SL ASSIST

Société en commandite simple


Dénomination : SL ASSIST
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 633.934.194

Publication

29/07/2015
ÿþ Mod Word 11.1

11 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van cie

REI;tiTJ ANK VAN KOOPHANDEL

17 1111 2015

ANTWERPEN mieTURNHOUT De Griffier



111111! 1, 1111191111311 uhI

Ondernemingsnr : Benaming E:G33 . s3ut. J.c34

(voluit) : SL Assist

(verkort) : Gewone Commanditaire Vennootschap

Rechtsvorm

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Oude Tramlijn 2c, 2450 Laakdal

(volledig adres)

Onderwerp akte

OPRICHTING Gewone commanditaire vennootschap met zetel te

Laakdal, Oude Tramlijn 2C

Heden te Laakdal, 16 juli 2015

ZIJN VERSCHENEN

-Sven Lavrysen (geboren te Geel op 10 oktober 1966)

-Marc Cox (geboren te Hasselt op 4 maart 1964

De partijen richten hierbij bij onderhandse akte een Gewone Commanditaire

Vennootschap op onder de naam "SL Assist", met maatschappelijke zetel gevestigd te Laakdal, Oude

Tramlijn 2C,

1.

VOORAFGAANDE UITEENZETTING

PLAATSING VAN HET KAPITAAL EN STORTING

De partijen verklaren en erkennen dat een kapitaal van 500 Euro (vijfhonderd EUR) volledig geplaatst is, werd ingebracht en volledig volgestort.

De volstorting gebeurt bij middel van een som geld van 500 EURO (vijfhonderd EUR) in speciën te deponeren op een rekening van Beifius, kantoor te Turnhout, Parklaan 42 op naam van de gewone commanditaire vennootschap "SL Assist",

INBRENGEN

Inbreng in geld

De inbreng in geld, voor een bedrag van 500 Euro werd onderschreven door volgende hierboven genoemde personen:

-Sven Lavrysen voor 495 Euro (vierhonderdvijfennegentig EUR) waarvoor 99 aandelen toegekend zijn

-Marc Cox voer 5 Euro (vijf EUR) waarvoor 1 aandeel toegekend zijn. Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

VERDELING VAN DE DEELNAME IN HET KAPITAAL VAN DE VENNOOTSCHAP

Het maatschappelijk kapitaal van 500 EUR wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen op naam, zonder

nominale waarde, met een fractiewaarde van één/100 ste van het kapitaal.

BEHERENDE VENNOOT - STILLE VENNOOT

even Lavrysen neemt deel aan de oprichting van de vennootschap als beherende vennoot voor de duur van de vennootschap. Hij is hoofdelijk aansprakelijk,

Marc Cox neemt deel aan de oprichting als stille vennoot.

Hij draagt niet verder bij in de schulden en de verliezen van de vennootschap dan tot beloop van hetgeen

door hem werd toegezegd.

OVERNAME VERBINTENISSEN

De partijen verklaren bij toepassing van het artikel 60 Wetboek Van Vennootschappen dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die voor de rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, met name onder meer wagenkosten, bureelkosten, opleidingskosten, telefoonkosten, bloemen, restaurantkosten, representatiekosten en administratieve kosten

Ook de reeds geleverde prestaties worden door de vennootschap overgenomen.

iL STATUTEN

TITEL I - KARAKTER VAN DE VENNOOTSCHAP

De partijen verklaren dat de statuten van de vennootschap luiden ais volgt:

ARTIKEL EEN - NAAM

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap onder de naam SL Assist.

In alle akten, facturen, advertenties, bekendmakingen en andere stukken van de vennootschap uitgaande, moet de benaming steeds onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden van de woorden "gewone commanditaire vennootschap" of door de afkorting "Comm. V.", met de nauwkeurige aanduiding van de zetel van de vennootschap en het ondernemingsnummer voorafgegaan door de vermelding "BTW BE" en RPR Turnhout.

ARTIKEL TWEE -- DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

Behoudens door de Rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een vergadering van de vennoten met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

In geval van overlijden van de beherende vennoot (in het geval er maar één beherend vennoot is) is de vennootschap van rechtswege ontbonden,

ARTIKEL DRIE ZETEL

De vennootschap is gevestigd te Laakdal, Oude Tramlijn 2C

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder of het college van zaakvoerders.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL VIER  DOEL

De vennootschap heeft tot doel de volgende diensten te verlenen:

-Het verstrekken van management- en adviesdiensten op gebied van financiële, technische, commerciële, organisatorische, operationele en administratieve aangelegenheden in de ruimste zin. Bijstand en diensten verlenen aan bedrijven en personen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op vlak van financiën, productie, verkoop, aankoop, administratie en algemeen bestuur in de ruimste zin, en dit zowel voor nieuw op te richten als bestaande ondernemingen. Voormelde adviezen kunnen de volledige bedrijfsvoering van ondernemingen omvatten.

-Het verlenen van aile hulp en stimulansen voor de oplossing van problemen en de verhoging van de doeltreffendheid binnen het bedrijfsleven, Het verlenen van allerhande ondersteunende diensten aan het bedrijfsleven, zonder enige beperking.

-Het optreden als tussenpersoon.

-Het organiseren van en geven van seminaries en trainingen.

-Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante

immateriële duurzame activa.

-De verwerving, de verkoop, de valorisatie, het huren en verhuren, het doen bouwen of verbouwen, het beheer en elke uitbating, zowel commercieel ais industrieel van een roerend en onroerend patrimonium, evenals alle welk danige roerende en onroerende transacties in de meest brede zin.

-Het waarnemen van de functie van bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar of gemandateerde in andere ondernemingen en vennootschappen. Het optreden voor eigen rekening en/of voor rekening van derden bij onderhandelingen voor gehele of gedeeltelijke overname van aandelen of participaties.

-Het adviseren, begeleiden en assisteren van bevoegd medisch en chirurgisch personeel in binnen en buitenland,

-De vennootschap zal evenzeer, bij middel van inbreng, versmelting, inschrijving of op het even welke andere wijze mogen deelnemen, aan alle ondernemingen, syndicaten, groeperingen, verenigingen en vennootschappen, die een gelijksoortig of aanverwant doel nastreven of waarvan de activiteiten zonder meer kunnen bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het maatschappelijk doel. Bijgevolg zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of in de hand te werken. De vennootschap kan hiervoor alle verbintenissen aangaan, roerende goederen kopen en verkopen, kredieten aangaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

-Het verkrijgen, bezitten, vervreemden, beheren, ontwikkelen, verhuren, verpachten, hypothekeren of in het algemeen bezwaren van onroerende goederen en/of enig recht of belang in onroerende goederen.

-Het beleggen, beheren en uitbaten voor eigen rekening van (on)roerende waarden en bezittingen.

-De verhuring van divers materiaal, alle roerende en onroerende goederen.

-De productie, aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen en diensten, in het kort tussenpersoon in de handel.

-Het beheer van onroerend vermogen, immobiliën, vastgoedontwikkeling, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staat en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

-De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan voorschriften moet voldaan zijn, zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden indien de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zijn voldaan.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel voor zover die verrichtingen niet verboden zijn krachtens de wet.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen die zij het best geschikt zou achten, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden.

TITEL Il - i(AP1TAAL - AANDELEN

ARTIKEL VIJF  KAPITAAL - AANDELEN

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 500 Euro vertegenwoordigd door 100 aandelen op naam, zonder aanduiding van de nominale waarde, met een fractiewaarde van 1/looste van het kapitaal, ln de zetel van de vennootschap wordt, ten behoeve van de aandelen op naam, een aandeelhoudersregister gehouden.

Mits in achtneming van de bepalingen van artikel zeventien van de statuten met betrekking tot de statutenwijziging kan worden overgegaan tot een kapitaalverhoging of kapitaalvermindering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL ZES - OVERDRACHT VAN EEN PARTICIPATIE

Aandelen in de vennootschap van een beherend vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden, of overgaan wegens overlijden dan met goedvinden van alle beherende vennoten en met instemming van ten minste twee/derde meerderheid van de stille vennoten,

Aandelen in de vennootschap van een stille vennoot daarentegen moeten eerst aangeboden worden aan de beherende vennoten, die gedurende een termijn van één maand van een voorkooprecht genieten.

Oefenen zij dit niet uit, dan kunnen de aandelen vrij overgedragen worden of overgaan aan een stille vennoot, aan zijn echtgenoot of erfgenamen in de rechte lijn. In andere gevallen is het eenparig goedvinden vereist van de beherende vennoten en gewone meerderheid van de stille vennoten. Bij weigering, zijn de weigerende vennoten zelf verplicht de aandelen in te kopen.

De verkoopprijs van de aandelen is gelijk aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebreke aan overeenstemming tussen de partijen, wordt de werkelijke waarde vastgesteld door een deskundige. De afkoop moet in elk geval tot stand komen binnen de zes maanden na de dag waarop de waarde definitief is vastgesteld.

ARTIKEL ZEVEN - VERKRIJGING VAN EIGEN AANDELEN

De vennootschap kan mits in achtneming van de bepalingen van artikel zeventien van de statuten met betrekking tot een statutenwijziging haar eigen aandelen of winstbewijzen verkrijgen door aankoop of ruil, rechtstreeks of door een persoon die handelt in eigen naam maar voor rekening van de vennootschap overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

TITEL III - BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING - TOEZICHT

ARTIKEL ACHT - BENOEMING - ONTSLAG

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerder(s) die geen stille vennoot mogen zijn. De zaakvoerders dienen beherende vennoten te zijn.

De zaakvoerder(s) kunnen slechts worden ontslagen om gewichtige redenen door een besluit van de algemene vergadering mits een gewone meerderheid van de beherende vennoten en een drie/vierde meerderheid van de stille vennoten.

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, de herroeping, de onbekwaamverklaring of het ontslag van een zaakvoerder.

Indien er geen zaakvoerder meer is, zal de algemene vergadering samenkomen om één of meerdere zaakvoerders te benoemen.

ARTIKEL NEGEN  VERGOEDING ZAAKVOERDER

Aan de zaakvoerder kan, onverminderd de vergoeding van zijn kosten, een vaste wedde worden toegekend, waarvan het bedrag door de algemene vergadering elk jaar wordt vastgesteld en dat ten faste komt van de vennootschap.

ARTIKEL TIEN - BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor alleen de algemene vergadering bevoegd is, De zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL ELF  VOLMACHT

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Aan een stille vennoot mag volmacht worden gegeven.

ARTIKEL TWAALF - BEHERENDE EN STILLE VENNOTEN

De beherende vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

De stille vennoten staan in voor de schulden en verliezen van de vennootschap tot beloop van hun inbreng, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens volmacht.

ARTIKEL DERTIEN  TOEZICHT

Iedere vennoot heeft het recht onbeperkt toezicht en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap. Hij kan ter plaatse inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap.

TITEL IV - ALGEMENE VERGADERING

ARTIKEL VEERTIEN  BIJEENKOMST

De algemene vergadering wordt ieder jaar bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand november. Ten allen tijde kan een vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten. De vergaderingen van de vennoten worden gehouden in de zetel van de vennootschap. De oproeping gebeurt bij eenvoudig schrijven of via e-mail, toegezonden aan de vennoten tenminste acht dagen voor de vergadering

ARTIKEL VIJFTIEN -- BEVOEGDHEID

Zij is bevoegd om te beraadslagen en te besluiten ter zake van: -de vaststelling van de jaarrekening indien deze noodzakelijk is; -de bestemming van de beschikbare winst;

-de wijziging van de statuten;

-de benoeming en ontslag van de zaakvoerder, de vaststelling van zijn salaris, het instellen van een

vennootschapsvordering tegen hem en het verlenen van kwijting;

-de door de wet toegekende bevoegdheden.

ARTIKEL ZESTIEN  STEMRECHT

Aan ieder aandeel wordt één stem toegekend.

ARTIKEL ZEVENTIEN --- BESLUITVORMING

In de algemene vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen; bij wijziging van de statuten evenwel, is éénparig besluit van de beherende vennoten en een drievierde meerderheid van de stille vennoten vereist.

ARTIKEL ACHTTIEN  NOTULEN

Van elke algemene vergadering worden notulen opgemaakt,

TITEL V - INVENTARIS - JAARREKENNG - RESERVE - VERDELING

ARTIKEL NEGENTIEN - BOEKJAAR  JAARREKENING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 augustus en eindigt op 31 juli van ieder jaar, Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarrekening indien deze noodzakelijk is.

ARTIKEL TWINTIG  WINSTVERDELING

Het batig saldo van de resultatenrekening nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en

afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

De vergadering van de vennoten beslist jaarlijks over de verdere bestemming van dit saldo van de winst. Zo

kan zij besluiten dit geheel of gedeeltelijk te reserveren.

De uitbetaling van dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de zaakvoerder.

ARTIKEL EENENTWINTIG  INTERIMDIVIDENDEN

Aan de zaakvoerder wordt de bevoegdheid verleend om een interim-dividend uit te keren met betrekking tot de winst van het lopende boekjaar,

TITEL VI - ONTBINDING EN VEREFFENING

ARTIKEL TWEEENTWINTIG  VEREFFENAAR

Zijn geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars.

ARTIKEL DRIEENTWINTIG - OVERLIJDEN VAN DE STILLE VENNOOT

Ingeval van overlijden van stille vennoot, zal de vennootschap niet van rechtswege ontbonden zijn, doch voortgezet worden door de overlevende vennoten of vennoot, samen in voortkomend geval met de erfgenamen in rechte lijn van de overleden stille vennoot, die zich ten aanzien van de vennootschap zullen laten vertegenwoordigen. Zijn er minderjarige erfgenamen, dan zullen deze van rechtswege de hoedanigheid van stille vennoot hebben.

TITEL VII - ALGEMEENHEDEN

ARTIKEL VIERENTWINTIG - WOONPLAATS

Alle vennoten en zaakvoerders wier woonplaats onbekend is, worden geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun alle dagvaardingen, betekeningen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap.

III. OVERGANGS-EN SLOTBEPALINGEN

AFSLUITEN EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar loopt van 1 augustus 2015 tot en met 31 juli 2016,

EERSTE JAARVERGADERING

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden in twee duizend en twaalf,

BENOEMING ZAAKVOERDER

Tot zaakvoerder wordt, voor de duur van de vennootschap en met volledige externe vertegenwoordigingsbevoegdheid overeenkomstig artikel tien van de statuten, benoemd Sven lavrysen, voornoemd.

,

Hij verklaart deze opdracht te aanvaarden.

Opgemaakt en verleden te Laakdal, dagtekening alvorens, in vijf exemplaren, waarvan iedere vennoot erkent er één ontvangen te hebben.

Alle partijen hebben de onderhandse overeenkomst ondertekend.

Beherende vennoot Stille vennoot

Sven Lavrysen Marc Cox

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

N'

"

Coordonnées
SL ASSIST

Adresse
OUDE TRAMLIJN 2C 2430 LAAKDAL

Code postal : 2430
Localité : Eindhout
Commune : LAAKDAL
Province : Anvers
Région : Région flamande