SNELS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SNELS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 896.377.097

Publication

30/01/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
16/01/2014
ÿþ1111111iuu11~111u111111u11

in de Dijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NAA gPfegd ter griffie van de RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 7 JAN, 2014

TURNHOUT

grif. iffler,

Mod Word 11,1

Ondernemingsnr : 0896.377.097

Benaming

(voluit) : Snels

(verkort)

Rechtsvoren : bvba

Zetel : Kasteelweg 9, 2310 Rijkevorsel

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag zaakvoerder

Met de splitsing van de vennootschap op 1 januari 2011 heeft Van Looy Guido ontslag genomen als zaakvoerder.

Snels Greetje

zaakvoerder

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

09/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 02.07.2013 13267-0070-010
03/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 24.06.2012, NGL 31.07.2012 12369-0042-010
08/08/2011
ÿþe

~--

~

Ondernemingsnr : 0896.377.097

Benaming :

(voluit): SNELS

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kasteelweg 9 te 2310 Rijkevorsel

Mod 2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffe van de akte

II UI IIUI YI VIII IY

*11122329*

Voorbehouder aan het Belgisch Staatsblac

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Onderwerp akte : partiële splitsing

Tekst :

1-let blijkt uit de buitengewone algemene vergadering gehouden voor het ambt van Philippe Verlinden, geassocieerd notaris te Rijkevorsel op 29.06.201 I, geregistreerd te Turnhout op 13 juli 201 1, geboekt 6 bladen. I geen verzendingen, deel 678, blad 67, vak 12, ontvangen 25,00 euro, Voor de ea. Inspecteur J. Van Den Broeck, dat volgende besluiten werden genomen:

A. Eerste besluit: Kennisneming van de documenten

! De vergadering beslist met unanimiteit de Voorzitter te ontslaan van de voorlezing van de documenten en eventuele verslagen vermeld op de agenda. De vergadering verklaart met unanimiteit kennis te hebben genomen van de inhoud van deze documenten en verslagen.

De vergadering beslist vervolgens met eenparigheid een afschrift van het splitsingsvoorstel met stempel van de griffe van de rechtbank van koophandel en een afschrift van het verslag van de zaakvoerder (opgesteld overeenkomstig artikel 730 van het wetboek van vennootschappen) toe te vertrouwen aan de ondergetekende notaris, na door laatstgenoemde en de leden van het bureau voor "ne varietur" getekend te zijn.

B. Tweede besluit Na lezing te hebben gehoord van de eerste leden van artikel 734 twee artikelen van het Wetboek van Vennootschappen besluit de vergadering te verzaken aan de toepassing van artikel 731 van het Wetboek van Vennootschappen, inzoverre dit laatste naar het verslag verwijst.

C. Derde besluit j

Uit de verklaring van heden gedaan door de zaakvoerder(s) overeenkomstig artikel 732 van het Wetboek van vennootschappen blijkt dat er zich tussen de datum van opstelling van het splitsingsvoorstel en de datum van huidige algemene vergadering geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan in de activa en passiva van het ï vermogen van de Vennootschap.

D. Vierde besluit: Verrichting met splitsing gelijkgesteld  overgang ten algemene titel van een deel van het vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Snels"

a) Goedkeuring van de partiële splitsing zonder vereffening 1

De vergadering beslist de inbreng in de vennootschap "Seyen-Van Looy", ingevolge de partiële splitsing, zonder l ontbinding noch vereffening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Snels", overeenkomstig het splitsingsvoorstel en in toepassing van artikel 677 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, van het handelsfonds van café `Déja Vu', gelegen te Antwerpsesteenweg 4, 2390 Malle van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Snels" eenparig goed te keuren; deze activiteit maakt op zich een bedrijfstak uit en de activiteit wordt zowel wat de rechten als de verplichtingen betreft overgedragen. I De handelingen van de inbrengende vennootschap zullen sinds 01 januari 2011 boekhoudkundig en fiscaal geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap.

De inbreng ingevolge de partiële splitsing in de begunstigde vennootschap is meer omstandig beschreven en gewaardeerd in het voorstel van partiële splitsing waarnaar, voor zoveel als nodig, wordt verwezen.

Er is strikt genomen geen berekening van een ruilverhouding, maar enkel een toekenning aan de aandeelhouders van de vennootschap "Seyen-Van Looy", van een aandeel in de vennootschap "Snels" voor een aandeel in de vennootschap "Seyen-Van Looy".

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(enl bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

IVoor- "

' behouden

aan het

- ásagïsc# --

Staatsblad .._____

3

4

Luik B - vervolg

rb) Beschrijving van het overgedragen vermogen en algemene voorwaarden van de inbreng De vergadering verzoekt met eenparigheid ondergetekende notaris het volgende vast te stellen. 1. Regeling van de inbreng

De inbreng wordt onderworpen aan de regeling omschreven in artikel 728 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

jDe inbreng gebeurt op basis van een staat van activa en passiva van gezegde bedrijfstak vastgesteld op 31 december 20I0 en omvat alle activa en passiva die er betrekking op hebben. Alle verrichtingen vanaf 01 januari 2011 zullen boekhoudkundig en fiscaal geacht worden verricht te zijn door de verkrijgende vennootschap.

2. Overdracht van de eigendom en van het genot

De inbreng bij wijze van partiële splitsing brengt van rechtswege de overdracht aan de verkrijgende vennootschap mee van de activa en passiva die betrekking hebben op de ingebrachte bedrijfstak.

De verkrijgende vennootschap heeft bijgevolg de eigendom van de materiële en immateriële elementen, rechten, contracten, schuldvorderingen en schulden die vanaf vandaag door de partieel gesplitste vennootschap worden overgedragen en hun genot vanaf heden.

3. Beschrijving van het overgedragen vermogen

De verkrijgende vennootschap verklaart volledig op de hoogte te zijn van de elementen van het patrimonium van de ingebrachte bedrijfstak, activa en passiva, materiële en immateriële, en er geen nadere beschrijving van tel j vragen dan deze opgenomen in het hierboven vermelde voorstel van partiële splitsing. Deze documenten zijn Iechter niet noodzakelijk exhaustief. Alle elementen van het actief en passief van het patrimonium van de partieel gesplitste vennootschap die als noodzakelijk deel van de ingebrachte bedrijfstak dienen beschouwd te worden, 1 zullen overgebracht worden naar de verkrijgende vennootschap, zelfs indien zij niet opgenomen zijn in deze documenten.

Teneinde discussie te vermijden aangaande de toewijzing van bepaalde vermogensbestanddelen van de vennootschap "Snels" ingeval de hierbij beschreven toewijzing geen uitsluitsel geeft, hetzij omdat de gedane toewijzing voor interpretatie vatbaar zou zijn, hetzij omdat het vermogensbestanddelen betreft die bij 1 onachtzaamheid of bij onwetendheid niet opgenomen waren in de opgave van de toegewezen vermogens, wordt uitdrukkelijk bedongen dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld of zij aan de vennootschap "Seyen-Van Looy" of aan de vennootschap "Snels" toe te wijzen zijn, met eenparigheid van stemmen toegewezen worden aan de vennootschap "Sneles" of aan de vennootschap "Seyen-Van Looy".

4. Staat van het overgedragen vermogen  Waarborgen

De goederen worden overgedragen in de staat waarin ze zich momenteel bevinden, zonder dat de verkrijgende ! vennootschap enig verhaal kan uitoefenen tegen de partieel gesplitste vennootschap om welke reden dan ook, met name voor constructiefouten en verslechtering, slijtage of slechte staat van het materiaal, van de inrichting l en van de roerende voorwerpen, fouten in de aanduiding en de inhoud, insolvabiliteit van de debiteuren.

De verkrijgende vennootschap zal zich moeten houden aan alle wetten en alle reglementen, besluiten en 1 gebruiken die van toepassing zijn op de exploitatie van de ingebrachte goederen en persoonlijk moeten zorgen voor alle toelatingen die nodig zouden kunnen zijn, dit alles op eigen risico.

5. Overdracht van de lasten

De verkrijgende vennootschap zal, met ingang van 01 januari 2011, alle gewone of buitengewone lasten dragen # die de ingebrachte goederen en rechten bezwaren of zullen kunnen bezwaren en die inherent zijn aan hun j eigendam en aan hun gebruik.

6. Overgedragen schuldvorderingen

Vanaf 01 januari 2011 worden de schuldvorderingen en rechten overgedragen door de partieel gesplitste I vennootschap en gaan ze zonder onderbreking over op de verkrijgende vennootschap.

De bijbehorende wettelijke en overeengekomen zakelijke en persoonlijke zekerheden warden overgedragen en worden niet beïnvloed door de onderhavige verrichting.

De verkrijgende vennootschap wordt dus in de plaats gesteld, zonder dat dit tot schuldvernieuwing kan leiden, in alle zakelijke en persoonlijke rechten en verplichtingen van de partieel gesplitste vennootschap op alle goederen 1 en tegen alle debiteuren.

7. Overgedragen schulden

De schulden die door de partieel gesplitste vennootschap worden overgedragen gaan vanaf 01 januari 2011 zonder onderbreking over op de verkrijgende vennootschap.

Deze laatste wordt dus in de plaats gesteld, zander dat dit tot schuldvernieuwing kan leiden, in alle rechten en verplichtingen van de partieel gesplitste vennootschap. De verkrijgende vennootschap zal bijgevolg in de plaats van de partieel gesplitste vennootschap de elementen van het passief van de onderhavige overdracht betalen; ze staat met name in voor de betaling van de interesten en de terugbetaling van alle schulden opgelopen en overgedragen door de partieel gesplitste vennootschap, en dit alles op de vervaldagen die zijn overeengekomen tussen deze laatste en haar schuldeisers. De bijbehorende wettelijke of overeengekomen zakelijke en persoonlijke zekerheden warden overgedragen en worden niet beïnvloed door de onderhavige verrichting, zonder verplichting tot betekening van een document of inschrijving voor de panden op handelsfonds.

1 8.Over edra en verbintenissen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Beigisct

Staatsblad

.6

Luik B - vervolg

De verkrijgende vennootschap zal alle contracten en verbintenissen moeten naleven en uitvoeren die door de partieel gesplitste vennootschap zijn gesloten met derden of met het door haar overgedragen personeel, zoals deze overeenkomsten zullen bestaan op 01 januari 2011.

De personeelsleden van de partieel gesplitste vennootschap in dienst staande van de uitbating van de ingebrachte bedrijfstak worden bij de vennootschap geintegreerd in toepassing van de collectieve arbeidsovereenkomst nummer 32bis.

9. Andere overgedragen elementen

De inbreng omvat in het algemeen:

1) alle rechtsgedingen en buitengerechtelijke gedingen en alle waarborgen met betrekking tot de ingebrachte

i contracten, alle administratieve beroepen, rechten, vorderingen, persoonlijke waarborgen en deze waarvan, in het kader van de inbreng, om welke reden dan ook, de partieel gesplitste vennootschap geniet of er houder van is ten 1 overstaan van alle derden, inclusief de openbare besturen;

2) de last van de door de partieel gesplitste vennootschap overgedragen elementen van het passief, dat wil zeggen alle gekende en ongekende passiva, al dan niet uitgedrukt, die betrekking hebben op de onderhavige inbreng en die hun oorzaak zouden vinden in een situatie van vôôr 01 januari 201 1, evenals de uitvoering van alle verplichtingen van de partieel gesplitste vennootschap met betrekking hiertoe.

10. Archieven en documenten É

De inbreng omvat ook de boekhoudkundige archieven en documenten met betrekking tot de overgedragen

elementen, die de verkrijgende vennootschap moet bewaren en zo nodig aan de partieel gesplitste vennootschap

moet meedelen.

Il. Kosten

1 De door deze partiële splitsing veroorzaakte kosten zullen door de bij de splitsing betrokken vennootschappen

I worden gedragen, in verhouding tot hun netto-actief:

- overgedragen naar de verkrijgende vennootschap;

- behouden door de gesplitste vennootschap.

E. Vijfde besluit: Volmacht voor de uitvoering van de genomen beslissingen.

De vergaderins verleent een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande beslissingen uit te

voeren.

F. Zesde besluit: Bijzondere volmachten voor de te verrichten administratieve formaliteiten. !

j De vergadering beslist bijzondere volmacht te geven aan de heer PELSEN Guido, wonende te 2370 Arendonk, De Horeman 55, en/of mevrouw Heres Els Maria Jozef, wonende te 2490 Balen, Tenderlo 34, en/of mevrouw Vlamincka Maria, wonende te 2360 Oud-Turnhout, Nieuwstraat 27, en/of de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap "AC'S ACCOUNTANTS EN BELASTINGCONSULENTEN", met zetel I te 2380 Ravels, Grote Baan 201, ieder van hen bevoegd afzonderlijk op te treden en met recht van I indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de B.T.W., alsook tegenover de kruispuntbank van ondernemingen en het ondernemingsloket, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

In verband hiermee kan deze volmachthouder aile formaliteiten vervullen, alle documenten ondertekenen en in het algemeen alles doen wat noodzakelijk of nuttig is.

De vergadering besluiten de coördinatie van de statuten toe te vertrouwen aan de instrumenterende notaris.

De instrumenterende notaris wordt verzocht het nodige te doen om de wettelijke publicaties van deze besluiten. Alle voorgaande besluiten worden afzonderlijk en achtereenvolgens genomen met eenparigheid van stemmen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Philippe Vertinden, geassocieerd notaris,

Tegelijk hierbij neerglegd: expeditie tevens inhoudende de statuten, verslag(en) bedrijfsrevisor, verslag(en) raad

van bestuur.

Bijlagen bij l'et Belgisch Staatsblad - 08/08/2011- Annexes du Moniteur belg

22/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 20.07.2011 11310-0138-014
20/05/2011
ÿþOnderneniingsnr : 0896.377.097

Benaming

(voluit) : SNELS

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kasteelweg 9 - 2310 Rijkevorsel

Onderwerp akte : Splitsingsvoorstel

Neergelegde stukken :

Voorstel tot partiële splitsing door overneming : SNELS, Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, gevestigd te 2310 Rijkevorsel, Kasteelweg 9, ondernemingsnummer 0896.377.097, RPR Turnhout, overdragende vennootschap en SEYEN - VAN LOOY, Besloten vennootschap met beperkte, aansprakelijkheid, gevestigd te 2310 Rijkevorsel, Dorp 20, ondernemingsnummer 0477.313.640 RPR Turnhout, verkrijgende vennootschap.

Luik B

111

11,111,111015

Mod 2.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie vanictieeft GELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

i o ~E-1 2011

KOOPHANDEL TURNHOUT De griffier,

Griffie

1

bet

. ai

Be

Sta

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 26.07.2010 10334-0248-013
05/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 30.07.2009 09524-0020-013
30/09/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
SNELS

Adresse
KASTEELWEG 9 2310 RIJKEVORSEL

Code postal : 2310
Localité : RIJKEVORSEL
Commune : RIJKEVORSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande