SLIMSTOCK BELGIUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SLIMSTOCK BELGIUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 525.979.431

Publication

24/04/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111111N11911



NEERGELEGD

~.~

12 el- 2013

GRIFFE R EOiegrNK van KOOPHANDEL te MECHELEN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr ~.é.. s ..5 13 . 434

Benaming (voluit) : SLIMSTOCK BELGIUM

(verkort)





Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Schaliënhoevedreef 20 T, 2800 Mechelen

Onderwerp(en) akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor ADRIENNE SPAEPEN, geassocieerd notaris te Mechelen op achtentwintig maart tweeduizend dertien, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is opgericht. Oprichters:

1) De vennootschap naar Nederlands recht SLIMSTOCK PARTICIPATIONS B.V., met zetel te 7418AH Deventer (Nederland), Zutphenseweg 29 G1, Ingeschreven in de Kamer van Koophandel Oost Nederland onder' nummer 08167250, Hier vertegenwoordigd door de vennootschap naar Nederlands recht SLIMSTOCK HOLDING B.V., met zetel te 7418AH Deventer (Nederland), Zutphenseweg 29 G1. Ingeschreven in de Kamer van Koophandel Oost Nederland onder nummer 38024648, in haar hoedanigheid van directeur van de vennootschap met de bevoegdheid deze individueel in en buiten rechte te vertegenwoordigen. Op haar beurt vertegenwoordigd door de vennootschap naar Nederlands recht INFOLOG BEHEER B.V., met zetel te 7213CV Gorssel (Nederland), Hoofdstraat 18, ingeschreven in de Kamer van Koophandel Oost Nederland onder nummer 38023056, in haar hoedanigheid van directeur van de vennootschap met de bevoegdheid deze individueel in en buiten rechte te vertegenwoordigen. Op haar beurt vertegenwoordigd door de heer van DIJK Eric, wonende te 7213CV Gorssel (Nederland), Hoofdstraat 18, in zijn hoedanigheid van directeur met de bevoegdheid de vennootschap individueel in en buiten rechte te vertegenwoordigen.

2) De vennootschap naar Nederlands recht SLIMSTOCK HOLDING B.V., met zetel te 7418AH Deventer (Nederland), Zutphenseweg 29 G1. ingeschreven in de Kamer van Koophandel Oost Nederland onder nummer 38024648. Hier vertegenwoordigd door de vennootschap naar Nederlands recht INFO LOG BEHEER B.V., niet zetel te 7213CV Gorssel (Nederland), Hoofdstraat 18, ingeschreven in de Kamer van Koophandel Oost Nederland onder nummer 38023056, in haar hoedanigheid van directeur van de vennootschap met de bevoegdheid deze individueel in en buiten rechte te vertegenwoordigen. Op haar beurt vertegenwoordigd door de heer van DIJK Eric, voornoemd, in zijn hoedanigheid van directeur met de bevoegdheid de vennootschap individueel in en buiten rechte te vertegenwoordigen.

Het kapitaal wordt vastgesteld op achttien duizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00) en is vertegenwoordigd door achttien duizend vijfhonderd vijftig (18.550) aandelen zonder nominale waarde.

Deze aandelen, vertegenwoordigend de algeheelheid van het maatschappelijk kapitaal, worden onmiddellijk onderschreven als volgt:

- de vennootschap naar Nederlands recht SLIMSTOCK PARTICIPATIONS B.V., voornoemd sub 1), achttien duizend driehonderd vijfenzestig (18.365) aandelen voor een totaal bedrag van achttien duizend driehonderd vijfenzestig euro (¬ 18.365,00);

- de vennootschap naar Nederlands recht SLIMSTOCK HOLDING B.V., voornoemd sub 2), honderd vijfentachtig (185) aandelen voor een totaal bedrag van honderd vijfentachtig euro (¬ 185,00).

het kapitaal is volledig ingeschreven en volstort,

De benaming van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid luidt; SLIMSTOCK BELGIUM. De werkelijke zetel is gevestigd te 2800 Mechelen, Schaliënhoevedreef 20T, Campus Mechelen.

De vennootschap heeft tot doel:

Het ontwikkelen en distribueren van logistieke software.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in Boek IV van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd eenennegentig.

Deze opsomming is niet beperkend doch slechts aanhalend.

De vennootschap zal op alle wijzen belangen kunnen nemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen met eenzelfde, gelijklopend of aanverwant doel en dat van aard is de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, haar grondstoffen aan te brengen, de verkoop van haar producten te vergemakkelijken of haar klantenbestand uit te breiden.

De vennootschap zal alle industriële, handels-, financiële of burgerlijke operaties mogen uitoefenen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel, voor zover er voldaan wordt aan al de nodige wettelijke en reglementaire vereisten.

DUUR.De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

-Bijlagen bij liet Belgisch Staatsblad - 24/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Veuvnlri

BSTUUR. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Indien er verschillende zaakvoerders zijn aangesteld, zijn zij ieder afzonderlijk bevoegd, behoudens de hierna bepaalde beperkingen.

ln afwijking van artikel 257 Wetboek van Vennootschappen, kan de zaakvoerder, indien er meer dan één zaakvoerder benoemd is, niet zonder toestemming van een andere zaakvoerder besluiten tot rechtshandelingen die verband houden met de aan- of verkoop van onroerende goederen van de vennootschap en/of vestiging van een hypotheek.. Voor alle investeringen, contracten en betalingen boven de som van vijfhonderd duizend euro (¬ 500.000,00), heeft de zaakvoerder, indien er meer dan één zaakvoerder benoemd is, de toestemming nodig van een andere zaakvoerder.

Deze bevoegdheidsbeperkingen kunnen niet aan derden worden tegengeworpen, ook al zijn ze openbaar gemaakt en hebben enkel een interne werking in de vennootschap.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap, al of niet vennoten, aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmachten, onverminderd de verantwoordelijkheid van zaakvoerder, ingeval van overdreven volmacht.

De zaakvoerder die rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat tegenstrijdig is met dat van de vennootschap, is gehouden artikel 259 en artikel 260 Wetboek van Vennootschappen na te leven.

Het maatschappelijkjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december.

Het eerste maatschappelijk jaar neemt een aanvang op achtentwintig maart tweeduizend dertien en eindigt op eenendertig december tweeduizend veertien.

De jaarlijkse gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de eerste maandag van de maand juni om negentien uur op de maatschappelijke zetel of op een plaats in de oproepingsbrieven door de zaakvoerder aangeduid. Is deze dag een wettelijke feestdag dan zal de algemene vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden worden op hetzelfde uur.

Er zijn geen bijzondere voorwaarden voor de vennoten om toegelaten te worden op de algemene vergadering. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend vijftien.

Benoeming gewone. niet-statutaire zaakvoerders

De comparanten stellen aan als gewone, niet-statutaire zaakvoerders van de vennootschap voor onbepaalde tijd:

- de heer CROOIJMANS Josephus Johannes Maria, geboren te Gemert (Nederland) op zeventien september negentienhonderd zestig, wonende te wonende te te Gouverneur Crommelinlaan 7 te 5492 GP Sint-Oedenrode

- de heer van DIJK Eric, geboren te 's-Gravenhage (Nederland) op acht juli negentienhonderd vierenzestig, wonende te 7213CV Gorssel (Nederland), Hoofdstraat 18,

die verklaren hun mandaat te aanvaarden onder de bevestiging niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Bezoldiging der zaakvoerder

Het ambt van zaakvoerder is niet bezoldigd.

Beslissing aangaande commissaris

De algemene vergadering beslist niet te moeten overgaan tot de benoeming van een commissaris.

Financieel plan

Zij verklaren dat het financieel plan heden werd overhandigd aan de werkende notaris, overeenkomstig de wet. Volmacht notariële akte

De verschijners verlenen volmacht voor onbepaalde tijd aan de naamloze vennootschap ADVIESCO, met zetel te 2800 Mechelen, Antwerpsesteenweg 147, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket, en/of BTW-, Directe Belastingen en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor ontledend uittreksel

Adrienne Spaepen, geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

-afschrift van de akte

-uittreksel van de akte

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

25/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.06.2016, NGL 20.07.2016 16331-0348-013

Coordonnées
SLIMSTOCK BELGIUM

Adresse
SCHALIENHOEVEDREEF 20T 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande