SNOBRO

Société en commandite simple


Dénomination : SNOBRO
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 836.986.373

Publication

23/09/2014
ÿþ Mod 'Nard 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Reolltb&nlivnkoophendel

Antworon

12 SEP, 2014

eJjiQAnhv8rPeI

UI I II I UI lU II III

*14174061*

II

behr

aai

Bel Staa

111111

Ontlernerningsnr1 0836.986.373

Benaming

(voluit): Snobro

(verkort) :

Rechtsvorm Gewone commanditaire vennootschap

Zetel: Antwerpsesteenweg 271 A, 2390 Malle

(volledig adres)

Onderwerp akte: Ontbinding en sluiting zonder vereffening toekenning van volmachten

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van vennoten gehouden op 29 augustus 2014 blijkt dat de vennoten unaniem beslist hebben tot ontbinding van Snobro Comm. V. en dit met ingang van 29 augustus 2014.

Op basis van de staat van activa en passive per 15 augustus 2014 blijkt dat er geen schulden zijn. De vennoten hebben beslist om geen vereffenaar aan te stellen.

De vergadering heeft vervolgens beslist tot sluiting van Snobro Comm. V. met ingang van 29 augustus 2014.

Alle boeken en documenten van Snobro Comm. V. zullen bewaard worden voor een termijn van tenminste 5 jaar te Antwerpsesteenweg 271 bus 1, 2390 Malle.

Nathalie Boonen en/of Martine Van humbeek, do PwC Tax Consultants BCVBA, Generaal Lemanstraat 67, 2018 Antwerpen, elk individueel handelend worden belast met de ondertekening van de formulieren I en Il met het oog op de publicatie van de genomen beslissingen in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad en de wijziging van de registratie in de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Verder wordt volmacht verleend aan Go-Start Ondernemingsloket vzw, Frankrijklei 53-55, 2000 Antwerpen teneinde in naam en voor rekening van de vennootschap zorg te dragen voor de doorhaling van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen en bij de BTW-administratie.

Tot slot wordt volmacht verleend aan de heer Joost Smits teneinde aile formaliteiten te vervullen in het kader

van de sluiting van de vereffening van de vennootschap, en erna, met inbegrip van maar niet beperkt tot

het beheer en de afsluiting van de bankrekeningen van de vennootschap.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2014 - Annexes du Moniteur belge















Voor eensluidend verklaard uittreksel

Getekend

Nathalie Boonen

bijzondere lasthebber

















Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Hecto Naam en hoedanigheid van rie instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

. . "

Verso: Naam en handtekening.

27/06/2011
ÿþUittreksel van de oprichtingsakte de dato 1/05/201 l

oprichters: Dc heer Smits Sebasticn. Antwerpsesteenweg 271/A te 2390 Malle voor 90 aandelen en in de hoedanigheid van beherend vennoot en de heer Smits Joost, Antwerpsesteenweg 271/A te 2390 Malle als stille vennoot inschrijver voor 10 aandelen. Het maatschappelijk kapitaal van 1.000,00 e werd volledig geplaatst en gestort en bestaat uit 100 aandelen zonder nominale waarde.

- Rechtsvann, naam en algemeen: De vennootschap heeft de rechtsvorm van een gewone commanditaire vennootschap. 1-laar naam luidt 'SNOBRO".

- Duur: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

- Zetel: De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2390 Malle, Antwerpsesteenweg 2711A.

maatschappelijk doel: Publiciteits- en reclamediensten in de meest ruime zin. Commercialisatie, ontwikkeling, en alle aanverwante diensten en producten in de sportsector in de meest minre zin. Dit zowel in groot- als kleinl ülndel en in bifuten- als buitenland. Aan- en verkoop van alle roerende en onroerende goederen. Ige vennootschap heelt de mogelijkheid om bestuurdersmandaten uit te oefenen en belangen lc nemen, op welke wijze ook, in andere vennootschappen cri Onderaannemingen. De vennootschap kan handelen voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. De vennootschap kun diensten uitoefenen met betrekking tot projecten, beheer, commerciële activiteiten en activiteiten met betrekking tut personeel. Deze audit, consulting-en managementprestaties kunnen onder hun meest verschillende vorm voorkonten, en dit op alle niveaus, van probleembepaling Lot het uitoefenen van bedrijfsleiding, zowel voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden, van handels-, nijvcrheids- of andere ondernemingen, bestaande onder liet even welke vorm, en dit zonder enige beperking. De vennootschap mag het geheel of een gedeelte van haar uitbatingen en inrichtingen in huur geven of deze aan derden in beheer geven. Zij mag alle handels-, nijverheids-, financiële-, burgerlijke- en - roerende of onroerende vcrtichlingen uitvoeren, zowel in België als in bet buitenland, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, zelfs gedeeltelijk, of die van aard zijn oru dc verwezenlijking van dil doel te vergemakkelijken of le bevorderen. De vennootschap mag alle brevetten, licenties en handelsmerken in verband niet haar doel aankopen, uitbaten of afstaan. De vennootschap mag ook belangen nemen bij middel van inbreng, fusie, opslorping, inschrijving op aandelen, deelneming of op gelijk welke andere wijze in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, Belgische of buitenlandse, die eenzelfde, een gelijkaardig of aanverwant doel hebben of die zelfs orirechistreeks de verwezenlijking van hei doel kunnen bevorderen. Zij mag aldus alle overeenkomsten afsluiten met dergelijke oudernemingen, verenigingen of vennootschappen strekkende tot de rationalisering, samenwerking of associatie of andere. De vennootschap mag zich borg stellen voor aanverwante vennootschappen.

- Kapitaal: Hel maatschappelijk kapitaal bedraagt 1.000,00 Euro.

- Bestuur: De leiding van de vennootschap berust bij een zaakvoerder gekozen door de algemene vergadering. 1-tij

heeft alle bevoegdheden om de vennootschap in alle verbintenissen rechtsgeldig te verbinden.

- Boekjaar/jaarrekening/winst: Het boekjaar begint op l januari en eindigt op 31 december.

- Algemene Vergadering: De gewone jaarvergadering wordt gehouden op de eerste maandag van de maand juni ons

19u00.

- Reserves-Winslverderling: Bij gewone meerderheid zal worden besloten welk gedeelte van de winst gereserveerd

Op tin l7dtSle blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van dei instrumenterende notaris. hetzij van de pr:rso(o)n;en)

bevoegd de re:chtsx»rscon ten aanzien van derden le vt" ;tte:genwoordige:li

Versa : Na<ani en handlekcininçl.

MIMr 2 I

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

"orgelets, ter plie ras de Recenali ren ber*, id AR1º%refped, q

1 5 JUN1 2(rit

Griffie

Ondememingsnr : o$ 36 .98G . 3.?-3

Benaming SNOBRO

(voklill :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Antwerpsesteenweg 271 bus A, 2390 Malle, België

Onderwerp akte : Uittreksel uit oprichtingsakte

.

~

Í Voó,- . ! behouden ! " 'aan het 1 Belgisch

Staatsblad

: J ~

wordt en welke winst voor uitkering in aanmerking komt, welk gedeelte naar raie van liet nandelerrhezir verdeeld zal worden.

TIJDELIJKE BEPALINGEN.: Het eerste boekjaar zal eindigen op 31 december 20 L l en loopt vanaf heden. De eerste algemene vergadering zal in 2012 plaatsvinden. Worden aangesteld als zaakvoerders die aanvaarden: De heer Smits Joost en Srnits Sebastian, Antwerpsesteenweg 271/A te 2390 Malle . Wordt aangesteld als bijzonder volmachtdrager: Factum Fiscalis bvba, Koerspleindreef 31 te 2950 Kapellen teneinde hij ondernuningslokket en BTW diensten alle formaliteiten le vervullen en alle documenten te tekenen voor de inschrijving van de opgerichte vennootschap en latere eventuele wijzigingen en aanvullingen.

Voor eensluidend,

Joost Smits

zaakvoerder

-Bijlagen bt}iet Belgisch Staatsblad 27106/201L - Annexes..duMoniteur..

Op do laatste blz. van Liiik B ve rnel'Jen : Recto : Naam en hoodaniclhoid van do inslrtunenIerende notaris, hetzij Va11 (i peïsuto)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
SNOBRO

Adresse
ANTWERPSESTEENWEG 271, BUS A 2390 MALLE

Code postal : 2390
Localité : MALLE
Commune : MALLE
Province : Anvers
Région : Région flamande