SOLAR4HEALTH INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SOLAR4HEALTH INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 500.698.558

Publication

27/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 09.05.2014, NGL 20.06.2014 14202-0458-012
08/01/2014
ÿþ Mat Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1

;~YivîviTEUR B

31:12:2 ISCH STA~

ELGE neeiye etju ter yrima uer

013 rechtbank v. koophandel te TONGEREN

ETSBLAD

2 0 -12- 2013

De HoofdgriffierGriffie



III 1111J110p9111171j!ll 111 BEL

Staatsblad - 08/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsar ; 0500 698 558

Benaming

(voluit) : Solar4Health Invest

(verkort) :

Rechtsvorm : bvba

Zetel : 3770 Riemst, Sint-Genovevastraat 28

(volledig adres)

Onderwerp akte ; verplaatsing maatschappelijke zetel

Het college van zaakvoerders heeft beslist om vanaf 03 december 2013 de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 2460 Kasterlee, Krombrakenstraat 2

Tegelijk hiermee neergelegd : het origineel verisag van deze vergadering

André Olaerts

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/12/2012
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

:LGE Ncerccelegd t ir griffe der rechtbank v, koophandel te TONGEREN

112 TSS -8 -11- 2012

C[9loofdgriffier, Griffie

Ondernemingsnr: i3 5 0 0. 6 9 8 5 5 3

Benaming

(voluit) : SOLAR4HEALTH INVEST

Rechtsvorm ; Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Genovevastraat 28, 3770 Riemst

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een nog te registreren akte verleden voor notaris Monique Seronvalle op 5 november 2012, blijkt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'SOLAR4HEALTH INVEST werd opgericht met volgende statutaire bepalingen en kenmerken:

OPRICHTERS:

1) De heer COLLA Matty Jozef Johannes, geboren te Bilzen op 16 september 1973, echtgenoot van mevrouw MONARD Sandra Maria Hugo, wonende te 3770 Riemst, Fallstraat 8.

2) De besloten venootschap met beperkte aansprakelijkheid AFFLUENT ENERGY, met maatschappelijke zetel te 3600 Genk, Winterslagstraat 224, RPR Tongeren, met ondernemingsnummer 0440.845.402.

3) De heer BISSCHOPS Alois Guido Clemens, geboren te Geel op 10 februari 1951, echtgenoot van mevrouw ALLAERTS Viviane Maria Remi, wonende te 2460 Kasterlee, Krombrakenstraat 2.

4) De heer TILKIN Marc Jan Freddy, geboren te Rocourt op 1 februari 1973, echtgenoot van mevrouw MONARD Cindy Maria Hugo, wonende te 3770 Riemst, Sint-Genovevastraat 28.

- ZETEL: 3770 Riernst, Genovevastraat 28

- DOEL: De vennootschap heeft tot doel:

-Het verlenen van diensten en adviezen aan natuurlijke personen en rechtspersonen met betrekking tot het beheer van bedrijven in de meest ruime zin van het woord, waaronder onder andere advies inzake algemeen management, engineering, marketing, administratief, financieel en commercieel beleid, aankoop en verkoop, personeelsbeleid en al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

-Het organiseren, inrichten en uitvoeren van cursussen, opleidingen, trainingen, voortgezet onderwijs aan bedrijven en particulieren in de meest ruime zin van het woord.

-Onderneming voor onderzoek, adviseren, ontwikkelen, exploiteren, financieren, produceren, commercialiseren van alternatieve, duurzame en groene energie en energievormen in binnen- en buitenland.

-Het ondernemen van alle aanverwante activiteiten, met betrekking tot efficiënt energieverbruik, energiebesparende maatregelen, het verhandelen van elektrische en thermische energie en bijhorende CO2 en andere certificaten.

-De studie, promotie, installatie, financiering, uitbating, aanwending en verkoop van energieprojecten, waaronder ook duurzame energieprojecten op basis van onder meer fotovoltaïsche cellen, windkracht, warmtekrachtkoppeling (al dan niet op basis van biomassa en andere plantaardige producten), waterkracht, alsook alle in de toekomst te ontwikkelen nieuwe technologieën voor de productie van energie. De productie, de verkoop en het verdelen van de energie door deze energieprojecten,

-De verwerving voor eigen rekening van participaties, titels, rechten of roerende waarden, onder welke vorm dan ook, naar aanleiding van de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van om het even welke ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, industriële of andere vennootschappen.

-Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van haar roerend en onroerend patrimonium. Zij mag ondermeer onroerende goederen aanwerven, laten bcuwen, laten herstellen, laten uitrusten, ombcuwen, doch alleen met het ocg op het beheer en de opbrengst en dus niet met het oog op verkcop of wederverkoop; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging en opbrengst; zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden, zonder dat deze verrichtingen een activiteit als vastgoedmakelaar kunnen uitmaken.

-Het verwerven door inschrijving of aankocp en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen.

-Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investeringen. -De vennootschap kan persoonlijke of zakelijke borgen stellen in het voordeel van derden.

-De vennootschap kan optreden als bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen en kan hiervoor vergoedingen ontvangen.

Op de laatste blz. van Lui LEI.vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

r ~ `

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

-De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

-De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elk andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, ongeacht of zij een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

-De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als In het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

-De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen ais bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

-De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

- KAPITAAL: ¬ 75.000,00 euro, vertegenwoordigd door 1.000 aandelen.

Alle aandelen zijn door de oprichter ingeschreven a pari in speciën als volgt:

-De heer COLLA Matty voornoemd schrijft in op het kapitaal ten bedrage van vijftienduizend (15,000,00) euro en volstort dit ten belope van één/vijfde, zijnde drieduizend (3.000,00) euro. In ruil voor zijn inbreng ontvangt hij 200 aandelen.

-De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AFFLUENT ENERGY voornoemd schrijft in op het kapitaal ten bedrage van vijftienduizend (15.000,00) euro en volstort dit ten belope van één/vijfde, zijnde drieduizend (3.000,00) euro. In ruil voor haar inbreng ontvangt zij 200 aandelen.

-De heer BISSCHOPS Alois voornoemd schrijft in op het kapitaal ten bedrage van vijftienduizend (15.000,00) euro en volstort dit ten belope van één/vijfde, zijnde drieduizend (3.000,00) euro. In ruil voor zijn inbreng ontvangt hij 200 aandelen.

-De heer TILKIN Marc voornoemd schrijft in op het kapitaal ten bedrage van dertigduizend (30.000,00) euro en volstort dit ten belope van één/vijfde, zijnde zesduizend (6.000,00) euro, ln ruil voor zijn inbreng ontvangt hij 400 aandelen.

- BESTUUR: 4 niet-statutaire zaakvoerders:

- De heer COLLA Matty voornoemd;

- De heer OLAERTS André Alexander Joseph, geboren te Genk op 15 augustus 1951, wonende te 3600 Genk, Winterslagstraat 224;

- De heer BISSCHOPS Alois voornoemd;

- De heer TILKIN Marc voornoemd.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien .van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

- ALGEMENE VERGADERING: de jaarvergadering wordt gehouden op de tweede vrijdag van de maand mei om 14u00 ten maatschappelijke zetel, Eerste jaarvergadering in 2014.

Vermits alle aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief, bevattende de dagorde, worden volstaan tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. Deze brieven worden, minstens vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, gezonden.

- BOEKJAAR: begint op 1 januari en eindigt op 31 december; eerste boekjaar eindigt op 31 december 2013. - RESERVES:

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds éénitiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s),

Geen uitkering mag echter geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van art. 320 W. Venn.

- VOLMACHT: aan de heer Eddy Valee, wonende te Noordenstraat 20, 3590 Diepenbeek, van boekhoudkantoor "De Factuurwinkel" te Genk, Mosselerlaan 18, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de BTW-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.

i i

i

re, .

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL om tesamen te worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel tesamen met een uitgifte van gemelde oprichtingsakte en het formulier voor de publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Notaris Monique SERONVALLE.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

17/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 08.05.2015, NGL 12.08.2015 15417-0233-012

Coordonnées
SOLAR4HEALTH INVEST

Adresse
KROMBRAKENSTRAAT 2 2460 KASTERLEE

Code postal : 2460
Localité : KASTERLEE
Commune : KASTERLEE
Province : Anvers
Région : Région flamande