SMARTPALLET

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : SMARTPALLET
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 547.630.920

Publication

18/04/2014
ÿþMod2.I

fer

Voo behou, aan Belgis Staatsb

Ondernemingsnr : 547.630.920

Benaming

(voluit) : PALLETKRAFT BELGIUM

Rechtsvorm naamloze vennootschap

Zetel: Jubellaan 70, 2800 Mechelen

Onderwerp akte: Verbetering

Verbetering van de neerlegging van de bijlage ter griffie van de rechtbank van koophandel te Mechelen op maart 2014 met betrekking tot de volledige benaming.van de vennootschap. De maatschappelijke naam van de vennootschap is "PALLETKRAFT BELGIUM",

Notaris Tom Wilsens.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie

RECHTBANK van KOOPHANDEL ANTWERPEN, afd. MECHELEN

-r-.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

14/03/2014
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

VN

iII

1

*14062287*

NEERGELEGD

0 -03- 2014

GRIFFE RECHTBANK van

KOOPHANDetiffettECHELEN

Ondernemingsnr : 5-11 (n3 p 910

Benaming

(voluit) : PATTETKRAFT BELGIUM

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Jubelliaan 70, 2800 Mechelen

Onderwerp akte : Oprichting - benoeming bestuurders

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Tom Wilsens, te Leuven, op vijfentwintig februari tweeduizend veertien dat de naamloze vennootschap PALLETKRAFT BELGIUM, met maatschappelijke zetel te 2800 Mechelen, Jubellaan 70, werd opgericht.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening en voor rekening van derden of door deelname:

1° Het produceren, ontwikkelen, commercialiseren, in- en verkopen van alle Palletkraft (Trademark) producten.

2° Het opzetten van een trainings- en kenniscentrum voor logistieke, productie-gerelateerde of andere kennistakken waarmee de vennootschap te maken krijgt.

3° Het produceren, ontwikkelen, commércialiseren, in- en verkopen van alle vormen van palletten zowel in hout als in karton

De vennootschap kan op algemene wijze, zowel in België als in het buitenland, alle handelingen stellen voor aile commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende of onroerende inrichtingen die op rechtstreekse of onrechtstreekse wijze, geheel of gedeeltelijk, verband houden met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn er rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, de verwezenlijking ervan te bevorderen, zulks zowel in België als in het buitenland.

Zij kan op welke wijze dan ook deelnemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen, reeds bestaande of nog op te starten, met een identiek, gelijkaardig of gelijklopend doel dan het hare of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken,

De duur van de vennootschap is onbepaald.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is volledig geplaatst en bedraagt 62.500,00 EUR. Het is verdeeld in 1.000.000 aandelen zonder nominale waarde die elk 1/1.000.000ste vertegenwoordigen van het maatschappelijk kapitaal.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit ten minste drie bestuurders, al dan niet aandeelhouders van de vennootschap. Indien er slechts twee aandeelhouders zijn, is het voldoende dat er slechts 2 bestuurders benoemd zijn.

Intern bestuur.

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide machten om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waanvoor volgens de wet of deze statuten de algemene vergadering bevoegd is.

Externe vertegenwoordigingsmacht.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur wordt de vennootschap tegenover derden en in rechte zowel als eiser of als verweerder rechtsgeldig vertegenwoordigd: door de afgevaardigde bestuurder die alleen optreedt en twee bestuurders die gezamenlijk optreden.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de vierde vrijdag van de maand mei om 19 uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden als die geen zaterdag is,

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder " jaar, In afwijking van voormelde statuten, zal het eerste maatschappelijk boekjaar op heden beginnen te lopen , ' en eindigen op eenendertig december tweeduizend en vijftien; de eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in 2016.

De vennootschap blijft na ontbinding, ongeacht of deze door een uitspraak van de rechter dan wel bij besluit van de algemene vergadering plaats heeft, van rechtswege als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan. Zijn er geen vereffenaars door de algemene vergadering benoemd, dan zijn de bestuurders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn van rechtswege vereffenaars. De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen een of meer vereffenaars benoemen en ontslaan. De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in hét Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit. Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na çonsignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto actief in geld of In natura onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Worden benoemd als eerste bestuurders voor een termijn van zes (6) jaar:

1) De vennootschap M3, met als vaste vertegenwoordiger de heer VANDE VELDE Wiet, beiden voornoemd en 2) mevrouw Maite Audrey Van Rampelbergh, wonende te 2800 Mechelen, Karmelietenstraat 22 bus 301. Voornoemden verklaren aan te stellen tot:

1, voorzitter van de raad van bestuur de vennootschap M3, met als vaste vertegenwoordiger de heer Wiet Vande Velde, die deze opdracht verklaart te aanvaarden;

2. afgevaardigde bestuurder(s) voor een termijn van zes jaar, die ieder afzonderlijk de vennootschap rechtsgeldig zullen kunnen verbinden de vennootschap M3, met als vaste vertegenwoordiger de heer Wiet , Vande Velde, die verklaren deze opdracht te aanvaarden.

Zij zullen hun ambt bezoldigd uitvoeren,

De vennootschap Bdocs, wordt als bijzondere volmachtdrager van de vennootschap benoemd, met macht van indeplaatsstelling, teneinde het nodige te doen voor de inschrijving in de Kruispuntenbank voor ondernemingen en bij de Belasting op de Toegevoegde Waarde, en hiervoor alle nodige verklaringen af te leggen en bescheiden te ondertekenen.

Voor ontledend uittreksel.

Notaris Tom Wilsens

tevens mee neergelegd: een uitgifte van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/12/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mal Wafd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsar : 0547.630.920

Benaming

(voluit) : PALLETKRAFT BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2800 Mechelen, Jubellaan 70

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Uit een akte verleden voor ondergetekende geassocieerd notaris Iris De Brakeleer, te Ninove, op 24 november 2014 blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap PALLETKRAFT BELGIUM, de volgende beslissingen heeft genomen:

"Besluiten

1. Voorafgaande verslagen

De voorzitter leest de in de agenda aangekondigde verslagen voor, met name:

 het verslag opgesteld door de heer Jean-Benoît Ronse De Craene, bedrijfsrevisor, te 9400 Ninove (Denderwindeke), Rendestede 31 overeenkomstig artikel 603 van het Wetboek van Vennootschappen door de raad van bestuur aangesteld.

De conclusies van het verslag van voormelde bedrijfsrevisor worden hierna letterlijk weergegeven:

«6. Conclusie

Tot besluit van ons onderzoek, verricht overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, verklaren ondergetekende, bij het beëindigen van onze werkzaamheden, J-B RONSE DE CRAENE & C° Burg.B.V.B.A., vertegenwoordigd door de Heer Jean-Benoît RONSE DE CRAENE, Bedrijfsrevisor, dat:

-de intentie door de inbrengers geuit is voorschotten ten belope van 750.000,- EUR in te brengen waarbij 12.000.000 aandelen gecreëerd zullen worden, waardoor het kapitaal 812.500,- EUR zal bedragen vertegenwoordigd door 13.000.000 aandelen.

-het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de beschrijving en de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor het bepalen van de vergoeding voor de inbreng in natura.

-de beschrijving van de inbreng in natura voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

-de voor de inbreng in natura door het bestuursorgaan weerhouden methode van waardering in de gegeven omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt ten minste overeenstemt met de vergoeding voor een bedrag van 750.000,- EUR zodat de inbreng niet overgewaardeerd is. De waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden zijn gelijk aan het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen.

-alle partijen zijn tevens akkoord om bij de vergoeding van de inbreng geen rekening te houden met de lopende verliezen van de onderneming en met een vergoeding aan fractiewaarde.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "fairness opinion" is.

Denderwindeke, 23 november 2014

Burg.B.V.B.A. J-B RONSE DE CRAENE & C°

Vertegenwoordigd door de Heer Jean-Benoît RONSE DE CRAENE, bedrijfsrevisor.»

 het verslag opgesteld door de raad van bestuur overeenkomstig artikel 603 van het genoemde wetboek. Beide voormelde verslagen zullen aan dit proces-verbaal gehecht blijven.

2. Kapitaalverhoging

1. Beslissing

Op basis van voornoemde verslagen beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal met zevenhonderdvijftigduizend euro (¬ 750 000,00) te verhogen om het van tweeënzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 62 500,00) op achthonderd en twaalf duizend vijfhonderd euro (¬ 812 500,00) te brengen door inbreng door nagemelde BVBA CHADELSO van een vaststaande, zekere en opeisbare schuldvordering die zij heeft lastens

Op de laatste blz, van Luik B vermelden _ Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

JIONITEUR

0 3 -12-

>19221286*

IVI

~

BELUNEERGEL.F

2014 2 6 NOV. 2014

R CHTBANK efliepOPHANDEL

BELGISCH STAATSBLUITwERpEN, a d. MECHELEN

'Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad deze vennootschap, en dit ten belope van driehonderdvijfenzeventigduizend euro ¬ 375 000,00) en door nagemelde CVBA HOLDING VC WOOD van een vaststaande, zekere en opeisbare schuldvordering die zij heeft lastens deze vennootschap, en dit ten belope van driehonderdvijfenzeventigduizend euro (¬ 375 000,00).

Deze inbreng wordt vergoed door de gezamenlijke creatie van twaalf miljoen (12.000.000) aandelen, of aan de BVBA CHADELSO zes miljoen (6.000.000) aandelen en aan de CVBA HOLDING VC WOOD zes miljoen (6.000.000) aandelen, allen zonder nominale waarde, die identiek aan de bestaande aandelen zijn en die vanaf de eerstvolgende gewone algemene vergadering in de uitgekeerde winst zullen deelnemen; deze aandelen worden volledig volgestort aan de inbrenger toegekend.

Stemming:

De vergadering keurt dit besluit eenparig goed.

II.Verwezenlijking van de inbreng

Vervolgens komt tussen:

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CHADELSO, met zetel te 9830 Sint-Martens-Latem, Lage Heirweg 1A, BTW BE 0846.067.058 RPR GENT, hier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer LA GRANGE David (identiteitskaart nummer 591-7615840-84, nationaal nummer 661022 021-96), wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Lage Heirweg 1A, die, vertegenwoordigd zoals hierboven gezegd en na voorlezing van het voorafgaande, verklaart haar schuldvordering ten belope van driehonderdvijfenzeventigduizend euro (¬ 375 000,00) in deze vennootschap in te brengen, nadat zij heeft verklaard volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven.

- de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid HOLDING VC WOOD, met zetel te 1800 Vilvoorde, Hellestraat 87, BTW BE 0822.978.088 RPR BRUSSEL, hier vertegenwoordigd in toepassing van de statuten die voorzien dat voor alle handelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag dat de som van vijftigduizend euro (¬ 50 000,00) overschrijdt, het gezamenlijk optreden van 3 bestuurders vereist is, door haar 3 bestuurders:

-de heer VAN CAUWENBERGE Thomas Amaat, wonende te 9620 Zottegem, Bruggenhoek 44, hier vertegenwoordigd door Van Cauwenberge Tim, nagemeld, ingevolge onderhandse volmacht die aan dit procesverbaal zal gehecht blijven;

-de heer VAN CAUWENBERGE Bart Willem, wonende te 1750 Lennik, Lt.Jacobstraat 27, hier vertegenwoordigd door Van Cauwenberge Tim, nagemeld, ingevolge onderhandse volmacht die aan dit procesverbaal zal gehecht blijven;

-de heer VAN CAUWENBERGE Tim Yvan (identiteitskaart nummer 591-7420430-32, nationaal nummer 670719 387-14), wonende te 9860 Oosterzele (Balegem), Leeg Bracht 21, die, vertegenwoordigd zoals hierboven gezegd en na voorlezing van het voorafgaande, verklaart haar schuldvordering ten belope van driehonderdvijfenzeventigduizend euro (¬ 375 000,00) in deze vennootschap in te brengen, nadat zij heeft verklaard volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven.

III. Vaststelling van de daadwerkelijke verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op achthonderd en twaalf duizend vijfhonderd euro (¬ 812 500,00) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door dertien miljoen (13.000.000) identieke en volledig volgestorte aandelen, zonder nominale waarde.

3. Wijziging van artikel 5 van de statuten overeenkomstig de genomen besluiten

Ingevolge de genomen besluiten beslist de vergadering om artikel 5 van de statuten als volgt te wijzigen:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is volledig geplaatst en bedraagt achthonderd en twaalf duizend vijfhonderd euro (¬ 812 500,00). Het is verdeeld in dertien miljoen (13.000.000) aandelen op naam zonder nominale waarde die elk één/dertienmiljoenste (1/13.000.000ste) vertegenwoordigen van het kapitaal. Het kapitaal is volgestort."

4.Toekenning van bevoegdheden aan de raad van bestuur.

De vergadering verleent de raad van bestuur alle bevoegdheden om de voorgaande besluiten uit te voeren, met inbegrip van de coördinatie van de statuten.

5. Volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de NV BDOCS, met zetel te 1000 Brussel, Willem de Zwijgerstraat 27, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen."





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL.

Iris De Brakeleer

Geassocieerd notaris te Ninove.

Samen neergelegd met dit uittreksel:

- afschrift akte dd. 24/11/2014 met bijlagen.





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/01/2015
ÿþ á Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





fi

kill119111111

MON1T EUR B

2 0 -01- 2

BELGISC1i STA

t.._o11.tÏ"

i5 t 4 DEC, i

y ANK van KOOPHANDEL RPEIC rif eMECHELEN I

Ondernemingsnr : 0547.530.920

Benaming

(voluit) : PALLETKRAFT BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Jubellaan 70, B-2800 Mechelen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Zetelwijziging

Uittreksel uit het verslag van de algemene vergadering dd 01/1112014

Tijdens de vergadering werd de verplaatsing van de maatschappelijke zetel van de naamloze vennootschap Palletkraft Belgium besproken. Alle aanwezige leden en bestuurders gaan akkoord met het verplaatsen van de maatschappelijke zetel, naar het nieuwe adres op de Biarenberglaan 4 bus 102 b te 2800 Mechelen die zal ingaan vanaf 1 November 2014. (...) De productieafdeling van de vennootschap blijft onveranderd met als locatie de Zandvoortstraat 55 te 2800 Mechelen.

De adreswijziging van de maatschappelijke zetel van de naamloze vennootschap Palletkraft Belgium werd goedgekeurd door alle aanwezige bestuursleden.

M3 BVBA,

Gedelegeerd bestuurder

Vast vertegenwoordigd door Wiet Vande Velde

Voorbehoud aan he Belgisc Staatsbí

Bijlageo-bt}h$t Belgisch-Staatsblad- -1-7/A1/2Q1S-- Auuexes-du 1Vlooiteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en}

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

21/05/2015
ÿþplyuk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

i

i

II

In

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEGLB

11MEI 2115

RECHTBAN3rüâFeKOOPHAA1C 41_ j ANTWFRPFN af ri MFCr-fF+ PN

Uittreksel uit het proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering dd 26/0212015

1° Ontslag bestuurder

Bij algemeenheid der stemmen wordt besloten dat, vanaf heden, het ontslag van Mevrouw Maite Van Rampelbergh als bestuurder aanvaard wordt,

De algemene vergadering die in 2016 zal beraadslagen over de jaarrekening van het boekjaar afsluitend per 31/12/2015 zal mevrouw Malte Van Rampelbergh kwijting geven voor haar mandaat over de periode van 04/03/2014 tot en met 26/02/2015.

M3 BVBA,

Gedelegeerd bestuurder,

Vertegenwoordigd door Wiet Vande Velde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

0547.630.920

PALLETKRAFT BELGIUM

Naamloze Vennootschap

Blarenberglaan, 4/102 b, B-2800 Mechelen

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : (verkort)

Rechtsvorm :

Zetel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag

01/06/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
SMARTPALLET

Adresse
ZANDVOORTSTRAAT 55 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande