SOLEILHAS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SOLEILHAS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 600.815.129

Publication

11/03/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

09-03-2015

Griffie

*15304267*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0600815129

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

SOLEILHAS

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor notaris Peter Timmermans te Antwerpen op 18 februari 2015, blijkt dat een vennootschap werd opgericht met volgende kenmerken:

1/ rechtsvorm en naam: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als naam  SOLEILHAS .

2/ zetel: 2018 Antwerpen, De Keyserlei 5 B58, RRP Antwerpen, afdeling Antwerpen.

3/ duur: onbepaald

4/ oprichters:

1) De heer BESSOUS Pierre, geboren te Tonneins (Frankrijk) op 4 april 1947, wonende te Les Feraïs, 04330 Senez (Frankrijk).

2/ Mevrouw CLAVERIE Gisèle, geboren te Tarbes (Frankrijk) op 6 september 1945, wonende te Les Feraïs, 04330 Senez (Frankrijk).

5/ kapitaal: achttienduizend zeshonderd (18.600,00) euro.

6/ samenstelling kapitaal: verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, waarop werd ingetekend door inbreng in geld door :

- de oprichter sub 1) op eenenvijftig (51) aandelen, hetzij tot beloop van negenduizend vierhonderd zesentachtig (9.486,00) euro  waarvan nog zesduizend driehonderd vierentwintig (6.324,00) euro te volstorten,

- de oprichter sub 2) op negenenveertig (49) aandelen, hetzij tot beloop van negenduizend honderd veertien (9.114,00) euro  waarvan nog zesduizend zesenzeventig (6.076,00) euro te volstorten, door storting op een bijzondere rekening bij ING.

Door de notaris werd bij toepassing van artikel 226,1° van het Wetboek van vennootschappen bevestigd dat de wettelijke vereisten aangaande de plaatsing en volstorting van het kapitaal, werden nageleefd.

7/ boekjaar : 1januari  31 december; eerste boekjaar eindigt: 31 december 2016.

8/ aanleg reserves/winstverdeling: De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaak­voerder(s) over de bestemming van het resultaat.

De nettowinst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag, conform de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

Liquidatiesaldo: Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schulden, lasten en kosten van de vereffening te voldoen of de nodige gelden te consigneren daartoe.

Het batig saldo van de vereffening zal tussen al de vennoten verdeeld worden, volgens het aantal aandelen dat zij ieder zullen bezitten, rekening houdend met de gebeurlijke ongelijke volstorting der aandelen.

9/ bestuur - bevoegdheid: De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Iedere zaakvoerder beschikt individueel over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur

Onderwerp akte :

De Keyserlei 5 Bus B58 2018 Antwerpen

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De zaakvoerder(s) mag/mogen bijzondere volmacht geven aan derde personen, zelfs indien deze geen vennoot zijn, om welbepaalde of een reeks van welbepaalde handelingen te verrichten. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht. Werd voor onbepaalde duur als eerste zaakvoerder benoemd: voornoemde heer BESSOUS Pierre. Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd tot zolang de algemene vergadering hierover niet anders beslist.

10/ commissaris: geen

11/ doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

Verkoop van diensten in het domein van hernieuwbare energie, bij professionele gebruikers, en verkoop van toestellen voor energiebesparing, bij particuliere en professionele gebruikers, en dit voor rekening van een dienstverlenend bedrijf. Werving van commercieel personeel om de sectoren maximaal uit te breiden.

De vennootschap mag in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel of bijdragen tot de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking daarvan.

Deze opsomming is exemplarisch en niet beperkend, en dient in de ruimst mogelijke zin begrepen te worden.

12/ gewone algemene vergadering: Jaarlijks op twee maart om vijftien uur wordt de gewone algemene vergadering gehouden. Is deze dag een zaterdag, zondag of wettelijke feestdag dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de eerstvolgende werkdag.

De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap, of in een andere plaats in de gemeente waar de zetel gevestigd is, aangeduid in de oproeping.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Bijzondere volmacht

Als bijzondere mandataris wordt aangesteld: VDV Consultants  Van der Steen, Diels, Van Gysel, te 2000 Antwerpen, Ernest Van Dijckkaai 22 B2, vertegenwoordigd door de heer Marc Van Gysel, met recht van substitutie, aan wie de macht verleend wordt om het nodige te doen voor de inschrijving van de vennootschap met inbegrip van elke latere wijziging van inschrijving via de ondernemingsloketten in de Kruispuntbank voor ondernemingen/rechtspersonenregister en voor haar registratie als btwbelastingplichtige.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Peter Timmermans

06/03/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
SOLEILHAS

Adresse
DE KEYSERLEI 5, BUS B58 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande