn bijeengekomen de buitengewone algemene vergaderingen van :

-"SOCIALE INVESTERINGSMAATSCHAPPIJ VOOR VLAANDEREN" in het kort "SIMV" coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid - vennootschap met sociaal oogmerk met zetel te 2500 Lier, Grote Markt 34 - RPR Mechelen 0475.976.525

- "SKV DIENSTENCENTRUM", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 2500 Lier, Grote Markt 34 - RPR Mechelen 0466.502.296.

Bij aanvang van de vergaderingen is vastgesteld dat:

De vergaderingen in voldoende aantal waren zodat de onderscheiden vergaderingen geldig konden beraadslagen over de agenda.

Volgende beslissingen zijn met unanimiteit genomen :

GERUISLOZE FUSIE

1.1 Onderzoek en bespreking van het voormeld fusievoorstel met het oog op een geruisloze fusie door overgang van het gehele vermogen van de bvba SKV DIENSTENCENTRUM (overgenomen vennootschap) naar de





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vennootschap met sociaal oogmerk "SOCIALE INVESTERINGSMAATSCHAPPIJ VOOR VLAANDEREN, afgekort "SIMV" (overnemende vennootschap.

Besluit tot geruisloze fusie

De vergadering heeft het fusievoorstel goedgekeurd en haar instemming betuigd met de verrichting waarbij het gehele vermogen van de bvba SKV DIENSTENCENTRUM als gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaat op de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, vennootschap met sociaal oogmerk "Sociale Investeringsmaatschappij voor Vlaanderen", afgekort " SIMV", die houdster is van alle effecten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SKV DIENSTENCENTRUM.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van SKV DIENSTENCENTRUM zonder uitzondering noch voorbehoud, onder algemene titel over op de vennootschap "SOCIALE INVESTERINGSMAATSCHAPPIJ VOOR VLAANDEREN", afgekort "SIMV"

De voorwaarden, gesteld in dit fusievoorstel, bepalen onder meer hetgeen volgt :

a. de datum vanaf dewelke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, wordt vastgesteld op één januari 2014. Alle verrichtingen sinds gemelde tijdstippen gedaan door de over te nemen vennootschap, komen voor rekening van de vennootschap "SOCIALE INVESTERINGSMAATSCHAPPIJ VOOR VLAANDEREN", afgekort "SIMV", en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de "SOCIALE INVESTERINGSMAATSCHAPPIJ VOOR VLAANDEREN", afgekort "SIMV" geboekt worden.,

b. Bijzondere rechten en voordelen : er worden geen bijzondere rechten toegekend aan de aandeelhouders van de in te brengen vennootschap of van de overnemende vennootschap of andere personen. Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aén de bestuursorganen van de betrokken

vennootschappen. -f

c. Het vermogen van de overgenomen vennootschap bevat qeen onroerend goederen.

1.2 - Goedkeuring van het ontslag van de zaakvoerder van de vennootschap "SKV DIENSTENCENTRUM" .

Door onderhavige fusie wordt van rechtswege ontslag verleend aan de zaakvoerder, met name de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Sociale Investeringsmaatschappij voor Vlaanderen", afgekort "SIMV" en verleent décharge voor het gevoerde beleid.

IL KAPITAALVERMINDERING TER AANZUIVERING VAN GELEDEN VERLIEZEN EN VERLIEZEN VAN HET LOPENDE BOEKLAAR BINNEN DE SOCIALE INVESTERINGSMAATSCHAPPIJ VOOR VLAANDEREN", afgekort "SIMV".

Na bespreking van waardevermindering op deelnemingen toebehorende aan de SOCIALE INVESTERINGSMAATSCHAPPIJ VOOR VLAANDEREN", afgekort "SIMV"

en de geleden verliezen van de vennootschap SOCIALE INVESTERINGSMAATSCHAPPIJ VOOR VLAANDEREN besluit de algemene vergadering tot :

2.1 Kapitaalvermindering ten bedrage van 1.750.000,00 ¬ (een miljoen zevenhonderd vijftigduizend euro) ter aanzuivering van geleden verliezen en verliezen van het lopende boekjaar tengevolge van de voormelde beslissing inzake de waardevermindering op deelnemingen.

De voorzitter licht het voorstel toe om ter aanzuivering van geleden verliezen en verliezen van het lopende boekjaar het vast kapitaal van de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

,door- behouden aan het Belgisch Staatsblad

w

Pp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r~ mod 11.1

(Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

vennootschap te verminderen met één miljoen zevenhonderd vijftigduizend euro (1.750.000,00¬ ) om het aldus te brengen van drie miljoen zevenhonderd vijftigduizend euro (3.750.000,00¬ ) op twee miljoen euro (2.000.000,00¬ ).

Deze kapitaalvermindering wordt volledig aangerekend op reëel vast kapitaal.

Ingevolge voormelde kapitaalvermindering worden geen aandelen vernietigd.

2 AANPASSING van de STATUTEN van CVBA met sociaal oogmerk "SOCIALE INVESTERINGSMAATSCHAPPIJ VOOR VLAANDEREN" aan de genomen beslissingen.

De vergadering beslist om de statuten aan te passen aan de genomen beslissingen.

Aldus zal artikel 6 der statuten voortaan luiden als volgt

" Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bestaat uit vast kapitaal en variabel kapitaal. Het vast kapitaal zal TWEE MILJOEN EURO (2.000.000,00¬ ) bedragen. Het is verdeeld in vijfhonderd en acht duizend driehonderd vijfenveertig aandelen (508.345) zonder aanduiding van nominale waarde en met een fractiewaarde van elk één/ vijfhonderd en acht duizend driehonderd vijfenveertigste van het kapitaal."

3 MACHTIGING wordt verleend aan de raad van bestuur van de CVBA met sociaal oogmerk "SOCIALE INVESTERINGSMAATSCHAPPIJ VOOR VLAANDEREN" voor de uitvoering van de besluiten over voorgaande punten en om de formaliteiten te vervullen van de openbaarmaking van de fusie met betrekking tot de aan de verrichting deelnemende vennootschappen, inclusief alle formaliteiten te vervullen in verband met de verdwijning van de overgenomenvennootschap "SKV DIENSTENCENTRUM " voornoemd, die ingevolge de geruisloze fusie van rechtswege heeft opgehouden te bestaan.

4 1 º%ARIA - Volmacht voor de vervulling van aile formaliteiten in het kader van voormelde fusie bij de diverse belastingadministraties en de kruispuntbank.

Bijzondere volmacht, met macht van inplaatsstelling wordt door de vergaderingen' verleend aan boekhoudkantoor Seeuws BVBA met zetel te 2950 Kapellen, Kazerneweg 34 :

- om bij'het ondernemingsloket en de kruispuntbank alle nodige formaliteiten te vervullen inzake aan te brengen wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen met betrekking tot de vennootschap die deelnemen aan onderhavige fusie,

- om alle formaliteiten met betrekking tot onderhavige fusie bij de diverse fiscale belastingsadministraties te vervullen.

W EITIG H EIDSVERKLARIN G.

Overeenkomstig de bepaling van artikel 723 van het Wetboek van Vennootschappen bevestigt ondergetekende notaris, na onderzoek, te hebben vastgesteld dat de rechtshandelingen en formaliteiten, nodig om te komen tot een zowel extern als intern wettige fusieverrichting door de vennootschap vervuld werden.

Op zijn vraag hieromtrent gesteld aan de bestuursorganen van de aan de fusie deelnemende vennootschappen hebben deze meegedeeld dat geen overeenkomsten bestaan waarbij de vennootschap zich heeft verbonden geen fusie aan te gaan of waarbij de vennootschap zich verplicht heeft de verrichting te onderwerpen aan bijzondere voorwaarden waarmede hiervoor geen rekening werd gehouden noch overeenkomsten waarvan de opgenomen verbintenissen









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2014 - Annexes du Moniteur belge













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

p. L mod 11.1

t



Vobr-1 behouden aan het Belgisch Staatsblad

strijdig zijn met de gevolgen van de fusie zoals ze hiervoor is doorgevoerd.

KOSTEN

Alle kosten, rechten en erelonen van deze akte zijn ten laste van de vennootschap "SOCIALE INVESTERINGSMAATSCHAPPIJ VOOR VLAANDEREN", afgekort "SIMV." De kosten, verbonden aan deze statutenwijziging worden geraamd op drieduizend vierhonderd zevenentwintig Euro tweeënzestig cent (3.427,62 ¬ )





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2014 - Annexes du Moniteur belge VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

DE NOTARIS (getekend K. Ducatteeuw)

Mee neergelegd: - afschrift

aanwezigheidslijst







Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/02/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHANDEL te MECHELEN

NA

*14048197*

Ondernemingsnr : 0466502296

Benaming

(voluit) : SKV DIENSTENCENTRUM

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Grote Markt 34 2500 Lier

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

Neerlegging van het fusievoorstel van 27 januari 2014 overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen tussen SKV Dienstencentrum bvba (0466502296), Grote Markt 34 te 2500 Lier en Sociale investeringsmaatschappij voor Vlaanderen, cvba, vennootschap met sociaal oogmerk (0475976525), Grote Markt 34 te 2500 Lier.

Overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen (hierna "W.Venn."), hebben de bestuursorganen van de hierna genoemde vennootschappen op 27 januari 2014 samen, in onderling overleg, volgend fusievoorstel opgemaakt, dat zij aan hun respectievelijke algemene vergaderingen zullen voorleggen.

Dit fusievoorstel beoogt een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting (hierna de "fusie") als bedoeld in artikel 676 W.Venn., en dit met inachtneming van de bepalingen van de artikelen 719 tot en met 727 W.Venn., tot stand te brengen tussen hierna vermelde overnemende en overgenomen vennootschap als gevolg waarvan het gehele vermogen, zowel de rechten ais de verplichtingen, van de overgenomen vennootschap zal overgaan naar de overnemende vennootschap en dit overeenkomstig artikel 682 W.Venn., te weten de volgende vennootschappen:

Ode cvba Sociale Investeringsmaatschappij voor Vlaanderen, vennootschap met sociaal oogmerk, afgekort SIMV, met maatschappelijke zetel te 2500 Lier, Grote Markt 34 en met als ondememingsnummer BE 0475.976.525, (RPR Mechelen): overnemende vennootschap.

Ode bvba SKV Dienstencentrum, met maatschappelijke zetel te 2500 Lier, Grote Markt 34 en met ais ondernemingsnummer BE 0466.502.296 (RPR Mechelen): overgenomen vennootschap;

De respectievelijke bestuursorganen van voornoemde vennootschappen verbinden zich ertoe ten aanzien van elkaar om alles te doen wat in hun macht ligt met het oog op de verwezenlijking van de fusie onder de voorwaarden zoals zij die hierna in dit fusievoorstel vastleggen.

De overnemende vennootschap heeft bovendien, zoals hierna vermeld, de intentie om, voorafgaand aan de buitengewone algemene vergadering die zal beslissen over het voorliggende fusievoorstel, de totaliteit van aile aandelen van de overgenomen vennootschap te verwerven en zal daartoe alles doen wat in haar macht ligt.

Premissen

Onderhavig fusievoorstel is opgesteld in de veronderstelling dat de voorwaarden voor het volgen van de vereenvoudigde procedure voor een geruisloze fusie, zoals voorzien in artikelen 719 e.v. W.Venn., vervuld zullen zijn op het ogenblik dat het besluit tot fusie wordt genomen,

Het feit dat die éénhoofdigheid van de overgenomen vennootschap tot gevolg heeft dat de overgenomen vennootschap van rechtswege zal worden ontbonden, vormt geen beletsel voor het doorvoeren van de beoogde fusie gelet op artikel 681 WVenn.

Wettelijke vermeldingen

1.1. Identificatie van de betrokken vennootschappen (artikel 719, 1° W.Venn)

Identificatie van de overnemende vennootschap

Naam en rechtsvorm

De overnemende vennootschap heeft de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (CVBA), vennootschap met sociaal oogmerk met als benaming Sociale Investeringsmaatschappij voor Vlaanderen, afgekort SIMV.

Op de laatste blz. van Lui BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zij werd opgericht onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming Sociale investeringsmaatschappij voor Vlaanderen blijkens akte verleden voor notaris Joseph Van Roosbroeck te 2180 Ekeren-Antwerpen op 25 oktober 2001, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 8 november 2001 onder nummer 20011108-615

De statuten werden meermaals gewijzigd en onder meer:

Ingevolge akte verleden voor zelfde notaris op 30 november 2001, bekendgemaakt in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 21 december 2001 onder nummer 20011221-078, werd het kapitaal van de Cooperatieve vennootschap verhoogd deels door inbreng in speciën en deels door inbreng in natura van een pakket aandelen van verschillende vennootschappen,

Ingevolge akte verleden voor zelfde notaris op 31 december 2002, bekendgemaakt in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 23 januari 2003, onder nummer 2003-01-23/0011289, werd het kapitaal van de Coöperatieve vennootschap verhoogd deels door inbreng in speciën en deels door inbreng in natura van een pakket aandelen van verschillende vennootschappen en werden de statuten gewijzigd,

Ingevolge akte verleden voor geassocieerd notaris, Frederic Van Cauwenbergh te Edegem op 13 juni 2006, bekendgemaakt in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 7 juli 2006, onder nummer 06110077, werd het kapitaal van de vennootschap verminderd tot 3.750.000¬ en werd de vennootschap omgevormd tot een vennootschap met sociaal oogmerk,

Doel

Het doel van de overnemende vennootschap luidt thans als volgt:

De vennootschap heeft als voornaamste sociaal doel : Holdingmaatschappij, onder eender welke vorm participaties te verwerven en / of aan te houden in bestaande en nog op te richten maatschappijen die tot doel hebben bij te dragen tot een betere werking en ondersteuning van kredietvennootsciiàppén of erkende kredietvennootschappen zelf en vennootschappen die bijdragen tot de uitbouw van het woonbeleid in Vlaanderen,

Zij kan deze participaties beheren, te gelde maken en valoriseren, onder meer door deel te nemen aan het bestuur en toezicht van ondernemingen waarin zij participeert en door ze technische, administratie en financiële bijstand te geven,

Alle daden van beheer, bijstand en management van vennootschappen, zowel door rechtstreekse deelname aan het bestuur als bij wijze van managementovereenkomst, zonder dat deze opsomming.beperkend is.

Het verlenen van diensten in de meest ruime zin, aan vennootschappen en overheidsorganisaties in verband met de organisatie, management en ontwikkeling van hun beroepactiviteiten. '',

Het verrichten van alle studies, het opmaken van alle ontwerpen en het verlenen van aile adviezen aan bedrijven en organisaties, zowel natuurlijke als rechtspersonen.

Maatschappelijke zetel

De overnemende vennootschap heeft haar maatschappelijke zetel te 2500 Lier, Grote Markt 34 Identificatie van de overgenomen vennootschap

Naam en rechtsvorm

De overgenomen vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als benaming "SKV Dienstencentrum°",

Zij werd opgericht onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming SKV Dienstencentrum blijkens akte verleden voor notaris Joseph Van Roosbroeck te 2180 Ekeren-Antwerpen op 8 juli 1999, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 23 juli 1999 onder nummer 990723-289

Haar statuten werden herhaaldelijk gewijzigd en onder meer

Wijziging doel en verplaatsing maatschappelijke zetel blijkens akte verleden voor notaris Joseph Van Roosbroeck te 2180 Ekeren-Antwerpen op 27 december 200, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 10 januari 2001 onder nummer 20010110-334

Wijziging rechtsvorm naar besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid bij akte verleden voor notaris Van Cauwenbergh Frederic te Edegem op 31 maart 2003, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 23 april 2003 onder nummer 20030423-0047028

Kapitaalsverhoging door inbreng in natura en afschaffing nominale waarde, bij akte verleden voor notaris Van Cauwenbergh Frederic te Edegem op 21 december 2010, gepubliceerd in de bijlagen tot. het Belgisch Staatsblad op 20 januari 2011 onder nummer 11011135

Doel

Het doel van de overgenomen vennootschap luidt als volgt:

Het verlenen van advies met betrekking tot informaticaprogramma's; het verlenen van bijstand bij de

toepassing van de programma's; het al dan niet verwerken van gegevens via informaticaprogramma's, zijnde

enerzijds het invoeren van gegevens, hetzij de volledige verwerking van de gegevens van de klanten, het ter

beschikking stellen van databanken door het leveren van gegevens in een bepaalde volgorde on line of door gegevens, op verzoek gesorteerd, toegankelijk te maken voor iedereen of een bepaalde groep, het verzorgen van alle vormen van publiciteit voor derden, het optreden als studie-organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële, handels- of sociale aangelegenheden, de verwerving van onroerende en roerende goederen met het oog op het beheer ervan en de terbeschikkingstelling aan derden, voornamelijk door middel van verhuring; de tussenhandel in diverse materialen. De vennootschap zal alle burgerlijke, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten In rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verrrezertiijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daar toe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend.

Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen bestaand of op te richten, zowel In België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. Ze kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. Zij kan tevens borg staan voor derden, zaakvoerders en vennoten; zij kan zich borg stellen en aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan en hypothecaire en andere waarborgen verstrekken, behoudens de wettelijke beperkingen terzake. Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Maatschappelijke zetel

De overgenomen vennootschap heeft haar maatschappelijke zetel te 2500 Lier Grote Markt 34.

1.2. Boekhoudkundige datum (artikel 719 2° W.Venn)

De verrichtingen van de overgenomen vennootschap zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht

voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 1 januari 2014..

1.3. Bijzondere rechten (artikel 719 3° W.Venn)

Alle aandelen die het kapitaal van de overgenomen vennootschap vormen zijn identiek en kennen dezelfde

rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de overnemende vennootschap geen

aandelen die bijzondere rechten toekennen zullen worden gecreëerd. Er bestaan geen andere effecten dan

aandelen in de overgenomen vennootschap.

Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling uitgewerkt worden.

1.4. Bijzondere voordelen (artikel 719 4° W.Venn)

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de bestuurders van de overgenomen vennootschap,

noch aan de bestuurders van de overnemende vennootschap.

'1.5. Overdracht onroerend goed

Het vermogen van de overgenomen vennootschap bevat geen onroerende goederen, waarop de decretale

regelgeving inzake bodemsanering van toepassing zijn.

2. Motivering van de fusie

Na analyse van hun bedrijfsactiviteiten zijn de bestuursorganen van de bij de fusie betrokken vennootschappen ervan overtuigd dat een fusie zowel administratief ais financieel voordelen zal bieden.

De werking is reeds enige jaren quasi volledig geïntegreerd, in die mate dat er sprake is van een volledig uniform beheer.

De economische en organisatorische werkelijkheid verantwoorden niet langer het bestaan van twee afzonderlijke entiteiten. In de voorgestelde geruisloze fusie is de juridische realiteit in feite een weerspiegeling van de reeds bestaande economische realiteit,

Het drukken van de kosten dankzij de fusie, voornamelijk op vlak van administratie en beheer van de externe relaties, is in het voordeel van alle stakeholders van de betrokken vennootschappen.

3. Verwerving eigen aandelen

Noch de overnemende, noch de overgenomen vennootschap houdt aandelen aan van de andere vennootschap, betrokken bij deze fusie . Er zijn dan ook geen bepalingen terzake die dienen opgenomen te worden in de notariële akte.

4. Buitengewone algemene vergadering

Het onderhavige fusievoorstel zal worden voorgelegd aan de respectievelijke buitengewone algemene

vergaderingen van de overgenomen en de overnemende vennootschap, ten minste zes weken na de

neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel, voorzien bij artikel 719 W.Venn.

Lier, 27 januari 2014

Voor de overnemende vennootschap

Vangilbergen Filip

Voorzitter Raad van Bestuur

Voor de overgenomen vennootschap

SIMV cvba, vennootschap met sociaal oogmerk, Zaakvoerder

Vertegenwoordigd door Vanderstraeten&C° cvoha met als vast vertegenwoordiger

Willy Vanderstraeten

Op de laatste blz. van Luimm vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Bélgisch

"Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

11/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 12.06.2012, NGL 31.08.2012 12557-0329-027
09/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 14.06.2011, NGL 29.07.2011 11378-0367-015
20/01/2011
ÿþ motl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



rNEERGELEGD

1,1 -Di- 2011

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHAMBiitide MECHELEN

" 1111135

111

Voorbehoud aan he Belgisc Staatsbil

,,---

Ondernemingsnr : 0466.502.296

Benaming : SKV Dienstencentrum

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Grote Markt 34

2500 Lier

Onderwerp akte :Statutenwijziging - Kapitaalverhoging

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Kris Ducatteeuw te Edegem op 21

december 2010 dat is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SKV DIENSTENCENTRUM , met zetel te Lier,

Grote Markt 34 - RPR Mechelen 0466.502.296.

Met unanimiteit zijn volgende beslissingen genomen :

1. OMZETTING NAAR aandelen zonder nominale waarde.

De algemene vergadering beslist eenparig om de 200 bestaande aandelen die thans aandelen zijn met

een nominale waarde van honderd euro elk om te zetten in aandelen zonder nominale waarde.

ij 2. KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA.

2.1 Verslagen :

De aandeelhouders verklaren een afschrift te hebben van :

- het verslag, opgesteld door de Commissaris, met name "Callens, Pirenne & C°" cv bv, Jan

Van Rijswijcklaan 10 te 2018 Antwerpen, vertegenwoordigd door "Roger Tiest & C°" bvba met als

vaste vertegenwoordiger, de Heer Roger Tiest overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van

Vennootschappen op 8 december 2010 met betrekking tot de geplande inbreng in natura.

- het bijzonder verslag van de zaakvoerder, opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het

Wetbock van Vennootschappen.

Het besluit van het verslag der commissaris luidt als volgt :

" Tot besluit van ons nazicht en verslaggeving, in toepassing van artikel 313 betreffende de inbreng

in natura, wensen wij te bevestigen dat:

" de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van

"

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011- Annexes du Moniteur belge

duidelijkheid en nauwkeurigheid; de vergoeding van de inbreng niet steunt op de fractiewaarde in het kapitaal van de aandelen. De tussentijdse staat per 30 september 2010 van bvba SKV Dienstencentrum vertoont een negatief eigen vermogen van  10.634,96 E.

de methode van waardering nominaal leidt tot een inbrengwaarde van 121.690,96 ¬ , hetzij i

een inbrengwaarde van 100,00 ¬ per aandeel, die niet overeenstemt met de boekhoudkundige waarde van de bestaande en de uit te geven aandelen;

" de inbrengende partij heeft bevestigd kennis te hebben inzake de financiële positie van de ontvangende onderneming, van de negatieve waarde van het eigen vermogen en van de financiële gevolgen van de verrichting voor haarzelf en voor de overige aandeelhouders, en van deze elementen te aanvaarden in de verrichting;

" aan de inbreng 1.217 nieuwe aandelen worden toegekend.

Antwerpen, 8 december 2010."

Beide verslagen zullen worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te

Antwerpen overeenkomstig artikel 75 van het Wetboek van Vennootschappen.

mod 2.1

+ Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad De algemene vergadering verklaart volledige kennis te hebben van voormelde verslagen en deze goed te keuren.

2.2. Besluit tot kapitaalverhoging :

Met eenparigheid van stemmen beslist de algemene vergadering tot een globale kapitaalverhoging met een bedrag van HONDERD EENENTWINTIGDUIZEND ZESHONDERD NEGENTIG EURO ZESENNEGENTIG EUROCENT(121.690,96 ¬ ) om het kapitaal aldus te brengen van twintigduizend euro naar HONDERD EENENVEERTIGDUIZEND ZESHONDERD NEGENTIG EURO ZESENNEGENTIG EUROCENT.

Deze kapitaalverhoging wordt als volgt verwezenlijkt door inbreng in natura van de lopende rekening van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met sociaal oogmerk Sociale Investeringsmaatschappij voor Vlaanderen.

Deze lopende rekening bedraagt drieënnegentigduizend euro (121.690,96 ¬ ) per 30 september 2010. De vergadering verklaart dat de inbreng van de lopende rekening zodoende het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap herstelt in functie van de voortzetting en de continuïteitsbenadering vanwege de aandeelhouders, en deze inbreng bevestigt de financiële ondersteuning door de groep SIMV.

Ingevolge deze kapitaalverhoging,beslist de algemene vergadering tot uitgifte van DUIZEND TWEEHONDERD ZEVENTIEN (1.217) NIEUWE AANDELEN.

- Inbreng : Is hier tussengekomen de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Sociale Investeringsmaatschappij voor Vlaanderen", afgekort SIMV - ondernemingsnummer : 0475 976 525, vertegenwoordigd als voorzegd, die verklaart inbreng te doen van de lopende rekening, beschreven in het voormeld verslag van de Commissaris als volgt : :

"Deze betreft de inbreng van een lopende rekening op naam van cvba Sociale Investeringsmaatschappij voor Vlaanderen. De lopende rekening bedraagt 121.690,96 ¬ op datum van 30 september 2010.

De historiek van deze lopende rekening werd ons voorgelegd sedert het boekjaar 2008.

De documentatie betreft:

. uittreksel van de rekening dd. 30 september 2010;

. historiek van de rekening sedert 01.01.2008."

- Waardering van de inbreng : De algemene vergadering en de inbrenger verklaren zich

akkoord dat de inbreng gewaardeerd wordt tegen nominale waarde, hetzij dus tegen HONDERD EENENTWINTIGDUIZEND ZESHONDERD NEGENTIG EURO ZESENNEGENTIG EUROCENT (121.690,96 euro).

- Toekenning van de nieuwe aandelen aan de inbrenger.

Als vergoeding voor deze inbreng worden aan de inbrenger, CVBA Sociale Investeringsmaatschappij voor Vlaanderen voornoemd DUIZEND TWEEHONDERD ZEVENTIEN (1217) nieuwe aandelen zonder nominale waarde toegekend, die dit verklaart te aanvaarden.

De verschijners verklaren en erkennen dat de aandelen verkregen in ruil voor de inbreng in natura volledig volstort zijn.

2.3 De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt is.

3. AANPASSING VAN DE STATUTEN AAN DE GENOMEN BESLISSINGEN. De algemene vergadering verklaart dat volgende wijzigingen worden doorgevoerd in de statuten om ze aan te passen aan de nieuwe tekst

- artikel 5 zal voortaan luiden als volgt :

"Het kapitaal wordt vastgesteld op HONDERD EENENVEERTIGDUIZEND ZESHONDERD NEGENTIG EURO ZESENNEGENTIG EUROCENT (141.690,96) vertegenwoordigd door duizend vierhonderd zeventien (1417) aandelen zonder nominale waarde.

De bepaling van het wetboek op de vennootschappen zijn van toepassing op de kapitaalvermeerdering en  vermindering"

4. COORDINATIE VAN DE STATUTEN.

De vergadering gelast de notaris met de uitwerking en de neerlegging ter griffie van de rechtbank

van koophandel van de nieuwe gecoördineerde tekst der statuten van de vennootschap.

De voorzitter stelt vast dat alle punten op de agenda behandeld zijn en sluit deze vergadering.

KOSTEN.

De kosten, verbonden aan deze statutenwijziging worden geraamd op duizend driehonderd

drieëndertig euro drieënveertig eurocent (1.333,43 ¬ )





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011- Annexes du Moniteur belge





























Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

S. ~ ~ moa 2.1

Voor- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

behquden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Geassocieerd notaris K Ducatteeuw

Tegelfik hiermee neergelegd

Afschrift akte kapitaalverhoging dd. 21/12/2010

Verslag van de zaakvoerder inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura

Verslag van de commissaris inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura

Gecoordineerde statuten



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011- Annexes du Moniteur belge



















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 08.06.2010, NGL 25.08.2010 10450-0050-016
09/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 09.06.2009, NGL 31.08.2009 09725-0055-020
08/09/2009 : AN336277
08/08/2008 : AN336277
05/09/2007 : AN336277
02/08/2005 : AN336277
28/10/2004 : AN336277
23/04/2003 : AN336277
23/07/1999 : ANA060686

Coordonnées
SKV DIENSTENCENTRUM

Adresse
2500 Lier

Code postal : 2500
Localité : LIER
Commune : LIER
Province : Anvers
Région : Région flamande