SMARTMAT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : SMARTMAT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 841.553.885

Publication

19/06/2014
ÿþ1111§§11111

Mod Word 11.1

Rechtbank van koo 'handel Antwerpen

1 G JUNI 2011f

afdeling Antwerpen

Griffie

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de kte





Ondernemingsnr 0841.553.885

Benaming

(voluit) SMARTMAT

(verkort) :



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/06/2014 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm: NV

Zetel LANTEERNHOFSTRAAT 106- 2100 DEURNE

(volledig adres)

Onderwerp akte: WIJZIGING BESTUURDERS 4. GED BESTUURDER + VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De bijzondere algemene vergadering van 18/03/2014 heeft met algemeenheid van stemmen volgende wijzigingen in het bestuur doorgevoerd:

- Ontslag van de heer De Maeyer Dirk als bestuurder op 31/03/2014. Er wordt algehele kwijting verleend.

- Benoeming als bestuurder van de heer Asarby Anders vanaf 31/03/2014 en dit tot en met de algemene vergadering van 2017.

De raad van bestuur beslist op 18/03/2014 om volgende wijziging door te voeren m.b.t. de gedelegeerd bestuurder:

- Ontslag van bvba Da Management op 31/03/2014. Er wordt algehele kwijting verleend.

- Benoeming van de heer Asarby Anders vanaf 31/03/2014 en dit tot en met de algemene vergadering van 2017.

De raad van bestuur beslist eveneens op 18/03/20140m de maatschappelijke zetel met onmiddellijke ingang te verplaatsen naar:

Timmerweifstraat 40

2000 Antwerpen

Antwerpen,

Asarby Anders







Bestuurder



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Redt) ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hei2ij van de parso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

09/10/2013
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

MOd Wasti 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van dr

Rechtbank'inn Kaoplifrc'.;' ,Art+'maroen

op 3 0 SEP 2413

Do ( h,

Griffie











13 531 fi



Ondernemingsar : 0841.553.885

Benaming

(voluit): SMARTMAT

(verkort) :

Rechtsvorm : NV

Zetel : 2100 ANTWERPEN (Deurne), LANTEERNHOFSTRAAT 106 (volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING

Uit een akte verleden voor Meester Frank BUYSSENS, geassocieerd notaris te Zwijndrecht, provincie Antwerpen, op 24 september2013, ter registratie aangeboden, blijkt:

Dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "SMARTMAT" volgende beslissingen genomen heeft:

1.De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om het maatschappelijk kapitaal te verhogen met een bedrag van honderdéénennegentigduizend tweehonderdvijftig euro door inbreng in speciën om het tel brengen van honderdéénennegentigduizend tweehonderdvijftig euro op driehonderdtweeëntachtigduizend: vijfhonderd euro, zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

En vervolgens verklaren.de vennootschappen "Dinnerpeace International AB" en "DA MANAGEMENT" in verhouding tot hun aandelenbezit in speciën in te tekenen op voornoemde kapita-al-verho-ging voor het volledige bedrag van honderdéénennegentigduizend tweehonderdvijftig euro, hetzij de totali-telt van de kapitaahverho-ging. Zij betaalden hierop wat volgt:

1/ de vennootschap naar Zweeds recht "Dinnerpeace international AB": zesenzeventigduizend vijfhonderd euro.

2/ de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DA MANAGEMENT': honderdveertienduizend zevenhonderdvijftig euro.

Totaal: honderdéénennegentigduizend tweehonderdvijftig euro, hetzij de totaliteit van de kapitaalverhoging. Als vergoeding van voormelde inschrijving worden aan de intekenaars geen nieuwe aandelen toegekend. 2.De vergadering stelkde verwezenlijking van de voor-ge-stelde kapitaalverhoging vast, zodat het kapitaal

thans gebracht is op , driehonderdtweeëntachtigduizend vijfhonderd euro, vertegen-woordigd door duizend

gelijke aandelen zonder nominale waarde.

3.De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om artikel 5 van de statuten aan te passen aan de genomen beslissingen, zodat dit voor-taan zal luiden als volgt:

"Artikel 5: Kapitaal.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt driehonderdtweeëntachtigduizend vijfhonderd euro. Het is verdeeld in duizend gelijke aandelen zonder nomina-le waarde, maar met een fractiewaarde van één/duizendste van het kapi-taal. Het kapitaal kan vertegenwoordigd worden door aandelen met of zonder stemrecht. Er kunnen ook winstbewijzen worden uitgegeven."

4.De vergadering verleent met eenparigheid van stemmen alle volmachten aan de zaakvoerder voor de uitvoering van wat voorafgaat.

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen -- en de zaakvoerder bekrachtigt dit - om alle volmachten te verlenen aan de beslo-ten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ANSOMS ACCOUNTING, met zetel te 2320 Hoogstraten, Leemstraat 30 F, alsook de aangestelden of lasthebbers van voormelde vennootschap, teneinde - met macht voor iedere lasthebber om afzonderlijk op te treden en met recht van indeplaatsstelling - voor de uitvoering van wat voorafgaat, ook eventuele regularisaties van het verleden, alle nodige formaliteiten te vervullen bij het ondememingsloket, de kruispuntbank ondernemingen, alle administratieve overheden en alle belastingadministraties, alsook de rechtbank van koophandel.

VOOR UITTREKSEL

De Notaris FRANK BUYSSENS

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

13/09/2013
ÿþVoor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatebla

Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

',bila da; Li ;2: (4)

Griffie D 4 SEP. 2

13

Ondernemingsnr : 0841.553.885

Benaming

(voluit) : SMARTMAT

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : WAALHOFSTRAAT 14 TE 2100 DEURNE

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

De Raad van Bestuur heeft in onderling akkoord beslist om met ingang van 1 juni 2013 de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar:

LANTEERNHOFSTRAAT 106

2100 DEURNE

Deurne, 31 mei 2013

Dirk De Maeyer

Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blx. van Luik B vermelden : Recto : Ne am en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 30.08.2013 13553-0078-010
16/12/2011
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voc

behot

aan

Betgi

Staat:

11





*11189012 *



~ " ~YbLJd rYï ~~ 1dYN 1702 17H/117k::s5

r~a AoophaL.! ;;; aetv¬ rps, ep

0 6 DEC. 2011

Griffie

Ondernemingsnr . 5Ï3

Benaming

(voluit) : SMARTMAT

(verkort) :

Rechtsvorm : NV

Zetel : 2100 ANTWERPEN (Deurne), WAALHOFSTRAAT 14

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - AANSTELLING VAN BESTUURDERS

Uit een akte verleden voor Meester Frank BUYSSENS, geassocieerd notaris te Zwijndrecht, provincie

Antwerpen op 23 november 2011, ter registratie aangeboden, blijkt:

Dat er een naamloze vennootschap werd opgericht door:

1. De vennootschap naar Zweeds recht "Dinnerpeace International AB", met zetel te 118 48 Stockholm` (Zweden), Sankt Paulsgatan 22 B, geregistreerd bij de Zweedse Dienst voor Registratie van Vennootschappen: (Bolagsverket) op 30 augustus 2011, onder het nummer 556862-9827.

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DA MANAGEMENT, met zetel te 2390 Malle,' Oude Molenstraat 12.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap en haar vennoot-schappelijke naam` luidt: "SMARTMAT'. De vennootschap moet telkens wanneer zij haar naam gebruikt deze naam laten: voorafgaan of volgen door de ver--melding van haar rechts-vorm, ofwel voluit geschreven als "naamloze' vennootschap", ofwel afgekort tot "NV". De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2100 Antwerpen

" (Deume), Waalhofstraat 14 . "

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf haar oprichting. Het tijdstip waarop dej vennootschap begint te werken, wordt vastgesteld op 23 november 2011.

De vennootschap heeft tot doel:

De ontwikkeling, studie, aankoop, verkoop en handel, import en export van voeding, dran-ken,: verpakkingssystemen hiervoor en aile aanverwante produkten al dan niet in pakket-vorm alsook alle activiteiten: van management en consultancy.

Dit alles met uitzondering van datgene wat wettelijk voorbehouden is.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings belangen nemen in ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken. Zij mag zich voor deze ondernemingen, verenigingen of vennootschappen borg stellen of hun aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken. De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks: verband met haar maatschappelijk doel, of welke van aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te; vergemakkelijken. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België, als in het buitenland op alle; wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt HONDERD EENENNEGENTIGDUIZEND TWEEHONDERD VIJFTIG EURO. Het is verdeeld in duizend gelijke aande-'ien zonder nominale waarde, maar met een fractiewaarde van één/duizendste van het kapitaal. Het kapitaal kan? vertegenwoordigd worden door aandelen met of zonder stemrecht. Er kunnen ook winstbewijzen worden; uitgegeven.

Aan de raad van bestuur kan nochtans, bij besluit van de buitengewone algemene eergade-ring, de' bevoegdheid verleend worden om binnen een termijn van vijf jaar te rekenen vanaf de bekendmaking van hete machtigingsbesluit daartoe door de algemene vergadering, het kapitaal van de vennootschap in één of verschillende malen te verhogen met een maxi-maal bedrag, welk alsdan door de algemene vergadering zal= worden bepaald. Dit bedrag maakt, boven het voormeld geplaatst kapitaal, het toegestane kapitaal uit. De" verhoging van het kapitaal waartoe krachtens die bevoegdheid besloten wordt, kan geschieden door omzetting: van reserves. De afbetaling van de kapitaalverhoging mag eveneens gebeuren door inbreng in natura. Deze bevoegdheid kan de raad van bestuur evenwel niet toege-kend worden voor kapi,taalver-'hogingen die: voornamelijk tot stand worden gebracht door een niet-geldelijke inbreng die wordt verricht door een:

Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

" ~.-- "aandeelhouder", die effecten van de vennootschap bezit, waaraan meer dan tien procent van de stemmen

verbonden zijn. Met deze "aandeelhouder" worden gelijkgesteld:

- derden naamleners;

- verbonden vennootschappen of personen;

- derden handelend voor rekening van een verbonden persoon of vennootschap.

Deze bevoegdheid kan worden hernieuwd overeenkomstig de geldende wettelijke bepa-lingen. De raad van bestuur kan binnen de grenzen van het toegestane kapitaal conver-teerbare obligaties of warrants uitgeven.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur tenminste bestaande uit het minimum aantal leden door de wet voorzien, al dan niet aandeelhouders van de ven-nootschap. Zij worden benoemd door de algemene vergadering. Zolang artikel 518, paragraaf 3 van het Wetboek van vennootschappen niet gewijzigd is, mag de duur van hun opdracht zes jaren niet te boven gaan. Hun opdracht eindigt bij de sluiting van de jaarver-gadering. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als bestuurder of lid van het directiecomité, benoemt deze onder zijn vennoten, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. De bestuurders kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen. Aftredende bestuurders zijn herbenoembaar. Ieder lid van de raad van bestuur kan ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de raad.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uit-zondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Onverminderd de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen. De raad van bestuur kan zijn machten gedeeltelijk overdragen en inzonderheid het intern dagelijks bestuur aan één of meer van zijn leden of aan een derde persoon. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door twee bestuurders die gezamenlijk optreden en aan wie volledige collectieve verte-genwoordigingsmacht is toegekend.

De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde vrijdag van de maand juni om tien uur in de voormiddag. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvol-gende werkdag gehouden, op hetzelfde uur. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand juni 2013 om tien uur.

De raad van bestuur en iedere commissaris afzonderlijk kunnen zowel een gewone algemene vergadering (jaarvergade-iring) als een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen. Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij deze statu-ten bepaalde dag. De raad van bestuur en de commissarissen zijn verplicht een bijzondere of een buitengewone vergadering bijeen te roepen wanneer één of meer aandeelhouders die alleen of gezamenlijk één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

Alle aandelen hebben stemrecht. Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de bij de wet gestelde uitzonderingen. Het is de aandeelhouders toegelaten hun stem schriftelijk en eenparig uit te brengen overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschap-pen. Opdat met de schriftelijk uitgebrachte stem rekening gehouden kan worden, moet de vennoot op de oproepingsbrief of een door de raad van bestuur opgestelde stembrief eigenhandig de geschreven vermelding aanbrengen naast elk agendapunt dat ter stemming zal worden voorgelegd of naast de naam van de persoon of personen die kandidaat zijn voor een bepaalde benoeming: "voor, tegen, onthouding" en dit docu-'ment moet door hem gedateerd en ondertekend overgemaakt worden aan de vennootschap voor twaalf uur (middag) van de laatste werkdag, voorafgaand aan de dag waarop de vergadering gehou-den wordt. Nochtans is de uitoefening van het stemrecht geschorst voor wat de niet volge-storte aandelen betreft, zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn. De algemene vergadering kan alleen geldig besluiten als ze regelmatig samengeroepen werd, of als alle aandeelhouders aanwezig of vertegenwoordigd zijn en bij eenparigheid akkoord gaan met de agenda.

Het boekjaar valt samen met het kalenderjaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf 23 november 2011 tot 31 december 2012.

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvin-ogen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. De algemene vergadering beslist op voorstel van de raad van bestuur over de bestem-ming die aan de winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, zal worden gegeven, met inachtneming van de wettelijke voorschriften met betrekking tot het aanleggen van de wettelijke reserve en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komende bedrag, conform de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen. De raad van bestuur be-paalt het tijdstip en de wijze van betaling der dividenden. Aan de raad wordt de bevoegdheid verleend, met inachtne-'ming van de wettelijke voorschriften vervat in het Wetboek van vennootschappen, interimdividenden uit te keren. Daartoe mag niet eerder besloten worden dan zes maanden na de afsluiting van het voorgaande boekjaar en nadat de jaarrekening over dit boekjaar is goedgekeurd. Tot uitkering van een tweede interimdividend in zelfde jaar kan niet eerder worden besloten dan drie maanden na het besluit over het eerste interimdividend.

De statuten van de vennootschap vastgesteld zijnde, hebben de verschijners, tegenwoordig als gezegd, welke de algeheelheid der aandelen vertegenwoordigen, verklaard in bijzondere algemene vergadering te vergaderen omtrent de nagemelde benoemingen:

A. Aantal:

- bestuurders: drie.

- commissarissen: geen.

B. Benoemingen:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor- Worden tot bestuurder benoemd: met als vaste vertegenwoordiger voornoemde Heer

behouden 1. Dinnerpeace International AB, voornoemd,

aangiet THEANDER Victor.

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

2. De Heer DE MAEYER Dirk Urbanus Elisa, (rijksregistemummer 55.07.27-459.32; identiteitskaartnummer 590-7336343-65), wonende te 2390 Malle (Westmalle), Oude Molenstraat 12.

3. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DA MANAGEMENT, met zetel te 2390 Malle, Oude Molenstraat 12, met als vaste vertegenwoordiger, de heer ASARBY Anders, geboren in Linköping (Zweden) op 18 november 1966 (Zweeds persoonlijk nummer 661118-1956, Belgisch rijksregisternummer 66.11.18-413.25 en identi-teitskaart nummer B 0724808 24), van Zweedse nationaliteit, gedomicilieerd te 2100 Antwerpen (Deurne), Gouverneur Holvoetlaan 13.

Op grond van een te goeder trouw verrichte schatting, wordt er beslist, gelet op de wette-lijke beschikkingen terzake, voor-'lopig geen commis-"saris te benoemen.

C. Aanvaarding van hun opdracht:

Alle voornoemde bestuurders, alhier aanwezig of vertegenwoordigd als gezegd, verklaren uitdrukkelijk hun mandaat te aanvaarden, onder bevestiging dat zij niet getroffen werden door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

D. Duur van hun opdracht:

De opdracht gaat in vanaf 23 november 2011 met dien verstande dat de bestuurders vanaf 23 november 2011 tot op de datum van de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel zullen optreden als volmachtdrager van alle vennoten en vanaf genoemde neerlegging als orgaan van de vennootschap. De opdracht geldt voor elk van de bestuurders voor de duur van zes jaar en zal een einde nemen bij de algemene vergadering van 2017, behoudens verlenging.

E. Vergoedingen:

De bestuurders zijn niet bezoldigd.

F. Omvang van de bevoegdheid van de bestuurders:

De vennootschap wordt rechtsgeldig verbonden krachtens artikel 22 van de statuten door twee bestuurders die gezamenlijk optreden en aan wie volledige collectieve vertegenwoordigingsmacht is toegekend. VERGADERING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

Gelet op het feit dat alle bestuurders aanwezig zijn, is de raad van bestuur rechtsgeldig samengesteld om te beraad-islagen en te besluiten over de benoeming van een voorzitter en van de gedelegeerd-bestuurders, alsmede om de bevoegdheden te bepalen van het orgaan van vertegenwoordiging van het dagelijks bestuur, en tot het verlenen van bijzondere vol-machten. Met eenparigheid van stemmen beslist de raad:

-tot gedelegeerd-bestuurder te benoemen: voornoemde besloten vennootschap DA MANAGEMENT, met als vaste vertegenwoordiger de Heer Anders ASARBY, die aanvaardt. Het ambt van gedelegeerd bestuurder wordt niet bezoldigd

-tot voorzitter van de Raad van Bestuur te benoemen: voornoemde Heer DE MAE-YER Dirk, die aanvaardt. VOLMACHT

Alle voornoemde comparanten verlenen volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte : aansprakelijkheid ANSOMS ACCOUNTING, met zetel te 2320 Hoogstraten, Leemstraat 30 F, alsook de i aange-'stelden of lasthebbers van deze vennootschap, teneinde - met recht van indeplaatstelling - de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover de Ondernemingsloketten, de Kruispuntbank Ondernemingen, een sociaal verzeke-rings-ifonds voor zelfstandigen, alle belastingadministraties, en aldaar alle nodige forma- liteiten te vervuhlen inzake inschnj'vingen, wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en

schrappingen. De lastgever erkent op de hoogte te zijn van de kostprijs van deze dienstverlening. "

VOOR UITTREKSEL

De Notaris FRANK BUYSSENS

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/02/2015
ÿþ MM Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste f1lz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Timmerwerfstraat 40 - 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG/BENOEMING BESTUURDERS

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering d.d. 18 december 2014 Tijdens de vergadering werden de hierna vermelde beslissingen, met unanimiteit, genomen:

1. Ontslag van de hierna vermelde bestuurders/gedelgeerd bestuurder en dit met een onmiddellijke ingang: - de heer Anders Asarby, wonende te 2100 Deume, Waalhofstraat 14 (bestuurder/gedelegeerd bestuurder); - Dinnerpeace International AB, met zetel te 118 48 Stockholm (Zweden), Sankt Paulsgatan 22/B, vertegenwoordigd door de heer Victor Theander (bestuurder);

2. Benoeming van de hierna vermelde personen tot bestuurders van de vennootschap en dit met een

onmiddellijke ingang:

- de heer Anders Asarby, wonende te 2100 Deume, Waalhofstraat 4;

- de heer Philippe Geldof, wonende te 2070 Zwijndrecht, Neerbroek 42;

- de heer Victor Theander, wonende te 131 41 Nacka (Zweden), Parkvâgen 40;

- de heer Mattias Nahlin, wonende te 116 41 Stockholm (Zweden), Tegelviksgatan 41.

De mandaten worden aangegaan voor een periode van 6 jaar en zullen eindigen tijdens de jaarlijkse

algemene vergadering over boekjaar eindigend per 31112/2019,

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank der Ondernemingen, de griffie bij de rechtbank van koophandel, de publicaties in het Belgisch Staatsblad, de ondernmingsloketten, de diensten van de BTW en andere administraties wordt, met recht van indeplaatsstelling, volmacht gegeven aan de heer Jozef Van Eeckhoudt of enig andere vennoot/medewerker van KPMG België,

de heer Jozef Van Eeckhoudt

Gevolmachtigde

Ondernemingsnr : 0841.553.885

Benaming

(voluit) : SMARTMAT

(verkort) :

Rechtbank van koophandel

Antweroen

16 FEU. 2015 t.

áfd'aigAntwerpen

-





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

<15031490*

II

ia

1

1

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 02.07.2015, NGL 31.08.2015 15555-0464-015

Coordonnées
SMARTMAT

Adresse
TMMERWERFSTRAAT 40 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande