SOHO OUTLET

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SOHO OUTLET
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 831.244.072

Publication

12/11/2014
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

VI Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van ltaophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

31 OKT. 20I4

Griffie

IRMe1t11



Ondernemingsar : 0831.244.072

Benaming (voluit) : SOHO OUTLET

(verkort) :

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Oudaan 15 L.;à.le_ & S-

2000 Antwerpen

Onderwerp akte :BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING: KAPITAALSVERHOGING  OMVORMING NAAR BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID  VASTSTELLING STATUTEN  ONTSLAGEN EN BENOEMINGEN.

Uit een akte verleden voor Wouter NOUWKENS, notaris te Malle (Oostmalle), Antwerpsesteenweg 93, op 30 september 2014, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de gewone' commanditaire vennootschap "SOHO OUTLET", met éénparigheid de volgende beslissing heeft genomen:

Na beraadslaging keurt de vergadering met éénparigheid en bij afzonderlijke stemming voor elk' besluit, de volgende beslissingen goed:

1. Eerste kapitaalverhoging

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen tot verhoging van het kapitaal met veertienduizend zeshonderd negenennegentig euro zesennegentig cent

(¬ 14.699,96) door incorporatie van beschikbare reserves om het te brengen van duizend euro', (¬ 1.000,00) naar vijftienduizend zeshonderd negenennegentig euro zesennegentig cent (¬ 15 699,96) zonder uitgifte van nieuwe aandelen, doch met verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

2. Tweede kapitaalverhoging

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen tot tweede kapitaalverhoging met.'

tweeduizend achthonderd vijftig euro en vier cent (¬ 2.850,04 ) om het te brengen van vijftienduizend zeshonderd negenennegentig euro zesennegentig cent (¬ 15 699,96) op

achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00). De kapitaalverhoging zal verwezenlijkt:. worden door inbreng in natura van een gedeelte van de rekening courant schuldvordering van de heer BOURJAL Soufian, voormeld, ten aanzien van de gewone commanditaire vennootschap "SOHO OUTLET" met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Oudaan 15, winkel 5,: ondernemingsnummer 0831.244.072, rechtspersonenregister Antwerpen, eveneens voormeld. Als'

vergoeding voor deze inbreng, waarvan de comparant volledig op de hoogte is, worden tweehonderd en zeven (207) nieuwe volledig volgestorte aandelen toegekend aan de heer Bourjal Soufian, voormeld.

De nieuwe aandelen zijn van dezelfde aard en hebben dezelfde rechten als de bestaande aandelen en zullen in de winst van de vennootschap delen vanaf de realisatie van de kapitaalverhoging. Deze: inbreng wordt geboekt op de rekening `kapitaal' van de vennootschap.

Verslagen; De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van de verslagen opgemaakt' door de zaakvoerder en door de bedrijfsrevisor over de voorgestelde inbreng in natura, over de,

toegepaste schattingswijzen_eri_over.de alsteg_enprestatie verstrekte vergoeding.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

De aandeelhouders verklaren voorafgaandelijk dezer in kennis gesteld te zijn van deze verslagen en er geen opmerkingen op te formuleren.

Het besluit van het verslag wordt hierna opgenomen bij besluit 4 inzake de omzetting van de vennootschap.

De verslagen van de zaakvoerder en van de bedrijfsrevisor worden samen met een uitgifte van de akte neergelegd op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Vaststelling van de kapitaalverhoging  vaststelling verwezenlijking kapitaalverhoging.

De algemene vergadering stelt met eenparigheid van stemmen vast dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt werd zodat het kapitaal achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00) bedraagt, en verdeeld wordt in duizend tweehonderd en zeven (1.207) aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

3. Ontslag van de zaakvoerder en verlenen van décharge

Vervolgens beslist de vergadering eveneens met eenparigheid van stemmen om het ontslag van de heer BOURJAL Soufian, geboren te Antwerpen(Deurne) op 4 oktober 1983, wonende te 2600 Antwerpen (Berchem), Ferdinand Coosemansstraat 122 bus 1, voornoemd, in zijn hoedanigheid van zaakvoerder te aanvaarden met onmiddellijke ingang. Er wordt hem kwijting verleend voor de periode dat hij zijn bestuursmandaat heeft uitgeoefend.

4.Omzetting van de vennootschap

, Met éénparigheid van stemmen ontslaat de vergadering de instrumenterende notaris van het voorlezen van het verslag de dato 23 september 2014 van de zaakvoerder dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap toelicht, en het verslag de dato 25 september 2014 van Nielandt, Franken & C° bedrijfsrevisoren BVBA, vertegenwoordigd door de heer Guy Franken, bedrijfsrevisor, over de staat van actief en passief van de vennootschap welke werd afgesloten volgens de toestand per 30 juni 2014.

De besluiten van de heer Guy franken, voormeld, handelend in zijn hoedanigheid van

bedrijfsrevisor, luiden letterlijk als volgt:

"Ondergetekende, Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren BVBA, Liersesteenweg 60, 2520 Emblem, vertegenwoordigd door de heer Guy Franken, bedrijfsrevisor, verklaart inzake de omzetting van de vennootschapsvorm van een gewone commanditaire vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, dat:

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 juni 2014, die het bestuursorgaan van Soho Outlet Comm.V heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd volgens de normen uitgevaardigd door het Koninklijk Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Er dient een voorbehoud te worden gemaakt voor het bestaan en de waardering van de voorraad handelsgoederen van EUR 8.397,13, en dit op basis van het feit dat onze aanstelling is gebeurd na 30 juni 2014.

Het netto-actief volgens deze staat van EUR 13.745,56 is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van EUR 1.000.

Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren BVBA,

vertegenwoordigd door de heer Guy Franken,

bedrijfsrevisor"

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de vennootschap om te vormen met behoud van rechtspersoonlijkheid in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, De omzetting geschiedt op basis van het actief en het passief van de vennootschap vastgesteld per 30 juni 2014.

Alle verrichtingen sedert die datum werden gedaan door de gewone commanditaire vennootschap worden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 ¬ ) en is verdeeld in duizend tweehonderd en zeven (1.207) aandelen zonder aanduiding

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, helzïi van de perso{o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

van nominale waarde doch elk hebbende een fractiewaarde van één/duizend tweehonderd en

zevende deel. De huidige Vennoten behouden hun zelfde aantal aandelen,

De verslagen van de zaakvoerder en van de bedrijfsrevisor worden samen met een uitgifte van de

akte neergelegd op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

5.Vaststelling statuten

Comparant verklaart de statuten van de vennootschap als volgt vast te stellen:

Vorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Naam: "SOHO OUTLET".

Doel: De vennootschap heeft ais doel:

Groothandel in kleding, inclusief sportkleding

Handelsbemiddeling in parfums, cosmetica, toiletartikelen en reinigingsmiddelen

' Handelsbemiddeling in textiel, kleding, schoeisel en artikelen van leer

Handelsbemiddeling in bont

Handelsbemiddeling in garen

Groothandel in weefsels en stoffen

Groothandel in fournituren: naaigaren, band, lint, enz.,

Groothandel in huishoudlinnen en beddengoed

Groothandel in dekzeilen, hoezen, parasols, zonneschermen

Groothandel in bontwaren

Groothandel in kledingaccessoires

Groothandel in schoeisel

Groothandel in parfumerieën en cosmetica

Groothandel in toiletartikelen

Groothandel in uurwerken en sieraden

Groothandel in sport- en kampeerartikelen, met uitzondering van fietsen

Groothandel in lederwaren en reisartikelen

Kleinhandel in kledingstoffen en meubileringstoffen

Detailhandel in damesbovenkleding in gespecialiseerde winkels,

Detailhandel in herenbovenkleding in gespecialiseerde winkels,

Detailhandel in baby- en kinderbovenkleding in gespecialiseerde winkels,

Detailhandel in onderkleding, lingerie en strand- en badkleding in gespecialiseerde winkels

Detailhandel in kledingaccessoires in gespecialiseerde winkels

Detailhandel in dames-, heren-, baby- en kinderboven- en onderkleding en kledingaccessoires

in gespecialiseerde winkels (algemeen assortiment)

Detailhandel in lederwaren en reisartikelen in gespecialiseerde winkels,

Kleinhandel in reukwerk en cosmetics

Kleinhandel in toiletartikelen

Kleinhandel in uurwerken en horloges,

Kleinhandel in imitatiesieraden, gadgets, enz.,

Reparatie van gedragen kleding: (onzichtbaar) stoppen, hermazen, retoucheren, enz.

Import en export van kleding, kledingaccessoires, schoeisel, parfumerieën, cosmetics,

toiletartikelen, kledingsstoffen, enz.,

Klein- en groothandel in goederen afkomstig van stocks uitfaillissementen

De vennootschap zal alle industriële, financiële ( inbegrepen de financiering), onroerende en

roerende verrichtingen kunnen uitvoeren die van die aard zijn om haar maatschappelijk doel te

bereiken, uit te breiden of te vergemakkelijken.

Deze opsomming dient te worden opgevat in de meest ruime zin zonder limitatief van aard te zijn.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of

als vertegenwoordiger, zowel in binnen- als in buitenland. Zij kan deelnemen of zich op eender

welke andere wijze interesseren in andere vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of

organisaties. Zij mag haar onroerende goederen In hypotheek stellen en al haar andere goederen,

met inbegrip van het handelsfonds in pand stellen en zij mag aval verlenen voor alle leningen,

kredietopeningen en andere verbintenissen, zowel van haarzelf als deze van alle derden. In

algemene regel mag de vennootschap alle financiële, commerciële en industriële verrichtingen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

doen, welke in verband staan met haar doel of welke eenvoudig van aard zijn om de verwezenlijking ervan te bevorderen en dit zowel in het binnen- als in buitenland.

Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen. in de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen zowel van burgerlijke ais van commerciële aard, van roerende, onroerende, industriële of financiële aard welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel. Zij mag de functie van bestuurder of van vereffenaar in andere vennootschappen waarnemen.

Zetel: De werkelijke zetel van de vennootschap werd bij de oprichting gevestigd te 2000

Antwerpen, Oudaan 15, winkel 5

Kapitaal: Het onderschreven kapitaal van de vennootschap bedraagt thans achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 C),

Het wordt vertegenwoordigd door duizend tweehonderd en zeven (1207) aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde doch elk vertegenwoordigend één/duizend tweehonderd en zevende (1/1207de) deel van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap.

Bestuur: Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer, al dan niet statutaire zaakvoerders, die benoemd worden door de algemene vergadering voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur. Gewone zaakvoerders kunnen door de algemene vergadering ten allen tijde worden ontslagen; de opdracht van statutaire zaakvoerders kan, behoudens eenparig akkoord van de vennoten, slechts om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen.

Telt de vennootschap slechts één vennoot en is er geen zaakvoerder benoemd dan heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

Het vrijwillig aftreden van de enige zaakvoerder kan niet eerder effect sorteren dan nadat de algemene vergadering van het ontslag kennis heeft genomen en een nieuwe zaakvoerder heeft benoemd.

Iedere zaakvoerder alleen optredend bezit de maatschappelijke handtekening, Hij heeft alleen handelend, de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en om alle daden van beheer en van beschikking te stellen of toe te laten die betrekking hebben op het doel , van de vennootschap.

Iedere zaakvoerder alleen handelend vertegenwoordigt de vennootschap in rechte, zowel als eiser, dan als verweerder,

Alle akten die de vennootschap verbinden, zullen geldig ondertekend worden door een zaakvoerder, alleen optredend, behoudens hetgeen hierna wordt bepaald betreffende bijzondere mandatarissen.

De zaakvoerder die bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, is gehouden te handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

De zaakvoerders mogen onder hun verantwoordelijkheid, zich doen helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen of afgevaardigden, vennoten of niet, aan wie zij hun machten ten dele mogen opdragen. Zij mogen aan lasthebbers naar keuze, alle bijzondere machtigingen verlenen.

Algemene vergadering: De jaarlijkse algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden telkens op de derde maandag van de maand mei om negentien uur. Wanneer deze dag een wettelijke feestdag is, zal zij gehouden worden op de eerstvolgende werkdag,.

Buitengewone algemene vergaderingen kunnen door de zaakvoerders of commissarissen worden bijeengeroepen, telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

De houders van aandelen op naam alsook de zaakvoerders en eventuele commissaris moeten per aangetekende brief, vijftien dagen véór de algemene vergadering, worden uitgenodigd. Dit geldt ook voor de eventuele houders van obligaties op naam en van certificaten op naam. De bij de wet bepaalde stukken warden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris) alsook aan de ander personen die erom verzoeken. Boekjaar: Het maatschappelijk boekjaar loopt telkens van één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde kalenderjaar.

Winst - Verdeling

Het saldo van de resultaatrekening vormt de netto winst van de vennootschap waarop jaarlijks vijf ten honderd wordt voorafgenomen voor de wettelijke reserve. Deze voorafname is niet meer

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

t









'Bijlagen bf fieillëlgisch Staatsblad -12/11/2014 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening

mod 11.1

verplicht maar facultatief wanneer dit reservefonds één/tiende van het geplaatste kapitaal der vennootschap bedraagt.

Omtrent het overige zal de algemene vergadering jaarlijks autonoom besluiten.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar de voorschriften van het wetboek vennootschappen,

6. Benoeming van de zaakvoerder

De algemene vergadering beslist tot gewone en niet-statutaire zaakvoerder voor een onbepaalde ' duur aan te stellen de heer BOURJAL Soufian, geboren te Antwerpen(Deurne) op 4 oktober 1983, wonende te 2600 Antwerpen (Berchemj, Ferdinand Coosemansstraat 122 bus 1, voornoemd, die deze aanstelling aanvaardt na te hebben bevestigd niet te zijn getroffen door enig wettelijk of rechterlijk verbod tot het aanvaarden of het uitoefenen van een dergelijk mandaat.

Dit mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

7. Volmacht voor de formaliteiten bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, BTW en ondernemingsloketten.

De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om volmacht te verlenen aan Accompv, accountancy & Tax, 2980 Zoersel, Voorne 53, teneinde al het nodige of nuttige te doen met het oog op de inschrijving van de vennootschap in het register van de burgerlijke vennootschappen en bij de BTW, en met het oog op alle latere wijzigingen aan en eventuele schrappingen van deze inschrijvingen, evenals alle formaliteiten te vervullen bij de Xruispuntbank van ondernemingen en de ondernemingsloketten.

Voor beknopt uittreksel, Wouter Nouwkens, notaris te Malle (Oostmalie).

Dit uittreksel werd afgeleverd vddr registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek

der Registratierechten.

Samen hïermee neergelegd:

-afschrift van de akte

-verslag van de zaakvoerder

-verslag van de bedrijfsrevisor

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

./

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blx. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/08/2013
ÿþMod Word i Li

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griCie Van de Rechtbank

van Koophandel te Antwerpen, op 2013

Griffie 1 4 AUG.

iu i





*13132085*

Onder nemingsnr . 0831.244.072

Benaming

~vct,i~tj . SOHO OUTLET

(verkort)

Rechtsvorm : Gewone commanditaire Vennootschap

Zetel Oudean 15 winkel 25 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwer akte : Wijziging maatschappelijke- en uitbatingszetel

Op de bijzondere Algemene Vergadering .d.d. 8 juli 2013 stelt de zaakvoerder, de heer Soufian Bourjal, voor om de maatschappelijke- er, uitbatingszetel te wijzigen van Oudean 15 winkel 25 te 2000 Antwerpen naar OCidaan 15 winkel 5 te 2000 Antwerpen. Na beraadslaging keurt de Algemene Vergadering dit voorstel met unanimiteit van stemmen goed. Deze beslissing gaat in vanaf 15 juli 2013.

Soufian Bourjal

Zaakvoerder

-Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ô de laatste. van Imik-B vernielden Recto Naam en hoedanigheid van de instruunienterende notaris, hetzij van de p; istiita)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegernvoordiga" ri

Vori-m , Naam en handtekening

28/11/2012
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Modwo,a tis.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

efecrg'elegcl te gaie van de Rechtbank van Koophandel te Anirierpen, op

Griffie ~

Ondernemingsnr : 0831.244.072

Benaming

(voluit) : SOHO OUTLET

(verkert):

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Oudaan 15 winkel 25.2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Stopzetting mandaat stille vennoot - aanstelling nieuwe stille vennoot

Op de bijzondere algemene vergadering d.d, 14 februari 2011 stelt de heer Housain Hiafouch, wonende te Plantin en Moretuslei 143 te 2000 Antwerpen voor om zijn mandaat van stille vennoot stop te zetten met ingang van heden, Na beraadslaging wordt dit voorstel met unanimiteit van stemmen goedgekeurd.

Tevens stelt mevrouw Bourjal Nadia, wonende te Korte Lozanastraat 2 bus 4 te 2018 Antwerpen, voor om het mandaat van stille vennoot met ingang van heden op te nemen. De algemene vergadering keurt ook dit voorstel unaniem goed.

Bourjal Soutien

Zaakvoerder

IN

"12192709*

a ir laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(er )

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

31/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 18.05.2015, NGL 20.08.2015 15476-0511-013

Coordonnées
SOHO OUTLET

Adresse
OUDAAN 15 WINKEL 5 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande