SNOX AUTOMATION

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SNOX AUTOMATION
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 534.560.367

Publication

17/12/2013
ÿþ Mod 4Vofd 11.1

Ife De In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



111

*13188870*

Neergelegd ter ariffie van de Rechtbank

van h`ogpriunt#aÍ te Antwer

~ nr Q "

Griffie 4~ ~ ~~C. Z013

Ondernemingsnr : 0534.560.367

Benaming

(voluit) : SNOX Automation

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkhei

Zetel : Helststraat 166, 2630 Aartselaar

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG VAN EEN ZAAKVOERDER - VERLENEN VAN BIJZONDERE MACHTEN

Uitreksel van de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 28 november 2013:

De bijzondere algemene vergadering neemt akte van het ontslag van de heer Peter Alfred Hettich als zaakvoerder van de vennootschap, met ingang op 28.11.2013.

De algemene vergadering besluit om bijzondere volmacht te verlenen aan de heer Cedric Guyot en/of Meneer Philippe Hendrickx en/of enig ander advocaat van het advocatenkantoor CMS DeBacker met zetel te 1170 Brussel, Terhulpsesteenweg 178, elk van hen met de macht om alleen te handelen en om te subdelegeren, teneinde alle vereiste documenten neer te leggen ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel en om alle formaliteiten te vervullen die vereist zijn voor de publicatie in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van voormelde resoluties (daarin begrepen het ondertekenen van Formulier I en Il), en om alle documenten in te vullen, te vervolledigen of te ondertekenen die vereist zijn voor enige wijziging bij de Kruispuntbank der Ondernemingen.

Uitreksel van de notulen van de beslissingen van de zaakvoerder van 28 november 2013:

Overeenkomstig artikel 11 van de statuten van cie vennootschap, beslist de zaakvoerder bijzondere machten te delegeren aan meneer CHRISTIAN WURLL, wonende te Kàrcherstr. 60, 76185 Karlsruhe, Mühlburg. Meneer CHRISTIAN WURLL is derhalve gerechtigd om de vennootschap alleen te vertegenwoordigen voor de uitoefening van zijn bevoegdheden, zoals hieronder beschreven:

1. briefwisseling ondertekenen;

2.alle stappen ondernemen en formaliteiten vervullen van administratieve, fiscale en gerechtelijke aard teneinde de vennootschap te onderwerpen aan de Belgische wetten en reglementen; alle nodige informatie of document ondertekenen, invullen, wijzigen, schrappen, publiceren om in overeenstemming te zijn met Belgische wetten, met inbegrip de registratie, wijziging of schrapping in het handelsregister

3.de vennootschap vertegenwoordigen ten overstaan van alle openbare administraties, met inbegrip van de fiscale administraties, de R.S.Z. de Post, Belgacom, de Openbare vervoermaatschappen en alle andere openbare diensten en administraties.

4.Brieven en pakketten, aangetekend of niet, in ontvangst nemen; kwijting geven voor alle post- en telegrafische geldorders evenals voor cheques;

5.alle abonnementen onderschrijven voor telefoon, internet, gas, elektriciteit, en water.

6.bankrekeningen openen, beheren en sluiten, alle betaling, cheques of bankoverdrachten ondertekenen; sommen die verschuldigd zijn aan de vennootschap in ontvangst nemen en er kwijting van geven.

Op de laatste biz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

7.De vennootschap tegenover derden te vertegenwoordigen, en, met derden contracten en overeenkomsten' aangaan, wijzigen of beëindigen voor zover ze het commercieel beleid van de vennootschap betreffen en de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover derden voor de uitvoering van dit commercieel beleid.

Dit commercieel beleid van de Vennootschap betreft in het algemeen alle commerciële beslissing dewelke door de Vennootschap genomen dienen te worden en meer bepaald, zonder exhaustief te zijn met betrekking tot de volgende punten;

.Commerciële overeenkomsten met derden te onderhandelen en te ondertekenen;

" Commerciële-en marketingstrategieën ontwikkelen;

"Marktanalyses uitwerken;

8.Alle bedienden en arbeiders van de vennootschap aanwerven en ontslaan; hun functies en vergoeding of voordelen bepalen evenals de voorwaarden van hun arbeidsovereenkomsten en ontslag stipuleren, met inbegrip van de eventuele hiervoor verschuldigde vergoeding, en de vennootschap vertegenwoordigen tegenover werknemersorganisaties.

De zaakvoerder besluit om bijzondere volmacht te verlenen aan Mr. Cedric Guyot en/of Mr. Philippe Hendrickx of enige andere advocaat van het advocatenkantoor CMS DeBacker met zetel te 1170 Brussel, Terhulpsesteenweg 178, elk van hen met de macht om alleen te handelen en om te subdelegeren, teneinde alle vereiste documenten neer te leggen ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel en om alle formaliteiten te vervullen die vereist zijn voor de publicatie van voormelde resoluties in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad (daarin begrepen het ondertekenen van Formulier I en il), en om alle documenten in te vullen, te vervolledigen of te ondertekenen die vereist zijn voor enige wijziging bij de Kruispuntbank der Ondernemingen of andere administraties.

Philippe Hendrickx

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

w Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad















31/07/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- til Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

behouden van Koôphanai te Antwerpen, op

aan het Griffie 2 2 JUL 2013

Belgisch

Staatsblad

i



13 19665"



Ondememingsnr : 0534,560.367

Benaming (voluit) : Grenzebach

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Helststraat 156

2630 Aartselaar

Onderwerp akte :Naamswijziging  Kapitaalverhoging Statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Jean Vincke, Geassocieerd Notaris te Brussel op 2 juli 2013, dat is; bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « GRENZEBACH », met maatschappelijke zetel te Helststraat 156, 2630 Aartselaar,: die volgende beslissingen werden genomen :

Eerste besluit : Wijziging maatschappelijke benaming

De vergadering besluit om de maatschappelijke benaming van de vennootschap te vervangen door dei benaming "SNOX Automation" en dit, met ingang vanaf heden.

De vergadering besluit vervolgens de vermelding van de maatschappelijke benaming in de statuten aan te passen, meer bepaald als volgt

Artikel 1 : Vorm - Naam : om dit artikel te vervangen door de volgende tekst

"De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming: "SNOXAutomation".

Tweede besluit : Kapitaalverhoging door inbreng in geld

De vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van één miljoen euro (1.000.000,00 EUR) om het kapitaal van de vennootschap te brengen van twintigduizend euro (20.000,00 EUR) ;; op één miljoen twintigduizend euro (1.020.000,00 EUR) door inbreng in geld.

Tot vergoeding van deze inbreng beslist de vergadering om vijfduizend (5.000) nieuwe aandelen, zonder; vermelding van waarde, die van dezelfde aard zijn en dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande; ;; aandelen, uitte geven.

Deze nieuwe aandelen worden uitgegeven tegen een uitgifteprijs die gelijk is aan de fractiewaarde van de' bestaande aandelen. De uitgifteprijs van deze nieuwe aandelen bedraagt meer bepaald tweehonderd euro; (200 EUR) en deze nieuwe aandelen dienen volledig volgestort te worden. Zij zullen in de winsten delen vanaf heden en stemgerechtigd zijn na afloop van huidige vergadering.

Derde besluit : Verzaking aan voorkeurrecht  intekening op nieuwe aandelen - Volstorting

Vierde besluit : Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en ondergetekende Notaris stelt bij authentieke akte vast dat op de kapitaalverhoging door inbreng in geld ten belope van één miljoen euro (1.000.000,00 EUR) ingetekend werd, dat ieder van de vijfduizend (5.000) nieuwe aandelen volstort werd en dat het kapitaal effectief gebracht is op één miljoen; twintigduizend euro (1.020.000,00 EUR), vertegenwoordigd door vijfduizend honderd (5.100) aandelen, zonder; vermelding van waarde,

Vijfde besluit : statutenwijziging

;; De vergadering beslist artikel 5 van de statuten te wijzigen, teneinde dit artikel in overeenstemming te brengen met hogervermelde beslissing tot verhoging van het kapitaal van de vennootschap, met name ais volgt: - Artikel 5 - Kapitaal:

Vervanging van de tekst van artikel 5 als volgt:

« Het kapitaal is vastgesteld op één miljoen twintigduizend euro (1.020.000, 00 EUR).

Het is vertegenwoordigd door vijfduizend honderd (5.100) aandelen zonder nominale waarde die elk; één/vijfduizendhonderdste (1/5.1005te) van het kapitaal vertegenwoordigen. ~r

Zesde besluit : machten ter uitvoering van de genomen beslissingen

;l De vergadering kent alle machten toe aan de zaakvoerders met het oog op de uitvoering van de genomen. beslissingen.

y I

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

i

mod 11,1

ae vergadering verleent tevens aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van dei statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VOOR GELIJKVORMING UITTREKSEL

Meester Jean Vincke, Geassocieerd Notaris te Brussel

Terzeifdertijd neergelegd:

-.1 afschrift;

1 gelijkvorming uittreksel,

2 volmachten

-1 Coördinatie

i

a Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/05/2013
ÿþVoor-

behouder

aan het

Belgisch Staatsbla

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank vin Koophal Iel te Aniwerpeo op

17 MEI 2013

Griffie

iLuikbB

Ondememingsnr : 53 y S ( o 6~

i Benaming (voluit) : Grenzebach

(verkort) z.

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Helststraat 156

2630 Aartselaar

Onderwerp akte :Oprichting

ji Uit een akte verleden voor Meester Jean Vincke, Geassocieerd Notaris te Brussel, op 16 mei 2013, blijkt dat : 1.Grenzebach International GmbH, een vennootschap opgericht naar Duitse recht (vennootschapsnummer! HRB 22221) met maatschappelijke zetel te Albanusstral3e,1, 86663 Asbach-Bëumenhein (Duitsland); 2.Grenzebach Maschinenbau GmbH, een vennootschap opgericht naar Duitse recht (vennootschapsnummer HRB 387) met maatschappelijke zetel te Albanusstral3e,1, 86663 Asbach-Bëumenhein (Duitsland).

Welke comparanten, vertegenwoordigd zoals gezegd, ondergetekende Notaris verzocht hebben in een: authentieke akte vast te stellen dat zij een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid oprichten: onder de benaming Grenzebach, met maatschappelijke zetel te 2630 Aartselaar, Helststraat 156, en waarvan: het kapitaal twintigduizend euro (¬ 20.000,00) bedraagt, verdeeld in honderd (100) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/honderdste (11100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Doel.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

li De productie, ontwikkeling, verdeling en verhuur van onbemande transportsystemen,

automatiseringstechnologiëen en fabrieksbouw met robots of andere systemen voor intern transport evenals de! productie, verpakking of opslag, computer hardware en software, systeemanalyse, programmering, ontwikkeling! van elektronische onderdelen, organisatie van opleidingen en adviesverlening met betrekking tot deze! gebieden. Ambachtsactiviteiten worden niet uitgeoefend.

!i De vennootschap mag, binnen de perken van haar doel, alle financiële, industriële, handels- of burgerlijke! zaken verrichten alsook enige transactie in verband met roerend en onroerend goederen.

De vennootschap mag, door middel van associatie, het aanbrengen van kapitaal, fusie, ondertekening,! deelneming, financiële tussenkomst of op welke andere wijze dan ook, betrokken worden in zaken ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de: ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

De vennootschap kan mandaten van bestuurder, zaakvoerder of verefenaar in andere vennootschappen" uitoefenen.

Het doel van de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten,; overeenkomstig de voorwaarden voorzien door het Wetboek van vennootschappen

KAPITAAL EN AANDELEN.

Kapitaal.

Het kapitaal is vastgesteld op twintigduizend euro (¬ 20.000,00). Het is vertegenwoordigd door honderd:

(100) aandelen zonder nominale waarde die elk 11100ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

BESIIJUR EN CONTROLE

Bestuur.

I De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd met of i; zonder beperking van duur.

De algemene vergadering die hen benoemt, bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht, en ingeval van; pluraliteit, hun bevoegdheden, Indien er slechts één zaakvoerder wordt benoemd, oefent hij alle bevoegdheden lï alleen uit.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

"Annexes dulVidnifeurbélgè

Als een rechtspersoon tot zaakvoerder is benoemd, moet zij, in de uitoefening van deze functie, een vaste vertegenwoordiger aanduiden om haar te vertegenwoordigen,

Elke zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens de handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Wat betreft de interne verhouding hebben de zaakvoerders voor alle zaken die het dagelijks bestuur te buiten gaan, de voorafgaande toestemming van de algemene vergadering nodig.

De transacties waarvoor goedkeuring vereist is, zijn in het bijzonder:

a) de aanneming, ten laatste voor 30 november, van een jaarlijks financieel- en investeringsplan voor het komende boekjaar;

b) de aankoop, overdracht, aanpassing en het belasten van onroerende goederen en de rechten op zulke goederen, in zoverre dat zulke handelingen niet voorzien zijn in een goedgekeurd financieel -en investeringsplan;

c) investeringen van welke aard dan ook van boven de tienduizend euro (¬ 10.000,00), dewelke niet voorzien zijn in een goedgekeurd financieel en investeringsplan;

d) de aankoop en overdracht van ondernemingen, de incorporatie en ontbinding van dochterondernemingen en de aankoop, overdracht, belasting en aanpassing van het aandeelhouderschap in andere ondernemingen;

e) het oprichten en liquideren van bijkantoren;

f) de toetreding in diensten en het afsluiten van essentiële operationele elementen;

g) de aanpassing van een productieprogramma;

h) het afsluiten, aanpassen en beëindigen van bedrijfsovereenkomsten en samenwerkingsovereenkomsten met andere ondernemingen, alsmede joint venture-overeenkomsten en het bewerkstelligen van interne bedrijven (sub-participaties, stilzwijgende deelnemingen, etc.).

i) het aangaan van schulden, leningen of andere types van kredieten indien deze niet voorzien zijn in een goedgekeurd financieel -en investeringsplan en niet gerelateerd zijn aan de zaken van dagelijks bestuur,

j) toekenning van leningen van alle aard, Het toekennen van waarborgen of andere zekerheidsstellingen, het overnemen van waarborgen in zoverre dat deze niet onderworpen zijn aan een eigen levering en in een dienstverlening op een individuele basis voorzien;

k) uitwisselingtransacties van alle aard, op voorwaarde dat deze niet onder onderworpen zijn aan een eigen levering en in een dienstverlening op een individuele basis voorzien.

I) het toekennen van waarborgen, inclusief de uitvoering van garantie-opdrachten buiten de normale bedrijfsuitvoering;

m) het verlenen en het intrekken van volmachten en algemene mandaten in de gehele bedrijfsactiviteit;

n) het afsluiten, aanpassen en beëindigen van arbeidsovereenkomsten met hoge kaderleden van de vennootschap die een jaarlijks salaris van meer dan honderdduizend euro (¬ '100.000,00) hebben.

o) pensioenverbintenissen, tenzij deze gebaseerd zijn op een pensioenschema dat goedgekeurd werd door de Algemene Vergadering.

p) toekenning van omzet -en winst gerelateerd vergoeding, indien deze buiten het compensatiesysteem van de groep vallen.

q) de afsluiting en beëindiging van lease -of huurovereenkomsten met een volume van meer dan tienduizend euro (¬ 10.000,00) per jaar en leveringsovereenkomsten alsmede elke andere overeenkomst met een termijn van meer dan een jaar.

r) de afsluiting van overeenkomsten met de aandeelhouders en hun familieleden, dit in bijzonder met verloofden, echtgenoten, familieleden, familieleden in rechte lijn, broers of zussen, kinderen van deze broers of zussen, echtgenoten van de broers of zussen, broers of zussen van de echtgenoten, broers of zussen van de ouders en personen die gerelateerd zijn aan elkaar, zoals ouder en kind, door een toegepaste lange termijn relatie in hetzelfde huishouden.

De zaakvoerders moeten de algemene vergadering op een regelmatige basis informeren over de belangrijkste gebeurtenissen in de vennootschap en in de vennootschappen in dewelke de vennootschap participeert, en over de gang van zaken in detail.

De zaakvoerders moeten eveneens de voorafgaande interne goedkeuring van de algemene vergadering verkrijgen, op voorwaarde dat de vennootschap betrokken is in die vennootschappen, wanneer de zaakvoerders moeten:

a) beslissen over de zaken of dewelke een weerslag op dergelijke activiteiten heeft.

b) leden van het college van zaakvoerders, het directiecomité of enige andere gelijkaardig toezichthoudend of controleorgaan aanwerven, aanstellen of ontstaan bij stemming of op andere wijze zulke beslissing nemen, of

c) vennootschapsovereenkomsten aanpassen, overeenkomsten die voorzien in de bestemming van de winst of het vennootschapsdoel aangeven.

Holding vennootschappen zijn ondernemingen, in dewelke de vennootschap, ofwel rechtstreeks ofwel onrechtstreeks door een vennootschap die zij controleert of door een trust, activiteiten of aandelen aanhoudt of waarin zij gerechtigd is om stemrechten uit te oefenen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 1L1

Machten van vertegenwoordiging.

Elke zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap ten aanzien van derden en in rechte en is bevoegd om alle handelingen te verrichten die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen die door de wet aan de algemene vergadering voorbehouden zijn.

Elke zaakvoerder mag, voor een door hem bepaalde termijn, bepaalde bevoegdheden opdragen aan bijzondere lasthebbers, al dan niet vennoten.

In het buitenland mag de vennootschap vertegenwoordigd zijn door enige persoon uitdrukkelijk aangeduid door de zaakvoerder of het college van zaakvoerders.

Controle

Zolang de vennootschap beantwoordt aan de criteria voorzien bij de artikelen 141,2° en 15 van het Wetboek van Vennootschappen, wordt er geen commissaris benoemd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

In dat geval, heeft iedere vennoot afzonderlijk de onderzoeks- en controlebevoegdheden van de commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een expert-boekhouder. De vergoeding van deze laatste komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming werd aangesteld of indien deze vergoeding ten hare laste werd gesteld ingevolge gerechtelijke beslissing.

ALGEMENE VFRGADFRING

Bijeenkomst

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand april van elk Jaar, om 18 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De vergadering komt samen, telkens het belang van de vennootschap het vereist of telkens vennoten die éénhrijfde van het kapitaal bezitten erom vragen.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel of op de plaats aangeduid in de oproepingen, zelfs in het buitenland.

Voorzitterschap - Beraadslaging.

Iedere algemene vergadering wordt voorgezeten door een zaakvoerder, of bij diens ontstentenis, door een

vennoot of enig ander persoon aageduid door de algemene vergadering

Behoudens in de gevallen bij wet voorzien, beraadslaagt en besluit de vergadering op geldige wijze, ongeacht

het aanwezige of vertegenwoordigde deel van het kapitaal

Elk aandeel geeft recht op één stem. De vennoot die meerdere aandelen bezit, beschikt over een aantal stemmen gelijk aan dat van zijn aandelen.

De notulen worden in een bijzonder daartoe aangelegd register, gehouden op de zetel van de vennootschap. Zij worden ondertekend door de aanwezige vennoten die erom vragen, De copies of uittreksels worden ondertekend door de zaakvoerder.

JAARREKF.NJFIG - WINSTVERDELING

Boekjaar,

Het boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Bestemming van de winst.

Jaarlijks wordt van de nettowinst vijf procent (5%) voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht, wanneer dit reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder(s), de bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de wettelijke beperkingen terzake.

De uitbetaling van dividenden geschiedt op de plaats en op het tijdstip, vastgesteld door de zaakvoerder(s).

Algemene Vergadering

De komparanten, hier vertegenwoordigd, verklaren vervolgens in buitengewone algemene vergadering bijeen te

komen en nemen, met eenparigheid van stemmen, volgende besluiten :

1. Afsluiting eerste boeklaar - Eerste jaarvergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op 31 december 2014. De eerste jaarvergadering zal bijgevolg in april 2015 gehouden worden.

2. Benoeming van twee niet-statutaire zaakvoerders.

De algemene vergadering stelt aan tot niet-statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur:

De heer Stefan GRENZEBACH, geboren te Stamberg (Duitsland) op 28 april 1973, hebbende de Duitse

nationaliteit, wonende te Hiihenweg 27, 86391 Stadtbergen, Duitsland;

De heer Peter Alfred HETTICH geboren te Esslingen (Duitsland) op 3 oktober 1968, hebbende de Duitse

nationaliteit, wonende te Graf-Eberhard-Weg 19, 71206 Markgrüningen, Duitsland.

Hier aanvaardend volgens een brief de dato 8 mei 2013.

Hun opdracht zal onbezoldigd uitgeoefend worden, tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De vennootschap zal rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de neerlegging ter griffie van de bevoegde rechtbank, van het uittreksel van de statuten.

Bijzondere lastgeving

De algemene vergadering verklaart tot bijzondere lastheb ber aan te stellen de gewone commanditaire vennootschap Adminco, met maatschappelijke zetel te Alsembergsesteenweg 999, bus 14 te 1180 Brussel, met recht tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde en andere instanties, alsook bij een ondememingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank voor Ondernemingen te verzekeren.

Te dien einde mag de lasthebber, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle akten en documenten ondertekenen, indeplaatsstellen, en al het nodige doen in de ruimste zin van het woord.

VOOR GELIJKVORMING UITTREKSEL_

Meester Jean Vincke , Geassocieerd Notaris te Brussel

Terzelfdertijd neergelegd:

-1 afschrift;

-1 gelijkvorming uittreksel.

- 2 volmachten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/05/2015
ÿþ Mad Wald 11.1

1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : 0534.560.367

Benaming

(voluit) : SNOX Automation

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkhei

Zetel : Helststraat 156, 2630 Aartselaar

(volledig adres)

Onderwerp akte : INTREKKEN EN VERLENEN VAN BIJZONDERE MACHTEN

Uitreksel van de notulen van de beslissingen van de zaakvoerder van 27 april 2015:

De zaakvoerder beslist om de bijzondere volmachten die per beslissing van 28 november 2013 aan M. CHRISTIAN WURLL toetrend werden met onmiddellijke ingang in te trekken.

Overeenkomstig artikel 11 van de statuten van de vennootschap, beslist de zaakvoerder bijzondere machten te delegeren aan M. STEFAN KUPPELWIESER, wonende te Bandel-Strasse 7, 86609 Riedlingen/Donauw5rth, Duitsland.

M.STEFAN KUPPELWIESER is derhalve gerechtigd om de vennootschap alleen te vertegenwoordigen voor de uitoefening van zijn bevoegdheden, zoals hieronder beschreven:

1.briefwisseling ondertekenen;

2.alle stappen ondernemen en formaliteiten vervullen van administratieve, fiscale en gerechtelijke aard teneinde de vennootschap te onderwerpen aan de Belgische wetten en reglementen; aile nodige informatie of document ondertekenen, invullen, wijzigen, schrappen, publiceren om in overeenstemming te zijn met Belgische wetten, met inbegrip de registratie, wijziging of schrapping in het handelsregister

3.de vennootschap vertegenwoordigen ten overstaan van alle openbare administraties, met inbegrip van de fiscale administraties, de R.S.Z. de Post, Belgacom, de Openbare vervoermaatschappen en alle andere openbare diensten en administraties.

4.Brieven en pakketten, aangetekend of niet, in ontvangst nemen; kwijting geven voor aile post- en telegrafische geldorders evenals voor cheques;

5.alle abonnementen onderschrijven voor telefoon, internet, gas, elektriciteit, en water.

6.bankrekeningen openen, beheren en sluiten, alle betaling, cheques of bankoverdrachten ondertekenen; sommen die verschuldigd zijn aan de vennootschap in ontvangst nemen en er kwijting van geven.

7.De vennootschap tegenover derden te vertegenwoordigen, en, met derden contracten en overeenkomsten aangaan, wijzigen of beëindigen voor zover ze het commercieel beleid van de vennootschap betreffen en de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover derden voor de uitvoering van dit commercieel beleid.

Dit commercieel beleid van de Vennootschap betreft in het algemeen alle commerciële beslissing dewelke door de Vennootschap genomen dienen te worden en meer bepaald, zonder exhaustief te zijn met betrekking tot de volgende punten:

" Commerciële overeenkomsten met derden te onderhandelen en te ondertekenen;

" Commerciële-en marketingstrategieën ontwikkelen;

Nlarktanalyses_uitwar1sen,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

tIl(I1uui~~d~1eu11111

Rechtbank van koophandeÎ '~

Antwerpen

0 6 MEI 2015 t

afdeling (r reen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

t;r

Be isch

Sta4sbiad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

8.AIle bedienden en arbeiders van de vennootschap aanwerven en ontslaan; hun functies en vergoeding of voordelen bepalen evenals de voorwaarden van hun arbeidsovereenkomsten en ontslag stipuleren, met inbegrip van de eventuele hiervoor verschuldigde vergoeding, en de vennootschap vertegenwoordigen tegenover werknemersorganisaties.

Philippe Hendrickx

Lasthebber

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 24.04.2015, NGL 31.08.2015 15556-0276-025
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 29.04.2016, NGL 31.08.2016 16551-0014-026

Coordonnées
SNOX AUTOMATION

Adresse
HELSTSTRAAT 156 2630 AARTSELAAR

Code postal : 2630
Localité : AARTSELAAR
Commune : AARTSELAAR
Province : Anvers
Région : Région flamande