SLIP WAY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SLIP WAY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.961.647

Publication

09/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 16.06.2014, NGL 02.07.2014 14270-0169-012
12/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.06.2013, NGL 07.08.2013 13405-0443-011
05/04/2012
ÿþ Nad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- II V Ii III 111111111 uui~ ~ lila

behoudc *iaoese4s"

aan he

Belgisc

staatsbl





flecrgeled for rriffia irW de bride van KeCp.'Iedt3l a`e Antwerpen, op

2 6 !MARI 2012

Griffie

Ondernemingsnr : 0834.961.647

Benaming

(voluit) : SLIP WAY

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Langerijt, 20 - 2990 WUUSTWEZEL

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming bijkomende zaakvoerder

Uit de Bijzondere Algemene Vergadering van 7 maart 2012, blijkt dat de heer Jense Hooghiemstra,, wonende te 2900 Wuustwezel benoemd wordt als bijkomende zaakvoerder. De heer Jense Hooghiemstra heeft dit mandaat aanvaard, dat zal ingaan per 1 april 2012.

Geale Gilles Hooghiemstra

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11/04/2011
ÿþ mod 2.1



Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



b s ~~~"iínr4 t,N cetE3 von ti,1J

hâtai Kotijreel lâtwecpea

. 3 u 211

Oe O_rff:1104

Griffie

*iiosaoe1* 111





Ondememingsnr : 0834 . 96 ? , 5 4 7

;

Benaming : Slip Way

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Langerijt 20

2990 Wuustwezel

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

ii Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Benoit Meert op 28 maart 2011, neergelegd voor registratie , dat: ;i 1.- 1) De Heer HOOGHIEMSTRA Geale Gilles Bernard geboren te Utrecht (Nederland) op vier novembers ;; negentienhonderd achtenvijftig, van Nederlandse nationaliteit, echtgenoot van mevrouw MAES Elisabeth Lucie !i Maria Coleta, wonend te 2990 Wuustwezel, Langerijt 20.

;i 2) De Heer HOOGHIEMSTRA Jense Bernard, ongehuwd, geboren te Antwerpen (Ekeren) op één;

december negentienhonderd negenentachtig wonend te 2990 Wuustwezel, Langerijt 20.

2.-een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de benaming "SLIP;

WAY".

3.-De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2990 Wuustwezel, Langerijt 20. De maatschappelijke zetel]

i! mag elders overgebracht worden krachtens eenvoudige beslissing van de zaakvoerder.

De vennootschap mag in België of in het buitenland administratieve zetels, bijhuizen, kantoren of;

agentschappen oprichten door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder.

4. De vennootschap heeft tot doel:

- Het uitbaten van een verkeersopleidingscentrum en trainingscentrum voor alle voertuigen;

- Het inrichten en verspreiden van allerlei cursussen en lessenreeksen;

- Het organiseren van theorie- en praktijklessen voor het behalen van een rijbewijs en

begeleiding bij het praktijkexamen; "

- Het opleiden van rij-instructeurs;

- Het optreden als verkeersdeskundige;

- Het doceren van wagenbeheersing, rijtechniek, bochtentechniek, en dergelijke op privé-terreinen, aan; ii individuen en groepen, met als doel de automobilist door ervaring en beleving bewuster om te laten te gaan met; verkeersveiligheid;

ii - De aan- en verkoop, in- en uitvoer, zowel in. het groot als in detail, voor eigen rekening als voor rekening;

van derden van allerhande voedingswaren, kledij, textiel, sportkledij, kledij voor motorbestuurders, kranten en; ii tijdschriften en boeken.

Het kopen, verkopen, huren en verhuren van alle voertuigen voor alle categorieën;

- Het organiseren en verkópen van evenementen en manifestaties voor bedrijven of particulieren, inclusief ii aanverwante activiteiten zoals quad rijden, en karting, inclusief catering en verblijfsarrangementen;

i; - Samenwerkingsakkoorden afsluiten met andere centra's;

- Het verstrekken van diensten en prestaties aan andere rijscholen;

- De vennootschap heeft tevens tot doel alle onroerende verrichtingen in de ruimste zin en namelijk dei :i aankoop, de verkoop, de verhuring en de uitbating van gebouwen, zowel voor zichzelf als voor rekening van;

i; derden en in samenwerking met derden; i

het organiseren en verkopen van manifestaties, evenementen, incentives en dergelijke voor individuen en; groepen, zowel van sportieve als culturele aard, in de meest brede zin van de betekenis, alsook dei voorbereidende studie van bovenvermelde;

Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel ten titel van voorbeeld gegeven. De opsomming van dei ;1 doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan; ii andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of: ;i aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de:

vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan ;

i Om dit doel te bereiken zal zij alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen:

mogen stellen, toetreden tot vennootschappen met een doel gelijk of verwant met het hare, samensmelten met;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.t

dergelijke vennootschappen, in één woord, alles doen wat van aard is om haar doel te bereiken of de verwezenlijking ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

De vennootschap kan zich ten gunste van derden borg stellen of aval verlenen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

De vennootschap kan optreden als vereffenaar en mag bestuursfuncties uitoefenen in andere vennootschappen.

5.-Het kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro, vertegenwoordigd door 100 aandelen van gelijke waarde maar zonder aanduiding van nominale waarde.

6.-De aandelen werden in speciën onderschreven als volgt:

-door de Heer HOOGHIEMSTRA Geale ,namelijk voor negenduizend driehonderd euro, waarvoor hem vijftig aandelen worden toegekend

-door De Heer HOOGHIEMSTRA Jense, namelijk voor negenduizend driehonderd euro, waarvoor hem vijftig aandelen worden toegekend

Ieder aandeel werd volstort tot beloop van één/derde. De inbreng van zesduizend tweehonderd euro werd gestort op een bijzondere bankrekening nummer BE58 7310 1702 4279 bij de naamloze vennootschap KBC Bank

7.-De vennootschap verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de dag der neerlegging der oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel, op welke dag de bedrijvigheid van de vennootschap zal aanvangen. 8.-De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten, door de algemene vergadering benoemd, en wordt tot niet-statutair bezoldigd zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur, de Heer HOOGHIEMSTRA Geale voornoemd, die aanvaardt.

Iedere zaakvoerder, alleen han delend, kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. 9.-Het boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de stichtingsdatum tot éénendertig december tweeduizend en twaalf.

10.-De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats vermeld in de bijeenroeping op derde maandag van de maand juni om 16.00h uur en voor de eerste maal in het jaar tweeduizend dertien. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van de lasten, de algemene onkosten, de noodzakelijke afschrijvingen en de fiscale voorzieningen, is de nettowinst van de vennootschap en zal verdeeld worden volgens de beslissing van de algemene vergadering welke kan beslissen een door haar te bepalen gedeelte van de uitkeerbare winst als dividenden uit te keren aan de vennoten. De zaakvoerder is bevoegd het tijdstip te bepalen waarop de dividenden betaald worden.

Van deze winst wordt jaarlijks minstens vijf procent voorafgeno men voor de vorming van een reservefonds. Deze voorafneming is niet meer vereist wanneer de wettelijke reserve het tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft.

Bijzondere volmacht.

Bijzondere volmacht, met macht om in de plaats te stellen en met macht om afzonderlijk te handelen, wordt verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MERITUS" met maatschappelijke zetel te 2100-Antwerpen (Deurne), Santvoortbeeklaan 2, rechtspersonenregister Antwerpen 0892.304.285, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket, en/of BTW- en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Benoît MEERT

Samen neergelegd :

afschrift akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-bel7ouder= aan hit Belgisch Staatsblad

Coordonnées
SLIP WAY

Adresse
LANGERIJT 20 2990 WUUSTWEZEL

Code postal : 2990
Localité : WUUSTWEZEL
Commune : WUUSTWEZEL
Province : Anvers
Région : Région flamande