SLEEPIT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SLEEPIT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.748.121

Publication

07/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 07.03.2014, NGL 26.03.2014 14081-0301-010
13/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 01.03.2013, NGL 11.03.2013 13059-0405-010
26/01/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



111111u111 13918~~~~m~!un11



Rechtbank van koophandel

Antwercen

14 JAN. 2015

afdelinGQ ÿurpen



Ondernemingsnr : 0837.748.121

Benaming

(voluit) : Sleepli"

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Handelstraat 77, 2060 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING BIJKOMENDE ZAAKVOERDER

De bijzondere algemene vergadering van 30/09/2014 heeft met eenparigheid van stemmen belist om met ingang van 1/10/2014 mevrouw Dorien Van Deun te benoemen tot bijkomende zaakvoerder.

Tevens wordt bevestigd dat, in tegenstelling tot wat vermeld werd in de publicatie van de oprichting in het Belgisch Staatsblad van 22/07/2011 m.b.t. de bezoldiging van de zaakvoerder, het mandaat van de heer Vincent Verhaert als zaakvoerder vanaf 1/01/2014 bezoldigd wordt uitgeoefend.

(g et.) Vincent Verhaert

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

22/07/2011
ÿþ Mod 2.4

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

uame& meevan de

Rechtbank van Kcophand l te Antwerpen aD ......^..._~1g t!

®~ Griffier

Griffie

1111IIIJII,IIII.1161!11111111

bef a,

BF

Sta

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : g 3? , ?-tt g -124

Benaming

(voluit) : SleepiT

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Handelstraat 77 - 2060 Antwerpen

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Hugo Kuijpers, te Leuven-Heverlee, op 30/06/2011, geregistreerd

te Leuven, tweede kantoor der Registratie, op 05/07/2011, boek 1362 blad 11 vak 12, dat een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met als naam SleepIT, met zetel te 2060

Antwerpen, Handelstraat 77, voor onbepaalde duur, mits overname van alle verbintenissen aangegaan voor de

vennootschap in oprichting sinds 01/06/2011, door:

1)de heer VERHAERT Vincent, gehuisvest te 2060 Antwerpen, Handelstraat 77,

2)de heer DRUYTS Hans Lieve Jos, gehuisvest te Boutersem-Neervelp, Katspoelstraat 15,

3)de heer VAN BRUSSEL Karel Jozef, gehuisvest te Leuven, Riddersstraat 26,

4)de heer DE WILDE Tom, gehuisvest te Rotselaar, Molenstraat 38,

5)de heer HAEX Bart Maria Jozef, gehuisvest te Leuven-Heverlee, Léon Schreursvest 55 bus 1,

vertegenwoordigd door de heer Verhaert Vincent voornoemd ingevolge hieraangehechte onderhandse

volmacht,

6)mevrouw VAN DEUN Dorien, gehuisvest te Aarschot, Oude Mechelse baan 131.

Het kapitaal bedraagt twintigduizend euro (¬ 20.000,00), en is verdeeld in tweehonderd (200) aandelen

zonder nominale waarde.

Het kapitaal werd volledig geplaatst, én volgestort ten belope van achttienduizend euro (¬ 18.000,00), in

geld.

" De aandelen werden als volgt onderschreven en ten belope van het volgende bedrag gestort door de, oprichters:

-door de heer Verhaert Vincent: vijftig (50) aandelen of vijfduizend euro (¬ 5.000,00), volledig volgestort; -door de heer Druyts Hans: drieëndertig (33) aandelen of drieduizend driehonderd euro (¬ 3.300,00), volledig volgestort;

-door de heer Van Brussel Karel: drieëndertig (33) aandelen of drieduizend driehonderd euro (¬ 3.300,00), volledig volgestort;

-door de heer De Wilde Tom: tweeëndertig (32) aandelen of drieduizend tweehonderd euro (¬ 3.200,00), volgestort ten belope van duizend tweehonderd euro (¬ 1.200,00);

-door de heer Haex Bart: achtentwintig (28) aandelen of tweeduizend achthonderd euro (¬ 2.800,00), volledig volgestort;

-door mevrouw Van Deun Dorien: vierentwintig (24) aandelen of tweeduizend vierhonderd euro (¬ 2.400,00), volledig volgestort.

Ondergetekende notaris bevestigt dat bedoelde bedragen werden gedeponeerd op een bijzondere rekening,: geopend ten name van de vennootschap in oprichting bij de Bank van Breda, zoals blijkt uit het bewijs van. deponering, afgegeven door voornoemde instelling op #10612011, dat hem is overhandigd.

De vennootschap heeft tot doel, in de meest ruime zin, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger of in enige vorm van samenwerking met derden:

1)het verlenen van advies, opleidingen en trainingen met betrekking tot de aankoop, productie en verkoop

van slaaptoepassingen in het algemeen en in het bijzonder van matrassen en matrassendragers; "

2)de studie, het ontwerp, de ontwikkeling en vermarkting van slaaptoepassingen in het algemeen en in het' bijzonder matrassen en matrassendragers;

3)kleinhandel in slaaptoepassingen in het algemeen en in het bijzonder matrassen en matrassendragers; 4)de studie, het ontwerp, de ontwikkeling en vermarkting van meet-, advies-, en verkoopssystenten met" , betrekking tot slaap in het algemeen en in het bijzonder matrassen en matrassendragers;

5)de studie, het ontwerp, de ontwikkeling en vermarkting van software in het algemeen en in het bijzonder. van software met betrekking tot slaap, slaapomgeving, matrassen en matrassendragers;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o}n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2011- Annexes du Moniteur belge

6)het voeren van onderhandelingen voor eigen rekening of voor rekening van derden, het uitvoeren van bemiddelingsopdrachten, het verzorgen van onderhandelingsbegeleiding;

7)het rationeel en doelmatig beheer van roerend en onroerend vermogen, meer bepaald de verhuring, verpachting en onderhoud ervan.

Deze formulering is niet limitatief. Zij omvat ook wat in de sector waarin de onderneming actief is gebruikelijk is of het zou worden.

Binnen de perken van dit beheer, zal de vennootschap in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende, en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn het bereiken of de uitbreiding ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan aile ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken. Deze deelneming kan geschieden door overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze dan ook.

De vennootschap kan ook functies van zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen, en in het algemeen om het even welk mandaat in andere vennootschappen waarnemen.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en koninklijke besluiten ter zake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, door de algemene vergadering te benoemen of in de statuten aan te stellen. Wanneer een rechtspersoon wordt aangewezen als zaakvoerder benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen. De niet-statutaire zaakvoerders worden door de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen benoemd en ontslagen. De benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder alsook de beëindiging van het mandaat van zaakvoerder wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een door de zaakvoerder(s) ondertekend uittreksel uit de akte, samen met een afschrift ter bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. Een statutair zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is. Zijn opdracht kan ook om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging. De zaakvoerder kan te allen tijde vrijwillig ontslag nemen door de enkele kennisgeving aan de vennootschap, onder de verplichting zijn mandaat te blijven vervullen totdat redelijkerwijze in zijn opvolging kan worden voorzien indien hij op het ogenblik van zijn ontslag de enige zaakvoerder is. Vergoedingen of lonen toekomend aan de zaakvoerder(s) worden jaarlijks bepaald door de algemene vergadering. Zij worden als kosten geboekt, indien ze toegekend worden.

Interne bestuursbevoegdheden: Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is; voor handelingen boven een bedrag van twintigduizend euro (¬ 20.000) is evenwel steeds de voorafgaande goedkeuring van de algemene vergadering vereist.

Externe vertegenwoordiging: Iedere zaakvoerder is individueel bevoegd om de vennootschap in en buiten rechte te vertegenwoordigen; voor handelingen boven een bedrag van twintigduizend euro (¬ 20.000) dient evenwel steeds de voorafgaande goedkeuring van de algemene vergadering voorgelegd te worden. De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen verricht door de zaakvoerder(s), zelfs indien deze handelingen buiten het doel van de vennootschap vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van het doel van de vennootschap overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs. In alle akten die de vennootschap verbinden zal de handtekening van de zaakvoerder altijd voorafgegaan zijn of gevolgd worden door de hoedanigheid krachtens welke hij handelt. De delegatie van het dagelijks bestuur aan een derde zal slechts geldig kunnen geschieden mits de schriftelijke toestemming van al de zaakvoerders, collectief optredend indien er meerdere zijn. De machten van een zaakvoerder kunnen evenwel beperkt worden of collectief opgedragen worden bij de benoeming en als dusdanig bekendgemaakt.

De zaakvoerder mag zich onder zijn persoonlijke verantwoordelijkheid laten helpen of vertegenwoordigen in zijn betrekkingen met derden, door lasthebbers en afgevaardigden, op voorwaarde nochtans dat de machtiging of de delegatie bijzonder en van tijdelijke aard is.

De jaarvergadering zal ieder jaar gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand maart om veertien uur op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrieven aangeduid. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur. leder der zaakvoerders en de commissarissen, indien er zijn, zijn bevoegd om een buitengewone algemene vergadering samen te roepen telkens het maatschappelijk belang dit vereist. Zij moet worden bijeengeroepen telkens één of meer vennoten die éénNijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen dit vragen, op voorwaarde dat precieze punten voor behandeling door de algemene vergadering worden aangeduid. Zij moet samenkomen binnen één maand na het verzoek.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De algemene vergadering zal beraadslagen volgens de regels voorzien door het Wetboek van Vennootschappen. Ieder aandeel geeft recht op één enkele stem.

Iedere vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een lasthebber naar keuze, al dan niet een medevennoot. Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de ; bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan deze bevoegdheid niet overdragen. De beslissingen van de enige vennoot, die handelt als algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden. Het orgaan dat de vergadering bijeenroept, mag de vorm van de volmachten bepalen en eisen dat deze op de door dat orgaan aangeduide plaats en binnen de vastgestelde termijn worden neergelegd. De vennoten kunnen bovendien per brief stemmen door middel van een formulier dat door het orgaan van bestuur is opgemaakt en dat hun volledige identiteit (naam, voornaam, beroep, woonplaats of zetel van de vennootschap), het aantal aandelen waarvoor zij aan de stemming deelnemen, de agenda en de stemwijze voor elk voorstel vermeldt. Dat formulier moet worden gedagtekend en ondertekend en minstens drie dagen véôr de vergadering bij aangetekende brief teruggestuurd naar de in de oproepingen vermelde plaats. De vennoten of hun volmachtdragers moeten om toegang te krijgen tot de vergadering een aanwezigheidslijst ondertekenen en hun identiteit en het aantal aandelen dat zij j vertegenwoordigen, opgeven. De volmachten en de formulieren van de vennoten die per brief hebben gestemd, blijven aan de aanwezigheidslijst gehecht.

Het boekjaar vangt ieder jaar aan op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgende jaar.

Ieder jaar, per dertig september en voor de eerste maal per dertig september tweeduizend en twaalf, worden de boeken van de vennootschap afgesloten en maakt(maken) de zaakvoerder(s) de inventaris en de jaarrekening op.

Het overschot op de opbrengsten, na aftrek van de lasten, algemene kosten, afschrijvingen en provisies, vormt de netto-winst van de vennootschap. Van die winst wordt jaarlijks minstens één/twintigste voorafgenomen voor het aanleggen van het wettelijk reservefonds. Die voorafname is niet meer verplicht zodra het reservefonds ééntiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het saldo staat ter beschikking van de algemene vergadering, die het geheel of gedeeltelijk kan verdelen onder de aandelen, het kan overschrijven op een reservefonds, het gewoon kan overdragen of er een andere bestemming aan kan geven. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Benevens de wettelijke oorzaken van ontbinding kan de vennootschap vervroegd ontbonden worden bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering genomen in de voorwaarden voorzien voor de statutenwijzigingen. In geval van ontbinding van de vennootschap, om gelijk welke reden ook en op gelijk welk ogenblik, geschiedt de vereffening door de zorgen van de vereffenaar(s), benoemd door de algemene vergadering, en bij gebrek aan dusdanige benoeming, geschiedt deze vereffening door de zorgen van de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik. De vereffenaar(s) zal(zullen) pas in functie treden nadat zijn(hun) benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd. Te dien einde beschikt(beschikken) de vereffenaar(s) over de meest uitgebreide bevoegdheden verleend bij de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder de toestemming van de algemene vergadering te moeten inroepen in de gevallen voorzien door de artikelen 187 en 190 van voormeld wetboek. Na betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap zal het overblijvend saldo over al de aandelen verdeeld worden, rekening houdend met de volstorting ervan. Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, legt(leggen) de vereffenaar(s) het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Als overgangsmaatregel eindigt het eerste boekjaar op 30/09/2012. De eerste jaarvergadering zal bijgevolg plaatsgrijpen in maart 2013.

Comparanten verklaarden dat de vennootschap voor het eerste boekjaar voldoet aan de criteria vermeld in : de artikelen 15 en 141 van het Wetboek van Vennootschappen en dat dienvolgens geen commissaris hoeft benoemd te worden.

DE VENNOOTSCHAP OPGERICHT EN HAAR STATUTEN VASTGESTELD ZIJNDE, werd voor een onbepaalde duur als niet-statutaire zaakvoerder aangesteld:

-de heer Verhaert Vincent voornoemd.

Zijn mandaat is onbezoldigd.

Bijzondere volmacht:

Bijzondere volmacht wordt verleend aan elk van de oprichters, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om de vennootschap ingevolge onderhavige akte te vertegenwoordigen tegenover de griffie van de rechtbank van koophandel, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondernemingsloketten en alle (belasting-) administraties, waaronder de btw, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2011- Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL. Bijgevoegd: uitgifte van de oprichtingsakte met volmacht.

HUGO KUIJPERS, NOTARIS





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/06/2015
ÿþ Mod word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*150 25 6

Ondernemingsnr : 0837.748.121. Benaming

(voluit) (verkort) :

Voor-behoude, aan het Belgisch Staatsbia

"SleepIT"

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

0 2 JUNI 2015

afdeling Antwerpen

Griffie

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2060 Antwerpen, Handelstraat 77

(volledig adres)

Onderwerp akte : Naamwijziging  Zetelverplaatsing  Herindeling van aandelen  Kapitaalverhoging  Wijziging afsluitdatum van het boekjaar Wijziging van' de datum van de gewone algemene vergadering  Statutenwijzigingen  Omzetting in naamloze vennootschap  Benoeming van bestuurders

Het jaar tweeduizend vijftien, achtentwintig mei.

In de zetel van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met;

beperkte aansprakelijkheid "Johan KIEBOOMS & Frederik VLAMINCK, Geassocieerde notarissen" te 2000:

Antwerpen, Amerikalei 163, om elf uur

Voor mij, Meester Johan KIEBOOMS, geassocieerd notaris te Antwerpen,

WERD GEHOUDEN:

De buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid!

"SleepIT', gevestigd te 2060 Antwerpen, Handelstraat 77, RPR Antwerpen met ondernemingsnummer?

0837.748.121, B.T.W.-plichtige-

Vennootschap opgericht op 30 juni 2011, bij akte verleden voor notaris Hugo KUIJPERS te Leuven-

Heverlee, verschenen in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 22 juli 2011, onder nummer 11112638

De statuten werden sedert de oprichting niet gewijzigd.

Bureau

De zitting wordt geopend onder het voorzitterschap van de heer Vincent VERHAERT, nadergenoemd.

De voorzitter duidt als secretaris aan : Mevrouw VAN DEUN Dorien, nadergenoemd.

De vergadering kiest als stemopnemer : de heer LEURIDAN Steven, nadergenoemd,

Samenstelling van de vergadering

Aanwezigheidslijst

Zijn aanwezig of vertegenwoordigd de volgende vennoten, eigenaars volgens hun verklaringen van het

hierna volgend aantal aandelen :

1.De heer VERHAERT Vincent, wonend te 2060 Antwerpen, Handelstraat 77, rijksregister nummer

83.07_06-407,41, niet gehuwd. Eigenaar van vierennegentig (94) aandelen,

2.Mevrouw VAN DEUN Dorien, wonend te 2980 Zoersel, Drengel 74, rijksreglster nummer 86.03.03-126.59,

niet gehuwd, Eigenaar van vierennegentig (94) aandelen.

3.De onverdeelde deelhebbers in de tussen hen bij onderhandse overeenkomst van 1 juni 2013 ingestelde

burgerlijke maatschap, die geen rechtspersoonlijkheid bezit, aangeduid als "MANUARDEO" per adres 3052

Blanden, Hertogenveld 4. Eigenaars van twaalf (12) aandelen.

SAMEN : tweehonderd (200) aandelen zonder vermelding van nominale waarde

Vertegenwoordiging - Volmachten

De deelhebbers in de burgerlijke maatschap "MANUARDEO" worden hier geldig vertegenwoordigd door dei

heer LEURIDAN Steven, nadergenoemd, krachtens onderhandse volmacht hier aangehecht.

Toelichting van de voorzitter

De voorzitter leidt de vergadering in en zet het volgende uiteen :

I.Het geplaatst kapitaal van de vennoot-'schap bedraagt twintig duizend euro (¬ 20.000,00),

Het is vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

Het kapitaal is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst en is integraal volgestort.

II.Uit de aanwezigheidslijst blijkt dat alle vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

III.Alle vennoten hebben zich akkoord verklaard dat de vergadering beraadslaagt over de volgende agenda: ,

AGENDA

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2015 - Annexes Llu Moniteur belge

1,Verslagen

1.1.Verslagen van de zaakvoerders opgemaakt in uitvoering van:

*artikel 288 van het Wetboek van vennootschappen waarin de zaakvoerders op omstandige wijze de

voorgestelde vervanging van effecten door deze van een andere soort, en de voorgestelde wijziging van de

rechten van aandelen verantwoordt.

*artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen waarin wordt uiteengezet waarom zowel de inbreng in

natura als de voorgestelde kapitaalverhoging van belang zijn voor de vennootschap.

*artikel 778 van het Wetboek van vennootschappen waarin de voorgestelde omzetting in de rechtsvorm van

een naamloze vennootschap wordt verantwoord, en aan welk verslag een staat van activa en passiva is

gehecht die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld,

1.2.Verslagen opgemaakt door de bedrijfsrevisor aangewezen door de zaakvoerders in uitvoering van

*artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen betreffende de inbreng in natura.

*artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen over de staat van activa en passiva, waarin

inzonderheid wordt vermeld of er enige overwaardering van het netto actief heeft plaatsgehad.

2.Naamwijziging - Statutenwijziging

Om de naam van de vennootschap te wijzigen in "Equilli" en dienvolgens de eerste zin van Artikel 2 : Naam

van de statuten te laten luiden:

"Haar naam luidt "Equilli"."

3.Zetelverplaatsing  Statutenwijziging

Om de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 3001 Leuven-Heverlee, Kapeldreef 60, en

dienvolgens de eerste zin van Artikel 3 : Zetel van de statuten te laten luiden:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3001 Leuven-Heverlee, Kapeldreef 60, in het gerechtelijk

arrondissement Leuven."

te 4.Herindeling van aandelen  Statutenwijziging

Om de tweehonderd (200) bestaande aandelen voortaan in te delen in twee (2) klassen, genaamd "A" en

L« "B", derwijze dat

e *de honderd achtentachtig (188) aandelen genummerd van 1 tot en met 188, thans toebehorend aan de

heer VERHAERT Vincent respectievelijk Mevrouw VAN DEUN Dorien, elk tot beloop van vierennegentig (94)

e aandelen, voortaan zullen worden aangeduid als aandelen klasse "A",

0

X *de twaalf (12) aandelen genummerd van 189 tot en met 200, thans toebehorend aan de onverdeelde

e deelhebbers in de burgerlijke maatschap, die geen rechtspersoonlijkheid bezit, "MANUARDEO" voortaan zullen

14 worden aangeduid als de aandelen klasse "B",

rm en waarbij aile aandelen zullen genieten van dezelfde rechten en voordelen behoudens uitdrukkelijk

andersluidende bepalingen in de statuten inzake het voordrachtrecht voor de leden van het bestuursorgaan, in ~

- de zin dat ten minste twee (2) leden zullen worden benoemd uit de kandidaten daartoe voorgedragen door de

houders van de aandelen klasse "A" en één (1) uit de kandidaten daartoe voorgedragen door de houders van de aandelen klasse "B", en dienvolgens de eerste zin van Artikel 6 : Kapitaal van de statuten te vervangen door

ere de volgende tekst :

N"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt twintig duizend euro (¬ 20.000,00).

Het wordt vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde,

ç waarbij

, r *de honderd achtentachtig (188) aandelen, genummerd van 1 tot en met 188, worden aangeduid als de

aandelen klasse "A";

et

*de twaalf (12) aandelen genummerd van 189 tot en met 200, worden aangeduid als de aandelen klasse et

nB";

die alle genieten van dezelfde rechten en voordelen, behoudens uitdrukkelijk andersluidende bepalingen in et

et de statuten inzake het voordrachtrecht voor de leden van het bestuursorgaan."

CA 5.Eerste kapitaalverhoging, deels door inbreng in natura en deels door inbreng in geld

. Om het kapitaal te verhogen met een bedrag van zestien duizend euro (¬ 16.000,00) om het van twintig te

rm duizend euro (¬ 20.000,00) te brengen op zesendertig duizend euro (¬ 36.000,00) door uitgifte van honderd

tD zestig (160) nieuwe aandelen die alle in de winst zullen delen vanaf de datum van hun uitgifte, pro rata temporis, die zullen worden ingeschreven tegen de prijs van tweeduizend zevenhonderd vijftig euro (¬ 2.750,00) per aandeel, zijnde de fractiewaarde van de bestaande aandelen van honderd euro (¬ 100,00) verhoogd met een uitgiftepremie voor het saldo, en, waarvan

-twaalf (12) nieuwe aandelen, genummerd van 201 tot en met 212, zullen behoren tot de aandelen klasse "A", genietend van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen klasse "A", behoudens dat zij in

e geval van ontbinding van de vennootschap zullen genieten van een preferentie tot terugbetaling van hun

t volledige inschrijvingsprijs alvorens enige terugbetaling aan andere aandelen zal kunnen geschieden (en

et

onverminderd andere regelingen krachtens een in voege zijnde overeenkomst tussen de aandeelhouders), die

pq als volledig volgestorte aandelen zullen worden toegekend

*tot beloop van zes (6) nieuwe aandelen, genummerd van 201 tot en met 206, aan de heer VERHAERT Vincent, wonend te 2060 Antwerpen, Handelstraat 77, rijksregister nummer 83.07.06-407.41, in vergoeding voor een niet-geldelijke inbreng van een schuldvordering die deze heeft op de inbrenggenietende vennootschap voor een totaal bedrag van vijftien duizend euro (¬ 15.000,00) verhoogd met een inbreng in geld voor een bedrag van duizend vijfhonderd euro (¬ 1.500,00) dat onmiddellijk volledig zal worden volgestort in geld;

*tot beloop van zes (6) nieuwe aandelen, genummerd van 207 tot en met 212, aan Mevrouw VAN DEUN Dorien, wonend te 2980 Zoersel, Drengel 74, rijksregister nummer 86.03.03-126.59, in vergoeding voor een niet-geldelijke inbreng van een schuldvordering die deze heeft op de inbrenggenietende vennootschap voor een

, Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2015 - Annexes.du Moniteur belge totaal bedrag van vijftien duizend euro (¬ 15.000,00) verhoogd met een inbreng in geld voor een bedrag van duizend vijfhonderd euro (¬ 1.500,00) dat onmiddellijk volledig zal worden volgestort in geld;

ti -vierenzeventig (74) nieuwe aandelen, genummerd van 213 tot en met 286, die zullen behoren tot de aandelen klasse "B", genietend van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen klasse "B", behoudens dat zij in geval van ontbinding van de vennootschap zullen genieten van een preferentie tot terugbetaling van hun volledige inschrijvingsprijs alvorens enige terugbetaling aan andere aandelen zal kunnen geschieden (en onverminderd andere regelingen krachtens een in voege zijnde overeenkomst tussen de aandeelhouders), en die onmiddellijk volledig zullen worden volgestort in geld;

-vierenzeventig (74) nieuwe aandelen, genummerd van 287 tot en met 360, die zullen worden aangeduid als de aandelen klasse "C", behoudens dat zij in geval van ontbinding van de vennootschap zullen genieten van een preferentie tot terugbetaling van hun volledige inschrijvingsprijs alvorens enige terugbetaling aan andere aandelen zal kunnen geschieden (en onverminderd andere regelingen krachtens een in voege zijnde overeenkomst tussen de aandeelhouders), en die alle onmiddellijk volledig zullen worden volgestort in geld.

6.Bestemming van de uitgiftepremies

Om het totale bedrag van vierhonderd vierentwintig duizend euro (¬ 424.000,00) van de uitgiftepremies betaald naar aanleiding van de kapitaalverhoging waarvan sprake hierboven, integraal te bestemmen op de rekening "Uitgiftepremies" die op dezelfde wijze als het kapitaal de waarborg voor derden uitmaakt en waarover, behoudens de mogelijkheid tot omzetting in het kapitaal, slechts kan worden beschikt met inachtneming van de voorwaarden en vereisten voor wijziging van de statuten.

7Jotstandkoming van de kapitaalverhoging

Inschrijving, volstorting, boekingen, vaststelling.

8.Tweede kapitaalverhoging, door omzetting van uitgiftepremies in kapitaal

Om het kapitaal te verhogen met een bedrag van vierhonderd vierentwintig duizend euro (¬ 424.000,00) om het van zesendertig duizend euro (¬ 36.000,00) te brengen op vierhonderd zestig duizend euro (¬ 460.000,00) door omzetting in het kapitaal van gezegd bedrag, afgenomen van de rekening "Uitgiftepremies" en zonder uitgifte van nieuwe aandelen,

9.Statutenwijziging

Om Artikel 6 : Kapitaal van de statuten aan te passen aan de nieuwe toestand van het kapitaal en van de aandelen en dit artikel te laten luiden als volgt :

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt vierhonderd zestig duizend euro (¬ 460.000,00).

Het wordt vertegenwoordigd door driehonderd zestig (360) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, waarvan

*tweehonderd (200) aandelen, genummerd van

-1 tot en met 188,

-201 tot en met 212,

de aandelen klasse "A" vormen;

*zesentachtig (86) aandelen, genummerd van

-189 tot en met 200

-213 tot en met 286,

de aandelen klasse "B", vormen;

*vierenzeventig (74) aandelen, genummerd van

-287 tot en met 360,

de aandelen klasse "C" vormen,

die alle genieten van dezelfde rechten en voordelen, behoudens uitdrukkelijk andersluidende bepalingen in de statuten inzake voordrachtrecht voor de leden van het bestuursorgaan, en behoudens dat de aandelen genummerd van 201 tot en met 360 behoudens in geval van ontbinding van de vennootschap zullen genieten van een preferentie tot terugbetaling van hun volledige inschrijvingsprijs alvorens enige terugbetaling aan andere aandelen zal kunnen geschieden (en onverminderd andere regelingen krachtens een in voege zijnde overeenkomst tussen de aandeelhouders).

Het kapitaal is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst en is integraal volgestort"

10.Wijziging inzake de benoeming van leden van het bestuursorgaan  Statutenwijziging

Om te bepalen dat de vennootschap voortaan zal worden bestuurd door een college van zaakvoerders bestaande uit vijf (5) leden, waarvan

*twee (2) leden zullen worden benoemd uit de kandidaten daartoe voorgedragen door de houders van de aandelen klasse "A";

*één (1) lid zal worden benoemd uit de kandidaten daartoe voorgedragen door de houders van de aandelen klasse "B";

*één (1) lid zal worden benoemd uit de kandidaten daartoe voorgedragen door de houders van de aandelen klasse "C";

*één (1) lid zal worden benoemd als "Onafhankelijk lid van het bestuursorgaan" uit de kandidaten daartoe voorgedragen in gemeen overleg tussen alle houders van aandelen doch met dien verstande dat in geval van blijvende onenigheid dit "Onafhankelijk lid van het bestuursorgaan" zal worden benoemd met een meerderheid van zeventig procent (70%) van de stemmen binnen de algemene vergadering;

en dienvolgens de eerste twee zinnen van Artikel 8 : Bestuur, bevoegdheid en vergoeding der zaakvoerders van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"De vennootschap wordt bestuurd door een college van zaakvoerders bestaande uit vijf (5) leden, waarvan

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2015 - Annexes+du Moniteur belge

*twee (2) leden worden benoemd uit de kandidaten daartoe voorgedragen door de houders van de aandelen klasse "A"; deze worden aangeduid als zaakvoerders "A".

*één (1) lid wordt benoemd uit de kandidaten daartoe voorgedragen door de houders van de aandelen klasse "B"; deze wordt aangeduid als zaakvoerder "B".

*één (1) lid wordt benoemd uit de kandidaten daartoe voorgedragen door de houders van de aandelen klasse "C"; deze wordt aangeduid als zaakvoerder "C",

*één (1) lid zal worden benoemd als "Onafhankelijk lid van het bestuursorgaan" uit de kandidaten daartoe voorgedragen in gemeen overleg tussen alle houders van aandelen doch met dien verstande dat In geval van blijvende onenigheid dit "Onafhankelijk lid van het bestuursorgaan" zal worden benoemd met een meerderheid van zeventig procent (70%) van de stemmen binnen de algemene vergadering.

De leden van het college van zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen, behoudens voor wat het "Onafhankelijk lid van het bestuursorgaan" betreft.

Wanneer een rechtspersoon wordt benoemd tot lid van het bestuursorgaan, dient deze rechtspersoon onder zijn aandeelhouders of vennoten, bestuurders, zaakvoerders, leden van de directieraad of werknemers, een vaste vertegenwoordiger aan te stellen die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. In laatste instantie dient deze vaste vertegenwoordiger een natuurlijk persoon te zijn.

Wanneer de houders van een klasse van aandelen in gebreke blijven een of meerdere kandidaten voor benoeming als lid van het bestuursorgaan voor te dragen, houdt dit geen afstand in van het recht om kandidaten voor te dragen voor de benoeming, doch in dat geval zal de algemene vergadering, gelet op de voorschriften van het eerste lid van dit artikel, naar eigen inzicht een lid van het bestuursorgaan benoemen in de te begeven opdracht waarvoor geen kandidaat werd voorgedragen door de houders van de betrokken klasse van aandelen, en met dien verstande dat zodra alsnog een kandidaat voor benoeming wordt voorgedragen door de houders van de aandelen van de klasse die in gebreke was gebleven, de algemene vergadering, op verzoek van de betrokken houder(s) van aandelen, onmiddellijk zal overgaan tot de vervanging van het betrokken lid van het bestuursorgaan.

Het college van zaakvoerders kiest met een meerderheid van ten minste zeventig procent (70%) van de stemmen een voorzitter uit de zaakvoerders "B" of "C".

Het college van zaakvoerders kiest onder de zaakvoerders "A" een "gedelegeerd zaakvoerder", die zal worden belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap."

11.Wijziging inzake besluitvorming in het bestuursorgaan  Statutenwijziging

Om te besluiten dat de volgende besluiten in het college van zaakvoerders dienen te worden aangenomen met een bijzondere meerderheid van stemmen waarvan de positieve stem van ten minste één (1) lid "A", één (1) lid "B" en één (1) lid "C", en dienvolgens in het onderdeel Interne bestuursbevoegdheden van Artikel 8 : Bestuur, bevoegdheid en vergoeding der zaakvoerders van de statuten, de laatste zinsnede luidend "voor handelingen boven een bedrag van twintigduizend euro (¬ 20.000) is evenwel steeds de voorafgaande goedkeuring van de algemene vergadering vereist." te vervangen door de volgende tekst

"De volgende besluiten dienen binnen het bestuursorgaan te worden aangenomen met een meerderheid van stemmen waarvan ten minste de positieve stem van één (1) lid "A", één (1) lid "B" en één (1) lid "C"; 1 °enige belangrijke wijziging in de aard van de activiteiten of de strategie van de vennootschap;

2°de goedkeuring van het ontwerp van jaarrekening, het jaarlijks business plan en budget en de goedkeuring van uitgaven die niet werden voorzien in dit budget en die cumulatief meer dan dertig duizend euro (¬ 30.000,00) bedragen;

3°elk besluit waarvan redelijkerwijze kan voorzien worden dat dit een afwijking zal inhouden van het goedgekeurde budget van meer dan vijftig duizend euro (¬ 50.000,00);

4°elk voorstel aan een buitengewone algemene vergadering om het kapitaal te verhogen of te verminderen, al dan niet met opheffing van het voorkeurrecht;

5°elk gebruik van toegestaan kapitaal;

6°het aangaan of verstrekken van leningen die niet voorzien zijn in het goedgekeurde budget; het verstrekken of wijzigen van zekerheden;

7°het verkopen van of meer in het algemeen het beschikken over het geheel of een belangrijk deel van een bedrijfstak van de vennootschap (hieronder begrepen het beschikken over belangrijke intellectuele eigendomsrechten);

8°het oprichten van filialen en/of dochterondernemingen;

9°het verwerven of het vervreemden van een deelneming of ander financieel belang in een andere rechtspersoon of onderneming;

10°het aankopen, verkopen, huren of verhuren van onroerende goederen met een transactiewaarde boven de dertig duizend euro (¬ 30.000,00);

11°het aangaan en voeren van juridische geschillen met een materieel belang voor de vennootschap, evenals het minnelijk schikken van dergelijke geschillen;

12°de aanwerving, het ontslag en bepalen van de vergoeding van de CEO van de vennootschap, de aanwerving en het ontslag van de directie/het management en het bepalen van de vergoedingen, evenals elke (toezegging tot een) wijziging van aan de voorwaarden waaronder zij in dienst zijn met inbegrip van de wijziging van hun vergoedingen;

13°elk voorstel aan de algemene vergadering aangaande de vergoedingen van de bestuurders

14°elke transactie tussen de vennootschap en een bestuurder of aandeelhouder, het verstrekken van leningen of financieringen aan de directie/het management;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2015 - Annexes dlu Moniteur belge

15°elk voorstel aan de algemene vergadering tot benoeming of ontslag van de commissaris van de vennootschap;

16°de benoeming of ontslag van de gedelegeerd bestuurder van de vennootschap."

12.Wijziging van de afsluitdatum van het boekjaar Statutenwijziging

Om de afsluitdatum van het boeklaar te verplaatsen van thans dertig september van ieder jaar naar voortaan éénendertig december van ieder jaar, en voor de eerste maal in het jaar 2015 zodat het lopende boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op één oktober tweeduizend veertien (1 oktober 2014) een periode van vijftien (15) maanden zal omvatten en zal eindigen op éénendertig december tweeduizend vijftien (31 december 2015), en dienvolgens de tekst van Artikel 14 : Boekjaar van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december. Op het einde van elk boekjaar warden de boeken en geschriften afgesloten en maakt het met het bestuur van de vennootschap belaste orgaan de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig de wettelijke voorschriften ter zake.

ln voorkomend geval overhandigt het bestuur, tenminste één maand voor de gewone algemene vergadering, de stukken met het jaarverslag aan de commissarissen die het in de wet bedoelde verslag moeten opstellen."

13.Wijziging van de datum van de gewone algemene vergadering  Statutenwijziging

Om de datum van de gewone algemene vergadering te verplaatsen van thans de eerste vrijdag van de maand maart om veertien uur, naar voortaan de eerste vrijdag van de maand juni om veertien (14:00) uur, en dienvolgens de tweede zin van Artikel 11 ; Algemene vergadering van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"De gewone algemene vergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand juni om veertien (14:00) uur."

14.0mzetting in naamloze vennootschap

Besluit tot omzetting, goedkeuring van het ontwerp van statuten dat samen met de uitnodiging tot deze vergadering aan alle vennoten en eventuele interveniënten werd bezorgd.

15.Benaeming van bestuurders.

IV.Aangezien alle vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn, vervalt de noodzaak van de oproeping en wordt voldaan aan de aanwezighetdsquorumvereiste van artikel 286 van het Wetboek van vennootschappen.

De afwezige zaakvoerders en commissaris hebben aan de vennootschap gemeld uitdrukkelijk te verzaken aan de oproepingsformaliteiten en tevens niet persoonlijk ter zitting aanwezig te zullen zijn.

De vergadering is aldus bevoegd om rechtsgeldig te beraadslagen en geldige besluiten te treffen. Vaststelling

De toelichting van de voorzitter wordt door alle aanwezige leden van de vergadering ais juist erkend. Beraadslagingen - Besluiten:

Hierna neemt de vergadering de agenda in behandeling en treft, na beraadslaging de volgende besluiten

1. Verslagen

De volgende verslagen worden neergelegd :

1.1.Verslagen van de zaakvoerders opgemaakt in uitvoering van:

*artikel 288 van het Wetboek van vennootschappen waarin de zaakvoerders op omstandige wijze de voorgestelde vervanging van effecten door deze van een andere soort, en de voorgestelde wijziging van de rechten van aandelen verantwoordt.

*artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen waarin wordt uiteengezet waarom zowel de inbreng in natura als de voorgestelde kapitaalverhoging van belang zijn voor de vennootschap.

*artikel 778 van het Wetboek van vennootschappen waarin de voorgestelde omzetting in de rechtsvorm van een naamloze vennootschap wordt verantwoord, en aan welk verslag een staat van activa en passiva is gehecht die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld.

1.2.Verslagen opgemaakt door de bedrijfsrevisor aangewezen door de zaakvoerders in uitvoering van *artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen betreffende de inbreng in natura.

*artikel . 777 van het Wetboek van vennootschappen over de staat van activa en passiva, waarin inzonderheid wordt vermeld of er enige overwaardering van het netto actief heeft plaatsgehad,

De besluiten van het verslag in uitvoering van artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen dat op 8 mei 2015 werd opgemaakt door de bedrijfsrevisor aangewezen door de zaakvoerder, de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VCLJ BEDRIJFSREVISOREN", gevestigd te 2000 Antwerpen, Leopoldstraat 37, RPR Antwerpen met ondernemingsnummer 0816.796.121, BTW-plichtige, vertegenwoordigd door de heer Frank HUYBRECHTS, bedrijfsrevisor, luiden als volgt:

"De hiervoor beschreven rechtshandeling vormt een inbreng in natura in toepassing van artikel 313 Wetboek van Vennootschappen, ter gelegenheid van de geplande kapitaalverhoging in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SLEEPIT, met zetel te 2060 Antwerpen, Handelstraat 77,

De inbreng in natura betreft

-een lening/schuldvordering ten bedrage van 15.000,00 EUR geboekt op het passief van de balans van SLEEPIT BVBA ten aanzien van de heer Vincent Verhaert;

-een lening/schuldvordering ten bedrage van 15.000,00 EUR geboekt op het passief van de balans van SLEEPIT BVBA ten aanzien van mevrouw Dorien Van Deun.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2015 - Annexessdu Moniteur belge

Als besluit van het nazicht van de voorwaarden en de modaliteiten voor de inbreng in natura zijn wij van oordeel dat:

a)de verrichtingen werden nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en quasi-inbreng;

b)het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van de vergoeding van de inbreng in natura; c)de beschrijving van de inbreng in natura, zijnde een lening/schuldvordering aangehouden door de heer Vincent Verhaert en een lening/schuldvordering aangehouden door mevrouw Dorien Van Deun, beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

d)de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering, zijnde de nominale waarde per 31 maart 2015, die leidt tot een inbrengwaarde van 30,000,00 EUR, bedrijfseconomisch verantwoord is;

e)de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt ten minste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Bovenvermeld besluit is:

-onder de opschortende voorwaarde dat op datum van het verlijden van de akte, de heer Vincent Verhaert en mevrouw Dorien Van Deun eenieder nog steeds een leninglschuldvordering van ten minste 15.000,00 EUR hebben ten aanzien van SLEEPIT BVBA, geboekt op het passief van de balans van SLEEPIT BVBA;

-en onder voorbehoud dat de in te brengen bestanddelen nog steeds vrij en onbelast zijn op het moment van de inbreng.

De inbreng in natura ten belope van 30.000,00 EUR gaat gepaard met een bijleg in geld ten belope van 3.000,00 EUR, zodat de totale inbreng 33.000,00 EUR bedraagt. De vergoeding voor de totale inbreng van 33.000,00 EUR bestaat uit

-6 aandelen van de vennootschap SLEEPIT BVBA toegekend aan de heer Vincent Verhaert;

-6 aandelen van de vennootschap SLEEPIT BVBA toegekend aan mevrouw Dorien Van Deum

Ik wens eraan te herinneren dat conform de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting."

De besluiten van het verslag in uitvoering van artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen dat op 8 mei 2015 werd opgemaakt door de bedrijfsrevisor aangewezen door de zaakvoerder, de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid °VCLJ BEDRIJFSREV[SOREN", gevestigd te 2000 Antwerpen, Leopoldstraat 37, RPR Antwerpen met ondernemingsnummer 0816.796,121, BTW-plichtige, vertegenwoordigd door de heer Frank HUYBRECHTS, bedrijfsrevisor, luiden als volgt:

"In het kader van de procedure tot omzetting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SLEEPIT, met zetel te 2060 Antwerpen, Handelstraat 77, in een naamloze vennootschap, heeft het bestuursorgaan een staat van activa en passiva opgesteld op datum van 31 maart 2015 die een balanstotaal opgeeft van 159.421,30 EUR en een netto-actief van 53.441,13 EUR (netto-passief).

Mijn werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 maart 2015, opgesteld door het bestuursorgaan van de vennootschap, heeft plaatsgehad.

Op basis van mijn werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, kan ik besluiten dat :

-er uit de staat van activa en passiva per 31 maart 2015, opgesteld door het bestuursorgaan van de vennootschap, geen overwaardering van het netto-actief blijkt, onder voorbehoud van de waarde van de voorraad waarop geen oordeel kan worden gegeven wegens laattijdige aanstelling;

-het netto-actief volgens deze staat, -53.441,13 EUR bedraagt (netto-passief), rekening houdend met het resultaat van de lopende periode van -24.019,70 EUR, en bijgevolg 114.941,13 EUR kleiner is dan het minimumkapitaal vereist voor een naamloze vennootschap

Op straffe van aansprakelijkheid van de zaakvoerders , kan de verrichting slechts plaatsvinden mits bijkomende inbrengen,

Ik voeg eraan toe dat volgens de agenda van de buitengewone algemene vergadering de geplande omvorming van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SLEEPIT naar een naamloze vennootschap zal worden vooraf gegaan door een kapitaalverhoging door middel van een inbreng in natura met bijleg in geld, gevolgd door een kapitaalverhoging door middel van inbreng in geld. Na deze geplande twee kapitaalverhogingen ten belope van 440.000,00 EUR zal het eigen vermogen niet kleiner zijn dan het minimumkapitaal vereist voor een naamloze vennootschap."

Aangezien alle vennoten erkennen een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van hebben genomen, wordt de voorzitter vrijgesteld er lezing van te geven.

Een getekend exemplaar van gezegde verslagen zal samen met deze notulen worden neergelegd op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

2,Naamwijziging - Statutenwijziging

Eerste besluit

De vergadering beslist de naam van de vennootschap te wijzigen in "Equilli" en dienvolgens de eerste zin van Artikel 2 : Naam van de statuten te laten luiden;

"Haar naam luidt "Equilli"-"

Stemming

Dit besluit wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2015 - Annexes,du Moniteur belge

32etelverplaatsing  Statutenwijziging

Tweede besluit

De vergadering beslist de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 3001 Leuven-Heverlee,

Kapeldreef 60, en dienvolgens de eerste zin van Artikel 3 : Zetel van de statuten te laten luiden:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3001 Leuven-Heverlee, Kapeldreef 60, in het gerechtelijk

arrondissement Leuven."

Stemming

Dit besluit wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

4.Herindeling van aandelen  Statutenwijziging

Derde besluit

De vergadering beslist de tweehonderd (200) bestaande aandelen voortaan in te delen in twee (2) klassen,

genaamd "A" en "B", derwijze dat

*de honderd achtentachtig (188) aandelen genummerd van 1 tot en met 188, thans toebehorend aan de

heer VERHAERT Vincent respectievelijk Mevrouw VAN DEUN Dorien, elk tot beloop van vierennegentig (94)

aandelen, voortaan zullen worden aangeduid als aandelen klasse "A",

*de twaalf (12) aandelen genummerd van 189 tot en met 200, thans toebehorend aan de onverdeelde

deelhebbers in de burgerlijke maatschap, die geen rechtspersoonlijkheid bezit, "MANUARDEO" voortaan zullen

worden aangeduid als de aandelen klasse "B",

en waarbij alle aandelen zullen genieten van dezelfde rechten en voordelen behoudens uitdrukkelijk

andersluidende bepalingen in de statuten inzake het voordrachtrecht voor de leden van het bestuursorgaan, in

de zin dat ten minste twee (2) leden zullen worden benoemd uit de kandidaten daartoe voorgedragen door de

houders van de aandelen klasse "A" en één (1) uit de kandidaten daartoe voorgedragen door de houders van

de aandelen klasse "B", en dienvolgens de eerste zin van Artikel 6 : Kapitaal van de statuten te vervangen door

de volgende tekst :

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt twintig duizend euro (¬ 20.000,00).

Het wordt vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde,

waarbij

*de honderd achtentachtig (188) aandelen, genummerd van 1 tot en met 188, worden aangeduid als de

aandelen klasse "A";

*de twaalf (12) aandelen genummerd van 189 tot en met 200, worden aangeduid als de aandelen klasse

"B";

die alle genieten van dezelfde rechten en voordelen, behoudens uitdrukkelijk andersiuidende bepalingen in de statuten inzake het voordrachtrecht voor de leden van het bestuursorgaan."

Stemming

Dit besluit wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

5.Eerste kapitaalverhoging, deels door inbreng in natura en deels door inbreng in geld

Vierde besluit

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met een bedrag van zestien duizend euro (¬ 16.000,00) om het van twintig duizend euro (¬ 20.000,00) te brengen op zesendertig duizend euro (¬ 36.000,00) door uitgifte van honderd zestig (160) nieuwe aandelen die alle in de winst zullen delen vanaf de datum van hun uitgifte, pro rata temporis, die zullen worden ingeschreven tegen de prijs van tweeduizend zevenhonderd vijftig euro (¬ 2.750,00) per aandeel, zijnde de fractiewaarde van de bestaande aandelen van honderd euro (¬ 100,00) verhoogd met een uitgiftepremie voor het saldo, en, waarvan

-twaalf (12) nieuwe aandelen, genummerd van 201 tot en met 212, zullen behoren tot de aandelen klasse "A", genietend van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen klasse "A", behoudens dat zij in geval van ontbinding van de vennootschap zullen genieten van een preferentie tot terugbetaling van hun volledige inschrijvingsprijs alvorens enige terugbetaling aan andere aandelen zal kunnen geschieden (en onverminderd andere regelingen krachtens een in voege zijnde overeenkomst tussen de aandeelhouders), die als volledig volgestorte aandelen zullen worden toegekend:

*tot beloop van zes (6) nieuwe aandelen, genummerd van 201 tot en met 206, aan de heer VERHAERT Vincent, wonend te 2060 Antwerpen, Handelstraat 77, rijksregister nummer 83.07.06-407.41, in vergoeding voor een niet-geldelijke inbreng van een schuldvordering die deze heeft op de inbrenggenietende vennootschap voor een totaal bedrag van vijftien duizend euro (¬ 15.000,00) verhoogd met een inbreng in geld voor een bedrag van duizend vijfhonderd euro (¬ 1.500,00) dat onmiddellijk volledig zal worden volgestort in geld;

*tot belcop van zes (6) nieuwe aandelen, genummerd van 207 tot en met 212, aan Mevrouw VAN DEUN Dorien, wonend te 2980 Zoersel, Drengel 74, rijksregister nummer 86.03.03-126.59, in vergoeding voor een niet-geldelijke inbreng van een schuldvordering die deze heeft op de inbrenggenietende vennootschap voor een totaal bedrag van vijftien duizend euro (¬ 15.000,00) verhoogd met een inbreng in geld voor een bedrag van duizend vijfhonderd euro (¬ 1.500,00) dat onmiddellijk volledig zal worden volgestort in geld;

-vierenzeventig (74) nieuwe aandelen, genummerd van 213 tot en met 286, die zullen behoren tot de aandelen klasse "B", genietend van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen klasse "B", behoudens dat zij in geval van ontbinding van de vennootschap zullen genieten van een preferentie tot terugbetaling van hun volledige inschrijvingsprijs alvorens enige terugbetaling aan andere aandelen zal kunnen geschieden (en onverminderd andere regelingen krachtens een in voege zijnde overeenkomst tussen de aandeelhouders), en die onmiddellijk volledig zullen worden volgestort in geld;

-vierenzeventig (74) nieuwe aandelen, genummerd van 287 tot en met 360, die zuilen worden aangeduid als de aandelen klasse "C", behoudens dat zij in geval van ontbinding van de vennootschap zullen genieten van een preferentie tot terugbetaling van hun volledige inschrijvingsprijs alvorens enige terugbetaling aan andere

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

aandelen zal kunnen geschieden (en onverminderd andere regelingen krachtens een in voege zijnde overeenkomst tussen de aandeelhouders), en die alle onmiddellijk volledig zullen worden volgestort in geld. Stemming

Dit besluit wordt aangenomen niet eenparigheid van stemmen.

6.Bestemming van de uitgiftepremies

Vijfde besluit

De vergadering beslist het totale bedrag van vierhonderd vierentwintig duizend euro (¬ 424.000,00) van de uitgiftepremies betaald naar aanleiding van de kapitaalverhoging waarvan sprake hierboven, integraal te bestemmen op de rekening "Uitgiftepremies" die op dezelfde wijze als het kapitaal de waarborg voor derden uitmaakt en waarover, behoudens de mogelijkheid tot omzetting in het kapitaal, slechts kan worden beschikt met inachtneming van de voorwaarden en vereisten voor wijziging van de statuten.

Stemming

Dit besluit wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

7.Totstandkoming van de kapitaalverhoging

INSCHRIJVING

Zijn hier tussengekomen : de drie (3) vennoten, vermeld in de aanwezigheidslijst, vertegenwoordigd zoals voormeld, die de totaliteit van het kapitaal vertegen-woordigen, en die na voorlezing te hebben aanhoord van hetgeen voorafgaat, ieder voor zich uitdrukkelijk en onherroepelijk verklaren te verzaken aan het voorkeurrecht om in te schrijven op deze kapitaalverhoging naar verhouding tot hun deelname in het kapitaal, doch dat zij als volgt inschrijven op het aantal nieuwe aandelen klasse "A" en "B" ais hierna vermeld, tegen de voorwaarden beschreven in het Vierde besluit hierboven en tevens hun instemming betuigen dat op de nieuw uitgegeven aandelen klasse "A", "B" en "C" zal worden ingeschreven als vermeld hierna:

1.De heer VERHAERT Vincent, wonend te 2060 Antwerpen, Handelstraat 77, rijksregister nummer 83.07,06-407.41, niet gehuwd, aanwezig of vertegenwoordigd zoals voormeld.

Deze interveniënt verklaart onherroepelijk en onvoorwaardelijk niet-geldelijke inbreng te doen van een schuldvordering die hij heeft op de inbrenggenietende vennootschap voor een totaal bedrag van vijftien duizend euro (¬ 15.000,00) verhoogd met een inbreng in geld voor een bedrag van duizend vijfhonderd euro (¬ 1.500,00) in vergoeding voor welke inbrengen hem zes (6) nieuwe aandelen klasse "A", genummerd van 201 tot en met 206, als volledig volgestorte aandelen zullen worden toegekend.

2.Mevrouw VAN DEUN Dorien, wonend te 2980 Zoersel, Drengel 74, rijksregister nummer 86.03.03-126.59, niet gehuwd, aanwezig of vertegenwoordigd zoals voormeld.

Oeze interveniënt verklaart onherroepelijk en onvoorwaardelijk niet-geldelijke inbreng te doen van een schuldvordering die zij heeft op de inbrenggenietende vennootschap voor een totaal bedrag van vijftien duizend euro (¬ 15.000,00) verhoogd met een inbreng in geld voor een bedrag van duizend vijfhonderd euro (¬ 1.500,00) in vergoeding voor welke inbrengen haar zes (6) nieuwe aandelen klasse "A", genummerd van 207 tot en met 212, als volledig volgestorte aandelen zullen worden toegekend.

3.De onverdeelde deelhebbers in de tussen hen bij onderhandse overeenkomst van 1 juni 2013 ingestelde burgerlijke maatschap, die geen rechtspersoonlijkheid bezit, aangeduid als "MANUARDEO", vertegenwoordigd zoals gezegd.

Oeze interveniënt verklaart onherroepelijk en onvoorwaardelijk in te schrijven vierenzeventig (74) nieuwe aandelen klasse "B", genummerd van 213 tot en met 286, voor een totaal inschrijvingsbedrag van tweehonderd en drie duizend vijfhonderd euro (¬ 203.500,00) en onmiddellijk volledig te volstorten in geld.

Vervolgens zijn hier tussengekomen:

a)de coëperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "QUADRIGIS", gevestigd te 1851 Humbeek (Grimbergen), Benedestraat 104, RPR Brussel met ondernemingsnummer 0464.570.018, BTW-plichtige, hier geldig vertegenwoordigd door de heer VAN DAMME Franky, Camiel, Jean, nadergenoemd, krachtens onderhandse volmacht hier aangehecht, die, na voorlezing te hebben aanhoord van hetgeen voorafgaat, uitdrukkelijk en onherroepelijk verklaart in te schrijven op vijfenvijftig (55) nieuwe aandelen klasse "C" tegen de prijs van tweeduizend zevenhonderd vijftig euro (¬ 2.750,00) per aandeel, zijnde de fractiewaarde van de bestaande aandelen van honderd euro (¬ 100,00) verhoogd met een uitgiftepremie voor het saldo, en dit onmiddellijk volledig te volstorten in geld, zijnde voor een totaal inschrijvingsbedrag van honderd éénenvijftig duizend tweehonderd vijftig euro (¬ 151.250,00);

b)de heer VAN DAMME Franky, Camiel, Jean, rijksregister nummer 59.02.04-347.10, wonend te 3954 LeuKerbad (Zwitserland), Goppenstrasse 28-03, echtgenoot van Mevrouw Van de Cauter Diane, Marthe, Cyrille, rijksregister nummer 60.12.19-400.83 onder het stelsel van de zuivere scheiding van goederen blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Martine Robberechts te Zaventem op 19 augustus 1998, tot op heden niet gewijzigd, hier aanwezig, die na voorlezing te hebben aanhoord van hetgeen voorafgaat, uitdrukkelijk en onherroepelijk verklaart in te schrijven op negentien (19) nieuwe aandelen klasse "C" tegen de prijs van tweeduizend zevenhonderd vijftig euro (¬ 2.750,00) per aandeel, zijnde de fractiewaarde van de bestaande aandelen van honderd euro (¬ 100,00) verhoogd met een uitgiftepremie voor het saldo, en dit onmiddellijk volledig te volstarten in geld, zijnde voor een totaal inschrijvingsbedrag van tweeënvijftig duizend tweehonderd vijftig euro (¬ 52.250,00).

VOLSTORTING

Oe instrumenterende notaris bevestigt dat het bedrag van de integrale volstorting in geld van vierhonderd en tien duizend euro (¬ 410.000,00) voorafgaandelijk aan de kapitaalverhoging, overeenkomstig artikel 311 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer BE63 6451 0403 9508 bij de Bank J. Van Breda & Co, kantoor te 2140 Borgerhout (Antwerpen), Plantin en Moretuslei 295, zoals blijkt

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2015 - Anneaes,du Moniteur belge

uit een door voormelde financiële instelling afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens

dossier bewaard zal blijven.

VASTSTELLING

De vergadering stelt vast dat bij gevolg deze kapitaalverhoging is tot stand gekomen.

8.Tweede kapitaalverhoging, door omzetting van uitgiftepremies in kapitaal

Zesde besluit

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met een bedrag van vierhonderd vierentwintig duizend euro

(¬ 424.000,00) om het van zesendertig duizend euro (¬ 36.000,00) te brengen op vierhonderd zestig duizend

euro (¬ 460.000,00) door omzetting in het kapitaal van gezegd bedrag, afgenomen van de rekening

"Uitgiftepremies" en zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Stemming

Dit besluit wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

9.Statutenwijziging

Zevende besluit

De vergadering beslist Artikel 6 : Kapitaal van de statuten aan te passen aan de nieuwe toestand van het

kapitaal en van de aandelen en dit artikel te laten luiden als volgt

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt vierhonderd zestig duizend euro (¬ 460.000,00).

Het wordt vertegenwoordigd door driehonderd zestig (360) aandelen, zonder vermelding van nominale

waarde, waarvan

*tweehonderd (200) aandelen, genummerd van

-1 tot en met 188,

-201 tot en met 212,

de aandelen klasse "A" vormen;

*zesentachtig (86) aandelen, genummerd van

-189 tot en met 200

-213 tot en met 286,

de aandelen klasse "B", vormen;

*vierenzeventig (74) aandelen, genummerd van

-287 tot en met 360,

de aandelen klasse "C" vormen,

die alle genieten van dezelfde rechten en voordelen, behoudens uitdrukkelijk andersluidende bepalingen in

de statuten inzake voordrachtrecht voor de leden van het bestuursorgaan, en behoudens dat de aandelen

genummerd van 201 tot en met 360 behoudens in geval van ontbinding van de vennootschap zullen genieten

van een preferentie tot terugbetaling van hun volledige inschrijvingsprijs alvorens enige terugbetaling aan

andere aandelen zal kunnen geschieden (en onverminderd andere regelingen krachtens een in voege zijnde

overeenkomst tussen de aandeelhouders).

Het kapitaal Is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst en is integraal volgestort."

Stemming

Dit besluit wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

10.Wijziging inzake de benoeming van leden van het bestuursorgaan -. Statutenwijziging

Achtste besluit

De vergadering beslist dat de vennootschap voortaan zal worden bestuurd door een college van

zaakvoerders bestaande uit vijf (5) leden, waarvan

*twee (2) leden zullen worden benoemd uit de kandidaten daartoe voorgedragen door de houders van de

aandelen klasse "A";

*één (1) lid zal worden benoemd uit de kandidaten daartoe voorgedragen door de houders van de aandelen

klasse "B";

*één (1) lid zal worden benoemd uit de kandidaten daartoe voorgedragen door de houders van de aandelen

klasse "C";

*één (1) lid zal worden benoemd als "Onafhankelijk lid van het bestuursorgaan" uit de kandidaten daartoe

voorgedragen in gemeen overleg tussen alle houders van aandelen doch met dien verstande dat in geval van

blijvende onenigheid dit "Onafhankelijk lid van het bestuursorgaan" zal worden benoemd met een meerderheid

van zeventig procent (70%) van de stemmen binnen de algemene vergadering;

en dienvolgens de eerste twee zinnen van Artikel 8 : Bestuur, bevoegdheid en vergoeding der zaakvoerders

van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"De vennootschap wordt bestuurd door een college van zaakvoerders bestaande uit vijf (5) leden, waarvan

*twee (2) leden worden benoemd uit de kandidaten daartoe voorgedragen door de houders van de aandelen

klasse "A"; deze worden aangeduid als zaakvoerders "A".

*één (1) lid wordt benoemd uit de kandidaten daartoe voorgedragen door de houders van de aandelen

klasse "B"; deze wordt aangeduid als zaakvoerder "B".

*één (1) lid wordt benoemd uit de kandidaten daartoe voorgedragen door de houders van de aandelen

klasse "C"; deze wordt aangeduid als zaakvoerder "C".

*één (1) lid zal worden benoemd als "Onafhankelijk lid van het bestuursorgaan" uit de kandidaten daartoe

voorgedragen in gemeen overleg tussen alle houders van aandelen doch met dien verstande dat in geval van

blijvende onenigheid dit "Onafhankelijk lid van het bestuursorgaan" zal worden benoemd met een meerderheid

van zeventig procent (70%) van de stemmen binnen de algemene vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2015 - Annexes Edu Moniteur belge

De leden van het college van zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen, behoudens voor wat het "Onafhankelijk lid van het bestuursorgaan" betreft.

Wanneer een rechtspersoon wordt benoemd tot lid van het bestuursorgaan, dient deze rechtspersoon onder zijn aandeelhouders of vennoten, bestuurders, zaakvoerders, leden van de directieraad of werknemers, een vaste vertegenwoordiger aan te stellen die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. In laatste instantie dient deze vaste vertegenwoordiger een natuurlijk persoon te zijn,

Wanneer de houders van een klasse van aandelen in gebreke blijven een of meerdere kandidaten voor benoeming als lid van het bestuursorgaan voor te dragen, houdt dit geen afstand in van het recht om kandidaten voor te dragen voor de benoeming, doch in dat geval zal de algemene vergadering, gelet op de voorschriften van het eerste lid van dit artikel, naar eigen inzicht een lid van het bestuursorgaan benoemen in de te begeven opdracht waarvoor geen kandidaat werd voorgedragen door de houders van de betrokken klasse van aandelen, en met dien verstande dat zodra alsnog een kandidaat voor benoeming wordt voorgedragen door de houders van de aandelen van de klasse die in gebreke was gebleven, de algemene vergadering, op verzoek van de betrokken houder(s) van aandelen, onmiddellijk zal overgaan tot de vervanging van het betrokken lid van het bestuursorgaan.

Het college van zaakvoerders kiest met een meerderheid van ten minste zeventig procent (70%) van de stemmen een voorzitter uit de zaakvoerders "B" of "C",

Het college van zaakvoerders kiest onder de zaakvoerders "A" een "gedelegeerd zaakvoerder", die zal worden belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap."

Stemming

Dit besluit wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

11.Wijziging inzake besluitvorming in het bestuursorgaan  Statutenwijziging

Negende besluit

De vergadering beslist dat de volgende besluiten in het college van zaakvoerders dienen te worden aangenomen met een bijzondere meerderheid van stemmen waarvan de positieve stem van ten minste één (1) lid "A", één (1) lid "B" en één (1) lid "C", en dienvolgens in het onderdeel Interne bestuursbevoegdheden van Artikel 8 : Bestuur, bevoegdheid en vergoeding der zaakvoerders van de statuten, de laatste zinsnede luidend "voor handelingen boven een bedrag van twintigduizend euro (¬ 20.000) is evenwel steeds de voorafgaande goedkeuring van de algemene vergadering vereist." te vervangen door de volgende tekst

"De volgende besluiten dienen binnen het bestuursorgaan te worden aangenomen met een meerderheid van stemmen waarvan ten minste de positieve stem van één (1) lid "A", één (1) lid "B" en één (1) lid "C":

1 °enige belangrijke wijziging in de aard van de activiteiten of de strategie van de vennootschap;

2°de goedkeuring van het ontwerp van jaarrekening, het jaarlijks business plan en budget en de goedkeuring van uitgaven die niet werden voorzien in dit budget en die cumulatief meer dan dertig duizend euro (¬ 30.000,00) bedragen;

3°elk besluit waarvan redelijkerwijze kan voorzien worden dat dit een afwijking zal inhouden van het goedgekeurde budget van meer dan vijftig duizend euro (¬ 50.000,00);

4°elk voorstel aan een buitengewone algemene vergadering om het kapitaal te verhogen of te verminderen, al dan niet met opheffing van het voorkeurrecht;

5°elk gebruik van toegestaan kapitaal;

6°het aangaan of verstrekken van leningen die niet voorzien zijn in het goedgekeurde budget; het verstrekken of wijzigen van zekerheden;

7°het verkopen van of meer in het algemeen het beschikken over het geheel of een belangrijk deel van een bedrijfstak van de vennootschap (hieronder begrepen het beschikken over belangrijke intellectuele eigendomsrechten);

S°het oprichten van filialen en/of dochterondernemingen;

9°het verwerven of het vervreemden van een deelneming of ander financieel belang in een andere rechtspersoon of onderneming;

10°het aankopen, verkopen, huren of verhuren van onroerende goederen met een transactiewaarde boven de dertig duizend euro (¬ 30.000,00);

11°het aangaan en voeren van juridische geschillen met een materieel belang voor de vennootschap, evenals het minnelijk schikken van dergelijke geschillen;

12°de aanwerving, het ontslag en bepalen van de vergoeding van de CEO van de vennootschap, de aanwerving en het ontslag van de directie/het management en het bepalen van de vergoedingen, evenals elke (toezegging tot een) wijziging van aan de voorwaarden waaronder zij in dienst zijn met inbegrip van de wijziging van hun vergoedingen;

13°elk voorstel aan de algemene vergadering aangaande de vergoedingen van de bestuurders;

14°elke transactie tussen de vennootschap en een bestuurder of aandeelhouder, het verstrekken van leningen of financieringen aan de directie/het management;

15°elk voorstel aan de algemene vergadering tot benoeming of ontslag van de commissaris van de vennootschap;

16°de benoeming of ontslag van de gedelegeerd bestuurder van de vennootschap."

Stemming

Dit besluit wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

12.Wijziging van de afsluitdatum van het boekjaar Statutenwijziging

Tiende besluit

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2015 - Annexes ,du Moniteur belge

De vergadering beslist de afsluitdatum van het boekjaar te verplaatsen van thans dertig september van

ieder jaar naar voortaan éénendertig december van ieder jaar, en voor de eerste maal in het jaar 2015 zodat het

lopende boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op één oktober tweeduizend veertien (1 oktober 2014) een

periode van vijftien (15) maanden zat omvatten en zal eindigen op éénendertig december tweeduizend vijftien

(31 december 2015), en dienvolgens de tekst van Artikel 14 : Boekjaar van de statuten te vervangen door de

volgende tekst:

"Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december. Op het

einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maakt het met het bestuur van de

vennootschap belaste orgaan de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig de wettelijke

voorschriften ter zake.

In voorkomend geval overhandigt het bestuur, tenminste één maand voor de gewone algemene

vergadering, de stukken met het jaarverslag aan de commissarissen die het in de wet bedoelde verslag moeten

opstellen."

Stemming

Dit besluit wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

13.Wijziging van de datum van de gewone algemene vergadering  Statutenwijziging

Elfde besluit

De vergadering beslist de datum van de gewone algemene vergadering te verplaatsen van thans de eerste

vrijdag van de maand maart om veertien uur, naar voortaan de eerste vrijdag van de maand juni om veertien

(14:00) uur, en dienvolgens de tweede zin van Artikel 11 ; Algemene vergadering van de statuten te vervangen

door de volgende tekst

"De gewone algemene vergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de

maand juni om veertien (14:00) uur."

Stemming

Dit besluit wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

14.Omzetting in naamloze vennootschap

Twaalfde besluit

De vergadering beslist de vennootschap om te zetten in een naamloze vennootschap met een kapitaal van

vierhonderd zestig duizend euro (¬ 460.000,00), vertegenwoordigd door driehonderd zestig (360) aandelen,

zonder vermelding van nominale waarde, waarvan

*tweehonderd (200) aandelen, genummerd van

-1 tot en met 188,

-201 tot en met 212,

de aandelen klasse "A" vormen;

*zesentachtig (86) aandelen, genummerd van

-189 tot en met 200

-213 tot en met 286,

de aandelen klasse "B", vormen;

*vierenzeventig (74) aandelen, genummerd van

-287 tot en met 360,

de aandelen klasse "C" vormen,

die alle genieten van dezelfde rechten en voordelen, behoudens uitdrukkelijk andersluidende bepalingen in

de statuten inzake voordrachtrecht voor de leden van het bestuursorgaan, en behoudens dat de aandelen

genummerd van 201 tot en met 360 behoudens in geval van ontbinding van de vennootschap zullen genieten

van een preferentie tot terugbetaling van hun volledige inschrijvingsprijs alvorens enige terugbetaling aan

andere aandelen zal kunnen geschieden (en onverminderd andere regelingen krachtens een in voege zijnde

overeenkomst tussen de aandeelhouders).

De vergadering beslist dat de vennootschap onder de rechtsvorm van een naamloze vennootschap de

rechtspersoonlijkheid van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid verderzet, alsook de

boekhouding gewoon zal verder voeren.

Tenslotte beslist de vergadering het ontwerp van statuten goed te keuren, overeenkomstig het ontwerp dat

samen met de uitnodiging tot deze vergadering aan alle vennoten en interveniënten werd bezorgd.

UIT DE NIEUWE TEKST VAN DE STATUTEN VAN DE VENNOOTSCHAP BLIJKEN ONDERMEER

VOLGENDE GEGEVENS:

1. a) De rechtsvorm van de vennootschap: naamloze vennootschap, afgekort "NV"

b) De naam van de vennootschap: "Equilli"

2, Het doel van de vennootschap:

De vennootschap heeft tot doel, in de meest ruime zin, zowel voor eigen rekening als voor rekening van

derden, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger of in enige vorm van samenwerking met

derden:

1) het verlenen van advies, opleidingen en trainingen met betrekking tot de aankoop, productie en verkoop van slaaptoepassingen in het algemeen en in het bijzonder van matrassen en matrassendragers;

2) de studie, het ontwerp, de ontwikkeling en vermarkting van slaaptoepassingen in het algemeen en in het bijzonder matrassen en matrassendragers;

3) kleinhandel in slaaptoepassingen in het algemeen en in het bijzonder matrassen en matrassendragers;

4) de studie, het ontwerp, de ontwikkeling en vermarkting van meet-, advies-, en verkoopsystemen met betrekking tot slaap in het algemeen en in het bijzonder matrassen en matrassendragers;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2015 - Annexes,du Moniteur belge

5) de studie, het ontwerp, de ontwikkeling en vermarkting van software in het algemeen en in het bijzonder van software met betrekking tot slaap, slaapomgeving, matrassen en matrassendragers;

6) het voeren van onderhandelingen voor eigen rekening of voor rekening van derden, het uitvoeren van bemiddelingsopdrachten, het verzorgen van onderhandelingsbegeleiding;

7) het rationeel en doelmatig beheer van roerend en onroerend vermogen, meer bepaald de verhuring, verpachting en onderhoud ervan.

Deze formulering is niet limitatief. Zij omvat ook wat in de sector waarin de onderneming actief is gebruikelijk is of het zou worden.

Binnen de perken van dit beheer, zal de vennootschap in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende, en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn het bereiken of de uitbreiding ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken. Deze deelneming kan geschieden door overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze dan ook.

De vennootschap kan ook functies van zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen, en in het algemeen om het even welk mandaat in andere vennootschappen waarnemen.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en aile andere verbintenissen, zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en koninklijke besluiten ter zake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voorzover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

3, De zetel van de vennootschap:3001 Leuven-Heverlee, Kapeldreef 60, in het gerechtelijk arrondissement Leuven.

4. De duur van de vennootschap: De vennootschap bestaat voor een onbepaalde tijd,

5. a) Het bedrag van het geplaatst kapitaal:

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt vierhonderd zestig duizend euro (¬ 460.000,00).

Het wordt vertegenwoordigd door driehonderd zestig (360) aandelen, zonder vermelding van nominale

waarde.

b) Gestorte bedrag

Het kapitaal is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst en is integraal volgestort.

c) Overdracht van aandelen

In de statuten werd een regeling voor overdracht van aandelen bepaald.

6. De bepalingen betreffende

a) de bestemming van de winst en uitkering van een interimdividend:

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de te bestemmen winst van het boekjaar.

Van deze winst wordt tenminste vijf ten honderd voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat

deze éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over het saldo beslist de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen op voorstel van de

raad van bestuur,

Indien de algemene vergadering tot winstuitkering beslist, is elk aandeel op dezelfde wijze

dividendgerechtigd, doch met dien verstande dat voor de berekening van het dividend van ieder aandeel moet

rekening gehouden worden met :

a) het deel van het kapitaal dat dit aandeel vertegenwoordigt ("pro rata participationis")

b) de op dat aandeel gedane volstorting ("pro rata liberationis"), en

c) het aantal dagen dat het betrokken aandeel deelneemt in de winst over het betrokken boekjaar ("pro rata temporis").

Overeenkomstig artikel 615 van het Wetboek van Vennootschappen kan de algemene vergadering beslissen dit saldo geheel of gedeeltelijk te bestemmen voor de aflossing van het kapitaal door terugbetaling a pari van de door het lot aan te wijzen aandelen.

Aan de raad van bestuur wordt bevoegdheid verleend om op het resultaat van het lopende boekjaar een interimdividend uit te keren.

b) de wijze van vereffening

onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

7. Het begin en einde van het boekjaar

één januari - éénendertig december van elk jaar

8. a) Gewone algemene vergadering:

de eerste vrijdag van de maand juni om veertien (14:00) uur

b) De voorwaarden voor toelating:

Uiterlijk vijf (5) dagen voor de datum van de voorgenomen vergadering moeten de houders van aandelen of

hun vertegenwoordigers kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij een

gewone brief, te richten aan de zetel van de vennootschap.

De vervulling van deze formaliteiten kan niet geëist worden, indien daarvan geen melding is gemaakt ln de

oproeping tot de vergadering.

c) Stemrecht:

1.Overeenkomstig de bepalingen van artikel 541 van het Wetboek van vennootschappen

*geven alle aandelen recht op één (1) stem wanneer alle aandelen een gelijke waarde hebben, zijnde

eenzelfde bedrag van het kapitaal vertegenwoordigen.

*geven de aandelen, wanneer zij een verschillende waarde in het kapitaal vertegenwoordigen, van

rechtswege recht op een aantal stemmen naar evenredigheid van het gedeelte van het kapitaal dat zij

respectievelijk vertegenwoordigen, met dien verstande dat het aandeel dat het laagste bedrag

vertegenwoordigt, voor één (1) stem wordt aangerekend. Gedeelten van stemmen worden verwaarloosd,

behoudens in de gevallen van artikel 560 van het Wetboek van vennootschappen,

2.De houders van obligaties, warrants of certificaten die werden uitgegeven met medewerking van de

vennootschap, mogen de algemene vergaderingen bijwonen, doch slechts met raadgevende stem.

3.Stemming op afstand per brief

Elke aandeelhouder heeft het recht om vôôr de algemene vergadering op afstand te stemmen per brief, dit

door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld formulier,

Dit formulier dient de volgende vermeldingen te bevatten:

-de aanduiding van de naam en van de volledige en nauwkeurige identiteit van de aandeelhouder, inbegrepen zijn woonplaats of zetel;

-het aantal aandelen waarvan hij eigenaar is, met aanduiding van de klasse (A, B, C, ..) waartoe deze behoren;

-de agenda van de vergadering, inclusief de voorstellen van besluit;

-het aantal aandelen waarmee de aandeelhouder aan de algemene vergadering wenst deel te nemen,

~p alsmede zijn stemwijze (voor of tegen) of zijn onthouding aangaande de punten van de agenda; de

11 aandeelhouder mag zijn stemwijze of zijn onthouding daarbij verduidelijken en motiveren.

Om geldig te zijn dient dergelijke stemming te geschieden bij middel van voormeld formulier dat bij een ter

L« post aangetekende brief tegen ontvangstmelding ten minste vijf (5) kalenderdagen vôôr de datum van de vergadering aan de zetel van de vennootschap wordt verzonden (de poststempel geldt als bewijs).

e De formulieren waarin noch de stemwijze, noch de onthouding door de aandeelhouder zijn vermeld zijn

o

X nietig. Indien, tijdens de vergadering, een voorstel tot besluit wordt gewijzigd waarover al is gestemd, wordt die

stemming nietig geacht.

b Het voormeld formulier dat naar de vennootschap wordt verstuurd voor een bepaalde vergadering, geldt

Le voor de opeenvolgende vergaderingen die met dezelfde agenda worden bijeengeroepen.

P' De stemming op afstand per brief door een aandeelhouder die zijn aandelen heeft overgedragen op de

" e datum van de algemene vergadering, wordt nietig geacht.

'el Een aandeelhouder die per brief op afstand heeft gestemd, mag geen andere wijze van deelname aan de vergadering meer kiezen voor het aantal aldus uitgebrachte stemmen.

ire 4.Behoudens in de gevallen door het Wetboek van vennootschappen voorzien, worden de besluiten door de

N algemene vergadering op geldige wijze genomen bij gewone meerderheid van stemmen, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde aandelen.

ó5.Voor de agendapunten die geen wijziging van de statuten inhouden, worden de onthoudingen of blanco

r+ stemmen en de nietige stemmen niet in aanmerking genomen bij de berekening van de vereiste meerderheid.

,; Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

6.Over personen wordt in principe geheim en schriftelijk gestemd. Over zaken wordt mondeling gestemd bij

et

naamafroeping of door handopsteken, tenzij het bureau of de vergadering vooraf tot geheime stemming heeft

"rtil, besloten.

et 7,Schriftelijke besluitvorming

et

De aandeelhouders kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die behoren tot de bevoegdheid

-::1 van de algemene vergadering, met uitzondering van

te

-de besluiten die bij authentieke akte moeten worden verleden;

tD -de besluiten te nemen in het kader van de toepassing van artikel 633, van het Wetboek van

11 vennootschappen.

Daartoe zal door de raad van bestuur een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere

,~ informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, worden verstuurd naar aile

:r. aandeelhouders en naar de houders van obligaties, warrants of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, met de vraag aan de aandeelhouders om de voorstellen van besluit goed te

e keuren en, binnen een door de raad van bestuur per geval vast te stellen termijn, behoorlijk ondertekend terug

t te sturen naar de zetel van de vennootschap of naar enige andere plaats in het rondschrijven vermeld, Op

et

zelfde ogenblik wordt aan alle aandeelhouders een afschrift toegezonden van alle stukken die aan de algemene

' vergadering dienden worden voorgelegd.

Is binnen deze termijn de goedkeuring van alle aandeelhouders met betrekking tot de voorstellen van besluit

niet ontvangen, dan warden al de voorgestelde besluiten geacht niet genomen te zijn.

Hetzelfde geldt indien binnen deze termijn bepaalde voorstellen van besluit wel eenparig worden

goedgekeurd, doch andere niet.

De houders van obligaties, warrants of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden

uitgegeven mogen kennis nemen van de eenparig en schriftelijk genomen besluiten.

8.Deelname op afstand

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2015 - Agnexes du Moniteur belge i a.Overeenkomstig artikel 538bis van het Wetboek van vennootschappen, hebben de aandeelhouders het recht om op afstand deel te nemen aan de algemene vergadering door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld communicatiemiddel; de aandeelhouders worden dan geacht aanwezig te zijn op de plaats waar de algemene vergadering wordt gehouden.

Alsdan zal de raad van bestuur bepalen hoe wordt vastgesteld dat een aandeelhouder via het elektronisch communicatiemiddel aan de algemene vergadering deelneemt en bijgevolg als aanwezig kan worden beschouwd.

b.Onverminderd enige bij of krachtens de wet opgelegde beperking moet het elektronische communicatiemiddel de aandeelhouder die op afstand de vergadering bijwoont, ten minste in staat stellen om rechtstreeks, gelijktijdig en ononderbroken

*Kennis te nemen van de besprekingen tijdens de vergadering;

*deel te nemen aan de beraadslagingen;

*vragen te stellen;

*het stemrecht uit te oefenen met betrekking tot alle punten waarover de vergadering zich dient uit te spreken, en dit voor zover de betrokken houder van een effect over stemrecht geniet met de effecten waarmee hij op afstand de vergadering bijwoont,

c.De notulen van de algemene vergadering vermelden de eventuele technische problemen en incidenten die de deelname langs elektronische weg aan de algemene vergadering enfof stemming hebben belet of verstoord. 9. a) Bevoegdheden van de raad;

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering van de aandeelhouders bevoegd is.

De bestuurders handelen steeds als college.

b) Vertegenwoordiging van de vennootschap:

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap in en buiten rechte rechtsgeldig verbonden door twee (2) gezamenlijk handelende bestuurders waarvan ten minste één (1) bestuurder "A".

De vennootschap wordt eveneens in en buiten rechte rechtsgeldig vertegenwoordigd wat het dagelijks bestuur aangaat :

-hetzij door de gedelegeerd bestuurder of één of meerdere gedelegeerden tot het dagelijks bestuur, die alleen of gezamenlijk handelen in uitvoering van het delegatiebesluit van de raad van bestuur

-hetzij op de wijze zoals bepaald door de raad van bestuur, dit wanneer het directiecomité werd belast met het dagelijks bestuur.

Bovendien wordt de vennootschap rechtsgeldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden binnen de perken van de hun verleende volmacht.

Wanneer de vennootschap wordt benoemd tot bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar, !id van het directiecomité, van de directieraad of van de raad van toezicht van een andere vennootschap, benoemt zij onder haar aandeelhouders of vennoten, bestuurders, zaakvoerders, leden van de directieraad of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap,

VERDER WERD NOG HET VOLGENDE BESLOTEN:

L De vergadering stelt vast dat ingevolge de omzetting in een naamloze vennootschap de opdracht van de hierna vermelde zaakvoerders van rechtswege een einde heeft genomen:

I De heer VERHAERT Vincent, wonend te 2060 Antwerpen, Handelstraat 77, rijksregister nummer 83.07.06-407.41.

2.Mevrouw VAN DEUN Dorien, wonend te 2980 Zoersel, Drengel 74, rijksregister nummer 86.03.03-126.59, De vergadering beslist vervolgens, overeenkomstig de voorschriften van artikel 16.1. van de statuten, het aantal bestuur-ders vast te stellen op vijf (5) en tot bestuurders te benoemen :

Als bestuurders "A", op voordracht van de houders van aandelen klasse "A"

1.De heer VERHAERT Vincent, wonend te 2060 Antwerpen, Handelstraat 77, rijksregister nummer 83.07.06-407.41.

2.Mevrouw VAN DEUN Dorien, wonend te 2980 Zoersel, Drengel 74, rijksregister nummer 86.03.03-126.59. Als bestuurder "B", op voordracht van de houders van aandelen klasse "B"

3.0e heer LEURIDAN Steven, wonend te 3052 Blanden, Hertogenveld 4, rijksregister nummer 85.04.19387.80

Als bestuurder "C", op voordracht van de houders van aandelen klasse "C"

4.De buitenlandse vennootschap naar het recht van Zwitserland "CapTech Gmbh", gevestigd te 3954 Leukerbad (Zwitserland), Goppenstrasse 28-03, ingeschreven in het handelsregister Haut-Valais (Zwitserland) onder nummer CH.600.4.013.529-3 (CHE-114.544.755), in België ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen met ondernemingsnummer 0847.991.420, die overeenkomstig artikel 61, §2 van het Wetboek van vennootschappen voor de uitvoering van deze opdracht als vaste vertegenwoordiger heeft aangewezen

De heer VAN DAMME Franky, Camiel, Jean, rijksregister nummer 59.02.04-347.10, wonend te 3954 Leukerbad (Zwitserland), Goppenstrasse 28-03

Als Onafhankelijke Bestuurder

5.De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Markski", gevestigd te 2530 Boechout, Boshoek 343, RPR Antwerpen met ondernemingsnummer 0811.841.993, BTW-plichtige, die overeenkomstig

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

L

Voor.. behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

artikel 61, §2 van het Wetboek van vennootschappen voor de uitvoering van deze opdracht als vaste vertegenwoordiger heeft aangewezen :

De heer VAN AELST Marc, Walter, Irène, rijksregister nummer 70.03.01-459.32, wonend te 2530 Boechout, Boshoek 343.

De opdracht van de bestuurders zal een einde nemen hij de sluiting van de gewone algemene vergadering van het jaar 2021.

Krachtens artikel 28.1. van de statuten wordt de vennootschap in en buiten rechte rechtsgeldig verbonden door twee (2) gezamenlijk handelende bestuurders of één (1) gedelegeerd bestuurder alleen handelend. Il. BIJZONDERE VOLMACHT

Voor zover als nodig werd bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling verleend aan de heer VERHAEERT Vincent, wonend te 2060 Antwerpen, Handelstraat 77, teneinde alle formaliteiten te vervullen om wijziging te vorderen van de inschrijving in het rechtspersonenregister.

WAARVAN AKTE Opgemaakt en verleden te Antwerpen, datum als voormeld.

Elk van de comparanten erkent voldoende tijdig een ontwerp van onderhavige akte te hebben ontvangen.

Onderhavige akte werd integraal voorgelezen voor wat betreft de vermeldingen vervat in artikel 12 alinea 1 en alinea 2 van de Organieke Wet Notariaat, evenals de wijzigingen die werden aangebracht aan het vooraf medegedeelde ontwerp.

De gehele akte werd door mij, geassocieerd notaris, ten behoeve van de comparanten toegelicht.

Na vervulling van alles wat hierboven staat hebben de comparanten met mij, geassocieerd notaris, getekend..

(Volgen de handtekeningen)

- VOOR LETTERLIJK UITTREKSEL

- Johan Kiebooms, geassocieerd notaris, -

Hiermede tegelijk neergelegd : Afschrift van de notulen dd. 28 mei 2015, met in bijlage ; twee volmachten, twee verslagen zaakvoerders, twee revisorale verslagen, en uittreksel,

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
SLEEPIT

Adresse
HANDELSTRAAT 77 2060 ANTWERPEN 6

Code postal : 2060
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande