SOFDPM

Société en commandite simple


Dénomination : SOFDPM
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 505.679.113

Publication

27/11/2014
ÿþMod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

P38 INVEST

Gewone commanditaire vennootschap

Te De Zwaan 20 bus 2, 2930 Brasschaat

AKTE: OPRICHTING - BENOEMING

Heden, op 14 november tweeduizend veertien zijn samengekomen te Brasschaat:

Mevrouw GOOSSENS Martine, van Belgische nationaliteit, geboren op 04/02/1961 te Ekeren, (rijksregister nummer 61.02.04-192 13) wonende te De Zwaan 20 bus 1, 2930 Brasschaat, beherende vennoot,

EN

stille vennoot, die verklaart de door hem toegezegde inbreng onmiddellijk te zullen voldoen bij de oprichting zodat hij uit dien hoofde geen enkele verplichting meer heeft en hij dus ook niet als dusdanig dient te worden vermeld in het uittreksel van de oprichtingsakte dat zal worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel. Hierna de 'comparanten-oprichters' genoemd.

I. OPRICHTING  INBRENG  VERMOGEN VAN DE VENNOOTSCHAP

De comparanten hebben verklaard over te gaan tot oprichting van een gewone commanditaire vennootschap Waarvan de statuten luiden als volgt:

Deze vennootschap is genaamd P38 INVEST en de zetel van de vennootschap is gevestigd te De Zwaan 20 bus 2, 2930 Brasschaat. De zetel kan bij besluit van de zaakvoerder(s) verplaatst worden naar ieder andere plaats in België. De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland. De vennootschap zal opgericht worden voor onbepaalde tijd en zij verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de dag van de neerlegging van een uittreksel uit deze akte op de griffie van de rechtbank van koophandel. De artikelen 39 en 43 van het Wetboek van Vennootschappen betreffende de ontbinding en de opzegging van een vennootschapscontract zijn niet van toepassing. De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, de onbekwaamheid, faillissement, toestand van kennelijk onvermogen of, voor wat betreft rechtspersonen, ontbinding van één der vennoten. Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een vergadering van de vennoten met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

I - Plaatsing en storting van het kapitaal

De comparanten-oprichters verklaren en erkennen dat het maatschappelijk kapitaal van vijfendertigduizend euro (35.000,00) volledig geplaatst is. Het is verdeeld in driehonderdvijftig (350) aandelen met een nominale waarde van honderd euro (100,00) elk.

II - Inbreng in geld

Het geld is door storting of overschrijving gedeponeerd op de rekening onder nummer BE16 7340 3526 6074 Bij

de naamloze vennootschap KBC op naam van de comparanten-oprichters.

III - Overname van verbintenissen

De comparanten-oprichters verklaren dat de vennootschap, met toepassing van artikel 60 Wetboek van

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : P38 INVEST

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) : P38

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : De Zwaan 20 2

*14311324*

Luik B

2930

België

0505679113

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Brasschaat

Griffie

Neergelegd

25-11-2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van 1 oktober 2014, en dat deze overname slechts uitwerking zal hebben vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van onderhavige oprichtingsakte.

IV - Oprichtingskosten

De kosten, uitgaven, vergoedingen en lasten, in welke vorm dan ook, die voor rekening van de vennootschap komen of worden gebracht wegens haar oprichting, bedragen bij benadering vijfduizend achtenzeventig euro en vijfenvijftig eurocent (5.078,55).

VI - Participatie - Aandelen

Een participatie in de vennootschap mag op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden, of overgaan wegens overlijden dan met eenparig goedvinden van alle vennoten. Bij weigering, zijn de geweigerde vennoten verplicht de participatie zelf in te kopen. De overdracht of overgang door een ondertekening van het register der vennoten en met inachtneming van de vormvereisten van het burgerlijk recht. De verkoopprijs van een participatie is gelijk aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebreke van overeenstemming tussen partijen, wordt de werkelijke waarde vastgesteld door een deskundige. De afkoop moet in elk geval tot stand komen binnen zes maanden na de dag waarop de waarde definitief is vastgesteld. STATUTEN

II. RECHTSVORM  NAAM  ZETEL - DOEL

Artikel 1  rechtsvorm en naam

De vennootschap is een handelsvennootschap in de vorm van een gewone commanditaire vennootschap opgericht onder de naam P38 INVEST.

Artikel 2 - zetel

De zetel van de vennootschap wordt gevestigd te De Zwaan 20 bus 2, 2930 Brasschaat.

Artikel 3. Doel

De vennootschap heeft tot doel:

In eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden, of als tussenpersoon:

Administratie, consultancy en managementactiviteiten, omvattende onder meer: het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar, studie, organisatie en raadgevend bureau betreffende juridische, financiële, handels, bedrijfseconomisch of sociale aangelegenheden.

Het houden, kopen, verkopen, verhuren en ter beschikking stellen van alle handelsmerken, octrooien en copyrights, in licentie nemen of geven van immateriële duurzame activa zoals intellectuele en industriële eigendomsrechten, patenten, brevetten, merken, licenties, concessies, kennis, tekeningen, modellen, certificaten en auteursrechten. Het beheer van internet-domeinnamen en het verrichten van alle activiteiten die verband houden met de elektronische informatieverwerking en elektronische handel en het verrichten van alle activiteiten welke hiermee verband houden.

De organisatie en deelneming van zakenreizen en business meetings, handelsmissies, beurzen, evenementen en tentoonstellingen, professionele contacten onderhouden, zowel in binnen- als buitenland, en alles wat daarmede verband houdt, inbegrepen het zorgen voor maaltijden, overnachtingen, vergaderingen en het verlenen van logistieke en intellectuele bijstand.

Het inrichten, organiseren, coördineren en verzorgen van, exposities en analoge manifestaties. Het ter beschikking stellen of verhuren van faciliteiten voor hogergenoemde events alsook voor recreatiedoeleinden en als expositieruimte voor kunstenaars en dergelijke. Het uitbaten van een bedrijvencentrum: het ter beschikking stellen of verhuren van hiervoor ingericht onroerende goed, dienend tot kantoor-, opslag-, archief- en fabricageruimte, magazijn, parking en andere hieraan verbonden ruimten, het ter beschikking stellen van alle nodige accommodatie hiervoor, zoals nutsvoorzieningen, communicatiemiddelen, computerinfrastructuur, en het verzorgen van de nodige logistieke bijstand, en het ter beschikking stellen van kantoormateriaal en meubilair. Het goederenvervoer in de lucht-water of over de weg, de goederenopslag en- behandeling met inbegrip van het laden en lossen, de controle, het wegen, de bewaking en het verpakken van goederen als vervoercommissionair en expeditiebedrijf.

Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging, de assemblage, de commercialisatie, de installatie, het verrichten van alle wetenschappelijke en technische studies en ingenieursactiviteiten en het opmaken en uitvoeren van projecten en ontwerpen betreffende gezondheid, lichaamsbeweging en technologische voeding warenkennis. Het adviseren, assisteren en bemiddelen bij, het implementeren en uitvoeren van en het beheren van, voor eigen rekening of voor rekening van derden, projecten in het domein van de voeding en gezondheid en in het bijzonder projecten waarin geïntegreerde hoog technische grondstoffen, innovatieve proteïne isolaten of concentraten en bijbehorende technologie aangewend worden.

Alle activiteiten als makelaar, expert, commissionair, financier, adviseur op alle domeinen waarin zij competent is, en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementering ter zake. De groot en kleinhandel, de aan en verkoop, de in en uitvoer, de vertegenwoordiging, de commissiehandel, de distributie, van alle producten en grondstoffen van de voedingsnijverheid. Commercialisering, financier, investeerder en opnemen van agenturen in hoogtechnologische natuurlijke voeding grondstoffen, dieet en kruidenierswaren in de breedste zin, en in het bijzonder eiwitpreparaten zoals wei-eiwitconcentraat, wei-eiwit isolaat, melkeiwitconcentraat, plantaardige eiwitten, micellaire caseïne, gehydrolyseerd wei-eiwit en tarwe eiwit, calciumcaseïnaat, natriumcaseïnaat, kalium caseïnaat, ei-albumine poeder en gehydrolyseerd zalm extract met een hoge voedingswaarde. Ingrediënten ondermeer; guargom, xanthaangom, noten, zaden, plantenextracten, vruchten, specerijen, cacao, koffie, meel en graanpreparaten, kruiden, zuurwaren, azijn, moutextracten, enzymen, vitamines en steviolglycosiden.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Advies, bijstand en kennis verlenen, het uitvoeren van alle onderzoeken en studies in alle domeinen waarin zij competent is, zoals marketing, promotie, ontwikkeling, onderzoek, design, handel en productie, secretariaat, bedrijfs- en financieel beheer, planning en bestuur van ondernemingen, en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

Het voeren van publicitaire en promotionele activiteiten, van alle grafische producten en publicaties, op alle soorten dragers (op papier, in elektronische vorm, via websites en alle andere dragers, in gedrukte of digitale vorm of andere, inclusief wat in de toekomst als drager of verspreider van informatie wordt beschouwd) onder meer, zonder dat de opsomming hierna beperkend is, van boeken, nieuwsbrieven, kranten, tijdschriften evenals van losse publicaties betreffende gezondheid, lichaamsbeweging en technologische voedingsleer.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreekse betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen. In het algemeen mag zij alle verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel. De vennootschap mag voormelde werkzaamheden uitoefenen zowel in België als in het buitenland, op diverse wijzen en diverse kanalen, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon. Zij mag ten voordele van derden borgstellen onder elke vorm en onder meer door het verlenen van aval, hypothecair verband op haar onroerende goederen, in pandgeving van haar roerende goederen en in het algemeen daartoe elke vorm van persoonlijke of zakelijke zekerheden stellen.

III. VENNOTEN  KAPITAAL  AANDELEN  BESTUUR - BEZOLDIGINGEN

Artikel 4. Vennoten

Volgende personen zijn vennoot van de vennootschap:

Alle natuurlijke en rechtspersonen die:

- Erkend worden door de algemene vergadering die zich uitspreekt met eenparigheid van stemmen.

- Ten minste inschrijven op één aandeel, waarbij deze inschrijving strekt tot aanvaarding van de statuten der vennootschap, en in voorkomend geval, van het reglement van inwendige orde. De toelating van een vennoot wordt vastgesteld door de ondertekening van het register der vennoten.

Overlijden

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot. De erfgenamen in rechte lijn of de echtgeno(o)t(e) van de overleden vennoot aan wie de aandelen van de overleden toekomen, worden van rechtswege vennoot behoudens andersluidende beslissing via testament. Andere erfgenamen worden slechts vennoot mits zij als vennoot worden toegestaan door de algemene vergadering beslissend met eenparigheid van aanwezige of geldige vertegenwoordigde stemmen. De stemmen van de overleden vennoot zijn geschorst tot wanneer de aandelen definitief zijn toegewezen. Indien de vergadering de toelating weigert hebben de erfgenamen recht op de waarde van de aandelen zoals wordt bepaald in onderling akkoord met de overblijvende vennoten of bij gebreke van akkoord door een door de rechtbank van koophandel aangestelde deskundige. De overblijvende vennoten kunnen een persoon aanduiden die de aandelen van de erfgenamen overneemt tegen de hierboven vastgestelde prijs.

Artikel 5. Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap wordt samengesteld door inbrengen van de beherende vennoten en van de stille vennoten. De beherende vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap. Is beherende vennoot op het ogenblik van de oprichting van de vennootschap: Mevrouw Goossens Martine voornoemd.

De overige vennoten zijn stille vennoten, zij staan slechts voor de schulden en verliezen van de vennootschap in tot beloop van hun inbreng, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens volmacht.

Artikel 6. Aandelen

De aandelen zijn onverdeelbaar; de vennootschap erkent slechts één eigenaar per aandeel. Telkens meerdere personen eigenaar worden van een aandeel, kan de vennootschap de rechten van dit aandeel opschorten totdat één persoon aangeduid wordt voor het uitoefenen van al de rechten tegenover de vennootschap. Dezelfde regel is van toepassing bij splitsing van het eigendomsrecht van een aandeel in naakte eigendom en vruchtgebruik, om welke reden ook. In geval van onenigheid tussen de rechthebbenden of van hoogdringendheid, kan de voorzitter van de bevoegde rechtbank op verzoek van één van hen, een gezamenlijk mandataris aanwijzen.

Artikel 7. Bestuur - Vertegenwoordiging.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere gewone of statutaire zaakvoerders, al dan niet vennoten. Enkel beherende vennoten kunnen worden benoemd tot statutair zaakvoerder. Werd benoemd tot statutair zaakvoeder voor de duur van de vennootschap: Mevrouw GOOSSENS Martine voornoemd. Haar mandaat is onbezoldigd.

De statutaire zaakvoeders kunnen slechts worden ontslagen om gewichtige redenen door een besluit van de vergadering van de vennoten mits eenparigheid. Gewone zaakvoeders kunnen te allen tijde worden ontslagen met gewone meerderheid van stemmen. Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

van die handelingen waarvoor alleen de vergadering van de vennoten bevoegd is. De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door één zaakvoerder die alleen optreedt. De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, de herroeping, de onbekwame verklaring of het ontslag van de statutaire zaakvoerder. De overblijvende zaakvoerders zullen de vennootschap verder besturen en kunnen, indien zij dit gepast achten, de algemene vergadering samenroepen om een nieuwe statutaire zaakvoeder te benoemen en, zo nodig, een beherende vennoot aan te wijzen. Indien er geen zaakvoerders meer zijn, zal de algemene vergadering samenkomen om één of meerder al dan niet statutaire zaakvoerders te benoemen en zo nodig om één of meerdere beherende vennoten aan te wijzen, dit onverminderd het recht van de stille vennoten om in afwachting van deze benoeming en in overeenstemming met de vennootschappenwet de voorzitter van de rechtbank van koophandel te verzoeken om tijdelijk een niet vennoot als bewindvoerder aan te stellen voor dringende zaken van beheer.

Artikel 8. Bezoldigingen

De zaakvoerders zijn onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. De zaakvoerders verbinden zich ertoe slechts handelingen in naam en voor rekening van de vennootschap bij het stellen van de daden die binnen de doelstelling van de vennootschap vallen als bepaald in artikel 4.

IV. CONTROLE - VERGADERING - JAARREKENING

Artikel 9. Controle

Iedere stille vennoot heeft het recht onbeperkte toezicht uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap. Hij kan ter plaatse inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap.

Artikel 10. Vergadering van de vennoten

Een vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op de derde vrijdag van de maand juni om 12 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Te allen tijde kan de vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten. De vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap. De oproeping geschiedt door een zaakvoerder, bij aangetekende brief, toegezonden aan de vennoten tenminste vijftien dagen voor de vergadering. De zaakvoerder(s) is (zijn) verplicht een vergadering samen te roepen indien de stille vennoot die tenminste één vierde van de aandelen bezitten hierom verzoeken. Artikel 11. Jaarrekening

De algemene vergadering van de vennoten beslist over de goedkeuring van de jaarrekening, over de wijzigingen aan welke bepaling ook van de statuten van de vennootschap over de ontbinding van de vennootschap en in het algemeen over alles wat volgend de statuten uitdrukkelijk buiten de bevoegdheid van de zaakvoerder(s) valt. Daaronder begrepen:

- de vaststelling van de jaarrekening;

- de bestemming van de beschikbare winst;

- de vaststelling van het eventuele salaris van de zaakvoerder(s), het instellen van een vennootschapsvordering tegen hen en het verlenen van kwijting.

Elk aandeel heeft recht op één stem. In de vergadering worden besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid van stemmen; bij wijziging van de statuten is eenparigheid van stemmen vereist. Van elke vergadering worden notulen gemaakt.

IV. INVENTARIS  BOEKJAAR  WINST-VERLIESVERDELING  ONTBINDING VEREFFENING

Artikel 12. Inventaris en Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op 1 januari en eindig op 31 december van ieder jaar. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maken de beherende vennoten de inventaris op, evenals de jaarrekening. Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot 31 december 2015. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2015.

Artikel 13. Winst en Verlies

Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt vijf ten honderd vooraf genomen ten bate van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra deze reserve het tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft. Over het saldo wordt beslist door de jaarvergadering.

Artikel 14. Ontbinding-Vereffening

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de beherende vennoten die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaar. De vereffenaar is bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 1814, 182 en 183 van de Vennootschappenwet.

Opgesteld in drie exemplaren te Brasschaat, 14 November 2014, nadat de akte integraal werd voorgelezen hebben de comparanten ondertekend.

Iedere vennoot erkent één door alle vennoten getekend exemplaar te hebben ontvangen

GOOSSENS Martine - Beherend Vennoot Zaakvoerder

07/03/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
SOFDPM

Adresse
BREDABAAN 348 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande